• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
یکی نیست بگه آخه احمقا گند زدین به تیم ملی با این مربی انتخاب کردنتون
اون مارادونا احمق رو دوباره دارین میارین :mad::mad::mad:
آرژانتین مربی های خوبی داره ولی بدترینشون میشه مربی تیم ملی
.........................
یورو هم داره میشه مثل لیگ قهرمانان یه طرف جدول تیمای خوب اون سمت هلو برو تو گلو
.........................
فرمایلن هم داره میره رم خدارو شکر یه تخت بیمارستان خالی میشه :)
این وسط گیر دادن مسی داره میره چلسی :eek:

مارادونا رو قبول دارم ولی یکی از بزرگترین اشتباهاتش به نظرم علاقه ای که به استفاده از آگوئرو داره ! خدایی یکی از بدترین مهاجمانیه که تا حالا دیدم در فینال کوپا هم که دیدید اوضاش کلا بیریخته !
خاویر ساویولا رو با این سنش میاوردن بهتر بود تا این. کلا آرژانتین همیشه مشکل تمام کننده داره ! در فینال جام جهانی اون همه موقعیت رو هیگواین از دست داد این فینال کوپا هم هیگواین و آگوئرو هر دوتاش ر...

---------------

دوستان سایتی سراغ دارید که بتونم آخرین نقل و انتقالات بارسا رو بخونم یه مدت گرفتار بودم آمار از دستم رفته

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این شکودران مصطفی عجب سوتی ای داد.
ناموس آلمان رو جلوی پوگبا به باد داد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
مارادونا رو قبول دارم ولی یکی از بزرگترین اشتباهاتش به نظرم علاقه ای که به استفاده از آگوئرو داره ! خدایی یکی از بدترین مهاجمانیه که تا حالا دیدم در فینال کوپا هم که دیدید اوضاش کلا بیریخته !
خاویر ساویولا رو با این سنش میاوردن بهتر بود تا این. کلا آرژانتین همیشه مشکل تمام کننده داره ! در فینال جام جهانی اون همه موقعیت رو هیگواین از دست داد این فینال کوپا هم هیگواین و آگوئرو هر دوتاش ر...

---------------

دوستان سایتی سراغ دارید که بتونم آخرین نقل و انتقالات بارسا رو بخونم یه مدت گرفتار بودم آمار از دستم رفته
خبری نیست خیلی که به سایت و اینا لازم باشه
اومتیتی و سوارز رو قطعی گرفتیم.
صحبت هایی از گابریل ژسوس و دوجین بازیکن دیگه هم هست.
ساندرو رامیرز رفت مالاگا
دنی آلوز به یوونتوس
فرمایلن احتمالا رم
آدریانو احتمالا لاتزیو

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اومتیتی امشب واقعا زیر فشار آلمان ها خوب بود.
یکی دو صحنه نزدیک به یک متری پرید سر زد.
توی پوشش هم بی تعصب نیست و سفت و جنگنده ست و بیخودی ول نمیکنه.
امیدوارم کلا همین طوری باشه و جرقه نزده باشه
سانه هم واقعا مایه دار و مستعده.
نویر هم یک بار دیگه اثبات کرد اول دروازه باید مطمئن باشه بعد دنبال قرتی بازی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
Last edited:
  • Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خبری نیست خیلی که به سایت و اینا لازم باشه
اومتیتی و سوارز رو قطعی گرفتیم.
صحبت هایی از گابریل ژسوس و دوجین بازیکن دیگه هم هست.
ساندرو رامیرز رفت مالاگا
دنی آلوز به یوونتوس
فرمایلن احتمالا رم
آدریانو احتمالا لاتزیو

گابریل ژسوس همون مهاجم پالمیراس نیست ؟ بهش می گن نیمار کوچک
من لیگ برزیل رو دنبال می کنم همیشه ! از اینترنت آنلاین میبینم
رئال هم شدیدا دنبالشه ! سر قضیه نیمار که نشد شدیدا دنبال گابریل ژسوس هستن ! بارسا خودمونم هم دنبالشه
مطمئنا در رئال بیشتر فرصت بازی پیدا می کنه اما در گفت و گو هاش به بارسا علاقه داره ! حالا ببینیم چی میشه !

