• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
5-6 روز ديگه همه چي معلوم ميشه!
اينقد اسم اومده دوربر ارسنال كه ديگه تا چيزي رسمي نشه ادم باور نميكنه

فقط ونگر بخر هرچي ميتوني بازيكن خوب بخر با 90 ميليون پوند

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شما نیازی بهش ندارید اصلا بازیش خوب نیست :دی !!

آره,با همه آرسنالی ها مشکل داره حالا میاد اونجا دوتا داچ با هم دعواشون میشه!
به ونگر بگید بیخیالش شه!

ولی آره مثل اینکه با هم مشکل دارن مشکلشون هم قدیمه حداقل از 2008:
Van Persie And Sneijder In Feud

پشت سر داچ ها حرف در نیار :دی
ما هر چی داچ داشتیم مرد بودن از دنیس کبیر بگیر تا جووانی و حالا هم رابین و ایشالا وسلی :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
امویلا مثل اينكه خريداري شده ولي هنوز اعلام رسمي نكردن راسته؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امویلا مثل اينكه خريداري شده ولي هنوز اعلام رسمي نكردن راسته؟
فکر نکنم!!!؟؟؟
/
در مورد خرید اسناید هم باید بگم که فکر نمی کنم بتونیم دستمزدهای این بازیکنان رو بدیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal have had a loan bid rejected for Real Madrid midfielder Kaka . (Daily Mail)

The Gunners are also tracking Real defender Raul Albiol, who has fallen out of favour at the Bernabeu. (Metro)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دقایقی پیش قرعه کشی دور گروهی لیگ قهرمانان انجام شد و آرسنال حریفان خود را در این مرحله شناخت...
طبق قرعه تیم های المپیک مارسی (فرانسه) ، المپیاکوس (یونان) و بورسیا دورتموند (آلمان) حریفان آرسنال در گروه F این رقابتها خواهند بود.

این دورتموند کار رو خراب کرد :دی ولی انصافا به دلم افتاده بود گروه سختی بهمون میفته که بد نشد البته! ولی خب عادت داشتیم همیشه ضعیف ترین ها به خوره به ما که نشد بشه :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
گروه يكم سختيه ولي برا مايي كه ارسناليم نبايد چيز خاصي باشه

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
یعنی قربون خوش شانسی آرسنالی ها و اینتری ها برم من دی:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
نصري: هواداران آرسنال پر شور نبودند

او معتقد است هواداران آرسنال از شور و هيجان لازم برخوردار نبودند و به همين دليل براي بازي در مقابل هواداران پرشور منچسترسيتي لحظه شماري مي کند.

سمیر نصری، خرید جدید منچسترسیتی، در انتظار بازی برای تیم جدیدش است.

نصری روز گذشته به طور رسمی به منچسترسیتی پیوست و قراردادی چهار ساله با این باشگاه امضا کرد.

او معتقد است هواداران آرسنال از شور و هیجان لازم برخوردار نبودند و به همین دلیل برای بازی در مقابل هواداران پرشور منچسترسیتی لحظه شماری می کند.

او به خبرنگاران گفت:" من می دانم که هواداران منچسترسیتی واقعا پر شور هستند و من را اندکی به یاد هواداران مارسی می اندازند.

آرسنال هواداران خوبی دارد اما از زمانی که از هایبوری به امارات رفتند، دیگر شورو هیجان سابق را ندارند. من به یاد دارم زمانی که ما به منچسترسیتی 3-0 باختیم، تماشاگران آنها فوق العاده بودند.

این چیزی است که من می خواهم. دوست دارم در یک جو فوق العاده فوتبال بازی کنم."

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
به نظر من گروه ساده ای نیست . دوموند هم تیم خویه ماسی هم . گروه من یو خیلی ساده تره

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نمیدونم چطور میگید گروه خوبیه
مارسی و دورتموند دو تا تیم طراز اول هستن!
میشد از این ساده تر باشه گروهمون!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازدید : 324
سایت رسمی باشگاه آرسنال اطلاعاتی را از تیمهای هم گروه آرسنال منتشر کرده است...

