• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر قصد ندارد به دليل اظهارات ژاوي از بارسلونا به فيفا شكايت كند....

در اين تابستان به طور جدي گمانه زني هايي مبني بر پيوستن فابرگاس به بارسلونا شنيده مي شد و در همين راستا ژاوي هرناندز نيز در اظهار نظري اعلام كرد كه سسك فابرگاس درحال رنج كشيدن است چرا كه مي خواهد به بارسلونا بيايد.

آرسن ونگر صحبت هاي ژاوي را اهانت به باشگاه آرسنال دانست اما در كنفرانس مطبوعاتي روز پنجشنبه در چين اعلام كرد كه هيچ گونه اقدام رسمي در اين رابطه نخواهد داشت.

"من فكر نمي كنم كه اين مساله به قدري بزرگ باشد كه براي آن يك باشگاه به فيفا شكايت كند. عقيده من اين است كه آن بي احترامي به باشگاه ما و به سسك بود. من اقدامي فراتر از آن نمي كنم.

" واضح است كه اين گونه صحبت ها بايد متوقف شود. اگر مذاكره اي براي انتقال بازيكن بين دو باشگاه وجود داشته باشد ، من گمان نمي كنم كه اين رفتار درستي باشد كه بازيكناني كه اين مسائل به آنها مربوط نمي شود بيايند و در رابطه با آن صحبت كنند. متاسفانه در مورد فابرگاس اين اتفاق چندين بار افتاده است. آن هيچ كمكي به حل اين مشكلات نخواهد كرد.

"ژاوي ارگاني كه بخواهد مستقيما در اين داستان ايفاي نقش كند ، نيست و من دليلي براي انجام اين كار نمي بينم مگر اينكه او رسما وظيفه انجام اين كار را براي بارسلونا دارد. من نمي دانم او چه گونه مي تواند به سايت رسمي بارسلونا برود و چنين بيانيه هايي را بدهد."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خريد سوم آرسنال در راه است....

آرسنال در حال مذاكره براي خريد مهاجم ملي پوش كاستاريكا جول كمپل . اين مهاجم كه در سال 1990 بدنيا آمده است يك مهاجم چپ پا است كه آرسنال قصد دارد با خريدن وي خط حمله خود را تقويت كند . آرسنال اين فصل را در حالي سپري خواهد كرد كه در ژانويه دو بازيكن هجومي خود يعني جروينيو و چاماخ را در اختيار ندارد اين در حالي است كه بنتدنر هم رسما براي فروش قرار گرفته و امكان خروجش از آرسنال قطعي ايست.

ريچارد لاو به عنوان مسئول مذاكره با باشگاه كمپل از سوي گازيديس به كاستاريكا فرستاده شده است. ويدويي از وي ثابت ميكند كه او به كاستاريكا رسيده است.وكيل اين مهاجم با استعداد اما ناشناس نيز اين خبر را تاييد كرد و گفت:

"زماني شما مجبوريد بفهميد كه چه اتفاقي در حال رخ دادن است و يا چه اتفاقي رخ نداده سپس ما صحبت خواهيم كرد من نميخواهم خيلي زود و با عجله صحبت كنم تمام چيزي كه من به شما ميتوانم بگويم اينست كه اگر ما اينجا هستيم دليلش اين است كه علاقه اي (ازسوي آرسنال ) وجود دارد ok؟ "

پس از فاش شدن اين خبر خود بازيكن هم تاييد كرد اين اخبار را و گفت:"من مجبورم كه آرام باشم و براي شانس وفرصتم صبوري بخرج بدهم. چه كسي تمايل ندارد براي آرسنال بازي كند؟ اين چيزي است كه من برايش كار ميكنم. اما فعلا چيزي شفاف نيست من آرام هستم وبقيه چيز ها را بدست خدا مي سپارم!"

