• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
Víctor Valdés
Dani Alves
J. Mascherano
C. Puyol
E. Abidal
S. Keita
Xavi
A. Iniesta
Pedro
D. Villa
L. Messi

اونطرف هم کانوته و ناواس هستن .

.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این دروازه بان سویا 5 6 تا سیو 100% داشت

البته وقت هم زیاد تلف میکنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این سویا نیمه دوم رسما داره ضد فوتبال بازی میکنه

تیم هم اصلا خوب بازی نیمکنه. مسی اصلا رو فرم نیست. پاسهای اشتباه زیاد میدیم. دروازه بان حریف هم بد جوری شاخ شده.

اخرین دقایق بازی هم هست و کماکان مساوی 0 0

سویا که همش داره وقت کشی میکنه.

بدترین بازیکن تیم هم به نظر من ادریانو بود که معلوم نبود از اول بازی چرا خط حمله بازی میکرد. بعد رفت خط دفاع. کلی هم پاس اشتباه داد. 2 امتیاز مسلم رو از دست دادیم

چه بازی جنجالی ای شد.
مسی هم پنالتی رو از دست داد :(

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
مسی امروز داغون بود
کل تیم بد بازی کردن

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
موافقم ادریانو بد بازی کرد ، پدرو هم از زمانی که اومد فقط توپ لو داد‌ ،
حالم از بازیکنای سویا بهم خورد فقط اومده بودن 1 امتیاز بگیرن ،‌
این سویا کلا نکبته ، نحسه ،‌خدا ساختش که بیاد از ما امتیاز بگیره و
ازونور 4 تا 5 تا از رئال گل بخوره ،‌مردشور ببرش :دی
موقعیت زیاد خراب کردیم ،‌مهم نیست روزی که همه چیز بده باید امتیاز از
دست داد به قول شاعر همه چیز داغونه من چقدر بد حالم :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کاریه که شده. باید برای بازیهای بعدی روحیه رو از نو بسازن.

نمیشه انتظار داشت همه بازیها رو ببریم.

اما سویا انصافا ضد فوتبال بازی کرد. اونقدر اخر بازی جنجال کردن که مسی هم پنالتی رو از دست داد

هر چند علاوه بر بی دقتی بازیکنان در زدن ضربات اخر اصلا نباید از روز خوب دروازه بان حریف گذشت.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
حالم از ضد فوتبال سویا به هم خورد ! و اون احمق کانوته

خیلی موقعیت داشتیم که هدر دادیم ! ولی طوری نیست بازی بعد جبران میشه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
2 امتیاز عقب افتادیم از رئال :( خیلی بازی اعصاب خورد کنی بود. یعنی هیچ وقت مسیو اینجوری مضطرب ندیده بودم! پشت توپ که وایساد پنالتی بزنه مطمئن شدم که خراب میکنه. این دوازه بان سویا چند سالشه؟ همیشه انقدر شاخه؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
دروازه بانه خداییش خیلی کارش درست بود.این همه توپ.خدای من!!!!! ولی بارسا هم بارسای همیشگی نبود ):

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ادریانو بدترین بازیکن زمین بود. یه جوری مثل مجتبی زارعی نفت تهرانه

سرشو میندازه پایین و میره. اصلا هوش نداره.

نمیدونم چرا پپ بهش علاقه داره

یاد اولگر افتادم که سوگلی رایکارد بود.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دروازه بانه خداییش خیلی کارش درست بود.این همه توپ.خدای من!!!!!

این اگه همیشه انقدر خوب کار میکنه که باید بریم تو کارش بیاریمش کم کم آماده اش کنیم جای دکتر والدزو بگیره! به نظر میاد سنی هم نداشته باشه.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سرمربی بارسلونا عملکرد سویا را ستود

"پپ گواردیولا" پس از توقف مقابل سویا در چارچوب رقابت های لالیگا عملکرد حریف بارسلونا را ستود.

تیم فوتبال بارسلونا شنبه شب در چارچوب هفته هشتم رقابت های لالیگا با نتیجه تساوی بدون گل در دیداری خانگی مقابل سویا متوقف شد. پپ گواردیولا در گفتگو با آ اس اظهار داشت: من از عملکرد تیمم راضی هستم اما باید به تیم سویا تبریک بگویم. ما باید برای بازی روز سه شنبه با گرانادا خودمان را آماده کنیم.

