• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ای بابا باید زودتر دست بجونبونیم دیگه کیو میخان بگیرن 5 روز مونده فقط

تيما ديگه ميخوان از اب گل الود ماهي بگيرن!
ديدن ارسنال بازيكن ميخواد چن روزم بيشتر فرصت نيست دارن اذيت ميكنن
ولي در هر صورت اين ماييم كه بايد كوتاه بيايم و خرج كنيم

مربی آرسنال با مدیر بولتون به مشکل خورد.

مدیران بولتون خبر دادند ، آرسنال پیشنهادی 6 میلیونی برای کهیل ارائه کرده و این پیشنهاد از سوی ما رد شده است.

ونگر نسبت به این مورد واکنش نشان داد و گفت : عدد مورد بررسی اشتباه بوده است !!! ما پیشنهادمان بالا تر از 6 میلیون بوده است. من معتقد هستم نقل و انتقال یک بازیکن اتفاقی بین دو طرف است ! اگر قیمت مناسب بود و هر دو طرف مشکلی با عدد نداشتند پس میتوان قرارداد را بست !

در مورد صحبت هایی مدیر بولتون باید کاملا صریح و محکم بگویم که عددی 6 میلیون پاند حقیقت ندارد، پیشنهاد ما بالاتر بوده و حتی حاضر هستم در این مورد در برابر مدیران بولتون صحبت کنم.

ماریو زاراته به هیچ عنوان برای بازی به صورت قرضی به هیچ تیمی نمیرود !

زاراته آماده خروج از لازیو است . اینتر میلان سعی داشته تا زاراته را به صورت قرضی به میلان ببرد.
مدیران لازیو در مورد زاراته گفتند : او را به صورت قرضی به تیمی نمیدهیم .
آنها 21 میلیون یورو پیشنهاد دادند، باید قیمت نهایی را ببینیم.
لازیو اخیرا سیسه و کلوزه را به خدمت گرفته است.
زاراته تا سال 2014 با لازیو قرارداد دارد اما وی سال قبل در 35 بازی فقط 9 گل برای آبی ها زده است

زاراته یکی از بازیکنانی است که این روز ها صحبت در مورد پیوستنش به آرسنال در محاقل موجود است

Last edited by a moderator:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسن ونگر می گوید به شدت به دنبال تقویت تیم است.

چیز زیادی تا پایان مهلت نقل و انتقالات تابستانی باقی نمانده و ونگر راجع به روزهای پیش رو می گوید.

"برای تقویت تیم تلاش می کنم چون در حال حاضر از نظر نفرات کم تعداد هستیم اما اگر دو یا سه بازیکن دیگر اضافه کنیم کیفیت مبارزه بر سر قهرمانی را داریم.

نگران هستم بله چون می خواهم این کار را انجام بدهم و همه کار برای این خواهم کرد اما در عین حال مطمئن هستم چون ما بازیکنان جوان خوبی داریم که می توانند خیلی سریع گامهای رو به جلو بردارند."

اما ونگر هشدار می دهد که خرید بازیکن تضمین شده نیست!

ونگر به دنبال جانشینی برای نیکلاس بنتنر است...

نیکلاس بنتنر در آستانه جدایی از تیم قرار دارد و با توجه به اینکه شاماک هم باید برای رقابتهای جام ملتهای آریقا تیم را ترک کند خرید یک مهاجم دیگر در دستور کار ونگر قرار دارد.

"ما به دنبال یک مهاجم دیگر هستیم چون می دانیم بنتنر اینجا را ترک خواهد کرد.

در طول فصل کم تعداد خواهیم بود چون شاماک هم باید به جام ملتهای آفریقا برود."

به نظر می رسد بنتنر از ناحیه مچ پا مصدوم شده و برخی منابع غیر رسمی مدت مصدومیت او را دو ماه اعلام کردند ولی ونگر اعلام می کند مصدومیت او جدی نیست و نمی تواند مانع ترانسفر شدن او بشود.

