• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ونگر باور دارد ریو میایچی می تواند تاثیر زیادی بر تیمش داشته باشد...

جوان تازه وارد ژاپنی تیم آرسنال که ژانویه گذشته به تیم آرسنال پیوست پس از حضور نیم فصلی در تیم فاینورد و درخشش در این تیم توانست نظر مسئولین آرسنال برای ماندن در لندن را جلب کند و حضور در پیش فصل آرسنال نیز باعث شد تا آرسن ونگر تایید کند باشگاه به دنبال جواز کار وی است .
حالا جواز کار این بازیکن ژاپنی که از مدارس فوتبال ژاپن شناسایی شده صادر شده است و وی می تواند این فصل در کنار توپچی ها توپ بزند .
آرسن ونگر باور دارد ریو می تواند تاثیر زیادی در تیمش داشته باشد و در لیگ برتر خوش بدرخشد .

" ما برای جواز کار وی اقدام کردیم چرا که او استعداد فوق العاده ای دارد .
در مجموع ما بسیار خوشحالیم چرا که او یکی از بازیکنانی است که می تواند تاثیر زیادی در این فصل ما داشته باشد .
او به عنوان مهاجم در راست و یا چپ بازی خواهد کرد و همینطور استیل یک وینگر را دارد . "

ونگر نمی تواند میایچی را برای بازی ابتدایی نیوکسال در اختیار داشته باشد اما انتظار دارد برای بازی روز 20 آگوست برابر لیورپول وی آماده باشد .

" او نمی تواند در آخر هفته بازی کند . در حال حاضر وی برای گرفتن ویزایش در ژاپن است تا بازگردد و مراحل کار را برای بازی در لیگ برتر انجام دهد .
او برای بازی فردا یا بازی لیگ قهرمانان در دسترس نخواهد بود اما می تواند بعد از آن آماده شود . "

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مبارکمون باشه...
انشالا تو تیم با درخشش پیر شه...:happy: نه مثل اون دوست عزیزمون...:f34r:

فابی آی هیت یو...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مبارکمون باشه...
انشالا تو تیم با درخشش پیر شه...:happy: نه مثل اون دوست عزیزمون...:f34r:

فابی آی هیت یو...

اونم به سرنوشت فلامینی , ریس , گلب و ... که آرسنال رو ترک کردن دچار خواهد شد.

درود بر اسطوره هایی مثل برکمپ که در آرسنال کفششون رو آویزون کردن.

امیدوارم کمپل درخشش رو از همین فصل برامون شروع کنه.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مباركه مشكل گلزني نداريم ديگه
تو دفاع هم مشكلات رديف كنيم
جايگزين فابرگاس نمك نشناسم بياريم حله

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بنظر من کلا فصل قبل هم فابرگاس واسه ما کاری نکرد که از رفتنش ناراحت باشیم!

یه جایگزین با انگیزه به از این اسپانیایی قدر نشناس

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سان نوشت » آرسنال برای واگذاری نصری ، کارلوس توز را از سیتی میخواهد !
گلزن برتر سیتی که این روزها از حضورش در منچشتر اصلا راضی نیست ، هدفی برای آرسنال شده است.
با توجه به فشاری که سیتی برای خرید "نصری" میآورد، آرسن ونگر خواهان معاوضه توز با نصری شد !
نصری قرار است در صورت رفتن به منچستر هفتگی 180 هزار پاند حقوق بگیرد !

اما آرسنال که همین روزهاست که پیوستن کاپیتانش به بارسلونا را تایید کند، نقل و انتقال نصری را بلوکه کرده و انرا مشروت به پیوستن توز به توپچی ها دانسته است !

توز 50 میلیون قیمت دارد و آرسن ونگــــــــر باید الباقی هزینه این بازیکن را بدهد.نصری حدود 25 میلیون قیمت دارد. به هر حال آرسنال قصد دارد توز را با نهایتا 10 میلیون به لندن بیآید.
توز دستمزد هفتگی 200 هزار پاند دارد !

