• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
///////////////////////////////
/////////داور ///////////به جای اخراج بارتون ژروینیو رو اخراج کرد.////////////بارتون!!!
اومده دو دستی خر بازیکن ما رو چسبیده ژروینیو هم انتظار دارید بارتون بیاد بزنه تو گوشش؟! خب اون هم دفاع کرده دیگه؟!
////////
/
رمسی تو بازی اصلا نبود!
ژروینیو هنوز با لیگ جزیره اخت نشده وگرنه فوق العادس!
آرشاوین هم همون آرشاوین فصل قبله! دیوونه اگر اون موقعیت دو به تک با مدافع رو می رسوند به فن فن الان بازی رو برده بودیم!
دفاع و ژسنی نمره عالی می گیرن!
/
همون طور که قبلا گفتم تیم یه چیزی کم داره! اون نشاط و شادابی همیشگی رو نداریم! اون جنگندگی تو تیم نیست! اما مسلما تیم بهتر خواهد شد.

f@rzad : امیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

Last edited by a moderator:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امیر تو از کجا دیدی منم راهنمایی کن بتونم بازیارو ببینم!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
attachment.php
dاين عكس كه نشون ميده داره پيرهن جروينيو رو ميكنه!

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
بچه ها چجوری بازیا رو میبینید به ما هم بگید ؟؟؟

این مسعولی که پخش بازیای شبکه سه رو تنظیم میکنه فکر کنم یه مادر کشتگی چیزی با آرسنال داره...

آخه این چه وضعیه دو سه ساله بازیای مهم آرسنالو نشون نمیده ولی منچستر و چلسی با هر کی بازی دارن نشون میده...

هرچند دیگه آرسنال هم خراب شد... یادش بخیر اون موقع که یه فصل و نیم نباختن ... چه بازیکنایی داشته هنری لیونبرگ...

ولی با مدیرایی که آرسنال داره دیگه نمیشه امیدوار بود دوباره این تیم قدرته اول حتی تو انگلیس بشه ولی بازم دیدن بازیاش لذت داره چون زیبا بازی میکنن ;)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه آرسن ونگر پس از تساوی در خانه نیوکاسل...

درباره نظر شما از کارت قرمز جروینیو...
من فکر می کنم این صحنه یا برای دو طرف کارت قرمز داشت و یا دو کارت زرد و نه یک کارت قرمز و یک زرد .

درباره حرکت جوی بارتون در این صحنه...
ارتباطی بین این صحنه اخراج و اخراج فصل گذشته دیابی وجود دارد . او در هر دو صحنه این دو بازی با کارت زرد گریخت .

درباره اینکه صحنه پنالتی بود یا نه...
نمی دانم . به اندازه کافی برای دیدن آن نزدیک نبودم و باید آن را دوباره ببینم .

درباره عملکرد آرسنال...
فکر می کنم ما عملکرد محکمی داشتیم و بازی را در کنترل داشتیم . نیوکاسل بیشتر تساوی فصل گذشته را در ذهن داشت . آن ها سعی داشتند تا گلی دریافت نکنند و به خوبی دفاع کردند و این برای ما بسیار سخت بود چرا که ما برابر تیمی که کاملا در دفاع تمرکز داشت بازی کردیم . ما چیز هایی از دست داده بودیم . متاسفانه ما در یک سوم پایانی چیز هایی مثل سرعت در پاسکاریمان را از دست داده بودیم اما مجموعا عملکرد خوبی داشتیم . من صحنه ای که موقعیت گلی به نیوکاسل داده باشیم را به خاطر ندارم و می توان بابت این مسئله در این بازی خارج خانه به تیم تبریک گفت .

درباره واکنش بازیکنانتان...
ما تلاش می کنیم که فوتبال بازی کنیم و اگر امروز ما را تماشا کنید می توانید این مسئله را ببینید . روی هم رفته احساس می کنم بسیار سخت تنبیه شدیم . ما سعی کردیم بازی کنیم و برخی مواقع تحت تاثیر واقع می شدیم . باید سعی کینم این را کنترل کنیم . اگر در منطقه ای برای بهبود آن باشیم پس این درست است . از امروز خود درس گرفتیم .

درباره عملکرد کوشلنی و ورمائلن...
اگر امروز ما گلی دریافت می کردیم برابر بمباران اینکه چرا خریدی در دفاع نداشتم قرار می گرفتم . آن ها امروز مورد تقدیر باید قرار بگیرند .