تیم آرسنال در گروه F رقابتهای لیگ قهرمانان با تیمهای مارسی، المپیاکوس و دورتموند هم گروه شد که لازم می دانیم اطلاعاتی در مورد این تیم ها ارائه دهیم:

gun__1314289309_140_marseille.png
المپیک مارسی
نام ورزشگاه: Stade Vélodrome (60,031)
سرمربی: دیدیه دشامپ

-تیم آرسنال تا کنون در چارچوب یک رقابت رسمی با مارسی رو به رو نشده است.
- مارسی در سال 1993 قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد است و برای پنجمین سال متوالی است که به این رقابتها راه پیدا میکند که رکوردی برای این باشگاه محسوب می شود.

gun__1314289797_140_olympiacos.png
المپاکوس
نام ورزشگاه: Karaiskakis Stadium Piraeus (33,334)
سرمربی: ارنستو والورده

-آرسنال در دور گروهی فصل 2009/10 با این تیم رو به رو شد و در بازی رفت در لندن این تیم را 2-0 با گلهای ونپرسی و آرشاوین شمست دادیم و در دیدار برگشت 1-0 مغلوب این تیم شدیم.
-المپیاکوس با 38 قهرمانی لیگ، 24 قهرمانی جام حذفی و 4 بار قهرمانی سوپر کاپ یونان پر افتخار ترین تیم این کشور است.
-همچنین ما چند بار در کشور یونان با تیم پاناتینایکوس بازی کرده ایم که آخرین رویارویی های ما با آن تیم در فصل های 2004/5 ، 2001/02 و 1998/99 در رقابتهای چمپیونز لیگ بوده است.

gun__1314290691_140_borussiadortmund.png
بورسیا دورتموند
نام ورزشگاه: Signal Iduna Park (80,720)
سرمربی: یورگن کلوپ

-آنها سال گذشته برای اولین بار در دهه اخیر قهرمان آلمان شدند و در سال 1997 قهرمان چمپیونز لیگ شده اند.
- آرسنال در فصل 2002/03 در دور گروهی اول رقابتهای لیگ قهرمانان با این تیم بازی کرد که در خانه 2-0 آنها را شکست داد ولی بازی برگشت در کشور آلمان را با نتیجه 2-1 به حریف خود واگذار کرد.
- آرسنال همچنین با تیمهای دیگری از آلمان هم در لیگ قهرمانان بازی کرده است از جمله هامبورگ، بایرن مونیخ و بایر لورکوزن.
در فصل 2006/07 در مقابل هامبورگ، 2-1 بازی رفت و 3-1 بازی برگشت را پیروز شد.
در دور حذفی این جام و در فصل 2004/05 در بازی رفت در کشور آلمان 3-1 بازی را واگذار کرد ولی در دیدار برگشت در ورزشگاه هایبوری 1-0 برنده شد اما از دور رقابتها کنار رفت.

///

کاپیتان پیشین توپچیها از صعود هم تیمی های سابقش به دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است...

