• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خب مث اینکه میلان داره دیانگ رو میخره اونم با اصرار باربارا:دی
بازم دم باربارا گرم:دی
واقعا به همچین بازیکنی نیاز داریم خیلی
بویان هم بصورت رسمی قراردادشو بست

ای بابا پس پاتو چی میشه ؟ :د

به نظرم از دیارا سریعتره و با تجربه تر ولی دیارا تکنیکی هم بود و پر قدرت .

یکم بازیکنامو از نظر تعداد داره زیاد میشه :-؟ امبرو - فلامینی - ترائوره - نوچه - مونتو - کنستانت - اوربی - بوآ - مونتاری - استراسر . از اینا 3 نفر بازی میکنن نهایت 4 نفر و البته فقط از نظر تعداد زیاد شدن :د

دفاع وسط هم همینطوره . آچربی مکسس بونرا یپس زاپاتا . معلوم نیست کلا" چه خبره ! رئال هم الان 3 تا دفاع وسط بیشتر نداره یکیشونم که آلبیول !! میباشد . البته یه 19 ساله هم دارن . واران

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
ببین میلان داره یه پروژه ایی رو شروع میکنه که چند سالی زمان میبره و اون جوونگرایی و ساختن بازیکنهای متعصبه .

والا میلان فعلا هیچ هدفی غیر از جمع کردن پول نداره
از 5 سال پیش تا حالا چند تا حرکت جالب از سران باشگاه دیدیم ؟
5-6 سال پیش همه میگفتن انجلوتی بره یه مربی جسور بیارن که دفاعی بازی نکنه اون رفت کیو جاش اوردن ؟!!!!
فصل قبل و قبلش یه ذره بازیای میلان خوب شده بود که با این نقل و انتقالاتی که انجام شد بازم امیدا از بین رفت
این الگری کی بود دیگه اوردن کل تیم از هم پاشید
والا دیگه اینا انقد اعصاب مارو خورد کردن که ادمی مثل من که تمام بازیای میلان رو نگاه میکرد الان دیگه 30-40 دقیقه هم از بازی میلان رو نمیتونم نگاه کنم
خدا کنه درست شن وگرنه همینجوری پیش بره دیگه فقط ادمای بیکار میشینن فوتبال میلانو نگاه میکنن

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
والا میلان فعلا هیچ هدفی غیر از جمع کردن پول نداره
از 5 سال پیش تا حالا چند تا حرکت جالب از سران باشگاه دیدیم ؟
5-6 سال پیش همه میگفتن انجلوتی بره یه مربی جسور بیارن که دفاعی بازی نکنه اون رفت کیو جاش اوردن ؟!!!!
فصل قبل و قبلش یه ذره بازیای میلان خوب شده بود که با این نقل و انتقالاتی که انجام شد بازم امیدا از بین رفت
این الگری کی بود دیگه اوردن کل تیم از هم پاشید
والا دیگه اینا انقد اعصاب مارو خورد کردن که ادمی مثل من که تمام بازیای میلان رو نگاه میکرد الان دیگه 30-40 دقیقه هم از بازی میلان رو نمیتونم نگاه کنم

خدا کنه درست شن وگرنه همینجوری پیش بره دیگه فقط ادمای بیکار میشینن فوتبال میلانو نگاه میکنن

میلان یک نسل طلایشو از دست داد و حالا فقط باید صبر کرد ببینیم چی میشه میلان داره پوست میندازه
فرق هوادارای میلان با بعضی تیما اینکه یه روز هوادارش نشدن! که حالا ازش دل بکنن.هوادار همیشه نباید وقت برد های تیمش هوادار باشه وقت باخت ها هم باید باشه!

فورتزا میلان

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
مث که قضیه آوردن کاکا مالیده:wacko:

فقط این دی یانگ رو دارن ردیف می کنن اونم صدقه سر باربارا!
دوستان یه مقایسه بین این و دیارا انجام بدید ببینیم چی به چیه؟
اون درنته خبری نشد ازش؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مث که قضیه آوردن کاکا مالیده:wacko:

فقط این دی یانگ رو دارن ردیف می کنن اونم صدقه سر باربارا!
دوستان یه مقایسه بین این و دیارا انجام بدید ببینیم چی به چیه؟
اون درنته خبری نشد ازش؟

خب مقایسه نمیخواد:دی
دیارا یکم تکنیکی تر ولی به جاش دیانگ یکم بیشتر وحشیه:دی در ضمن شوتاش هم خیلی خوبه
خبری که فعلا از درنته نیس ولی خیلی خوب میشد میومد

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
دیارا یعنی بهتر نبود
تکنیکی لازم داریم بیش تر!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دیارا یعنی بهتر نبود
تکنیکی لازم داریم بیش تر!

دیارا هم خوبه
ولی الان ما به بازیکنی نیاز داریم که یکم خشن باشه چون هیچکدوم از بازیکنامون زیاد جنگنده نیستن

اینم صحنه فینال:دی

p2lt2ev2x3gmxsb4w5.jpg

فن بومل شوکه شده:lol:

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
چی کار داره می کنه؟:eek: الان خو..ار طرف رو ... که!
یاد هادی ساعی افتادم:lol:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اولین بازی میلان با اندرلخت هست که 18 سپتامبر ه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دی یانگ در فرودگاه منچستر مقصد میلان

به گزارش رسانه ها ی ایتالیایی میلان و منچستر بر سر انتقال 3.5 میلیون یورویی نایجل دی یانگ به توافق رسیده اند.

