• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یادش بخیر بچه گی ها وقتی با اس اسی ها کل میزاشتیم از این شعرا میساختم
شهر ما شهر رمه پرسپولیس آ اس رمه!
شهر ما شهر مونیخ پرسپولیس بایرن مونیخ! اینکه مشهره من نساختم!!!
شهرما شهر رمو شهر مونیخ! پرسپولیس آ اس رمو بایرمونیخ!!
شهر ما شهر رمو بارسلونه پرسپولیس آ اس رمو بارسلونه!!!!
شهر ما شهر رمو بارسلونو شهر مونیخ پرسپولییس آ اس روم و بارسلونو بایر مونیخ!!!!!!
یکی دیگم بود که منچسترم توش بود که بعد از اون بازی اعصاب خورد کنی که توی الترافورد با رم داشت دیگه خوشم ازش نمیاد!
یا علی

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درود
چرا اینجا سوت و کوره؟

رم بدون کاپیتان یکشنبه شب تو بندر جنوا میهمان این تیم خواهد بود.
توتی مشکل کوچیکی داره که احتمالا به بازی نمیرسه.دروسی هم بعد از بازی با دانمارک دچار مصدومیت شد.

ال کاپیتانو :)

فایل های ضمیمه

• 155099_370221759726235_1314556805_n.jpg
    155099_370221759726235_1314556805_n.jpg
    55.3 KB · نمایش ها: 27

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
درود
چرا اینجا سوت و کوره؟

رم بدون کاپیتان یکشنبه شب تو بندر جنوا میهمان این تیم خواهد بود.
توتی مشکل کوچیکی داره که احتمالا به بازی نمیرسه.دروسی هم بعد از بازی با دانمارک دچار مصدومیت شد.

اوه اوه عجب وضعی
الان این خبر بود دادی ای داد بی دود!
ایشالله که به کاپیتانهاش وابستگی کامل نداشته باشه و بزنه جنوا رو چپ و راست کنه
به امید یه پیروزی خوب و شیرین برای گرگ های دوست داشتنی شهر رم
ممنون
یاعلی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب خوشحالم که تنها نیستم.

یه خبر خوش اینه که کاپیتان توتی که گفته میشد به بازی فردا نمیرسه در لیست نفرات قرار گرفته و احتمالا میرسه به بازی.

دروسی هم مشکلی نداره.

ولی لوبونت و بوردیسو و ماتیا اسمشون در لیست قرار نگرفته.دروسی و اوسوالدوهم که هفته قبل نیمکت نشین بودن به خاطر بازی خوبشون در بازی ملی برای بازی فردا فراخوانده شدن ولی احتمالا چون خسته هستن بازی نکنن ( احتمال خودم)

لوبونت هم که همچنان با شکستگی انگشت مواجه هست و نمیتونه تیمو همراهی کنه.

بازیکنان دعوت شده: بالزارتی – بردلی – کاستان – دروسی – فلورنزی – گویکوئچا – لاملا – لوپز – مارکینیو – مارکینیوس – اوسوالدو – پروتا – پیریس – پیانیچ – رومانیولی – استکلنبرگ – سودکاسکاس – تاچسیدیس – تادی – توتی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خب خوشحالم که تنها نیستم.

یه خبر خوش اینه که کاپیتان توتی که گفته میشد به بازی فردا نمیرسه در لیست نفرات قرار گرفته و احتمالا میرسه به بازی.

دروسی هم مشکلی نداره.

ولی لوبونت و بوردیسو و ماتیا اسمشون در لیست قرار نگرفته.دروسی و اوسوالدوهم که هفته قبل نیمکت نشین بودن به خاطر بازی خوبشون در بازی ملی برای بازی فردا فراخوانده شدن ولی احتمالا چون خسته هستن بازی نکنن ( احتمال خودم)

لوبونت هم که همچنان با شکستگی انگشت مواجه هست و نمیتونه تیمو همراهی کنه.

