• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
2012-12-01_BARCELONA-ATHLETIC_34_copia.v1354450593.jpg

تحکیم صدرنشینی از دید آماری.

بارسا به لطف برد 5-1 در مقابل اتلتیک بیلبائو، در حال حاضر با اختلاف 6 امتیاز از اتلتیک مادرید در صدر جدول می باشد.

• بارسا با 13 برد و 1 مساوی تا به الان بهترین شروع تاریخ لیگ را رقم زده است. در این مدت بارسا 48 گل زده و تنها 16 گل دریافت کرده است.

• پس از بازی در مقابل رئال سوسیداد در ابتدای فصل (5-1)، این دومین باری است که بارسلونا در نیوکمپ 5 گل به ثمر رسانده است.

• آدریانو پنجاهمین گل لیگ بارسا را جشن گرفت؛ وی با 5 گل زده در این فصل بعد از لیونل مسی(28 گل)، داوید ویا(8 گل) و سسک فابرگاس(7 گل) چهارمین گلزن برتر بارسا می باشد.

• پیکه بعد از گلزنی در 24 مارس 2012 در مقابل مایورکا، اولین بار در این فصل موفق به گلزنی شد.

• پیکه پنجمین مدافعی است که در این فصل برای بارسا موفق به گلزنی شده است: آدریانو(5 بار)، جوردی آلبا(3 بار)، پیکه(1 بار)، دنی آلوز(1 بار)، پویول(1 بار).

• در مجموع 14 بازیکن مختلف از آغاز رقابت ها برای بارسا گلزنی کرده اند.

• سسک فابرگاس اولین گل خانگی اش را در این بازی زد و همچنین او اولین گلش را فصل قبل در مقابل والنسیا در 8 فوریه به ثمر رسانده بود.

• آندرس اینیستا پانصدمین بازی دوران حرفه ایش را انجام داد. 423 بازی برای بارسلونا و 77 بازی برای تیم ملی اسپانیا. او در این بازیها موفق به زدن 54 گل و فتح 22 عنوان شده است.

• برای اولین بار بود که بارسا موفق شد با نتیجه 5-1 اتلتیک بیلبائو را در لیگ شکست دهد. باسکی ها به مدت 11 سال است که موفق به شکست بارسا در نیوکمپ نشده اند.

• در حال حاضر رکورد لیونل مسی با رکورد سزار گلزن بارسلونا برابری می کند. او 350 امین بازیش را برای باشگاه انجام داده است و تنها یک گل با رکورد تعداد گلهای زده شده در یک سال گرد مولر فاصله دارد.

• در بازی مقابل اتلتیک، بارسا 19 شوت به سمت دروازه اتلتیک زد که 10 شوت آن در چارچوب بود(یک ضربه نیز به تیرک خورد) و اتلتیک 6 شوت زد که تنها 3 شوت آن در چارچوب بود.

• در حال حاضر فاصله بارسا با رده دوم جدول یعنی اتلتیک مادرید به 6 امتیاز افزایش یافته است. در حال حاضر بارسلونا با 40 امتیاز در صدر جدول است و اتلتیک مادرید با شکست 2-0 در دربی مادرید با 34 امتیاز در رده دوم قرار دارد و رئال مادرید علیرغم کسب پیروزی اخیر، همچنان با بارسلونا 11 امتیاز اختلاف دارد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مسی: به مقایسه با پله و مارادونا افتخار می‌کنم ولی برای آن بازی نمی‌کنم

82274da39ec47cd939c885930b50cd78b5ab3fb3.jpg

لیونل مسی می‌گوید که برای رقابت با پله یا مارادونا بازی و تلاش نمی‌کند.

لیونل مسی چندی پیش با مجله هلندی ‘Elf Voetbal Magazine’ مصاحبه‌ای انجام داده است:

مسی در پاسخ به این سوال که آیا او در بارسلونا دیکتاتوری دارد گفت: “من دیکتاتور هستم؟ من اهمیتی نمی‌دهم که رسانه‌ها چه چیزی در این مورد می‌گویند. هم‌تیمی‌های من می‌دانند که من این‌گونه نیستم، آن‌ها شخصیت واقعی من را می‌شناسند.”