در جايي ديگر اين بازيكن با FIFA.COM مصاحبه كرده. اين مهاجم را با اتوو و رونالدو مقايسه كرده اند و او در جواب گفت:"من باهوش و سريع هستم و با توپ خوب كار ميكنم و بهترين ويژگي من در موقعيت هاي يك به يك است.رونالدو هميشه الگوي من است اما من فكر نميكنم من مانند او يا اتوو يا هركس ديگري هستم.من تلاش ميكنم كه چيزهايي از آنها بدست آورم و از انها ياد بگيرم من نگاه ميكنم چه كاري آنها در زمين انجام ميدهند و تلاش ميكنم آنها را در تمرينات اجرا كنم!"

" من در سن جوزه بدنيا آمده ام پايتخت كاستاريكا اگرچه خانواده من از ناحيه اي انگليسي زبان لايمون هستند همانطور كه اسم من هم گوياي همين موضوع است من سومين فرزند خانواده هستم "در مصاحبه اي جالب مربي كاستاريكا در مورد كمپل گفته است:"مسي كيه؟ نيمار كيه؟ من به شما كمپل را معرفي ميكنم من او را زماني كه در cans بازي ميكرد كشف كردم!"

لازم به ذكر است كه قرارداد اين بازيكن با باشگاهش سال آينده به اتمام ميرسد و همين امر ميتواند به شدني شدن اين انتقال كمك كند. وخود او تمايل دارد تا قيل از 31 جولاي وضعيت انتقالش روشن شود وي همكنون به همرا تيمش در بازي هاي كوپا آمريكا حضور دارد.

آرسن ونگر پيش از اين هم بدنبال ريكاردو آلوارز ناشناس بود كه هيچ كس شناختي از آن بازيكن نداشت اما خيلي زود بر سر بحث ها افتاد و در نهايت اينتر او را از چنگ آرسنال ربود اما اين بار آرسنال اميدوار است بتواند به هدف خود برسد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دومین دیدار تدارکاتی توپچی ها در تور آسیا به تساوی 1-1 برابر تیم هانگژو گرین تاون چین همراه بود...

در این بازی آرسنال بازی را با این ترکیب آغاز کرد:

مانونه
سانیا
اسکیلاچی
ژورو
ترائوره
فریمپونگ
روسیسکی
نصری
آرشاوین
ولا
ون پرسی

در شروع نیمه دوم همه بازیکنان تعویض شدند و این ترکیب در نیمه دوم در زمین بود:

ژسنی
ینکینسون
کوشلنی
ورمالن
گیبز
سانگ
ویلشر
رمسی
ولکات
میایچی
شاماک

گل تیم گرین تاون در دقیقه 15 روی یک ضربه ایستگاهی و با اشتباه مدافعین و دروازه بان آرسنال به ثمر رسید.

گل تساوی را ولا روی ریباند ضربه ونپرسی در دقیقه 45 به ثمر رساند.

کاپیتان تیم در نیمه اول ونپرسی و در نیمه دوم توماس ورمالن بودند.

تیم آرسنال فردا به تور آسیایی خود پایان می دهد و به لندن باز میگردد و هفته آینده به آلمان سفر می کند و روز شنبه بازی دوستانه ای با اف سی کلن آلمان خواهد داشت.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جايگزين بنتدنر خريداري شد...

آرسنال برسر مبلغ 1.5 ميليون دلار (900 هزار پوند) براي انتقال جوئل كمپل به آرسنال با باشگاه ساپريسا به توافق رسيد و اين بازيكن طي قراردادي 5 ساله راهي آرسنال خواهد شد.پدر اين مهاجم صبح امروز در مصاحبه اي با سايت ورزشي "ال ديا‌" اين خبر را تاييد كردو اعلام كرد كه برسر مبلغ 1.5 ميليون دلار دو باشگاه به توافق رسيده اند. پدر اين بازيكن اعلام كرد قرارداد امروز يك شنبه پس از ديدار با ريچارد لاو (مسئول مذاكره باشگاه آرسنال ) نهايي خواهد شد.

