• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شبتون بخیر دوستان
happysmiley.gif

سایت باشگاه یه اقدام جالب انجام داده و قراره هر هفته پلی لیست موزیک بازیکنا و اعضای باشگاه رو بذاره برای ما تا ببینیم بازیکنا و اعضای تیم چه موزیک هایی رو همیشه گوش میدن توی موزیک پلیر همراهشون ( آیپد و...)
smilingsmiley.gif
من چند تاشو میذارم.

فعلا برای کاپیتان رو نذاشته.

a9c6edcf3d12.jpeg

De Rossi

852c35ba5073.jpeg

1. Hurricane (Bob Dylan)
2. Wish You Were Here (Pink Floyd)
3. The Masterplan (Oasis)
4. Father And Son (Cat Stevens)
5. Nothing Else Matters (Metallica)
6. The Scientist (Coldplay)
7. Stairway To Heaven (Led Zeppelin)
8. Mad World (Gary Jules & Michael Andrews)
9. Otherside (Red Hot Chili Peppers)
10. The Ballad of Casey Deiss (Shawn Phillips)

Burdisso

73db0652d0ff.jpeg

1. Vultures (John Mayer)
2. Like a Stone (Audioslave)
3. Creep (Radiohead)
4. Goodbye Blue Sky (Pink Floyd)
5. Shadow of the Day (Linkin Park)
6. Starlight (Muse)
7. Smokin from Shootin (My Morning Jacket)
8. The Pretender (Foo Fighters)
9. Naïve (The Kooks)
10. Sonnet (The Verve)
11. The Zephyr Song (Red Hot Chili Peppers)
12. Jeremy (Pearl Jam)

Stekelenburg

5ee12ee6995c.jpeg

1. Call Me A Spaceman (Hardwell feat. Mitch Crown)
2. Feel So Close (Calvin Harris)
3. Million Voices (Otto Knows)
4. Levels (Avicii)
5. Epic (Sandro Silva & Quintino)
6. Rattle (Bingo Players)
7. Free Fallin’ (John Mayer)
8. Where Have You Been (Rihanna)
9. We are here to make some noise (Armin Van Buuren)
10. Phazing (Dirty South)

Osvaldo

4.jpg

1. Whole Lotta Love (Led Zeppelin)
2. Wild Horses (The Rolling Stones)
3. Sweet Child O' Mine (Guns N' Roses)
4. I'm Your Man (Leonard Cohen)
5. Me Quedo Contigo (Live) (Manu Chao)
6. Y Sin Embargo (Joaquín Sabina)
7. Imagine (John Lennon)
8. Shine On You Crazy Diamond (Parts 1-5) (Pink Floyd)
9. Come As You Are (Nirvana)
10. Nothing Else Matters (Metallica

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
Francesco-Totti.jpg

فرانچسکو توتی اصرار دارد که رم با پیروزی هیجان انگیز ۴-۲ ای که شب گذشته مقابل جنوا کسب کرد، خودش را ثابت کرد.
در حالی که ۱۵ دقیقه از بازی گذشته بود، میهمان ۲ گل از جنوا دریافت کرد اما شاگردان زمن به خوبی توانستند نبض بازی را در دست گیرند و به بازی برگشتند تا پیروزی شیرینی را در ماراسی کسب کنند.
کاپیتان اعلام کرد: ” ما با بازگرداندن نتیجه در برابر جنوا، قدرت و صلابت این تیم، بازی مان و اتحاد مان را نشان دادیم. ”
” ما بازی را بد شروع کردیم و خیلی زود ۲-۰ عقب افتادیم. ”
” کار دشواری است که بازی ۲-۰ باخته را با برد ۴-۲ عوض کنید. آن هم در خانه حریف. اما این فقط یک بازگشت بزرگ نبود، بلکه یک تست شخصیت بود. ”
” به همین دلیل است که من از عملکرد و نتیجه ای که تیم مان گرفت خوشحالم. ”

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مرسی ده روسی با سلیقه خوبش! :دی

بقیه اش رو هم بذارید. خوشمان آمد! به رئیسمون بگیم از این کارا برای آرسنال هم بکنه ببینیم کی Jane گوش میده کیم تبادل نظر کنیم! :دی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بقیشون یا زیاد خوش سلیقه نیستن فعلا :دی یا زیاد معروف نیستن .هفته بعد اضافه شد میذارم

2bf943656a20.jpeg

فرانچسکو توتی پیشنهاد دریافتی از فدراسیون فوتبال روسیه برای رفتن به لیگ این کشور و بازی در آن را رد کرد.