سرمربی بارسا افزود: بازی مقابل تیمی که اینقدر دفاعی عمل می کند کار ساده ای نیست. سویا با 9 بازیکن در خط دفاعی حضور می یافت و فضایی برای بازی به ما نمی داد. سویا فقط یک بار به دروازه ما حمله کرد در حالی که ما فرصت های گلزنی متعددی را از دست دادیم.

وی ادامه داد: 77 درصد از مالکیت توپ در اختیار تیم ما بود با این حال موفق نشدیم گلی به ثمر برسانیم. می خواهم از تیمم و هواداران تشکر کنم؛ از همه آن 80 هزار نفری که در ورزشگاه حاضر شدند.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
ادریانو بدترین بازیکن زمین بود. یه جوری مثل مجتبی زارعی نفت تهرانه

سرشو میندازه پایین و میره. اصلا هوش نداره.

نمیدونم چرا پپ بهش علاقه داره

یاد اولگر افتادم که سوگلی رایکارد بود.

آخه حیفه مکسول نیست که باید ذخیره این آدریانو باشه
هر موقع که مکسول بازی کرده بارسا پیروز بوده.
باید مکسول رو بازی میداد تا یه پیروزی دیگه رو دشت کنند.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
آخه حیفه مکسول نیست که باید ذخیره این آدریانو باشه
هر موقع که مکسول بازی کرده بارسا پیروز بوده.
باید مکسول رو بازی میداد تا یه پیروزی دیگه رو دشت کنند.

اون که دیگه اخر سوتیه
تیم به یک دفاع چپ خوب نیاز داره ولی مثل اینکه فعلا خرید هافبک واجب تره!:blink:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
واكنش فابرگاس به اتهام نژادپرستي:
نامزدم لبناني است!

هافبك تازه وارد تيم بارسلونا با تكذيب هر گونه حرف نژادپرستانه عليه فردريك كانوته خودش را در اخراج اين بازيكن بي تقصير دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كانوته در آخرين دقيقه‌ي پيكار تيم‌هاي بارسلونا و سويا پس از درگيري با سسك فابرگاس از زمين اخراج شد. در حالي كه به نظر مي‌رسيد مهاجم سويا اين درگيري را براي بر هم زدن تمركز مسي هنگام زدن پنالتي ايجاد كرده، در رسانه‌ها عنوان شد كه فابرگاس به كانوته توهين كرده است. اتفاقي كه كاپيتان پيشين آرسنال كاملا آن را تكذيب مي‌كند.

فابرگاس درباره‌ي اين موضوع عنوان كرد: روز گذشته با كانوته تماس تلفني داشتم و درباره‌ي تمام اتفاق‌هايي كه در دقايق پاياني بازي رخ داد صحبت كردم. هر دو از هم عذرخواهي كرديم و تمام مسائل حل شد.

ستاره‌ي تازه وارد بارسلونا با رده اتهام‌هايي كه در روزهاي اخير به وي مطرح شده، اظهار كرد: مي‌توانم با افتخار بگويم كه پس از اين همه سال فعاليت در رشته‌ي فوتبال، هميشه رابطه‌ام را با هم تيمي‌ها و بازيكنان حريف حفظ كرده‌ام و هيچ مشكلي با بازيكناني كه از قوم، نژاد و مذهب ديگري هستند نداشته‌ام. در تمام سال‌هايي كه بازي كرده‌ام هيچ كس درباره‌ي من اين اتهام را مطرح نكرده كه نژاد پرست هستم.

وي درباره‌ي دليل اين مثال گفت:‌ براي اثبات حرفم دليل كاملا روشني دارم. اين كه در رختكن رابطه‌ي بسيار خوبي با سيدو كيتا كه اهل مالي است، دارم. روي پوست بدنم خال كوبي با نقش عربي دارم و مهم‌تر از همه نامزدم هم يك دختر لبناني است! فكر نمي‌كنم دليلي محكم‌تر از اين براي اثبات اين مساله وجود داشته باشد.

