• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوشحالم می بینم که در به در شده!
همه تو من سیتی و هم تو رئال هیچ غلطی نکرده
خوشحال میشم بیاد تاتنهام تا حسابی از خجالتش در بیایم!
شاید فن فن هم خوشحال بشه!!!

من ترجیم میدم راهی تمی بشه مثلا پرستون تو دسته های پایین یا کریستال پالاس و از این دست تیم ها! :دی بعد تو دیدارهای کارلینگ کاپ بیاد به اشبرتون گراو و کلی مسخرش کنیم بهش بخندیم
من اون روز رو زیاد دور نمیبینم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نصري با 41 ميليون رفت من سيتي الانم در حال انجام تست پزشكيه!

با پولي كه از فروش اينو فابرگاس گيرمون اومده ميتونتيم 3 بازيكن با كيفيت به تيم اضافه كنيم

ونگر جون من بازيكن بخر

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من توصیه میکنم به آرمانهای ونگر علیه السلام اقتدا کنیه پسریم.

ضرر نمیکنیه

تاييد
ونگر كارش بيسته

اي بزنه چن تا بازيكن شاخ بگيره حالشو ببريم
من امروز يه جا شنيدم فورلان هم مد نظره

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نصري با 41 ميليون رفت من سيتي الانم در حال انجام تست پزشكيه!

با پولي كه از فروش اينو فابرگاس گيرمون اومده ميتونتيم 3 بازيكن با كيفيت به تيم اضافه كنيم

ونگر جون من بازيكن بخر

در این مورد مطمئنی؟
کجا خوندی؟

//

امانوئل فریمپونگ می خواهد تا حد ممکن بازی کند...

امانوئل فریومپونگ از جوانانی است که سال گذشته همراه با جک ویلشر در پیش فصل رقابت ها مطرح شد اما به دلیل پراگی رباط صلیبیش نزدیک به شش ماه رقابت ها را از دست داد .
حالا این بازیکن جوان دوباره به ترکیب تیم بازگشته و با جلب کردن نظر کادر فنی آرسنال این فصل می تواند در لیگ برتر به میدان برود .
این بازیکن در هر دو بازی ابتدایی فصل جدید برای آرسنال به صورت یار تعویضی به میدان آمد و حالا هدفش بازی کردن است . وی می خواهم تا آنجا که ممکن است بازی کند .
اما نکته اصلی آنجاست که آرسنال در سه بازی بعدی خود به دلیل محرومیت الکس سانگ را در اختیار ندارد و با توجه به کمبود بازیکنان میانی و دفاعی آرسنال به احتمال فراوان باید شاهد حضور فریمپونگ به عنوان هافبک دفاعی در سه بازی بعدی آرسنال باشیم و این می تواند آزمایش بزرگی برای این بازیکن غنایی الاصل انگلیسی باشد .

" من فقط می خواهم بیش از حد ممکن درگیر تیم و بازی ها باشم .
به سمت مرحله سختی می رویم چرا که بازیکنان زیادی در آرسنال هستند اما امیدوارم بتوانم بازی های زیادی به میدان بروم . کار سخت است چرا که من در باشگاه بسیار بزرگی هستم و باید صبور باشم . "

اما فریمپونگ امسال و پس از حضور در ترکیب تیم اصلی می تواند برای رسیدن به جایگاهی در ترکیب مبارزه کند .

" این فصل جدید است و شروعی دوباره و یک موقعیت دوباره برای ما و برای نشان دادن اینکه چه کاری می توانیم انجام دهیم .
مشخصا به خاطر فصل گذشته نا امیدی های بسیاری اینجا وجود دارد اما این فرصتی است که به مسیر درستی حرکت کنیم . من می توانم بگویم همه اطمینان دارند به سمت داشتن فصل خوبی حرکت خواهیم کرد . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ریو نام پیراهن ریو ...

بنا بر اعلام سایت رسمی باشگاه فوتبال آرسنال ریو میایچی بازیکن جوان و ژاپنی این تیم پس از کسب جواز کار و خضور در لندن و در ترکیب تیم آرسنال شماره 31 این تیم را بر تن خواهد کرد .
این بازیکن جوان برای تکمیل دریافت ویزای خود راهی ژاپن شده بود و بنا بر اعلام آرسن ونگر وی می تواند برای بازی با لیورپول در ترکیب تیم آرسنال قرار داشته باشد .
ریو میایچی پس از بازگشت به لندن نام 'ریو' را برای پشت پیراهن خود برگزیده و می تواند با شماره 31 برای توپچی های لندن به میدان برود .

ریو میایچی حضور قرضی در تیم فاینورد را فوق العاده می داند...

بدون شک درخشش فوق العاده ریو میایچی در نیم فصل گذشته در تیم فاینورد بود که باعث شد آرسن ونگر وی را به تیم اصلی فرا بخواند .
بازیکنی که در مدرسه فوتبال ژاپن مشغول بازی بود حالا در یکی از بزرگترین باشگاه های اروپایی در حال توپ زدن و پس از جلب نظر کادر فنی در بازی های پیش فصل می تواند تیم را در طول فصل همراهی کند و به درخشش خود ادامه دهد .
خود ریو نیز حضور قرضیش در فاینورد را دستاوردی بزرگ در حال پیشرفتش می داند .