لئو همچنین به اهمیت آکادمی بارسلونا در بازی این تیم اشاره کرد: “یک چیز کاملا مشخص است، اینجا در آکادمی جوانان بارسلونا چیزهای زیادی یاد داده می‌شود، اینجا متفاوت با همه جهان کار می‌شود، کنترل توپ، پاس‌کاری و تاکتیک پذیری در لاماسیا به خوبی آموزش داده می‌شود. من از آرژانتین آمدم، در آنجا من بیشتر می‌دویدم و کمتر به کارهای دیگر فکر می‌کردم. ولی اینجا یاد گرفتم که جزئی از تیم باشم.”

ستاره آرژانتینی بارسلونا در مورد تمجیدها و انتقادهایی که از بازی وی می‌شود می‌گوید: “من از آن‌ها تشکر می‌کنم و آن‌ها را دوست دارم، ولی من بزرگ‌ترین منتقد خودم هستم. من می‌دانم چه موقع اشتباه کرده‌ام. به این نیازمند نیستم که کسی به من اشتباهاتم را بگوید، ولی از انتقاداتی که می‌شود درس می‌گیرم و تلاش می‌کنم بهتر شوم.”

مسی در مورد نقش ژاوی و اینیستا در بارسلونا گفت: “اینیستا و ژاوی نقش بسیار کلیدی در بارسلونا دارند. آندرس زمان زیادی نزدیک دروازه بازی می‌کند، ولی غیر از این مورد، دو بازیکن بسیار شبیه هم هستند. وقتی هر دوی آن‌ها هستند ما بازی را در کنترل خود می‌گیریم و وقتی این گونه نباشد شرایط مشکل می‌شود. ژاوی بازیکن بزرگی است. او توپ را حفظ می‌کند، دید بالایی دارد و حرکت کل تیم را ***** می‌کند.”

وی همچنین در مورد سسک فابرگاس اضافه کرد: “ما به خوبی با هم بازی می‌کنیم، ما همواره می‌دانیم طرف مقابل در زمین چه می‌خواهد. بازی در کنار او ساده است. هر دو بازی که باشگاه از ما می‌خواهد را می‌فهمیم.”

در نهایت مسی در مورد مقایسه‌هایی که از وی با پله و مارادونا می‌شود گفت: “من به این مقایسه‌ها افتخار می‌کنم. ولی تلاش من مقایسه شدن با آن‌ها نیست بلکه من برای پیشرفت خودم و تیم بازی می‌کنم، نه برای این‌که از فرد دیگری پیشی بگیرم. زمانی می‌توان چنین مقایسه‌هایی انجام داد که دوران بازی من به پایان رسیده باشد.”

نیمار: مسی بهترین بازیکن جهان است

b349df51ea265a2252c54adb005339d263da33a0.jpg

نیمار لیونل مسی را شایسته‌ترین فرد برای دریافت توپ طلا دانست.

پس از پیروزی سانتوس در آخرین بازی فصل، نیمار به سوال‌های خبرنگاران پاسخ داد.

نیمار در پاسخ به این سوال که شایسته‌ترین فرد برای دریافت توپ طلا کیست گفت: “آندرس اینیستا عالی بود، مانند کریستیانو رونالدو. اما از نظر من لئو مسی هنوز شماره 1 در جهان است.”

وی در پاسخ به پرسشی در مورد آینده خود گفت: “من آرزوی بازی در اروپا را دارم، ولی حس می‌کنم که هنوز زمان آن نرسیده است. من در سانتوس خوشحالم، نزدیک خانواده و دوستان خود هستم.

اکنون من آماده رفتن به اروپا نیستم. نترسیده‌ام، ولی من خوشحالم و از عملکرد خود در تیم راضی هستم.”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پیکه: هدف ما کسب قهرمانی است، نه کسب رکوردها

998e6eaa984bed07e2f94cbf72a256d33570ce96.jpg

جرارد پیکه اعلام کرد که کاملا از بند مصدومیت رهایی یافته است و باانگیزه‌تر از هر زمان دیگری است.

مدافع بارسلونا در مورد شرایط تیم گفت: “هدف کسب رکوردها نیست. هدف کسب قهرمانی‌هاست. ما از شرایط کنونی لذت می‌بریم ولی باید آمادگی خود را حفظ کنیم. چون زمان‌های بد هم خواهد رسید و ما باید آماده باشیم.”