درباره اینکه آیا شما فعالیت دیگری در نقل و انتقالات خواهید داشت...
من برابر خرج کردن پول نیستم و در صورت توانایی بازیکنی برای بهبود ترکیب کنونی مشکلی با آن ندارم . ما ترکیب بزرگی در اختیار داریم و اگر برخی از بازیکنان تیم را ترک کنند تلاش می کنیم تا بازیکنانی به تیم بیاوریم . ما درخواست کیفیت بالایی داریم و از خرج کردن پول نمی ترسیم .

درباره روابط هواداران با بازیکنان...
این مهم است که علاقه مندی بین هواداران و بازیکنان وجود دارد . بازیکنان تعهد خود را برای اینکه شایسته حمایت هواداران هستند را نشان می دهند . در 15 سال اخیر کیفیت بازیکنانی که من برای باشگاه خریدم را نگاه کنید .

درباره وضعیت فابرگاس و نصری...
ما در دو جبهه هستیم . در حال حاضر آن ها بازیکنان باشگاه فوتبال آرسنال هستند.

درباره تمایل منچستر سیتی برای نصری...
علاقه ای برای اظهار نظر درباره آن ندارم . ما شما را با خبر خواهیم کرد .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اولين خبر ارسنال در ورژن جديد پي تي :دي

سرمربي تيم شاختار دونسك تاييد كرد كه آرسنال هافبك بازيساز تيمش جادسون را ميخواهد و توافق بين دو باشگاه آرسنال و شاختار بر سر اين انتقال صورت گرفته و حالا همه چيز به خود بازيكن بستگي دارد.

پنج شنبه هفته گذشته روزنامه اكيپ فرانسه گزارش داد كه وكيل جادسون در لندن حضور داشته و با مسئولين آرسنال مذاكراتي انجام داده پس از درج اين خبر خود جادسون در توئيتر شخصي خود اعلام كرد كه اگر همه چيز خوب پيش برود هفته بعد خبرهاي خوبي خواهد شنيد! و حالا به نظر ميرسد توافق بين دو باشگاه لندني و اوكرايني صورت گرفته و انتقال اين بازيكن به آرسنال قريب الوقوع است.

سرمربي شاختار در اين مورد گفت:

من ميتوانم تاييد كنم كه آرسنال جادسون را ميخواهدو حالا همه چيزبه خود او بستگي دارد."

لازم به ذكر است جادسون 27 ساله در سال 2005 به شاختار پيوسته و اخبرا براي تيم ملي برزيل نيز بازي كرده و تجربه فراواني نيز در ليگ قهرمانان دارد. و انتظار ميرود با قيمتي كمتر از 12 ميليون به آرسنال بپيوندد."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بچه ها چجوری بازیا رو میبینید به ما هم بگید ؟؟؟

این مسعولی که پخش بازیای شبکه سه رو تنظیم میکنه فکر کنم یه مادر کشتگی چیزی با آرسنال داره...

آخه این چه وضعیه دو سه ساله بازیای مهم آرسنالو نشون نمیده ولی منچستر و چلسی با هر کی بازی دارن نشون میده...

هرچند دیگه آرسنال هم خراب شد... یادش بخیر اون موقع که یه فصل و نیم نباختن ... چه بازیکنایی داشته هنری لیونبرگ...

ولی با مدیرایی که آرسنال داره دیگه نمیشه امیدوار بود دوباره این تیم قدرته اول حتی تو انگلیس بشه ولی بازم دیدن بازیاش لذت داره چون زیبا بازی میکنن ;)
می تونی از طریق کانال های idman و rah-e-farda تو ترکست ببینی که با کد بیس کد می شوند!
همچنین می تونی از طریق سی سی کم هم ببینی که اگر اطلاعاتی خواستی می تونی پیام خصوصی بزنی تا کمی توضیح بدم در موردش!
/
چلسی هم امروز با استوک سیتی صفر-صفر کرد!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اين جادسون چه جور بازيكنيه؟

منچستر هم تا دقيقه 37 مساويه 1-1

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نگر پیش از این گفته بود باید خط دفاع تیمش را تقویت کند و به نوشته روزنامه ساندی میرر سرمربی فرانسوی نماینده خود را برای تماشای بازی گری کیهیل مقابل کوئینز پارک رنجرز به ورزشگاه فرستاده بود.
به نظر می رسد مدافع اسبق استون ویلا اکنون اصلی ترین هدف آرسنال در بازار نقل و انتقالات باشد.
این در حالی است که گفته می شود توپچی بار دیگر علاقه خود را به جذب فیل جاگیلکا مدافع باشگاه اورتون ابراز کرده اند.
آرسنال روز گذشته در هفته اول رقابتهای لیگ برتر در ورزشگاه خانگی خود با تساوی بدون گل مقابل نیوکاسل متوقف شد. در این بازی ژروینیو خرید جدید آرسنال به دلیل درگیری با جوی بارتون از زمین بازی اخراج شد.