پس از تاييد اين خبر از سوي پدر كمپل ريس باشگاه دپورتيوو ساپريسا در مصاحبه اي با ايستگاه راديويي "اي دي ان" رسما تاييد كرد كه دو باشگاه به "توافق نهايي " رسيده اند او همچنين اين توافق را "توافقي تاريخي!" براي كاستاريكا و ساپيرسا ناميد! و نيز گفت اين حركت آرسنال حركتي درست بوده است.

او در پايان سخنانش گفت كه آرسنال بر سر توافقات شخصي هم به توافق با بازيكن رسيده است و قرار داد ميتواند در 24 ساعت آينده رسمي شود.

لازم به ذكر است كه بدليل اينكه كمپل مرز 70 درصد بازي هاي ملي را سپري نكرده آرسنال درخواست مجوز “special talent”را داشته تا بتواند در همين فصل از او استفاده كند .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
هر وقت ونگر يه بازيكن جوون جديد ميخره بايد منتظر يه استعداد جديد بود!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
هر وقت ونگر يه بازيكن جوون جديد ميخره بايد منتظر يه استعداد جديد بود!

دقیقا

من فک میکنم بازیکن خیلی خوبی باشه هر چند بازیهاشو ندیدم اما کلا احساس خوبی دارم از این خرید.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دقیقا

من فک میکنم بازیکن خیلی خوبی باشه هر چند بازیهاشو ندیدم اما کلا احساس خوبی دارم از این خرید.

ونگر بازيكن بيخود نميخره اونم وقتي با امسال مسي و رونالدو مقايسه ميكنندش!

عفلشونم كار ميكنه 5 ساله ميبندن تا 5 سال ديگه بازيكن سطح بالايي ميشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جروینیو به تیم آرسنال پیوست ...

باشگاه آرسنال اعلام کرد جروینیو مهاجم خوش استیل ساحل عاجی از لیگ فرانسه و تیم لیل راهی آرسنال شده است و می تواند برای این فصل از رقابت های لیگ برتر توپچی ها را همراهی کند .
آرسنال توانست در حالی که یک سال از قرار داد وی با تیمش لیل باقی مانده بود این مهاجم 24 ساله را به خدمت بگیرد و با توجه به درخشش وی در لیگ فرانسه و آمار وی هواداران آرسنال خوشبین هستند تا این سیه چرده بتواند گام مفیدی در این فصل برای تیم آرسنال بردارد .
البته لازم به ذکر است این مهاجم باید در میانه فصل برای بازی های جام ملت های آفریقا آرسنال را برای مدتی به مقصد آفریقا ترک کند .
جروینیو که توانایی بازی در پست وینگ و مهاجم سایه و همینطور مهاجم هدف را دارد باید با توجه به سبک بازی آرسنال در یکی از پست های تهاجمی به بازی گرفته شود . وی قبل از پیوستن به لیل , تیم قهرمان این فصل رقابت های لیگ فرانسه دو فصل در تیم له مانس بازی کرد .
آرسن ونگر مربی تیم آرسنال درباره این انتقال گفت :

" جروینیو بازیکنی است که می تواند در چند پست در جلوی زمین بازی کند . او می تواند در سمت راست و یا چپ و با مرکز زمین بازی کند . او کیفیتی مورد نظر را دارد و این بسیار مهم است . مانند حرکات وی با توپ . او کیفیت تکنیکی مورد نظر ما را دارد . او در تک به تک ها خوب است و قدرتمند ظاهر می شود و بهترین خدمت دهنده از نظر پاس گل بوده و توانسته 15 گل در لیگ فرانسه به ثمر برساند . فکر می کنم او بازیکن جدید بسیار خوبی برای ترکیب ماست . "

جروینیو نیز پس از تکمیل انتقالش به آرسنال گفت :

" احساس بسیار خوبی است که بازیکن آرسنال هستید . من بسیار خوشحالم . من همیشه رویای بازی در این باشگاه را داشتم . من حالا به این رویا دست یافتم و بسیار خوشنودم . این یکی از بهترین و فوق العاده ترین روز های زندگی من است .
من از اینکه شانس کار کردن با آرسن ونگر را دارم بسیار خوشحالم . من به اینجا امدم چرا که باور دارم که می توانم بازی خود را بهبود دهم و برای رسیدن به سطحی دیگر کمک کنم اما مهم ترین نکته برای من این است که بتوانم چیز های زیادی به تیم بدهم . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نوس دنیلسون در یک انتقال قرضی به برزیل می رود...