جرارد پیکه، مهم‌ترین عامل موفقیت‌های بارسلونا در این فصل را عملکرد تیتو ویلانوا می‌داند: “تیتو همیشه یک گروه متحد داشت. می‌داند که ما همیشه از او حمایت می‌کنیم. جدایی پپ لحظه سختی برای بازیکنان بود ولی اکنون تیتو در کنار ما است. من فکر می‌کنم که ما همیشه می‌توانیم پیشرفت کنیم و تیتو اکنون خیلی خوب کار می‌کند. او شجاع است و تصمیمات خوبی می‌گیرد.”

پیکه در مورد خبر منتشر شده در روزنامه مارکا مبنی بر جدایی مورینیو در پایان فصل گفت: “وقتی چیزی در کنترل ما نیست بهتر است به آن فکر نکنیم. اگر مورینیو چنین تصمیمی گرفته باشد آزاد است.”

پیکه در مورد برنده توپ طلا گفت: “من فکر می‌کنم که اینیستا قهرمانی اروپا را برده است، رونالدو نیز فصل خوبی را سپری کرده است، ولی مسی بهترین بوده است. او در فصل گذشته و این فصل هر کاری که خواسته انجام داده است و این عالی است. از نظر من مسی شایسته‌ترین فرد برای این عنوان است.”

وی همچنین در مورد رسیدن مسی به رکورد مولر گفت: “این خیلی جذاب است زیرا این یک رکورد قدیمی است. رسیدن به این رکورد نمی‌تواند هر سال اتفاق بیفتد.”

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بارسا در تدارکات دیدار لیگ قهرمانان و لالیگا
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آبی و اناری ها، با قطعی شدن صعودنشان به جمع 16 تیم پایانی لیگ قهرمانان، در چارچوب دور پایانی مرحله مقدماتی در ورزشگاه نیوکمپ میزبان تیم بنفیکا خواهند بود. روز شنبه، مردان تیتو ویلانووا برای ادامه دادن به روند شکست ناپذیریشان به بنتیو ویلامارین سفر خواهند کرد.

بارسا پرونده لیگ قهرمانان را با بازی خانگی روز چهارشنبه در برابر بنفیکا خواهد بست. با قطعی شدن حضور بارسا در 16 تیم مرحله بعد، آبی و اناری ها سعی خواهند کرد در برابر این تیم پرتغالی پیروز شوند. 4 روز بعد، بارسا برای انجام هفته پانزدهم لالیگا در برابر بتیس، به سویل سفر خواهد کرد.

بارسا روز دوشنبه، سه شنبه، پنجشنبه و شنبه به منظور آمده شدن برای این دو بازی در سیوتات اسپورتیوا تمرین خواهد کرد. روز جمعه، تیم استراحت خواهد کرد و روز چهارشنبه قبل از بازی لیگ قهرمانان، آن ها در نیوکمپ تمرین می کنند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بهترین گلزنان و پاسورهای لالیگا اسپانیا تا پایان هفته چهاردهم

f2975a42f1211df51c7f3c92a77b8f6373a312f6.jpg

در پایان هفته چهاردهم لالیگا اسپانیا، لیونل مسی ستاره بارسلونا با آمار باورنکردنی 21 گل در صدر جدول گلزنان قرار دارد. کریس رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید و رادامل فالکائو ستاره کلمبیایی آتلتیکو مادرید به ترتیب با 13 و 11 گل در جایگاه دوم و سوم برترین گلزنان جای دارند.
در جدول بهترین پاسورها بازیکنان بارسلونا صدر جدول را به سلطه خود درآورده اند. سسک فابرگاس، آندرس اینیستا و پدرو رودریگز همگی از بارسا به ترتیب با 9، 6 و 6 پاس گل در صدر جدول بهترین پاسورها جای دارند.

بهترین گلزنان

نام بازیکنتیمگلپنالتی
لیونل مسیبارسلونا211
کریستیانو رونالدورئال مادرید134
رادامل فالکائوآتلتیکو مادرید115
آریتز آدوریز زوبلدیاآتلتیک بیلبائو81
روبن کاسترورئال بتیس80
تامر حمدمایورکا70
گونزالو ایگواینرئال مادرید70
هلدر پوستیگارئال زاراگوزا70
آلوارو نگردو سانچزسویا72
روبرتو سولدادو ریووالنسیا72
یاگو آسپاسسلتا ویگو61
لئو باپتیستائورائو وایکانو60
اسکار گونزالزرئال وایادولید60
ایوان سانچز ریکو سوتو (ریکی)دپورتیوو لاکرونیا60
کارلوس ولارئال سوسیه داد63

