• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نه آردا کلا جوابگو نیست تو ترکیب . بهتره اولین پیشنهاد خوب بفروشن بره هم به نفع خودشه هم تیم
این دینیه یه جوریه!!!زیاد دریبل میخوره !
باز سوارز شروع کرد به خراب کردن موقعیت :general710:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کدوم شبکه نشون میده
والله من که دیگه خسته شدم از دست شبکه تخصصی وورررررزش(با لحن وحشتناک توتونچی باید بخونید) و شبکه سه شبکه جوان و زدم به سمت اجانب
ایران قرار بود ورزش نشون بده که احتمالا با المپیک هزارپاره میکنن حتی اگر پخش کنن

آردا دقیقا همونی شد که قرار بود بشه.در طول بازی فوق العاده کند و ریتم خراب کن و گاهی یک حرکت شاهکار که سرجمع شرش بیش از خیرشه.
دنیس خیلی مایه داره.اگر حا بیافته قشنگ میتونه بخشی از خاطره ژاوی رو تکرار کنه

مونیر چه میکنه امشب
پاس خوب ضربه خوب
مسی هم فصل رو با پاس گل شروع کرد.
لذتی که از بازی بوسکتس میبرم با بخشی از لذت دیدن بازی مسی برابری میکنه.دلبری می کنه اون وسط

سوپرکوپا در حالت نرمال اولین جام امسالمونه.دست گرمی خوبیه برای فصل سخت جدید.آردا رو بفروشن لوان و یه راست خوب بخرن چیزی زیادی برای این فصل کسری نداریم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی خوبی بود .تبریک بابت برد
ترکیب مدام تغییر میکرد ! 442/352 ک جوابگو بود
روبرتو نمره قبولی رو گرفت انصافا
دینیه هم چیز خاصی ندیدم جز همون نیمه اول ک حی دریبل میخورد
این دنیس هم اینده روشنی داره
مونیر ترقه !! گل زد ولی بازم همون بازیکن متوسط هست !

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
پیراهن شماره 7 بدجور گشاده برای آردا!
شماره 6 هم ای کاش میذاشتن یه فصل بازی کنه برامون بعد این شماره رو بهش میدادن
این مونیر هم موقع نقل و انتقالات اول فصل یهو بازیکن میشه و نتیجش میشه نخریدن مهاجم ذخیره
اما در کل به جز داگلاس به بقیه امید دارم این فصل

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دینیه هم چیز خاصی ندیدم جز همون نیمه اول ک حی دریبل میخورد
ایشون کلا حالشون همینه !
امسال در مجموع دفاع چپ و راست نداریم از لطف و نبوغ آقایون ، زوبی جون مادرت برگرد !!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ایشون کلا حالشون همینه !
امسال در مجموع دفاع چپ و راست نداریم از لطف و نبوغ آقایون ، زوبی جون مادرت برگرد !!
گفت خری بهتان عنایت کنیم که یاد خر پیشتری افتید
در همین مایه ها خلاصه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بازی برزیل و کلمبیا رو که میدیدم مجری می گفت بارسا دنبال لوان ( اگر اشتباه نکنم داخل گرمیو بازی می کنه )
این قضیه صحت داره ؟!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حیف ...
استاد اسدی فوتبال گذاشت کنار ، وگرنه الان به بارسا لینک شده بود .

وضعیت مصدومیت زانوی اینیستا امروز معلوم میشه .
فلسفه خرید دینیه رو هم که نمیفهمیم وقتی بازیکن اینقدر ضعیفه برا چی بالاش پول میدید ، بازی لیورپول مثل آب خوردن دریبل میخورد ، یعنی نصف آلبا هم نیست ، منتها انریکه داره بازیش میده که یه لرد داگلاس دیگه به نیمکت اضافه نشه .
اونطرف هم دفاع راست نداریم و هافبک خلاق هم که خیلی وقته نداریم . مهاجم ذخیره هم که خب ... اصلا ولش کن .
نمیدونم نقل و انتقالات بد به چی میگن .
این بازی حساسیت داشت ریسک بود ولی امیدوارم بازیای بعد به اومتیتی و گومز بازی بده .

.

