• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.
اوووووف ... چی پیدا کردم بازی بارسا و گرانادا سال 1976 ! :whistle:
با این اوصاف معلومه که این گرانادا از تیم های ریشه دار اسپانیاست .

.
GRANADA-BARxA_x15-2-76x008.jpg
.
GRANADA-BARxA_x15-2-76x009.jpg
.
GRANADA-BARxA_x15-2-76x010.jpg
.
GRANADA-BARxA_x15-2-76x011.jpg
.
GRANADA-BARxA_x15-2-76x012.jpg
.
GRANADA-BARxA_x15-2-76x013.jpg
.

.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
من که چیزی نمیبینم ، شما چیزی میبینید ؟ :دی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
توره در صحبتهایی گفته بود که اگر گواردیولا با او صحبت کرده بود، هرگز رختکن بارسا را ترک نمی کرد

Yaya-Toure.jpg

سایت گل- اخیرا یحیی توره بازیکن ساحل عاجی باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی پپ گواردیولا را مقصر جدایی او از بارسا خوانده بود و در صحبتهایی گفته بود:« اگر گواردیولا با من صحبت می کرد، من در بارسلونا می ماندم؛ دوست نداشتم که از بارسا جدا شوم. می خواستم آنجا بمانم و فوتبالم را در بارسا به پایان ببرم. من از بازی کردن در بارسا به مراتب بیشتر ا ز سیتی لذت می بردم. و از بازی کردن در هیچ تیم دیگری به اندازه بارسا لذت نمی بردم.»اکنون پپ گواردیولا، مربی جوان بارسا در پایان دیدار تیمش مقابل گرانادا در رقابتهای لالیگا در بخشی از صحبتهایش پاسخگوی انتقادات ستاره ساحل عاجی شده.گواردیولا دراین باره گفت:« درهای دفتر من همیشه بازبود. واقعیت این است که یحیی توره از لاپورتا خواست تا از بارسا جدا شود و من حتی سعی کردم او را برای ماندن متقاعد کنم. اگر روزی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با سیتی روبرو شویم، من با یایا صحبت خواهم کرد.»

پ.ن ::eek:hno::(:(

.

یادش به خیر یه زمانی یه هافبک دفاعی داشتیم که اگه بازیکن رد میشد توپ رد نمیشد و اگه توپ رد میشد بازیکن رد نمی شد،‌ بعضی مواقع هم هیچی رد نمیشد :دی
واقعا دلم براش تنگ شده ،‌امیدوارم همچنان توی سیتی بدرخشه

پ.ن:چه میکنه این لوانته ،‌قهرمان احتمالی لالیگا :دی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
فروش اشتباه محض بود واقعا ...
بازیکن خیلی خوبی بود .. تنومند ... شوت زن ... پاس های خوبی هم میداد ... باهوش هم بود ...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
چه مصاحبه ی پر گرد و خاکی انجام داده جناب فابرگاس ! :D
سسک: «وقتی مسی را داریم، هیچ حرفی برای گفتن باقی نخواهد ماند»

2011-10-26_ENTRENO_83.JPG

فابرگاس در دفاع از لئو مسی، بر این باور است که او به طور معمول به رکورد گلزنی خود بازمی گردد: «او بسیار متواضع است، همیشه همه چیز را برای تیم می خواهد و باشگاه را دوست دارد. چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد».
مسی در سه بازی اخیر گلی به ثمر نرسانده است. ویکتوریا پلزن، سویا و گرانادا که بدون گلی از مسی سپری شد، این استدلال را ایجاد کرد که مسی از فرم خود دور شده است. برای سسک شکی وجود ندارد: «من هیچ دلیلی برای شک کردن به او ندارم. او هم سن من است، اگر کارهایی که او انجام می دهد را ببینید، فکر نمی کنم دوباره شاهد چنین پدیده ای باشیم. او در همه رقابت ها به جز جام جهانی موفق بوده است. او در هر بازی گلی به ثمر رسانده، موقعیت ایجاد کرده و همیشه در بازی حضور داشته است. او بازیکنی افسانه ای از نظر جسمی و ذهنی است. اگر شکی در مورد او وجود داشته باشد، من نمی دانم بقیه در مورد ما چه فکری خواهند کرد. من هرگز با بازیکنی مانند او جوان و در سطح حرفه ای بازی نکرده ام. او بازیکنی فروتن، بدون حاشیه، و همیشه در اختیار تیم است و باشگاه را دوست دارد». او همچنان اضافه کرد: «چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد».
در همان لحظه، هنگامی که از او درباره توپ طلا پرسیده شد او گفت: «50 نفر از ما برای این جایزه نامزد شده اند. هیچ کس پنجمین نفر از پنجاه نفر را به یاد نمی آورد». او همچنین معتقد است: «من مطمئن هستم که مسی برنده خواهد شد. این برای او معنی خاصی دارد و با این حال می خواهد در بازی روز بعد رکورد گلزنی خود را افزایش دهد و این بسیار مهم است». فابرگاس با توجه به حضور خود در این فهرست و عدم وجود پدرو، والدز، یا بوسکتس، گفت: «این لیست بسیار عجیب است؛ من چگونه می توانم در آن برنده باشم، در حالی که من عملا تمام فصل گذشته را بازی نکردم؟

