• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
- اي بابا ماتريكس رو كه ديگه همه آرزو داشتن يكيشو داشته باشن!!
-اميدوارم ادامه داشته باشه!
به حق چیزهای ندیده و نشنیده
6.gif

چیش ادامه داشته باشه ، کتک کاری هاش ، یا تکل های خشنش ، یا بازیه سردش؟
10.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
میلان با 40 امتیاز در رتبه ششم جدول قرار داره
تیمهای بالاتر
امپلی 41
لاتزیو 43
پالرمو 45
روم 54
اینتر 70

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به حق چیزهای ندیده و نشنیده
6.gif

چیش ادامه داشته باشه ، کتک کاری هاش ، یا تکل های خشنش ، یا بازیه سردش؟
10.gif

اون رو در پاسخ به اين جمله گفتم "تيمتون خوب داره ميبره..." كه برد هاي اينتر ادامه داشته باشه!
در ضمن ماترازي الان در كنار كاناوارو بدون شك اماده ترين دفاع اخر ايتالياست!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اما حقیقتش اینه که به هیچ وجه بازیکن محبوبی نیست!
این هم به خاطر اخلاقش و هم به خاطر سبک بازیشه!
البته اینجا کلوپ میلان هست اما برای من سواله!
ملاک خرید دفاع برای اینتر خشن بودن اونهاس
ماترازی و کوردوبا و سامئول و ..... ;)
جالبه ها!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

:blink:
عجب!!
شاید فقط کلمه"الان" ات باعث شه که حرفت رو بپذیرم...
ولی به هر حال همه میدونن نستا بهترین مدافع ایتالیا ست، بدون شک...
اگه تو جام جهانی مصدوم نمی شد ماتراتزی ابدا فرصت بازی پیدا نمی کرد! و کاناوارو این همه فرصت خودنمایی پیدا نمی کرد، همونطور که تو چند تا بازی اول ایتالیا دیدیم ستاره ی خط دفاع ایتالیا نستا بود نه کاناوارو.

من حتی شرمم میاد که بخوام ماتراتزی رو با نستای بزرگ مقایسه کنم! :lol:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ملاک خرید دفاع برای اینتر خشن بودن اونهاس
ماترازی و کوردوبا و سامئول و .....
خوب دفاع خشن خوبه دیگه مهاجم می ترسه نزدیک بشه :D
حالا هافبک خشن هم داریم. ویرا - داکورت
مهاجم خشن هم داریم: ابراهیموویچ

ولی در کل بازیکن جنگنده باشه زیاد هم خطا می کنه حالا خواسته یا ناخواسته

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
:blink:
عجب!!
شاید فقط کلمه"الان" ات باعث شه که حرفت رو بپذیرم...
ولی به هر حال همه میدونن نستا بهترین مدافع ایتالیا ست، بدون شک...
اگه تو جام جهانی مصدوم نمی شد ماتراتزی ابدا فرصت بازی پیدا نمی کرد! و کاناوارو این همه فرصت خودنمایی پیدا نمی کرد، همونطور که تو چند تا بازی اول ایتالیا دیدیم ستاره ی خط دفاع ایتالیا نستا بود نه کاناوارو.

من حتی شرمم میاد که بخوام ماتراتزی رو با نستای بزرگ مقایسه کنم! :lol:

امسال اصلآ سال خوبی برای نستا نبود همش مصدوم بود اما کاملآ بدیهی هست که نستا از ماترازی خیلی بهتره!
به هر حال چون الان مصدوم پس مارکو فرصت اینا داره که تو تیم ملی بازی کنه!
شاید حتی به جز شیکوندن سرو کله و دست و پای بازیکنان دیگه هنر دیگه ای نداشته باشه!!! :lol:
تو خوده اینتر هم کوردوبا رو خیلی دوست دارم!
البته بی جون و چرا شاه خط دفاع زانتی هست!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب دفاع خشن خوبه دیگه مهاجم می ترسه نزدیک بشه :D
حالا هافبک خشن هم داریم. ویرا - داکورت
مهاجم خشن هم داریم: ابراهیموویچ

ولی در کل بازیکن جنگنده باشه زیاد هم خطا می کنه حالا خواسته یا ناخواسته

حدس می زدم جالب نباشه :D

ادیت شد :p

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
مرسی بهروز جان
این اینتر عشق این بازیکناس!
راست میگه این دوستمون از دفاع تا نوک حمله پر از این دست بازیکنان ست!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مرسی بهروز جان
این اینتر عشق این بازیکناس!
راست میگه این دوستمون از دفاع تا نوک حمله پر از این دست بازیکنان ست!

