• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
واییییییییییییییییییییییی
وااااااااااااااااااااااااااااااااااا:blink::blink:

یا ابر فرض........................

این چی بود؟؟؟؟

این آدریانو دیگه کیه؟؟؟:wacko:عجب گلی زد.

واقعا دنی آلوز می خواد بره؟؟؟خیلی حیفه:(

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
واییییییییییییییییییییییی
وااااااااااااااااااااااااااااااااااا:blink::blink:

یا ابر فرض........................

این چی بود؟؟؟؟

این آدریانو دیگه کیه؟؟؟:wacko:عجب گلی زد.

واقعا دنی آلوز می خواد بره؟؟؟خیلی حیفه:(

کی گفت میخواد بره؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی سختی شد.

2 1 نیمه اول بردیم.

اتلتیکو خیلی خوب بازی کرد تو 30 دقیقه اول. بارسا هم خیلی بد بازی کرد و خوش شانس بودیم که فقط 1 گل خوردیم. اما از دقیقه 30 به بعد اونا افت کردن و بارسا بازی رو در اختیار گرفت.

گل ادریانو فوق العاده بود.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
موفقیت بارسا تو نیمه ی اول فقط یک رمز داشت، همون چیزی که باعث شد تیمی مثل سلتیک در دقایق پایانی از بارسا گل بخوره در هر دو بازی و تا آستانه ی خوردن گل های بیشتر پیش بره
این که در دقایق پایانی هر نیمه تیم های روبرو شدیدا تضعیف میشن، اتفاقی که واسه اتلتیکو هم افتاد
باید گفت تاثیر پیکه و پویول در فشار بارسا برای گل دوم فوق العاده بود.
فکر میکنم این الکسیس یه مقدار لنگ میزنه تو بارسا، اونم به این خاطر که به عنوان یه مهاجم پسیو ازش استفاده میشه، پشت به دروازست، در صورتی که بازیکنیه که برای کارای عمقی خیلی خوبه ولی در شرایط بارسا کار زیادی ازش بر نمیاد.
و این فالکائو، بی نظیره
در دنیای مهاجم های من، فقط روماریو رو در ترازش میبینم

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
تا قبل از اینکه آدریانو گل بزنه کلی با خودم غر زدم سرش! همین جوری کلشو میندازه پایین میره جلو پشتش همش خالی بود ولی با سوپر گلش تیم رو نجات داد... مسی نیمه اول علاوه بر اینکه خیلی خوب دفاع شد خودش هم وقتی توپ می گرفت بد کار می کرد اوجش گلی بود که خوردیم ولی یا یک تک صحنه همه چیز رو عوض کرد , ژاوی هم خیلی به مسی حال میده بعضی وقتا! کاشته های سمت چپ محوطه رو بیشتر خودش باید بزنه...
به دقیقه 70 داریم می رسیم, فکر می کنم 30,35 دقیقه بازی کردن حداقل حق ویا باشه
Real Madrid 2 - 2 RCD Espanyol
تیم همشهری با اینکه امسال وضعیت جالبی نداره کار بزرگی انجام داد .
اصالت کاتالانیشو نشون داد .... بازی تو برنابئو بود !

خوشم نمیاد از اسپانیول , تلخی اون 2-2 لعنتی هنوز هم برای من آزاردهندست...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوب فکر کنم این برد یه پیام داشت، اونم این بود که
تیتو ویلانووا تونست خودش رو ثابت کنه.حداقل در کوتاه مدت اینطور به نظر میرسه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
و اینم طوفان بارسلونا

واقعا میشه از بازی این تیم لذت نبرد :)

فوق العاده است این تیم. 30 دقیقه اول نیمه اول اصلا رو دور نبود اما از دقیقه 30 به بعد بازی رو گرفت در اختیارش و کار اتلتیکو رو تمام کرد.

