• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یه خبر بد: خداحافظی قریب الوقوع آبیدال با بارسلونا

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در حالی که هر هفته‌ چند تن از بازیکنان بارسلونا از جمله ژاوی از بهبود مصدومیت آبیدال و بازگشت او به میادین سخن می‌گویند، رادیو مونته کارلو از خداحافظی این دفاع فرانسوی با بارسلونا در اواخر دسامبر سال جاری به دلیل طولانی شدن دوره درمان، خبر داد.

قرار است دکتر بارسلونا بازیکنی که جام قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان را در ومبلی بالای سر برد را مورد ارزیابی قرار دهد و زمان دقیق بازگشت او به میادین را اعلام کند. البته بعید به نظر می‌رسد آبیدال بتواند به زودی به میادین بازگردد.

دفاع چپ فرانسوی بارسلونا به دلیل تومور کلیوی دور از میادین بوده است.

گفته می‌شود باشگاه بارسلونا به شدت مخالف لغو قرارداد با این بازیکن است و همچنان به حمایت از آبیدال خواهد پرداخت.

منبع: ایسنا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بهترین 5 گل ریوالدو به انتخاب سایت totalbarca

تقدیم به همه خصوصا آقا مهرداد .

Rivaldo top 5 goals in FC Barcelona - YouTube

لینک یو ت ی و ب رو میتونید از اینجا دانلود کنید

فوق العاده بود. بخصوص اون ضربه ایستگاهیه و اون گل برگردون اخریش....

من هر دفعه ریوالدو رو میبینم میگم لعنت به کارلو انجلوتی که روی لجبازیش خیلی ریوالدو رو اذیت کرد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فوق العاده بود. بخصوص اون ضربه ایستگاهیه و اون گل برگردون اخریش....

من هر دفعه ریوالدو رو میبینم میگم لعنت به کارلو انجلوتی که روی لجبازیش خیلی ریوالدو رو اذیت کرد.

شاید تنها مربی باشه که یک بازیکن رو تو دوران اوجش نیمکت نشین کرد شاید من یادم نمیاد
واقعا حیفش نباید از بارسا میرقت.....

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از کارلتو هیچوقت بدم نمیومد اما بعد از اون رفتارش با ریوالدو هیچوقت دیگه ازش خوشم نیومد.

ریوالدو هم این اواخر در اوگاندا بود و اگه درست گفته باشم تو 41 سالگی از فوتبال خداحافظی کرد. یاد اون گلی که تو بازی برزیل - انگلستان جام جهانی 2002 به دیوید سیمن زد بخیر.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
اولين تساوي بدون گل دوره ي ويلانووا

بارسا برابر بنفيكا، آخرين بازي دوره گروهي جام باشگاه هاي اروپا، اولين بازي بارسا در فصل ٢٠١٠/١٣ بود كه با همان نتيجه ابتدايي به پايان رسيد

2012-12-05_FCB_-_SL_BENFICA_014.v1354790914.jpg

-تا نتيجه ٠-٠ روز سه شنبه، بارسا حداقل يك گل در هر بازي از ١٤ بازي خود در لاليگا، و ٥ بازي خود در اروپا، و همچنين در ٢ بازي خود در كوپا و و در هر دو بازي سوپر كاپ اسپانيا به ثمر رسانده بود.

-برادران آلكانترا، تياگو و رافينيا، بعد از تقريبا يك سال از اولين باري كه كنار يكديگر بازي كردند، در ٦دسامبر ٢٠١٢ در يكي ديگر از بازيهاي جام باشگاه هاي اروپا برابر باته(٤-٠)، بار ديگر كنار هم قرار گرفتند.

- ويكتور پلاناس اولين بازي خود در جام باشگاه هاي اروپا را تنها پس از يك هفته از اولين بازي خود براي بارسا مقابل آلاوز انجام داد.

-چهار بازيكن از شش بازيكن بارسا ب كه توسط ويلانووا انتخاب شده بودند از ابتدا بازي را آغاز كردند: تيو، پلاناس، رافينيا و سرخي روبرتو.

