• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فابرگاس بد موقعی مصدوم شد
با اینکه تازه وارد بود ولی خیلی زود توی تیم جا افتاد!
می ترسم این مصدومیت از فرم خوبش دورش کنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
الان فقط تیاگو مونده که مصدوم بشه... :eek:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ورای هر نتیجه ایی در فصل امیدوارم بارسا به روند بازیکن سازی و معرفی ستارگانش ادامه بده و این مصدومیت ها که واقعا مشکل ساز هستن،سکویی باشه واسه پرتاب ستارگان جدید
شخصا خیلی دوست دارم بازی نولیتو و جاناتان سوریانو رو ببینم.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
مسی: فکر جدایی از بارسلونا هیچ وقت به ذهنم نیامده است

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا، روز دوشنبه در گفت و گویی اختصاصی با رادیو مترو به بررسی مسائل روز فوتبالی اش پرداخته

مسی در صحبتهایی درمورد شرایطش در بارسلونا گفت:« اصلا فکر ترک بارسلونا به ذهن من نیامده است. اگر اوضاع به همین ترتیب پیش برود، هرگز از بارسا تکان نمی خورم.»

او درادامه گفت:« بگذارید یک ماجرا برایتان تعریف کنم. زمانی که یکی از بازیهمان در لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می کردیم، وقتی خودم را آماده زدن یک ضربه کرنر می کردم، یکی از من پیراهنم را برای یادگاری خواست.»

مسی که اخیرا کاپیتان تیم ملی کشورش شده در صحبتهایی درمورد شرایط تیم ملی آرژآنتین گفت:« من به تنهایی هیچ جامی نخواهم برد و قهرمانی ما به همه ما بستگی دارد ، نه فقط من! مثل آنچه در بارسلونا رخ می دهد.در تیم ملی آرژانتین ما با شکستهای زیادی مواجه شده ایم و نتایج مطلوب همیشه با ما همراه نیست.به همین خاطر مقایسه کردن بارسا با تیم ملی آرژآنتین اشتباه است»

مسی درادامه درمورد زندگی شخصی اش صحبت کرد و گفت:« من هیچ صفحه ای در فیس بوک ندارم. درمورد رابطه ام با آنتونیا، نامزدم باید بگویم که من آدم خیلی حسودی هستم. بهترین دوستانم در دنیای فوتبال، میلیتو و ماسچرانو هستند و با سرخیو آگوئرو و اوستاری هم دوستی صمیمانه ای دارم.»

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

کابوس عضله دوسر ران در بارسلونا

سایت گل- بخشهایی از بدن هست که شاید توجه زیادی به آنها نشود. شاید تا دو فصل پیش که اینیستا بخش عمده ای از فصل را به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله سپتوم از دست داد، کسی با این ماهیچه آشنایی نداشت. الان نوبت به عضله دوسر ران می رسد؛ در طول یک ماه و نیم اخیر شش بازیکن بارسلونا به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله دو سر ران از میادین به دور مانده اند تا نام این عضله برای ما کاملا آشناتر باشد.

آدریانو، آفلای ، الکسیس سانچس، اینیستا، فابرگاس و آبیدال اکنون با مصدومیت از ناحیه این عضله دست و پنجه نرم می کنند و دراین میان تئوری های متعددی مطرح شده است.

سران باشگاه بارسلونا معتقدد که مشکل خاصی در میان نیست. خود پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا هم در صحبتهایی دراین باره گفت:« مصدومیتها وجوددارندو وجود خواهند داشت. به ویژه مصدومیتهای عضلانی و در این میان مصدومیت از ناحیه دو سر ران بسیار رایج تر است؛ چرا که عضله دوسر ران پرکاربردترین عضله در فوتبال است و برای استارت زدن، متوقف شدن، دویدن و شوت کردن به کار می آید.»

حالا شاید بهتر باشد که به نمونه های ماری روی بیاوریم. جالب اینجاست که در رقابتهای این فصل، تعدادمصدومیتها از ناحیه دو سر ران در بارسلونا دو برابر شده است. در اولین فصل حضور پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری بارسلونا، در ماه اکتبر تنها کاسرس مصدوم بود. در سال دوم حضور او 4 بازیکن بارسا با مصدومیتهای عضلانی دست و پنجه نرم می کردند و در سال بعد هم 4 بازیکن با مصدومیت عضلانی مواجه بودند. در این فصل و تا به امروز تعداد مصدوان بارسا به عدد 7 رسیده است و اگر مونیه سا، بازیکن تیم پایه ای و تیم اصلی بارسلونا را هم به حساب بیاوریم این عدد به 8 خواهد رسید که دوبرابر حالت عادی است.

