• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یه بازیکن داره دورتموند به اسم دورم یا یه همچین چیزی پستش چیه دقیقا؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یه بازیکن داره دورتموند به اسم دورم یا یه همچین چیزی پستش چیه دقیقا؟
همچین بازیکنی پیدا نکردم ، شاید منظورت دمبله باشه ، بهر حال این لیست باشگاه :
http://www.espnfc.com/club/borussia-dortmund/124/squad
نرخ فسخ قراردادش از 190 میلیون یورو به 250 میلیون رو افزایش پیدا می کنه !
یادش بخیر یه موقعی رقم فسخ مسی اینقدر بود .
در دسته دو نیست در تیم قدرتمند پالمیراس بازی می کنه و همبازی زی روبتو !
این کلیپی که من دیدم بازیکنایی که جلوش بازی میکردن خیلی گولاخ بودن و مسلمه که تو یه لیگ اروپایی مدافعین اجازه همچین حرکاتی رو نمیدن ، شاید یه سری حرکاتش مال زمانی بوده که لیگ پایین تر بازی میکرده چون چمن هم داغون بود . سبک بازی و حرکاتش کاپی نیمار هست .

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
1231411img-jlanuza-20160718-163316-imagenes-md-otras-fuentes-messiaficio-kl6b-u403313252133mq-980x554mundodeportivo-web-jpg1468926136.jpg

یک جوان اهل سئوتی که برای رسیدن به قایق بادبانی لیونل مسی 20 دقیقه شنا کرده بود از تجربه ی ملاقات با ستاره ی آرژانتینی بارسلونا گفت .
بر اساس گزارش موندو دپورتیوو سولی که 24 سال دارد هرگز تابستان 2016 را فراموش نخواهد کرد . او فراموش نخواهد کرد که در تابستان برای رسیدن به قایق مسی و صحبت با او 20 دقیقه شنا کرده است .
این طرفدار اتلتیکو در جزیره ی ایبیزا تعطیلاتش را سپری میکرد که چشمش به قایق لیونل مسی افتاد و او را نیز دید . سولی لحظه ای هم درنگ نکرد و بر خلاف دوستش که ایستاد خود را به آب انداخت و شناکنان به جایی که مسی بود حرکت کرد .
1 کیلومتر شنا !
او پس از بیش از یک کیلومتر شنا به قایق مسی رسید . لیونل مسی تلاش داشت تا از طرفدارانش دور بماند اما در این مورد راه گریزی نبود . سولی هم چیز زیادی نمیخواست و فقط یک عکس با مسی خواسته ی او بود .
سولی گوشی موبایل خود را در یک قاب پلاستیکی گذاشته بود اما متوحه شد به دلیل خیس شدن دیگر کار نمیکند .
لیونل مسی دست به کار شد و از کارکنان قایق خواست تا با گوشی آنها عکس گرفته شود و سپس برای سولی ارسال کنند .
پس از گرفتن عکس , مسی با او شروع به صحبت کردن کرد .
لیونل مسی از سولی پرسید که اهل کجاست که سولی نیز گفت از یک منطقه ی خودمختار به نام سئوتی اسپانیا است و اگرچه فوتبال بازی نمیکند اما طرفدار اتلتیکو مادرید است . او به مسی همچنین گفت که در تابستان دیگری با کورتوآ نیز ملاقات کرده است .
بسیار مهمان نواز بود !
سولی بعد از 20 دقیقه به مسی رسید و مسی نیز بعد کمی صحبت به او پیشنهاد کرد که او را به ساحل باز میگرداند اما سولی این پیشنهاد را رد کرد و شناکنان به ساحل بازگشت .
سولی در تشکر از مسی گفت :
او با من صحبت میکرد و او در آن لحظه بهترین بازیکن جهان به نظر نمیرسید . بسیار فروتن و بسیار مهمان نواز بود . هم خودش و هم خانواده اش اینطور بودند که باعث شد از رفتارشان متعجب شوم .
برای سولی اما دیگر عکسی که با مسی گرفته بود چندان اهمیتی ندارد بلکه تجربه ی ی ملاقات با مسی و گذرداندن بخشی از تعطیلاتش با مسی در یک فضای صمیمی همیشه با او خواهد بود . او گفته که ارزش امتحان کردن را داشت .
کریستیانو رونالدو او را هم دیدم !
سولی گفته است که در یک کلوپ شبانه کریستیانو رونالدو را دید اما تجربه ی کاملا متفاوتی را بیان میکند . سولی گفت " آنقدر فضای اطرافش امنیتی بود که من نمیتوانستم نزدیک او شوم " .