خشن بودن هنر نیست! بازیکن باید جنگجو باشه! گاتوزو و بروکی بازیکن های جنگجو ئی هستن، ولی مثل ماتراتزی نامردی خطا نمیکنن! یا والتر ساموئل! این دو مقوله نباید با هم اشتباه بشه.
گاتوزو خیلی کم شده که مثل ماتراتزی یه جوری تکل برنه که بازیکن حریف نتونه از جاش بلند شه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب دوستان همه در مورد ماتريكس نظر دادن ديگه نشد يكي يكي جواب بدم!
ماتراتزي از اولش هم مدافع خيلي خوبي بوده و هست! الان ديگه در اوجه و تبديل به يه مدافع درجه يك شده! بيچاره اگه چند سال ديرتر بدنيا اومده بود ميشد مرد اول خط دفاع آتزوري اما هميشه با كاناوارو و نستا مقايسه شده كه خب اونا خدايان اين پست هستن! بودن البته! اين مسئله توي ايتاليا كه هميشه بهترين مدافعان رو به دنيا معرفي كرده و هميشه توي اون پست ترافيك بوده كاملا طبيعيه!
راستي همه به خوبي ميدونن كه توي دنياي فوتبال همه چيز بزرگنمايي ميشه! و اگه به كسي برچسب خاصي بخوره ديگه به سختي بشه كاريش كرد!! خشونت ماتراتزي خشونت گتوزو اضافه وزن روني...
شما ميگي ماتراتزي خشنه؟! من ميگم خشن بود!! شما از روي سابقه قضاوت ميكنين در حالي كه خبر ندارين اين فصل ماتريكس خودش چندين بار قرباني خشونت بوده! يه بار با كف پا زدن به شيكمش يه بار با سر زدن توي صورتش و ...
اين علامت تعجب چه حالي ميده!!
پس به افتخار همتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اين علامت تعجب چه حالي ميده!!
پس به افتخار همتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سر قفلی این علامت تعجب مال منها!!!!
با رعایت کپی رایت استفاده کنید!!!
در مورد ماترازی خداییش خشنه همین امسال هم بگو چرا دو دفعه کله خورده!!
اما به هر حال دفاع سوم ایتالیاس که خودش هم میتونه باعث افتخار شه!!!
ولی من کلآ ازش خوشم نمیاد!
حالا فردا میاد میلان !!!!!!!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کاکا دور از دست رئال مادرید
مي خواهم اسطوره باشم