مصاحبه های پایان فصل نوس دنیلسون مبنی بر نارضایتی حضورش در آرسنال و اعلام جاه طلبی وی برای قهرمانی و حضور در تیمی در دیگر لیگ های اروپا ثمری در پی نداشت و شاید حالا وی به خود باوری بیشتری از کیفیت خود رسیده .
این بازیکن 23 ساله برزیلی که از اصلی ترین ستون انتقاد های هواداران بود تنها چند مشتری سطح پایین برای خود دید و در نهایت و با تصمیم آرسن ونگر برای حضور قرضی راهی تیم سائو پائولو خواهد شد .
آرسن ونگر در این خصوص گفت :

" دنیلسون برای انتقالی قرضی به برزیل باشگاه را ترک خواهد کرد . "

این صحبت های ونگر پس از تساوی آرسنال در اخرین بازی دوستانه اش در تور آسیایی زده شد .
این هافبک برزیلی در سن 19 سالگی با مبلغی در حدود 3 میلیون پاند به آرسنال پیوست و در 153 بازی که برای آرسنال به میدان رفت ده بار گلزنی کرد .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر درباره آخرین وضعیت سس فابرگاس صحبت کرد...

سس فابرگاس که آرسنال را به دلیل مصدومیت در تور اسیایی مالزی همراهی نکرد احتمال دارد در بازی دوستانه برابر کلن نیز آرسنال را همراهی نکند و سفر وی به آلمان در ابهام است .
البته آرسن ونگر از بهبود وضعیت سس فابرگاس خبر می دهد و همچنین تصمیم نا مشخص وی برای بردن فابرگاس برای بازی دوستانه با کلن آلمان .
ونگر درباره کاپیتان اسپانیایی تیمش گفت :

" باید ببینیم وضعیت وی با مصدومیتش چگونه پیش خواهد رفت . به صورت طبیعی بله او خواهد آمد .
او به تمرینات کامل باز نگشته . او در زمین می تواند راه برود و مرحله بعدی برای او بازگشت به تمرینات کامل تیم است . وی وضعیت وی را دو شنبه بررسی خواهم کرد . "

صحبت های همیشگی حضور فابرگاس در بارسلونا دیگر صحبت ونگر بود . تکذیب همیشگی ونگر به شرح زیر است :

" هدف من مشابه است . نگه داشتن بازیکنان و تشنگی من برای آن در راهی مشابه . مشکل این است که ما همه جا باید با این صحبت ها روبرو باشیم . "

//

- باشگاه آرسنال به باشگاه بارسا 2 هفته فرصت داده تا با پیشنهاد 46 میلیون یورویی آنها برای خرید سسک فابرگاس موافقت کنند.

این ستاره 24 ساله در سال 2003 از بارسا به آرسنال پیوست و تاکنون بیش از 300 بازی با پیراهن توپچی ها انجام داده است.

در این بین فابرگاس نیز برای بازگشت به نوکمپ ابراز علاقه کرده و گفته می شود حتی به هم بازی هایش گفته که فصل آینده در آرسنال نخواهد ماند.

اکنون نشریه سان گزارش داد که باشگاه لندنی به باشگاه التیماتوم داده که باید تا دو هفته دیگر بر سر خرید فابرگاس به توافق برسند یا باید قید این بازیکن را بزنند.

بارسایی ها برای خرید فابرگاس پیشنهادی 35 میلیون یورویی ارائه دادند اما آرسنالی ها برای فروش او 45 میلیون یورو می خواهند؛ در حالی که این تمام بودجه باشگاه بارسا در بازار نقل و انتقالات است.

