• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آخه کی گفته یه کچل رو بیارید قرعه برداره o_O:D
هر سه تا اسپانیایی گروهاشون سخته ، لعنت به دروغ و ریا .

بارسا /من سیتی /مونشن گلادباخ / سلتیک
سخت ترین گروه مال ما شد .

پیکه به قهرمان سال گذشته کنایه زده بود : "من یک گروه آسان را ترجیح می دهم با رویارویی با تیم رتبه سوم ایتالیا در مرحله یک هشتم، تیم هشتم آلمان در مرحله یک چهارم و تیم رتبه چهارم انگلیس در نیمه نهایی و البته همه بازی های برگشت در خانه! "
حالا ما این اول کارمونه تازه ...

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آخه کی گفته یه کچل رو بیارید قرعه برداره o_O:D
هر سه تا اسپانیایی گروهاشون سخته ، لعنت به دروغ و ریا .

بارسا /من سیتی /مونشن گلادباخ / سلتیک
سخت ترین گروه مال ما شد .

پیکه به سال گذشته کنایه زده بود : "من یک گروه آسان را ترجیح می دهم با رویارویی با تیم رتبه سوم ایتالیا در مرحله یک هشتم، تیم هشتم آلمان در مرحله یک چهارم و تیم رتبه چهارم انگلیس در نیمه نهایی و البته همه بازی های برگشت در خانه! "
حالا ما این اول کارمونه تازه ...
اگر تاتنهام به جای مونشن افتاده بود برای ما رسما سخت ترین تیم های هر سید رو برداشته بودیم

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
مرحله بعد هم احتمالا باز به سیتی یا پاریس میخوریم
تیم های تکراری :confused:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
الان جایزه بهترین بازیکن سال اروپا رو میخوان بدن
به نظر من کار گریزمان و بیل شدیدا مهم تر از کریس بود که غیر بازی ولفسبورگ هیچ تاثیری روی قهرمانی رئال نداشت. برای پرتغال هم که به گفته خودش پپه بهترین بود و دیگه حرفی نمیمونه برای زدن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
2016-08-24_212615-jpg.957630

یا خدا ...
o_O
تقابل پپ با بارسا
تقابل بر و بچ خودمون با تیم پپ
تقابل براوو با تیم سابق
تقابل مارک با تیم سابق
تقابل سوارز با مربی سابق ، برندن راجرز مربی سلتیک

:general606:

تیم آخر گروه F چطور تلفظ میشه ؟! :دی

.

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تیپ گریزمان من رو کشته.
لباس رسمی با اسنیکرز و یقه بسته بدون کراوات

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کریس شد( چرا هیچی متعجبمون نمیکنه امشب)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
واقعا یک سری چیزها فوق العاده عجیبه
رونالدو بی ارزش ترین گلهای رئال رو زد که رسما شده بود مسخره. اوج گرفتن رئال دقیقا در زمان غیبتش و آمادگی بیل اتفاق افتاد.
در سی ال اگر اون بازی برگشت با ولفسبورگ رو بگذارید کنار و اون دو گل تقدیمی ولفسبورگی ها بهش دیگه هیچ گل مهمی در ادامه نزد و بار همه چیز روی دوش بیل بود.
در یورو یک پنالتی از دست داد که داشت پرتغال رو حذف میکرد و بیشتر موقعیت های تیم رو هم به باد می داد و رسما دو تا بازی خوب داشت جلوی مجار و ولز
شاهکاره که با یک عملکرد این طوری بالاتر مسی و سوارز و گریزمانی که یک تنه تیمش رو در همه جا مدعی نگه داشت قرار بگیری
جدا دنبال راز موفقیتش هستم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

یا خدا ...
o_O
تقابل پپ با بارسا
تقابل براوو با تیم سابق
تقابل مارک با تیم سابق

.
اینا میگفتن لگیا ورشو یا به قول خودشون ورساو. خود گزارشگر کانال پلاس هم که لهستانیه میگفت لگیا
ولی از قدیم عادت کردیم لخیا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینا میگفتن لگیا ورشو یا به قول خودشون ورساو. خود گزارشگر کانال پلاس هم که لهستانیه میگفت لگیا
ولی از قدیم عادت کردیم لخیا
البته منظور ورای لفظ و تلفظ بود علی آقا :general307:
داغون شدیم با این قرعه ها بخدا ، 2015 قهرمان همه لیگ ها رو بردیم :general306:
اونموقع هم که نیستیم با قرعه های آسون بقیه داغونمون میکنن ، میخوان بگن ما هر کار بخواهیم میکنیم .

پانوشت : من سیدورف رو ندیدم فقط کارلوس دیدم پس جمع کچل ها جمع بوده حسابی !

