تیم آرسنال در گروه F رقابتهای لیگ قهرمانان با تیمهای مارسی، المپیاکوس و دورتموند هم گروه شد که لازم می دانیم اطلاعاتی در مورد این تیم ها ارائه دهیم:
المپیک مارسی
نام ورزشگاه: Stade Vélodrome (60,031)
سرمربی: دیدیه دشامپ
-تیم آرسنال تا کنون در چارچوب یک رقابت رسمی با مارسی رو به رو نشده است.
- مارسی در سال 1993 قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد است و برای پنجمین سال متوالی است که به این رقابتها راه پیدا میکند که رکوردی برای این باشگاه محسوب می شود.
المپاکوس
نام ورزشگاه: Karaiskakis Stadium Piraeus (33,334)
سرمربی: ارنستو والورده
-آرسنال در دور گروهی فصل 2009/10 با این تیم رو به رو شد و در بازی رفت در لندن این تیم را 2-0 با گلهای ونپرسی و آرشاوین شمست دادیم و در دیدار برگشت 1-0 مغلوب این تیم شدیم.
-المپیاکوس با 38 قهرمانی لیگ، 24 قهرمانی جام حذفی و 4 بار قهرمانی سوپر کاپ یونان پر افتخار ترین تیم این کشور است.
-همچنین ما چند بار در کشور یونان با تیم پاناتینایکوس بازی کرده ایم که آخرین رویارویی های ما با آن تیم در فصل های 2004/5 ، 2001/02 و 1998/99 در رقابتهای چمپیونز لیگ بوده است.
بورسیا دورتموند
نام ورزشگاه: Signal Iduna Park (80,720)
سرمربی: یورگن کلوپ
-آنها سال گذشته برای اولین بار در دهه اخیر قهرمان آلمان شدند و در سال 1997 قهرمان چمپیونز لیگ شده اند.
- آرسنال در فصل 2002/03 در دور گروهی اول رقابتهای لیگ قهرمانان با این تیم بازی کرد که در خانه 2-0 آنها را شکست داد ولی بازی برگشت در کشور آلمان را با نتیجه 2-1 به حریف خود واگذار کرد.
- آرسنال همچنین با تیمهای دیگری از آلمان هم در لیگ قهرمانان بازی کرده است از جمله هامبورگ، بایرن مونیخ و بایر لورکوزن.
در فصل 2006/07 در مقابل هامبورگ، 2-1 بازی رفت و 3-1 بازی برگشت را پیروز شد.
در دور حذفی این جام و در فصل 2004/05 در بازی رفت در کشور آلمان 3-1 بازی را واگذار کرد ولی در دیدار برگشت در ورزشگاه هایبوری 1-0 برنده شد اما از دور رقابتها کنار رفت.
///
کاپیتان پیشین توپچیها از صعود هم تیمی های سابقش به دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است...
سس که خود را همراه با بارسلونا برای دیدار برابر پورتو در سوپر جام اروپا آماده میکند در مصاحبه پیش از این دیدار اعلام کرد در بازی دیشب تیمهای آرسنال و اودینزه، پس از اولین گل تیم ایتالیایی و پنالتی گرفته شده برای این تیم به سختی توانسته بر اعصاب خود مسلط باشد.
میاندار 24 ساله بارسا همچنین در طول مصاحبه از عبارت "ما" برای توصیف آرسنال استفاده میکرد:"بازی را نگاه کردم و البته زمانی که آنها (اودینزه) به گل رسیدند و صاحب پنالتی شدند کمی ترسیدم.
"ولی فکر میکنم زمانی که روی پنالتی دروازه را بسته نگه داشتیم بازی برای ما راحت تر دنبال شد و فکر میکنم که بسیار خوب بازی کردیم.
"من برای آرسنال و هوادارانشان بسیار خوشحالم زیرا آنها شایسته حضور در لیگ قهرمانان هستند.
"این یک حرکت رو به جلو برای باشگاه و بازیکنان است زیرا فصل بسیار سختی است و من مطمئنم آنها از این پیروزی اعتماد به نفس زیادی برای ادامه راه پیدا خواهند کرد."
فابرگاس صحبت هایش را در مورد ضعف جو حاکم بر امارات که توسط سمیر نزری مطرح شده بود را اینگونه ادامه داد:"من فکر میکنم شما باید از هوادارانی این سوال را بپرسید که هر سال برای بلیط های فصلی پول میدهند.
"من هرگز مانند زمانی که در هایبوری بودیم در هیچ ورزشگاه دیگری در جهان احساس حضور در خانه نکردم، ولی من تصمیم گیرنده نبودم، این تصمیم باشگاه بود و این همان چیزی بود که در آن برهه زمانی باشگاه در پی آن بود.
"هایبوری یک چیز ویژه بود که فکر نمیکنم دیگر تکرار شود، ولی ما باید...آرسنال باید حالا امارات را تبدیل به خانه خود کند و ویترین افتخاراتی دیگر بسازد تا همه چیز دوباره از ابتدا شروع شود."