• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دنیس عالیه! خصوصا وقتی سمت چپ بازی میکنه! کلا ترکیب دنیس یا گومز با راکتیچ فوق‌العاده میشه.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
بدبختی با برگشتن نیمار شروع میشه و پیدا کردن جا برای آردا و دنیس و رافینیا و گومز و آندرس و راکی و...
خیلی رقابت سنگینه اون وسط
هر سه تا گل به نوعی مدیون دو نفره سرخی مسی بوده تا الان

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
گل چهارم سوارز با پاس مسی از روی یک دو با آردا
گل پنجم مسی باز هم یک ضربه نفس گیر
اصلا فرمش فوق‌العاده ست مسی بزنم به تخته
به قدری بالا تیم خوبه که اصلا روی دفاع فشاری نمیاد بفهمیم چه خبره

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
واقعا مسی امروز هت تریک باید میکرد.
امیدوارم فینال سی ال درخشش اش رو ببینیم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اگر گابریل باربوسا 20 میلیون می ارزه لوان دست کم سه برابر ارزش داره. هم سریعتر هم تکنیکی تر. خیلی بازیکن عالی و خوبیه امیدوارم مفت از دستش ندیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این لوان تا اینجا ک بازیارو میدیدم خیلی بهتر از باربوسا و خسوس بازی میکنه
چه پاهای بلندی داره:D فکر میکنم فرم بازیش رو داره از یکی تقلید میکنه!! قبلا یکی اینطور استایلی داشت!!
بازیکن با تکنیک و دید بالای داره
مونیر ترقه رو با 15 تا بفروشیم(زهی خیال باطل اگر با این قیمت بدی بره الان با ساندویچی میفروشیمش) پی اس جی و شالکه میخوانش و ایجنتش گفت هر کی میخواد باید 15 تا بده

فرناندز هم تایید کرد براوو رفتنیه . و اینکه امروز فردا دروازبان جدید معرفی میشه ک صدرصد سیلسن هست (چون حتی لباسش تو کمد رختکن اژاکس برداشتن!!:general602:)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
جونم ، دلمون برای این مسی تنگ شده بود ، وحشی و سریع و بی رحم !
با وجود راکی و آردا و دنیس باید مسی رو میخکوب کنیم پشت محوطه تا اینطوری همه رو بهم بریزه نه اینکه بیاد وسط زمین پاسکاری کنه .
نیمار هم طلای المپیک رو برای برزیل گرفت تا موقتا دهن بعضی ها بسته بشه .

براوو حداقل یک فصل دیگه جا داشت که بمونه و مارک پخته تر بشه ، بنظرم هنوز نمیشه به مارک یه تنه تکیه کرد . دروازه بان خوبیه ولی خوب با مطمئن فرق داره .

.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بارسلونا همین الانشم محشره
نیمار که بیاد کلا دست نیافتنی میشه
به امید بردهای پر گل در هر هفته

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
جونم ، دلمون برای این مسی تنگ شده بود ، وحشی و سریع و بی رحم !
با وجود راکی و آردا و دنیس باید مسی رو میخکوب کنیم پشت محوطه تا اینطوری همه رو بهم بریزه نه اینکه بیاد وسط زمین پاسکاری کنه .
نیمار هم طلای المپیک رو برای برزیل گرفت تا موقتا دهن بعضی ها بسته بشه .

براوو حداقل یک فصل دیگه جا داشت که بمونه و مارک پخته تر بشه ، بنظرم هنوز نمیشه به مارک یه تنه تکیه کرد . دروازه بان خوبیه ولی خوب با مطمئن فرق داره .

.
دیشب چشمم به زور باز بود نشستم اول بازی برزیل رو ببینم دیدم نیمار قشنگ قاطی کرده برای طلای المپیک. دیگه همین طوری نشستم تا آخر رفتم.
یعنی تا حالا ندیده بودم کسی این طوری گریه کنه بعد گرفتن جام. گریه نبود که زار میزد. خیلی زیبا بود. برزیلی ها در شرایط اقتصادی خوبی نیستند و واقعا دلم میخواست برنده بشن بلکه وسط این شهرآشوب کمی دلشون خوش بشه هر چند بی فایده ست این چیزها.
گابریل باربوسا یک بار دیگه ثابت کرد جوسازی رسانه ای ایجنت ها دوزار نمی ارزه.
دست کم در این چند بازی که من دیدم ازش نه دریبل زن خوبیه نه سرعتی داره و نه اصلا در کلاس بارساست. به جاش لوان رو میشه هر گوشه ای گذاشت. خوب پاس میده خوب سر میزنه خوب دریبل میزنه. هوش جاگیری داره. کمی شلاق بخوره و اروپایی تر تمرین کنه تا خود هشتاد نود میلیون یورو می ارزه. امیدوارم دنبال الکاسر و بقیه نباشند و همین رو با بیست سی تا جمعش کنند
سیلسن هم خبری نیست. صرفا دروازه بان دومه برامون. در این شرایط همه تخم مرغ ها رو توی سبد تراشتگن گذاشتن که یک روز خوبه یک روز بد ریسک خوبی نیست.
دیگو الوز خیلی کم ریسک تر بود و ارزون تر