بنا به گزارشات رسیده میلان و منچستر سیتی مذاکرات خود را از چندی پیش آغاز کردند و البته امروز صبح نیز گزارش شد که منچسترسیتی با انتقال این بازیکن 27 ساله به میلان موافقت کرده است.

به گزارش اسکای اسپورت این بازیکن هلندی برای انجام تست های پزشکی در حال پرواز به سمت میلان است.
به گزارش اسکای این بازیکن هلندی هم اکنون در فرودگاه شهر منچستر حاضر شده است تا همراه اریدو برایدا راهی میلان شود.

قرارداد دی یانگ در پایان فصل به پایان خواهد رسید و به همین دلیل منچسترسیتی برای جلو گیری از انتقال این بازیکن به صورت آزاد او را به فروش رساند.

حتی شبکه اختصاصی باشگاه میلان تایید کرد که این بازیکن به همراه آریدو برایدا در حال پروازه به فرودگاه شهر میلان است.گفته شده این بازیکن با قراردادی سه ساله به ارزش 3.5 تا 4 ملیون یورو به میلان پیوسته است.

امیدوارم موفق باشه:happy:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نایجل در میلان!

دیانگ در نخستین صحبت های خود به محض ورود به فرودگاه شهر میلان در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 گفت " بسیار خوشحالم,میلان تیمی جادویی و تاریخی است.میلان با تیمی که دارد توانایی رقابت در دو جبهه ایتالیا و اروپا را دارد و من با تمام وجودم برای میلان بازی میکنم

13463639901.gif

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 196554

روی کاستا، مدیر ورزشی باشگاه بنفیکا و ستاره ی سابق میلان در رابطه با شرایط میلان در لیگ قهرمانان به میلان نیوز گفت: " فصل گذشته گفتم که میلان و بارسلونا صعود می کنند و این شد. حالا فکر می کنم همه چیز به حرف های من بستگی دارد ( می خندد)."

کاستا درادامه صحبتهایش گفت:" من همیشه پیگیر مسائل میلان هستم دقیقا مثل وضعیت هم تیمی های سابقم. با وجود تغییرات فراوان و مشکلاتی که میلان دارد، فکر می کنم میلان شانس اول گروه باشد."

او درمورد انتقال نایجل دی یونگ به میلان و عملکرد مونتولیوو در رختکن روسونری گفت:" دی یونگ؟! امیدوارم بتواند در میلان عملکرد خوبی داشته باشد و به اندازه ای که من در میلان شادبودم او نیز شاد باشد. در رابطه با مونتولیوو می توانم بگویم که پس از پایان کارش با میلان می تواند به این مسئله افتخار کند که روزی در میلان بازی کرده است. تنها می توانم برایش آرزو کنم که برای میلان بهتر از من باشد و قوی تر از زمانی باشد که من همه چیزم را برای میلان قرار دادم."

پ.ن : عشقم روی کاستا بود

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
اینم گروه میلان تو لیگ قهرمانان:

GROUP C

AC MILAN
ZENIT
ANDERLECHT
MALAGA
زمانی که میلان تو اوج بود چپ و راست میخورد به بارسا و تیمای خفن ... حالا که تیم نو پاست با این تیمای سطح پایین افتاده اگر اون موقع به اینا میخورد صاف فینال بود

مشاهده پیوست 196554

روی کاستا، مدیر ورزشی باشگاه بنفیکا و ستاره ی سابق میلان در رابطه با شرایط میلان در لیگ قهرمانان به میلان نیوز گفت: " فصل گذشته گفتم که میلان و بارسلونا صعود می کنند و این شد. حالا فکر می کنم همه چیز به حرف های من بستگی دارد ( می خندد)."

کاستا درادامه صحبتهایش گفت:" من همیشه پیگیر مسائل میلان هستم دقیقا مثل وضعیت هم تیمی های سابقم. با وجود تغییرات فراوان و مشکلاتی که میلان دارد، فکر می کنم میلان شانس اول گروه باشد."

او درمورد انتقال نایجل دی یونگ به میلان و عملکرد مونتولیوو در رختکن روسونری گفت:" دی یونگ؟! امیدوارم بتواند در میلان عملکرد خوبی داشته باشد و به اندازه ای که من در میلان شادبودم او نیز شاد باشد. در رابطه با مونتولیوو می توانم بگویم که پس از پایان کارش با میلان می تواند به این مسئله افتخار کند که روزی در میلان بازی کرده است. تنها می توانم برایش آرزو کنم که برای میلان بهتر از من باشد و قوی تر از زمانی باشد که من همه چیزم را برای میلان قرار دادم."

پ.ن : عشقم روی کاستا بود

من عاشق روی کاستا هستم سعید جان دمت گرم دلم براش تنگ شده بود جزو اولین کسایی بود که عاشق ضربه های کات دارش شدم

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
من عاشق روی کاستا هستم سعید جان دمت گرم دلم براش تنگ شده بود جوز اولین کسایی بود که عاشق ضربه های کات دارش شدم

به به اقا نوید خودمون
این روی کاستا فوق العاده بود استایل فوتبالش تکنیکش و بازیسازیش عالی بود خیلی خوشم میومد ازش
اینم چندتا عکس برای نوستالوژی:

مشاهده پیوست 196639
این بازی دقیق یادمه دربی میلان با اینتر بود

مشاهده پیوست 196640
همون استایل بازی که گفتم

مشاهده پیوست 196642
اینم عکس خوشتیپیش

بالا