*CATALAN*
Registered User
- نوشتهها
- 5,091
- لایکها
- 8,004
.ارهتبلیغ چی؟ سایت مایت؟
دقت نکردم همین طوری جواب دادم
خب داگلاس به صورت قرضی و اینکه بگیم رایگان به خیخون رفت:general304: لامصب 8 جام گرفت فقط در 45 دقیقه بازی
.ارهتبلیغ چی؟ سایت مایت؟
دقت نکردم همین طوری جواب دادم
بسکتبالدوستان الان واسهخ شما شبکه ورزش چی داره پخش میکنه
hبراوو 16 میل +4 میل متغیر!!!!
پس یه جا خوندم 25
یعنی باید تاسف خورد این قیمت فروختن و با این قیمت سیلسن خریدن
راحت تا 30 تا میتونستن بفروشن (سیتی محتاج دروازبان بود باید استفاده میکردن)یه جا خوندم ک مسولان واسه خاطر براوو اسون گرفتن تو معامله:general210: عجبا
-------------------
امشب بازی پخش میشه . با صدای بسته میبینم بهترین حالت ممکنه:general206::general105: کاش یکه فقط بود ک فقط صدای ورزشگاه و تماشاگران بود .خیلی عالی میشد
------------------
بازی سختیه امشب .همون دقایق اول باید گل بزنیم و امیدوارم لویز سوارز خراب نکنه
اسامی بازیکنان امشب:تر اشتگن , ماسیپ , پیکه , راکیتیچ , سرجیو بوسکتس , سوارز , آردا توران , لوئیس سوارز , مسی , رافینیا , ماسکرانو , منیر الحدادی , جوردی آلبا , لوکاس دینیه , سرجیو روبرتو , اومتیتی ,آندره گومز و الیکس ویدال
اره فکر کردم امشبه .خودمو اماده کرده بودمh
اگر منظورت بازی بارساست اصلا امشب نیست فرداشبه
پروژه ۲۲ :دیخب الکاسر هم 99 درصد داره میاد بارسا .30 میل +2 میل متغیر 5 ساله (احتمالی هست و 100 درصد اوکی نیست)
تیم با این چند خرید ک انجام داده سن اومد پاییین همه از دم 22-23 خریداری شدن
دقیقا منم از قبل برنامه ریختم بازی تیمشو ببینم ، از قبل هم که قرار بود پخش بشه .شانس اوردیم صدا سیما با لالیگا مشکل نداره
الان میخواستم ببینم پپ چیکار میکنه که بازیش پخش نشد![]()
تی وی ایران وقتی من نوعی که توی خونه مون غیر دو سه تا فوتبال در هفته و سالی چند تا مسابقه موتور اسپرت حتی ده دقیقه بقیه برنامه ها رو دنبال نمی کنیم رو نمیتونه نگه داره دیگه برای بقیه مردم تکلیف مشخصه.دقیقا منم از قبل برنامه ریختم بازی تیمشو ببینم ، از قبل هم که قرار بود پخش بشه .
اینا خودشون به زبون بی زبونی دارن داد میزنن ملت برید مه پاره ببینید و گرنه اینهمه اکانت فروش تو اینترنت نبود . تلویزیون وقتی دولتی باشه همینه .
.
تی وی ایران وقتی من نوعی که توی خونه مون غیر دو سه تا فوتبال در هفته و سالی چند تا مسابقه موتور اسپرت حتی ده دقیقه بقیه برنامه ها رو دنبال نمی کنیم رو نمیتونه نگه داره دیگه برای بقیه مردم تکلیف مشخصه.
بدبختانه الان ادم میبینه شبکه های تاجیکی و افغانی هم خیلی خیلی حرفه ای تر دارند کار میکنند.
تی وی ایران تهوع اور شده و هی هم داره به جای بهتر شدن بدتر میشه.