.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
1231411img-jlanuza-20160718-163316-imagenes-md-otras-fuentes-messiaficio-kl6b-u403313252133mq-980x554mundodeportivo-web-jpg1468926136.jpg

یک جوان اهل سئوتی که برای رسیدن به قایق بادبانی لیونل مسی 20 دقیقه شنا کرده بود از تجربه ی ملاقات با ستاره ی آرژانتینی بارسلونا گفت .
بر اساس گزارش موندو دپورتیوو سولی که 24 سال دارد هرگز تابستان 2016 را فراموش نخواهد کرد . او فراموش نخواهد کرد که در تابستان برای رسیدن به قایق مسی و صحبت با او 20 دقیقه شنا کرده است .
این طرفدار اتلتیکو در جزیره ی ایبیزا تعطیلاتش را سپری میکرد که چشمش به قایق لیونل مسی افتاد و او را نیز دید . سولی لحظه ای هم درنگ نکرد و بر خلاف دوستش که ایستاد خود را به آب انداخت و شناکنان به جایی که مسی بود حرکت کرد .
1 کیلومتر شنا !
او پس از بیش از یک کیلومتر شنا به قایق مسی رسید . لیونل مسی تلاش داشت تا از طرفدارانش دور بماند اما در این مورد راه گریزی نبود . سولی هم چیز زیادی نمیخواست و فقط یک عکس با مسی خواسته ی او بود .
سولی گوشی موبایل خود را در یک قاب پلاستیکی گذاشته بود اما متوحه شد به دلیل خیس شدن دیگر کار نمیکند .
لیونل مسی دست به کار شد و از کارکنان قایق خواست تا با گوشی آنها عکس گرفته شود و سپس برای سولی ارسال کنند .
پس از گرفتن عکس , مسی با او شروع به صحبت کردن کرد .
لیونل مسی از سولی پرسید که اهل کجاست که سولی نیز گفت از یک منطقه ی خودمختار به نام سئوتی اسپانیا است و اگرچه فوتبال بازی نمیکند اما طرفدار اتلتیکو مادرید است . او به مسی همچنین گفت که در تابستان دیگری با کورتوآ نیز ملاقات کرده است .
بسیار مهمان نواز بود !
سولی بعد از 20 دقیقه به مسی رسید و مسی نیز بعد کمی صحبت به او پیشنهاد کرد که او را به ساحل باز میگرداند اما سولی این پیشنهاد را رد کرد و شناکنان به ساحل بازگشت .
سولی در تشکر از مسی گفت :
او با من صحبت میکرد و او در آن لحظه بهترین بازیکن جهان به نظر نمیرسید . بسیار فروتن و بسیار مهمان نواز بود . هم خودش و هم خانواده اش اینطور بودند که باعث شد از رفتارشان متعجب شوم .
برای سولی اما دیگر عکسی که با مسی گرفته بود چندان اهمیتی ندارد بلکه تجربه ی ی ملاقات با مسی و گذرداندن بخشی از تعطیلاتش با مسی در یک فضای صمیمی همیشه با او خواهد بود . او گفته که ارزش امتحان کردن را داشت .
کریستیانو رونالدو او را هم دیدم !
سولی گفته است که در یک کلوپ شبانه کریستیانو رونالدو را دید اما تجربه ی کاملا متفاوتی را بیان میکند . سولی گفت " آنقدر فضای اطرافش امنیتی بود که من نمیتوانستم نزدیک او شوم " .

.

به درشتی یک پهلوان نیست ولی قلب و رفتارش به همان بزرگی است
درخت هر چه پربار تر افتاده تر
قابل توجه کسی که بویی از انسانیت نبرده چه برسه به بازیکن بودن و همیشه سعی در تحقیر اطرفیان و رقباش داره

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
همچین بازیکنی پیدا نکردم ، شاید منظورت دمبله باشه ، بهر حال این لیست باشگاه :
http://www.espnfc.com/club/borussia-dortmund/124/squad

یادش بخیر یه موقعی رقم فسخ مسی اینقدر بود .

