اینیستا و ماشین استثنایی او در سردینا ایتالیا
آندرس اینیستا همراه با خانواده خود در جزیره سردینا ایتالیا تعطیلات تابستانی خود را سپری میکند. ستاره بارسلونا برای خرید با ماشین bugatti veyron به یکی از فروشگاه ها رفته بود که همه را به هنگام پایین آمدن از ماشین غافلگیر کرد .
بوگاتی ویرون یکی از گرانترین و سریعترین ماشین های خیابانی دنیا است و قیمت آن ۲ ملیون یورو است
+++++++++++++++
ژاوی و اختصاص عواید حاصل از مراسم ازدوجش به یک بیمارستان
ژاوی هرناندز و همسرش نوریا کونیرا، شنبه ازدواج میکنند و پولهای دریافتی از این مراسم را خرج بازسازی بیمارستان سن خوان ده دئو میکنند. این بیمارستان به مبلغ ۳۰ هزار یورو احتیاج دارد که ژاوی چند روز پیش از آن بازدید به عمل آورده است. این بیمارستان مخصوص کودکانی با بیماریهای خاص است.
روزنامه ورزشی اسپورت چاپ بارسلونا امروز پنجشنبه نوشت: ژاوی روز شنبه – پس فردا- با یک روزنامه نگار اسپانیایی ازدواج می کند و هدایای جشن ازدواجش را به بیمارستان کودکان روز در شهر بارسلونا خواهد داد.
بر اساس این گزارش، این بیمارستان از نظر اداری وابسته به بیمارستان بزرگ سانت جوان د دئو خواهد بود و قرار است دارای بخشهای متعدد از جمله بخش ویژه درمان کودکانی باشد که از بیماریهای خطرناک رنج می برند اما بدون آنکه در آنجا بستری شوند، مورد مداوا قرار گیرند. به طور مثال ، کودکانی که سرطان دارند، در طول روز به این بیمارستان مراجعه کرده و تحت شیمی درمانی قرار می گیرند اما پس از آن نزد خانواده هایشان می روند تا زمان بیشتری را با والدین خود بگذرانند.
بیمارستان سانت جوان د دئو شهر بارسلونا در بیانیه ای به این مناسبت گفت که بانک کایشا ایالت کاتالونیا نیز به اقدام ژاوی ملحق شده است و قصد دارد در مرحله نخست، مبلغ ۳۰ هزار یورو به ساخت این بیمارستان کمک کند.
هنوز مشخص نیست هدایای نقدی جشن عروسی ژاوی چقدر خواهد بود، اما ناظران با توجه به شهرت او و دوستی اش با افراد و شخصیتهای نامدار پیش بینی می کنند مبلغ هنگفتی در این مراسم جمع آوری شود و صدور اطلاعیه اهدای آن به بیمارستان نیز مهمانان را به ارایه کمکهای بیشتر تشویق خواهد کرد.
اسپانیاییها رسم دارند که در جشن ازدواج، به داماد و عروس هدایای نقدی می دهند.
همسر ژاوی گفته است که او نیز هدایای خود را به همین بیمارستان خواهد داد.
به نوشته اسپورت، ژاوی از واقعیت های بیمارستان سانت جوان د دئو و بخش کودکان آن باخبر است زیرا همانند سایر بازیکنان تیم بارسلونا به دیدار کودکان سرطانی می رود و حتی بر اساس وعده ای که به برخی از کودکان داده بود، پس از به ثمر رساندن گلهایی در چند مسابقه، آنها را به این کودکان تقدیم کرد.
بیمارستان در اطلاعیه اش گفت که امیدوار است مبلغ نقدی اهدایی از سوی ژاوی و همسرش به چند برابر شدن خدمات آن به کودکان بیمار کمک کند.
به نوشته اسپورت، مراسم عروسی ژاوی ۳۳ ساله در کلیسای بلانس شهر جیرونا در شمال ایالت کاتالونیا انجام خواهد شد و ۱۸۰ نفر میهمان خواهد داشت .
+++++++++++++
رافینیا به طور قرضی از بارسا جدا شد
هافبک جوان تیم بارسای B به طور قرضی به تیم سلتاویگو پیوست.
به گزارش فوتبال اسپانیا، برادر جوان تر تیاگو آلکانتارا، رافائل خیلی علاقمند بود که در این فصل به تیم اول بارسلون اضافه شود، اما مسئولین بارسا تشخیص دادن برای کسب تجربه او را به طور قرضی به تیم دیگری بدهند، با وجود این که گفته می شد رافینیا هم مانند دلوفوئو به اورتون می پیوندد اما این بازیکم جوان در شبکه اجتماعی شخصی خود خبر از پیوستن به سلتا را داد.
