• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هافبک خوبیه، اهل اضافه کاری با توپ نیست، سرعتش خیلی خوبه و شوت زنه. قیمتش۳۵ +۲۰ هستش
جالبترین داستان این نقل و‌انتقال توافق‌بارسا با مدیر برنامه های گومز بوده، خورخه مندس مدیر برنامه های رونالدو، مورینیو، خامس رودریگز، انخل دیماریا هستش. کلا هم رابطه خوبی با بارسا نداشته
خب حالا ما اینیستا،دنیس، گومز رو‌داریم، اردا رو چه کنیم. سمپر برای جایگزینی بوسکتس در بازی های اسون عالیه.
یکی از ویژگی‌های عالی گومز پاسهای اورلب از کنار و حرکت روی خط کنار هستش، شاید بعد رفتن الوز به چنین بازیکنی برای بُعد دادن به بازی نیاز داشتیم

ادیت: جالبتر میشه وقتی بدونید رئال عینا همین پیشنهاد رو به گومز و والنسیا داده بود و والنسیا اوکی رو صادر کرد که بارسا سر رسید و مث اینکه بخاطر تصمیم خود گومز به بارسا اومد.بارسا اینبار مثل دوندگان دو ۳۰۰۰متر عمل کرد، پشت سر رئال اومد تا انرژی مذاکرات رو اونا صرف کنن بعد در لحظه اخر جلو اومد و ربودش.
واقعیت اینه خودمون تنهایی بدون تلاش رئال نمیتونستیم با این مبلغ با والنسیا توافق کنیم

Last edited:

reza152

Registered User
لایک‌ها
87
اصلا استقبال نمیشه از این خرید..هایلایتاش رو مقایسه کنید با آردا که چقدر کنترل توپ و حفظ توپش تو اتلتیکو چشم نواز بود و نتونست مچ بشه با تیم ، نمیدونم چرا یهو انقد این هایپ شد.
بارم مثلا راکیتیچ بهترین بازیکن فصل سویا شد.. اینکه آمارش تو والنسیا هم نعریفی نداشته
کاراسکو ، کوتینیو ، محرز :|

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اصلا استقبال نمیشه از این خرید..هایلایتاش رو مقایسه کنید با آردا که چقدر کنترل توپ و حفظ توپش تو اتلتیکو چشم نواز بود و نتونست مچ بشه با تیم ، نمیدونم چرا یهو انقد این هایپ شد.
بارم مثلا راکیتیچ بهترین بازیکن فصل سویا شد.. اینکه آمارش تو والنسیا هم نعریفی نداشته
کاراسکو ، کوتینیو ، محرز :|
تا حدی حرف درسته داداش، ولی مشکل آردا حفظ توپ و کنترل اون نیست. مشکل اصلیش سرعت و دوندگیه. یکی از بجث های همیشگی در مورد ضعف خط هافبک بارسا نبود سرعت و درگیری لازم بوده. توجه کنی میبینی اینیستا، بوسکتس و راکیتیچ هر سه بازیکن های سریعی نیستند و توی استارتها راحت میتونن جا بمونن.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دقیقا این مشکل رو داشت آردا و از همون اول هم همین جا از دور هم ماها گفتیم این طوریه و ممکنه جا افتادنش خیلی سخت باشه ولی مدیریت روی هوامون سر اینکه میخواست کاری برای انتخابات کرده باشه این کار رو کرد.
الان هم اومدن گومز اگر به معنای قطعی رفتن آردا نباشه خیلی خنده داره. این همه هافبک جز دردسر چیزی نداره برامون

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دقیقا این مشکل رو داشت آردا و از همون اول هم همین جا از دور هم ماها گفتیم این طوریه و ممکن حا افتادنش خیلی سخت باشه ولی مدیریت روی هوامون سر اینکه میخواست کاری برای انتخابات کرده باشه این کار رو کرد.
الان هم اومدن گومز اگر به معنای قطعی رفتن آردا نباشه خیلی خنده داره. این همه هافبک جز دردسر چیزی نداره برامون
هنوز 24 ساعت نشده دردسرها شروع شده، مدیر برنامه های راکیتیچ از ترافیک خط هافبک شاکی شده .راکیتیچ , بوسکتس , آردا توران , رافینیا , دنیس سوارز , سرجی سمپر , آندره گومز ,سرجی روبرتو
گفته احتمال جدایی راکیتیج وجود داره.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
هنوز 24 ساعت نشده دردسرها شروع شده، مدیر برنامه های راکیتیچ از ترافیک خط هافبک شاکی شده .راکیتیچ , بوسکتس , آردا توران , رافینیا , دنیس سوارز , سرجی سمپر , آندره گومز ,سرجی روبرتو
نه این بابایی که توئیت کرده مدیر برنامه قبلی راکتیچ بوده!