این کلیپی که من دیدم بازیکنایی که جلوش بازی میکردن خیلی گولاخ بودن و مسلمه که تو یه لیگ اروپایی مدافعین اجازه همچین حرکاتی رو نمیدن ، شاید یه سری حرکاتش مال زمانی بوده که لیگ پایین تر بازی میکرده چون چمن هم داغون بود . سبک بازی و حرکاتش کاپی نیمار هست .

.

سن و سالش کمه ! فکر نکنم مدت زیادی از اومدنش به پالمیراس گذشته باشه.
الکی گندش کردن ! من لیگ برزیل رو دنبال می کنم معمولا تموم کننده است مثل نیمار نمی تونه اون بازی سازی ها و ... انجام بده ! خدایی نیمار در پست خودش تکه البته اینم بگم من داگلاس کاستا رو هم خیلی قبول دارم یه پا اعجوبه است.
به نظر من بارسا بی خیالش بشه بزاره پرز بگیرش تا یکم کمبود و عقده هایی که از عدم موفقیت در چند بار اقدام ناموفقش برای خرید نیمار پیدا کرده کم بشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سانگ هم با یه ماچ دادیم رابین کازان روسیه!
آلن هالیلویچ با 5 میل دادیم هامبورگ! با بند باز خرید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
انریکه: هدف ما قهرمانی در تمامی رقابت‌های فصل پیش‌رو است/ می‌خواهم توران در بارسا بماند
سرمربی بارسلونا تأکید کرد او و شاگردانش به دنبال فتح تمامی جام‌های قهرمانی فصل 17-2016 هستند.

لوئیس انریکه در نخستین کنفرانس خبری خود در پیش‌فصل گفت: جدایی دنی آلوز از بارسلونا غافلگیرم کرد. دل‌مان برای او تنگ خواهد شد و برای او بهترین آرزوها را دارم. آلوز انسانی فوق‌العاده خونگرم و شاد، اما در عین حال فوتبالیستی 100 درصد حرفه‌ای بود. به هر حال فصل گذشته در این پست الیکس ویدال را به خدمت گرفتیم و سرخی روبرتو هم که سابقه بازی در این پست را دارد، از این‌رو مشکلی از این بابت نخواهیم داشت.

وقتی در مورد نولیتو، هافبکی که بارسلونا رقابت برای جذب او را به منچسترسیتی واگذار کرد، پرسیده شد، انریکه پاسخ داد: تنها در مورد بازیکنانی که دارم، صحبت می‌کنم. اگر بازیکنی که از او صحبت می‌کنید، اینجا نیست، این بدین معناست که باشگاه دیگری وی را به خدمت گرفته است.

سرمربی آبی‌و‌اناری‌ها در خصوص هافبک ترکیه‌ای خود که عملکردش در فصل اخیر در بارسا و تیم ملی ترکیه خوب نبوده، اظهار داشت: من از عملکرد آردا توران خیلی رضایت دارم. قدردان کاری که بازیکنانم در داخل و خارج از زمین انجام می‎دهند، هستم. آردا بازیکن خاصی است و می‌خواهم که به کارش با ما ادامه بدهد. او بر سطح کیفی خود خواهد افزود و تنها کمی نیاز به زمان دارد. بازیکنان ماشین نیستند و نیاز به زمان دارند تا خودشان را با شرایط جدید وفق دهند.

انریکه در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار داشت: همیشه به دنبال رشد و پیشرفت و افزودن جزییات لازم به تیم هستیم. دنبال تحول و غیرقابل پیش‌بینی بودن هستیم، درست همان کاری که هر تیم به دنبالش است. همچنین نباید جنبه دفاعی تیم را به دست فراموشی بسپاریم، چیزی که در مقاطع پایانی فصل خیلی مهم و کلیدی خواهد بود.