آرسن ونگر معتقد است كه تيم به سه بازيكن جديد احتياج دارد....

آرسنال تا كنون چهار بازيكن جديد از جمله جروينيو و كارل جنكينسون را به خدمت گرفته است اما با جدايي سسك فابرگاس و سمير نصري آرسن ونگر به شدت به دنبال تقويت تيم است. جام ملتهاي آفريقا نيز شرايط را پيچيده تر مي كند چراكه مروان شماك و جروينيو در ژانويه براي حضور در اين رقابت ها تيم را ترك خواهند كرد و آرسن ونگر معتقد است كه با اين شرايط تيم در خط حمله دچار كمبود خواهد شد.

" مهم است كه تيم را تقويت كنيم زيرا ما در ژانويه چند بازيكن خود را به دليل حضور در جام ملتهاي آفريقا از دست خواهيم داد.

"ما شماك و جروينيو را با هم از دست خواهيم داد بنابراين قبل از هر چيز مهم است كه خط حمله خود را تقويت كنيم. همچنين پيدا كردن يك هافبك و يك مدافع نيز اهميت دارد. بنابراين ما در سه منطقه هنوز كم تعداد هستيم.

"وقت من با بازيكناني كه تيم را ترك مي كنند گرفته شده است. تابستان بسيار دشواري را سپري كرديم چراكه مجبور شديم با مشكلات و مسائل منفي مواجه شويم اما آن بايد به انجام مي رسيد. در مجموع ما تلاش كرديم تا جايي كه در توان داريم كارها را به خوبي انجام دهيم."​

Last edited by a moderator:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کاملا تایید میشه! ما به سه خرید در سه پست نیاز داریم. اما فقط 4-5 روز مونده و عملا نمیشه سه بازیکن رو خرید! فوقش یک یا دو خرید انجام خواهیم دادیم و برای مهاجم احتمالا باید بریم برای ژانویه! شرایط خیلی بد هست در حال حاضر و خیلی حیف خواهد بود اگر ژروینیو رو نیم فصل از دست بدیم واقعا دارم باهاش حال می کنم :(
باز جای شکرش باقیه که ونگر فهمید که مهاجم هم می خوایم!
////
توجه کردین نصری هم زر زر فرمودن در مورد هواداران آرسنال و از هواداران من سی تی تعریف و تمجید کرده؟!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نصري زياد چرتو پرت گفته كلا همه مصاحبه هاش عليه ارسنال فقط يه مصاحبه كرده مديونه ونگره و همون حرفا فابرگاس

در مورد 3 خريد اگه پول خرج كنيم ميتونيم!

كاكا 25 ميليون يورو داره ميره پارسين ژرمن
ما 30 تا بديم اين
30 تا 35 تا بديم هازارد
با بقيشم مدافع ميتونيم بخريم درجه يك
فقط الان بايد قيد پول رو بزنيم
بايد پيشنهادات خفن بديم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کم پیدایی امیر