- اين ٣٤ بار از فصل ٢٠٠٨/٢٠٠٩ تا كنون است كه مسي از نيمكت به بازي مي آيد.

- بارسا ٦٢٪ مالكيت توپ را به عهده داشت.

- تياگو آمار بيشترين پاس صحيح را در اين بازي در اختيار داشت (٨٣ از ٩٣).

- با وجود اينكه او شب گذشته بازي نكرد، چابي هرناندز هنوز با اختلاف زياد بهترين پاسور در مرحله گروهي است. با ٦٦٣ پاس خوب، آمار او ٢٥٩ پاس بيشتر از نفر دوم نيكلاس مويساندر ( آژاكس ) است.

- ماكسي پريرا بيشترين توپ را پوشش داد (١٢).

-داويد ويا، با چهار شوت، بيشترين شوت به دروازه را داشت.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
مسي :" احساس خوبي دارم، خوشبختانه فقط يک ضربه بود"

اين مهاجم آبي و اناري ها مطمئن نيست که آيا براي بازي يکشنبه برابر بتيس آماده ي بازي خواهد بود يا خير

2012-12-06_MESSI_01.v1354801978.JPG

دفاع مسی از زبان کاتالان ها

لئو مسی نیز صحبت های مربی خود را انعکاس داد، ا زبان کاتالانی و سیاست های کاتالونیا دفاع کرد. "مسی با کاتالان در خوانده ام و با زبان آن ها بزرگ شده ام و هیچ مشکلی نداشته ام. ما باید به جامعه چیزهایی اضافه کنیم، نه اینکه چیزی را از آن بگیریم. هر چه بیشتر این زبان استفاده شود بهتر است."
24 ساعت بعد از بازي بارسا در برابر بنفيکا، لئو مسي با رسانه ها راجع به اتفاقي که در دقيقه ي 84 بازي افتاد صحبت کرد، وقتي که او بر روي زمين افتاد : "وقتي ضربه خوردم بخاطر دردي که در زانويم احساس کردم، فکر ميکردم اوضاع بدتر از اين باشد. فکر ميکردم حدود يک ماه دور از ميادين باشم. پس از اينکه دکترها خطر مصدوميت جدي را رد کردند، بخاطر اين خبر بسيار آرام تر شدم." در بازي، اين بازيکن آرژانتيني بعد از ضربه قادر بود ادامه دهد و شوت بزند، او در اين مورد گفت :" من به بازي ادامه دادم و شوت زدم زيرا درد زيادي داشتم و احساس کردم براي مدت ها اين آخرين باري باشد که توپ به پايم برخورد ميکند."

"نميتوانم بگويم که آيا براي بازي يکشنبه آماده خواهم بود يا خير"

يک روز بعد از اينکه او ضربه اي به زانويش خورد، در يک برنامه ي تبليغاتي مربوط به خطوط هوايي ترکيه، مسي توضيح داد :"احساس خوبي دارم، خوشبختانه اين فقط يک ضربه بود و اکنون حالم خيلي بهتر است." او اضافه کرد :" مطمئن نيستم که آيا روز يکشنبه بازي خواهم کرد يا خير، به مراحل ريکاوري ام بستگي دارد." وقتي از او درباره ي تاثير غيبتش روي تيم در بازي يکشنبه سوال شد، مسي به اين نکته اشاره کرد که :"تيم بازيکنان زيادي دارد که ميتوانند جاي غايب ها را پر کنند." راجع به ابراز احساسات هواداران بارسا بعد از بازي ديشب از او سوال شد، او گفت :" از حمايت مردم و هواداران بارسا بسيار سپاسگزارم. اين تجربه باعث خوشحالي من ميشود."