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:general210::general210::general210::general210::general210: اینا چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
الکاسر کدوم خریه که میخوان اینهمه پول خرجش کنند! اون بازیکنی نیست این همه خرجش کنند
ضاهرا 50 میل واسه الکاسر(مسولان والنسیا گفتن فقط در صورتی میذارن ک خودش بخواد بره بارسا (کاشکه نخواد )) و دیگو الوز(یعنی براوو احتمال زیاد داره میره)+ مونیر سمپر داگلاس (قرضی ):general208: کجا به این شتابان ریدن؟:general112:
حرکت فوق فوق فوق افتضاحیه
براوو هم داره میره گفته میشه 25 میل یورو تا سیتی باهاش موافقت کرده
--------
امیدوارم این خبر مثل اون خبرای باشه ک همه لینک میشن ولی خبری نیست

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خدا رو شکر براوو رفتنیه اونم با قیمتی خوب!از ابتدای نقل و انتقالات منتظر شنیدن این خبر بودم،یعنی دوست داشتم بشنوم!
از موارد بسیار نادری بود که با اینکه بازیکنمون هم بود هیچ وقت،یعنی هیچ وقت ازش خوشم نیومد،از همون روز اول تا الان!
با فروش براوو و پولی که دستمون میاد میتونیم هم باربوسا رو بگیریم و هم یه مهاجم دیگه!الیته اگه مغزشون کار کنه که بعید میدونم!میگن باربوسا با 30 میل پوند داره میره یونایتد،این یونایتد چندش آور بود با این وضعیتی که تو بازار راه انداخته+آوردن اون یارو چندش آورتر هم شده!100 رحمت یه سیتی،ریال،پی اس جی و چلسی و...!
وقتی میتونیم با 18 تا باربوسا رو بگیریم خریت محضه اجازه بدیم تیمی بابتش 35 6 میلیون بده و بگیرتش!(یعنی دقیقآ دو برابر پولی که ما میتونیم بدیم و بگیریمش!)
برای دروازه هم با 3 4 میلیون آلوز والنسیا رو میتونیم بگیریم که خوبه،اگه رینا مفت بیاد اینم عالیه...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
امشب احتمالا بازی آخر براوو باشه برای بارسا.من خیلی مخالف خریدش بودم و می گفتم سنش بالاست و اون قدرها مطمئن نیست ولی واقعا مطمئن عمل کرد و کل اشتباهاتش به قدری ناچیز بودند که به راحتی میشه فقط خاطرات خوبش رو به یاد آورد.
دستش درد نکنه بابت دو تا لالیگایی که به همراهش به دست آوردیم و ان شالله با پپ موفق باشه.

باز هم لوان در بازی برزیل خوب بود.خیلی خوب پاس میده.دید فوق العاده داره.سر وقت در جای درسته. مدل درازتر و درجه پایین تری از مسیه. در مقایسه با آلکاسر و بقیه (روندون و دوستان D:)
امیدوارم این رو بخریم که هیچ ضرر نداره.از گابی باربوسا به نظر بیشتر به دردمون خواهد خورد و بازیکن چند کاره و بارسایی تریه.

OmiDexteR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
101
مشکل ما فقط لفت بک و رایت بک هست . متأسفانه انریکه تو نقل و انتقالات بسیار ضعیف عمل میکنه . دوتا گلر خوبمونم صدقه سر زوبی بود . امیدوارم به این فصل ولی با این دفاع ...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اگر آندره گومز با بدن تمرین نکرده این همه خوبه بدون شک بازیکن خوبی میشه برامون.
درسته امشب آردا دو تا گل قشنگ زد یکی دوتا پاس خوب هم داد ولی ستاره تیم بعد مسی همین گومز بوده. طوری بازی میکنه انگار یک عمره داره با تیم بازی میکنه
گل با سر مسی هم خیلی خواستنی بود.

اولین جام فصل جدید یا آخرین جام فصل گذشته هم مبارک

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اتفاقا براوو همیشه نشون داده که دروازه بان آماده ایه به نظر من فروشش کار عاقلانه ای نیست
بازی دیشب که محشر بود جلو سویا پنالتی رو هم خیلی ریلکس گرفت
دقیقا مثل واکاشی زوما می مونه چه انعطافی داره بدنش کلا در حال پروازه :D
حالا هی بگید بفروشه بفروشه
فردا که ترشتگن ر... به بازی بعد میاید میگید چه اشتباهی کردیم از من گفتن :D

