• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
تبریک

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
چه گلی زد خدا بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با تیریک فراوان :)
میشه لینک گل رو بذارید؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
تبریک
خیلی زیبا بازی کرد

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
گل که نبود
سوپـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
گـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل
بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان چرا اینجا انقدر خلوت شده
بابا بعد از برد 1-0 مقابل یوونتوس این سه بازی پشت سر همه داریم میبریم
تقریبا با سومی جدول چهار امتیاز بیشتر فاصله نداریم
امیدوارم دیگه تیم نبازه و دیگه شل نکن امتیاز های طلایی رو از دست دادیم
داوری هم که همیشه گوش و سر رم رو میبره

توی جام حذفی هم بازی رفت رو از اینتر بردیم و بازی برگشت رو هم حتما باید ببریم
و عجب فینالی بشه جام حذفی ایتالیا
رم - لاتزیو
یه دربی وحشتناک که ایندفعه علاوه بر آبرو بحث قهرمانی هم وسط میاد
قطعا یکی از زیباترین بازی های عمرمان رو میبینیم
این سوپر گلی هم که دوستان اشاره کردن ماله چه بازی ای بود؟
ممنون
یا علی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فینال رم-لاتزیو دیدنی خواهد بود!
بی صبرانه منتظر این بازی خواهیم بود! و اون عقاب عشق من! :دی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
منظور بازی یووه - رم هست که 1-0 بردیم با گل توتی
به به جناب Il Capitano عزیز کجایی داداش تاپیک ولی کردی رفتی کجااااااااااااا!؟!
گل زیبایی بیاد بوده باشه لینکی چیزی ازش میزاری
ممنون
راستی منم تولد فلورنزی که قطعا یکی از ستاره های آینده خواهد بود رو تبریک میگم برای من فلورنزی مثل مانسینی میمانه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به به جناب Il Capitano عزیز کجایی داداش تاپیک ولی کردی رفتی کجااااااااااااا!؟!
گل زیبایی بیاد بوده باشه لینکی چیزی ازش میزاری
ممنون
راستی منم تولد فلورنزی که قطعا یکی از ستاره های آینده خواهد بود رو تبریک میگم برای من فلورنزی مثل مانسینی میمانه

:دی برادر آخه اینجا طرفدار رم کم هست..انگیزه نمیمونه :دی

باشه میگردم میذارم گلش رو..

دیشب هم با لاتزیو مساوی کردیم! عملا این فصل هیچی!!!

در حساس‌ترين بازي هفته‌ سي و يکم رقابت‌هاي سري A دو تيم رم و لاتزيو در داربي شهر رم به تساوي يک بر يک رضايت دادند و امتيازات را تقسيم کردند.

در اين ديدار که در ورزشگاه المپيکو و در حضور 50 هزار تماشاگر برگزار شد، اين بازيکنان لاتزيو بودند که بازي را بهتر آغاز کردند و در دقيقه شانزده توسط اندرسون هرناندز برزيلي به گل رسيدند تا دو تيم با همين تک گل به رختکن بروند.

با شروع نيمه دوم بازيکنان لاتزيو صاحب يک ضربه پنالتي شدند، اما هرناندز نتوانست آن را تبديل به گل کند و اختلاف را به دو گل برساند. هشت دقيقه بعد داور اين بار به نفع بازيکنان رم اعلام ضربه پنالتي کرد. فرانچسکو توتي، کاپيتان محبوب رمي‌ها پشت اين ضربه پنالتي قرار گرفت و توانست آن را تبديل به گل کند و بازي را به تساوي بکشاند.

در دقيقه 69 جوزپه بياوا، مدافع ايتاليايي لاتزيو کارت زرد دوم خود را دريافت کرد و از بازي اخراج شد. با 10 نفره شدن فيروزه‌اي پوشان دامنه حملات جالوروسي بيشتر شد، اما بازيکنان اين تيم نتوانستند از برتري نفري خود استفاده کنند تا دو تيم امتيازات را تقسيم کنند.

لاتزيو با اين تساوي 51 امتيازي شد و در همان رده پنجم جدول رده‌بندي قرار گرفت تا شانس اين تيم براي کسب سهميه ليگ قهرمانان اروپا براي فصل بعد بسيار کم رنگ شود. اما رم با 48 امتياز در رده هفتم جاي گرفت.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
توتي:مي‌خواهم به رکورد 300گل در سري‌ آ برسم

اين مهاجم 36 ساله که اولين بازي اش براي رم در سري آ را حدود 20 سال قبل انجام داد، تاکنون 227 بار در اين رقابت ها گلزني کرده است.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" اگر در موقعيتي باشم که بتوانم اين کار را انجام بدهم، مطمئنم که مي توانم به رکورد 300 گل زده برسم.

اگر هميشه به عنوان يک مهاجم بازي مي کردم، مدت ها قبل به رکورد 300 گل رسيده بودم."

گلي که او هفته گذشته در ديدار با لاتزيو به ثمر رساند، نهمين گل او در دربي رم بود و توتي را از اين نظر با دينو دا کاستا و مارکو دل وکيو برابر کرد.

" اين رکوردي است که من اهميت زيادي به آن مي دهم."

در صورتي که رم بتواند با پيروزي در ديدار چهارشنبه شب مقابل اينتر در نيمه نهايي کوپا ايتاليا راهي فينال اين رقابت ها شود، توتي اين فرصت را خواهد داشت که در ديدار فينال بار ديگر دروازه لاتزيو را باز کند.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
توتي:مي‌خواهم به رکورد 300گل در سري‌ آ برسم

اين مهاجم 36 ساله که اولين بازي اش براي رم در سري آ را حدود 20 سال قبل انجام داد، تاکنون 227 بار در اين رقابت ها گلزني کرده است.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" اگر در موقعيتي باشم که بتوانم اين کار را انجام بدهم، مطمئنم که مي توانم به رکورد 300 گل زده برسم.

اگر هميشه به عنوان يک مهاجم بازي مي کردم، مدت ها قبل به رکورد 300 گل رسيده بودم."

گلي که او هفته گذشته در ديدار با لاتزيو به ثمر رساند، نهمين گل او در دربي رم بود و توتي را از اين نظر با دينو دا کاستا و مارکو دل وکيو برابر کرد.

" اين رکوردي است که من اهميت زيادي به آن مي دهم."

در صورتي که رم بتواند با پيروزي در ديدار چهارشنبه شب مقابل اينتر در نيمه نهايي کوپا ايتاليا راهي فينال اين رقابت ها شود، توتي اين فرصت را خواهد داشت که در ديدار فينال بار ديگر دروازه لاتزيو را باز کند.
توتی ای که من میشناسم میزنه!
هیچوقت اون گل زیبا و ایستگاهیش که سه چهار سال پیش زد به اینتر و بعد از گلش عدد 100 آمد رو تصویر توسط کارگردان تلویزیونی یادم نمیره
100 گل توتوی با لباس رم بود و از اون همه مهمتر روی تخصص ویژش یعنی ایستگاهی بود و از اینم مهمتر به تیمی بود که اون زمان رم خیلی باهاش سر کل داشت
همیشه هم رم کلشا میخواباند ولی این داروی بود که قهرمان اون سال هارو مشخص میکرد............

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عجب برد شیرینی بود
اینتر فقط نیمه اول خوب شروع کرد

بالا