بازیکنان دعوت شده: بالزارتی – بردلی – کاستان – دروسی – فلورنزی – گویکوئچا – لاملا – لوپز – مارکینیو – مارکینیوس – اوسوالدو – پروتا – پیریس – پیانیچ – رومانیولی – استکلنبرگ – سودکاسکاس – تاچسیدیس – تادی – توتی

خوب ایندفعه دیگه خبر خوش یود دادی مرسی
پس دیگه حتما جنوا که این چند فصل به نظر من گربه سیاه ما بوده رو میزنیم میریم بالاتر
لاتزیو هم که زد میلانو له و لورده کرد رفت!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
20120905_tottiz.jpg

باشگاه سیدنی استرالیا مطمئن است پیوستن فرانچسکو تـوتـی به تیم الساندرو دل پیرو امکان پذیر نیست.
گفته می شد این باشگاه استرالیایی قصد دارد پس از آنکه الساندرو دل پیرو را در تابستان امسال به خدمت گرفت، پیشنهادی را هم برای افسانه رم، فرانچسکو تـوتـی ارسال کند.
تونی پینگاتا رئیس باشگاه سیدنی در مصاحبه ای با خبرگزاری ANSA گفت: ” تـوتـی؟ نه، امکان ندارد. ”
” من تنها یک کلمه گفتم، اما ما نمی توانیم او را به اینجا بیاوریم و این کار را هم نخواهیم کرد. دل پیرو یک مورد تنها خواهد بود. ”
” ما خیلی خوشحالیم که او را داریم. نه فقط باشگاه سیدنی، بلکه تمام مردم کشور استرالیا. ”
صبح روز گذشته نیز دل پیرو گل پیروزی بخش تیمش در دربی سیدنی مقابل واندررز را به ثمر رساند

ال کاپیتانو

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
Week 8 ( Serie A ) 22:15 TEH
Genoa VS As Roma
stadium : Stadio Comunale Luigi Ferraris — Genova
RefereE : D. Orsato

فایل های ضمیمه

• 552189_543716722309409_778408126_n.jpg
    552189_543716722309409_778408126_n.jpg
    48.5 KB · نمایش ها: 18

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به به عجب ذخیره هایی!!!:(

البته این ترکیب احتمالی بود :rolleyes:

ترس ده کانیو از ستارگان رم

جیجی ده کانیو سرمربی تیم جنوا در کنفرانس پیش از بازی تیمش مقابل رم اعلام کرد که چیرو ایموبیله به احتمال زیاد این بازی را از دست می دهد و همچنین گفت: ” من کمی می ترسم. ”
گریفونه باید امشب و در ماراسی پذیرای جالوروسی های پایتخت باشد.
” من همیشه فکر می کردم که فوتبال اساسا به بازیکنان و هوش آنها مربوط است، و نه سیستم. به همین دلیل است که من کمی از فرانچسکو توتی، دنیله دروسی، پابلو اوسوالدو و اریک لاملا می ترسم. ”
” ما باید محتاط باشیم، متمرکز باشیم و هر چه در توان داریم را بگذاریم. این کار نیازمند آن است که تک تک بازیکنان عملکرد خوبی داشته باشند و البته کمی هم باید خوش شانس باشیم. ”
ایموبیله که فصل گذشته و زیر نظر زدنک زمن در پسکارا بازی کرده بود، انتظار می رفت ستاره بازی باشد اما به نظر نمی رسد شرایط بازی کردن در دیدار امشب را داشته باشد.
” آیا من از ایموبیله در مورد زمن مشاوره خواستم؟ لازم نیست، من مرد فوتبال هستم، بنابراین هم توپ را می شناسم هم کسی که با آن بازی می کند. به طور کلی من از بازیکنانم در مورد مربیان سابق شان سوالی نمی پرسم. ”
” در مورد ایموبیله کمی شک و تردید وجود دارد چرا که او به آنفلونزا مبتلا شده است. بنابراین کریستوبال خورخوئرا به جای او از ابتدا به میدان می رود. همچنین من هنوز از میان آندریا گرانکویست و مارکو سامپیریسی تصمیم نگرفته ام که کدام یک را به زمین بفرستم. “

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ترکیب مشخص شد.