بهترین پاسورها

نام بازیکنتیمپاس گل
سسک فابرگاسبارسلونا9
آندرس اینیستابارسلونا6
پدرو رودریگزبارسلونا6
بنیات اچه باریا اورکیاگارئال بتیس5
لیونل مسیبارسلونا5
ویکتور رودریگزرئال زاراگوزا5
کریم بن زمارئال مادرید4
لئو باپتیستائورائو وایکانو4
آلخاندرو دامین دومینگزرائو وایکانو4
یوناس گونکالوس اولیویه راوالنسیا4
اسکار گونزالزرئال وایادولید4
خوان کارلوسرئال بتیس4
ایگناسیو پرز سانتاماریا (ناچو)رئال بتیس4
پدرو لئونختافه4
خوان کارلوس والروندپورتیوو لاکرونیا

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
کمپ نو قلمروی ممنوعه برای بنفیکا...

هر وقت که بارسا با بنفیکا همگروه بوده،توانسته است به فینال راه پیدا کند و قهرمان چمپیونز لیگ شود.

2بار سفر به بارسلونا و 2 شکست!

این حاصل مصاف بنفیکا با بارسلونا در لیگ قهرمانان بوده است.

اولین بازی در فصل 1991/92 اتفاق افتاد.وقتی که بنفیکا توانست به مرحله ی گروهی راه پیدا کند و با بارسا ، دینامو کیف و اسپارتا پراگ همگروه شود.گروهی که بلیط فینال را

برای بارسا به ارمغان آورد،در ومبلی.

تیم کرویف در دیدار با بنفیکا بدون اشتباه بازی کرد و توانست با گلهای استویچکوف و باکرو در مقابل تک گل بی اثر سزار بریتو به برتری 2-1 دست پیدا کند و در نهایت قهرمان

چمپیونز لیگ شود.

دومین رویارویی در فصل 2005/6 اتفاق افتاد.زمانی که فرانک رایکارد هدایت بارسا را بر عهده داشت و توانست عقابهای قرمر (لقب بنفیکا) را در مرحله ی 1/4 نهائی

حذف کند.بارسا در بازی رفت در ورزشگاه دا لوز به تساوی بدون گل رسید ولی در بازی برگشت با گلهای اتوئو و رونالدینهو 2-0 تیم بنفیکا را شکست داد

و چند هفته بعد در فینال شهر پاریس توانست

آرسنال را شکست دهد و قهرمان چمپیونز لیگ شود.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
6 بازیکن اصلی در استراحت

بارسلونا که در هفته پنجم به عنوان صدرنشين به مرحله پلي‌آف ليگ قهرمانان اروپا صعود کرده است، فردا شب در آخرين بازي مرحله گروهي به مصاف بنفيکا خواهد رفت و به ژاوي، ماسکرانو، اينيستا، آلبا، پدرو و فابرگاس در اين بازي استراحت خواهد داد.

به گزارش فارس،هر 6 بازيکن از فهرست ويلانووا براي رويارويي با بنفيکا خط خوردند؛ اين در حالي است که نام مسي در ميان يازده مرد اصلي آبي‌اناري پوشان وجود دارد.

تيتو ويلانووا پس از يک جلسه تمريني در مجموعه خوان گمپر، فهرست هجده نفره‌ تيمش شامل 12 نفر از تيم اصلي و 6 نفر از تيم ذخيره را براي آخرين بازي گروهي اعلام کرد.

ليونل مسي بازي مقابل نماينده پرتغال را از دست نمي‌دهد و اين فرصت را خواهد داشت تا در ديدار چهارشنبه شب با رکورد گرد مولر در تعداد گل‌هاي زده در يک سال برابري کند. مسي در حال حاضر تنها يک گل با رکورد اسطوره آلماني که 4 دهه بدون رقيب مانده، فاصله دارد.

علاوه بر ستاره آرژانتيني اسامي ساير بازيکنان حاضر در فهرست ويلانووا به شرح زير است: والدز، پينتو، پيکه، پويول، ويا، تياگو، دوس سانتوس، بوسکتس، مونتويا، آدريانو، سانگ، تيو، سرگي گومس، پلاناس، دولفو، رافينيا و روبرتو.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مهاجم بارسلونا در آستانه تمدید قرارداد با این تیم

d0e5c361cc4f4f1faa3ccabd1b81d2b5f730d06e.jpg

بارسلونا قصد دارد تا قبل از پایان سال 2012 قرارداد چند بازیکن خود را تمدید کند که یکی از آن‌ها کریستین تیو، وینگر جوان این تیم است.