Last edited:

iman0013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
85
اتفاقا براوو همیشه نشون داده که دروازه بان آماده ایه به نظر من فروشش کار عاقلانه ای است
به نظرم هر دوشون تو یه سطح هستن.
باید رو ترشتگن سرمایه گذاری بشه که یه ده سالی ازش استفاده کرد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اتفاقا براوو همیشه نشون داده که دروازه بان آماده ایه به نظر من فروشش کار عاقلانه ای نیست
فعلا از نظر مطمئن بودن یکی از کم اشتباه ترین دروازه بان های دنیاست.
واکنش هاش هم اصلا مناسب سنش نیست و خیلی خیلی بهتره
از طرفی تراشتگن در بازیهای حساس زیادی برامون خوب کار کرده و دوتا حذفی و یک سی ال باهاش گرفتیم. یک دوره بد اول فصل گذشته داشت.
یه خونسردی و غرور کاذبی داره که اميدوارم کار دستمون نده.
اگر الوز والنسیا رو بخرن رفتن براوو زیاد حس نمیشه و اگر مارک نتونه از پسش بر بیاد یک باتجربه خوب خواهیم داشت کنارش.
باشگاه هم نمیخواد بفروشه براوو رو طبیعتا در سیتی پست ثابت با حقوق بیشتر گیرش میاد و بدش نمیاد ذخیره مالیش رو برای این چند سال آخر کارش بیشتر کنه. چون بعید بدونم از دوران فوتبالش در سوسیداد اندوخته ای داشته باشه

OmiDexteR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
101
مونیر واقعا خوب شده این فصل . دیشب در غیاب لوییز ، مسی اومده بود نوک و مونیر و آردا بال ها بودن و به خوبی جواب داد .
اومتیتی هم فوق العاده بود دیشب . آینده دفاعمونه قطعا .
گومز هم با اینکه بازی اولش بود اصن باورم نشد که همچین بازیکن باکیفیتی هست ! خیلی هماهنگ بود با تیم . عالی بود دیشب .
امیدوارم مشکل دفاع راست حل بشه . چون پاشنه آشیل تیم هست متأسفانه .
و اولین جامی که کینگ به عنوان کاپیتان بارسا بالای سر برد ... https://someimage.com/fTToqCc

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک بابت جام
کلنگی بنام دینیه! لامصب 55 دقیقه تو بازی بود حساب کردم فقط 2 توپ رو تونست بگیره !!!!! لامصب ترکوند!!!:general210: تنها نکته مثبتش فقط نسبت به البا خوب سانتر میکنه ودیگر هیچ
الکس ویدال نیمه اول رو کاملا جو گیرانه بازی کرد و سر در گم ! کافیه 50 درصد از بازی ک در سویا میکرد ر:general210:و تو بارسا انجام بده خیلی خوبه . ولی با این شرایط روبرتو بهتر از الکس کار میکنه.
گومز هم خوب بازی کرد .
اراد هم نسبت به بازیهای قبلیش خیلی خوب بود
اومتیتی دقایق اول کمی با استرس بازی میکرد .ولی در ادامه خیلی خوب بازی کرد جز اون پنالتی .
براوو هم انصافا عالی کار کرد
بازی خوبی بود

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تبریک بابت جام
کلنگی بنام دینیه! لامصب 55 دقیقه تو بازی بود حساب کردم فقط 2 توپ رو تونست بگیره !!!!! لامصب ترکوند!!!:general210: تنها نکته مثبتش فقط نسبت به البا خوب سانتر میکنه ودیگر هیچ
الکس ویدال نیمه اول رو کاملا جو گیرانه بازی کرد و سر در گم ! کافیه 50 درصد از بازی ک در سویا میکرد ر:general210:و تو بارسا انجام بده خیلی خوبه . ولی با این شرایط روبرتو بهتر از الکس کار میکنه.
گومز هم خوب بازی کرد .
اراد هم نسبت به بازیهای قبلیش خیلی خوب بود
اومتیتی دقایق اول کمی با استرس بازی میکرد .ولی در ادامه خیلی خوب بازی کرد جز اون پنالتی .
براوو هم انصافا عالی کار کرد
بازی خوبی بود
روبرتو در دفاع ضعیفه.
انریکه باید اعتماد به نفس آلیکس رو بالا ببره. این طوری نصفه نیمه بازی دادن بهش معلوم نمیکنه کیفیتش رو. برای سویا انگار یک ریه اضافه داشت و در حمله و دفاع عالی بود

بالا