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
رئال هم شدیدا دنبالشه ! سر قضیه نیمار که نشد شدیدا دنبال گابریل ژسوس هستن ! بارسا خودمونم هم دنبالشه
مطمئنا در رئال بیشتر فرصت بازی پیدا می کنه اما در گفت و گو هاش به بارسا علاقه داره ! حالا ببینیم چی میشه !
اگر اتفاق عجیبی نیافته میاد بارسا

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126

به نظر من یک پنجم استعداد نیمار رو هم نداره
نیمار نیم فصل اول تو یه بازی به اندازه تمام حرکات گلچین شده ی این بازیکن تو یوتوب حرکت مثبت و دیدنی داشت

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شماره 6 رو به سوارز دادن، دنیس سوارز البته. بنظرم جا بیوفته و بتونه پیشرفت کنه هافبک بزرگی خواهد شد.

خدا رو شکر مثل اینکه اینا دارن سر عقل میان. دست سویا درد نکنه که روی گامیرو اتیکت 40 میلیون یورریی چسبوند.
مثل اینکه تمرکز رفته روی خرید کاراسکو، عاشق سبک بازیشم. واقعا ارزش داره. امیدوارم بتونیم بخریمش. مخصوصا الانی که اتلتیکو قرارداد تورس رو تمدید کرده، گریزمان هم جایی نمیره، و در به در دنبال خرید یه مهاجم درجه یک هستن مثل کاستا و غیره.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
به نظر من یک پنجم استعداد نیمار رو هم نداره
نیمار نیم فصل اول تو یه بازی به اندازه تمام حرکات گلچین شده ی این بازیکن تو یوتوب حرکت مثبت و دیدنی داشت

من بازیشو دیدم تکنیک و دقت خوبی داره من خودم علاقه شدیدی به سبک بازی نیمار دارم سبک بازی ژسوس هم خوبه کلا لیگ برزیل بازیکن به این شکل کم نداره !
دقیقا 2 الی 4 هفته وقت بذار بازی ها رو نصف شب ببین به حدی در بازی هیجان , سرعت و تکنیک بالاست که به وجد میای !
به هر حال به نظر خودم وقتی نیمار در بازی نیست بارسا افت داره

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
باز این سیتی براوو رو میخواد،باو بفروشین بره دیگه،قحطی دروازه بانه چسبیدیم به براووی 33 4 ساله!؟
شیری مثل مارک رو داریم و یه دروازه بان جوون و آینده دار هم برای رقابت باهاش میگیریم تا در کنار هم پیشرفت بکنن...
اومتیتی بازی با آلمان عالی بود،ایشالا جام قهرمانی رو هم تو دستهاش میبینیم...:)
از خرید کاراسکو هم استقبال میشه،گوتزه رو هم میشه خیلی راحت خرید با وضعیتی که داره ولی نمیدونم چرا اصلا تو فکرش نیستیم!

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
باز این سیتی براوو رو میخواد،باو بفروشین بره دیگه،قحطی دروازه بانه چسبیدیم به براووی 33 4 ساله!؟
شیری مثل مارک رو داریم و یه دروازه بان جوون و آینده دار هم برای رقابت باهاش میگیریم تا در کنار هم پیشرفت بکنن...
اومتیتی بازی با آلمان عالی بود،ایشالا جام قهرمانی رو هم تو دستهاش میبینیم...:)
از خرید کاراسکو هم استقبال میشه،گوتزه رو هم میشه خیلی راحت خرید با وضعیتی که داره ولی نمیدونم چرا اصلا تو فکرش نیستیم!