در مورد نصری بله زرتو زورت زیاد فرمودن بازم دم سسک خائن گرم حداقل چرند و پرند نگفته بود زیاد و بعد از صعود مقابل اودینزه ابراز خوشحال کرده بود.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بالاخره ونگر شکار اول رو انجام داد. پارک چو یونگ مهاجم 26 ساله موناکو که در تیم ملی کره جنوبی با شماره 10 بازی می کنه و در جام جهانی هم مقابل نیجزیه یه کاشته خوشگل زد تو گل :دی
این انتقال هنوز نهایی نشده و به نوشته میرور فوتبال در تست پزشکی آرسنال هست! اما این انتقال نکته دار هست:eek:
این بازیکن در آستانه ی پیوستن به لیل فرانسه بود و در اولین تست پزشکی لیل هم شرکت کرد اما در تست دوم شرکت نکرد و لیلی ها:)دی) هاج و واج موندن که چی شده نگو ونگر اومده به قول میرور از زیر دماغ لیل قاپیده :دی رئیس لیل گفته:" ما هیچ تماسی از سوی آرسنالی ها نداشتیم اما می تونم بگم که پارک الان در لندن هست!"
پ.ن: با اینکه شناختی ازش ندارم امیدوارم هر چه سریعتر بیاد آرسنال تا فن فن رو ساپورت کنه. بد جوری در حمله هم ضعف داشتیم. ضمنا جوئل کمپل جواز بازی نداره برای این فصل حالا چه کارش می کنن نمی دونم!
/
پ.ن: در روز مجاز شدن من در کنکور کارشناسی ونگر عجب شیرینی داد دمت گرم رئیس:blush:
.
.
.
(حالا بزنه همه اینا کشک و دوغ باشه چه ضد حالی می خوریم:D )
///
به گفته میرور فوتبال ادن هازارد همچنان گزینه اول ونگر هست و خرید پارک دلیلی برای بیخیال شدن هازارد نیست! پ.ن: با این رو دستی که به لیل زدیم دیگه عمرا بخوان هازارد رو به ما بدن:D
ام ویلا هم براش پیشنهاد 22 میلیون پوندی دادن. دیگه خیلی باید دندون گرد باشن که نفروشنش:hmm:
کیهیل هنوز گزینه اول دفاع هست و بعدش جاگیلکا.
ضمنا امروز صبح خبر جالبی خوندم فکر کنم از ایندیپندنت: آرسنال برای خرید آرتتا و فلینی ابراز علاقه کرده. با توجه به اینکه اورتون اوضاع مالی خوبی نداره میرور خرید این دو بازیکن رو 20 میلیون پوند تخمین زده که عالیه! این فلینی رو من خیلی دوست دارم با اون موهاش :دی ونگر بخرش:p

رئیس برو برای دو تا خرید دیگه ببینم چه می کنی:happy:

/////

کم پیدایی امیر
مخلصیم علی آقا...
واقعیتADSL تموم کردیم :lol:
ولی یکی دو روز دیگه با قدرت بر می گردم:D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پارک چو یونکپگ فک کنم خیلی نزدیک شده به باشگاه!!

صحبت هایی از میکل آرتتا هم به گوش میرسه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مجاز شدن کنکورتم تبریک داغ میگم :دی
ایشالا به اون هدفی که داشتی تو فیسبوک در موردش حرف زدیم برسی :دی
اون 50% رو میگم :دی :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بازي با منچستر ساعت 7 هست؟ سايتا به زور باز ميشه خبري شد بگيد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مجاز شدن کنکورتم تبریک داغ میگم :دی
ایشالا به اون هدفی که داشتی تو فیسبوک در موردش حرف زدیم برسی :دی
اون 50% رو میگم :دی :دی
اتفاقا امروز یه خبرایی بود که من رد کردم :دی
بازي با منچستر ساعت 7 هست؟ سايتا به زور باز ميشه خبري شد بگيد
ایدمان امروز تبلیغ کرد ساعت 20:00 که فکر کنم به ساعت ما ساعت 19:30 میشه! لیگ برتر هیچ وقت ساعت 19:00 بازی هاش برگزار نمیشه.
با این روحیه ای که من دارم فردا هت تریک می کنم :دی
صحبت هایی از میکل آرتتا هم به گوش میرسه
یکی دو فصلی هست که خبراش هست اما به نظر بازیکن خیلی با کیفیتی نیست! تو مطبوعات انگلستان هم کمی با شک و تردید بهش نگاه می کنن!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسنال پیشنهاد 35 میلیون یورویی هم برای هازارد داده است.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسنال خرید پارک چون یانگ 10 میلیون پاندی از موناکو رو اعلام کرد.