پیوستن یوردی آلبا به بارسلونا

روزنامه ی اسپانیایی «اسپورت» ادعا کرد که بارسلونا قصد به خدمت گرفتن بال چپ والنسیا، یوردی آلبا که در صدر جدول تقویت کنندگان دفاعی قرار گرفته را دارد. وی ممکن است در زمان نقل و انتقالات زمستان به بارسا آورده شود. آلبا در این فصل و فصل گذشته بازی های زیبایی با والنسیا به اجرا گذاشت و تلاش او باعث شد تا در سپتامبر 2011 در تیم ملی اسپانیا بازی کند.

الکسیس سانچز تمرینات گروهی را آغاز کزد

الکسیس که از 10 سپتامبر دچار مصدومیت شده است و از حالت بازی خارج شده است، تمرینات گروهی را از روز چهار شنبه تا حدی آغاز کرده است. پویول و پیکه هم که در بازی مقابل گرانادا حاضر نبودند تمرینات خود را انجام دادند.
بعد از اخبار ناگوار راجع به مصدومیت پدرو، روز چهارشنبه اخبار خوش آیندی راجع به سانچز به گوش رسید که تا حدی با تیم و بازیکنان دیگر تمرینات را آغاز کرد. این بازیکن شیلیایی در بازی مقابل آنوئتا (2-2) در روز 10 سپتامبر دچار مصدومیت شد و اکنون به همراه آفلای و پیکه جزو سه بازیکنی هستند که نمیتوانند به خاطر مصدومیت بازی کنند.
این سه بازیکن توانستند در روز چهار شنبه تمرینات خود را به همراه پویول آغاز کنند، به پویول برای احتیاط بیشتر استراحت داده شده است. بیشتر اعضای تیم با شدت معمول تمرینات خود را به انجام رساندند و همچنین آدریانو به خاطر فرا رسیدن روز تولدش، مورد استقبال هم تیمی ها و مربیان تیم قرار گرفت.

.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه بعد از مدت ها....

این مدت زیاد بارسا رو دور نیست....

امیدوارم بازم به اون شرایط برگرده که به نظرم یکی از دلایلش مصدومیت های متعدد بوده....

دیگه برام آرزو شده که یه 90 دقیقه کامل پیکه و پویول با هم باشن....

لوانته هم شری شده این روزا...

فردا شب با مایورکا داریم و سه شنبه هم با ویکتوریا پلزن....

قطعا این دو بازی رو می بریم ولی امیدوارم پرگل ببریم!!!!!!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
پيش بازي بارسلونا - مايورکا

قهرمان فصل گذشته لاليگا، در رقابتهاي اين فصل ليگ اسپانيا و در ديدارهاي خانگي گلي را دريافت نکرده است.

سسک فابرگاس بعد از رهایی از بند مصدومیت به زمین چمن بازگشته و انتظار می رود تا در ترکیب اصلی تیم کاتالان قرار بگیرد. پدرو بعد از مصدومیتی که در جریان بازی با گرانادا گریبانگیر او شد، همچنان از زمین چمن به دور است و جرارد پیکه هنوزدرحال بازیابی مصدومیتش از ناحیه همسترینگ است و بعید است که در این دیدار به میدان برود.
الکسیس سانچس هم به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ همچنان از میادین ورزشی به دور است و ایبراهیم آفلای هم به دلیل مصدومیتی شدید شانس همراهی تیم کاتالان را نخواهد داشت.
مایورکا هم که در سه دیدار اخیرش در لالیگا به پیروزی نرسیده، اخیرا خواکین کاپاروس، مربی سابق اتلتیک بیلبائو را روی نیمکت خود می بیند. او جانشین مایکل لادروپ شده است.

