والله من که دیگه خسته شدم از دست شبکه تخصصی وورررررزش(با لحن وحشتناک توتونچی باید بخونید) و شبکه سه شبکه جوان و زدم به سمت اجانبکدوم شبکه نشون میده
ایشون کلا حالشون همینه !دینیه هم چیز خاصی ندیدم جز همون نیمه اول ک حی دریبل میخورد
گفت خری بهتان عنایت کنیم که یاد خر پیشتری افتیدایشون کلا حالشون همینه !
امسال در مجموع دفاع چپ و راست نداریم از لطف و نبوغ آقایون ، زوبی جون مادرت برگرد !!
بلهبازی برزیل و کلمبیا رو که میدیدم مجری می گفت بارسا دنبال لوان ( اگر اشتباه نکنم داخل گرمیو بازی می کنه )
این قضیه صحت داره ؟!
به نظرم هر دوشون تو یه سطح هستن.اتفاقا براوو همیشه نشون داده که دروازه بان آماده ایه به نظر من فروشش کار عاقلانه ای است
بازی دیشب که محشر بود جلو سویا پنالتی رو هم خیلی ریلکس گرفت
دقیقا مثل واکاشی زوما می مونه چه انعطافی داره بدنش کلا در حال پروازه
حالا هی بگید بفروشه بفروشه
فردا که ترشتگن ر... به بازی بعد میاید میگید چه اشتباهی کردیم از من گفتن
فعلا از نظر مطمئن بودن یکی از کم اشتباه ترین دروازه بان های دنیاست.اتفاقا براوو همیشه نشون داده که دروازه بان آماده ایه به نظر من فروشش کار عاقلانه ای نیست
بازی دیشب که محشر بود جلو سویا پنالتی رو هم خیلی ریلکس گرفت
دقیقا مثل واکاشی زوما می مونه چه انعطافی داره بدنش کلا در حال پروازه
حالا هی بگید بفروشه بفروشه
فردا که ترشتگن ر... به بازی بعد میاید میگید چه اشتباهی کردیم از من گفتن
روبرتو در دفاع ضعیفه.تبریک بابت جام
کلنگی بنام دینیه! لامصب 55 دقیقه تو بازی بود حساب کردم فقط 2 توپ رو تونست بگیره !!!!! لامصب ترکوند!!!:general210: تنها نکته مثبتش فقط نسبت به البا خوب سانتر میکنه ودیگر هیچ
الکس ویدال نیمه اول رو کاملا جو گیرانه بازی کرد و سر در گم ! کافیه 50 درصد از بازی ک در سویا میکرد ر:general210:و تو بارسا انجام بده خیلی خوبه . ولی با این شرایط روبرتو بهتر از الکس کار میکنه.
گومز هم خوب بازی کرد .
اراد هم نسبت به بازیهای قبلیش خیلی خوب بود
اومتیتی دقایق اول کمی با استرس بازی میکرد .ولی در ادامه خیلی خوب بازی کرد جز اون پنالتی .
براوو هم انصافا عالی کار کرد
بازی خوبی بود