kaka1.jpg

کاکا از تکذیب اخبار انتقالش به رئال مادرید خسته شده است، اما این شایعات که از تابستان گذشته و پس از ورود رامون کالدرون به رئال شروع شده ظاهرا به این زودی‌ها پایان نخواهد یافت. ستاره برزیلی بارها اعلام کرده که دوست دارد در میلان به یک بازیکن اسطوره تبدیل شود، اما کالدورن که از ابتدای حضورش به عنوان رئیس رئال قول خرید او را به هواداران تیمش داده بود هر روز با پیشنهادات جدید در پی جذب این بازیکن بزرگ است. در آخرین اخبار عنوان شده بود که رئالی‌ها حاضر هستند علاوه بر 20 میلیون پوند پول نقد، فابیو کاناوارو و دیارا را هم راهی سن‌سیرو کنند تا کاکا از فصل آینده پیراهن رئال را به تن کند، اما به نظر نمی‌رسد او تمایلی برای انجام این انتقال داشته باشد به خصوص اینکه اکنون نزد هواداران روسونری از محبوبیت خاصی برخوردار است و همه کارشناسان در این نکته اتفاق نظر دارند که اگر میلان در این فصل کاکا را در اختیار نداشت شرایط به مراتب دشوارتری را تجربه می‌کرد که کارلو آنچلوتی هم بارها روی این موضوع انگشت گذاشته است. به هر صورت کاکا در گفت و گو با گاتزتا دلواسپورت از تمایلش برای ماندن طولانی مدت در میلان خبر داد هر چند هیچ شکی وجود ندارد با پایان این فصل و فرا رسیدن زمان نقل و انتقالات تابستانی کالدرون باز هم برای خرید او نقشه خواهد کشید.
رویای بزرگ در میلان
کاکا در سال 2003 از سائوپائولو به میلان منتقل شد آن هم در حالی که از چلسی هم پیشنهاد داشت اما این تیم لندنی خیلی سریع رقابت را به میلان واگذار کرد. کاکا به سرعت به یک مهره تأثیرگذار در این تیم تبدیل شد تا آنجا که آدریانو گالیانی عنوان کرد او تحت هیچ شرایطی در لیست فروش قرار نخواهد گرفت. کاکا اکنون دوست دارد مثل مالدینی به یک چهره بی‌بدیل برای هواداران میلان تبدیل شود.
او در این خصوص می‌گوید: محبوب بودن بین هواداران تیمی مثل میلان نکته‌ای است که هر فوتبالیست حرفه‌ای آرزوی آن را دارد. دوست ندارم در طول دوران حرفه‌ای‌ مدام باشگاه عوض کنم. البته فوتبال کاملا غیرقابل پیش‌بینی است و نمی‌توان با این اطمینان در خصوص آینده صحبت کرد اما اگر مشکل خاصی به وجود نیاید دوست دارم مثل مالدینی یا فرانکو باره‌زی یا کاستاکورتا به مدت طولانی در سن‌سیرو بمانم. بستن بازوبند کاپیتانی میلان آرزویی است که یک روز به آن خواهم رسید. وقتی می‌بینم پائولو مالدینی تا این حد محبوب است و پس از خداحافظی‌اش از میادین پیراهنش برای همیشه به تالار افتخارات این باشگاه می‌رود، احساس جالبی پیدا می‌کنم. هر چند کار بسیار دشواری را پیش رو خواهم داشت، چون در فوتبال امروز چندین سال باقی ماندن در یک سطح اصلا آسان نیست.
هرگاه که صحبت از انتقال کاکا به رئال مادرید مطرح می‌شد پای پدر او نیز به موضوع کشیده می‌شود.
بوسکو لیته پدر کاکا مدیر برنامه‌های او نیز محسوب می‌شود که معمولا پای ثابت این شایعات است. کاکا در این خصوص گفت: پدرم همیشه بهترین راه را برایم انتخاب کرده است و تابع نظرات او هستم، اما مطبوعات اسپانیا همیشه از شیوه‌ای خاص استفاده می‌کنند آنها یا یک سری شایعات را خود به وجود می‌آورند یا اخبار ساده را با چندین درجه اغراق بیان می‌کنند که معمولا بسیار دور از واقعیت است. پدرم هیچ وقت با مسؤولان رئال ملاقات یا حتی گفت و گوی تلفنی نداشته است. اگر خبری در خصوص جدایی‌ام از میلان مطرح شود فقط او می‌تواند آن را تأیید و یا رد کند و سایر خبرها کاملا بی‌اهمیت هستند. تابستان گذشته و پس از جام جهانی تمام شرایط را بررسی کردم و در نهایت تصمیم گرفتم قراردادم با میلان را تا سال 2011 تمدید کنم. دوست دارم در این تیم تمام افتخارات ممکن را کسب کنم و هیچ برنامه‌ای برای خروج ندارم.
کاکا با ستایش از رونالدو در خصوص ورود هموطنش به میلان و شایعه پیوستن رونالدینیو گفت: رونالدو شرایط بسیار سختی را در رئال تجربه کرد او طی یک سال گذشته اکثر اوقات را با مصدومیت دست و پنجه نرم می‌کرد و هنگامی که آماده بود با بی‌توجهی مربیان این تیم روبرو می‌شد و بنابراین بهترین تصمیم ممکن را گرفت. او اکنون انگیزه‌های بسیار زیادی دارد تا اثبات کند هنوز به آخر خط نرسیده است و خوشبختانه در چند بازی اول برای تیم خیلی خوب ظاهر شد. تا پایان فصل به حضور چنین مهاجم بزرگی در سری A نیاز خواهیم داشت.
در خصوص رونالدینیو فقط می‌توانم صبر کنم. اگر او هم در کنار من و رونالدو بایستد بازی برای میلان لذتبخش‌تر از قبل خواهد شد. برلوسکونی علاقه خاصی به رونالدینیو دارد و همه او را در اینجا دوست دارند اما مشکل اینجاست که بعید به نظر می‌رسد بارسلونا به او اجازه خروج دهد، اما شاید در تابستان اتفاقات جدیدی بیفتد. کاکا شانس تیمش را در لیگ قهرمانان اروپا برای صعود به مرحله بعد و رسیدن به فینال بسیار زیاد می‌داند. بازی برگشت برابر سلتیک در شرایط متفاوتی برگزار می‌شود. در بازی رفت هم فرصت‌های بسیار خوبی برای گلزنی داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم و هر چند در سن‌سیرو نباید گلی را دریافت کنیم، اما این حقیقت باعث کاهش روحیه بازیکنان نمی‌شود. پس از پشت سر گذاشتن چند ماه مصیبت بار، بهترین هدیه برای رسیدن به آرامش، قهرمانی در اروپا است که همه بازیکنان با جدیت خواهان آن هستند. دوست ندارم کلیشه‌ای و تکراری صحبت کنم، اما میلان با چند ماه قبل بسیار متفاوت شده است و خود را برای رویارویی با هر حریفی در اروپا آماده می‌بینیم.
---------------------------------------------------------------------------------------------
اینم واسه دوست عزیزم ، آقا بهروز
3.gif