.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
واقعا یک سری چیزها فوق العاده عجیبه
رونالدو بی ارزش ترین گلهای رئال رو زد که رسما شده بود مسخره. اوج گرفتن رئال دقیقا در زمان غیبتش و آمادگی بیل اتفاق افتاد.
در سی ال اگر اون بازی برگشت با ولفسبورگ رو بگذارید کنار و اون دو گل تقدیمی ولفسبورگی ها بهش دیگه هیچ گل مهمی در ادامه نزد و بار همه چیز روی دوش بیل بود.
در یورو یک پنالتی از دست داد که داشت پرتغال رو حذف میکرد و بیشتر موقعیت های تیم رو هم به باد می داد و رسما دو تا بازی خوب داشت جلوی مجار و ولز
شاهکاره که با یک عملکرد این طوری بالاتر مسی و سوارز و گریزمانی که یک تنه تیمش رو در همه جا مدعی نگه داشت قرار بگیری
جدا دنبال راز موفقیتش هستم

سلام . راستش هدفم کل کل نیست و نظر شما هم محترمه
ولی خب ببینید رونالدو امسال هم امار فردیش هم امار تیمیش از همه بهتر بوده .
تو امار تیمی که سی ال و یورو رو برد ! مخصوصا بردن اولین قهرمانی معتبر برای تیم ملی کشورش . افتخاری که فیگو و اوزه بیو و دکو و... بهش نرسیدن ولی رونالدو رسید
امار فردیش هم بیشترین گل و بیشترین پاس گل رو واسه رئال و پرتغال داد در طول فصل ! خیلی حرفه یه بازیکن هم بیشتر از بنزما و بیل گل بزنه هم بیشتر از کروس و مودریچ و... پاس گل بده واقعا هیشکی شایسته تر از رونالدو نبود

گریزمان مثلا . خیلی خوب بود امسال ولی دوتا فینال رو به رونالدو باخت! امار فردیش هم نسبت به رونالدو خیلی کمتر بوده

بیل هم فوق العادس ولی هنوز خیلی کار داره مثل رونالدو بشه

تو تاپیک کل کل جهانی هم پیشبینی کرده بودم رونالدو میبره .. کاملا واضح بود

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سلام . راستش هدفم کل کل نیست و نظر شما هم محترمه
ولی خب ببینید رونالدو امسال هم امار فردیش هم امار تیمیش از همه بهتر بوده .
تو امار تیمی که سی ال و یورو رو برد ! مخصوصا بردن اولین قهرمانی معتبر برای تیم ملی کشورش . افتخاری که فیگو و اوزه بیو و دکو و... بهش نرسیدن ولی رونالدو رسید
امار فردیش هم بیشترین گل و بیشترین پاس گل رو واسه رئال و پرتغال داد در طول فصل ! خیلی حرفه یه بازیکن هم بیشتر از بنزما و بیل گل بزنه هم بیشتر از کروس و مودریچ و... پاس گل بده واقعا هیشکی شایسته تر از رونالدو نبود

گریزمان مثلا . خیلی خوب بود امسال ولی دوتا فینال رو به رونالدو باخت! امار فردیش هم نسبت به رونالدو خیلی کمتر بوده

بیل هم فوق العادس ولی هنوز خیلی کار داره مثل رونالدو بشه

تو تاپیک کل کل جهانی هم پیشبینی کرده بودم رونالدو میبره .. کاملا واضح بود

اگر صرف آمار حساب کنید که خب بدید به سوارز خیال خودتون رو راحت کنید.هم در زمینه پاس گل و هم گل تازه اون هم گل های مهم روی همه رو کم کرد امسال.
در مورد افتخارات تیمی اگر ملاکه من میدم به پپه اون جایزه رو.توی قهرمان شدن رئال و پرتغال قطعا نقشش از کریس بهتر و بیشتر بود.
اساسا بحث آمار نیست و بحث کیفیت آمار و تاثیر گذاری یک بازیکن روی نتایج تیمه.رئال تا زمانی که رونالدو مصدوم شدسوم لیک بود با اختلاف و در نبود کریس و اوج گرفتن بیل وپپه تونست اختلافش رو کم کنه با بارسا و بالاتر از اتلتی بیاد.در سی ال قبلا هم گفتم کریس حتی در مرحله اول هم به تیم قوی گل نزد و کل گل هاش به تیم های زیر متوسط زده شده.بهترین تیمی که بهش گل زد در سی ال فکر میکنم رم بود و حتی در گروهی به پی اس جی هم یک گل نزد.در لیگ تفاوت گل هاش با مسی در حد همون گل هاییه که مسی میتونه بزنه و پاس میده یا بخشش می کنه.
در یورو اگر شما بازی با مجار و ولز رو ول کنی کریس بیشتر توپ ها رو خراب کرد تا کمک کنه.فینال رو هم که رسما نبود.رسما با ترکیبی از قرعه و شانس در جریان بازی و دفاع فشرده با ***** پپه قهرمان شدند و هرگز کارشون با ولز قابل مقایسه نبود چون یک تیم که کلا دو تا و نصفی بازیکن داشت و بقیه در حد لیگ دو انگلیس هم نبودند تا نیمه نهایی اومدند .
در مورد افتخارات تیمی شما تازه نیمار و براوو هم رو داری که در سه تا تورنمت قهرمان شدند.