بعضي خبرها حاكي از اينه :
ارسن ونگر در حال رو كردن سورپرايزي جديد !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
البته هنوز سایت باشگاه اعلام نکرده خریدش رو اما فک کنم خریداری شده

تبریک میگم
نمیدونم چطور بازیکنیه اما باید بازیکن خوبی باشه کامنت های سایت های خارجی رو که میخوندم هواداران از این انتقال راضی بودن

امبدوارم سورپرایز ونگر یه بازیکن بزرگ باشه.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
امشب یه بازی حساس با منچستر داریم. ساعت30/7 این بازی توی زمین منچستر هست. باید برای تیم سخت باشه . ولی من به این تیم و ونگر امیدوارم. می بریم امشب

اما درباره قرعه کشی جام باشگاهها . فکر کنم گروه سختی هست. بازیهای دورتموند دیدم. یک ماکتی از آرسنال هست. بازی تیمی خوبی دارند و مربی خوبی هم دارند. مارسی هم که کلاس تیمهای فرانسوی داره با بازی فانتزی و المپیاکوس نقطه مقابل مارسی یک تیم قدرتی از فوتبال یونان که البته آرسنال حتما میزنش. به نظرم از این گروه به عنوان تیم اول با دورتموند صعود خواهیم کرد.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
احتمال دارد پودولسکی به آرسنال بپیوندد.
بازیکن گلزن کلن مدتی بود که مورد توجه گالاتاسرای قرار گرفته بود.
باشگاه کلن هم اعلام کرده بود این بازیکن 26 ساله خود را برای فروش نگذاشته است.
صحبت ها به نحوی پیشرفته است که گویا فقط یک باشگاه بزرگ میتواند پودولسکی را به خدمت بگیرد.
مدیر ورزشی کلن در این مورد گفت : من 3،4 تماس داشتم در روزهای اخیر که در مورد شرایط فروش پودولسکی سوال کردند.
من به آنها جواب دادم بدون اما و اگر میخواهیم وی را نگه داریم .
اما بعد از صحبت با مربی کلن متوجه شدیم میتوان روی فروش این مهاجم نیز فکر کرد.
من با صحبت هایی که با پودولسکی داشته ام به این نتیجه رسیده ام که قرار است به باشگاهی بزرگ برود نه گالاتاسرای،چون اصلا صحبتی در مورد گالاتاسرای نبود .
ممکن است او مرد باشد که بعد از پارک چو یانگ به امارات میرود

