• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
از دید من 2 تا مدافع میخوایم ... هم لوییز هم سیلوا با هم ... این 2 تا بغل هم میشن دیوار چین

اگه بتونیم دروازه بان برزیلی رو هم بخریم که عالیه

فعلا که دیوار چینو دارن خراب میکنن/
ملیت خودمونو حفظ کنیم بگیم این 2تا باهم میشن کوه دماوند:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از دید من 2 تا مدافع میخوایم ... هم لوییز هم سیلوا با هم ... این 2 تا بغل هم میشن دیوار چین

اگه این 2 تا بیان بارسا هم به نفع بارسا هست و هم به نفع تیم ملی برزیل . چون هماهنگیشون بیشتر و بیشتر میشه.

اما بعید میدونم بارسا بتونه این 2 تا رو با هم جذب کنه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

خیلی خوبه ولی دور از انتطاره شاید حتی یکیشون هم نیاد بارسا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رافینیا هم بصورت رسمی و قرضی به سلتاویگو پیوست

timthumb.php

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
Andres-Iniesta-con-un-Bugatti-_54377439681_54115221152_960_640-660x330.jpg
اینیستا و ماشین استثنایی او در سردینا ایتالیا

آندرس اینیستا همراه با خانواده خود در جزیره سردینا ایتالیا تعطیلات تابستانی خود را سپری میکند. ستاره بارسلونا برای خرید با ماشین bugatti veyron به یکی از فروشگاه ها رفته بود که همه را به هنگام پایین آمدن از ماشین غافلگیر کرد .
بوگاتی ویرون یکی از گرانترین و سریعترین ماشین های خیابانی دنیا است و قیمت آن ۲ ملیون یورو است

+++++++++++++++
c587ee3a3179fd3ee97620851db3c8dd2c27427b-550x330.jpg
ژاوی و اختصاص عواید حاصل از مراسم ازدوجش به یک بیمارستان

ژاوی هرناندز و همسرش نوریا کونیرا، شنبه ازدواج می‌‌کنند و پول‌های دریافتی از این مراسم را خرج بازسازی بیمارستان سن خوان ده دئو می‌‌کنند. این بیمارستان به مبلغ ۳۰ هزار یورو احتیاج دارد که ژاوی چند روز پیش از آن بازدید به عمل آورده است. این بیمارستان مخصوص کودکانی با بیماری‌های خاص است.
روزنامه ورزشی اسپورت چاپ بارسلونا امروز پنجشنبه نوشت: ژاوی روز شنبه – پس فردا- با یک روزنامه نگار اسپانیایی ازدواج می کند و هدایای جشن ازدواجش را به بیمارستان کودکان روز در شهر بارسلونا خواهد داد.
بر اساس این گزارش، این بیمارستان از نظر اداری وابسته به بیمارستان بزرگ سانت جوان د دئو خواهد بود و قرار است دارای بخشهای متعدد از جمله بخش ویژه درمان کودکانی باشد که از بیماریهای خطرناک رنج می برند اما بدون آنکه در آنجا بستری شوند، مورد مداوا قرار گیرند. به طور مثال ، کودکانی که سرطان دارند، در طول روز به این بیمارستان مراجعه کرده و تحت شیمی‌ درمانی قرار می گیرند اما پس از آن نزد خانواده هایشان می روند تا زمان بیشتری را با والدین خود بگذرانند.
بیمارستان سانت جوان د دئو شهر بارسلونا در بیانیه ای به این مناسبت گفت که بانک کایشا ایالت کاتالونیا نیز به اقدام ژاوی ملحق شده است و قصد دارد در مرحله نخست، مبلغ ۳۰ هزار یورو به ساخت این بیمارستان کمک کند.
هنوز مشخص نیست هدایای نقدی جشن عروسی ژاوی چقدر خواهد بود، اما ناظران با توجه به شهرت او و دوستی اش با افراد و شخصیتهای نامدار پیش بینی می کنند مبلغ هنگفتی در این مراسم جمع آوری شود و صدور اطلاعیه اهدای آن به بیمارستان نیز مهمانان را به ارایه کمکهای بیشتر تشویق خواهد کرد.
اسپانیاییها رسم دارند که در جشن ازدواج، به داماد و عروس هدایای نقدی می دهند.
همسر ژاوی گفته است که او نیز هدایای خود را به همین بیمارستان خواهد داد.
به نوشته اسپورت، ژاوی از واقعیت های بیمارستان سانت جوان د دئو و بخش کودکان آن باخبر است زیرا همانند سایر بازیکنان تیم بارسلونا به دیدار کودکان سرطانی می‌ رود و حتی بر اساس وعده ای که به برخی‌ از کودکان داده بود، پس از به ثمر رساندن گلهایی در چند مسابقه، آنها را به این کودکان تقدیم کرد.
بیمارستان در اطلاعیه اش گفت که امیدوار است مبلغ نقدی اهدایی از سوی ژاوی و همسرش به چند برابر شدن خدمات آن به کودکان بیمار کمک کند.
به نوشته اسپورت، مراسم عروسی ژاوی ۳۳ ساله در کلیسای بلانس شهر جیرونا در شمال ایالت کاتالونیا انجام خواهد شد و ۱۸۰ نفر میهمان خواهد داشت .

