• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تیاگو برفت.
دوستان من یه موچول عقبم ببخشید.
والدز تمدید کرده؟ مدافع گرفتیم؟ دروازه بان چی؟
ببخشید اگه از اخبار عقب بودم

ALISH

والدس تا 2014 قرارداد داشت، فکر کنم باید یک فصل تحملش کنیم. احتمالا بصورت آزاد از تیم جدا بشه. میگن تر اشتگن جذب میشه ولی یک فصل توی گلادباخ میمونه تا قرارداد والدس تمام بشه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کسی که کلی انتظار کشیدم تا بازیشو تو ترکیب اصلی ببینم رفت ... کاریش هم نمیشه کرد ، امیدوارم روزی دوباره تو بارسا ببینمش .

حیف شد خیلی با استعداد و با تکنیک بود . البته اونجا هم بعیده فیکس باشه چون شواین اشتایگر نمیشینه رو نیمکت تا تیاگو بازی کنه !

.

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
والدس تا 2014 قرارداد داشت، فکر کنم باید یک فصل تحملش کنیم. احتمالا بصورت آزاد از تیم جدا بشه. میگن تر اشتگن جذب میشه ولی یک فصل توی گلادباخ میمونه تا قرارداد والدس تمام بشه

داشت میرفت که این جناب والدز...
البته امسال یه موچول بهتر شده بود

ALISH

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
خب تیاگو هم رفت
خودش نخواست مثل ژاوی و اینیستا بشه
حرکت پپ هم جالب نبود
راسل هم که...:D
امیدوارم پپ و تیاگو موفق باشن(که تجربه ثابت کرده بعیده:))

• Like
Reactions: rms

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این بایرن چرا اینقدر داره بازیکن میگیره؟

گوتزه
شایعات درباره لواندوفسکی که حالا گفته میشه فصل بعد میاد

تیاگو که خب معلوم نیست با این خط میانه قدری که تیم مونیخی داره میخواد چیکار کنه

کلی بازیکن خوب هم که از قبل داشتن

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
واقعا" حیف رفت تیاگو
عقلا" اگه فروختنش یه پول خوبی بگیرن که اون فروش ویا از یادمون بره که مجنای دادیمش رفت انصافا"
تیاگو سیلوا هم فکر کنم اومدنش قطعی باشه چون تو الجزیره وکیلش داشت یه چیزایی میگفت که من حوصله نداشتم خوب از حرفاش چیزی بفهمم و رو مخم فشار بیارم:)
کاش میشد این لوئیز و تیاگو رو بخریم عالی میشد که احتمالش صفر درصده هر دو بیان

• Like

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بارسا که اصلا تو فروش بازیکن اصلا هیچی درواقع فروش نداره
اون از ویا که به استقلال میفروخت بهتر بود مفت مفت//
این از تیاگو (اون هم بعید میدونم تو ترکیب اصلی تیم بایرن باشه با وجود باستین)

چرا بارسا تو فروش بازکن اینجوریه؟؟؟؟

• Like

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
با 25 میلیون یورو به بایرن رفت
همون بهتر که رفت بازیکنی که غیرت نداشته باشه باید بره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امروز بازیکنان و مربیان در باشگاه حضور پیدا کردند.

این روبی هستش، کمک مربی جدید بارسا، دستیار تیتو، باید گفت که مربی بسیار پر انرژی ای هستش و کاریزمای خاص خودش رو داره. فصل قبل هم در تیمی که حضور داشت تونست نتایج خیره کننده ای کسب کنه.
من یکی که خیلی بهش خوشبینم.

Rubi-nuevo-tercer-entrenador-l_54377537429_54115221155_600_244.jpg

تیاگو که برای خداحافظی با کادرفنی و بازیکنان حاضر شده بود.