مسي ميخواهد هميشه بازي کند

"من نظرم تغيير نکرده است، اين اتفاق ميتوانست در تمرين و يا هر بازي ديگري نيز رخ دهد. هر زماني که شما در بازي حضور داريد خطر مصدوميت وجود دارد." در پايان او با صراحت به سوالي راجع به شکستن رکورد مولر پاسخ گفت :" من نسبت به شکستن اين رکورد وسواسي ندارم. واضح است که شکستن اين رکورد زيبا خواهد بود و من نيز به آن نزديک شده ام، اما وسواسي براي انجام اين کار ندارم."

مسي و کوبه برايانت بخشي از برنامه ي تبليغاتي Turkish Airlines با شعار "با بهترين ها پرواز کنيد" بودند. اين بازيکن تيم بسکتبال لوس آنجلس ليکرز و مهاجم بارسلونا در ساخت تبليغي که در ساعات آينده پخش خواهد شد شرکت داشتند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مسي و بارسلونا؛ گران قيمت ‌ترين بازيکن و باشگاه دنيا

2e1b47cb6f47e2a0149f10f3df034586ab05a48b.jpg

ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسلونا گران ‌قيمت ترين و باارزش‌ترين بازيکن دنياست و بارسلونا، گران قيمت ترين باشگاه جهان!

به گزارش football-espana شرکت مشاوره مالي برزيلي پلوريکانسالتوريا گزارش سالانه خود را منتشر کرده و به بررسي ارزش تقريبي بازيکنان حاضر در دنياي حرفه اي فوتبال پرداخته است. به گزارش اين شرکت سه بازيکن گران‌قيمت دنيا در لاليگاي اسپانيا توپ مي‌زنند. مسي با ارزش 140 ميليون يورويي در صدر قرار دارد و کريستيانو رونالدوي پرتغالي با ارزش 96.3 ميليون يورويي در جايگاه دوم است. آندرس ايني‌استاي اسپانيايي هم با قيمت 68.5 ميليون يورويي سوم است.

همچنين اين شرکت برزيلي به بررسي قيمت بازيکنان 198 باشگاه حرفه‌اي فوتبال پرداخته است و به اين نتيجه رسيده که قيمت کلي 171 باشگاه از قيمت مسي کمتر است!

گفتني است فالکائو بيشترين رشد را در اين ليست داشته چون از رده چهلم در سال 2011 به رده پنجم (به قيمت 56.1 ميليون يورو) صعود کرده و بعد از وين روني 60.2 ميليون يورويي قرار گرفته است. نيمار، ستاره برزيلي که يکي از اهداف بارسلونا در بازار نقل و انتقالات است در اين ليست رده ششم را به خود اختصاص داده است: 55 ميليون يورو.

جالب است بدانيد در بين بيست بازيکن گران قيمت جهان نام شش بازيکن اسپانيايي ديده مي شود و 10 بازيکن هم در لاليگاي اسپانيا (به خصوص بارسلونا و رئال مادريد) توپ مي‌زنند.

قيمت تقريبي بازيکنان بارسلونا چيزي در حدود 671 ميليون يورو است و اين رقم در مورد رئال مادريد 593 ميليون يورو است.

منچستر سيتي انگليس نيز در رده سوم قرار گرفته و بيش از 100 ميليون يورو با رئال فاصله دارد.

ارزش گذاري هر بازيکن فوتبال با توجه به 16 فاکتور از جمله سن، قدرت بدني، تکنيک، کيفيت فني، ظرفيت براي بازي در زمين، ‌ويژگي‌هاي تاکتيکي، شرايط جسماني، ديسيپلين، روح تيمي، شرايط پزشکي، تجربه بين المللي، کاپيتاني تيم ملي، ‌دستاوردها، ارزش در بازار و... ارزيابي شده است.