سرمربی 46 ساله قهرمان فصل اخیر لالیگا در پایان اظهار داشت: ما تیم خوبی داریم و بازیکنانی همچون دنیس سوارس و سرخی روبرتو داریم که می‌توانند در پست‌های مختلف بازی کنند. ما ترکیب خوبی داشتیم، اما با این حال اقدام به تقویت آن کردیم. هدف ما قهرمانی در تمامی رقابت‌های فصل 17-2016 است.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
هولی شت !!!!!! اندرهگومز به بارسا پیوست !!
دهنم وا موند!!!
5 ساله! مبلغ معلوم نیست
چه یهویی . ناموسا قیمت فضایی نباشه . گرچه اون بازیکنی نیست
اصلا استقبال نمیشه!
------------------
خب معلوم شد
5 ساله 35 میل . 20 میلیون یورو در صورت تعداد جام ها و دقایق بازی!
عجب بند مذخرفی
الان که سایت آس رو چک کردم نوشته ممکنه سمپر یا مونتویا جزی از قرار داد باشن!
+----------
بازم ویرایش!
ناموسا اینا چیکار کردن!!
یا خبر گذاری ها از رو باد شکم دارن یه خبری میدن بیرون یا واقعا موسولان گند زدن!!
ذقم انتقال 50 تا هست ! با شیرینی و این مسخر بازی ها ک خودتون میدونید بازی و جام میشه سر جم 85 تا !!!!!
:general208::general208::general211::general210:

Last edited:

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
هولی شت !!!!!! اندرهگومز به بارسا پیوست !!
دهنم وا موند!!!
5 ساله! مبلغ معلوم نیست
چه یهویی . ناموسا قیمت فضایی نباشه . گرچه اون بازیکنی نیست
اصلا استقبال نمیشه!
------------------
خب معلوم شد
5 ساله 35 میل . 20 میلیون یورو در صورت تعداد جام ها و دقایق بازی!
عجب بند مذخرفی
الان که سایت آس رو چک کردم نوشته ممکنه سمپر یا مونتویا جزی از قرار داد باشن!
+----------
بازم ویرایش!
ناموسا اینا چیکار کردن!!
یا خبر گذاری ها از رو باد شکم دارن یه خبری میدن بیرون یا واقعا موسولان گند زدن!!
ذقم انتقال 50 تا هست ! با شیرینی و این مسخر بازی ها ک خودتون میدونید بازی و جام میشه سر جم 85 تا !!!!!
:general208::general208::general211::general210:

زیاد به حرف های دیگران توجه نکنید
اگر بازیکن خوبی نبود این همه تیم دنبالش نبودن
اتفاقا من فکر میکنم بهترین خرید امسال بارسا همین بازیکن هست. آینده ی درخشانی داره و همین الان هم از خیلی بازیکن های دیگه با قیمت بالاتر تو پست خودش سرتر هست.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
زیاد به حرف های دیگران توجه نکنید
اگر بازیکن خوبی نبود این همه تیم دنبالش نبودن
اتفاقا من فکر میکنم بهترین خرید امسال بارسا همین بازیکن هست. آینده ی درخشانی داره و همین الان هم از خیلی بازیکن های دیگه با قیمت بالاتر تو پست خودش سرتر هست.
تو یورو که چیری نبود
تو والنسیا هم یه بازیکن متوسط بود
به حرفای دیگران توجه نمیکنم . دارم با چشام مبینم که این بازیکن اون بازیکنی نیست که اینقدر بزرگش کردن
والا ما هم بدمون نمیاد خوب بازی کنه و ستاره بشه واسه تیم . ولی اون بازیکن نیست !

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
گومز بازیکن پا به توپ و با تکنیکیه ، سبک بازیش هم به ما میخوره و فیزیک مناسب ، سرعت خوب و سن کم ، از محسناتشه .
اما یکی اینکه تو اون پست بازیکن شاخ تر و بهتر از ایشون کم نبود و یکی اینکه با این قیمت آدم دلش صاف نیست :general405: میشد کمتر از این حرفها خرید .
حالا کل کل با رئال و این موضوعات هم شاید بی تاثیر نبوده تو خرید ، خرید تو کمتر از یکساعت ؟ اونم بارسا ؟ :general711: یه احتمال خیلی ضعیف هم اینه که میخواستن گومز رو از رادار رئال خارج کنن تا رئالی ها چاره ای جز جنگ با مورینیو و منچستر بر سر پوگبا نداشته باشن . اصلا شاید قیمت بالا بخاطر همین موضوع و فیصله دادن ماجرا بوده .
دیگه میشه گفت فصل نقل و انتقالات تموم شد برای بارسا :general705:
و انتقال کوتینیو یا محاجم برزیلی به تاریخ پیوست .
قبل نقل و انتقالات مدیرا گفتن 60 تا بودجه داریم که عملا پشم بود این بیانات :general509:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یعنی مصداق عملی... بود این خرید.
شکی ندارم از آردا بهتر کار میکنه. جوون و تکنیکی و به خصوص شوت زن. هر بار جلوی ما و رئال هم بازی کرد خیلی خوب بود. یک قدرت دریبلینگ خوبی هم داره ولی این چه قیمتیه آخه؟
خب محرز توی بازاره با اون قیمت با اون کیفیت عالی. چرا اذیت میکنی خودت رو این همه. کوتینیو تقریبا در همون پسته که اصلا حرف میزنه با ادم بازیش با اون قیمت خوب.
این همه با بررسی میخریم و ال میکنیم بل میکنیم این بود؟؟
هشتاد و پنج تا
دقیقا یاد روز خرید زلات افتادم که از کریس برامون گرون تر در اومد و سر سال اون طوری ردش کردیم بره.
والله اون هم بازیکن بدی نبود ولی این طوری معامله کردن ورشکستگی میاره