اتلتیکو نیمه دوم هیچ حرفی برای گفتن نداشت و مثل موشی بود که افتاده تو قفس

ادریانو واقعا پیشرفت کرده. ازش خوشم نمیومد اما این فصل فوق العاده بوده. امروزم با اون سوپر گلش تیم رو برگردوند.

بوسکتس. پویول ، پیکه و البا همشون عالی بودن.

الکسیس بد نبود اما پدرو خوب نبود. ایکاش به ویا بیشتر بازی میداد.

لئو نیمه اول اسیر بازی دفاعی اتلتیکو و یارگیریشون بود. اما نیمه دوم کار خودشو کرد. 6 بازی پشت سر بریس میکنه و 12 گل !! بیخود نیست بهش میگن کینگ لئو

90 گل :) در یک سال

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
تبريك بابت برد
من امشب به يه چيز فكر ميكردم...
اون هم اينكه در آينده و سال ها بعد از مسى به چه عنوان ياد ميشه؟؟
اعجوبه؟ماوراالطبيعه؟؟
واقعا خارق العاده هست اين بشر...
فالكائو كيه؟؟رونالدو كيه؟؟
فقط مسى

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله ، در یه صورت ؛

اگه گزارشگر خیابانی باشه !

من که داشتم از جزیره اچ دی نگاه میکردم. گزارشگرش عرب بود اما جالب بود.

کلی لقب سر هم کرد. سلطان ، قیصر ، امپراطور ، و و و اخرش گفت مستر لیونل مسی :)

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اقا تبریک به بارسایی ها عزیز برد خفنی بود
اوووووووووووووووووووووووف گل ادریانو خفن بود چی بود ای چی خوشم اومد وقتی گل زد دهن این فردوسی پور بسته شد یعنی از دقیقه 1 تا دقیقه ای که ادریانو گل زد یه راست ازش تعریف کرد نمیگم نباید ازش تعریف کرد یا بدم بیاد نه اقا تو تعریف کن عقلانی باشه نه هنوز بازی شروع نشده بود تو و اون دوست گرامیت گفتید دوست داریم بارسا ببازه . بیخیال
مسی که شد 90 !!!!!! یا حضرت فیل
یکی به من بگه فلسفه بازی کردن پدرو تا دقیقه 80 خورده ای چی بود ویا بنده خدا باید از اول بازی میکرد و بعد الکسیس میرفت اون سمت که پدرو بود نمی دونم چرا دوستان به الکسیس خورده میگیرند ؟ امسال به نوعی فکر کنم مربی تغییر تاکتیکش داده که بره به کناره ها و از فیزیک بدنیش استفاده کنه ولی سالی که پپ بود اینطور نبود و همش روبه جلو بود یادتونه که خیلی قشنگ بازی میکرد و اون گل زیبا تو الکلاسیکو رو زد همو که مسی پاس داد و یه ضرب زد
بروبکس دفا عالی بودن
هافبک که ژوای خوب بود اینیستا خیلی قشنگ کار میکرد دمش گرم
ویا انصافا" حقش بازی کردن از اول هست به جای پدرویی که الان چند بازی که اصلا" ضایع بازی میکنه
و حال کردم با تیکه هادی طباطبایی گفت عملا" بارسا اومد به اتلتیکو گفت درسته دوم جدول هستی ولی در مقابل ما هیچی نیستی خیلی حال کردم
اقای جاودی هم گرد هارد مولر رو عملا" محاجم پشمک فرض کرد !!!! و گفت 100 در 1000 فلاکائو از گرد مولر بهتره اخه بسه دیگه عمو گرد مولر کجا فالکائو کجا این گرد مولر سلطانی بود واسه خودش (دوستان فکر نکنند که مسی چون رکوردش رو زده و من دارم ازش تعریف میکنم نه دادا)
زیاد شد
به امید بازیها و بردهای بعضی بارسا
موفق باشید