گران‌ قيمت ترين بازيکنان

1. ليونل مسي 140 ميليون يورو
  2. کريستيانو رونالدو 96.3 ميليون يورو
  3. آندرس ايني‌استا 68.4 ميليون يورو
  4. وين روني 60.2 ميليون يورو
  5. رادامل فالکائو 56.1 ميليون يورو

گران ‌قيمت ترين باشگاه‌ها

1. بارسلونا 671 ميليون يورو
  2. رئال مادريد 593 ميليون يورو
  3. منچسترسيتي 489 ميليون يورو
  4. منچستريونايتد 452 ميليون يورو
  5. بايرن مونيخ 429 ميليون يورو

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ینی واقعا جام جهانی و جام ملت های اروپا هزینش به این نمیرسه؟؟؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.
.
.

messi ... (3).jpg

بلند شو اسطوره ، بلند شو ...

messi ....jpg

تیتو حرف قشنگی زده بود : برای نبود مسی برنامه ای نداریم ، پس امیدوارم برگرده !

تو این چند سال یادم نمیاد مسی _ با وجودی که بیشترین خطاها روش انجام میشه _ مصدومیت طولانی ای داشته باشه ، همیشه اومده و مثل یک گلادیاتور تیمو نجات داده ، ایندفعه هم مصدومیت حریف مسی نشد ...

messi ... (1).jpg

messi ... (2).jpg

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
دمت گرم محسن جان

خداوکیلی هر وقت میام و میبینم محسن پست زده کلی کیف میکنم از پست های قشنگش

البته نه این که بقیه پست هاشون بده ولی محسن خیلی قشنگه پستاش

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
3bdcd98db705dd2b4f13c8427010ba0012eef717.jpg

[h=1]مادرید - کاتالان: رویارویی مجدد رائول و پویول[/h] تیم‌های مادرید و کاتالان در می سال آینده در مقابل هم بازی خواهند کرد.
در 15 می 2013، پویول و رائول می‌توانند بار دیگر در مقابل یکدیگر قرار گیرند. این بار به جای بارسلونا و رئال مادرید، کاتالان و مادرید هستند که در مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت. به گفته ویسنته تمپرادو، در مصاحبه با رادیو مارکا از برگزاری این بازی خبر داد و اعلام کرد که می‌خواهد بهترین بازیکنان را به این رقابت بیاورد. با توجه به این‌که زمان این بازی پیش از اتمام فصل خواهد بود، مذاکره با بازیکنان و باشگاه‌ها برای برگزاری این بازی دوستانه مشکل است. تمایل برگزار کنندگان این رقابت این است که رائول بازوبند کاپیتانی تیم مادرید را به بازو ببندد و بازیکنانی نظیر والدز، پویول، پیکه، بوسکتس، ژاوی و اینیستا نیز در تیم کاتالان حضور داشته باشند. مسئولان کاتالان برگزاری این بازی را هنوز قطعی ندانسته‌اند.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
878897c0d1c9b5f9e4b8720b8108e1d2cbd2e24f.jpg

[h=1]رونالدینیو: مسی بهترین بازیکن جهان است[/h] رونالدینیو، ستاره سابق بارسلونا، از زمان حضور در این تیم و خاطرات هم‌بازی بودن با مسی می‌گوید. مهاجم برزیلی سابق بارسلونا هیچ شکی در این که مسی بهترین بازیکن جهان است ندارد و 4 فصل هم‌بازی بودن با مسی (از 2004 تا 2008) را یک افتخار می‌داند. رونالدینیو روزهای آغازین مسی در بارسلونا را فراموش نکرده است و از خاطره اولین گل مسی در بارسا می‌گوید: “بازی که بیش از همه از مسی به یاد دارم، بازی است که مسی اولین گل خود را به ثمر رساند. این گل روی پاس من بود. او در آغاز راه خود بود. مسی اکنون بهترین بازیکن جهان است.” این گل در تاریخ 1 می 2005 در بازی بارسلونا در مقابل آلباسته بود. مسی در دقایق پایانی به جای اتوئو وارد زمین شد و در همان فرصت کم دو گل به ثمر رساند که هر دو روی پاس رونالدینیو بود، که یکی از این گل‌ها به اشتباه توسط داور آفساید اعلام شد. رونالدینیو از خاطره اولین روزی که مسی را دیده است می‌گوید: “اولین باری که من بازی مسی را دیدم هنوز با تیم ما تمرین نمی کرد. او در رده جوانان بارسا بود. من بازی او را دیدم و در ادامه او به تیم اصلی آمد. از همان زمان مشخص بود که او بازیکن بزرگی خواهد شد.” “هرگاه امکان داشته باشد با هم صحبت می‌کنیم. او می‌داند که در قلب من همیشه جا دارد.” رونالدینیو در مورد مقایسه مسی، رونالدو و نیمار گفت: “این‌ها سه بازیکن بزرگ هستند. نیمار امروز یکی از بهترین‌هاست. کریستیانو سال‌های طلایی را سپری می‌کند. به نظر من مسی در جهان بهترین است و نیمار در برزیل.”

