چه مصاحبه ی پر گرد و خاکی انجام داده جناب فابرگاس !
سسک: «وقتی مسی را داریم، هیچ حرفی برای گفتن باقی نخواهد ماند»
فابرگاس در دفاع از لئو مسی، بر این باور است که او به طور معمول به رکورد گلزنی خود بازمی گردد: «
او بسیار متواضع است، همیشه همه چیز را برای تیم می خواهد و باشگاه را دوست دارد. چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد».
مسی در سه بازی اخیر گلی به ثمر نرسانده است. ویکتوریا پلزن، سویا و گرانادا که بدون گلی از مسی سپری شد، این استدلال را ایجاد کرد که مسی از فرم خود دور شده است. برای سسک شکی وجود ندارد: «من هیچ دلیلی برای شک کردن به او ندارم. او هم سن من است، اگر کارهایی که او انجام می دهد را ببینید، فکر نمی کنم دوباره شاهد چنین پدیده ای باشیم. او در همه رقابت ها به جز جام جهانی موفق بوده است. او در هر بازی گلی به ثمر رسانده، موقعیت ایجاد کرده و همیشه در بازی حضور داشته است. او بازیکنی افسانه ای از نظر جسمی و ذهنی است. اگر شکی در مورد او وجود داشته باشد، من نمی دانم بقیه در مورد ما چه فکری خواهند کرد. من هرگز با بازیکنی مانند او جوان و در سطح حرفه ای بازی نکرده ام. او بازیکنی فروتن، بدون حاشیه، و همیشه در اختیار تیم است و باشگاه را دوست دارد». او همچنان اضافه کرد: «چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد».
در همان لحظه، هنگامی که از او درباره
توپ طلا پرسیده شد او گفت: «50 نفر از ما برای این جایزه نامزد شده اند. هیچ کس پنجمین نفر از پنجاه نفر را به یاد نمی آورد». او همچنین معتقد است: «من مطمئن هستم که مسی برنده خواهد شد. این برای او معنی خاصی دارد و با این حال می خواهد در بازی روز بعد رکورد گلزنی خود را افزایش دهد و این بسیار مهم است». فابرگاس با توجه به حضور خود در این فهرست و عدم وجود پدرو، والدز، یا بوسکتس، گفت: «این لیست بسیار عجیب است؛ من چگونه می توانم در آن برنده باشم، در حالی که من عملا تمام فصل گذشته را بازی نکردم؟
پیوستن یوردی آلبا به بارسلونا
روزنامه ی اسپانیایی «اسپورت» ادعا کرد که بارسلونا قصد به خدمت گرفتن بال چپ والنسیا، یوردی آلبا که در صدر جدول تقویت کنندگان دفاعی قرار گرفته را دارد. وی ممکن است در زمان نقل و انتقالات زمستان به بارسا آورده شود. آلبا در این فصل و فصل گذشته بازی های زیبایی با والنسیا به اجرا گذاشت و تلاش او باعث شد تا در سپتامبر 2011 در تیم ملی اسپانیا بازی کند.
الکسیس سانچز تمرینات گروهی را آغاز کزد
الکسیس که از 10 سپتامبر دچار مصدومیت شده است و از حالت بازی خارج شده است، تمرینات گروهی را از روز چهار شنبه تا حدی آغاز کرده است. پویول و پیکه هم که در بازی مقابل گرانادا حاضر نبودند تمرینات خود را انجام دادند.
بعد از اخبار ناگوار راجع به مصدومیت پدرو، روز چهارشنبه اخبار خوش آیندی راجع به سانچز به گوش رسید که تا حدی با تیم و بازیکنان دیگر تمرینات را آغاز کرد. این بازیکن شیلیایی در بازی مقابل آنوئتا (2-2) در روز 10 سپتامبر دچار مصدومیت شد و اکنون به همراه
آفلای و
پیکه جزو سه بازیکنی هستند که نمیتوانند به خاطر مصدومیت بازی کنند.
این سه بازیکن توانستند در روز چهار شنبه تمرینات خود را به همراه پویول آغاز کنند، به
پویول برای احتیاط بیشتر استراحت داده شده است. بیشتر اعضای تیم با شدت معمول تمرینات خود را به انجام رساندند و همچنین
آدریانو به خاطر فرا رسیدن روز تولدش، مورد استقبال هم تیمی ها و مربیان تیم قرار گرفت.
.