سس که خود را همراه با بارسلونا برای دیدار برابر پورتو در سوپر جام اروپا آماده میکند در مصاحبه پیش از این دیدار اعلام کرد در بازی دیشب تیمهای آرسنال و اودینزه، پس از اولین گل تیم ایتالیایی و پنالتی گرفته شده برای این تیم به سختی توانسته بر اعصاب خود مسلط باشد.
میاندار 24 ساله بارسا همچنین در طول مصاحبه از عبارت "ما" برای توصیف آرسنال استفاده میکرد:"بازی را نگاه کردم و البته زمانی که آنها (اودینزه) به گل رسیدند و صاحب پنالتی شدند کمی ترسیدم.
"ولی فکر میکنم زمانی که روی پنالتی دروازه را بسته نگه داشتیم بازی برای ما راحت تر دنبال شد و فکر میکنم که بسیار خوب بازی کردیم.
"من برای آرسنال و هوادارانشان بسیار خوشحالم زیرا آنها شایسته حضور در لیگ قهرمانان هستند.
"این یک حرکت رو به جلو برای باشگاه و بازیکنان است زیرا فصل بسیار سختی است و من مطمئنم آنها از این پیروزی اعتماد به نفس زیادی برای ادامه راه پیدا خواهند کرد."
فابرگاس صحبت هایش را در مورد ضعف جو حاکم بر امارات که توسط سمیر نزری مطرح شده بود را اینگونه ادامه داد:"من فکر میکنم شما باید از هوادارانی این سوال را بپرسید که هر سال برای بلیط های فصلی پول میدهند.
"من هرگز مانند زمانی که در هایبوری بودیم در هیچ ورزشگاه دیگری در جهان احساس حضور در خانه نکردم، ولی من تصمیم گیرنده نبودم، این تصمیم باشگاه بود و این همان چیزی بود که در آن برهه زمانی باشگاه در پی آن بود.
"هایبوری یک چیز ویژه بود که فکر نمیکنم دیگر تکرار شود، ولی ما باید...آرسنال باید حالا امارات را تبدیل به خانه خود کند و ویترین افتخاراتی دیگر بسازد تا همه چیز دوباره از ابتدا شروع شود."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دیوید میلز، یکی از مسئولان باشگاه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که توپچی ها از قرعه شان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا کاملا راضی هستند.آرسنال بعد از برد 1-3 مقابل اودینزه در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مرحله پلی آف، توانست به مرحله گرووهی لیگ قهرمانان اروپا راه یابد و بعد از انجام قرعه کشی مرحله گروهی این رقابتها و هم گروهی توپچی ها با المپیک مارسی، المپیاکوس و بوروسیا دورتموند، دیوید میلز به اسکای سپورتس نیوز گفت:« ما از این قرعه کاملا راضی هستیم. ما هیچ وقت در تورنمنتی رسمی مقابل مارسی بازی نکرده ایم؛ پس بی صبرانه منتظر مصاف با این تیم هستیم. در 15 سال اخیر با سایر خریفانمان برای یک بار هم که شده روبرو شده ایم. »او در ادامه به تمجید از ونگر و تیمش پرداخت و با اشاره به دیدار مرحله پلی آف مقابل اودینزه گفت:« امیدوارم که دیدار پلی آف ما مقابل اودینزه نقطه عطفی برای آرسنال باشد.ما هنوز نتوانسته ایم که در لیگ برتر شروعی به آن سبکی که می خواستیم داشته باشیم و امیدواریم که با پیروزی پنج شنبه شب ، شروع خوبمان استارت بخورد.»​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ووچیچ شژنی از ونگر حمایت می کند...

این دروازه بان لهستانی که با مهار ضربه پنالتی دی ناتاله نقش به سزایی در صعود توپچی ها به مرحله گروهی لیگ قهرمانان داشت راجع به انتقادات اخیر از تیم می گوید:

"فکر میکنم تنها کسانی که به این تیم باور دارند فقط خودمان هستیم! درون تیم هیچ حس بدی وجود ندارد، ما می دانیم که چه قدر خوب هستیم و می دانیم که مربی ما چه قدر خوب است، ما به اینکه او چه کارهایی انجام می دهد ایمان داریم و معتقدم خیلی از ابهام ها را پاسخ خواهیم داد."

شژنی درباره مهار پنالتی دی ناتاله و همچنین حرفهایی که قبل از ضربه پنالتی به او زده گفت:

"به او گفتم به اندازه کافی بازیکن خوبی نیست و من بهتر از او هستم و نمی تواند گل بزند.
و من موفق شدم روی اعصاب او بروم و او پنالتی را از دست داد."

این دروازه بان 21 ساله لهستانی در مورد بازی منچستر هم گفت:
"در دو بازی اخیر نتایج نا امید کننده ای گرفتیم ولی همان طور که گفتم ما در ذهن خود هیچ شکی نداریم و یک تیم خیلی خوب هستیم.