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
[h=1]آرسنال بندتنر را با آرتتا تاخت می زند[/h]
آرسن ونگر سرمربی فرانسوی آرسنال بعد از اینکه سسک فابرگاس و سمیر نصری تیمش را ترک کردند به شدت به دنبال جذب یک بازیساز است.او بعد از اینکه از جذب لوچو گونسالس ناامید شد اکنون قصد دارد مایکل آرتتا هافبک باشگاه اورتون را به خدمت بگیرد.ظاهرا ونگر می خواهد با یک تیر دو نشان بزندو نیکلاس بندتنر را که گفته می شود آینده ای در آرسنال ندارد به اورتون بدهد و در عوض مایکل آرتتا هافبک اسپانیایی این تیم را به خدمت بگیرد.این در حالی است که مویس خواهان جذب بندتنر است اما بودجه ای برای جذب این مهاجم دانمارکی ندارد.جابجایی این دو بازیکن به نظر می رسد به نفع هر دو طرف خواهد بود البته گفته می شود اورتون در این مبادله دو میلیون پوند هم می خواهد.تنها مانع احتمالی این انتقال دستمزد بندتنر می باشد که گفته می شود دلیل اصلی انصراف تیم هایی نظیر اسپورتینگ لیسبون، ساندرلند و نیوکاسل از جذب او بود.​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
[h=1]پیشنهاد 12 میلیون آرسنال برای خرید گری کیهیل[/h]
به گزارش نشریه ساندی میرر، باشگاه آرسنال پیشنهاد جدیدی برای خرید گری کیهیل، مدافع بولتون ارائه داد.
پیشنهادهای قبلی آرسنال برای خرید این مدافع که حدود 6 میلیون پوند اعلام شده بود، توسط باشگاه بولتون رد شده و اوون کویل، سرمربی این باشگاه نیز این پیشنهاد را بسیار پایین توصیف کرده بود.
اما اکنون گفته می شود که آرسنالی ها پیشنهادی 12 میلیون پوندی برای این مدافع ملی پوش ارائه داده اند که در صورت در خشش این بازیکن، می تواند تا 15 میلیون پوند نیز افزایش پیدا کند. توپچی ها قصد دارند قراردادی 5 ساله با این بازیکن امضا کنند.
کیهیل که در سال 2008 به بولتون پیوست، در 114 دیدار 12 گل برای این تیم به ثمر رساند و اولین بازی اش برای سه شیرها را نیز در سپتامبر سال گذشته انجام داد.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسنال تست پزشکی از "یانگ" کاپیتان کره جنوبی گرفت . قیمت مورد نظر 3 میلیون پاند . در پست فروارد // به نظر این قرار داد حتمی است .
» آرسنال اگر مجبور شود، سول کمبل را باری دیگر در سن 36 سالگی به امارات میآورد.
» آرسنال پیشنهاد 6 میلیونی خود را برای مدافع برزیلی چلسی ، آلکس آماده کرده است.
» اینتر دیگو فورلان را به خدمت گرفته و این کورسویی برای آرسنال است که بتواند رد 48 ساعت آخر نقل و انتقالات آشنایدر را به امارات بیآورد.
» آرسنال به دنبال آرتتا است ... برخی خبرگزاری ها از تعویض بنتنر و آرتتا خبر دادند.
» برخی رسانه ها نوشتند ... آرسنال به دنبال پودولسکی است .
» آرسنال پیشنهادی 14 میلیونی برای آدام جانسون هافبک منچستر سیتی آماده کرده است.
» آرسنال هنوز صحبت را بولتون را در مورد کهیل ادامه میدهد.آنها با خرید مدافع اروگوئه ای(Sebastien Coates)راه رو برای خرید این مدافع توسط ونگر باز کرده اند
» همچنین خبر هایی از نزدیک شدن به یان امویلا به گوش میرسد که هر چند مسئولین رن حاضر به از دست دادن این ستاره آینده دار 20ساله تیمشون نیستند.
اما به نقل از میرور نمیخواهند در مقابل پیشرفت و جهانی شدنی بازیکنشان سدی به حساب بیایند

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
گری کهیل مدافع ملی پوش تیم بولتون شدیدا مورد توجه آرسنال قرار گرفته است. اما پیشنهاد 6-7 میلیون پاندی توپچی ها برای کهیل روز جمعه توسط بولتون رد شد، بطوریکه آنها این پیشنهاد را مزحک دانستند، اما آرسن ونگر این ادعا را رد کرد.

کویل معتقد است عملکرد ضعیف گری کاهیل در برابر لیورپول بخاطر شایعات پیرامونش است.

" من فکر میکنم این شایعات در بازی امروز گری تاثیر گذار بود. احتمال برای اولین باره که می بینم او عملکرد خوبی از خود ارائه نداده، اما این اتفاق ممکن است برای هر کس پیش بیاید.

اگر قبل از چهارشنبه اتفاقی پیش بیاید و گری باشگاه را ترک کند، من به عنوان یک مربی بهترین آرزوها را برایش دارم. او جوان فوق العاده ای هست. اما اگر اینگونه نشود، او اینجاخواهد ماند و تمام توانش را صرف بولتون خواهد کرد.

گری میخواهد در بالاترین سطح بازی کند و چیز اشتباهی در مورد جاه طلبی او وجود ندارد. او بازیکن خوبی برای بولتون بوده.

در آخر، اگر کسی پیشنهاد مناسبی برای کهیل ارائه کند که من فکر کنم ارزشش را داشته باشد در آن صورت شانسی برای معامله کردن هست.در غیر این صورت جایی برای صحبت کردن وجود نخواهد داشت."​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
وای رابین چیکار کردی ....

بالا