حیف خدایی وضعیت دفاعمون به اندازه کافی داغون هست ! دیگه دروازه بان رو هم بخوایم از دست بدیم دیگه هیچی ! براوو اعتماد به نفس و آمادگی جسمانی بالایی داره ! یه پا واکاشی زوماست مردونه
البته من کارلوس کامنی دروازه بان مالاگا رو هم به شدت قبول دارم. داشتن 2 دروازه بان در این شرایط پول هدر دادنه ! ترشتگن یا براوو یکیش رو باید بفروشن به جاش دفاع بگیرن ! از لحاظ دفاعی واقعا با مشکل روبه رو هستیم
مدافعان تیم لسترسیتی خوبن میشه بینشون انتخاب کرد
گوتزه که به درد نمی خوره !! می خوای مثل رئال مادرید بچه خوشکل بیاریم تو تیم که هیچ خاصیتی جز شارژ کردن مربی و مدیران باشگاه نداشته باشند ؟! :D ماریو گومز گزینه بهتریه که میشه از بشیکتاش خریداریش کرد. ( مهاجم زهر دار و خطرناکیه )

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حیف خدایی وضعیت دفاعمون به اندازه کافی داغون هست ! دیگه دروازه بان رو هم بخوایم از دست بدیم دیگه هیچی ! براوو اعتماد به نفس و آمادگی جسمانی بالایی داره ! یه پا واکاشی زوماست مردونه
البته من کارلوس کامنی دروازه بان مالاگا رو هم به شدت قبول دارم. داشتن 2 دروازه بان در این شرایط پول هدر دادنه ! ترشتگن یا براوو یکیش رو باید بفروشن به جاش دفاع بگیرن ! از لحاظ دفاعی واقعا با مشکل روبه رو هستیم
مدافعان تیم لسترسیتی خوبن میشه بینشون انتخاب کرد
گوتزه که به درد نمی خوره !! می خوای مثل رئال مادرید بچه خوشکل بیاریم تو تیم که هیچ خاصیتی جز شارژ کردن مربی و مدیران باشگاه نداشته باشند ؟! :D ماریو گومز گزینه بهتریه که میشه از بشیکتاش خریداریش کرد. ( مهاجم زهر دار و خطرناکیه )
مارکه که داره حیف میشه...
دروازه بان جوون و آینده دار زیاده،چرا بریم سراغ پیرها آخه!؟اگه پیر بخوایم از بین والدز و رینا یکی رو برمیگردونیم دیگه!
چرا به درد نمیخوره!؟o_Oچون خوشگله!؟:general210:کسی که تو فینال جام جهانی در اون شرایط سخت گل به اون زیبایی رو میزنه چطور به درد نخور میشه!!!
گومز هم بازیکن خوبیه و میشه با قیمت پایینی هم گرفتش،از اینم استقبال میشه...:)

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
مارکه که داره حیف میشه...
دروازه بان جوون و آینده دار زیاده،چرا بریم سراغ پیرها آخه!؟اگه پیر بخوایم از بین والدز و رینا یکی رو برمیگردونیم دیگه!
چرا به درد نمیخوره!؟o_Oچون خوشگله!؟:general210:کسی که تو فینال جام جهانی در اون شرایط سخت گل به اون زیبایی رو میزنه چطور به درد نخور میشه!!!
گومز هم بازیکن خوبیه و میشه با قیمت پایینی هم گرفتش،از اینم استقبال میشه...:)

