نیمه اول با برتری قاطع 5 0 به سود بارسا تموم شد
2 گل مسی
1 گل فابرگاس
1 گل ویا
1 گل هم گل بخودی مدافع اوساسونا
2 گل مسی
1 گل فابرگاس
1 گل ویا
1 گل هم گل بخودی مدافع اوساسونا
نابود کردیم اوساسونارو ... دوست داشتم نکونامم باشه تا با وجود اون 8 تا بزنیم ( متنفر شدم از این آدم عوضی ) در کل فوق العاده بودیم
دلم برای دروازه بان اوساسونا سوخت واقعا
من ندیدم
از بازی بگین برام
مرجان چی میخوای بدونی ؟ کلا 3 تا توپ رفت سمت دروازه ما ... نزدیک 70 دقیقه بازی و توپ تو زمین اوساسونا بود ... هر کاری خواستیم کردیم
سسک استثنایی بود ... پاسای فوق العاده ... مهمترین چیزی که داشت از خود گذشتگیش بود که برای من خیلی مهمه
جاي همگي خالي من امروز بازي رو تو نيو كمپ. ديدم.
پرچم ايران هم داشتم نمي دونم معلوم بود يا نه همون جلوي جلو هم بودم
ا
واقعا؟ حال داد؟! منم نامردم یه روز نرم!
من انتظارم بيشتر بود استاديوم قشنگيه ولي اينقدر ها هم كه تو تلويزيون نشون ميده وحشتناك نيست
نماشاچي ها ها كه بيشتر توريست خارجي بودن و يه سري اصلا نمي دونستن فوتبال چي هست. كلا شايد بگي دارم حرف بيخود مي زنم ولي تو استاديوم ازادي وقتي مثلا بازي استقلال تيم داره خوب بازي ( من استقلاليم خوب، پرسپوليسي ها پرسپوليس بخونن)
ميكنه و تماشا چي ها حال ميكنن و جو جالب مي شه خيلي من يكي بيشتر حال كردم. اينجا فقط. حدود ١٠٠ نفر پشت دروازه سمت راست دوربين هستن كه همه بازي رو دارن تشويق ميكنن
ولي خداييش اول بازي كه سرود بارسا رو همه با هم ميخوندن تو استاديوم مو به تنم سيخ شده بود!
در مورد این که بیشتر توریست هستن شک نیست چون بندر بارسلون یکی از بندرهای قشنگ دنیا هست که جهان گردای زیادی رو به سمت خودش میکشونه
بلیطش چقدر بود؟:دی 100 هزار تومن رو که شد به پول ایران؟:دی
کلا بخوای بری اونجا یه بازی ببینی و یکمم تفریح چقدر خرجت میشه؟
یکی از ارزوهای منم اینه که یه روز برم نیو کمپ،مطمئنم یه روز میرم(امیدوارم قسمت همه بشه)
تیم نشون داد اگه بازی رو جدی بگیره راحت هر حریفی رو با اختلاف میبره
ولی روز بازی با میلان خیلی عشقی بازی می کردن
امیدوارم لوانته امشب رئالو ببره یا حداقل مقابل رئال متوقف بشه :دی
جاي همگي خالي من امروز بازي رو تو نيو كمپ. ديدم.
پرچم ايران هم داشتم نمي دونم معلوم بود يا نه همون جلوي جلو هم بودم