" این اولین سال من به عنوان بازیکن حرفه ای است , حتی اگر یک نیم فصل بوده باشد این تجربه بسیار بزرگی برای من بود .
من از بابت بودن در اینجا و بازی کردن در آن خوش شانس بودم و من در برابر هواداران فوق العاده ای احاطه شده بودم و من از تمام آن ها متشکرم .
وقتی به تیم فاینورد قرض داده شدم برخی از ارتباط ها را درک کردن . "

اما در زمان حضور ریو میایچی در هلند هواداران وی را با نام 'ریویدینیو' می خواندند اما خود این بازیکن باور دارد راه درازی برای پیمودن دارد و زمان مقایسه با بازیکنی به بزرگی رونالدینیو نیست .

" بله آن ها مرا با رونالدینیو مقایسه می کردند اما من نمی توانم قابل مقایسه با وی باشم .
نیاز به کار کردن بسیار سختی است که بتوان به مانند این قیاس ها رسید . "

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نصری با 22 میلیون پوند در شرف پیوستن به من سیتی هست و این در حالیه که گویا گفته دوست داره بره من یونایتد! بی پدر...
و همچنان از خرید بازیکن خبری نیست! متاسفانه اون کیفیت مورد نظر ونگر که بخواد براش 40 میلیون پوند هزینه کنه یافت نشده!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر در مورد وضعیت تیم قبل از بازی لیورپول می گوید...

در مورد وضعیت گیبز و ژورو پس از اتفاقات بازی سه شنبه...
گیبز کشیدگی جزئی از ناحیه همسترینگ دارد و بازی شنبه را از دست خواهد داد. ژورو شانسی برای آماده شدن تا روز شنبه دارد. او یک امروز یک تست داشت که کاملا مثبت به نظر می رسید بنابراین در قبال او خوشبینیم، یوهان یک کشیدگی جزئی همسترینگ دارد، کایرن 10-12 روز بیرون از ترکیب خواهد بود.

در مورد بهبود وضعیت ویلشر...
جک هر روز بهتر می شود، او برای بازی شنبه آماده نیست ولی ما نشانه های خوبی از او داشتیم و این خیلی مهم است.

در مورد توماس روسیسکی و آرماند ترائوره...
وضعیت هر دوی اینها برای بازی شنبه مشخص نیست. در مورد هر دوی آنها دیر تصمیم گیری می کنیم. روسیسکی مشکلی کوچک در ران پای خود دارد و ترائوره هم مشکلی کوچک از ناحیه کشاله ران.

در مورد بهبود وضعیت قوزک پای ولکات...
تئو خیلی خوب کار کرده است. ما خیلی تلاش کردیم تا او را به بازی سه شنبه برسانیم و فکر می کنم بازی دادن به او از ابتدا تصمیم درستی بود. نمی خواستیم تئو را زود بازی دهیم و او 3 هفته بازی نکرده بود اما او سه شنبه شروعی خوب داشت و بازی خوبی را سپری کرد بنابراین ما از این بابت خوشحالیم.

در مورد پست سر گذاشت مصدومیت کمر ورمالن...
توماس کاملا خوب است، از این بابت خیلی خوشحالیم. به سختی با او کار کردیم و او خیلی عالی واکنش نشان داد. او یک سال بازی نکرده بود پس اینکه برگردد و بتواند دو بازی را در طول سه روز پشت سر بگذارد خیلی خوشحال کننده است.​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امروز باز اخباری در مورد هازارد منتشر شده.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در مورد هازارد من امروز چیزی نشنیدم!
اما دیروز یه خبرایی بود که رئیس لیل حاضر به فروشش با 30 میلیون یورو شده!
نمی دونم اینو گفتم یا نه ولی می گم:دی
رئیس اورتون هم گفته به خاطر بدهی های باشگاه جاگیلکا و باینس و مارونه فلینی (که خیلی دوسش می دارم) رو تو لیست فروش قرار دادن!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مشكل مالي كه نداريم رييس بازيكن بخر ديگه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
روسیچکی بازی فردا نیست و استراحت می کنه
اما نصری و میایچی و ژور هستن!
حضور نصری در نوع خودش جالبه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جوئل کمپل بازیکن اهل کاستاریکا رسما به آرسنال پیوست...

این بازیکن 19 ساله امروز با امضای قرارداد به عنوان بازیکن جدید آرسنال معرفی شد.

او که چهارمین خرید توپچی ها پس از ینکینسون،ژروینیو و چمبرلین به حساب می آید با سایت رسمی باشگاه مصاحبه ای انجام داده که آن را در زیر می خوانیم:

"به هواداران آرسنال سلام می کنم. اینکه برای یک باشگاه بزرگ در انگلستان بازی کنم رویایی بود که به حقیقت پیوست و می خواهم هم برای خودم و هم برای کاستاریکا خوب کار کنم. من آماده ام، و از اینکه اینجا هستم خیلی خوشحالم و می خواهم روی خوب کار کردن برای آرسنال تمرکز کنم.