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
خدايى امشب مسى خوب نبود؟؟
جناب عادل خان بعد از گل دوم مسى برگشته ميگه مسى وقتى خوب هم بازى نميكنه باز گل ميزنه...يعنى واقعا
من نميگم مسى امشب تمام توانش رو به نمايش گذاشت ولى اصلا نميشد بگى خوب نبود!!
درست يادم هست سال ٢٠٠٦ اون موقع كه رونالدينيو هم تو اوج بود تا يكم پاش ليز ميخورد فردوسى پور ميگفت خوب نيست و فلان و ...بعد از گل فالكائو هم بازى ول كرده بود داشت اسطوره ميساخت از فالكائو تا اينكه ادريانو اون سوپر گل زد يه دفعه به خودش اومد:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از همه این حرفا بگذریم، جای خالی سسک خیلی احساس میشد
از طرفی خدا کنه یه مهاجم یا مدافع توی ژانویه بگیرن.
وای، این فالکائو بی نظیره، سبک بازیش به درد بارسا نمیخوره، چون اگه قرار باشه مسی نوک بازی کنه اون میره کناره و اونجا عملا کاربردی نداره، اما خوشبحال هرکی میخرتش
ببینیم آیا واقعا نیمار میاد، بیاد خیلی جذاب میشه. فکر کنم فروش الکسیس به یونتووس یا لیورپول معقولانه به نظر برسه
جا داره یادی بکنیم از ایسا کوئنکا مصدوم
امیدوارم هر چه سریعتر به تیم بگرده و از انتقال سریع بازیش لذت ببریم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
از همه این حرفا بگذریم، جای خالی سسک خیلی احساس میشد
از طرفی خدا کنه یه مهاجم یا مدافع توی ژانویه بگیرن.
وای، این فالکائو بی نظیره، سبک بازیش به درد بارسا نمیخوره، چون اگه قرار باشه مسی نوک بازی کنه اون میره کناره و اونجا عملا کاربردی نداره، اما خوشبحال هرکی میخرتش
ببینیم آیا واقعا نیمار میاد، بیاد خیلی جذاب میشه. فکر کنم فروش الکسیس به یونتووس یا لیورپول معقولانه به نظر برسه
جا داره یادی بکنیم از ایسا کوئنکا مصدوم
امیدوارم هر چه سریعتر به تیم بگرده و از انتقال سریع بازیش لذت ببریم

تو همه ی بروبچزی که تازگی از لاماسیا به تیم اضافه شدن کوئنکا و تیاگو یه چیز دیگه هستن ...

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
به نظرم بعضی چیزا نیاز به اثبات نداره

مسی چیزی برای اثبات باقی نگذاشت

پیشاپیش قهرمانی بارسا در لالیگا و تصاحب 4 مین توپ طلا برا مسی تبریک

آیا مسی روانیه ؟ دیوانه است ؟ اعجوبه ست بقرآن این آدم

دیشب آدریانو و اینیستا هم خیلی عالی بازی کردند
فقط یک مقدارژاوی تو بازی محو نبود ؟

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تبریک به همه دوستان بارسایی...

ما همه را می بریم، حتی شما دوست عزیز!

بارسلونا 4- اتلتیکو 1

1f16f5e5ffb3218698c9161dac3edf4987808045.jpg

بارسلونا با این برد گامی دیگر به قهرمان نزدیک شد، تیم های مادریدی برای قهرمانی باید به معجزات الهی امیدوار باشند!

تیم فوتبال بارسلونا در شبی که بهترین بازی دوران تیتو را هم انجام نمی داد 4 گل وارد دروازه کورتویس کرد، تا نشان دهد همه تیم ها به نیوکمپ می آیند و می روند وچاره ای جز باخت ندارند.

بارسلونا با این برد شایستگی خود را برای قهرمان شدن به رخ همگان کشید، بارسا با کسری از کیفیت همیشگی خود هم توانست بهترین تیم لالیگای این فصل بعد از خود را -حداقل در زمینه نتیجه گیری- ، با 4 گل در هم بکوبد، که یاران رونالدو پس از تساوی نا امیدانه برابر دیگر تیم کاتالانی، شاهد در هم شکسته شدنه رویا های خود باشند، رویا هایی که زین پس وهم و کابوس خواهد بود.