به این میگن علاقه ! شما به ترشتگن علاقه مند هستید ! به همین دلیل براتون تجزیه و تحلیل سخت میشه ! دروازه بانت پیره ؟ اولا جوانی در 35 سالگی به پایان میرسه بعدشم بوفون چند سالشه ! چرا از براوو بیشتر از ترشتگن استفاده میشه ؟
بوفون رو در بازی با آلمان در پنالتی ها دیدی چطوری بود ! نویر رو دیدی ! ترشتگن وضعیش در لیگ قهرمانان اروپا مشخص بود وضعیت براوو و واکنش ها و همچنین آمادگی جسمانیش هم مشخصه در کوپا هم اگر بازی ها رو دیده باشید کاملا منظورم رو متوجه میشید ! من نمی گم ترشتگن دروازه بان خوبی نیست ولی آمادگی براوو رو نداره.
اما بریم سراغ بازیکنی که تنها افتخارش گلیه که به آرژانتین در فینال زده ! یک سوال ازت دارم شما بازیکنان رو بر چه اساس با هم مقایسه می کنید بازیکنی که در تمام فصول و زمان ها افتخار آفرین و از لحاظ فنی در لول های بالا قرار داره یا بازیکنی که در یک بازی پاش به توپ می خوره حالا یا با شانس یا تقدیر یک گل میزنه ! ما به یک تمام کننده واقعی نیاز داریم به یک مهاجم ترسناک ( ترسناک از لحاظ کارایی نه از لحاظ چهره ) که با کوچکترین فرصتی دروازه رو هدف بگیره !
گوتزه پول هدر دادنه و اصلا با امثال ماریو گومز قابل مقایسه نیست یکسری به سابقه این دو بازیکن بزن ببین و با هم مقایسه کن ! واقعا یک گل باعث میشه شما یک بازیکن رو به این لول در ذهنتون پرورش بدید !؟
فراموش نکنید ما طرفدار بارسلونا هستیم تیمی که اعجوبه های بدون ادعا رو در خودش جا داده و پرورش میده ! شما میگی گومز هم بازیکن خوبیه ! یعنی در کنار گوتزه قرارش میدید و می گید بازیکن خوبیه ؟! واقعا تعجب می کنم
ما بازیکنانی رو باید به خدمت بگیریم که از لحاظ فنی در بالاترین لول ها قرار دارند.
در هر حال فعلا با این بودجه خریدی در کار نیست ! این بحث هم بی معنیه
فعلا باید منتظر بمونیم ببینیم بارسا - رئال - اینتر و ... کدوم در رقابت برای خرید گابریل ژسوس از پالمیراس موفق میشه

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
به این میگن علاقه ! شما به ترشتگن علاقه مند هستید ! به همین دلیل براتون تجزیه و تحلیل سخت میشه ! دروازه بانت پیره ؟ اولا جوانی در 35 سالگی به پایان میرسه بعدشم بوفون چند سالشه ! چرا از براوو بیشتر از ترشتگن استفاده میشه ؟
بوفون رو در بازی با آلمان در پنالتی ها دیدی چطوری بود ! نویر رو دیدی ! ترشتگن وضعیش در لیگ قهرمانان اروپا مشخص بود وضعیت براوو و واکنش ها و همچنین آمادگی جسمانیش هم مشخصه در کوپا هم اگر بازی ها رو دیده باشید کاملا منظورم رو متوجه میشید ! من نمی گم ترشتگن دروازه بان خوبی نیست ولی آمادگی براوو رو نداره.
اما بریم سراغ بازیکنی که تنها افتخارش گلیه که به آرژانتین در فینال زده ! یک سوال ازت دارم شما بازیکنان رو بر چه اساس با هم مقایسه می کنید بازیکنی که در تمام فصول و زمان ها افتخار آفرین و از لحاظ فنی در لول های بالا قرار داره یا بازیکنی که در یک بازی پاش به توپ می خوره حالا یا با شانس یا تقدیر یک گل میزنه ! ما به یک تمام کننده واقعی نیاز داریم به یک مهاجم ترسناک ( ترسناک از لحاظ کارایی نه از لحاظ چهره ) که با کوچکترین فرصتی دروازه رو هدف بگیره !
گوتزه پول هدر دادنه و اصلا با امثال ماریو گومز قابل مقایسه نیست یکسری به سابقه این دو بازیکن بزن ببین و با هم مقایسه کن ! واقعا یک گل باعث میشه شما یک بازیکن رو به این لول در ذهنتون پرورش بدید !؟
فراموش نکنید ما طرفدار بارسلونا هستیم تیمی که اعجوبه های بدون ادعا رو در خودش جا داده و پرورش میده ! شما میگی گومز هم بازیکن خوبیه ! یعنی در کنار گوتزه قرارش میدید و می گید بازیکن خوبیه ؟! واقعا تعجب می کنم
ما بازیکنانی رو باید به خدمت بگیریم که از لحاظ فنی در بالاترین لول ها قرار دارند.
در هر حال فعلا با این بودجه خریدی در کار نیست ! این بحث هم بی معنیه
فعلا باید منتظر بمونیم ببینیم بارسا - رئال - اینتر و ... کدوم در رقابت برای خرید گابریل ژسوس از پالمیراس موفق میشه
عجــــــــــــــــــــــــــــــــــــتب!!!پس میفرمایید که گوتزه و گومز رو نمیشه مقایسه هم کرد چون سطح گوتزه خیلی پایین تره!!!:general210:فقط به خاطر یه گل فینال!؟:eek:o_Oپس اون همه درخشش تو دورتموند هم کار عمه ی گوتزه بود دیگه!؟:D
درسته من به تراشتگن علاقه بیشتری دارم و از براوو هم مطمئن تره اگه شیرین کاریهاشو بزاره کنار ولی سن رو به خاطر کامنی گفتم که اونم جوون نیست و قرار باشه براوو بره و کامنی رو بیاریم جاش همون والدز یا رینا بهترن و کلی هم کم خرج تر!
در مورد بوفون شرایط فرق میکنه،قرار نیست همه بشن بوفون یا ون در سار! عمر مفید یه دروازه بان رو تا 35 نهایتآ 6 در نظر بگیریم،براوو الان که تو 33 4 سالگی مشتری خوبی داره از هر لحاظ فروشش به صرفه تره!خصوصآ که دروازه بان با استعدادتر دیگه ای تو تیم داریم!
برای این خریدها و معاملات هم بودجه ی خاصی لاز نیست،تازه بودجمون افزایش پیدا میکنه با فروش جناب براوو و خرید اینا!:D