فابرگاس با ابراز ناراحتي از مسائل مطرح شده، گفت: به هيچ وجه نمي‌توانم اين صحبت‌هايي كه عليه من مطرح شده را تحمل كنم. اگر هواداران سويا از تصميمي كه داور عليه بازيكن و تيم محبوب‌شان گرفته ناراحت هستند، راه‌هاي ديگري براي پيگيري اين مساله وجود دارد. اين كه بخواهيم چشمان‌مان را ببنديم و براي فرافكني فرياد نژاد پرستي سر بدهيم، آسان‌ترين كار براي توجيه رفتار است. وجدان و ضمير من كاملا آسوده است چرا كه من هيچ خطايي انجام نداده‌ام.

فردريك كانوته هم در صفحه‌ي اينترنتي خود نوشت: بابت اتفاقي كه روز شنبه افتاد عذر خواهي مي‌كنم. رفتار من خوب نبود همانند رفتار فابرگاس كه آن هم خوب نبود. به هر حال همه چيز به پايان رسيده و ديگر بايد فقط به مسائل فوتبالي فكر كنيم.

كانوته با درگيري كه در پايان ديدار تيم‌هاي سويا و بارسلونا به وجود آورد، از زمين اخراج شد و البته دقايقي بازي را به تاخير انداخت. مساله‌اي كه به عقيده‌ي كارشناسان در از دست رفتن پنالتي مسي بي تاثير نبود.

------------------------
ژاوی با 391 بازی، با رکورد میگوئلی برابر شد.
شب گذشته ژاوی 391 امین بازی خود را در لیگ برای بارسلونا انجام داد و به رکوردی که تا کنون متعلق به میگوئلی بود رسید.

بازیکن شماره 6 بارسا، کسی که بازوبند کاپیتانی را نیز بر بازو دارد، یک روز تکرار نشدنی را در طول دوران ورزشی خود پشت سر گذاشت که در این دوران بیش از 18 جام و عنوان را بدست آورده است. ژاوی توانست در بازی مقابل سویا رکورد «تارزان میگوئلی» را بشکند و با او در انجام بیشترین بازی برای تیم بارسلونا برابری کند.

2011-10-22_PARTIDO_01.JPG

شروع در والنسیا

بیش از 13 سال از اولین بازی ژاوی در لیگ می گذرد که مربوط به بازی مقابل والنسیا در 3 اکتبر سال 1998 می شود. اما اکنون او در سن 32 سالگی رکورد میگوئلی را که تا سن 36 سالگی بازی میکرد را شکسته است. بعد از میگوئلی و ژاوی رکورد داران بعدی به ترتیب کارلوس پویول با 351، کارلس ریکساچ با 328 و آمور با 311 بازی هستند که همه به جز آمور از تیم های پایه ی بارسا به فوتبال معرفی شده اند.

نزدیک به 600 بازی

فصل قبل ژاوی با انجام 549 بازی رکورد میگوئلی را از نظر تعداد بازی های رسمی در تمام جام ها شکسته بود که این اتفاق در بازی مقابل لوانته رخ داد. اکنون ژاوی هرناندز با 590 بازی بیشترین بازی را برای بارسا انجام داده، در حالیکه او حتی در بازی های ملی نیز بیشتر از میگوئلی شرکت کرده است.

--------------------------------------------------------------------------
دنی آلوس: فابرگاس به کانوته توهین نکرد
مهاجم اهل مالی سویا بعد از دیدار شب گذشته تیمش مقابل بارسا، اعلام کرد فابرگاس به او توهین نژادپرستانه کرده و به همین دلیل با این ملی پوش اسپانیایی درگیر و از بازی اخراج شد

سایت گل- دنی آلوس، مدافع برزیلی بارسا، اعلام کرد سسک فابرگاس، هم تیمی اش، به فردریک کانوته، مهاجم سویا، در دیدار شب گذشته توهین نکرد.
مهاجم اهل مالی سویا بعد از دیدار شب گذشته تیمش مقابل بارسا در نوکمپ، اعلام کرد فابرگاس به او توهین نژادپرستانه کرده و به همین دلیل با این ملی پوش اسپانیایی درگیر و از بازی اخراج شده است.
اما دنی آلوس از هم تیمی اش حمایت کرد و گفت:" در چنین لحظاتی تنش بالاست و نباید انتظار داشت بازیکنان خیلی اتو کشیده با هم صحبت کنند اما واضح است که سسک به کسی توهین نژادپرستانه نکرد. او انسان فوق العاده ای است. او هیچ وقت چنین کاری نمی کند.
آنها به دنبال بهانه ای هستند تا واکنش کانوته را توجیه کنند. رفتار او بسیار عجیب بود.نه فقط به خاطر کاری که با سسک کرد همچنین به خاطر اجازه ندادن به مسی برای زدن ضربه پنالتی.
فکر کردم او دیوانه شده است اما چون او را می شناسم، می بخشمش."
آلوس همچنین در مورد ضربه پنالتی از دست رفته مسی صحبت کرد و گفت:" تنها آنهایی که پنالتی می گیرند، آن را از دست می دهند. کیفیت مسی بسیار بیشتر از اینهاست و با از دست دادن یک ضربه پنالتی زیر سوال نمی رود."