منابع آگاه از داخل باشگاه آرسنال گفتند : نصری میخواهد به سیتی برود ! توز هم میخواهد از سیتی برود ، او میتواند با شهرتی که دارد آرسنال را کمک کند ! به این انتقال هر دو تیم راضی خواهند بود !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عجیبه واقعا عجیبه!!!
ونگر گفته هیچ بازیکنی از تیم خارج نمیشه! حتی فابرگاسی که با هم تیمی هاش خداحافظی کرده! خرید ماتا رو هم منتفی دونسته و گفته هیچ صحبتی باهاش نکردیم!
من الان واقعا نمی دونم چی بگم در نتیجه سکوت می کنم!
سان نوشت » آرسنال برای واگذاری نصری ، کارلوس توز را از سیتی میخواهد !
گلزن برتر سیتی که این روزها از حضورش در منچشتر اصلا راضی نیست ، هدفی برای آرسنال شده است.
با توجه به فشاری که سیتی برای خرید "نصری" میآورد، آرسن ونگر خواهان معاوضه توز با نصری شد !
نصری قرار است در صورت رفتن به منچستر هفتگی 180 هزار پاند حقوق بگیرد !

اما آرسنال که همین روزهاست که پیوستن کاپیتانش به بارسلونا را تایید کند، نقل و انتقال نصری را بلوکه کرده و انرا مشروت به پیوستن توز به توپچی ها دانسته است !

توز 50 میلیون قیمت دارد و آرسن ونگــــــــر باید الباقی هزینه این بازیکن را بدهد.نصری حدود 25 میلیون قیمت دارد. به هر حال آرسنال قصد دارد توز را با نهایتا 10 میلیون به لندن بیآید.
توز دستمزد هفتگی 200 هزار پاند دارد !

منابع آگاه از داخل باشگاه آرسنال گفتند : نصری میخواهد به سیتی برود ! توز هم میخواهد از سیتی برود ، او میتواند با شهرتی که دارد آرسنال را کمک کند ! به این انتقال هر دو تیم راضی خواهند بود !
به احتمال 99 درصد این خبر کذب هست و با توجه به دستمزد توز هم این انتقال به احتمال 99 درصد رخ نمیده!
////
چه میکنه ونگر؟!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
در مورد توز مانچيني هم راضيه بره چون دلش با تيم نيست و پرحاشيه اينو بخونيد
اگر چه در هفته‌هاي اخير شايعه‌هاي زيادي درباره انتقال کارلوس توس، مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي به گوش مي‌رسيد، اما روبرتو مانچيني سرمربي ايتاليايي اين تيم اعلام کرد که توس بر خلاف ميل باطني‌اش همچمنان در منچسترسيتي باقي خواهد ماند، چرا که هيچ باشگاهي خواستار به خدمت گرفتن او نيست. آپاچي فوتبال آرژانتين پس از شرکت در رقابت‌هاي کوپا آمريکا 2011 آرژانتين و پشت سر گذاشتن دوران استراحت به تمرينات منچسترسيتي پيوست. او بارها اعلام کرد که نمي‌خواهد در منچسترسيتي بماند، اما پيدا است که به خواسته خود نرسيده چرا که به گفته مانچيني هيچ باشگاهي خواستار جذب توس نيست.
مانچيني اضافه کرد: نمي‌دانم که آيا توس مي‌ماند يا نه اما آن گونه که پيدا است انتقال او سخت به نظر مي‌رسد. توس در حال حاضر با تيم است و هيچ تيمي خواستار جذب او نيست؛ اگر در منچسترسيتي باقي بماند خوشحال خواهم شد.
منچسترسيتي براي حضور هر چه بهتر در فصل جديد حدود 58 ميليون يورو هزينه کرده است. از شاخص‌ترين و پر صداترين خريدهاي اين تيم مي‌توان به سرخيو آگرو هم وطن توس اشاره کرد البته بايد به اين ليست گايل کليشي و استفان ساويچ صرب را نيز اضافه کرد. اين تيم همچنين مي‌خواهد سمير نصري هافبک پرتغالي آرسنال را که قيمت پيشنهادي او در بازار نقل و انتقالات 22 ميليون پوند است، به خدمت بگيرد.