منبع ایپنا

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رونالدو‌:
شانسي براي گل زدن نداشتم

ronaldo.jpg

ايپنا – پس از پيروزي 3 بر يك ميلان برابر كيه‌وو ورونا در سن سيرو، رونالدو، مهاجم تازه وارد مشكي و قرمزپوشان اظهار داشت كه شانسي براي گلزني نداشته است‌.
روني در گفت و گويي با خبرنگاران پس از ثبت پيروزي ارزشمند ميلان مقابل كيه وو اظهار داشت‌: خواست من نبود كه گل نزنم‌‌؛اگر فرصتي دست مي‌داد حتماً اين كار را مي‌كردم‌ با اين حال از عملكردم در اين بازي راضي هستم‌.
البته از اينكه نمي‌توانم در ليگ قهرمانان اروپا بازي كنم، بسيار ناراحتم، ولي مي‌توانم طي فرصت يك هفته‌اي كه دارم خودم را براي ديدار هفته آينده سري A آماده كنم‌.
از هواداران كمال تشكر را دارم‌. به خودم افتخار مي‌كنم در چنين باشگاهي هستم‌. قصد دارم تمام تلاشم را براي موفقيت ميلان به كار بگيرم‌. اين را هم بايد بگويم كه كاكا هم مثل من از حضور در كنار روسونري‌‌ها خوشحال و راضي است‌ و شك نكنيد كه صد در صد او در ميلان خواهد ماند

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لحظه شمارى رونالدوبراى دربى ميلان

124251.jpg

مهاجم برزيلى پس از پيروزى ۳ - يك ميلان برابر كيه وو گفت: براى ديدار بعدى مقابل اينتر ميلان لحظه شمارى مى كنم.
رونالدو بعد از انتقال به تيم ميلان بازيهاى خيلى خوبى را به نمايش گذاشته و در ديدار شب گذشته برابر كيه وو فوتبال درخشانى را ارايه كرد. مهاجم برزيلى در اين زمينه تصريح كرد: ديدار خوبى را مقابل كيه وو برگزار كرديم و پيروزى روحيه بخشى را به دست آورديم. با حضورم در ميلان شرايط جسمانى خوبى پيدا كرده ام. اميدوارم در ديدارهاى بعدى بتوانم با آمادگى بيشترى بازى كنم. وى درباره دربى ميلانو گفت: هفته آينده بازى حساسى با اينتر پيش روى داريم و براى حضور در اين ميدان انگيزه بالايى دارم. متأسفانه در ليگ قهرمانان نمى توانم براى ميلان بازى كنم؛ اما با تمرينات منظم مى توانم با آمادگى بالايى مقابل اينتر بازى كنم. دربى ميلانو اهميت ويژه اى براى هواداران دارد و ما براى جبران ناكامى هاى فصل جارى مى توانيم با شكست دادن اينتر همه چيز را جبران كنيم.
تيم هاى اينترميلان و آث ميلان شنبه آينده دربى ميلان و را در سن سيرو برگزار خواهند كرد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بعد از 14 سال بازی دربی میلان از شب به بعداز ظهر منتقل شد!
شاید دلیل اصلیش مسائل امنیتی باشه!
ولی زیر نور پروژکتور بازی خیلی قشنگتره!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بهتر! میتونیم بازی رو بعد از ظهر ببینیم نه 11 شب. البته یه احساسی غریبی به آدم دست میده. دو سال پیش هم یادتون باشه اون بازی سرنوشت ساز میلان-یوونتوس تو روز برگزار شد و میلان 1-0 باخت...

بالا