طی یک ملاقات اتفاقی میان کاپیتان و معاون فدراسیون فوتبال روسیه، نیکیتا سیمونیان، از افسانه رم دعوت شد تا به لیگ روسیه برود.
سیمونیان به Corriere dello Sport گفت: ” من مطمئنم که شما مشکل مالی ندارید اما بهتر است بدانید که ما برای شما دستمزد زیادی آماده کرده ایم تا به لیگ کشور ما بیایید و بازی کنید. ”
اگر شما با من تماس بگیرید، سپس من فادر هستم تا باشگاهی را برای شما پیدا کنم. آنها هم تنها در عرض ۲۴ ساعت چشم بسته با شما قرارداد خواهند بست. ”
ظاهرا تیم های اسپارتاک مسکو و زسکا مسکو روسیه علاقه مند به جذب ایل کاپیتانو بودند اما توتی ضمن تشکر از ایشان، تاکید کرد که قصد دارد در تیم شهرش باقی بماند.
مرد رمی و ۳۶ ساله که تنها پیراهن رم را در کارنامه حرفه ای اش بر تن کرده است، در این فصل و در ۷ دیداری که انجام داده ۲ گل نیز به ثمر رسانده است.
پس از صحبت کوتاهی که میان توتی و سیمونیان رد و بدل شد، کاپیتان پیراهن رم با امضای خودش را به وی هدیه داد.

پ.ن : واقعا چه فکری کردن روسا؟ :دی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بقیشون یا زیاد خوش سلیقه نیستن فعلا :دی یا زیاد معروف نیستن .هفته بعد اضافه شد میذارم

2bf943656a20.jpeg

فرانچسکو توتی پیشنهاد دریافتی از فدراسیون فوتبال روسیه برای رفتن به لیگ این کشور و بازی در آن را رد کرد.

طی یک ملاقات اتفاقی میان کاپیتان و معاون فدراسیون فوتبال روسیه، نیکیتا سیمونیان، از افسانه رم دعوت شد تا به لیگ روسیه برود.
سیمونیان به Corriere dello Sport گفت: ” من مطمئنم که شما مشکل مالی ندارید اما بهتر است بدانید که ما برای شما دستمزد زیادی آماده کرده ایم تا به لیگ کشور ما بیایید و بازی کنید. ”
اگر شما با من تماس بگیرید، سپس من فادر هستم تا باشگاهی را برای شما پیدا کنم. آنها هم تنها در عرض ۲۴ ساعت چشم بسته با شما قرارداد خواهند بست. ”
ظاهرا تیم های اسپارتاک مسکو و زسکا مسکو روسیه علاقه مند به جذب ایل کاپیتانو بودند اما توتی ضمن تشکر از ایشان، تاکید کرد که قصد دارد در تیم شهرش باقی بماند.
مرد رمی و ۳۶ ساله که تنها پیراهن رم را در کارنامه حرفه ای اش بر تن کرده است، در این فصل و در ۷ دیداری که انجام داده ۲ گل نیز به ثمر رسانده است.
پس از صحبت کوتاهی که میان توتی و سیمونیان رد و بدل شد، کاپیتان پیراهن رم با امضای خودش را به وی هدیه داد.

پ.ن : واقعا چه فکری کردن روسا؟ :دی

دمش گرم همیشه دمش گرم بوده
یاد اون مطلب توی مجله فوتبال پی تی افتادم راجع به اسطوره ها............
ممنون از پست هایی که میزاری
یا علی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پیانیچ: تداوم داشته باشیم، می توانیم برای سهمیه اروپا بجنگیم

میرالم پیانیچ
در مصاحبه ای کوتاه با Sky Sport:
.