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یوونتوس با قیمت به مفت شبیه 18 میلیون یورو در آستانه جذب گابی باربوسا قرار داره که ما هم براش در اولویت بودیم انگار.
همین سالهای نزدیک منتظر فروشش به قیمت وحشتناک باید باشیم اگر راهش رو گم نکنه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آردا هم مشتری زیاد داره. از آرسنال و یوونتوس گرفته تا چینی ها
چلسی هم انگار بدش نمیاد
پیش بینی پارسالمون متاسفانه عینا داره درست در میاد که با ضرر قراره سال دیگه ردش کنیم بره.
البته بازیکن بدی نیست ولی استیلش بارسایی نیست
امیدوارم اگر موند دست کم جاهای حساس یک کاری بکنه که بشه به قیمت فروختش

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لوکاس دینیه رو خریدیم .دفاع چپ .۲۲ ساله ۲۰میلیون (ک ۱۶ میل قرارداده.۴ میل متغیر)۵ ساله
کلید کردیم رو فرانسه!!
حالا نمیدونم چطوریه بازیش(هرچ باشع از متیو ک بهتره)

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
امیدوارم از لحاظ دفاعی امسال مشکلی نداشته باشیم
مصدومیت ها هم کمتر بشه ! خصوصا نیمار که دیدن بازی بدون جونیور هیچ لذتی نداره

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
لوکاس دینیه رو خریدیم .دفاع چپ .۲۲ ساله ۲۰میلیون (ک ۱۶ میل قرارداده.۴ میل متغیر)۵ ساله
کلید کردیم رو فرانسه!!
حالا نمیدونم چطوریه بازیش(هرچ باشع از متیو ک بهتره)
بازیکن بدی نیست ولی هیچ وقت همچین شاخی هم نبود. پی اس جی هم ماکسول خودمون رو بهش ترجیح میداد معمولا
رم فیکس بود بیشتر وقتا
گزینه اصلی نیست و برای روز مبادا خریدنش به نظر

بالا