[h=5]ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; De Rossi, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti[/h]

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بازی رو اصلا خوب شروع نکردیم.

2-0 عقب افتادیم..

ولی با گل های کاپیتان و اسوالدو جبران کردیم...نیمه اول تمام شد.

به نظرم میتونیم بازی رو ببریم.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بازی رو اصلا خوب شروع نکردیم.

2-0 عقب افتادیم..

ولی با گل های کاپیتان و اسوالدو جبران کردیم...نیمه اول تمام شد.

به نظرم میتونیم بازی رو ببریم.

ممنون از گزارش و اطلاعاتت
بازی رو از ماه..واره میبینی؟؟!!
تلویزیون هم که نشان نمیده احتمالا؟
عجب بازی ای بوده 4 گل توی یه نیمه
خوبه تانستیم جبران کنیم و اینکه الان روحیه ی بهتری هم نسبت به جنوا داریم
امیدوارم که نیمه دوم را بهتر شروع کنیم و بهتر تر تمام کنیم
بازم ممنون
از نتیجه کامل خبرمان کن
یا علی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب 4-2 بردیم :rolleyes:

نیمه دوم کلا دست ما بود و جنوا عملا کار خاصی نکرد...

اسوالدو و لاملا گل های سوم و چهارم رو زدن.

کاپیتان هم اگه اشتباه نکنم 217 گله شد و به رده سوم گلزنان تاریخ سری A رسید

عکس و ویدئو های بازی رو بعدا میذارم.

پ.ن : تی وی ایران بازی رو نشون نداد.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خب 4-2 بردیم :rolleyes:

نیمه دوم کلا دست ما بود و جنوا عملا کار خاصی نکرد...

اسوالدو و لاملا گل های سوم و چهارم رو زدن.

کاپیتان هم اگه اشتباه نکنم 217 گله شد و به رده سوم گلزنان تاریخ سری A رسید

عکس و ویدئو های بازی رو بعدا میذارم.

پ.ن : تی وی ایران بازی رو نشون نداد.

ممنون عالی بود
همونطرو که فکر میکردم شد دقیقا هم نمیدانم چرا توی ذهنم 4-2 میامد میرفت که همون چهار دو شد
بعد باخت دیروز دوتا از تیم هایی که ازشان بدم میاد (اس و ای سی)
و برد امروز دوتا از تیمهایی که عاشقشانم(پرسپولیس و آاس رم) کلی خوشحال شدم
اسوالدو الان چند گلس باید بالای 7-8 زده باشه فکر کنم؟!
ممنونم از اعلام نتایجت
یا علی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
@ Il Capitano

دوست جان خیلی خوش اومدی !
خوشحالم بعد از سالها تنهایی الان حداقل 3 نفر هستیم، به امید بیشتر شدن !

خیلی پیروزی خوبی بود و بسیار بسیار امیدوار کننده. چون که برای اولین بار بود فکر میکنم در چندسال اخیر ما بازی باخته رو بردیم. معمولا اینجوری بود که بازی برده رو خیلی راحت از دست میدادیم ولی امشب در خانه حریف واقعا امیدوار کننده بود.

توتی 217 گله شد و حالا به تنهایی در رده سوم هست که این خیلی مهمه. به تنهایی !
مسلما رده دوم رو هم میگیره کاپیتان.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
@ Il Capitano

دوست جان خیلی خوش اومدی !
خوشحالم بعد از سالها تنهایی الان حداقل 3 نفر هستیم، به امید بیشتر شدن !