پس ما می رویم تا روز یکشنبه عملکرد خوبی در اولد ترافورد از خود نشان دهیم و ببینیم که چه اتفاقاتی آنجا رخ می دهد.

تمام تیم به این باور رسیده ایم که قابلیت خوب بازی کردن و بردن بازی ها را داریم."

//

دم ووچیچ گرم
حال کردم با اون حرفش به دی ناتاله :دی​

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
پیشنهاد 6 میلیونی ارسنال برای کاهیل رد شد

بولتون رقم وی را 18 میلیون اعلام کرده!
مدافع میانی بولتون که مدتی است توجه ارسنال را به خودش جلب کرده دراین پنجره نقل و انتقالات درمتن اخبار بوده وامروز نیز بولتون پیشنهاد 6 میلیون پوندی ارسنال را ردکرد و اوون کویل مربی این تیم با انتقاد از ارسنال گفت که این مبلغ حتی نزدیک به رقم مورد نظر بولتون نیست!
پیش ازاین سرمربی بولتون گفته بود که کاهیل درصورتی تیمش را ترک میکند که مبلغ مناسبی بابت وی پرداخت شود.
گفتنی است که ارسنال این روزها با بودجه عظیمی که از فروش نصری و فابرگاس و همچنین بودجه اولیه خود برای نقل و انتقالات در دست دارد بشدت تلاش میکند تا بتواند دراین روزهای پایانی نقل و انتقالات تیمش را تقویت کند.
درهمین حال کویل درکنفرانس مطبوعاتی درپاسخ به خبرنگاران ضمن انتقاد از پیشنهاد ارسنال گفت :من پیش از اینکه برای بازیکنی پیشنهادی بدهم ابتدا فکرم را به کار میاندازم تا مبادا پیشنهاد مسخره ای ارائه کنم! پیشنهاد ارسنال غیرقابل تصور است!
کویل افزود : من دراین رابطه با کاهیل صحبت کرده ام واو بخوبی در جریان امور است.
لازم بذکر است که گری کاهیل در سال 2005 وبا رقم 5 میلیون پوند از استون ویلا به بولتون پیوست وتاکنون سه بازی هم برای تیم ملی انگلستان انجام داده است ویکی ازنقاط قوت بولتون در خط دفاع محسوب میشود.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بعد از رد پیشنهاد دوباره برای کهیل ....

آرسنال که پیشنهاد 12 میلیونی اش برای جاگیلکا یکبار رد شده بود باری دیگر با پیشنهادی بهتر به مریساید میرود .
آرسنال بعد از فروش سسک و سمیر کاملا آماده خرید است اما متاسفانه اصلا زمان مناسبی برای این کار نیست .
دیوید مویس اصلا دوست ندارد بازیکن خود، جاگیلکا را از دست دهد.
آرسنال 15 میلیون برای وی پیشنهاد داده است.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اسکای نوشت : "امبای نیانگ" از بازیکنانی است که آرسنال برای تصاحبش تلاش میکند.

نیانگ یکی از بهترین بازیکنان جوان اروپاست .وی در 16 سالگی به تیم اول "سین" پیوست. وی در 7 بازی 3 بار گلزنی کرد.
سیتی و لیورپول هم از علاقمندان به این بازیکن سیاه چهره هستند.
رئال مادرید و زیدان تلاش هایی برای خرید وی کرده اند.آنها 11 میلیون یورو روی میز گذاشتند و خواستند که نیانگ برای بازی در فرانسه و لیگ 1 بماند.
آرسنال در شرایطی است که نمیتواند همانند رئال فکر کند و باید بازیکن های آماده خود را بیشتر کند.
آرسنال اماده ارائه پیشنهاد به نیانگ است

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ریکاردو مونتولیوو، فیورنتینا، هافبک، 26 ساله

ریکاردو مونتولیوو، فیورنتینا، هافبک، 26 ساله
126939_hp.jpg

Read more on Montolivo

SEASON STATS
تعداد بازی
29
گل
2
پاس گل
3
TRANSFER FILE
مبلغ انتقال
13m
مقصد احتمالی
AC Milan
شانس ترانسفر شدن در این تابستان
90%
دیه گو، وولفسبورگ، هافبک هجومی، 26 ساله