در این میان پزشکان و مسئولان کادر پزشکی باشگاه بارسلونا به این نکته اشاره کردند که استرس موجوددر میان بازیکنان در دیدارهای ابتدایی فصل، و پیش فصل بد، از جمله فاکتورهایی هستند که ممکن است خستگی و مصدومیت عضلانی را در پی داشته باشد. این طور به نظر می رسد که بارسلونا در اردوی پیش فصلش بیشتر به دنبال مسائل مارکتینگ بود تا مسائل فوتبالی و بعد هم سوپرکاپ اسپانیا و دو بازی سنگین مقابل رئال و سپس سوپرکاپ اروپا و مصاف با پورتو و برنامه بازیهای فشرده باعث شد تا مصدومیت عضلانی بیش از هرزمان دیگری دراردوی کاتالونیایی ها خود نمایی کند

البته مصدومیتهای عضلانی چندان طولانی نیستند و دربدترین حالت ممکن یک ماه به طور خواهند انجامید ولی طبق اعلام دکتر جوردی آدروول، رئیس سابق سرویس پزشکی بارسلونا:« سی درصد از مصدومیتها در این ناحیه، قبل از به پایان رسیدن فصل، ممکن است برای یک بار دیگر بروز کنند.»

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شکیرا در کنسرت ریودوژانیرو:من طرفدار بارسلونا هستم

سایت گل- روزنامه اسپورت کاتالونیا در گزارشی ه روز سه شنبه در وب سایت خود قرار داد به این نکته اشاره کرد که شکیرا، خواننده سرشناس کلمبیایی و نامزد جرارد پیکه مدافع باشگاه بارسلونا ر در کنسرتی که در ریودوژانیو برگزار کرد مقابل 100هزار نفری که در این کنسرت حضور داشتند از عشقش به باشگاه کاتالان گفت. او در کنار ایوه ته سانگالو،یکی از خوانندگان موفق برزیلی کنسرتی را برگزار کرده بود

سانگالو معمولا با خواندن ترانه ای از ژرژ بن ژور، هواداران برزیلی را به وجد می آورد و شکیرا هم تصمیم گرفت تا با اعلام اینکه هوادار بارساست، شور و هیجان مضاعفی ایجاد کند. این خواننده کلمبیایی در کنسرتش با صدای بلند فریاد زد:« من طرفدار بارسلونا هستم؛ من آبی اناری هستم

او پیش از این در کنسرتش در ورزشگاه المپیک مونتجوئیک بارسلونا نسبت به پیراهن آبی و اناری بارسا ابراز محبت کرده بود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
واکنش روزنامه های اسپانیایی به محرومیت مورینیو و ویلانووا

ژوزه مورینیو به دلیل فرو بردن انگشت خود در چشم کمک‌مربی بارسلونا، از حضور در دو بازی سوپر کاپ اسپانیا محروم و به پرداخت تنها ۶۰۰ یورو جریمه‌ی نقدی محکوم شد

سایت گل- روزنامه‌ی "ال‌موندو دپورتیوو" چاپ بارسلونا در شماره‌ی امروز خود، حکم فدراسیون فوتبال اسپانیا را "یک رسوایی" خواند. روزنامه‌ی "لا وانگوآردیا" هم آن را «خنده‌دار» دانست.

ژوزه مورینیو به دلیل فرو بردن انگشت خود در چشم کمک‌مربی رقیب دیرینه، بارسلونا، از حضور در دو بازی سوپر کاپ اسپانیا محروم و به پرداخت تنها ۶۰۰ یورو جریمه‌ی نقدی محکوم شد.