و استاد مسی شخصی که تصویرش در گوشه ذهن شما هست و بالای این خط نوشت نیز مشاهده می شود همچون تمام بازی های بارسلونا مرد اول میدان بود، آن هم در شرایطی که یکی از متوسط ترین شب های خود را با بارسا می گذراند، اما در همین شب متوسط هم 2 گل را به کورتویس که گفته بود از مسی نمی ترسد هدیه داد تا باب دوستی را نیز با او باز کند!

4 گل بارسا تک گل تماشایی فالکائو را بی اثر کرد، تا رادامل تفاوت های لاکرونیا و بارسلونا را به خوبی شناسایی کند!

شرح بازی

اتلتیکو بازی را بسیار خوب آغاز کرد و در 30 دقیقه ابتدایی حاکم توپ و میدان بود، و در همان دقایق ابتدایی فالکائو چندین بار خود را در موقعیت گلزنی قرار داد. ضربه سر او به تیر دروازه برخورد کرد و دقایقی بعد نیز در موقعیتی تک به تک توپ را با فاصله کمی از چارچوب به بیرون زد.

سرانجام در دقیقه 31 بود که روی اشتباه مسی و توپ گیری کاستا و پاس او به فالکائو و استارتی 50 متری و فوق العاده رادامل، با والدز تک به تک شد و در نهایت ضربه چیپ با پای چپ او، وارد دروازه بارسا شد.

بارسا بازی همیشگی خود را ارائه نمی داد و بازی تخریبی هافبک های اتلتیکو کاملا پاسخ داده بود.

اما در دقیقه 36 در حالی که بارسا بازی روانی ارائه نمی داد این آدریانو بود که روی یک حرکت انفرادی و یک ضربه تماشایی توپ را به کنج دروازه کورتویس وارد کردتا بازی به تساوی کشیده شود.

در دقیقه 45 نیز بوسکتس در شلوغی محوطه جریمه گل دیگری را وارد دروازه اتلتیکو کرد در حالی که بارسا حاکم مطلق میدان بود دو تیم با همین نتیجه به رختکن بروند.

نیمه دوم نیز با برتری بارسا آغاز شد و توپ و میدان در اختیار بارسا بود. دقیقه 57 بود که لیونل ای که زیاد در جریان بازی نبود روی حرکتی سریع توپ را وارد دروازه اتلتیکو کرد تا 89 امین گل سال خود را به ثمر برساند.

دو دقیقه مانده به دقیقه 90 نیز آقای استاد مسی از راه رسید و 90 امین گل خود را در سال 2012 به ثمر برساند که هم با رکورد زیکوی برزیلی مساوی کن هم بارسا را 4 بر یک از اتلتیکو جلو بیاندازد و هم 2-یک در این بازی از فالکائو جلو بیفتد(البته در هم های مسی هم زیاد است! مثلا اینکه هم فاصله بارسا را با رئال به 13 برساند! تا نحسی گل های مسی بر مورینیو ی نگون بخت رئال، رخنه کند!).

یک پایان عالی برای بارسا در لیگ و در سال 2012 جایی که آنها بر بام فوتبال اسپانیا ایستاده اند بامی که هیچ شیبی ندارد و 9 امتیاز از اتلتیکو و 13 امتیاز از رئال بالاتر است!

بازیکنان دو تیم

والدز، آدریانو، پویول، پیکه، آلبا، ژاوی، بوسکتس،اینیستا، پدرو، الکسیس، مسی/ تعویضی ها: آلکانترا، آلوز، ویا

کورتویس، میراندا، گودین، فیلیپ، سوارز، خوان فران، گابی، کوکه، آردا توران، کاستا، فالکائو / تعویضی ها: دیاز، تیاگو، آدرین

بالا