دفاع فابرگاس از مسي
فابرگاس در دفاع از مسي مي گويد: «او بازيکني فروتن، بدون حاشيه، و هميشه در اختيار تيم است و باشگاه را دوست دارد»

به نقل از سایت رسمی باشگاه بارسلونا، مسی در سه بازی اخیر گلی به ثمر نرسانده است. بازی با تیم های ویکتوریا پلزن، سویا و گرانادا که بدون گلی از مسی سپری شد، این استدلال را ایجاد کرد که مسی از فرم خود دور شده است. برای سسک شکی وجود ندارد: «من هیچ دلیلی برای شک کردن به او ندارم. او هم سن من است، اگر کارهایی که او انجام می دهد را ببینید، فکر نمی کنم دوباره شاهد چنین پدیده ای باشیم. او در همه رقابت ها به جز جام جهانی موفق بوده است. او در هر بازی گلی به ثمر رسانده، موقعیت ایجاد کرده و همیشه در بازی حضور داشته است. او بازیکنی افسانه ای از نظر جسمی و ذهنی است. من نمی دانم بقیه در مورد ما چه فکری خواهند کرد. من هرگز با بازیکنی مانند او جوان و در سطح حرفه ای بازی نکرده ام. او بازیکنی فروتن، بدون حاشیه، و همیشه در اختیار تیم است و باشگاه را دوست دارد». او همچنان اضافه کرد: «چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد.»
در همان لحظه، هنگامی که از او درباره توپ طلای مسی پرسیده شد او گفت: «50 نفر از ما برای این جایزه نامزد شده اند. هیچ کس پنجمین نفر از پنجاه نفر را به یاد نمی آورد». او همچنین معتقد است: «من مطمئن هستم که مسی برنده خواهد شد. این برای او معنی خاصی دارد و با این حال می خواهد در بازی روز بعد رکورد گلزنی خود را افزایش دهد و این بسیار مهم است». فابرگاس با توجه به حضور خود در این فهرست و عدم وجود پدرو، والدز، یا بوسکتس، گفت: «این لیست بسیار عجیب است؛ من چگونه می توانم در آن برنده باشم، در حالی که من عملا تمام فصل گذشته را بازی نکردم.»

پ.ن : الان کسی مثل پله پشت سر هم داره از مسی انتقاد میکنه ... البته زیاد عجیب هم نیست این مسی اینقدر بزرگ هست که بعضی ها که نگران خودشون هستند منتظرن تا یه بازی گل نزنه که ازش انتقاد کنند .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سلام به همه بعد از مدت ها....

این مدت زیاد بارسا رو دور نیست....

امیدوارم بازم به اون شرایط برگرده که به نظرم یکی از دلایلش مصدومیت های متعدد بوده....

دیگه برام آرزو شده که یه 90 دقیقه کامل پیکه و پویول با هم باشن....

لوانته هم شری شده این روزا...

فردا شب با مایورکا داریم و سه شنبه هم با ویکتوریا پلزن....

قطعا این دو بازی رو می بریم ولی امیدوارم پرگل ببریم!!!!!!

بله ، دقیقا.
این دو بازی آسون یه فرصت خوبه تا هم مصدومها برسن و هم تیم یه پوست اندازی داشته باشه و هم یه آرامش خاطر برای مربی و هم کم شدن فشار روی مسی ... که اگه گل نزنه انگار اتفاق فجیع و مهیبی رخ داده !! تیر ندارن بکنن تو چشمش ... چیه مگه بازیکن باید تو هر بازی گل بزنه ؟
پیکه حالا حالاها برامون بازیکنه ... ولی کم کم باید به فکر جانشین برای پویول بود . حتی خودش گفته بود از مصدومیتهای طولانی مدتم خسته شده بودم میخواستم خداحافظی کنم.

واجب شده بازی لوانته رو ببینم :D

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
عشق دختر 4ساله به ژاوی و برخورد زیبای وی !