او نوشت : ” مادر و طرفدارن سلتا، من به خانه بازگشتم.”
رافینیا ۲۰ سال سن دارد و یکی از بازیکنان تاثیر گزار تیم B بارسا بوده در فصول اخیر.
++++++++++++++++
گواردیولا: می خواهم تیاگو را در بایرن داشته باشم
پپ گواردیولا سرمربی جدید بایرن مونیخ به صراحت اعلام کرد که از مسئولین این تیم درخواست کرده است تا تیاگو آلکانتارا، ستاره بارسلونا را جذب کنند.
تیاگو آلکانتارا بازیکن بارسلونا در هفته های گذشته یکی از سوژه های داغ شایعات بازار نقل و انتقالات فوتبال اروپا بوده است و به نظر می رسید منچستر یونایتد با پیشنهادی در خور توجه این بازیکن را به اولدترافورد خواهد برد، تا اینکه با صحبت های گواردیولا به نظر این معادله کمی پیچیده خواهد شد. این در حالی است که به نظر می رسد تیاگو و بارسلونا هیچ تمایلی به ادامه همکاری با یکدیگر ندارند.
در این خصوص گواردیولا شب گذشته در کنفرانسی مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:” من از ماتیاس سامر و رومنیگه درخواست کرده ام تا تیاگو را به خدمت بگیرند. نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد ولی می خواهم با او در بایرن همکاری کنم. می خواهم تیاگو را داشته باشم چون او از بارسلونا است و من خیلی خوب او را می شناسم. با او در تیم دوم بارسا هم کار کردم و بازیکن بسیار خوبی است.”
گواردیولا که به نظر اصرار خاصی برای حضور این بازیکن در مونیخ دارد در ادامه گفت:” او تنها بازیکنی است که من می خواهم، به آن ها هم گفته ام، یا او یا هیچ کس. ما بازیکنان زیادی داریم ولی به توانایی های خاص تیاگو هم نیاز داریم. باشگاه تصمصم خواهد گرفت ولی من نظرم را به آن ها گفته ام.”
گواردیولا در ادامه درباره حضور او بین هافبک های پر شمار بایرن و خرید بازیکنان از تیم سابقش گفت:” فکر نمی کنم اضافه شدن یک هافبک دیگر مشکلی درست کند. درباره ایده هایم و این که چرا تیاگو را می خواهم با باشگاه صحبت هایم را کرده ام. هیچ بازیکنی بارسا را ترک نمی کند مگر این که احساس کند زمان بازی به او نمی رسد. تیاگو می خواهد بازی کند و من هم تصمیم گرفته ام او را به اینجا بیاورم.”
قرارداد تیاگو با بارسلونا تا سال ۲۰۱۵ اعتبار دارد.
++++++++++++++
مصاحبه جنجالی گواردیولا: روسل از بیماری تیتو برای ضربه زدن به من استفاده کرد؛ من چیزی به کسی مدیون نیستم
پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، با انتقاد شدید از ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، او را متهم کرد که از بیماری تیتو ویلانووا برای ضربه زدن به او استفاده کرده است.
این مربی در پایان سال ۱۲-۲۰۱۱ بارسلونا را ترک کرد تا یک سال به دور از فوتبال استراحت کند و در طول این مدت با بایرن مونیخ به توافق رسید تا در فصل ۱۴-۲۰۱۳ هدایت این تیم را به عهده بگیرد.
امروز در اردوی آماده سازی تیم برای فصل بعد، این مربی ۴۲ ساله ناامیدی اش از تیم سابق خود را فاش کرد. گواردیولا به خبرنگاران گفت:
“من ۶۰۰۰ مایل دور شده بودم و از رئیس باشگاه خواسته بودم که مرا تنها بگذارد؛ اما آنها این کار را نکردند و نتوانستند روی قول خود بایستند. من کار خودم را انجام دادم و بعد از آن تیم را ترک کردم. تقصیر او نبود، این خود من بودم که تصمیم به رفتن گرفتم. آنها کار خودشان را انجام دادند و از بازیکنانی که داشتند راضی بودند، هرکاری که باید را انجام دادند و من هم تمام موفقیت های دنیا را برای آنها آرزو کردم، چرا که آنها همیشه قسمتی از من خواهند بود و من نیازی ندارم که بگویم این باشگاه چه معنایی برای من دارد.
