همچین بازیکنی پیدا نکردم ، شاید منظورت دمبله باشه ، بهر حال این لیست باشگاه :یه بازیکن داره دورتموند به اسم دورم یا یه همچین چیزی پستش چیه دقیقا؟
یادش بخیر یه موقعی رقم فسخ مسی اینقدر بود .نرخ فسخ قراردادش از 190 میلیون یورو به 250 میلیون رو افزایش پیدا می کنه !
این کلیپی که من دیدم بازیکنایی که جلوش بازی میکردن خیلی گولاخ بودن و مسلمه که تو یه لیگ اروپایی مدافعین اجازه همچین حرکاتی رو نمیدن ، شاید یه سری حرکاتش مال زمانی بوده که لیگ پایین تر بازی میکرده چون چمن هم داغون بود . سبک بازی و حرکاتش کاپی نیمار هست .در دسته دو نیست در تیم قدرتمند پالمیراس بازی می کنه و همبازی زی روبتو !
یک جوان اهل سئوتی که برای رسیدن به قایق بادبانی لیونل مسی 20 دقیقه شنا کرده بود از تجربه ی ملاقات با ستاره ی آرژانتینی بارسلونا گفت .
بر اساس گزارش موندو دپورتیوو سولی که 24 سال دارد هرگز تابستان 2016 را فراموش نخواهد کرد . او فراموش نخواهد کرد که در تابستان برای رسیدن به قایق مسی و صحبت با او 20 دقیقه شنا کرده است .
این طرفدار اتلتیکو در جزیره ی ایبیزا تعطیلاتش را سپری میکرد که چشمش به قایق لیونل مسی افتاد و او را نیز دید . سولی لحظه ای هم درنگ نکرد و بر خلاف دوستش که ایستاد خود را به آب انداخت و شناکنان به جایی که مسی بود حرکت کرد .
1 کیلومتر شنا !
او پس از بیش از یک کیلومتر شنا به قایق مسی رسید . لیونل مسی تلاش داشت تا از طرفدارانش دور بماند اما در این مورد راه گریزی نبود . سولی هم چیز زیادی نمیخواست و فقط یک عکس با مسی خواسته ی او بود .
سولی گوشی موبایل خود را در یک قاب پلاستیکی گذاشته بود اما متوحه شد به دلیل خیس شدن دیگر کار نمیکند .
لیونل مسی دست به کار شد و از کارکنان قایق خواست تا با گوشی آنها عکس گرفته شود و سپس برای سولی ارسال کنند .
پس از گرفتن عکس , مسی با او شروع به صحبت کردن کرد .
لیونل مسی از سولی پرسید که اهل کجاست که سولی نیز گفت از یک منطقه ی خودمختار به نام سئوتی اسپانیا است و اگرچه فوتبال بازی نمیکند اما طرفدار اتلتیکو مادرید است . او به مسی همچنین گفت که در تابستان دیگری با کورتوآ نیز ملاقات کرده است .
بسیار مهمان نواز بود !
سولی بعد از 20 دقیقه به مسی رسید و مسی نیز بعد کمی صحبت به او پیشنهاد کرد که او را به ساحل باز میگرداند اما سولی این پیشنهاد را رد کرد و شناکنان به ساحل بازگشت .
سولی در تشکر از مسی گفت :
او با من صحبت میکرد و او در آن لحظه بهترین بازیکن جهان به نظر نمیرسید . بسیار فروتن و بسیار مهمان نواز بود . هم خودش و هم خانواده اش اینطور بودند که باعث شد از رفتارشان متعجب شوم .
برای سولی اما دیگر عکسی که با مسی گرفته بود چندان اهمیتی ندارد بلکه تجربه ی ی ملاقات با مسی و گذرداندن بخشی از تعطیلاتش با مسی در یک فضای صمیمی همیشه با او خواهد بود . او گفته که ارزش امتحان کردن را داشت .
کریستیانو رونالدو او را هم دیدم !
سولی گفته است که در یک کلوپ شبانه کریستیانو رونالدو را دید اما تجربه ی کاملا متفاوتی را بیان میکند . سولی گفت " آنقدر فضای اطرافش امنیتی بود که من نمیتوانستم نزدیک او شوم " .
.