زمانی که تیم ملی اسپانیا به قهرمانی جام جهانی رسید و اتوبوس روباز تیم ملی در مادرید از میان مردم میگذشت، آلکا، دختری ۴ ساله که به شدت ژاوی را دوست داشت در گوشه ای از حجم عظیم مردم، مدام نام او را فریاد زد و وقتی اتوبوس از مقابل چشمان او گذشت، با گریه از پدرش میپرسید پس ژاوی کجاست؟!
پخش این تصویر از شبکه سوم کاتالونیا که یکی از ایالتهای خودمختار اسپانیا محسوب میشود، کافی بود تا ژاوی از مدیران آن شبکه بخواهد دختر را بیابند و او را با آن دختر روبرو کنند. این برنامه ترتیب داده شد تا دختر همراه با پدرش به استودیو بروند.
ژاوی در آن برنامه، پشت پیراهن شماره ۶ بارسلونا را که نام آلکا روی آن نقش بسته بود امضا کرد و چیزی برای آلکا نوشت و آن را به دختر داد، او را بوسید، از او خواست صورتش را ببوسد و آواز بارسلونا را برای او خواند تا دلش را به دست آورده باشد.
او در آن روز شلوغ، دختر را ندید؛ اما بابت آن روز در یک برنامه زنده تلویزیونی از او عذرخواهی کرد تا نشان بدهد وظیفه بازیکنان فوتبال، بجز فوتبال بازی کردن، درس دادن به کسانی است که آنها را الگوی خود قرار داده اند.

Ensaniyat.jpg

...................
smiley-sad044.gif
...
smiley-sad044.gif

.

Last edited:

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
عشق دختر 4ساله به ژاوی و برخورد زیبای وی !

زمانی که تیم ملی اسپانیا به قهرمانی جام جهانی رسید و اتوبوس روباز تیم ملی در مادرید از میان مردم میگذشت، آلکا، دختری ۴ ساله که به شدت ژاوی را دوست داشت در گوشهای از حجم عظیم مردم، مدام نام او را فریاد زد و وقتی اتوبوس از مقابل چشمان او گذشت، با گریه از پدرش میپرسید پس ژاوی کجاست؟!
پخش این تصویر از شبکه سوم کاتالونیا که یکی از ایالتهای خودمختار اسپانیا محسوب میشود، کافی بود تا ژاوی از مدیران آن شبکه بخواهد دختر را بیابند و او را با آن دختر روبرو کنند. این برنامه ترتیب داده شد تا دختر همراه با پدرش به استودیو بروند.
ژاوی در آن برنامه، پشت پیراهن شماره ۶ بارسلونا را که نام آلکا روی آن نقش بسته بود امضا کرد و چیزی برای آلکا نوشت و آن را به دختر داد، او را بوسید، از او خواست صورتش را ببوسد و آواز بارسلونا را برای او خواند تا دلش را به دست آورده باشد.
او در آن روز شلوغ، دختر را ندید؛ اما بابت آن روز در یک برنامه زنده تلویزیونی از او عذرخواهی کرد تا نشان بدهد وظیفه بازیکنان فوتبال، بجز فوتبال بازی کردن، درس دادن به کسانی است که آنها را الگوی خود قرار داده اند.

Ensaniyat.jpg

.

خیلی عالی بود.
این باید بازیکن های ما ببینند که بازیکنهای خارجی برای طرفدارشون چکارها که نمیکنند
بنظرم این خارجیها فقط فوتبالشون حرفه ای نیست بلکه همه چیزشون حرفه ای.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
تا دقیقه 37 3 بر هیچ جلوییم هر سه گل را مسی زده و گل اول پنالتی بوده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دقیقه 35 بازی مایورکا ... بارسا
هتریک مسی ...:rolleyes::rolleyes: امشب از اون شباس
بارسا 3 -- مایورکا 0

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
5 0
گل دنی الوز شاهکار بود

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
گل الوز خدا بود
تبریک به دوستان

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
تازه ژاوی و اینیستا و سسک هم بازی نکردند
ادریانو هم دوتا پاس گل داد
پویول و پیکه هم بعنوان بازیکن ذخیره به میدان امدند و مصدومیتشون بر طرف شده :cool:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازی زیاد نچسبید ( به دلیل نبود ژاوی ،‌اینیستا و سسک)
ولی انصاقا شوت دنی حرف نداشت عاشق این جور شوتاشم

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
آقا تبریک میگم این برد رو ...
هرچند بازی رو ندیدم
یه برد 5 هیچ دیگه :دی انگار عادت شده که روی عدد 5 توقف کنند :دی

گلها رو اگه کسی داره بزاره که ببینیم مخصوصا گل دنی که همه تعریف میکنن

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تبریک میگم بازی رو ندیدم ولی الان میرم گل هل رو دانلود میکنم میبینم .

بالا