کاکا دور از دست رئال مادرید
مي خواهم اسطوره باشم
کاکا از تکذیب اخبار انتقالش به رئال مادرید خسته شده است، اما این شایعات که از تابستان گذشته و پس از ورود رامون کالدرون به رئال شروع شده ظاهرا به این زودیها پایان نخواهد یافت. ستاره برزیلی بارها اعلام کرده که دوست دارد در میلان به یک بازیکن اسطوره تبدیل شود، اما کالدورن که از ابتدای حضورش به عنوان رئیس رئال قول خرید او را به هواداران تیمش داده بود هر روز با پیشنهادات جدید در پی جذب این بازیکن بزرگ است. در آخرین اخبار عنوان شده بود که رئالیها حاضر هستند علاوه بر 20 میلیون پوند پول نقد، فابیو کاناوارو و دیارا را هم راهی سنسیرو کنند تا کاکا از فصل آینده پیراهن رئال را به تن کند، اما به نظر نمیرسد او تمایلی برای انجام این انتقال داشته باشد به خصوص اینکه اکنون نزد هواداران روسونری از محبوبیت خاصی برخوردار است و همه کارشناسان در این نکته اتفاق نظر دارند که اگر میلان در این فصل کاکا را در اختیار نداشت شرایط به مراتب دشوارتری را تجربه میکرد که کارلو آنچلوتی هم بارها روی این موضوع انگشت گذاشته است. به هر صورت کاکا در گفت و گو با گاتزتا دلواسپورت از تمایلش برای ماندن طولانی مدت در میلان خبر داد هر چند هیچ شکی وجود ندارد با پایان این فصل و فرا رسیدن زمان نقل و انتقالات تابستانی کالدرون باز هم برای خرید او نقشه خواهد کشید.
رویای بزرگ در میلان
کاکا در سال 2003 از سائوپائولو به میلان منتقل شد آن هم در حالی که از چلسی هم پیشنهاد داشت اما این تیم لندنی خیلی سریع رقابت را به میلان واگذار کرد. کاکا به سرعت به یک مهره تأثیرگذار در این تیم تبدیل شد تا آنجا که آدریانو گالیانی عنوان کرد او تحت هیچ شرایطی در لیست فروش قرار نخواهد گرفت. کاکا اکنون دوست دارد مثل مالدینی به یک چهره بیبدیل برای هواداران میلان تبدیل شود.
او در این خصوص میگوید: محبوب بودن بین هواداران تیمی مثل میلان نکتهای است که هر فوتبالیست حرفهای آرزوی آن را دارد. دوست ندارم در طول دوران حرفهای مدام باشگاه عوض کنم. البته فوتبال کاملا غیرقابل پیشبینی است و نمیتوان با این اطمینان در خصوص آینده صحبت کرد اما اگر مشکل خاصی به وجود نیاید دوست دارم مثل مالدینی یا فرانکو بارهزی یا کاستاکورتا به مدت طولانی در سنسیرو بمانم. بستن بازوبند کاپیتانی میلان آرزویی است که یک روز به آن خواهم رسید. وقتی میبینم پائولو مالدینی تا این حد محبوب است و پس از خداحافظیاش از میادین پیراهنش برای همیشه به تالار افتخارات این باشگاه میرود، احساس جالبی پیدا میکنم. هر چند کار بسیار دشواری را پیش رو خواهم داشت، چون در فوتبال امروز چندین سال باقی ماندن در یک سطح اصلا آسان نیست.
هرگاه که صحبت از انتقال کاکا به رئال مادرید مطرح میشد پای پدر او نیز به موضوع کشیده میشود.
بوسکو لیته پدر کاکا مدیر برنامههای او نیز محسوب میشود که معمولا پای ثابت این شایعات است. کاکا در این خصوص گفت: پدرم همیشه بهترین راه را برایم انتخاب کرده است و تابع نظرات او هستم، اما مطبوعات اسپانیا همیشه از شیوهای خاص استفاده میکنند آنها یا یک سری شایعات را خود به وجود میآورند یا اخبار ساده را با چندین درجه اغراق بیان میکنند که معمولا بسیار دور از واقعیت است. پدرم هیچ وقت با مسؤولان رئال ملاقات یا حتی گفت و گوی تلفنی نداشته است. اگر خبری در خصوص جداییام از میلان مطرح شود فقط او میتواند آن را تأیید و یا رد کند و سایر خبرها کاملا بیاهمیت هستند. تابستان گذشته و پس از جام جهانی تمام شرایط را بررسی کردم و در نهایت تصمیم گرفتم قراردادم با میلان را تا سال 2011 تمدید کنم. دوست دارم در این تیم تمام افتخارات ممکن را کسب کنم و هیچ برنامهای برای خروج ندارم.
کاکا با ستایش از رونالدو در خصوص ورود هموطنش به میلان و شایعه پیوستن رونالدینیو گفت: رونالدو شرایط بسیار سختی را در رئال تجربه کرد او طی یک سال گذشته اکثر اوقات را با مصدومیت دست و پنجه نرم میکرد و هنگامی که آماده بود با بیتوجهی مربیان این تیم روبرو میشد و بنابراین بهترین تصمیم ممکن را گرفت. او اکنون انگیزههای بسیار زیادی دارد تا اثبات کند هنوز به آخر خط نرسیده است و خوشبختانه در چند بازی اول برای تیم خیلی خوب ظاهر شد. تا پایان فصل به حضور چنین مهاجم بزرگی در سری A نیاز خواهیم داشت.
در خصوص رونالدینیو فقط میتوانم صبر کنم. اگر او هم در کنار من و رونالدو بایستد بازی برای میلان لذتبخشتر از قبل خواهد شد. برلوسکونی علاقه خاصی به رونالدینیو دارد و همه او را در اینجا دوست دارند اما مشکل اینجاست که بعید به نظر میرسد بارسلونا به او اجازه خروج دهد، اما شاید در تابستان اتفاقات جدیدی بیفتد. کاکا شانس تیمش را در لیگ قهرمانان اروپا برای صعود به مرحله بعد و رسیدن به فینال بسیار زیاد میداند. بازی برگشت برابر سلتیک در شرایط متفاوتی برگزار میشود. در بازی رفت هم فرصتهای بسیار خوبی برای گلزنی داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم و هر چند در سنسیرو نباید گلی را دریافت کنیم، اما این حقیقت باعث کاهش روحیه بازیکنان نمیشود. پس از پشت سر گذاشتن چند ماه مصیبت بار، بهترین هدیه برای رسیدن به آرامش، قهرمانی در اروپا است که همه بازیکنان با جدیت خواهان آن هستند. دوست ندارم کلیشهای و تکراری صحبت کنم، اما میلان با چند ماه قبل بسیار متفاوت شده است و خود را برای رویارویی با هر حریفی در اروپا آماده میبینیم.
---------------------------------------------------------------------------------------------
اینم واسه دوست عزیزم ، آقا بهروز
منبع ایپنا