جالب این‌که تیتو ویلانووا که در تلافی انگشت وارد شده به چشمش ضربه‌ای به پشت مورنیو زده بود، هم از یک بازی محروم و به پرداخت ۶۰۰ یورو جزای نقدی محکوم شده است. نویسنده‌ی مقاله‌ی منتشر شده در روزنامه‌ی اسپانیایی "اسپورت" معتقد است که "این حکم مجرم و قربانی را به یک چشم دیده است."
رسانه‌های مادرید نیز به حکم فدراسیون فوتبال اسپانیا واکنش منفی نشان داده‌اند. نشریه‌ی "ال پائیس" به اتفاقی مشابه در جام جهانی راگبی در نیوزیلند اشاره کرده است. در این رقابت‌ها لئوناردو گیلاردینی از تیم ایتالیا به دلیل ارتکاب رفتاری ناشایست ۳ ماه از شرکت در هر مسابقه‌ای محروم شد.

روزنامه‌ی مادریدی "آ. اس" هم این حکم را "تصمیمی سیاسی" خوانده است. به اعتقاد این روزنامه، فدراسیون قصد مجازات مورینیورا نداشته و تنها برای فرار از فشار احتمالی اتحادیه‌ی فوتبال اروپا دو جلسه محرومیت برای او در نظر گرفته است.

به اعتقاد مفسر ورزشی شبکه‌ی رادیویی دولتی اسپانیا، با این حکم چنین به نظر خواهد رسید که در فوتبال اسپانیا اجازه‌ی هر کاری وجود دارد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
گواردیولا:نمی خواهم با بارسا قرارداد طولانی ببندم/بزرگترین سرمایه این است که عاشق شغلت باشی

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که زمانی که قراردادی طولانی مدت با تیم نداشته باشد، بهترین عملکرد را خواهد داشت؛ چرا که به آزادی نیاز دارد تا درمورد اینده خودش تصمیم گیری کند

این مربی 40 ساله در تابستان سال 2008 جانشین فرانک ریکارد شد و از آن زمان تاکنون 3قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و جامهای دیگری را با تیم کاتالان کسب کرده

دراین میان و با وجود تمام این موفقیتها گواردیولا حاضر به امضای قراردادی طولانی مدت با بارسا نیتس و ترجیح می دهد تا هر سال قراردادی یک ساله را با بارسا به امضا برساند:«هر روز فکر می کنم که شاید فردا تیم را ترک کنم. زمانی که بدانم که این آزادی را دارم که در مورد آینده ام تصمیم گیری کنم، بهتر کار می کند. این یک ریسک بزرگ است که ممکن است وقتی قراردادی طولانی را به امضا برسانی، انگیزه و علاقه ات را به کار کردن از دست بدهی. عشق و علاقه و انگیزه از همه چیز مهمتر است. بزرگترین سرمایه ای که کسی ممکن است داشته باشد، این است که کاری که واقعا دوست دارد را انجام دهد.این از نظر من همه چیز است.»

گواردیولا تاژوئن سال 2012 با بارسا قرارداد دارد و خوسه اوروبیتگ،مدیر برنامه های او در صحبتهایی اعلام کرده که پپ از حضور برروی نیمکت بارسا واقعا خوشحال است

والدس و ابراز دلتنگی برای اینیستا در فیس بوک

سایت گل- ویکتور والدس دروازه بان بارسلونا و تیم ملی اسپانیا روز پنجشنبه عکس زیبایی را در صفحه فیس بوکش قرار داده.

درحالی که آندرس اینیستا به دلیل مصدومیت به اردوی تیم ملی اسپانیا دعوت نشد و در دو دیدار آتی تیمش غایب خواهد بود، ویکتور والدس در هواپیمایی که تیم ملی اسپانیا را به سمت پراگ (برای برگزاری دیدار این تیم مقابل جمهوری چک ) می برد، عکسی یادگاری گرفته که برروی صندلی کناری اش جای اینیستا را خالی کرده.

او در این عکس برروی آی پدش عکسی از اینیستا را قرار داده و آن رو روی صندلی کناری اش گرفته.
او این عکس را روی صفحه فیس بوکش گذاشته و درکنار آن این پیغام را نوشته:« برادرم اینیستا همیشه در تمام پروازها حاضر است. در سفر به پراگ هم مارا همراهی کرد. از همه متشکرم.»