+++++++++++++
timthumb.php_.jpg

رافینیا به طور قرضی از بارسا جدا شد

هافبک جوان تیم بارسای B به طور قرضی به تیم سلتاویگو پیوست.
به گزارش فوتبال اسپانیا، برادر جوان تر تیاگو آلکانتارا، رافائل خیلی علاقمند بود که در این فصل به تیم اول بارسلون اضافه شود، اما مسئولین بارسا تشخیص دادن برای کسب تجربه او را به طور قرضی به تیم دیگری بدهند، با وجود این که گفته می شد رافینیا هم مانند دلوفوئو به اورتون می پیوندد اما این بازیکم جوان در شبکه اجتماعی شخصی خود خبر از پیوستن به سلتا را داد.
او نوشت : ” مادر و طرفدارن سلتا، من به خانه بازگشتم.”
رافینیا ۲۰ سال سن دارد و یکی از بازیکنان تاثیر گزار تیم B بارسا بوده در فصول اخیر.
++++++++++++++++
b5e52542c9a34c17a95e82ec42edb5a74ad4b335-550x330.jpg
گواردیولا: می خواهم تیاگو را در بایرن داشته باشم

پپ گواردیولا سرمربی جدید بایرن مونیخ به صراحت اعلام کرد که از مسئولین این تیم درخواست کرده است تا تیاگو آلکانتارا، ستاره بارسلونا را جذب کنند.

تیاگو آلکانتارا بازیکن بارسلونا در هفته های گذشته یکی از سوژه های داغ شایعات بازار نقل و انتقالات فوتبال اروپا بوده است و به نظر می رسید منچستر یونایتد با پیشنهادی در خور توجه این بازیکن را به اولدترافورد خواهد برد، تا اینکه با صحبت های گواردیولا به نظر این معادله کمی پیچیده خواهد شد. این در حالی است که به نظر می رسد تیاگو و بارسلونا هیچ تمایلی به ادامه همکاری با یکدیگر ندارند.
در این خصوص گواردیولا شب گذشته در کنفرانسی مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:” من از ماتیاس سامر و رومنیگه درخواست کرده ام تا تیاگو را به خدمت بگیرند. نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد ولی می خواهم با او در بایرن همکاری کنم. می خواهم تیاگو را داشته باشم چون او از بارسلونا است و من خیلی خوب او را می شناسم. با او در تیم دوم بارسا هم کار کردم و بازیکن بسیار خوبی است.”
گواردیولا که به نظر اصرار خاصی برای حضور این بازیکن در مونیخ دارد در ادامه گفت:” او تنها بازیکنی است که من می خواهم، به آن ها هم گفته ام، یا او یا هیچ کس. ما بازیکنان زیادی داریم ولی به توانایی های خاص تیاگو هم نیاز داریم. باشگاه تصمصم خواهد گرفت ولی من نظرم را به آن ها گفته ام.”
گواردیولا در ادامه درباره حضور او بین هافبک های پر شمار بایرن و خرید بازیکنان از تیم سابقش گفت:” فکر نمی کنم اضافه شدن یک هافبک دیگر مشکلی درست کند. درباره ایده هایم و این که چرا تیاگو را می خواهم با باشگاه صحبت هایم را کرده ام. هیچ بازیکنی بارسا را ترک نمی کند مگر این که احساس کند زمان بازی به او نمی رسد. تیاگو می خواهد بازی کند و من هم تصمیم گرفته ام او را به اینجا بیاورم.”
قرارداد تیاگو با بارسلونا تا سال ۲۰۱۵ اعتبار دارد.
++++++++++++++
684ef219560c14acf910e95cd4c2adeb5a0e79a1-550x330.jpg

مصاحبه جنجالی گواردیولا: روسل از بیماری تیتو برای ضربه زدن به من استفاده کرد؛ من چیزی به کسی مدیون نیستم

پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، با انتقاد شدید از ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، او را متهم کرد که از بیماری تیتو ویلانووا برای ضربه زدن به او استفاده کرده است.
این مربی در پایان سال ۱۲-۲۰۱۱ بارسلونا را ترک کرد تا یک سال به دور از فوتبال استراحت کند و در طول این مدت با بایرن مونیخ به توافق رسید تا در فصل ۱۴-۲۰۱۳ هدایت این تیم را به عهده بگیرد.
امروز در اردوی آماده سازی تیم برای فصل بعد، این مربی ۴۲ ساله ناامیدی اش از تیم سابق خود را فاش کرد. گواردیولا به خبرنگاران گفت:
“من ۶۰۰۰ مایل دور شده بودم و از رئیس باشگاه خواسته بودم که مرا تنها بگذارد؛ اما آنها این کار را نکردند و نتوانستند روی قول خود بایستند. من کار خودم را انجام دادم و بعد از آن تیم را ترک کردم. تقصیر او نبود، این خود من بودم که تصمیم به رفتن گرفتم. آنها کار خودشان را انجام دادند و از بازیکنانی که داشتند راضی بودند، هرکاری که باید را انجام دادند و من هم تمام موفقیت های دنیا را برای آنها آرزو کردم، چرا که آنها همیشه قسمتی از من خواهند بود و من نیازی ندارم که بگویم این باشگاه چه معنایی برای من دارد.
اما امسال آنها بیش از حد جلو رفتند و مرزها را رد کردند. از بیماری تیتو ویلانوا استفاده کردند تا من را آزار دهند و این چیزی است که من هرگز فراموش نخواهم کرد.
من تیتو را زمانی که در نیویورک بود دیدم و اگر او را ندیده بودم پس به این خاطر بوده که امکانش نبوده است، اما این از طرف من نبوده است. آیا به نظرتان شایسته من است که بخواهم همه چیز برای کسی که مدت زیادی کنار من همکاری کرده است، بد پیش برود؟ این اصلاً طرز فکر خوبی نیست.
تا زمانی که در بارسا بودم بهترین کاری که از دستم بر می آمد را با قدرت انجام دادم؛ تصمیم رفتن از طرف من بود، آنها باید آرام باشند، در تمام سطوح؛ همانطور که هر کسی کاری برای انجام دادن دارد، این بار کسی که باید می رفت، من بودم.
من از آنها خواهش کردم که اجازه دهند بروم. من با خانواده ام به نیویورک رفتم تا انگلیسی یاد بگیرم، اما به جای آن آلمانی یاد گرفتم! تنها کاری که من برای انجام دادنش وقت گذاشتم. این تنها دلیلی بود که از آنها خواستم که مرا تنها بگذارند و از واسطه کردن دوستان دست بردارند!
اگر می خواستم با یوهان کرایف شام بخورم، پس همین کار را می کردم. من به هیچکس چیزی مدیون نیستم. من کار خودم را به بهترین نحو که می توانستم انجام دادم.
هر اتفاق خوبی که در بارسا می افتاد مرا خوشحال می کرد، اما چیزهایی وجود دارد که من هرگز فراموش نخواهم کرد!”
این هفته شایعاتی وجود داشت که گواردیولا سعی کرده نیمار را از چنگ بارسا در بیاورد و ظاهراً به پدر بازیکن گفته است که ویلانوا نمی داند چگونه از او و لیونل مسی در کنار هم استفاده کند.
“من ۳ سال پیش به نیمار زنگ زدم چرا که راسل از من خواست که ببینم اگر شانسی وجود دارد او را برای آمدن به بارسلونا قانع کنم و من این کار را انجام دادم.
در مراسم FIFA gala [مراسم اهدای توپ طلا]، ما همدیگر را دیدیم و در مورد فوتبال و فلسفه بازی سانتوس صحبت کردیم. وقتی من مربی بایرن شدم، از وضعیت او اطلاعی نداشتم و پرسیدم که او واقعاً با بارسا قرارداد امضاء کرده یا نه، می خواستم با او و پدرش ملاقاتی داشته باشم.
بعد از ۵ دقیقه متوجه شدم که او می خواهد به بارسلونا برود و در هر فرصتی که با او صحبت کرده بودم او ۲۰ بار گفته بود که می خواهد به بارسلونا بپیوندد! در ۳ باری که ما با هم صحبت کردیم، هیچ اسمی از تیتو ویلانوا به میان نیامد. من نیازی ندارم که بگویم او مربی شایسته ای است یا نه.
او به مدت ۵ سال دستیار من بود و سال گذشته او با کاری که انجام داد، باعث شد تا باشگاه موفق ترین فصل تاریخش در لیگ را تجربه کند و همین کافی است تا بگوییم او شایسته است یا نه.
بازیکنان خوب همیشه توانایی این را دارند تا کنار هم بازی کنند، و این دو [نیمار و مسی] هم می توانند.”
++++++++++++++++++++++
2013-01-17_MESSI_INIESTA_52.v1373541510-640x330.jpg

مسی: چیزهای زیادی از رونالدینیو یاد گرفتم

لیونل مسی همزمان با دهمین سالگرد معارفه رسمی رونالدینیو به عنوان بازیکن ‘آزولگرانا’، با Barça TV مصاحبه ای انجام داد. او با نگاهی به گذشته از تأثیرات این برزیلی در کمپ نو صحبت کرد و از هم تیمی سابق خود ستایش کرد.