ونگر نميخواد نصري بره
برا همين شرط خروجش رو توز گذاشته اگه من سيتي اينقد شديد نصري رو ميخواد بايد براش هزينه كنه

اين معامله دو سربرده برا ارسنال
نصري بمونه كه مونده برا تيم
بره هم يه بازيكن 50 ميليوني رو با 35 تا اورديم
اونوقت توز وارد حاشيه نشه به نظر من جز 3 تا مهاجم اول جهان ميشه اونوقته كه بايد بگيم نصري باي باي نصري باي باي

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باز این گل شکر خورده و یه خبر زده که ونگر گفته این فصل آخر من تو آرسنال هست و فصل بعد باشگاه رو تزک میکنم!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
باز این گل شکر خورده و یه خبر زده که ونگر گفته این فصل آخر من تو آرسنال هست و فصل بعد باشگاه رو تزک میکنم!
تو سايت رسمي ارسنال همه خبرهارو ميزنه
اينا چرندياته

گل بروكي

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی با نیوکاسل رو نمیشه رو هیچ کانادی بچه ها؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
میبینم که بلتون ترکانیدیه پسریم :دی

پسریم کهیل هم گل زدیه :دی

لیورپول هم که در خونه 1-1 متوقف شد مقابل ساندرلند

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سوال منم بود من شنيده بودم رو ترك يه كانال پخش ميكنه
اگه كسي ميدونه بگه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی تا دیقه 36 0-0 هست

Goalkeeper: Wojciech Szczesny

Defence: Laurent Koscielny
Defence: Thomas Vermaelen
Defence: Kieran Gibbs
Defence: Bacary Sagna

Midfield: Aaron Ramsey
Midfield: Andrey Arshavin
Midfield: Tomas Rosicky
Midfield: Gervinho
Midfield: Alexandre Song

Forward: Robin van Persie

Substitute player: Carl Jenkinson
Substitute player: Lukasz Fabianski
Substitute player: Emmanuel Frimpong
Substitute player: Theo Walcott
Substitute player: Marouane Chamakh
Substitute player: Alex Oxlade-Chamberlain
Substitute player: Johan Djourou

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فعلا فقط سه تا اخطار گرفتیم
سانگ
گیبز
روسیچکی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ژروینیو اخراج شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من دارم تو اینترنت میبینم همش تصویر قطع میشه نفهمیدنم چی شد فقط دیدم درگیری فیزیکی پیدا کردن!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
attachment.php

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    287.2 KB · نمایش ها: 45

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی تموم شد و دو امتیاز از کف رفت هر چند ده نفره تو خونه حریف این 1 امتیاز هم از هیچی بهتره.

دوستانی که بازیو دیدن بیان بگن تیم چطور بود ...

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
بازی تیم ریتم نداشت و خلاقیت و بازیسازی هم وسط زمین اصلا خوب نبود، تیم به سختی موقعیت سازی میکرد و میتونست روی دروازه ی نیوکاسل هجوم ببره. کلا زیاد امیدوار کننده نبود ، به حداقل دو تا هافبک وسط خوب نیاز هست ، ایضا دو تا وینگر توانا ، روسیچکی و والکات روشون حسابی نیست
صحنه ی درگیری ژروینیو هم خیلی عجیب بود ! ژروینیو توی محوطه ی تاتنهام دایب کرد تا پنالتی بگیره ، بعد بازیکن تاتنهام (بارتون) اومد یقه ی ژروینیو را گرفت از روی زمین بلندش کرد و شاخ و شونه کشید براش و درگیریا شروع شد که داور هم ژروینیو را اخراج کرد

بالا