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
این روزنامه های مادریدی خیلی زر میزنن فقط دنبال اینن که بارسا رو به حاشیه ببرن!!

فابی پسر خیلی خوبیه:X

سه شنبه بازی داریم دوباره!؟ خسته نمیشن !!!؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این روزنامه های مادریدی خیلی زر میزنن فقط دنبال اینن که بارسا رو به حاشیه ببرن!!

فابی پسر خیلی خوبیه:X

سه شنبه بازی داریم دوباره!؟ خسته نمیشن !!!؟

مشکلی نیست ... با گرانادا تیم 18 ام جدول بازی داریم .نباید بازی سختی باشه هر چند که هر تیمی جلوی بارسلونا سعی میکنه بهترین بازیشو نشون بده .

صدر نشینو برم :D لوانته ! ...

.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
اینم دیگه از اون حرفاست
آخه سسک چه میدونه نژادپرستی یعنی چه؟
فکر نکنم تیمی که اخلاق رو سر منشا خوش قرار داده و به همه هم ثابت کرده که بی اخلاقی تو این تیم جایی نداره ، بازیکنش بیاد از این کارا بکنه

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر باسلوناییها ...

بارسلونا توپ طلا را دوره کرده است
در فهرست 50 نفري ارائه شده فيفا براي تصاحب توپ طلاي سال نام بازيکنان بارسلونا بيش از ساير بازيکنان به چشم مي خورد.

به نقل از مارکا اسپانیا، فیفا روز گذشته فهرست 50 نفری بازیکنان انتخاب شده برای تصاحب توپ طلا و جمع آوری رای کارشناسان و مربیان جهان را اعلام کرد.
در این فهرست از بارسلونا نام مسی، اینیستا، ژاوی، سسک فابرگاس، پیکه، پویول، ویا، آلوس و آبیدال به چشم می خورد و این مسئله شانس بارسا برای داشتن توپ طلا در موزه نیوکمپ را به شدت افزایش داده است.

در بین سایر اسامی از تیم های دیگر نام هایی چون کاسیاس، کریس رونالدو، اوزیل، آلونسو، رونی، چیچاریتو هرناندز، آخرو، اتوئو و ابراهیموویچ دیده می شود.
مراسم توپ طلای فیفا دوشنبه نهم ژانویه در سالن همایش‌های فیفا در زوریخ سوئیس برگزار می‌شود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
درود بر باسلوناییها ...

بارسلونا توپ طلا را دوره کرده است
در فهرست 50 نفري ارائه شده فيفا براي تصاحب توپ طلاي سال نام بازيکنان بارسلونا بيش از ساير بازيکنان به چشم مي خورد.

به نقل از مارکا اسپانیا، فیفا روز گذشته فهرست 50 نفری بازیکنان انتخاب شده برای تصاحب توپ طلا و جمع آوری رای کارشناسان و مربیان جهان را اعلام کرد.
در این فهرست از بارسلونا نام مسی، اینیستا، ژاوی، سسک فابرگاس، پیکه، پویول، ویا، آلوس و آبیدال به چشم می خورد و این مسئله شانس بارسا برای داشتن توپ طلا در موزه نیوکمپ را به شدت افزایش داده است.

در بین سایر اسامی از تیم های دیگر نام هایی چون کاسیاس، کریس رونالدو، اوزیل، آلونسو، رونی، چیچاریتو هرناندز، آخرو، اتوئو و ابراهیموویچ دیده می شود.
مراسم توپ طلای فیفا دوشنبه نهم ژانویه در سالن همایش‌های فیفا در زوریخ سوئیس برگزار می‌شود.

فقط دوس دارم اینیستا ببره و حقش هم هست ، بعدش ژاوی و لا غیر !

.

بالا