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
امشب یکی از بهترین خریدهامون رو انجام دادیم،آندره گومز اونم فقط با 35 تا!(در حالی که ریال خیلی بیشتر از اینا میداد ولی مثل خیلییا بارسا رو به پول ترجیح داد!)
یعنی عالــــــــــــــــــــــــــــی،دیدن چهره ریالیها هم که عالی تر!:D:general304:: ))
چون قدش هم 1.88 هست دیگه میتونم بگم بهترین خرید این فصلمون بوده چون بارسا احتیاج شدیدی به حداقل یه بازیکن قد بلند دیگه داشت...
با اون گلی از راه دور زد تو دروازه سوراخ ریال اسمش تو خاطرم موند،ایشالا تو ترکیب جا میوفته و یکی از بهترین خریدهامون میشه...:)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
امشب یکی از بهترین خریدهامون رو انجام دادیم،آندره گومز اونم فقط با 35 تا!(در حالی که ریال خیلی بیشتر از اینا میداد ولی مثل خیلییا بارسا رو به پول ترجیح داد!)
یعنی عالــــــــــــــــــــــــــــی،دیدن چهره ریالیها هم که عالی تر!:D:general304:: ))
چون قدش هم 1.88 هست دیگه میتونم بگم بهترین خرید این فصلمون بوده چون بارسا احتیاج شدیدی به حداقل یه بازیکن قد بلند دیگه داشت...
با اون گلی از راه دور زد تو دروازه سوراخ ریال اسمش تو خاطرم موند،ایشالا تو ترکیب جا میوفته و یکی از بهترین خریدهامون میشه...:)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
با سی و پنج خوبه ولی انگار جمعا با هشتاد و پنج تا قرارداد شده.
امیدوارم همون 35 20 درست باشه دست کم

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
با سی و پنج خوبه ولی انگار جمعا با هشتاد و پنج تا قرارداد شده.
امیدوارم همون 35 20 درست باشه دست کم
نه دادا،اونا خزئبلات یه تعداد مادریدیه که از سوزش نمیدونن چیکار کنن;)
ترانسفر مارکت هم 35 تا رو تایید کرد،5 یا نهایتآ 20 تا اضافه هم که مال پاداش هاست که ایشالا میدرخشه تا باشه از این پاداشها...:)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نه دادا،اونا خزئبلات یه تعداد مادریدیه که از سوزش نمیدونن چیکار کنن;)
ترانسفر مارکت هم 35 تا رو تایید کرد،5 یا نهایتآ 20 تا اضافه هم که مال پاداش هاست که ایشالا میدرخشه تا باشه از این پاداشها...:)
اگر واقعا این باشه خوبه ولی معمولا معلوم شده عدد بالایی در مورد خریدهای ما درسته

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اگر واقعا این باشه خوبه ولی معمولا معلوم شده عدد بالایی در مورد خریدهای ما درسته
این همون 35 تاس ولی فروشهامون افتضاحه،یه چیزی هم اونورتر از افتضاح!!!:general509:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
حالا نکته اساسی اینه که مستر گومز پستش شبیه آندرس خودمونه.
به خاطر سرعتش میتونه به جای نیمار هم گاهی بازی کنه.
ولی این به معنی تنگ تر شدن جای آردا خواهد بود.
اگر قیمت خریدش همین عدد کمتر باشه و از طرفی آردا هم با نزدیک به قیمت خریدش رد بشه میشه کمی امیدوارتر بود
همین طور کماکان خرید فوروارد در دستور خواهد بود

بالا