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی فقط خاک . فقط خاک انریکه بالکل نامیدم کرد .خاک بر اون سرخودش و کمیته فنیش اون از خرید های عالی فصل پیش که بازی با لاسپالماسم بدرد نخوردن اینم از این .متاسفم برای تیم و خریدهای احمقانه تنها سالی که من از خرید های باشگاه واقعا راضی بودم و حال کردم سالی بود که اتوئو و دکو و ژولی خریده شدن مطمئن بودم موفق میشه و شد.هونطور که گفتم اردا بدرد ما نمیخوره و نخورد همونطور زلاتان همونطور زامبروتا و امثالهم البته این از اردا بهتر خواهد بود اما فقط کمی بهتر فقط کمی .ولی محرز و کوتینیو رو ول کنی بری گومز رو با 50تا بخری و همه بازیکن هاتو مجانی بدی این و اون واقعا دیوانه کنندست هنوز نتونستن یک مهاجم که بتونه جای یکی از مثلث جلویی بازی کنه پیدا کنن محرز حتی براحتی میتونست کناره های محوطه بازی کنه داغ کردم از شنیدن این خبر واقعا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
والله تنها هافبکی که به هیچ قیمت نباید جدا بشه همین راکیتیچه. سبک بازیش متفاوت از بقیه ست و واقعا بهش نیاز داریم.
بهترین کار فروش ارداست
الان بوسکتس که غیر قابل فروشه اصلا
آندرس سمبل باشگاهه
راکیتیچ ویژگی هایی به خط وسط میده که منحصر به فرده
سرخی چند پسته ست و برای سمت راست هم برنامه دارند براش و دست کم امسال هم جایی نمیره
رافینیا میتونه گاهی بره در خط حمله و بعید بدونم حتی بخوان به فروشش فکر کنند
سمپر میتونه قرضی بره
گومز تازه اومده طبیعتا قرار نیست فروخته بشه. فقط میمونه آردا که هم موفق نبوده و هم مشتری خوب داره و پولش میتونه برای فوروارد استفاده بشه.
چه عالی میشه آردا رو بدن کوتینیو رو بگیرند.
فوق العاده میشه تیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب رقم و بند قرارداد به این صورته
بارسا هافبک پرتقالی والنسیا را با مبلغ 35 میلیون + 20 میلیون متغییر جذب کرد و مونتویا نیز راهی والنسیا میشود
.....
جالب اینجاس که شایعه افتاده ک راکی میره! اخه چطور ممکنه یه قسمت اصلی تیم رو بدیم بره
بنظرم احتمال خروج اردا با خرید گومز بیشتره
تو تریکب بارسا یه نفر بدجور منو آزار میده این داگلاس هست بندازنش بیرون
....
شایعه شده فن پرسی هم تو راداره!!
من موندم این فرننادز تو برزیل چیکار میکنه؟ رفته تفریح کنه یا چی
.......
نکته دیگه اینکه این لاپورتا نمیخواد دست از سنگ اندازی سمت باشگاه برداره ایا؟!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اوپس !خبر رسیده انریکه درخواست خرید لاکازات کرده(باربوسا را درخواست هم کرده بود! طبق خبرا)
بعد از چند مین از این خبر توییتر این بازیکن .بارسا رو فالو کرده!
کلید کردیم رو فرانسه!
بازیکن خوبیه بنظرم!
از اونور ماریو گومز هم تو رادار شایعه اومده!
یه چیزی این وسط جور در نمیاد. اونم اینکه 60 تا بودن واسه نقل انتقال که عملا تموم شد . احتمال اینکه اون تمدید 1 سال قرارداد با قطر بیشتر 35 میل باشه که اینطور دست باشگاه بازه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خنده دار اینکه در وفور نعمت هافبک دنیس سوارز هم یادمون رفت حساب کنیم.
بدون شک فروش خواهیم داشت چون الان ترافیک هافبکمون وحشتناکه
از طرفی این روش خرید کردن واقعا به تیم ضربه مبزنه. حقوق بالا باید بدن و در کنارش فقط سه تا فوروارد تخصصی دارند.
تصور میکنم روی پول فروش فرما و آردا با 40 میلیون دست کم حساب کردند که این طوری دست به نقد شدن.
آلن هم پنج تا بهشون داد. با یه مقدار خرده ریز جمعا 50 تا داشتند
این طوری باشه حدود چهل تا دیگه میتونن خرید کنند