بر و بچز فیسبوکی میتونن این عکسو پیدا کنن؟؟؟

.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
t0wn75pz549q0d0hdx.jpg

اینم والدز :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
عکس جالب از بچگی ستاره های بارسا و رئال / از همه عجیب تر آنریه که اصلا بهش نمیاد بچگی این شکلی بوده

76094_0d2191be78b883a102d12465a6976518ff5960e5.jpg

اینم کاریکاتور روزنامه ال موندو از حکم صادره

KAP-20111006_54226966735_53379995865_600_200.jpg

" این خیلی چیز خوبیه که من کلا نابینا هستم ، زیرا مجازاتی که کمیته ی مسابقات ( RFEF ) در نظر گرفته مثل اینه که من انگشت تو چشم خودم فرو کنم . "

]78035[/ATTACH]

اینم والدز :دی

نیستی حاج حسین / دیگه شب زنده داری نمیکنی ....

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تیم کاتالان تنها یکی از هر 37 گلش را از روی ضربه ایستگاهی به ثمر رسانده

142401hp2.jpg

سایت گل-شاید این طور به نظر برسد که بارسلونا آنقدر بازیکن باکیفیت دارد که نیازی به تمرین ضربات ایستگاهی در تمرینات این تیم احساس نمی شود. آبی اناری ها در یازده دیداری که در تمامی رقابتهای این فصل برگزار کردند، 37 گل به ثمر رسانده اند ولی تنها یکی از این 37 گل از روی نقطه ایستگاهی بود که این گل در دیدار مقابل میلان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از راه رسید و داوید ویا این گل را در نیمه اول بازی به ثمر رساند.
این موضوعرا می توان از دو جنبه بررسی کرد؛ یکی اینکه بازیکنان بارسا ترجیح می دهند که با دوندگی و خلق موقعیت های فراوان به گل برسند ولی در مقابل از ضربات ایستگاهی که انرژی کمتری از بازیکنان می گیرد، کمتر استفاده می کنند. این یک نقطه ضعف اساسی برای آنها محسوب می شود و می توان ضربات ایستگاهی را نقطه آشیل کاتالونیایی ها دانست. چرا که در برخی بازیها که بازی گره می خورد، همین ضربات هستند که می توانند پیروزی را برای تیم به ارمغان بیاورند.
کاتالونیایی ها در رقابتهای این فصل نتوانستند گلی را از روی ضربه ایستگاهی به ثمر برسانند و البته تیمهای رئال سوسیداد، رایو وایه کانو، سویا، گرانادا، ختافه ، راسینگ و ساراگوسا هم موفق به انجام آن نشده اند. از سوی دیگر مالاگا تا به امروز 4 گل را از روی ضربات ایستگاهی به ثمر رسانده.
نگاهی به گل های بارسا در فصل گذشته نیز نشان می دهد تیم کاتالان یدر فصل گذشته 7 گل از روی ضربات ایستگاهی به ثمر رسانده بود که آماری پائین تر از آمار میانگین است و به عنوان مثال اتلتیک بیلبائو سه برابر بارسا از روی ضربات ایستگاهی گلزنی کرده بود.
با توجه به اینکه رقابت های این فصل لالیگا بسیار فشرده تر شده و علاوه بر رئال، سایر تیم های نیز خود را به آبی و اناری ها نزدیک کرده اند، بی تردید چنین ضعفی در طول فصل می تواند برای شاگردان گواردیولا بسیار دردسرساز شود.

ستاره آرژانتینی از ماه نوامبر کفشهایی را برپا خواهد کرد که اطلاعات را به او منتقل خواهد نمود

148207hp2.jpg

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا از ماه نوامبر کفشهای جدیدی برپا خواد کرد. در کفش جدید مسی «چیپ » جدیدی جا سازی خواهد شد که اطلاعات متعددی را به این بازیکن آرژانتینی می رساند و به او کمک می کند تا عملکرد به مراتب بهتری داشته باشد
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، مسی با پوشیدن این کفشها، اطلاعاتی درمورد قدرت شوتزنی و تمام جزئیات راجع به تلاش و عملکرد فیزیکی اش درهر بازی را دریافت می کند.
او پیش از این و در دیدار دوستانه آرژانتین مقابل نیجریه این کفش را به پا کرده بود و این کفش می تواند عملکرد 7 ساعته ورزشی او را ذخیره کند.