//

تساوی چلسی نتیجه خوبی بود ضمنا منچستر هم تا دقیقه 58 1-1 هست امیدوارم بازی با همین نتیجه به پایان برسه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
منچستر هم از همین اول فصل شروع کرد!!! گل دوم و برتری منچستر گل به خودی حریف بود!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
منچستر هم از همین اول فصل شروع کرد!!! گل دوم و برتری منچستر گل به خودی حریف بود!

همیشه همینطور شانس یارشونه اما ما ..
ابر باد و مه خورشیده داورو بارتون و همه جمع میشن که امتیاز از دست بدیم...

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
پس از دو سال و سه هفته

فابرگاس رسما به بارسلونا پيوست

به نقل از مارکا اسپانيا، سسک فابرگاس بازيکن مورد علاقه باشگاه بارسلونا سرانجام به تيم اول اسپانيا ملحق شد.
پيش از اين نيز مشخص بود که فابرگاس به خانه خود بازگشته، اما خبر رسمي اين انتقال بزرگ به تاييد دو طرف نرسيده بود.
آرسن ونگر روز گذشته با حضور در نشست خبري در استاديوم امارات به خبرنگاران گفت: ديگر فابرگاس را در اختيار نداريم و او به بارسلونا ملحق شده است.
فابرگاس ساعتي پس از پايان جدال دو تيم رئال مادريد و بارسلونا همراه با اردوي بارسا به پايتخت کاتالونيا سفر کرد و به پيشنهاد الساندرو روسل بلافاصله براي امضاي قرارداد به دفتر نقل و انتقالات بازيکنان بارسلونا رفت.
سايت رسمي باشگاه بارسلونا اعلام کرده که تست پزشکي فابرگاس امروز برگزار مي‌شود و مراسم معارفه باشکوهي براي اين بازيکن بزرگ در نظر گرفته شده است.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگر:جويي بارتون بازيکن شجاعي است

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، جويي بارتون، هافبک نيوکاسل را به دليل شجاعتش مورد ستايش قرار داد اما شايعه خريد او به جاي سسک فابرگاس را رد کرد.

00029682.jpg

این در حالی است که بارتون در اولین دیدار فصل تیمش مقابل آرسنال با ژروینیو، مهاجم توپچی ها، درگیر شد و موجبات اخراج او را فراهم کرد.

اما سرمربی توپچی ها ترجیح داد به جای انتقاد از او، این بازیکن را مورد ستایش قرار دهد.

ونگر به خبرنگاران گفت:" من شجاعت بازیکنان را دوست دارم. کسی خرید جویی بارتون را رد نمی کند اما ما در حال جاضر شرایط خریدن او را نداریم.

او بازیکن خوبی است. او گاهی به خاطر تند مزاجی اش دردسر ساز می شود اما او بازیکن خیلی خوبی است."
ونگر در پایان به شوخی گفت" اگر بارتون رفتارش را درست کند، شاید او را به خدمت بگیریم. شاید این راه حل موضع باشد."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سسک فابرگاس خرید جدید بارسلونا که امروز با رقم 29 میلیون یورو رسما به بارسلونا پیوست از اینکه بار دیگر با پیراهن بارسا به میدان خواهد رفت بسیار خوشحال است اما همه چیزش را مدیون آرسنال و سرمربی فرانسوی این تیم میداند.فابرگاس امروز بعد از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی بارسا رسما به این تیم پیوستو او در جلسه معارفه اش که با حضور بیش از 20 هزار هوادار بارسا برگزار شد با پیراهن شماره چهار این تیم وارد زمین شد و مقابل عکاسان حرکاتی را با توپ انجام داد.او در کنفرانس خبری بعد از معارفه اش گفت:" از اینکه به خانه ام برگشته ام بسیار خوشحالم."" پپ گواردیولا سرمربی فوق العاده ای است و خشوحالم که برای او بازی خواهم کرد. امیدوارم بتوانم هم در لیگ قهرمانان و هم در لالیگا برای بارسا مفید باشم"فابرگاس همچنین در مورد ترک آرسنال گفت:" ترک آرسنال برایم بسیار سخت بود. من یک سوم زندگی ام را در آرسنال سپری کرده ام و بدون شک نمی توانم آن را فراموش کنم.""یکی از آرزوهایم کسب جام با آرسنال بود که متاسفانه محقق نشد. همیشه دوست داشتم به عنوان کاپیتان آرسنال یک جام را بالای سر ببرم اما این رویا محقق نشد.""همیشه طرفدار آرسنال بقی خواهم ماند و هر هفته بازی آنها را دنبال خواهم کرد. همه چیز من آرسنال و سرمربی آن آرسن ونگر است. او باعث پیشرفت فوتبال من شد و همیشه به او مدیون هستم."