آرسنال باشگاهی شناخته شده در کاستاریکا است. من تاریخ ساز شده ام چون تا کنون هیچ بازیکنی از کاستاریکا در تیمی با کیفیت آرسنال بازی نکرده است، تنها یک بازیکن از کاستاریکا قبلا در لیگ برتر بازی بوده است آن هم نه در تیمی مثل تیمی که من اکنون در آن هستم.

من در تک به تک ها خوب کار میکنم و بازیکنی هستم که می دانم چگونه باید گلزنی کرد. من به عنوان مهاجم بازی میکنم و همچنین می توانم در هر دو کناره زمین هم بازی کنم. چیزهای زیادی از دیگر بازیکنانی که اینجا هستند یاد می گیرم چون آنها بازیکنان با تجربه و با قابلیتهای بالا هستند.

آرسن ونگر مربی ای با کیفیتی بالاست. او می داند چگونه از توانایی های بازیکنان جوان استفاده کند. من بازیهای آرسنال را از زمانی که بچه بودم نگاه می کردم و اینجا را انتخاب کردم چون می دانم اینجا می توانم به بازیکن بهتری تبدیل شوم."​

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر: به من در خریدها اعتماد کنید
/
در ضمن ژورو هم از بازی فردا خط خورده. نصری هم احتمالا تو ترکیب اصلی باشه. باید دید نمایشش چطور بوده. ونگر در موردش حرفای جالبی زده:
Arsène Wenger : “One thing I don’t question is the commitment of Samir Nasri to this Club. Every day since he has arrived here, and every day in pre-season, he has worked with a fantastic spirit in training. “I don’t see what you can reproach Samir Nasri about. His attitude in training, everybody has witnessed that he has been fantastic from the first day of pre-season.”

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بازي ساعت چنده؟
بارسا اگه با تشتك سازي بود نشون ميداد ولي بازي ما با ليورپول رو نه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
باشگاه لاتزیو اعلام کرد حاضر به فروش ستاره ی خود می باشد.

در حالی که در چند روز اخیر شایعاتی مبنی بر علاقه ی ونگر به ستاره ی آرژانتینی لاتزیو وجود داشت ، امروز مدیر اجرایی این باشگاه اعلام کرد که در صورت وجود پیشنهادی مناسب ، اجازه ی خروج زاراته داده خواهد شد. او در اینباره گفت:

" زاراته برای ما بازیکنی کلیدی و مهم است. اما اگر تا پایان دوره ی نقل و انتقالات اتفاقی بیوفتد ، شرایط را بررسی خواهیم کرد."

همچنین برادر و وکیل زاراته در مورد وضعیت او گفت:

" مائورو لاتزیو را دوست دارد و مایل است که بماند ، ولی نه با شرایط کنونی."

رئیس باشگاه لاتزیو نیز در مورد زاراته گفت:

اینکه زاراته برای فروش قرار بگیرد یا نه ، تصمیمی است که فقط و فقط باشگاه می تواند بگیرد."

لازم به ذکر است که در بازی دیشب لاتزیو ، نامی از زاراته حتی بر روی نیمکت هم دیده نشد.

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
امیدوارم تیممون امروز ببره!!! بازیهای اول فصلش یکم سخته باید هرچی می تونه امتیاز جمع کنه. مردیم اینقدر بازیکن ساختیم دادیم تیمای دیگه نمیشه 2 تا بازیکن بخریم؟؟؟؟ :(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
زاراته رو من خیلی قبول دارم.بازیش رو دیدم شبیه آرشاوین هست سبک بازیش و با 24 سال سن مطمئنا چست و چابک تر هم هست!
صحبت از لوچانو گونزالز هم هست! بازیکن 30 ساله و ارژانتین مارسی! به نظرم گزینه ی مسخره ای هست!
/
بازی امروز هم ساعت 16:15 دقیقه هست. احتمالا از idman و rah-e-farda پخش بشه!
این بازی می تونه شخصیت ما رو نشون بده. من که خیلی امیدوار هستم به این بازی. باید دید می تونیم سوارز و کرول و کایت رو مهار کنیم یا نه! این بازی عیار دفاعمون هم معلوم میشه!

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
زاراته رو من خیلی قبول دارم.بازیش رو دیدم شبیه آرشاوین هست سبک بازیش و با 24 سال سن مطمئنا چست و چابک تر هم هست!
صحبت از لوچانو گونزالز هم هست! بازیکن 30 ساله و ارژانتین مارسی! به نظرم گزینه ی مسخره ای هست!
/
بازی امروز هم ساعت 16:15 دقیقه هست. احتمالا از idman و rah-e-farda پخش بشه!
این بازی می تونه شخصیت ما رو نشون بده. من که خیلی امیدوار هستم به این بازی. باید دید می تونیم سوارز و کرول و کایت رو مهار کنیم یا نه! این بازی عیار دفاعمون هم معلوم میشه!
این کانالا کجا هستن؟ ف-ر-ک-انس می دی؟

بالا