” این بازی برای ما بسیار مهم بود. ما کیفیت مان را نشان دادیم. پس از آنکه ۲-۰ عقب افتادیم، خودمان را پیدا کردیم و واقعا باورنکردنی بود. ما خیلی خوب بازی کردیم. حتی فرصت آن را داشتیم تا بیش از ۴ گل به حریف مان بزنیم. ”
.
رم در سطحی است که به لیگ قهرمانان راه یابد؟
” نه، خیلی زود است که در این مورد صحبت کنیم. ما باید هر بازی ۳ امتیاز بگیریم و این را تداوم ببخشیم. اگر همین گونه ادامه دهیم می توانیم در لیگ قهرمانان و حتی فراتر از آن بازی کنیم. ما باید تداوم داشته باشیم و این از هر چیزی مهم تر است. “

pjanicc-360x330.jpg

دسترو تا ۳ هفته دور از میادین

destro-romazw3ssx0-360x330.jpg

ماتیا دسترو تا ۳ هفته قادر به همراهی رم نخواهد بود.
دسترو برای دیدار هفته گذشته مقابل جنوا که با برد ۴-۲ رم همراه بود، به دلیل مشکلات عضلانی دعوت نشد اما امروز با توجه به آزمایشاتی که انجام شد، وضعیت او بدتر از آنچه که کادر فنی رم قبلا از آن ترس داشتند نشان داده شد.
عضله سولئوس پای راست مهاجم جوان و سابق سیه نا دچار مصدومیت شده است و این بازیکن ملی پوش از ۱ تا ۳ هفته نمی تواند رم را همراهی کند.
طی روز های آینده آزمایشات بیشتری روی پای او صورت خواهد گرفت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شب خوش...:heart:

ایجنت ماتیا دسترو شایعه تبادل دسترو با فابیو کوالیارلا رو رد کرده.کوالیارلا هفته قبل اعلام کرد دوست داره در آینده زیر نظر زدنک زمن کار کنه، رنزو کونتراتو به Gazzetta Giallorossa گفت: ” شما از من چیزی را می پرسید که اصلا وجود ندارد. ”” این شایعات نیازی به اظهار نظر ندارد. این حرف ها حقیقت ندارند. من اصلا کسانی را که این شایعات را می سازند درک نمی کنم. ”

تا اینجا که چیز خاصی از دسترو ندیدیم..امیدوارم بعد از رفع مصدومیتش بتونه خودش رو نشون بده. چون به نظرم این مبادله حتی شایعش هم جالب نیست...دسترو فقط 21 سالشه ولی کوالیارلا 29 سالشه.

سایت گل هم زده که میلان به دنبال پیانیچ هست!! این درحالیه که بارسا و تاتنهام هم دنبالش بودن ولی ندادیم.

تی وی ایران هم بازی اودنیزه رو پخش نمیکنه!!! ولی بازی چهارشنبه با پارما پخش میشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فدریکو بالزارتی ۱۵ روز قادر به همراهی جالوروسی ها نخواهد بود و احتمالا ۳ بازی آینده رم را از دست خواهد داد.
مدافع ملی پوش رم در هفته ای که گذشت از ناحیه ران پای راست دچار مصدومیت شد و امروز نیز از پای او اسکن گرفته شد و مصدومیتش از این ناحیه نیز تایید شد.
بدین ترتیب مدافع سابق پالرمو دیدار برابر تیم های اودینزه، پارما و پالرمو را از دست می دهد. البته او می تواند برای دربی پایتخت مقابل لاتزیو که هفته دوازدهم برگزار می شود گرگها را همراهی کند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب امشب با اودنیزه بازی داریم...