از سوی دیگر، دیلی میل گزارش داده که فابرگاس به زودی با ونگر جلسه ای خواهد داشت تا با او در مورد انتقال به نوکمپ صحبت کند.

گفته می شود سرمربی فرانسوی سرانجام تصمیم گرفته که به کاپیتان تیمش اجازه جدایی بدهد اما قصد دارد هر طور شده سمیر نصری را در تیمش نگه دارد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اورتون هم خواهان جذب بنتنر شد

تيم دوم فوتبال شهر ليورپول براي جذب مهاجم ناراضي و دانمارکي آرسنال پيشنهاد داد.

به نقل از روزنامه ديلي‌ميرر، نيکلاس بنتنر پس از آنکه نارضايتي خود را از نيمکت‌نشيني نزد توپچي‌ها چندين مرتبه مطرح کرد، با پيشنهاد‌هاي خارج از ليگ برتر روبرو شد. چند تيم آلماني از جمله بورسيادورتموند و وردربرمن براي همکاري با وي ابراز علاقه کردند. همين‌طور از لاليگا اسپانيا و کالچو ايتاليا نيز درخواست‌هاي به وي ارائه شد.
اما تازه‌ترين خبر در مورد وي علاقه تيم اورتون از ليگ برتر نسبت به وي است که در قالب پيشنهادي براي همکاري به مدت يک سال به وي ارائه شد.
مطابق اين گزارش اورتوني‌ها خواهان بخدمت‌گيري گلزن 23 ساله براي يک سال به‌صورت قرضي شده اند.
در قبال اين پيشنهاد گلزن شش فصل اخير توپچي‌ها هنوز واکنشي نشان نداده است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مدیر اجرایی آرسنال از تصمیم ونگر مبنی بر نگه داشتن نصری و فابرگاس حمایت می کند...

امسال هم شایعات زیادی پیرامون بازگشت فابرگاس به بارسلونا وجود داشت ولی باشگاه آرسنال با رد پیشنهاد این تیم اسپانیایی اعلام کرد کاپیتانش فروشی نیست، همچنین سمیر نصری هم که فقط یک سال از قراردادش با آرسنال باقی است مورد توجه رسانه ها بود.

ایوان گازیدیس در مصاحبه ای اعلام کرد حرف ونگر حرف باشگاه است و ما از او حمایت می کنیم:

"ما مسائل خودمان را عمومی نمی کنیم ، قصد ندارم با حرفهایم همه چیز را به هم بریزم.

آرسن خیلی واضح و صریح در مورد تمام این قضایا صحبت کرده است و من هم اعلام میکنم که حرف او حرف آرسنال است."

ایوان گازیدیس تصریح کرد باشگاه برای تقویت تیم و پایان دادن به شش سال ناکامی در موقعیت خوبی از نظر مالی قرار دارد، این در شرایطی است که تیمهای رقیب همگی در حال تقویت خود هستند ولی آرسنال هنوز اقدام خاصی برای از بین بردن نقاط ضعف خود انجام نداده است.

گازیدیس در این مورد گفت:
"برای خرج کردن پول داریم ولی قضیه برای ما با بعضی از باشگاه ها فرق دارد، ما در موقعیتی نیستیم که بازیکنانمان به پایان دوران بازی خود رسیده باشند یا تیممان دارای نقظه ضعفی اساسی باشد.

ما باید بازیکنانی پیدا کنیم که بعضی پستهایمان را بهبود ببخشند و سطح تیم را بالا ببرند.

ما می خواهیم برنده باشیم و می خواهیم جام ها را برنده شویم، به شکل بی رحمانه ای روی کارهایی که باید برای موفقیت انجام دهیم نظارت می شود، اما ما باید این کار ها را با محدودیتهای بارز یک باشگاه فوتبال انجام دهیم."

