• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
شماره 10 شون اخراج شد . نامرد دخل مکسولو آورد.
حالا ما نه خیلی هم مدافع چپ داریم !
به امید گلهای بیشتر ...:cigar:

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بازی مثل اینکه خیلی خشن شده الوس و بوسکت و Cuenca کارت زرد گرفتند اون طرف هم 4 نفر کارت گرفتند و یک اخراجی تا دقیقه 82

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بازی تموم شد ... 1-0 ... 2 تا اخراجی ... بازی عجیبی بوده

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بازی تموم شد همون 1 بر صفر یک بازیکن اخراجی دیگه هم دادند کیتا هم کارت زرد گرفت

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
تبریک به همه
مسی نمیدونم چشه خیلی داغون بازی میکرد
در کل بارسای همیشگی نیست

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
چرا فقط 1 گل ؟
عادت کردیم با گلهای بیشتر ببریم ..
تبریک بابت پیروزی ...

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
مهم پیروزیه.بارسا بدجوری مارو بدعادت کرده :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
8 تا کارت زرد و دو تا کارت قرمز ... !!
4 تا کارت زرد گرفتیم اونم جلوی تیم 18 جدول
gaah.gif

البته خود بازی خیلی خشن نبود .
ژاوی یه تنه هم خطا رو گرفت و هم وایساد پشت توپ و گلش کرد :rambo:
کاملا بازی دستمون بود ولی بیشتر یه گل نتونستیم بزنیم ولی تیم واقعا خوب بازی میکرد . 72% مالکیت و موقعیتهای گل 7 به 0.
Cuenca که ظاهرا هافبک چپ بازی میکرد و اواخر بازی اومد سمت راست شاید خیلی نتونست خوب کار کنه و بهمین خاطر اینیستا که از اول نبود اومد توی زمین ... Cuenca یه تک به تک هم خراب کرد ولی تو چند تا حرکت فردی نشون داد اونقدرها هم ناپخته نیست .
مسی یه چند تا استارت برای دریبل زد که نگرفت . نمیشه همیشه از یه بازیکن انتظار 100% بودن رو داشت .
تو 5...6 دقیقه آخر کیتا بجای ژاوی اومد که فقط یه کارت خیلی الکی گرفت :eek:
در کل من از تیم راضیم ... بازی بدی نبود .

شنبه با مایورکا بازی داریم . فعلا صدر نشین شدیم ، ولی خب صدر جدول دائما داره بین ما و رئال و لوانته عوض میشه ....
فردا رئال با تیم 16 جدول ویا رئال بازی داره و لوانته با سوسیداد تیم 15 جدول .

.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک بابت برد
من کلا چند بازی هست از تیم ندیدم ولی به شدت حس میشه که تیم دچار یه افت شده که خیلی زود از این افت در میاد
امیدوارم مسی به جای اینکه بر علیه پله مصاحبه کنه ،بچه خوبی باشه و به بازیش برسه
پ.ن:پسر خودمهفدعواش می کنم:دی گرچند از پله خوشم نمیاد:دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سویا هم 2 2 کرد

جالبش اینه که سانتاندر دقیقا ضد فوتبالی رو کرد که سویا تو بازی جلو بارسا کرده بود

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سانتاندر دقیقا ضد فوتبالی رو کرد که سویا تو بازی جلو بارسا کرده بود
دمش گرم

بازی امشب بازی خوبی نبود ،‌ تیم ریتم خوبی نداره، دقیقا بعد از اون وقفه ای که برای بازی های
ملی پیش اومد این اتفاق افتاد، مکسول کاملا رو اعصابه ( کلا دفاع چپ معمولی هم نداریم همشون
ضعیف و بی تکنیکن(در قیاس با دنی الوز توی راست)) فقط یه بازیکن به نظر من عالی بود اونم ماسکرانو
بود انصافا این روزا خوب دفاع رو جمع میکنه با اینکه پست تخصصیش نیست

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
متاسفانه رقابت با رونالدو مسی رو داره روز به روز خودخواه تر میکنه و از ریتم تیمی دورتر.
یا این اوصاف فصل خیلی سختی پیش رو داریم

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
پدرو هم به جمع مصدومان بارسلونا اضافه شد

باشگاه بارسلونا بعد از مصدوميت پدرو در ديدار مقابل گرانادا اعلام کرد که اين بازيکن دو هفته‌اي از ميادين به دور خواهد بود.

00030375.jpg

بارسلونا در آغاز هفته دهم رقابت‌هاي لاليگا با تک گل ژاوي هرناندز تيم تازه ليگ برتري گرانادا را شکست داد و با يک بازي بيشتر نسبت به لوانته و رئال مادريد موقتا در صدر جدول رده بندي قرار گرفت.

پدرو مهاجم جوان آبي ـ اناري‌ها در دقيقه 53 از ناحيه مچ پاي چپ مصدوم شد تا او هم به جمع مصدومان اين تيم اضافه شود.

باشگاه بارسلونا به دنبال مصدوميت پدرو ساعاتي بعد از بازي بر روي سايت رسمي خود نوشت که بررسي‌هاي اوليه پزشکي نشان داد که پدرو از ناحيه استخوان مصدوم نشده است، اما به احتمال زياد 10 تا 15 روز از ميادين به دور خواهد بود.

بارسلونا در آغاز هفته يازدهم رقابت‌هاي لاليگا شنبه آينده ميزبان مايورکا است. اين تيم همچنين سه‌شنبه هفته آتي در ليگ قهرمانان اروپا در برابر ويکتوريا پلژن چک صف‌آرايي خواهد کرد.

به گفته کادر فني باشگاه بارسلونا پدرو در اين دو ديدار آبي ـ اناري‌ها را همراهي نخواهد کرد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یکی از دلایل افتمون مصدومیت میتونه باشه ... یدفه همه مصدوم شدن ... اما سانچز هم خوب بشه میشه امیدوار بود تیم دوباره با نشاط بازی کنه

سسکم که خوب شده میتونه از بازی بعد فیکس باشه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
توره در صحبتهایی گفته بود که اگر گواردیولا با او صحبت کرده بود، هرگز رختکن بارسا را ترک نمی کرد

Yaya-Toure.jpg

سایت گل- اخیرا یحیی توره بازیکن ساحل عاجی باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی پپ گواردیولا را مقصر جدایی او از بارسا خوانده بود و در صحبتهایی گفته بود:« اگر گواردیولا با من صحبت می کرد، من در بارسلونا می ماندم؛ دوست نداشتم که از بارسا جدا شوم. می خواستم آنجا بمانم و فوتبالم را در بارسا به پایان ببرم. من از بازی کردن در بارسا به مراتب بیشتر ا ز سیتی لذت می بردم. و از بازی کردن در هیچ تیم دیگری به اندازه بارسا لذت نمی بردم.»اکنون پپ گواردیولا، مربی جوان بارسا در پایان دیدار تیمش مقابل گرانادا در رقابتهای لالیگا در بخشی از صحبتهایش پاسخگوی انتقادات ستاره ساحل عاجی شده.گواردیولا دراین باره گفت:« درهای دفتر من همیشه بازبود. واقعیت این است که یحیی توره از لاپورتا خواست تا از بارسا جدا شود و من حتی سعی کردم او را برای ماندن متقاعد کنم. اگر روزی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با سیتی روبرو شویم، من با یایا صحبت خواهم کرد.»

پ.ن ::eek:hno::(:(

.

بالا