اندونی زوبیزارتا، مدیر ورزشی بارسلونا و ایجنت کریستین تیو، هفته‌ها پیش اعلام کردند که هر دو طرف تمایل دارند که قرارداد این وینگر جوان اسپانیایی تمدید شود.

قرارداد تیو در پایان فصل به پایان می‌رسد و باشگاه‌های زیادی خواهان جذب وی هستند. روزنامه اسپورت اعلام کرده است که این مذاکرات در مراحل نهایی به سر می‌برد و تنها موردی که همچنان بر سر آن بحث‌هایی صورت می‌گیرد مبلغ جدایی این بازیکن از بارسلونا است.

به نظر می‌رسد که در یک هفته آینده خبر تمدید قرارداد تیو تا سال 2016 رسما اعلام شود.

لیست اسامی بارسلونا برابر بنفیکا با 14 بازیکن محصول آکادمی

31b2dd95b85b765b104224776b51c2298b1b20f7.jpg

بارسلونا که صعود خود را از مرحله گروهی لیگ قهرمانان قطعی می‌داند در بازی مقابل بنفیکا به 6 بازیکن اصلی خود استراحت داده است.

تیتو ویلانوا لیست بازیکنان خود برای بازی مقابل بنفیکا را اعلام کرد و در حالی که نام مسی در لیست به چشم می‌خورد، به ماسکرانو، آلبا، ژاوی، اینیستا، سسک و پدرو استراحت داده است.

پس از جلسه تمرینی امروز، تیتو ویلانوا لیست اسامی بارسا برای بازی مقابل بنفیکا را اعلام کرد که شامل 12 بازیکن تیم اصلی و 6 بازیکن تیم ب بارسا می‌شود. بازیکنان تیم ب دعوت شده برای این بازی شامل تیو، سرجی‌گومز، پلاناس، دئولوفئو، رافینیا و سرجی‌روبرتو می‌باشند.

آلوز، مونیسا، بارترا، آبیدال، الکسیس و کوئنکا بازیکنان مصدوم بارسلونا در این بازی هستند. بارترا، آلوز، آبیدال و الکسیس امروز جدا از دیگر بازیکنان به تمرین پرداختند.

لیست کامل اسامی بازیکنان بارسلونا:

دروازه‌بان: والدز، پینتو

مدافعان: مونتویا، پویول، پیکه، آدریانو، سرجی گومز، پلاناس

هافبک‌ها: بوسکتس، سانگ، داس‌سانتوس، تیاگو، رافینیا، سرجی روبرتو

مهاجمان: مسی، ویا، دئولوفئو، تیو

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
2012-12-01_BARCELONA-ATHLETIC_28_copia.v1354448037.jpg

برابری مسی با رکورد سزار.

اخیرا، به نظر می رسد لیونل مسی در هر بازی رکورد ها را جابجا می کند! آخرین دستاورد او برابری کردن با رکورد بیشترن گل زده لیگ - 190 گل - برای بارسا بود؛ رکوردی که سال ها کسی نتوانسته بود به آن دست یابد.

این بازیکن آرژانتینی در مقایسه با 287 بازی سزار، در 228 مسابقه به این رکورد دست یافت. در بیستم مارس امسال، مسی از سزار بعنوان برترین گلزن بارسا در تمامی رقابت ها پیشی گرفت. اگر بازی های دوستانه را نیز در نظر بگیریم، برترین گلزنان بارسا به این شکل خواهند بود : پائولینو آلکانتارا (369)، جوزپ سامیتیر (333)، مسی (303) و سزار (301).

مسی در حال پیشرفت

مسی در حال حاضر بسیار آماده است و به گونه ای پیش می رود که اکنون در 14 مسابقه ابتدایی لالیگا، 21 گل بثمر رسانده است. او در 6 مسابقه پیاپی - در لالیگا و لیگ قهرمانان - موفق به گشودن دروازه حریفان شده است و فقط یک گل تارسیدن به رکورد 85 گل گرد مولر (1972) در طول یک سال فاصله دارد.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
این مدافع مرکزی بارسا فکر می کند که شروع قدرتمند تیم باعث شده است که در موقعیت بسیار خوبی در جدول قرار بگیرند، هر چند هنوز راه زیادی تا پایان فصل باقی مانده است. او گمان می کند لئو مسی بهترین گزینه برای بدست آوردن توپ طلا می باشد. درباره ی بنفیکا او گفت : «آن ها در خط حمله بسیار قدرتمندند و برای پیروزی به نوکمپ خواهند آمد».