اما امسال آنها بیش از حد جلو رفتند و مرزها را رد کردند. از بیماری تیتو ویلانوا استفاده کردند تا من را آزار دهند و این چیزی است که من هرگز فراموش نخواهم کرد.
من تیتو را زمانی که در نیویورک بود دیدم و اگر او را ندیده بودم پس به این خاطر بوده که امکانش نبوده است، اما این از طرف من نبوده است. آیا به نظرتان شایسته من است که بخواهم همه چیز برای کسی که مدت زیادی کنار من همکاری کرده است، بد پیش برود؟ این اصلاً طرز فکر خوبی نیست.
تا زمانی که در بارسا بودم بهترین کاری که از دستم بر می آمد را با قدرت انجام دادم؛ تصمیم رفتن از طرف من بود، آنها باید آرام باشند، در تمام سطوح؛ همانطور که هر کسی کاری برای انجام دادن دارد، این بار کسی که باید می رفت، من بودم.
من از آنها خواهش کردم که اجازه دهند بروم. من با خانواده ام به نیویورک رفتم تا انگلیسی یاد بگیرم، اما به جای آن آلمانی یاد گرفتم! تنها کاری که من برای انجام دادنش وقت گذاشتم. این تنها دلیلی بود که از آنها خواستم که مرا تنها بگذارند و از واسطه کردن دوستان دست بردارند!
اگر می خواستم با یوهان کرایف شام بخورم، پس همین کار را می کردم. من به هیچکس چیزی مدیون نیستم. من کار خودم را به بهترین نحو که می توانستم انجام دادم.
هر اتفاق خوبی که در بارسا می افتاد مرا خوشحال می کرد، اما چیزهایی وجود دارد که من هرگز فراموش نخواهم کرد!”
این هفته شایعاتی وجود داشت که گواردیولا سعی کرده نیمار را از چنگ بارسا در بیاورد و ظاهراً به پدر بازیکن گفته است که ویلانوا نمی داند چگونه از او و لیونل مسی در کنار هم استفاده کند.
“من ۳ سال پیش به نیمار زنگ زدم چرا که راسل از من خواست که ببینم اگر شانسی وجود دارد او را برای آمدن به بارسلونا قانع کنم و من این کار را انجام دادم.
در مراسم FIFA gala [مراسم اهدای توپ طلا]، ما همدیگر را دیدیم و در مورد فوتبال و فلسفه بازی سانتوس صحبت کردیم. وقتی من مربی بایرن شدم، از وضعیت او اطلاعی نداشتم و پرسیدم که او واقعاً با بارسا قرارداد امضاء کرده یا نه، می خواستم با او و پدرش ملاقاتی داشته باشم.
بعد از ۵ دقیقه متوجه شدم که او می خواهد به بارسلونا برود و در هر فرصتی که با او صحبت کرده بودم او ۲۰ بار گفته بود که می خواهد به بارسلونا بپیوندد! در ۳ باری که ما با هم صحبت کردیم، هیچ اسمی از تیتو ویلانوا به میان نیامد. من نیازی ندارم که بگویم او مربی شایسته ای است یا نه.
او به مدت ۵ سال دستیار من بود و سال گذشته او با کاری که انجام داد، باعث شد تا باشگاه موفق ترین فصل تاریخش در لیگ را تجربه کند و همین کافی است تا بگوییم او شایسته است یا نه.
بازیکنان خوب همیشه توانایی این را دارند تا کنار هم بازی کنند، و این دو [نیمار و مسی] هم می توانند.”
++++++++++++++++++++++
مسی: چیزهای زیادی از رونالدینیو یاد گرفتم
لیونل مسی همزمان با دهمین سالگرد معارفه رسمی رونالدینیو به عنوان بازیکن ‘آزولگرانا’، با Barça TV مصاحبه ای انجام داد. او با نگاهی به گذشته از تأثیرات این برزیلی در کمپ نو صحبت کرد و از هم تیمی سابق خود ستایش کرد.
“رونالدینیو مسئول تغییر بارسلونا بود. دوران بدی بود ولی با آمدن او تغییرات شگفت انگیزی ایجاد شد.”
رختکن بارسلونا: “من همیشه گفته ام که از لحظه اولی که وارد رختکن شدم، رونالدینیو و بقیه برزیلی ها- دکو، سیلوینیو و [تیاگو] موتا- به من خوش آمد گفتند و همه چیز را برای من آسان کردند. اما بالاتر از همه، رونالدینیو بود، چرا که او ستاره تیم بود. من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم.”