همچین بازیکنی پیدا نکردم ، شاید منظورت دمبله باشه ، بهر حال این لیست باشگاه :
http://www.espnfc.com/club/borussia-dortmund/124/squad
یادش بخیر یه موقعی رقم فسخ مسی اینقدر بود .
این کلیپی که من دیدم بازیکنایی که جلوش بازی میکردن خیلی گولاخ بودن و مسلمه که تو یه لیگ اروپایی مدافعین اجازه همچین حرکاتی رو نمیدن ، شاید یه سری حرکاتش مال زمانی بوده که لیگ پایین تر بازی میکرده چون چمن هم داغون بود . سبک بازی و حرکاتش کاپی نیمار هست .
.
همون اریک دورم دیگههمچین بازیکنی پیدا نکردم ، شاید منظورت دمبله باشه ، بهر حال این لیست باشگاه :
http://www.espnfc.com/club/borussia-dortmund/124/squad
.
هولی شت !!!!!! اندرهگومز به بارسا پیوست !!
دهنم وا موند!!!
5 ساله! مبلغ معلوم نیست
چه یهویی . ناموسا قیمت فضایی نباشه . گرچه اون بازیکنی نیست
اصلا استقبال نمیشه!
------------------
خب معلوم شد
5 ساله 35 میل . 20 میلیون یورو در صورت تعداد جام ها و دقایق بازی!
عجب بند مذخرفی
الان که سایت آس رو چک کردم نوشته ممکنه سمپر یا مونتویا جزی از قرار داد باشن!
+----------
بازم ویرایش!
ناموسا اینا چیکار کردن!!
یا خبر گذاری ها از رو باد شکم دارن یه خبری میدن بیرون یا واقعا موسولان گند زدن!!
ذقم انتقال 50 تا هست ! با شیرینی و این مسخر بازی ها ک خودتون میدونید بازی و جام میشه سر جم 85 تا !!!!!
:general208::general208::general211::general210:
تو یورو که چیری نبودزیاد به حرف های دیگران توجه نکنید
اگر بازیکن خوبی نبود این همه تیم دنبالش نبودن
اتفاقا من فکر میکنم بهترین خرید امسال بارسا همین بازیکن هست. آینده ی درخشانی داره و همین الان هم از خیلی بازیکن های دیگه با قیمت بالاتر تو پست خودش سرتر هست.
با سی و پنج خوبه ولی انگار جمعا با هشتاد و پنج تا قرارداد شده.امشب یکی از بهترین خریدهامون رو انجام دادیم،آندره گومز اونم فقط با 35 تا!(در حالی که ریال خیلی بیشتر از اینا میداد ولی مثل خیلییا بارسا رو به پول ترجیح داد!)
یعنی عالــــــــــــــــــــــــــــی،دیدن چهره ریالیها هم که عالی تر!:general304:: ))
چون قدش هم 1.88 هست دیگه میتونم بگم بهترین خرید این فصلمون بوده چون بارسا احتیاج شدیدی به حداقل یه بازیکن قد بلند دیگه داشت...
با اون گلی از راه دور زد تو دروازه سوراخ ریال اسمش تو خاطرم موند،ایشالا تو ترکیب جا میوفته و یکی از بهترین خریدهامون میشه...
نه دادا،اونا خزئبلات یه تعداد مادریدیه که از سوزش نمیدونن چیکار کننبا سی و پنج خوبه ولی انگار جمعا با هشتاد و پنج تا قرارداد شده.
امیدوارم همون 35 20 درست باشه دست کم
اگر واقعا این باشه خوبه ولی معمولا معلوم شده عدد بالایی در مورد خریدهای ما درستهنه دادا،اونا خزئبلات یه تعداد مادریدیه که از سوزش نمیدونن چیکار کنن
ترانسفر مارکت هم 35 تا رو تایید کرد،5 یا نهایتآ 20 تا اضافه هم که مال پاداش هاست که ایشالا میدرخشه تا باشه از این پاداشها...
این همون 35 تاس ولی فروشهامون افتضاحه،یه چیزی هم اونورتر از افتضاح!!!:general509:اگر واقعا این باشه خوبه ولی معمولا معلوم شده عدد بالایی در مورد خریدهای ما درسته