اف سی بارسلونا اکنون رکورد دار بهترین شروع تاریخ لالیگاست. آن ها به ترتیب شش و یازده امتیاز جلوتر از تیم های دوم و سوم جدول هستند و این مسئله سبب شده است، جرارد پیکه بعنوان یکی از عوامل موفقیت بارسا اینگونه سخن بگوید: «این آغاز خوب باعث می شود ما آرامش خاطر داشته باشیم و با اتفاقات آینده راحت تر برخورد کنیم. ما در موقعیت خوبی بسر می بریم و اگر بتوانیم همین گونه ادامه دهیم، عناوین زیادی بدست می آوریم».

اما نبرد هنوز تمام نشده است: «هنوز راه زیادی تا پایان فصل باقی مانده است و ما آنقدر تجربه داریم که بفهمیم هنوز باید قدرتمند در زمین حضور یابیم. در سال اول حضور گواردیولا نیز چنین فضایی حاکم بود، اما در پایان به برنابئو رفتیم و برنده ی لیگ شدیم. او به این نکته نیز باور دارد که با گذشت هر چه بیشتر از فصل، آن ها پیشرفت می کنند».

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خط دفاعی بسیار قدرتمند

8 گل بارسا در این فصل توسط مدافعان بثمر رسیده است، کسانی که تا این مقطع، فصل درخشانی را سپری کرده اند. آدریانو 4 گل، آلبا 3 گل، پیکه و پویول نیز هر کدام یک گل بثمر رسانده اند. خط دفاع در هیچکدام از 4 فصل اخیر تاکنون 8 گل بثمر نرسانده بود. آمار بیانگر این واقعیت است که 16% از گل های این فصل بارسا توسط خط دفاع تیم بثمر رسیده است.

بارسای تیتو ویلانووا ماشین گلزنی است، و این امر از خطوط دفاعی تیم آغاز می شود. بارسلونا تیمیست که هر 11 بازیکن در آن حمله میکنند، همچنین هر 11 بازیکن در دفاع نیز حضور دارند، و آمار بیانگر این واقعیت است. بعد از 14 بازی در لیگ بارسا 48 گل بثمر رسانده است، 8 گل از این تعداد، توسط مدافعان بثمر رسیده است.

به عبارتی دیگر، 16% از گل های تیم توسط خط دفاع بثمر رسیده است. گفتن این نکته که همین تعداد گل در کل فصل گذشته توسط مدافعان بثمر رسید، نشان دهنده ی تغییر روش بازی تیم است.

پ ن : فک نمیکنم نبود گوواردیولا خیلی توی تیم و تاکتیکاش حس بشه....

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
اهميتي به صحبت مورينيو ندادم

[h=1]ويلانووا: فوتبال با مسي لذت‌بخش است[/h] [h=2] سرمربي بارسلونا به تمجيد از ستاره آرژانتيني تيمش پرداخت و اعلام کرد که با او از فوتبال آبي‌اناري پوشان لذت مي‌برد.[/h]
تيتو ويلانووا در کنفرانس خبري پيش از بازي امشب در ليگ قهرمانان اروپا مقابل بنفيکا در خصوص بازي دادن به ذخيره‌ها اظهار داشت: دو مسابقه هرگز مثل هم نيستند و خواهيم ديد که امشب چگونه بازي مي‌کنيم. بنفيکا با آمادگي کامل به اين مسابقه خواهد آمد. در حالي که ما با يک بازي کمتر هم به دور بعد رسيده‌ايم، بازي متفاوتي را شاهد خواهيم بود. تيمي را به ميدان مي‌فرستيم که پيروز شويم. همچنين مي‌خواهم ببينم بازيکنان جوانم چگونه به در اين مرحله عمل مي‌کنند.