کنفرانس مطبوعاتی زمن :

زدنک زمن در آستانه نبرد با اودینزه در کنفرانسی مطبوعاتی حاضر شد و به سوالات پاسخ داد.
جالوروسی پس از برد ۲-۰ برابر آتالانتا و ۴-۲ برابر جنوا امیدوار است تا به روند خوب خود ادامه دهد و این بار در خانه از پس اودینزه بر آید.
سرمربی رم در آستانه بازی گفت: ” دودو در تیم حضور دارد و می تواند اولین بازی اش را انجام دهد. البته باید ببینیم که آیا از او در کل بازی استفاده خواهد شد یا فقط برای بخشی از بازی از او استفاده شود. قبل از اینکه او را به خدمت بگیریم، من فیلم های بازی او را دیدم و تحت تاثیر استقامت و مهارت او قرار گرفتم. او می تواند خودش را ثابت کند. ”
” فردا تصمیم را خواهم گرفت که آیا پیانیچ بازی می کند یا خیر. در خط میانی ۷ بازیکن در دسترس هستند اما فقط از ۳ بازیکن می توان استفاده کرد بنابراین من آنها را بر اساس فرم و شرایط شان و البته تیم حریف انتخاب می کنم. ”
از زمن پرسیده شد که آیا فرانچسکو توتی تنها بازیکن است که به طور کامل جذب تاکتیک پیچیده ی زمن شده است؟
” این ارزیابی شماست. رسانه ها ادعا می کنند که توتی دستورالعمل من را دنبال می کند اما این را هم می گویند که توتی هر جا که بخواهد بازی می کند. خب این چیزی است که ذهن شما به آن فکر می کند. این خیلی ساده است که بعضی از بازیکنان قادرند تا تاکتیک ها را بهتری از بقیه اعمال کنند و بعضی از بازیکنان هم بدتر این کار را انجام می دهند. ”
” توتی و دسترو هر دو برای دیدار فردا در دسترس هستند و می توانند بازی کنند. هر دو در وضعیت خوبی قرار دارند. ”
” کاستان در حالی که انتظارش را نداشت در تیم ملی برزیل به میدان رفت. او خوب ظاهر شد. او از لحاظ فنی با استعداد است. ”
اودینزه در حالی به مصاف رم می آید که پنجشنبه هفته گذشته در لیگ اروپا با نتیجه ۳-۱ مغلوب یانگ بویز سوییس شد.
” آنها تیم خوبی هستند. در فصل های گذشته هم آنها لیگ را بسیار بد آغاز کردند اما توانستند در پایان سهمیه لیگ قهرمانان را کسب کنند. پس ما باید به آنها احترام بگذاریم. همانند ناپولی. آنها همیشه برای نتیجه می روند. ”
زمن مدتهاس بود که از باشگاه یوونتوس انتقاد می کرد. این هفته رئیس باشگاه یووه، آندریا آنیلی اظهاراتی داشت و خواستار اصلاحاتی شد تا به تیم های لیگ کمک شود و به منظور احیای سری A استادیوم های جدیدی ساخته شود.
” او راست می گوید. اما در ۲۰ سال گذشته هیچکس قدمی بر نداشته است. “

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
AS Roma VS Udinese
22:15 (به وقت تهران)
ورزشگاه المپیکو رم
توتی کاپیتان افسانه ای رم آمار بهترین گلزنی مقابل اودینزه رو داره.ایل کاپیتانو تو 22 بازی 13 گل مقابل این تیم به ثمر رسونده

اینم ترکیب احتمالی گلادیاتور ها در بازی امشب

189142_373581266056951_1426453403_n.jpg

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
امیدوارم مثل بازی قبل بچه ها عالی کارکنن و ببرن
ولی از یه چیزی میترسم اینکه همین پیروزی 4-2 که بدست آوردن گولشان بزنه
طبق مطالبیم که شما گذاشتی خیلی روی اون برد تاکید کردن
روحیه گرفتن از اون بازی عالیه و درستش همینه ولی امیدوارم مغرور نشن و گول نخورن!
یا علی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خیلی ممنون بابت اخبار. بسیار خوب هستند !

//////

خبر نسباتا خوب اینه که امروز لاتزیو بازیش رو 2-0 به فیورنتینا باخت. ولی خب از اونور یووه و اینتر بازیهاشون رو بردن. ناپولی هم همزمان با ما امشب با کیه وو بازی داره که احتمالا اون هم میبره. اگر امشب ببریم میرسیم به یک امتیازی لاتزیو ولی اگر نبریم خطری میشه چون الان فیورنتینا با یک بازی بیشتر یک امتیاز بیشتر از ما داره. این بازی توی خونه هست و باید ببریم فقط !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مرسی لاملا....