ما هم مثل شما مطمئن بودیم کی جایزه رو میگیره و عجیب نبود برامون.همون طوری که خیلی چیزهای دیگه برامون عجیب نبوده. (قهرمانی در سی ال بدون برخورد با حتی یک قهرمان کشور در مراحل حذفی مثلا)ولی یک نکته ساده رو در نظر داشته باشید.رئال از زمان حضور کریس یکی از بدترین دوره های تاریخیش رو ازنظر بردن لیگ که مهم ترین نشونه قدرت یک تیمه رو داره تجربه می کنه و این خودش به تنهایی نشون میده چقدر از لیگ هایی که با یک امتیاز و دو امتیاز از دست دادید بابت تک خوری و عقده های گلزنی ایشونه و از این ور بیشترین جامی که ما بردیم با این سیستم مدیریتی کشکی و دفاع آبکشمون تحت تاثیر قدرت بی نظیر لیو و فداکاریش برای تیمه
ارادت

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نقل و انتقالات این دوره هم برای بارسا انگار تموم شده است دیگه.
با اضافه شدن سیلسن و رفتن براوو و سمپر و احتمال زیاد جدایی مونیر و جذب تقریبا قطعی الکاسر ترکیب تیم برای فصل آینده مشخص شده کاملا.
الکاسر البته بعید بدونم به درد بازی در گوش بخوره و ترجیح میدادم کسی رو میخریدن که در نبود نیمار و مسی هم کاربرد بیشتری داشته باشه برامون.
در کل اگر بخوایم تیم رو نسبت به سال گذشته مقایسه کنیم وضعیت بهتر شده. اومتیتی بودنش به از نبودنشه.
آندره گومز شدیدا آینده داره و حتما کمکمون خواهد کرد.
آردا از سال قبلش بدتر نیست قطعا
مسی و نیمار و سوارز یک سطح جدید از هماهنگی رو بروز خواهند داد بعد از دوسال آشنایی و خرید الکاسر گزینه های بیشتری بهمون میده در اون بالا
تنها ترس از سمت راستمونه و اون هم فقط در بازیهای مهم و اینکه مارک و سیلسن چطور جای براوو رو پر کنند.
خرید سیلسن خرید غیر ضروری و گرونی بود واقعا و امیدوارم مثل براوو بشه که خوب به نظر نمی اومد و خوب در اومد از کار
لوکا دینه هم که نخودی بدی نیست.
این دفاع برزیلی مون هم انگار خوب خریدیه. ببینیم چی در میاد ازش
اگر سمت راست و دروازه اذیت نشیم میتونیم به هر جامی امید داشته باشیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
امسال قراره حسابی تیم ها رو آتیش بزنیم
وای کیه تو دنیا که نگه بارسا قوی ترین تیم دنیاست و همه ازش ترس دارند
مربی آرسنال : در مقابل قوی ترین تیم دنیا امشب قرار می گیریم ( در دوره قبلی لیگ قهرمانان )

iman0013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
85

یا خدا ...
o_O
تقابل پپ با بارسا
تقابل براوو با تیم سابق
تقابل مارک با تیم سابق

.
اقا انصافا گروه جذابیه،ما که صعود میکنیم قطعا یکم جذابیت هم داشته باشه عالی میشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من هم حس می کنم رئال امسال جدی تر و متحد تر باشه ولی خب روی کریس حساب میکنیم مثل همیشه
علیرضا طرف واسه تبلیغ پست داده :D بیخیال
امسال بازم بارسا قدرت اول اسپانیاس و سال بارسا هست مطمن باش
خیلی خوشحالم ک اون مربی اونا امسالم تو اون تیم مونده ک اون سال با شانس و اون هفته مذخرف ک فیفا دی از دستمون در رفتن . عملا اون رو مربی حساب نمیکنم فقط یه خر شانسه بس

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
علیرضا طرف واسه تبلیغ پست داده :D بیخیال
امسال بازم بارسا قدرت اول اسپانیاس و سال بارسا هست مطمن باش
خیلی خوشحالم ک اون مربی اونا امسالم تو اون تیم مونده ک اون سال با شانس و اون هفته مذخرف ک فیفا دی از دستمون در رفتن . عملا اون رو مربی حساب نمیکنم فقط یه خر شانسه بس
تبلیغ چی؟ سایت مایت؟
دقت نکردم همین طوری جواب دادم

بالا