بازی دیشب بارسا یکی از بهترین بازی های این یکی دو سالش بود. بدون شک در تاپ فایو دوران انریکه قرار میگیره. آردا تا بالاست خوب بازی میکنه ولی تا میاد وسط از دور می افته. باید دید در بازیهای پرفشار چه می کنه.
تا اینجا احساس میکنم قطعا تیم از پارسال بهتره.
گاهی وقتها نیم فصل اول نیمکت رو حتی نمیشد کامل کرد. تنها نگرانی این بازی دادن و راضی نگه داشتن هافبک هاست. بقیه جاها ملالی نیست

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دیشب چشمم به زور باز بود نشستم اول بازی برزیل رو ببینم دیدم نیمار قشنگ قاطی کرده برای طلای المپیک. دیگه همین طوری نشستم تا آخر رفتم.
یعنی تا حالا ندیده بودم کسی این طوری گریه کنه بعد گرفتن جام. گریه نبود که زار میزد. خیلی زیبا بود. برزیلی ها در شرایط اقتصادی خوبی نیستند و واقعا دلم میخواست برنده بشن بلکه وسط این شهرآشوب کمی دلشون خوش بشه هر چند بی فایده ست این چیزها.
گابریل باربوسا یک بار دیگه ثابت کرد جوسازی رسانه ای ایجنت ها دوزار نمی ارزه.
دست کم در این چند بازی که من دیدم ازش نه دریبل زن خوبیه نه سرعتی داره و نه اصلا در کلاس بارساست. به جاش لوان رو میشه هر گوشه ای گذاشت. خوب پاس میده خوب سر میزنه خوب دریبل میزنه. هوش جاگیری داره. کمی شلاق بخوره و اروپایی تر تمرین کنه تا خود هشتاد نود میلیون یورو می ارزه. امیدوارم دنبال الکاسر و بقیه نباشند و همین رو با بیست سی تا جمعش کنند
سیلسن هم خبری نیست. صرفا دروازه بان دومه برامون. در این شرایط همه تخم مرغ ها رو توی سبد تراشتگن گذاشتن که یک روز خوبه یک روز بد ریسک خوبی نیست.
دیگو الوز خیلی کم ریسک تر بود و ارزون تر

بازی دیشب بارسا یکی از بهترین بازی های این یکی دو سالش بود. بدون شک در تاپ فایو دوران انریکه قرار میگیره. آردا تا بالاست خوب بازی میکنه ولی تا میاد وسط از دور می افته. باید دید در بازیهای پرفشار چه می کنه.
تا اینجا احساس میکنم قطعا تیم از پارسال بهتره.
گاهی وقتها نیم فصل اول نیمکت رو حتی نمیشد کامل کرد. تنها نگرانی این بازی دادن و راضی نگه داشتن هافبک هاست. بقیه جاها ملالی نیست
نیمار خیلی عالی بازی میکرد دقیقا درست مثل بازی دیشب مسی ازادانه حرکت میکرد .عالی بود
لوان اگر بیارنش عالیه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
براوو در تمرین امروز هم شرکت نکرد و با صحبت دیشب فرناندز باید بازی دیشب رو به صورت رسمی پایان براوو در بارسا دونست.
امیدوارم ضربه نخوریم از رفتنش و سر جانشینش حماقت نکنند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پرفورمنس سوارز دیشب 100 درصد بود، سه شوت در چارچوب و سه گل. قرار باشه رونالدو رو با کسی مقایسه کنند باید با سوارز مقایسه بشه. مسی که دست نیافتنیه.
مسی هم که وحشی، خوش روحیه و سیری ناپذیر بود.
فکر میکنم با انریکه توی این زمینه متفق النظر هستم که سرخی روبرتو یکی از بهترین مدافعین راست جهان میشه. توی این پست خیلی خوبه.
فقط فراموش نکنیم که تا قبل از مهمترین بخش فصل قبل هم عالی بودیم. اون فیفا دی های لعنتی تیم رو زیر و رو کرد. باید خودمون رو برای شرایط سخت اماده کنیم.
قدم اول خرید یه مهاجم ذخیره ست.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
پرفورمنس سوارز دیشب 100 درصد بود، سه شوت در چارچوب و سه گل. قرار باشه رونالدو رو با کسی مقایسه کنند باید با سوارز مقایسه بشه. مسی که دست نیافتنیه.
مسی هم که وحشی، خوش روحیه و سیری ناپذیر بود.
فکر میکنم با انریکه توی این زمینه متفق النظر هستم که سرخی روبرتو یکی از بهترین مدافعین راست جهان میشه. توی این پست خیلی خوبه.
فقط فراموش نکنیم که تا قبل از مهمترین بخش فصل قبل هم عالی بودیم. اون فیفا دی های لعنتی تیم رو زیر و رو کرد. باید خودمون رو برای شرایط سخت اماده کنیم.
قدم اول خرید یه مهاجم ذخیره ست.
محمد جان سرخی برای فاز حمله خوبه. ولی برای دفاع اذیت میشیم در بازیهای سخت.
پارسال هم وقتی راست گذاشتنش برای حمله بد نبود ولی در دفاع قشنگ مشکل دارمون میکنه در بازیهای سخت

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
13628002_1576282759340981_298297144_n.jpg

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اقا ما طرفدار ابی اناریها نیستیم ولی بازی مورد علاقمون رو بد حال اساسی دادن به تیمتون :p:)
l5wzorvh8wgh01p14pdd.jpg

قرارداد امضا کردن ، تو ورزشگاه نیوکمپ هم تبلیغای کونامی رو دیدم ، قبلا که تو PES رئال ناجوانمردانه خیلی قوی تر از بارسا بود ، احتمالا از این به بعد متعادل میشه .

.

بالا