2-0 جلو هستیم..

در صحنه گلی که خوردیم دفاع خوب عمل نکرد....من نتونستم آهسته رو ببینم...آفساید نبود؟ ( از کی میپرسم؟ :دی )

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
در کمال ناباوری و ناداوری بازی 2-0 برده رو 3-2 باختیم!

واقعا نمیدونم به داور باید چی گفت! گل دوم اودنیزه که 3 متر در آفساید بود! پنالتی هم کاملا مشکوک بود به نظر من که پنالتی گرفت! خطایی نکرد!

اون هم از صحنه اخراج...
دی ناتاله هم هر کاری خواست کرد در ضد حمله ها و هتریک کرد!...بازی که دست ما بود ولی همه فرصت ها رو خراب کردیم..اسوالدو که کلی توپ خراب کرد...کاپیتان هم چندان خوب نبود در اواخر بازی و تعویضش درست بود به نظرم.

باز هم میگم دفاع داغونه..با این دفاع به جایی نمیرسیم..

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
زمن: داور تعیین کنندۀ نتیجه بود

زدنک زمن پس از باخت بد رم در برابر اودینزه داور را سرزنش کرد و او را مقصر عدم تمرکز بازیکنانش عنوان کرد.
جالوروسی برای دومین بار بازی ۲-۰ برده را نتوانست حفظ کند و این بار ۳-۲ در خانه مقابل اودینزه شکست خورد تا فریولی ها پس از ۷ سال سرانجام موفق به شکست رم در پایتخت شوند. آنها چند هفته پیش هم در خانه بازی ۲-۰ برده را با نتیجه ۳-۲ به بولونیا واگذار کردند.
او به Sky Sport Italia گفت: ” پس از اینکه صحنه را چند بار دیدم، فکر می کنم آن خطای پنالتی نبود. ”
” این هفته، هفته بدی از نظر داوری بود. مردم می گویند آنها در مسابقات تصمیم گیری نمی کنند اما در کل من فکر می کنم که آنها واقعا می توانند این کار را بکنند. امشب اتفاقات زیادی در زمین افتاد. پابلو آرمرو روی آستین تاچسیدیس تف کرد اما با این حال هیچ چیزی نشد. برای من این چیز ها تعیین کننده هستند. ”
” ما خیلی خوب آغاز کردیم و ۳ فرصت گلزنی داشتیم که از ۲ تای آن در نیم ساعت اول توانستیم استفاده کنیم. اما پس از توپی که اوسوالدو به آنها داد، ما تحریک پذیر شدیم. ”
” اودینزه در ضد حمله ها خیلی خوب بازی می کرد و ما قادر به توفق آنها نبودیم. بنابراین با پاس های افقی که دادیم، ۲ گل دیگر را هم واگذار کردیم. ”
” اگر شما فورا با توپ حمله نکنید، سپس به مشکل بر می خورید. ما به عقب آمدیم و دفاع کردن به این شکل دشوار است. وقتی ما بازی مان را کنیم و با یکدیگر دفاع کنیم، آن وقت گلزنی به ما کار دشواری خواهد بود. ”
رم اکنون تا رده سوم و اینترمیلان، ۷ امتیاز فاصله دارد و با وجود شرایط کنونی رم، چندان امید زیادی به کسب سهمیه نیست.
” اگر به نیم ساعت اول بازی نگاه کنم، نگران نیستم چرا که ما توانستیم فوتبال بازی کنیم و چیز هایی را به دست بیاوریم. در حال حاضر چیزی که فاقدش هستیم، بازی ۹۰ دقیقه ای است. چیز هایی که به نظر ساده می آید و باید با احساس مسئولیت بیشتری آن را درمان کنیم. من نگران از دست دادن کسب سهمیه اروپا نیستم. من فکر می کنم این تیم خوب فوتبال بازی می کند. ”
” دودو با کیفیت است و در حال حاضر ۱۰۰% آماده نیست. او بازیکن مهمی است که نیاز دارد تا تاکتیک تیم را با خودش حل و فصل کند. اریک لاملا ۲ گل زد و دو موقعیت آسان تر دیگر را هم از دست داد. او تلاش می کند تا راه دروازه را پیدا کند که برای یک مهاجم، این مهم ترین چیز است. ”
” پنالتی؟ من آن را از تلویزیون هم دیدم اما کاستان هیچ برخورد جدی نداشت.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چهارشنبه 10/08/1391 ساعت : 23:15
هفته 10 سري آ : پارما - آاس رم
زنده از شبکه سه