درود

حسام جان دقیقا اومدم بابت همین قضیه تبریک بگم که دیدم خودت پست دادی.
منم حضور دوست جدیمون رو تبریک میگم و امید که دیگه تنها نبینیمت اینجا.
برد امشب رو هم تبریک میگم به شما البته :دی
و امید که این اسوالدو همینطور رو دور بمونه که تیم ملی (ایتالی ) بدجور بهش نیاز داره. خدا رو چه دیدی شاید یه روز تو یه جام جهانی یه گل مهم به تیمتون هم زد :f34r: :cowboy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
و امید که این اسوالدو همینطور رو دور بمونه که تیم ملی (ایتالی ) بدجور بهش نیاز داره. خدا رو چه دیدی شاید یه روز تو یه جام جهانی یه گل مهم به تیمتون هم زد :f34r: :cowboy:

جواد حاشیه ایجاد نکن :دی

• Like
Reactions: JVD

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ممنون از لطف دوستان

راستی در 18 دقیقه اول دفاع واقعا افتضاح بود .کاش یه کم بیشتر خرج میکردیم که اینقدر استرس نداشته باشیم در طول فصل.پیرس با اینکه 2 تا پاس گل داد و به غیر از 18 دقیقه اول بازی های بد گذشته رو جبران کرد ولی باز هم به نظر من در حد رم نیست.
مارکینیوس هم همینطور

اینم از عکس های بازی :

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
60592_448839741829277_59238494_n.jpg

پابلو اسوالدو زننده 2گل از 4گل رم مقابل جنوا، با نوشتن عبارت "مادرم فلیز، دوستت دارم" بر روی پیراهنش، گلهای خودش را به مادرش تقدیم کرد. (در آرژانتین، سومین یکشنیه از ماه اکتبر -امروز- روز مادره ).
شماره 9 با زدن 5گل در 4بازی در رده سوم برترین گلزنان سری‌آ قرار دارد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
صبح دوستان بخیر
smilingsmiley.gif

Roma_Zedman_917893832.jpg

پس از پیروزی شیرین و بازگشت عالی گرگهای رمی در مقابل جنوا، زدنک زمن گفت: ” پابلو دانیل اوسوالدو و دنیله دروسی واقعی را دیدیم. متاسفانه من قبلا آنها را نداشتم. ”
زمن با نیمکت نشین کردن این ۲ ستاره تیمش در دیدار هفته گذشته مقابل آتالانتا که با برد ۲-۰ رمیها نیز همراه بود، اعلام کرد که این ۲ به طور کافی در تمرینات تلاش نکرده اند. با این حال این دو پس از درخشش در دو دیدار ایتالیا، امشب نیز از ابتدا در ترکیب رم قرار گرفتند و اوسوالدو نیز موفق شد ۲ بار دروازه حریف را باز کند و رم با نتیجه پرگل ۴-۲ از سد جنوا بگذرد.
زمن شانه ای بالا می اندازد: ” به نظر من اینها دروسی و اوسوالدوی واقعی بودند. متاسفانه من قبلا آنها را نداشتم اما خوشحالم که واکنش دادند. ”
” آیا من بازیکنان بیشتری را حذف می کنم؟ این به رفتار آنها بستگی دارد نه من. ”
جالوروسی در ۱۵ دقیقه اول در ماراسی، ۲ گل از جنوا دریافت کرد اما پس از آن به بازی برگشت و در یک دیدار هیجان انگیز موفق شد ۴-۲ میزبانش را در هم بکوبد.
” من فکر می کنم که تیم در کل بازی خوبی را انجام داد. چرا که آسان نبود که زمانی که ۲-۰ عقب افتاده اید، فورا به بازی برگردید و نتیجه را تغییر دهید. من همچنان می گویم که این تیم رقابتی است. هرچند بدیهی است که بازیکنان در این راه باید کیفیت شان را نشان دهند، چیزی که تا کنون به طور کامل اتفاق نیفتاده است. ”
” راهی که من می بینم، این تیم می تواند هر تیمی را به چالش بکشد. حتی اگر آن به معنی شکست باشد. مشکل ما در برابر یوونتوس این بود که ما حتی تلاش نکردیم که یووه را به چالش بکشیم. ”
” شما در تابستان در مورد پست فرانچسکو توتی از من سوال کردید. او فقط به عنوان وینگر چپ نمی تواند بازی کند. او می تواند مانند یک بازیکن باهوش میان خطوط فضا پیدا کند و پست اش را بیابد. “

بالا