//

29 میلیون یورو یا پوند؟!​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آها الان خوندم که 10 میلیون یورو هم در دو مرحله خواند داد!!!!!!

این طور انتقال واسم خیلی عجیبه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خبر فابرگاس رو چند روزی بود که داشتیم و دیگه قطعی شد.

به نظرم مهم نیس که رفت و مهم نیست که ستاره ها گاهی بی وفا هستن. مخصوصا برای آرسنال.
مهم اینه که یه مرد تو این تیم هست تاکید میکنم یه مرد تو این تیم هست که خدا گذاشتش رو زمین برای روزهای سخت و تربیت کردن جوونها و بهتر بگم تراشیدن یه گوهر از دل یه تیکه سنگ معدنی. همچنان به عشق ونگر علاقه ام رو به این تیم ابراز میکنم و امیدوارم این مرد با تیمش به اونچه حقش هست برسه. در انگلیس و در اروپا.

به همراه همه دلگرمی ها از نوع هواداری فوتبال و امید به آینده تقدیم به دوستان آرسنالیم خصوصا امیر خوش احساس.

ادیت:
@ علی
علی جان یه سر به تاپیک پیش بینی بزن و بازی سپاهان رو به پستت اضافه کن. مممنون

Last edited:

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
این چه وضعیه :hmm:

چرا 29 میلیون؟:hmm:

بازیکنای گمنام تیم های دیگه رو بیشتر پول میدن ولی بازیکنای آرسنال رو همه میخوان مفت بخرن و میخرن...:(

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
این چه وضعیه :hmm:

چرا 29 میلیون؟:hmm:

بازیکنای گمنام تیم های دیگه رو بیشتر پول میدن ولی بازیکنای آرسنال رو همه میخوان مفت بخرن و میخرن...:(

خون خودتو کثیف نکن!
اینطوری که دوستان میگن نقد و نسیه بردنش!
29 میلیون الان....10میلیون هم قسطی! ندارن دیگه اینم جو بارسلون گرفتتش خ... شد رفت! بزرگترین اشتباه زندگیشه این انتقال! تا قبل این انتقال عشق من بود! ولی الان...!!!

اینم یه مصاحبه بعد از رفتن فابرگاس از ونگر بزرگ:

ناراحتي ونگر از رفتن فابرگاس

آرسن ونگر سرمربي آرسنال از اينکه سسک فابرگاس اين تيم را به مقصد بارسلونا ترک کرده ناراحت است.

00032346.jpg

توپچی ها در سال 2003 فابرگاس را از بارسلونا وقتی تنها 16 سال داشت به خدمت گرفتند و او را به یکی از بازیکنان بزرگ فوتبال اروپا تبدیل کردند. او از سال 2008 کاپیتان آرسنال شد و یکی از محبوبترین بازیکنان این تیم نزد هواداران شد.

اما بعد از 8 سال او بار دیگر به بارسلونا بازگشت تا برای این تیم بازی کند. او قراردادی 5 ساله با این باشگاه اسپانیایی به امضا رساند.

اکنون ونگر که یکی از بهترین بازیکنان خود را از دست داده از رفتن فابرگاس ناراحت است.

ونگر می گوید:" ما یک بازیکن کلاس جهانی خود را از دست دادیم. از این بابت ناراحتم.
اما تلاش زیادی برای حفظ او کردم."

"در نهایت به میل و علاقه او احترام گذاشتیم."

"
آرسنال 125 سال قدمت دارد و بازیکنان بزرگی آن را ترک کرده اند اما باشگاه به کار خود ادامه داده است. ما می خواهیم همین اصل را نشان دهیم که آرسنال با قدرت و صلابت به کار خود ادامه خواهد داد."

بالا