تأثیر رونالدینیو روی او: “او کمک بزرگی بود. هیچوقت ورود به یک رختکن بزرگ در ۱۶ سالگی آسان نیست، مخصوصاً برای فردی با کاراکتر من. رونالدینیو همه چیز را برای من ساده تر کرد. من خوش شانس بودم که بودن در کنار او را تجربه کردم و بسیاری از مسائلم را با او در میان گذاشتم. می توانم بگویم که او واقعاً شخص بزرگی است و این مهمترین چیز است.”
تأثیر رونالدینیو روی تیم: “رونالدینیو مسئول تغییر بارسلونا بود. دوران بدی بود ولی با آمدن او تغییرات شگفت انگیزی ایجاد شد. در سال اول، او چیزی نبرد اما مردم عاشق او شدند. بعد از آن افتخارات از راه رسیدند و همه آن مردم خوشحال شدند. بارسا همیشه باید قدردان کارهای او باشد.”
مربی سابق بارسلونا، فرانک رایکارد: “بعضی وقتها نمی توانستم درک کنم که چرا انتخاب نشده ام و یا چرا بازی نمی کنم. حالا که به آن زمان نگاه می کنم، بی درنگ فکر می کنم او واقعاً رفتار خوبی با من داشت. من خیلی از رایکارد تشکر می کنم چرا که او هر لحظه می دانست که چه چیز برای من بهترین است. این دلیلی است که من همیشه قدردان او و تمام کادر فنی اش هستم.”
قهرمانی چمیپونزلیگ در سال ۲۰۰۶: “من در حال ریکاوری مصدومیتم بودم و به بازی فینال نرسیدم. خیلی جوان بودم و نمی خواستم آن قهرمانی را جشن بگیرم. سپس، رونالدینیو، دکو و موتا جام را برای من آوردند تا من هم بتوانم جشن بگیرم و این واقعاً خاطره خوبی است. حالا تأسف می خورم که چرا داخل زمین بیشتر خوشحالی نکردم.”
+++++++++++++++
رادیو گلوبو در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه بارسلونا برای خریداری نیمار مبلغ کمی پرداخت کرده اند
رادیو گلوبو در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه بارسلونا برای خریداری نیمار مبلغ کمی پرداخت کرده اند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در رادیو اوگلوبو و روزنامه گلوبوسپورته، مشاوران مدیریتی باشگاه سانتوس در روز 18 ژوئن جلسه ای تشکیل دادند و طی آن قرار بر این شد که باشگاه بارسلونا برای مال خود کردن 100% حقوق نیمار، مبلغ 17 میلیون یورو پرداخت کرده که مبلغ 9.35 میلیون یوروی آن به باشگاه سانتوس رسیده و بقیه آن بین دو شرکت سرمایه گذار برروی نیمار ،یعنی شرکت DIS که 40% سهم نیمار را داشته و تیه سا (5%)تقسیم شده است.
طبق گزارش منتشره در گلوبوسپورته، باشگاه بارسلونا در اولین پیشنهادش برای جذب نیمار، پیشنهادی 16.5 میلیون یورویی را ارائه کرده بود که قرار بود این مبلغ در چند بازه زمانی تا سال 2016 پرداخت شود.
درنهایت توافق نهایی با مبلغ 17.1 میلیون یورو به امضا رسید ومبلغ 171 هزار یورو هم بابت مالیات ها و امور جانبی پرداخت شد.
این درحالی است که باشگاه بارسلونا درمورد رقم انتقال نیمار، رقمی به مراتب بالاتر از اینها را اعلام کرده بودندو اعضای کادر مدیریتی ساندرو روسل اعلام کردند که این انتقال با پرداخت 57 میلیون یورو صورت گرفته است که 40 میلیون یورو هم بابت کمیسیون به پدر نیمار پرداخت شده (که 10 میلیون یوروی این مبلغ در سال 2012 به صورت پیش پرداخت به او داده شده بود)
لازم به ذکر است که در صورتی که نیمار در 5 سال آینده در جمع 3 بازیکن برتر دنیا قرار بگیرد، سران باشگاه بارسلونا می بایست دو میلیون یورو بیشتر به نیمار بپردازند. در قرارداد جدید نیمار، بندی هم قرار گرفته که طی آن بارسلونا و سانتوس باید دو دیدار دوستانه برگزار کنند.اولین بازی در جام خوان گامپر است که روز 2 آگوست برگزار می شود و بازی دوم هم در برزیل برگزار خواهد شد.این بازی در ماه جولای یا سپتامبر امسال و یا در سال 2014 برگزار می شود