“رونالدینیو مسئول تغییر بارسلونا بود. دوران بدی بود ولی با آمدن او تغییرات شگفت انگیزی ایجاد شد.”
رختکن بارسلونا: “من همیشه گفته ام که از لحظه اولی که وارد رختکن شدم، رونالدینیو و بقیه برزیلی ها- دکو، سیلوینیو و [تیاگو] موتا- به من خوش آمد گفتند و همه چیز را برای من آسان کردند. اما بالاتر از همه، رونالدینیو بود، چرا که او ستاره تیم بود. من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم.”
تأثیر رونالدینیو روی او: “او کمک بزرگی بود. هیچوقت ورود به یک رختکن بزرگ در ۱۶ سالگی آسان نیست، مخصوصاً برای فردی با کاراکتر من. رونالدینیو همه چیز را برای من ساده تر کرد. من خوش شانس بودم که بودن در کنار او را تجربه کردم و بسیاری از مسائلم را با او در میان گذاشتم. می توانم بگویم که او واقعاً شخص بزرگی است و این مهمترین چیز است.”
تأثیر رونالدینیو روی تیم: “رونالدینیو مسئول تغییر بارسلونا بود. دوران بدی بود ولی با آمدن او تغییرات شگفت انگیزی ایجاد شد. در سال اول، او چیزی نبرد اما مردم عاشق او شدند. بعد از آن افتخارات از راه رسیدند و همه آن مردم خوشحال شدند. بارسا همیشه باید قدردان کارهای او باشد.”
مربی سابق بارسلونا، فرانک رایکارد: “بعضی وقتها نمی توانستم درک کنم که چرا انتخاب نشده ام و یا چرا بازی نمی کنم. حالا که به آن زمان نگاه می کنم، بی درنگ فکر می کنم او واقعاً رفتار خوبی با من داشت. من خیلی از رایکارد تشکر می کنم چرا که او هر لحظه می دانست که چه چیز برای من بهترین است. این دلیلی است که من همیشه قدردان او و تمام کادر فنی اش هستم.”
قهرمانی چمیپونزلیگ در سال ۲۰۰۶: “من در حال ریکاوری مصدومیتم بودم و به بازی فینال نرسیدم. خیلی جوان بودم و نمی خواستم آن قهرمانی را جشن بگیرم. سپس، رونالدینیو، دکو و موتا جام را برای من آوردند تا من هم بتوانم جشن بگیرم و این واقعاً خاطره خوبی است. حالا تأسف می خورم که چرا داخل زمین بیشتر خوشحالی نکردم.”
+++++++++++++++
1373454034_981112_1373454402_noticia_grande.jpg

رادیو گلوبو در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه بارسلونا برای خریداری نیمار مبلغ کمی پرداخت کرده اند

رادیو گلوبو در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه بارسلونا برای خریداری نیمار مبلغ کمی پرداخت کرده اند

سایت گل- طبق گزارش منتشره در رادیو اوگلوبو و روزنامه گلوبوسپورته، مشاوران مدیریتی باشگاه سانتوس در روز 18 ژوئن جلسه ای تشکیل دادند و طی آن قرار بر این شد که باشگاه بارسلونا برای مال خود کردن 100% حقوق نیمار، مبلغ 17 میلیون یورو پرداخت کرده که مبلغ 9.35 میلیون یوروی آن به باشگاه سانتوس رسیده و بقیه آن بین دو شرکت سرمایه گذار برروی نیمار ،یعنی شرکت DIS که 40% سهم نیمار را داشته و تیه سا (5%)تقسیم شده است.

طبق گزارش منتشره در گلوبوسپورته، باشگاه بارسلونا در اولین پیشنهادش برای جذب نیمار، پیشنهادی 16.5 میلیون یورویی را ارائه کرده بود که قرار بود این مبلغ در چند بازه زمانی تا سال 2016 پرداخت شود.

درنهایت توافق نهایی با مبلغ 17.1 میلیون یورو به امضا رسید ومبلغ 171 هزار یورو هم بابت مالیات ها و امور جانبی پرداخت شد.

این درحالی است که باشگاه بارسلونا درمورد رقم انتقال نیمار، رقمی به مراتب بالاتر از اینها را اعلام کرده بودندو اعضای کادر مدیریتی ساندرو روسل اعلام کردند که این انتقال با پرداخت 57 میلیون یورو صورت گرفته است که 40 میلیون یورو هم بابت کمیسیون به پدر نیمار پرداخت شده (که 10 میلیون یوروی این مبلغ در سال 2012 به صورت پیش پرداخت به او داده شده بود)

لازم به ذکر است که در صورتی که نیمار در 5 سال آینده در جمع 3 بازیکن برتر دنیا قرار بگیرد، سران باشگاه بارسلونا می بایست دو میلیون یورو بیشتر به نیمار بپردازند. در قرارداد جدید نیمار، بندی هم قرار گرفته که طی آن بارسلونا و سانتوس باید دو دیدار دوستانه برگزار کنند.اولین بازی در جام خوان گامپر است که روز 2 آگوست برگزار می شود و بازی دوم هم در برزیل برگزار خواهد شد.این بازی در ماه جولای یا سپتامبر امسال و یا در سال 2014 برگزار می شود

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
برنامه ی بازی های بارسلونا امسال در لالیگا
بارسلونا در هفته اول به مصاف لوانته میرود و در هفته آخر به مصاف اتلتیکو میرود
و در هفته دهم واولین الکلاسیکو در خانه بارسلونا انجام میشه

22726687391159287375.jpg

بیوگرافی نوریا, همسر آینده ژاوی

81890758541475898441.jpg

نوریا کنیلرا در سال 1981 در سابادل متولد شد. او در رشته روزنامه نگاری فارغ التحصیل شد و بعد از آن در زمینه روزنامه نگاریِ مد تخصص یافت. او در بخش روابط عمومی کار می کند. به عنوان یک روزنامه نگار، او ممکن است برای وب سایت پینکرمودا کار کند، به عنوان کسی که برخی لینک ها را به مقالات در این صفحه توییت کند.