//

یوهان جورو تمرکز و ارتباط بهتر بین مدافعین را کلید موفقیت تیمش می داند...

مشکلات بسیار آرسنال در خط دفاعی در فصل گذشته نیز به شدت به چشم آمد و با وجود تلاش ونگر برای بهبود این خط نسبت به فصل گذشته آماری به مراتب بدتر از فصول گذشته برای خط دفاعی آرسنال رقم خورد .
این خط دفاعی بر روی هوا بسیار متزلزل ظاهر شد و گل های بسیاری روی ضربات ایستگاهی از حریفانش دریافت کرد .
حال آرسن ونگر در تلاش است تا این خط دفاعی را بهبود ببخشد اما به مانند همیشه وضعیت خرید یک مدافع میانی با کلاس بالای جهانی همچنان نا مشخص است .
یوهان جورو یکی از مدافعین تیم آرسنال که فصل گذشته پس از یک فصل دوری از رقابت ها به تیم بازگشت باور دارد ارتباط بیشتر و بهترن بین مدافعین و تمرکز بالاتر کلیدی برای موفقیت آرسنال خواهد بود .
وی در این باره گفت :

" من این را باور دارم که ما گل های زیادی از روی ضربات ایستگاهی دریافت کردیم و فکر می کنم بسیاری از آن ها از عدم تمرکز حاصل شده است .
همچنین باید بگویم که بازیکنان باید واقعا برای آن بروند و برای مبارزه نفر به نفر تلاش کنند . برخی اوقات سخت است چرا که محدودیت های بیشتری نسبت به نیاز شما وجود دارد تا بتوانید با آن سریع هماهنگ شوید و آن را انجام دهید .
اما این بیشتر بسته به تمرکز دارد تا هر چیز دیگر . این بیشتر بسته به گرفتن و فشرده بازی کردن شما با نفرتان دارد و ارتباط بیشتر در تیم . سپس این می تواند برای ما آسان تر باشد .
البته این یک کار تیمی نیز هست . چیز هایی وجود دارد که همیشه آن چیزی که ذکر می شود نیست و باید دفت بیشتری در بازی برای دیدن دیگر راه ها برای متوقف کردن گل ها بیندازیم .
اما من مطمئن هستم که شخصا ما به خودمان نگاه خواهیم کرد . من از آن دسته بازیکنان هستم که می خواهم بهتر شود . ما بعد از بازی ها همدیگر را می بینیم و درباره بازی صحبت می کنیم و درباره اینکه کجاها اشتباه کردیم و حالا زمانی است برای درس گرفتن و بهبود وضعیت و به جلو رفتن . "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آقا هیچ خبری نیست! حتی هیچ شایعه ای هم دیگه نیست! این همه پول معلوم نیست کی و کجا می خواد خرج بشه؟! واالله به خدا به یه مدافع هم راضیم!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من هنوز به اواخر این ماه امیدوارم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ما کلا امیدواریم:دی
6 ساله جام نبردیم اما همچنان امیدواریم :دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جروینیو آماده مبارزه برای رسیدن به جایگاه ثابت در تیم آرسن ونگر...

وی باور دارد از ابتدا آرسنالی بازی می کرده و حالا آماده درخشش در تیم آرسن ونگر است .
مهاجم ساحل عاجی چند روزی است که مراحل انتقالش را به تیم آرسنال تمام کرده و حالا عضوی از توپچی ها به شمار می رود .
به مانند کولو توره و امانوئل ابوئه این بازیکن نیز قبل از ورود به اروپا زیر نظر جین مارک گیلو کار کرده و حالا این بازیکن 24 ساله باور دارد می تواند زیر نظر آرسن ونگر به سطح جدید از بازی برسد .