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
چهارشنبه 10/08/1391 ساعت : 23:15
هفته 10 سري آ : پارما - آاس رم
زنده از شبکه سه

ایوووووووووووووووووول حالا که پخش میشه ماهم فرصت اولین بازی تیم موردعلاقمان رو توی این فصل ببینیم
بابا مردیم انقدر تعریفشو از اینکی اون یکی شنیدیم
امیدوارم که این بازی رو پر قدرت ببریم و بچه دیگه به خودشان آمده باشن
قیافه توتی توی عکسا کاملا امیدوار کنندس و قیافه د روسی کاملا مسمم!
به امید برد گلادیاتور ها در خارج از خانه
ممنون از اطلاع رسانیت
یا علی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بازی خیلی سختیه چون پارما 2 امتیاز از ما کمتر داره و در زمین خودش هم بازی میکنه.

اگه دفاع خوب عمل کنه و مثل بازی قبل وا ندیم میتونیم با امتیاز برگردیم.

اگه دسترو آماده بود عالی میشد!

زمن: بازی ما قابل پیش بینی است

zeman-40-360x330.jpg

زدنک زمن سرمربی تیم رم از تصمیم اش در مورد پست دروسی در ترکیبش دفاع می کند: ” او ۸ سال به عنوان بازیساز بازی نکرد … ”
سرمربی چک تبار رم ترجیح می دهد پاناگیوتیس تاچسیدیس، هافبک جوان، یونانی و مورد علاقه اش را به عنوان بازیساز در ترکیب قرار دهد. بنابراین دنیله دروسیِ ملی پوش به عنوان هافبک کناری بازی گرفته می شود.
زمن امروز در کنفرانسی مطبوعاتی پیش از بازی فردا شب برابر پارما اظهار داشت: ” من باید تصمیم بگیرم. من از همه شما شگفت زده شده ام چرا که همه تان می دانید که دروسی هرگز یک بازیساز نبوده است و دیوید پیزارو این نقش را در تیم داشت. ”
” دروسی فصل گذشته به عنوان بازیساز به میدان رفت؟ او همچنین به عنوان مدافع مرکزی هم مورد استفاده قرار گرفت … ”
” دنیله به مدت ۸ سال در پست هافبک کناری بازی کرده است. من مشکلی نمی بینم. ”
زمن پس از ۱۳ سال در تابستان امسال به رم بازگشت اما از ۲۷ امتیاز ممکن تنها ۱۴ امتیاز گرفته است و رم در حال حاضر در رده ششم جای دارد.
پس از بازی برابر اودینزه که رمیها بازی ۲-۰ برده را ۳-۲ واگذار کردند او گفت: ” ما برابر بولونیا و اودینزه ۶ امتیاز را از دست دادیم. ”
” عملکرد ما خوب بوده است. حتی اگر این عملکرد خوب ۹۰ دقیقه ای نبوده باشد. ”
” در برابر اودینزه باید در نیم ساعت اول ۴-۰ پیش می افتادیم. در ۲ بازی گذشته خوب بازی کردیم اما برای حواس پرتی خودمان مجازات شدیم. ”
” به جز باخت برابر یوونتوس در تورین، ما نشان داده ایم که می توانیم در مقابل هر تیمی بازی کنیم. ”
” پارما خوب بازی می کند. آنها در تورین یک گل دریافت کردند اما دوباره به بازی برگشتند. آمائوری دوباره گلزنی را شروع کرده و همیشه یک تهدید به حساب می آید. من باور دارم که دونادونی با این تیم بسیار خوب کار می کند. تیمی که هنوز موفق نشده که کاملا بازی جذابی را ارئه کند. ”
” فلورنزی چگونه است؟ برای او در تمرینات مشکلی به وجود آمده بود اما او دعوت شده است. ”
سرمربی با تجربه رم در ادامه نیز به دفاع از ماتیا دسترو پرداخت. مهاجم جوان و ملی پوش ایتالیایی که در تابستان امسال به رم ملحق شد اما هنوز پایش به گلزنی باز نشده است.
زمن اظهار داشت: ” او یک بازیکن مهم برای من باقی مانده است. مشکل این است که ما باید با ۱۱ نفر بازی کنیم. ”
” شما [رسانه ها] زیادی در مورد ۳ مهاجم تیم فکر می کنید … ”
” پابلو اوسوالدو و همچنین فرانچسکو توتی و اریک لاملا در حال حاضر پیش من تضمین شده اند. ا۰ما رم به دسترو نیاز دارد و او برای رم مفید خواهد بود. ”