این زوج به همراه همدیگر با دوستانشان در تعطیلات در ایبیزا سال 2012 با هم دیده شدند.آنها تفاهم زیادی با هم دارند، با اینکه او (نوریا) تحت تاثیر شغل خودش است اما مثل ژاوی محتاط و کم حرف است و ترجیح می دهد که مشخصات کمی درباره خودش بدهد، بنابراین ما بیشتر از این درباره او نمی دانیم.

او ترکیب بدنی و زیبایی خاصی ندارد اما هر جور است توانسته توجه ژاوی را جلب کند. چهره او قطعا جز زیباترین زنان در دنیا نیست و مطمئنا نمی تواند در مسابقه دوشیزه جهان رقابت کند! اما باید موارد خاصی درباره او وجود داشته باشد... خب در حال حاضر به نظر می رسد او (ژاوی) با دوست دختر جدیدش خوشحال است و نوریا قطعا حمایت کننده عالی برای ژاوی است.

76330963484203521731.jpg

هافبک آبي-اناريها تمام هداياي عروسي خود را به کودکان نيازمند بيمارستان سنتخوان اختصاص ميدهد.

00941247.jpg

ژاوي هرناندس شنبه زندگي مشترک خود را با همسرش آغاز خواهد کرد. او در اقدامي جالب و تحسينبرانگيز اعلام کرد که تمام هداياي عروسي خود را به بيماران نيازمند بيمارستان سنتخوان اختصاص خواهد داد.

اين بيمارستان مخصوص کودکان سرطاني است و ژاوي به عنوان سفير بارسلونا در آنجا فعاليت ميکند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]مطمئنم نيمار و مسي مشکلي نخواهند داشت[/h]
[h=2] سرمربي بايرن‌مونيخ اعلام کرد ستاره‌هاي برزيلي و آرژانتيني بارسلونا مشکلي در تيم نخواهند داشت.[/h]
00938298.jpg

پپ گوارديولا صحبت‌ها در خصوص اينکه پيوستن نيمار به بارسلونا مي‌تواند همه‌چيز را خراب کند زيرا ليونل مسي پيش از اين ستاره اصلي تيم بود را رد کرد.

به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: بارسلونا هميشه برخي از بهترين بازيکنان دنيا را در ترکيب خود داشته است. نيمار و مسي بدون شک امروز دو تا از بهترين‌ها هستند. مسي را به خوبي مي‌شناسم؛ او بازيکن و انسان فوق‌العاده‌اي است و نيمار را ملاقات کرده‌ام. به نظر مي‌رسيد پسر خوبي باشد. مطمئنم آنها مشکلي براي بازي کردن در کنار يکديگر نخواهند داشت.

وي در خصوص عملکرد بارسا در ليگ قهرمانان اروپا فصل گذشته ادامه داد: تيمي که 100 امتياز در ليگ کسب مي‌کند، به سختي ممکن است در ليگ قهرمانان در بحران باشد. درست است که بارسلونا در پايان مسابقات با مصدوميت‌هايي روبرو شد اما باز هم فصل فوق‌العاده‌اي را پشت سر گذاشت.

سرمربي بايرن‌مونيخ معتقد است شکست اسپانيا مقابل برزيل در فينال جام کنفدراسيون‌ها مسئله‌اي غيرعادي نيست و خاطرنشان کرد: شکست اسپانيا براي من کاملا طبيعي به نظر مي‌رسيد. برزيل از لحاظ بدني در وضعيت فوق‌العاده‌اي بود و تمام تيم از لحاظ تاکتيکي به برنامه بازي وفادار بودند و عملکرد فوق‌العاده‌اي داشتند

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
mata1024_2852787-660x330.jpg
بارسلونا به دنبال هافبک چلسی

سران باشگاه بارسلونا به چلسی پیغام داده‌اند که آماده مذاکره برای حل مشکلی که بر سر انتقال خوان ماتا به نوکمپ رخ داده هستند.
آبی و اناری‌ها قصد دارند ماتا را جانشین تیاگو آلکانتارایی کنند که قصد دارد بارسلونا را ترک و به منچستریونایتد یا بایرن مونیخ برود.
ال موندو دپورتیوو فاش کرده که چلسی صحبت‌های اولیه برای این انتقال را نیز رد کرده است.
از سوی دیگر آبی‌های لندن خواهان خرید دنیله دروسی، لوییس سوارز و استون یووتیچ هستند. فروش ماتا می‌تواند مبلغ لازم برای خرید این بازیکنان را فراهم آورد.
اگر ماتا بخواهد به بارسلونا برود، بدون شک حداقل ۳۰ میلیون پوند روی دست کاتالان‌ها خرج خواهد گذاشت.
++++++++++++++
نگاهی به تیتر امروز روزنامه های موندو دپورتیو و اسپورت اسپانیا / ۹۲/۰۴/۲۲