وي ادامه داد: مسي هفته گذشته در رقابت‌هاي کوپا دل‌ري به استراحت پرداخت اما هميشه مي‌خواهد بازي کند. اين به خاطر رکوردشکني نيست بلکه به اين دليل است که هميشه خواهان رقابت است. اين يکي از مسابقات ليگ قهرمانان است و او براي حضور در آن هيجان دارد، ما با مسي از فوتبال‌مان لذت مي‌بريم و او هم باعث قدرتمندتر شدن ما مي‌شود. تصاوير مولر را ديده‌ام اما او را از نزديک نديده‌ام، چون من بسيار جوان بودم. شنيدم که درباره عملکرد فوق‌العاده او در آلمان حرف‌هاي زيادي زده شده است.

سرمربي بارسلونا خاطرنشان کرد: فکر نمي‌کنم هدف مسي در اين بازي شکستن رکورد مولر باشد. بايد تاجايي که مي‌توانيم طبيعي عمل کنيم. اگر به اين مسئله فکر کنيم کارها بسيار سخت‌تر خواهد شد، اما در صورتي که عملکرد صحيحي داشته باشيم رسيدن به آن آسان است. مهم‌ترين مسئله اين است که روي مسابقه تمرکز کنيم نه اينکه هدفمان شکستن رکورد مولر باشد.

ويلانووا اضافه کرد: مسي مثل هميشه است و بسيار عالي کار مي‌کند و در بازي کردن رو به جلو فکر مي‌کند. هيچ تغييري را در او مشاهده نکرده‌ام.

وي تأکيد کرد: برخي بازيکنان مصدوم ما بهبود يافته اند و اين بازي فرصت خوبي براي آنها است. همچنين بازيکنان ذخيره‌ و جواناني هم هستند که مي‌توانند ارزش خود را براي آينده نشان دهند. بازيکنان واقعا براي اين بازي انگيزه دارند.

ويلانووا در خصوص تفاوت بارسلوناي گوارديولا و بارسلوناي زمان ويلانووا اظهار داشت: من نمي‌خواهم درباره تفاوت‌ها حرف بزنم. همان بازيکنان را داريم و به همان شيوه بازي مي‌کنيم. .مقايسه اين دو تيم کار منتقدان است.

وي در خصوص صحبت‌هاي مورينيو در خصوص بورخس که گفته بود او را نمي‌شناسم گفت: .وقتي مورينيو فصل پيش گفت مرا نمي‌شناسد هيچ احساس بدي به من دست نداد.

ويلانووا افزود: هنگامي که مسابقات ليگ قهرمانان است تلاش مي‌کنيم روي بازي‌هايمان تمرکز کنيم. معمولا تلاش مي‌کنيد تا بازي ساير تيم‌ها را هم ببينيدي ولي ما مسابقه هيچ يک از تيم‌ها را نديديم چون وقت کافي براي اين کار نداشتيم. وقتي قرار است مقابل تيمي به ميدان برويم آن تيم را تحليل مي‌ کنيم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.
.

Previa-Barca-Benfica_54357001831_51356729138_352_256.jpg

1 گل ، فقط 1 گل .... :graduated

54356995181.jpg

.
.
.
.
.

.
.

The history of the Barça-Benfica​

سال 1992 نئو کمپ ،

md_20030920_151864924_2.jpg

استو ئیچکوف ،

Barca-Benfica_54351224251_54115221152_960_640.jpg

Marcador_54351224292_54115221152_960_640.jpg

زوبی زارتا مدیر ورزشی فعلی باشگاه و کاپیتان سابق ...

md_20030920_151865900_2.jpg

Barca-Benfica-Partido-de-vuelt_54351224146_54115221152_960_640.jpg

رونالدینهو بعد از گلزنی به اتوئو اشاره میکنه که پاس گل رو بهش داده ...

Barca-Benfica-Partido-de-vuelt_54351224170_54115221152_960_640.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول که اصلا بازی نکرد.

تقریبا تیم ذخیره ها رفتن تو زمین. اصلا هم خوب بازی نکردند.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
افتضاح بازی میکردن البته بازیکنان اصلی نبودن ولی فکر میکردن بازیکنان اصلی هستند!:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بدترین سناریوی ممکن رخ داد.

لیونل مسی مصدوم شد و معلوم نیست به بازیهای بعدی میرسه یا نه.

تیتو حماقت کرد. باید از اول به تیم اصلی بازی میداد بعد که مسی گل رو زد تعویضش میکرد.

اگه مسی مصدوم بشه و نتونه رکورد رو بزنه هواداران تیتو رو نمیبخشند.

بخصوص اینکه تو بازی مالاگا هم بازی نکرد.

بالا