بازیکنان بارسا در تیمهای ملی / گلزنی مسی در ترکیب آرژانتین

Messi_celebra_gol_contra_Xile.jpg

آرژانتین شیلی را در اولین بازی مرحله مقدماتی برای جام جهانی بزریل 2014، با نتیجه 4-1 در هم کوبید. مسی دو سال و نیم پس از آخرین گل ملی اش گلزنی کرد و پس از وی هیگواین هت تریک کرد.

اگر ژاوی هرناندز توانست به طور موفقی اسپانیا را به پیروزی (2-0) مقابل جمهوری چک برساند، لئو مسی در بازی مقدماتی جام جهانی برزیل 2014 - که در استادیوم مونومنتال در بوینس آیرس برگزار شد - نقش خود را به عنوان **** آرژانتین در پیروزی مقابل شیلی ثابت کرد.

مسی که تمام 90 دقیقه را بازی کرد، خط حمله آرژانتین را ***** کرد و پس از 16 بازی بی حاصل گلزنی کرد. آرژانتین شیلی را با نتیجه 4-1 در هم کوبید و یکی از نکات مهم این بازی هت تریک هیگواین بود که گواه فرم عالی وی است.

سه گانه مسی، هیگواین و دی ماریا دفاع شیلی را نابود کرد. از همان ابتدا در حدود دقیقه 7، هماهنگی دو بازیکن رئال مادرید به اولین گل هیگواین انجامید. مسی که پشت سر این دو بازی می کرد، توانست استادانه خط حمله آرژانتین را هدایت کند.

در دقیقه 25 مسی پاسی که از هیگواین دریافت کرده بود را به گل تبدیل کرد تا نتیجه را برای آرژانتین به 2-0 تبدیل کرده و پس از 2 سال و نیم گل نزدن برای تیم ملی اش، گلزنی کند. شیلی - که الکسیس بارسا را در اختیار نداشت - در دفاع خود دچار مشکل بود و خط حمله شان نیز نتوانست از دفاع نکردن آرژانتین استفاده کند.

سه گل دیگر در نیمه دوم
شرایط در نیمه دوم نیز همین گونه بود. در دقیقه 52، یک شوت از هیگواین توانست نتیجه را به 3-0 تبدیل کرده تا پیروزی واضحی را نصیب آرژانتین کند. شیلی توانست با گل متی فرناندز یکی از گل ها را جبران کند، اما بار دیگر هماهنگی مسی و هیگواین گل دیگری را برای آرژانتین به ارمغان آورد.

آدریانو، در ترکیب اولیه برزیل مقابل کاستاریکا (1-0)

آدریانو کوریرا، بازیکن بارسا در بازی دوستانه مقابل کاستاریکا حضور یافت. در این بازی که در استادیوم ناسیونال سن خوزه برگزار شد، مدافع کامل بارسلونا 90 دقیقه تمام بازی کرد؛ در حالی که دنی آلوز که در دقیقه 55 به بازی آمد، در گل پیروزی برزیل نقش داشت. نقش وی با گل نیمار که تنها گل بازی بود، تکمیل شد. رونالدینیو - بازیکن سابق بارسا - از ابتدا در بازی حضور داشت و پذیرای تشویق هواداران بود.

بحث موندن گواردیولا برای فصل بعد یه نمه داغ شده . زمزمه رفتنش به ایتالیا و میلان به گوش میرسه . موراتی &%^*& سر قضیه رو گرفته ول کن نیست . البته برداشت شخصیه من اینه که خیلی بعید هست پپ بارسا رو ترک کنه ، بیشتر منظورش این بوده که کار توی بارسلونا براش تکراری نشه ...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
فهرست خريد زمستاني بارسلونا منتشر شد

باشگاه بارسلونا قصد دارد در فصل زمستان چهار بازيکن در چهار پست متفاوت را خريداري کند.
به نقل از مارکا اسپانیا، اشلی کول مدافع نفوذی و چپ چلسی انگلیس، ویکتور روئیس مدافع مرکزی والنسیا، شزنی دروازه‌بان لهستانی آرسنال و نیمار ستاره سانتوس برزیل در راه بارسلونا هستند.
جوزپه گواردیولا سرمربی موفق تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا نام این چهار ستاره جوان را تایید کرده و از باشگاه خواسته تا با جدیت برای خرید قطعی تمامی آنها اقدام کند.
هواداران بارسلونا نیز از انتشار این خبر خرسند شده و در سایت رسمی باشگاه بارسلونا از طریق نظرسنجی های در نظر گرفته شده رضایت خود از این خریدها را اعلام کرده‌اند.