sport.7509.jpg

اعلان جنگ پپ برای جذب تیاگو
من فقط از آن ها خواستم که مرا تنها بگذارند. حتی هنگامی که ۶ هزار کیلومتر از آن ها دور بودم، دست از سرم برنداشتند
«استفاده از بیماری تیتو برای ضربه زدن به من را هرگز فراموش نمی کنم»
هئیت مدیره ی بارسا شگفت زده شدند. کاردونر: «تعجب می کنیم. از بیماری تیتو هرگز برای هیچ منظوری استفاده نکرده ایم»
رومنیگه به بارسا اطلاع داد که بایرن مونیخ مبلغ مندرج در بند خرید تیاگو را پرداخت می کند
ماشین محشر اینیستا. او در سفر به جزیره ساردنی، یک بوگاتی کرایه کرد
بویان: «کرایوف از بودنم در آژاکس خوشحال است»

mundodeportivo.7509.jpg

تهمت های گواردیولا
او در حال جذب تیاگو است. «من به تیاگو نیاز دارم و حالا با پیوستن نیمار به بارسا، او آنجا فرصت بازی خیلی زیادی نخواهد داشت»
«من تیاگو را می خواهم و لا غیر. او یک بازیکن بسیار فوق العاده است»
خیلی محرمانه. بارسا نمی خواهد جنگی بر سر بی کفایتی مربی قبلی شان راه بیندازد
کاردونر: «پپ باید در این باره توضیح بدهد، چون همیشه رابطه ی صمیمی با راسل داشت»
حل و فصل بر سر امتیاز با هیئت مدیره
«استفاده از بیماری تیتو برای ضربه زدن به من را هیچ وقت فراموش نمی کنم»
«من ۶ هزار کیلومتر دور بودم و از راسل خواستم تنهایم بگذارد، اما مدیران باشگاه سر قولشان نایستادند»
«تیتو را در نیو یورک دیدم. گفتنش هم واقعاً ناخوشایند است که من بد همکارم را خواسته باشم»
+++++++
این نقل انتقالات بد جور رو مخه ها اینقدر شایعه
قضیه پپ هم بد جور درهم شده . خب تو اینقدر در سکوت بودی چرا بعد از این مدت اومدی لب به سخن گشودی بیخیال دیگه
الانم بازیکن بارسا میخواد
عجب بساطیه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سروش امینی توماجی: ‌فوتبال اروپا تابستان امسال را همانند سال‌های گذشته در تب و تاب نقل و انتقالات سپری می کند. غول‌های اروپایی پس از پشت سر گذاشتن فصلی طاقت‌فرسا به دنبال جذب ستارگان مورد نظر خود هستند. از طرفی جام‌جهانی 2014 انگیزه ای شده برای جوا‌ن‌ترها تا با حضور در باشگاه‌های بزرگ راه خود را برای پوشیدن پیراهن ملی هموار کنند. اما جالب اینجاست که تا به این جای این کار این مربیان بوده اند که با جابجایی‌های خود فرصت خودنمایی را از ستارگان ربوده اند. در حالی که هر ساله قراردادهای گزاف بازیکنان در کانون توجهات رسانه ها قرار می گیرند، این بار بیش از همه نام هایی چون مورینیو، مویس، گواردیولا، آنچلوتی و ... در روزنامه‌ها و سایت‌ها به چشم می خورد. هرچند چند سالی است که ولخرجی‌ مالکان عرب تیم های منچسترسیتی، پاریس سن ژرمن و ... توان رقابت در بازار نقل وانتقالات را از هر تیمی گرفته است. بدون شک نقل و انتقالات بخش جدانشدنی و جذاب فوتبال است و باشگاه‌های اروپایی تا تاریخ 31 آگوست (9 شهریور) فرصت دارند تا به این رقابت داغ ادامه دهند. انتقال نیمار به بارسا ، گوتسه به بایرن ، انتقال مربیان بزرگ تیم های مختلف ، مهمترین رخدادهای بازار تابستانی امسال فوتبال اروپا بوده و حالا همه در انتظار تعیین تکلیف وضعیت گرت بیل و سوارز هستند. به گزارش خبرآنلاین؛ آخرین وضعیت نقل و انتقالات تیم های اروپایی به شرح زیر است:

باشگاه
بازیکن ورودی
بازیکن خروجی
سرمربی
رئال مادرید
ایارامندی، ایسکو، دنیل کارواخال، کاسیمیرو
کایخون، پدرو لئون، ریکاردو کاروالیو
کارلو آنچلوتی
بارسلونا