سبورگ، هافبک هجومی، 26 ساله
134852_hp.jpg

Read more on Diego
SEASON STATS
بازی:35
گل
6
پاس گل
12
TRANSFER FILE
مبلغ ترانسفر:10m
مقصد احتمالی:Atletico Madrid
شانس ترانسفر شدن در این تابستان95%

وسلی اسنایدر، اینتر، هافبک تهاجمی، 27 سال

اسنایدر، اینتر، هافبک تهاجمی، 27 سال
138546_hp.jpg

Read more on Sneijder
SEASON STATS
تعداد بازی
37
گل
7
پاس گل
7
TRANSFER FILE
مبلغ انتقال
35m
مقصد احتمالی
Manchester Utd
شانس ترانسفر شدن در این تابستان60%

فابیو کوالیارلا، یوونتوس، مهاجم، 28 ساله

رلا، یوونتوس، مهاجم، 28 ساله
128626_hp.jpg

Read more on Quagliarella
SEASON STATS
تعداد بازی
18
گل
9
پاس گل
1
TRANSFER FILE
مبلغ انتقال
17m
مقصد احتمالی
Fiorentina
شانس ترانسفر شدن در این تابستان85%

لوکا مودریچ، تاتنهام، هافبک، 25 ساله
137580_hp.jpg

Read more on Modric
SEASON STATS
تعداد بازی
43
گل
4
پاس گل
3
TRANSFER FILE
مبلغ ترانسفر30m
مقصد احتمالی:Chelsea
شانس ترانسفر شدن در این تابستان50%

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بعد از رد پیشنهاد دوباره برای کهیل ....

آرسنال که پیشنهاد 12 میلیونی اش برای جاگیلکا یکبار رد شده بود باری دیگر با پیشنهادی بهتر به مریساید میرود .
آرسنال بعد از فروش سسک و سمیر کاملا آماده خرید است اما متاسفانه اصلا زمان مناسبی برای این کار نیست .
دیوید مویس اصلا دوست ندارد بازیکن خود، جاگیلکا را از دست دهد.
آرسنال 15 میلیون برای وی پیشنهاد داده است.

ای بابا باید زودتر دست بجونبونیم دیگه کیو میخان بگیرن 5 روز مونده فقط

Last edited:

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
[h=6]حمایت فرگوسن از ونگر

الکس فرگوسن باور دارد انتقاد ها از آرسن ونگر در مورد آوردن جانشینی برای او غیر منصفانه است.

پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر با پیروزی مقابل اودینزه توانست تا حدودی فشار موجود را از روی خود بردارد و حالا دغدغه او کم کردن اختلاف 5 امتیازی با صدر جدول در لیگ برتر است.

بعضی منتقدان و هواداران معترض آرسنال تاکید دارد که زمان آن رسیده تا آرسن ونگر آرسنال را ترک کند اما سر الکس فرگوسن پیش از دیدار این هفته مقابل آرسنال اذعان کرد این انتقاد ها منصفانه نیست.

" کاری که او در ظرف این 15 سال برای آرسنال انجام داد در تاریخ آرسنال بهترین است.

بله، او برای شش سال جامی پیروز نشده اما این چه معنایی دارد؟ کیفیت ترکیب او کاهش نیافته. او هنوز هم کیفیت زیادی در تیم خود دارد.

رقابت اکنون بیشتر و فشرده تر است. زمانی که تنها ما و آرسنال شانه به شانه پیش می رفتیم به 8 سال قبل باز می گشت.

این انتقاد غیر منصفانه است. اما امروز دیگر چه کسی فرق انصاف و بی انصافی را می فهمد؟ در یک جهان بسیار بدبینانه هستیم. هواداران نسبت به 20 سال قبل دیگر به این آسانی ها راضی نمی شوند. این نا امید کننده است.

می خواهم بدانم چه کسی می خواهد جانشین او شود."[/h]

بالا