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ای ول. بسیار عالی. 2 تا مدافع و یک دروازه بان. امیدوارم باعث بشه خط دفاعی از این پنیر سوییسی بودن در بیاد.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
عکس جالب از بچگی ستاره های بارسا و رئال / از همه عجیب تر آنریه که اصلا بهش نمیاد بچگی این شکلی بوده

مشاهده پیوست 78051

اینم کاریکاتور روزنامه ال موندو از حکم صادره

مشاهده پیوست 78052

" این خیلی چیز خوبیه که من کلا نابینا هستم ، زیرا مجازاتی که کمیته ی مسابقات ( RFEF ) در نظر گرفته مثل اینه که من انگشت تو چشم خودم فرو کنم . "

نیستی حاج حسین / دیگه شب زنده داری نمیکنی ....

تصویر اولی عالی بود
ممنون

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سایت گل- کارلس پویول کاپیتان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که ژو زه موری نیو هرگز به نوکمپ بازنخواهد گشت

آخرین برخوردی مورینیو با کاتالونیایی ها داشت در جریان دیدار دو تیم رئال و بارسا در سوپرکاپ اسپانیا بود که مورینیو انگشتش را در چشم تیتو ویلانووا فرو برد

پویول پیش از این در صحبتهایی اعلام کرده بود که هیچ توجیهی برای این رفتار مورینیو نمی بیند و الان هم در صحبتهایی اعلام کرده که مورینیو هرگز به بارسلونا نخواهد آمد.

پویول در صحبتهایی به آنتنا 3 گفت:« من هیچ وقت به رئال مادرید نمی روم و مورینیو هم هرگز به بارسلونا بازنخواهد گشت. واقعا بعید است که او روزی برای کار کردن به بارسلونا بیاید.»

پویول درمورد رقابت دیرینه رئال و بارسا گفت:« همیشه حس رقابت زیادی بین این دو تیم بوده.فکر می کنم رئال مادرید و بارسلونا جزو بهترین تیمهای اروپا هستند و مدعی قهرمانی در تمامی رقابتها.»

پویول همچنان با عشق و انگیزه از بازی کردن می گوید:« می خواهم از بازی کردن لذت ببرم و به قهرمانی هایم ادامه دهم که بهترین چیز برای ماست. من هنوز انگیزه های زیادی دارم و مثل همیشه هیجان زده ام. اگر یک بازیکن حرفه ای نبودم، شاید فوتبالم را درروستایم دنبال می کردم ولی الان واقعا خوشحالم.»

بارسلونا روز شنبه مقابل راسینگ سانتاندر قرار خواهد گرفت و رئال در همان روز در خانه میزبان بتیس خواهد بود

goal.com By Ghazal Ziari

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بارسلونا، یک بار دیگر رئال مادرید را شکست داد

مردم اسپانیا باشگاه بارسلونا را بیشتر از باشگاه رئال مادرید دوست دارند، این مسئله در نظرسنجی اخیر در این کشور مشخص شده است.
بارسلونا، رئال مادرید را شکست داد

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام و به نقل از اسپورت کاتالونیا، مشخص است که مردم مادرید به رئال مادرید و مردم کاتالونیا به بارسلونا رای می‌دهند اما جالب این جا است که در قلب مادرید هم بسیاری از هواداران اتلتیکومادرید بارسلونا را به رئال ترجیح می‌دهند، از طرفی مردم مناطق باسک، پامپلونا، مایورکا، والنسیا، بخشی از گالیسیا، ساراگوسا و بخش‌هایی از گرانادا به بارسلونا رای داده‌اند و در مقابل به غیر از مردم مادرید، بخش قابل توجهی از آندلوس، سانتاندر، جزایر مایورکا و بخش کوچکی از گالیسیا به رئال مادرید رای داده‌اند که در نهایت سهم رئال مادرید 37 درصد و بارسلونا 40 درصد بوده است.
تمام مردم اسپانیا با وارد کردن کد امنیتی شهروندی خود می توانستند در این نظرسنجی 20 روزه شرکت کنند.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
اشلی کول الان 31 سالشه ... فکر نمی کنم بدرد بارسا بخوره