نیمار

داوید ویا، اریک آبیدال، بویان کرکیچ

تیتو ویلانووا

منچستر یونایتد
گویلرمو وارلا
پول اسکولز
دیوید مویس
منچستر سیتی
فرناندینیو، خسوس ناواس
کارلوس توز، کولو توره، وین بریج، روکه سانتاکروز
مانوئل پلگرینی
چلسی
مارک شوارزر، مارکو فن‌خینکل، آندره شورله
یوسی بنایون، فلورنت مالودا، راس ترنبول، پائولو فریرا
ژوزه مورینیو
آرسنال
یحیی سانوگو
آندری آرشاوین
آرسن ونگر
لیورپول
کولو توره، لوئیز آلبرتو
جونجو شلوی، اندی کرول، جیمی کاراگر
برندان راجرز
بایرن مونیخ
ماریو گوتزه، یان کیرچوهف
ماریو گومز، نیلز پترسن، آناتولی تیموشوک
پپ گواردیولا
دورتموند
هنریک میختاریان، پیره آوبامیانگ، سوکراتیس
ماریو گوتزه، لئوناردو بیتنکورت، دنیل گینچک، فیلیپه سانتانا، جولیان کوخ،
یورگن کلوپ
یوونتوس
آنگلو اوگبونا، سیمونه زازا، کارلوس توز، فدریکو پلوسو، فرناندو یورنته، آلبرتو گالینتا
مارکو موتا، مانولو گابیادینی، ریچموند بواکیه، نیکولاس آنلکا
آنتونیو کونته
آ.ث میلان
کریستین زاپاتا، ریکاردو ساپونارا، آندرا پولی، جیاکومو برتا
ماسیمو آمبروسینی
ماسیمیلیانو آلگری
اینتر
مائورو ایکادری، ایشاک بلفودیل، گابی مودیناگایی، مارکو آندرئولی، خوان پابلو کاریزو، هوگو کامپاگنارو، جاکوپو گالیمبرتی، دیگو ملا
دجان استانکوویج، آنتونیو کاسانو، آندرا رومانو، گولیو دوناتی، لوکا کالدیرولا
والتر ماتزاری
پاریس‌سن‌ژرمن
-
دیوید بکام، سیاکا تیه‌نه
لوران بلان

252 41

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بالاخره تیاگو نظرش رو اعلام کرد:

میخواهم به بایرن بروم.

خبر های دیگه هم حاکی از اینه که ونگر در تلاشه که سسک فابرگاس رو به امیریتس برگردونه و مذاکراتی در حال انجامه.

از طرف دیگه، همونطور که در اول فصل نقل و انتقالات مطرح شد احتمالا مارتین مونتویا بصورت قرضی یا انتقال دائم به جوزپه مئاتسا منتقل بشه، اینترمیلان خواهان این مدافع آینده دار اروپا هستش.

1373660702003.jpg

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظر میرسه مارکینیوس به نحوی انتقال تیاگو سیلوا به بارسا رو محقق میکنه.

پی اس جی برای بخدمت گرفتن این بازیکن با رم وارد مذاکره شده و احتمال میره پس از قطعی شدن انتقالش به پی اس جی، تیاگو سیلوا برای انجام تست های پزشکی به بارسلونا بیاد.

از طرفی مارتین مونتویا تا 2015 قرارداد خودش رو تمدید کرد، کریستین ته یو هم آمادگی خودش رو برای تمدید قرارداد اعلام کرده.

El-defensa-del-FC-Barcelona-Ma_54374893327_51356729138_352_256.jpg

جاناتان دوس سانتوس هم در دو راهی سوسیه داد، والنسیا قرار گرفته، احتمالا بصورت قرضی به یکی از این دو باشگاه میره.

Barca-Entrenamiento-de-pretemp_54352588969_51356729138_352_256.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان از آخر معلوم نشد که مدافع میگیریم یا نه؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
sport.75010.jpg

انتقالش به بایرن مونیخ قریب الوقوع است
مدیران بارسا قصد فروشش را ندارند، اما راه حل دیگری نیست. آن ها خواهند کوشید تا پول بیشتری از مبلغ موجود در بند فروش در بیاورند
تیاگو این فصل را با بازی روز دوشنبه آغاز نخواهد کرد
پویول در بازی پیش فصل در کنار سایر هم تیمی هایش نخواهد بود
نیمار و مسی با هم سازگارند
دلایل اصلی جدایی گواردیولا و راسل: جریان تأییدیه های بانکی، کرایوف، جو بارسا، ارتباط با تیتو و غیره

+++++
mundodeportivo.75010.jpg

تیاگو: «می خواهم به بایرن بروم»
او آرزویش را برای همراهی با پپ به مدیران بارسا ابراز کرد
بایرن حاظر به پرداخت ۱۸ میلیون یورو برای انتقال تیاگوست، ولی آبی اناری ها پول بیشتری طلب می کنند
پاریس سن ژرمن در حال بررسی تیاگو سیلوا، با نگاهی به مارکینیو
ژاوی امروز در کلیسای شهر بلانس در حضور هم تیمی هایش ازدواج می کند

