بعید میدونم با جذب مرتساکر دیگه مدافع وسطی مثه الکس جذب بشه.
و بازم خريد جديد!!
من تو اين همه سال يادم نمياد اينقد خريد كرده باشيم كه امروز كرديم!!!!!!! :دي
کهیل هم امروز در تست پزشکی آرسنال شرکت میکند !
ظاهرا این روزها تنها اتاقی که در باشگاه آرسنال ترافیک دارد ، اتاق پزشکی است !
قیمت پایه بولتون برای این بازیکن 10 میلیون پاند است که تا 14 میلیون هم بالا میرود !
اگر این بازیکن تست پزشکی را پاس کند سومین مدافع خریداری شده در این 48 ساعت است !
مرتساکر و سانتوس قبلا به آرسنال اضافه شده اند !
ونگر با این خرید ها عملا نشان داد تمام انتقاد ها به خط دفاعیی تیمش وارد بوده و واقعا در این خط نیاز به انقلاب بود .
با حضور سانیا و ورمائلن و کوشیلنی اوضاع کمی بهتر میشود.
درود بر همه توپچی های عزیز و غیور :دی
قبل از هر چیزی عذر خواهی می کنم به خاطر وقفه طولانی که افتاد بین آخرین پستم و این یکی :دی
اول از همه تبریک میگم به کیا مارتان عزیز که حتما باید با هم بیشتر آشنا بشیم
دوما یه تشکر ویجه بکنم از فرگوسن که باعث شد ونگر به خودش بیاد و خریدهایی بکنه که ما رو متحیر کنه! الان داغ هستن نمی دونن چه لطفی کردن آخر فصل گندش در میاد :دی
/
خرید مرتساکر و پارک و سانتوس رو تبریک می گم. مرتساکر که سابقش مشخص هست و همه می دونیم چه بازیکن با کلاسی هست. اما در مورد سانتوس و پارک کمی شک دارم! پارک با کمتر از 4 میلیون پوند اومد آرسنال! یعنی این واقعا می تونه کار خاصی بکنه؟! البته فقط یه فصل از قراردادش مونده بود! سانتوس هم 20 بازی ملی داره و از اون هم اطلاعاتی نداریم به اون صورت اما با وجود گیبس در اون سمت زیاد ناراحت نیستم!
اومدن هازارد هم منتفی شده با مصاحبه رئیس باشگاهشون و خود هازارد که گفته می خواد 1-2 فصل دیگه تو فرانسه بمونه!
گوتزه هم شوک هفته بود که ثمر بخش نبود :دی 40 میلیون یورو رو رد کردن احمقا :دی
صحبت از الکس و بنایون و مالودا شد که باید اعلام بدارم از هیچ کدومشون خوشم نمیاد!
اما - همون طور که آقا صادق گفتند - آدام جانسون رو شدیدا پایه هستم! باید برای خریدش اقدام جدی کنیم! بعد از خرید نصری حالا هارگریوز هم خریدن و عرصه بر او تنگ شده! در سه بازی قبلی هم یه بار فیکس بازی کرد و یه بار ذخیره و بازی سوم اصلا بازی نکردش! خیلی دوست دارم بیاد اما مانچینی گفته دست از سرش بر داریم! بی پدر...:دی
یه هافبک می خوایم ونگر...به اون 20 نفر بگو دست بجنبونن و اگر چیزی پیدا نشد این علی کریمی رو آلترناتیو داشته باش!
همچنان خلا هافبک خلاق حس میشه در تیم. هافبک خلاقی که تجربه هم داشته باشه
/
چند روز خوندم ویلشر 5 هفته غایب خواهد بود!!! کسی از مصدومیتش خبر داره؟ ونگر چیزی نگفته در موردش؟ آبو دیابی چی؟ - این دیابی هم برای خودش استعدادی بود که مصدومیت ها گند زدن بهش. برای خودش پاتریک ویرایی بود!!
////
ضمنا تا روز جمعه غایب خواهم بود اما تا اون روز مثل مرد سرتون رو بالا بگیرید و به افق های روشنی که با هم ساختیم نگاه کنید و امیدهاتون رو نا امید نکنید.
یا حق...
[h=6]گزینه های آرسنال در آخرین ساعات بازار نقل و انتقالات !!!!
1) ریکاردو مونتولیوو
2) ادن آزارد (لیل)
3) یوان ام ویلا (رن)
4) رائول میرلس (لیورپول)
5) کلینت دمپسی (فولام)
6) میکل آرتتا (اورتون)
7) فلورن مالودا
8) یوسی بنایون (چلسی)
9) ماروین مارتین (سوشو)
10) وسلی اشنایدر (اینتر)[/h]
میرالس و اشنایدر:دی[h=6]گزینه های آرسنال در آخرین ساعات بازار نقل و انتقالات !!!!
1) ریکاردو مونتولیوو
2) ادن آزارد (لیل)
3) یوان ام ویلا (رن)
4) رائول میرلس (لیورپول)
5) کلینت دمپسی (فولام)
6) میکل آرتتا (اورتون)
7) فلورن مالودا
8) یوسی بنایون (چلسی)
9) ماروین مارتین (سوشو)
10) وسلی اشنایدر (اینتر)[/h]
کهيل هم امروز در تست پزشکي آرسنال شرکت ميکند. |
![]() |
آرسنالی ها قبل از بسه شدن پنجره نقل و انتقالات تمام زور خود را می زنند. به نقل از آرسنال دات آی آر ، بعد از شکست هشدار دهنده مقابل منچستر ، ظاهرا این روزها تنها اتاقی که در باشگاه آرسنال ترافیک دارد ، اتاق پزشکی است . قیمت پایه بولتون برای گری کهیل 10 میلیون پاند است که تا 14 میلیون هم بالا میرود ! اگر این بازیکن تست پزشکی را پاس کند سومین مدافع خریداری شده در این 48 ساعت است ! آرسنالی ها برای خرید مرتساکر و سانتوس نیز با باشگاه های برمن و فنرباغچه به توافق رسیده اند . ونگر با این خرید ها عملا نشان داد تمام انتقاد ها به خط دفاعیی تیمش وارد بوده و واقعا در این خط نیاز به انقلاب بود . با حضور سانیا و ورمائلن و کوشیلنی اوضاع کمی بهتر میشود. |