" اینکه بازیکن آرسنال هستید احساس فوق العاده ای دارد . من بسیار خوشحالم و همیشه در رویای بازی در این باشگاه به سر می بردم . من به این آرزو رسیدم و از این بابت خوشحالم . این یکی از بهترین روز های زندگی من بود .
آرسنال باشگاه بسیار جذابی برای من است چرا که از وقتی من کودم بودم در تیم ASEC آبیجان در ساحل عاج تمرین می کردیم تا در راه آرسنال بازی کنیم . ما از داشتن چنین مربی ای با این فلسفه در آن زمان خوش شانس بودیم . پس ما برای بازی به مانند آرسنال تمرین می کردیم و از همان زمان همیشه می خواستم بازیکن آرسنال باشم . و حالا من بازیکن آرسنال هستم و بسیار خوشحالم .
من از اینکه می توانم با آرسن ونگر کار کنم بسیار خوشحالم . من به اینجا آمدم چرا که باور داشتم وی می تواند من را بهبود دهد . در لیل من به خوبی با مربی کار می کردم و با وی پیشرفت خوبی داشتم اما فکر می کنم با آرسن ونگر می توانم به سطح دیگری از فوتبالم دست یابم . "

بر اساس اعلام آرسن ونگر جروینیو توانایی بازی در هر سه نقطه خط تهاجمی تیم را دارد . اما نظر جروینیو در این باره چیست ؟

" درباره پست بازیم , من واقعا احساس مناسبی در هر پست در جلوی زمین دارم . مهم ترین نکته این است که بتوانم به تیم چیز های زیادی بدهم و محل بازی مهم نیست . ایده آل من همیشه تیری هانری بوده است . "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا آخر هفته آینده وضعیت فابرگاس برای ماندن یا رفتن مشخص میشه! بارسایی ها گویا امروز اومدن لندن تا مذاکرات رو از نو آغاز کنن. آرسنال با کمتر از 40 میلیون پوند راضی نمیشه! باید دید چه اتفاقی میفته!
/
به نظر 40 میلیون پوند رقم مناسبیه برای او. به هر حال رفتن او به یه جانشین مناسب نیاز داره که پول مناسب هم می خواد! اگر بره و جانشینش ماتا با یه هافبک دیگه باشه خیلی خوب میشه مثل کاری که لیورپول با فروش تورس کرد و سوارز و کرول رو خرید!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امیدوارم بره و بجاش یه هافبک سطح بالا دیگه جذب بشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عذرخواهی ژاوی از آرسنالی ها: قصد بی احترامی به کسی را نداشتم

ژاوی، ستاره خط میانی بارسا، از باشگاه آرسنال به دلیل اظهارات اخیرش در مورد فابرگاس عذرخواهی کرد با این وجود مطمئن است که این ملی پوش اسپانیایی در همین تابستان به باشگاه کاتالانی خواهد پیوست.
ژاوی اخیرا اعلام کرده بود فابرگاس به او گفته که از بودن در آرسنال رنج می کشد زیرا دوست دارد به بارسا بپیوندد، اظهارنظری که آرسن ونگر را بسیار خشمگین کرد.
ونگر اعلام کرد ژاوی به باشگاه آرسنال بی احترامی کرده اما ژاوی تاکید کرد که قصد ناراحت کرده توپچی ها یا مربی شان را داشته است.
او امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:" من بسیار متاسفم. قصد من ناراحت کردن ونگر یا آرسنالی ها نبود.
فابرگاس بی تردید بازیکن آرسنال است و با آنها قرارداد دارد.
من قصد ندارم با کسی وارد جنگ لفظی شوم زیرا اساسا بیهوده است. من تنها به دنبال حضور فابرگاس در بارسا هستم زیرا می دانم او دوست دارد به اینجا بیاید.
به نظر می رسد امسال آرسنالی برای فروش او مثل سال قبل سخت گیر نیستند. همه چیز به توافق دو باشگاه مربوط می شود زیرا او قرارداد دارد و بازیکن آرسنال است اما من خوش بینم که او امسال به نوکمپ خواهد آمد."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حالا که کار خودش رو کرده عذر خواهی می کنه عوضی! بی شعور اول یه کم فکر کن بعدا زر بزن!

بالا