++++++
bdf97a3c82b2f0cdcd8996a31b5de40380673fc5.jpg

اینتر به دنبال مونتویا

باشگاه اینتر میلان ایتالیا سعی‌ در تقویت نفرات خود دارد.
به گزارش مارکا، اینتر میلان امیدوار به عقد قرارداد با ماوریسیو ایسلا که در پست مدافع سمت راست بازی می‌‌کند است. با این حال یوونتوس آنچنان مایل به ‌واگذاری این بازیکن به حریف سنتی‌ خود نیست. پس با این اتفاقات، اینتر میلان پلن B خود را برای خرید مارتین مونتویا از بارسلونا شروع کرده است. اینتر میلان همچنین به دنبال ون در ویل از پاریس سن ژرمن و دارلی خانمات از فاینورد است.
++++++++++++
2013-01-17_ENTRENO_23.v1358428230-660x330.jpg

خط و نشان پدر تیاگو برای بایرن مونیخ و منچستر یونایتد

با اینکه هنوز سرنوشت انتقال تیاگو به دو باشگاه بایرن مونیخ و منچستر یونایتد مشخص نشده است مازینیو فوتبالیست سرشناس سابق تیم ملی برزیل و پدر تیاگو الکانترا و مدیر برنامه های این بازیکن از هم اکنون برای این دو باشگاه خط و نشان می کشد و به این دو باشگاه هشدار می دهد.
به نقل از وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مازینیو پدر تیاگو الکانترا در مصاحبه با شبکه یورو اسپورت اسپانیایی می گوید :” هنوز سرنوشت انتقال پسرم مشخص نشده است و هیچ چیز کاملا قطعی نشده است اما من تنها یک چیز را به طور دقیق و مشخص می توانم در این زمان اعلام نمایم و آن این است که تیاگو برای نیمکت نشینی به بایرن مونیخ یا منچستر یونایتد نخواهد رفت. این چیزی است که من می خواهم در ابتدا روشن و کاملا واضح بیان کنم.”
بازیکن سابق تیم ملی برزیل در ادامه افزود:” البته مقامات دو باشگاه و به خصوص پپ و مویس کاملا این را درک کرده اند و قبلا این موضوع مهم را به اطلاع آنها رساندیم. پر (برادر جوزپه گواردیولا) در تماس تلفنی که با من داشت به من این اطمینان را داد که پپ می داند تیاگو می خواهد نقش بارزتزی در تیم آینده اش داشته باشد و می خواهد یکی از بازیکنان حاضر در ترکیب تیم ملی اسپانیا در جام جهانی برزیل باشد. در ملاقاتی که با مقامات منچستر یونایتد نیز داشته ام این موضوع را به آنها گوشتزد نمودم که تیاگو از نیمکت نشینی خسته شده است و می خواهد در ترکیب اصلی تیم قرار بگبرد این یکی از خواسته ها و شرایط مهم ما در آن دیدار بود.”
مازینیو در پاسخ به این سوال که آیا روند مذاکرات با باشگاه منچستر متوقف شده است افزود:”به طور موقت بله. تیاگو خواست فعلا روند مذاکرات را متوقف نماییم زیرا او می خواهد نخست با گواردیولا صحبت کند و سپس تصمیم آخر خود را بگیرد. این یک واقعیت است که تیاگو دوست دارد زیر نظر پپ بازی کند و از طرفی دیگر بایرن مونیخ هم باشگاه بزرگی است.البته همانطور که قبلا گفتم هنوز چیزی قطعی نشده است و رضایت مقامات بارسلونا نیز هم در این امر مهم خواهد بود.”
++++++++++++++++++++++
993902_546888605346858_305581325_n-660x330.jpg

تبریک به ژاوی و نوریا
ژاوی هرناندز در یک مراسم بزرگ و باشکوه به دوران مجردیش پایان داد و رسما داماد شد تا زندگی از گونه دیگری را تجربه کند.
در مراسم ازدواج ژاوی بسیار از چهره های مطرح فوتبال دنیا حضور داشتند، از مسی و اینیستا گرفته تا پدرو و په په رینا دوازبان لیورپول وبوستکس و ماسکرانو و البته حضور پیکه و پویول و همچنین دوست صمیمی ژاوی یعنی کاسیاس به دلیل حضور در سفر یا مسائل دیگر نتوانستند در جشن حضور داشته باشند.
ژاوی تمام هدیه های که در روز ازدواجش دریافت کرد به یک خیریه بخشید.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ژاوی عزیز مبارکت باشه /
1200سال به پای هم پیر شین//:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خبر رسمی: تفاوق بارسا و بایرن برای انتقال تیاگو با مبلغ 25 میلیون یورو.

Thiago-Alcantara-dando-la-vuel_54303947471_51356729138_352_256.jpg

فقط امیدوارم در قراردادش یه بند مناسب واسه برگردوندنش در صورت لزوم در نظر گرفته باشن

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
تیاگو برفت.
دوستان من یه موچول عقبم ببخشید.
والدز تمدید کرده؟ مدافع گرفتیم؟ دروازه بان چی؟
ببخشید اگه از اخبار عقب بودم

ALISH

بالا