بهترین آمار توتی در برابر پارماست

اودینزه دومین تیمی است که کاپیتان بیشترین گل را وارد دروازه این تیم کرده است. با این حال ایل کاپیتانو موفق به گلزنی برابر فریولی ها نشد و رمیها هم در یک بازی بد بازی برده را با باخت ۳-۲ عوض کردند.
اکنون گرگها باید خودشان را آماده کنند تا امشب به مصاف پارما بروند. تیمی که فرانچسکو توتی بیشترین گل را در مقابل آنها به ثمر رسانده است. درواقع کاپیتان جالوروسی در ۲۹ حضوری که برابر این تیم داشته، ۱۵ گل به ثمر رسانده است تا به نوعی پارما در لیست قربانیان توتی، در صدر جای داشته باشد!
به طور متوسط شماره ۱۰ رم در هر ۲ بازی یک بار موفق به گلزنی شده است. مهم ترین گلی که توتی به پارما زد در ۱۷ ژوئن ۲۰۰۱ بود. گلی که باعث شد تا شاگردان فابیو کاپلو اسکودتوی آن سال را کسب کنند. در آن دیدار که ۳-۱ به سود رم خاتمه یافت، رمیها در خانه و با گل های توتی، باتیستوتا و مونتلا توانستند بوفون و یارانش را از پیش رو بردارند. دی وایو نیز تک گل زرد و آبی ها را به ثمر رساند. آن بازی هیچگاه از حافظه رومانیستایی ها پاک نخواهد شد.
آخرین گلی که توتی به پارما زد به ۲ فصل پیش بر می گردد. جایی که رم ۲-۰ پیش افتاد اما آمائوری در دقایق پایانی ۲ بارد روازه رم را باز کرد تا بازی ۲-۲ به پایان برسد.
هرگاه توتی دروازه پارما را باز کرده است، بازی یا مساوی شده است و یا رم به پیروزی رسیده است.

فایل های ضمیمه

• totti-2000-360x330.jpg
    totti-2000-360x330.jpg
    52.7 KB · نمایش ها: 15

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دانیله ده روسی
81089_216.jpg

ده روسی همان بازیکنی است که با ضربه آرنج، دکوراسیون صورت برایان مک براید بازیکن آمریکا در جام جهانی 2006 را تغییر داد. او در فصل 2005-2004 در بازی با مسینا موفق شد دروازه این تیم را باز کند. البته گل او یک ایراد کوچک داشت. این گل با دست به ثمر رسیده بود. داور هم گل را پذیرفته بود اما خود ده روسی به سمت داور رفت و اعتراف کرد که گل را با دست زده است. داور گل را مردود اعلام کرد و رم در این بازی 1-1 متوقف شد. ده روسی بعد از این کار مورد تشویق مسینایی ها هم قرار گرفت.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
منم عاشق رم هستم

کی بازی داره . پی ام کنید برام

چه شبکه ای رو پاهواره نشون میده

بالا