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته فراموش نکنید، بارتومئو توی یکی از مصاحبه هاش گفت اگر که لازم باشه از بودجه نقل و انتقالات سال آینده برای خرید امسال استفاده میکنیم
چلسی هم یه پیشنهاد 48 میلیون یورویی به راکیتیچ داده، ESPN هم قضیه خروج راکیتیچ رو محتمل دونسته، مگر اینکه مدیریت بارسا از تعداد هافبک ها کم کنن و آردا رو بفروشن.
نکته جالب اینه که، گومز، اومتیتی، دینیه و دنیس سوارز و همینطور سمپر که به تیم اصلی اومده نهایتا 22 سال سن دارن. میانگین سنی تیم داشت توی حالت بحرانی میرفت.
بارسا نباید به فکر یه مهاجم کهنه کار برای نیمکت باشه. بنظرم گابی گل رو بگیرن خیالمون برای چند فصل دیگه راحت میشه. فکر نمیکنم سوارز تا دو فصل دیگه توی این فرم بمونه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
البته فراموش نکنید، بارتومئو توی یکی از مصاحبه هاش گفت اگر که لازم باشه از بودجه نقل و انتقالات سال آینده برای خرید امسال استفاده میکنیم
چلسی هم یه پیشنهاد 48 میلیون یورویی به راکیتیچ داده، ESPN هم قضیه خروج راکیتیچ رو محتمل دونسته، مگر اینکه مدیریت بارسا از تعداد هافبک ها کم کنن و آردا رو بفروشن.
نکته جالب اینه که، گومز، اومتیتی، دینیه و دنیس سوارز و همینطور سمپر که به تیم اصلی اومده نهایتا 22 سال سن دارن. میانگین سنی تیم داشت توی حالت بحرانی میرفت.
بارسا نباید به فکر یه مهاجم کهنه کار برای نیمکت باشه. بنظرم گابی گل رو بگیرن خیالمون برای چند فصل دیگه راحت میشه. فکر نمیکنم سوارز تا دو فصل دیگه توی این فرم بمونه
راکی اولا حتی هشتاد نود میلیون هم حیفه بفروشنش.
واقعا هافبک قابل اعتمادیه. من یکی لذت میبرم از بازیش.
بهترین خرید چندسال اخیر بود از هر نظر.
بعید بدونم این همه خریت کنند که استیبل و باوقار ترین هافبکمون بعد از بوسکتس رو بفروشند.
کماکان فکر میکنم آردا رفتنی تر باشه تا بقیه
خریدها هم سن تیم رو بهتر کرده ولی خیلی بازیکنی که کیفیت تیم رو تغییر بده نخریدیم.
ترکیب ثابت از پارسال قوی تر نیست. کمی با تجربه ترو محکم تره احتمالا
برای فوروارد خرید خوبی داشته باشیم قطعا میشه جاه طلب بود.
فراموش نکنید اون بالا سه تفنگدار قهار رو داریم که بمب انگیزه هستند امسال

Last edited:

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
ترکیب فعلی بارسا به شکلی هست که فقط یه دفاع راست ستاره میتونه امید به ثابت بودن داشته باشه و اگر هر ستاره ی دیگه ای هم خریداری بشه ترکیب ثابت باز هم همین هست.
مسی ، نیمار ، سوارز ، اینیستا ، بوسکتس ، آلبا ، پیکه و دروازه بان هامون به هیچ وجه از ترکیب ثابت کنار گذاشته نمیشن در نتیجه کلا 3 تا پست میمونه که برای اون ها هم به غیر از دفاع راست ترافیک زیادی داریم.
پس بارسای فعلی اگر بازیکن 100 میلیونی هم بگیره باید به عنوان ذخیره ازش استفاده کنه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
امروز باز خبر از توافق 22 میلیونی با اتلتیکو سر وییتو اومده!
از باربوسا چه خبر!؟وقتی فقط با 18 تا میتونیم بگیریمش مرض داریم لفتش میدیم!؟یعنی اگه این بازیکن به تیمی غیر از بارسا بره باید مدیرای بارسا رو ترور کرد:mad: چون با قیمت خیلی پایین تری خودمون میتونیم بخریمش...
امیدوارم هم وییتو رو بخریم و هم باربوسا،دیگه هیچ خرید دیگه ای هم نداشته باشیم من راضیم فقط باربوسا رو نباید از دست بدیم،وییتو هم با 22 میلیون خوبه ولی نهاتیش همون 22 تا!
ژسوس هم نخواستیم،قضیه اش شده مثل قضیه پوگبا!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازیهای پیش فصل

preseason.jpg

.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
عزیزان می تونید بازی های دوستانه بارسا و ... رو که از شبکه های وطنی خودمون پخش نمیشه اینجا به صورت آنلاین ببینید
من خودم معمولا نیمه شب بازی های لیگ برزیل یا Copa Libertadores , ... رو از همینجا میبینم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سایت طرفداری داشت این پخش مستقیم رقابت هایی که صداسیمان پخش نمیکنه رو انجام میداد ، خود صدا سیمان ازش شکایت کرد فیلترش کردن !!
من خودم اگه این قوانین مسخره نبود یه کافه فوتبالی راه مینداختم و کل رقابتهای ورزشی و فوتبالی رو مستقیم پخش میکردم ، یه پاتوقی میساختم معرکه ، کلی هم ایده براش داشتم ولی ...

cn9e-i8wiaeuvs_.jpg

.

بالا