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یعنی اگههههههههههههههههه نیمار بیاد دیگه امام زمانم جلودارمون نیست

اصن یه وضی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی من فکر میکنم نیمار میره رئال

به نظر بیشتر پولکی میاد و خب رئال همیشه تو پول دادن خوب طرف رو اغوا میکنه

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
نیمار اصلا بیاد میخواد جای کی بازی کنه؟ بویان هم خیلی قبولش داشتم ولی خب بازی بهش نرسید رفت.بارسال بنظرم دفاع میخواد

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
اینا شایعاته
گواردیولا حالا میره درست بازیکنانی میخره که به عقل هیچکس نمیرسه اونم با قیمت 4 برابر(البته موردی نداره نتیجه بگیره هرکی را دلش میخواد بخره)
کلا استاد خرید کردنه هلب کاسرس اون پسر اوکراینیه زلاتان و... از شاهکارهاش هست :lol:
تو این چند فصل خیلی بد خرید کردیم فقط دنی و سسک خوب بودند اونا هم زمزمه خریدشون قبل از گواردیولا هم بود

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گزارش روز: نسبت فامیلی بویان و مسی کشف شد؛ پسرعموزاده ها :blink:

این دو بازیکن جوان در سال 2004 با هم آشنا شدند و تا تابستان گذشته با هم ،هم تیمی بودند تا درنهایت بویان به رم رفت

مشاهده پیوست 78961

سایت گل- هفته گذشته مشخص شد که لیونل مسی، رگ و ریشه و اصلیتی کاتالان دارد و امروز و به لطف تحقیقات به عمل آمده از سوی «دیاری سگره» مشخص شد که اگر به شجره نامه لیونل مسی آرژانتینی و بویان کرکیچ سری بزنیم، می بینیم که اجداد آنها در 4 نسل قبل با هم پسر عمو بوده اند .
طبق این گزارش که در روزنامه مارکا بازتاب یافت، اجداد خانواده هر دو بازیکن نام خانوادگی «پرس» را یدک می کشیدند ودر قرن هجدهم میلادی از منطقه ترئوئل به پوآل نقل مکان کرده بودند رامون و گونشال پرس یوبرا، پسرعموهایی بودند که در سالهای 1859 و 1868 در پوآل متولد شده بودند.
رامون، جد بزرگ مسی است و گونشال، جد بزرگ بویان.
روسا ماریا پرس ماتئو، نوه دختری رامون، با اوسبیو مسی باروی آرژانتینی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج، پدر لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا بود.
از سوی دیگر گونشال، نوه ای به نام سالوادور پرس داشت که با انریکتا سایا ازدواج کرد و فرزند آنها ماریا لوئیسا پرس بود که مادر بویان کرکیچ است
این درحالی است که این دو پسرعمو زاده،بدون اطلاع از این نسبت فامیلی در سال 2004 در باشگاه بارسلونا با هم آشنا شدند و تا تابستان گذشته هم تیمی بودند تا اینکه بویان رختکن بارسا را به مقصد رم ترک کرد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یا پیغمبر ... از قرن 18 رفتن بررسی کردن اجداد این دو نفرو ... بابا بیخیال :wacko:
اینطوری حساب کنی که خودم داداش ژاوی میشم آخه پدر و مادر جفتمون آدم و هوان !

آقا اینقدر اسم این برادر "بوژان" رو نیارید ... غصم میشه ... بچه رو در عنفوان جوانی محترمانه شوت کردن سرزمین مافیا :f34r:
هر موقع میومد تو زمین کارساز بود . یکی از دست دادن این بد بود و یکی هم یحیی توره که فیل هم ازش نمیتونست رد بشه چه برسه بازیکن

گواردیولا هم خب سر قضیه ی زلاتان خیلی مقصر نبود یه جورایی از بالا بهش تحمیل شد اونم با اون قیمت وحشتناک !
شما مطمئنی حلب رو گواردیولا خرید ؟؟ اصلا اون موقع گواردیولا مربی نبوداااا

.

بالا