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امار ها زیاد جالب نیس برای بازی روز یکشنبه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بارسا از سال 1999 تاكنون در یازده بازی خود فقط یك بار در ویلامارین پیروز شده است.

بارسا روز یكشنبه برای رویارویی با بتیس به بنیتو ویلامارین می رود؛ زمینی كه چندان برای بارسا خوشایند نبوده است. در 47 باری كه بارسا در سویل بازی كرده است، 18 برد، 13 تساوی و 16 باخت به دست آمده است. با این وجود در سالهای اخیر، آنها توانسته اند به یك پیروزی از 13 بازی خود برسند.

تساوی در بازگشت به صدر

بارسا در انتهای فصل گذشته با این تیم روبرو شده است، جایی كه آنها با نتیجه 2-2 به تساوی رسیدند كه هیچ تاثیری نداشت. بازی ای كه وضعیت اولین فصل بتیس را پس از بازگشت 2 سال اش از دسته دوم مشخص كرد، زمانی كه آنها در دور رفت مرحله یك چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا با بارسا روبرو شدند و با نتیجه 3-1 پیروز گشتند، قبل از اینكه در بازی برگشت در نیوكمپ 5-0 شكست بخورند.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
a66929d88222a2737fcf2a7b16e2b0921765b1f4.jpg

[h=1]مسی در لیست بارسلونا برای دیدار مقابل بتیس[/h] لئو مسی، مهاجم بارسلونا، به طور کامل از مصدومیت رهایی یافته و بنا به اجازه پزشکان می‌تواند در بازی فرداشب بارسلونا در مقابل بتیس به میدان برود.

بارسلونا امروز تمرینات خود را برای رویارویی با بتیس پی‌گرفت و لئو مسی که در چند روز گذشته به ریکاوری مصدومیت خود مشغول بود نیز در تمرینات شرکت کرد. در پایان تمرین پزشکان بارسلونا به مسی اجازه حضور در دیدار فردا شب این تیم مقابل رئال بتیس را دادند. بارترا، الکسیس و آلوز، دیگر بازیکنان مصدوم تیم نیز به همراه سایر بازیکنان به تمرین پرداختند و می‌تواند اجازه حضور در بازی فردا را کسب کنند. اریک آبیدال، مدافع فرانسوی بارسا نیز جدا از دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مسی علاوه بر تمرین گروهی با تیم ، برای بازی با بتیس راهی سویا شده ! ، یعنی مصدومیت = کشک ...

من رسما با داور بازی جناب Velasco Carballo مشکل دارم :hmm:

تمرینات امروز ...

2012-12-08_ENTRENO_01-Optimized.v1354980950.JPG

2012-12-08_ENTRENO_04-Optimized.v1354980956.JPG

2012-12-08_ENTRENO_14-Optimized.v1354980971.JPG

2012-12-08_ENTRENO_20-Optimized.v1354980977.JPG

2012-12-08_ENTRENO_28-Optimized.v1354980980.JPG

2012-12-08_ENTRENO_31-Optimized.v1354980983.JPG

2012-12-08_ENTRENO_35-Optimized.v1354980986.JPG

2012-12-08_ENTRENO_51-Optimized.v1354980998.JPG

.

tut