Llegada-jugadores-a-la-ciudad-_54377539726_54115221155_600_244.jpg

اینم دوستان که از تعطیلات برگشتن

Llegada-jugadores-a-la-ciudad-_54377537424_54115221154_600_396.jpg

سرجی روبرتو: (این فصل روی نیمکت جایگزین تیاگو آلکانترا میشه)

Llegada-jugadores-a-la-ciudad-_54377537434_54115221154_600_396.jpg

Tito-Vilanova-llega-a-la-ciuda_54377537444_54115221154_600_396.jpg

Llegada-jugadores-a-la-ciudad-_54377537338_54115221154_600_396.jpg

Llegada-jugadores-a-la-ciudad-_54377537409_54115221154_600_396.jpg

مسی که داره تست پزشکی میده

Leo-Messi-en-las-pruebas-medic_54377804043_54115221155_600_244.jpg

و اما در مورد تیاگو

بنظرم مبلغ 25 میلیون یورو واسش مناسبه، بازیکن بسیار با استعدادیه اما زیاد از حد با توپ کار میکنه و سعی میکنی نمایشی بازی کنه، اگر که این نقاط ضعف رو بذاره کنار موفق میشه. اما الان باید دید در خط هافبک بایرن، با حضور، شواینی، مارتینز،گوستاوو، کروس، ریبری،روبن و شکیری فرصت فیکس بودن رو پیدا میکنه یا نه.

نکته ی جالب هم اظهار نظر رومنیگه هستش که گفته تیاگو رو برای گواردیولا و به خواست اون خریدیم. این نشون میده که حمایت کاملی از خرید تیاگو در مونیخ وجود نداره و پاش یجورایی روی پوست خربزست. امیدوارم موفق باشه.

فکر میکنم دو گزینه ی نهایی بارسا تیاگو سیلوا و مارکینیوس شدن، مطمئنا یکی از این دو جذب میشن.

قسمت جالب شایعات هم مذاکره با متئو والبوئناست، بازیکن بسیار سریعیه اما بازیکنی در اشل های کوچکتر از لودویک ژولی، نمیدونم خریدش با وجود الکسیس، پدرو، نیمار و مسی چه توجیحی میتونه باشه

از طرف دیگه، منابع از تماس مذاکره کننده های منچستر با سسک فابرگاس خبر میده.

دولوفئویی که قرضی به اورتون رفته شماره ی 10 رو بهش میدن و ما......

Gerard-Deulofeu-lucira-el-10-d_54377542303_54115221155_600_244.jpg

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این بایرن چرا اینقدر داره بازیکن میگیره؟

گوتزه
شایعات درباره لواندوفسکی که حالا گفته میشه فصل بعد میاد

تیاگو که خب معلوم نیست با این خط میانه قدری که تیم مونیخی داره میخواد چیکار کنه

کلی بازیکن خوب هم که از قبل داشتن

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

گواردیولا میخواد یه تیمی مثه بارسا درست کنه ....

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671

برای اولین بار در تاریخ باشگاه کاتالان رخ داد. جوایز مسی در موزه باشگاه

13920423000282_PhotoL.jpg

بهترینها رو برات آرزومندیم...

f.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تیاگو آلکانتارا با انتقال 25 میلیون یورویی به بایرن مونیخ، رکورد فروش دلاپنیا که با 15 میلیون یورو به لاتزیو پیوسته بود را شکست!

29103154350737549479.jpg

تیاگو الکانتارا به بایرن مونیخ پیوست و حالا عنوان گران قیمت ترین بازیکن پایه ای بارسا که رختکن این تیم راترک کرده یدک می کشد. او گران قیمت ترین محصول آکادمی لاماسیا در طول تاریخ است که با قراردادی 25 میلیون یورویی به بایرن مونیخ پیوست
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، تا پیش از این، این عنوان دراختیار ایوان دلاپنیا، بازیکن پایه ای بارسا بود که در سال 1998 با قراردادی 15 میلیون یورویی به لاتزیو فروخته شد. در رده سوم بویان کرکیچ قرار دارد که دو سال پیش با قراردادی 12 میلیون یورویی به رم پیوست.
سران بارسلونا در سال 2008 جیووانی دوس سانتوس مکزیکی را با قراردادی 6 میلیون یورویی به تاتنهام فروختند و اوریل رومئو که اخیرا به والنسیا پیوسته، دو فصل پیش با قراردادی 5 میلیون یورویی به چلسی فروخته شده بود.
این درحالی است که اکثر بازیکنان پایه ای بارسلونا که به تیم اصلی راه یافته و دراین تیم به موفقیت های چشمگیری رسیده و مبدل به بازیکنان تراز اول فوتبال دنیا شده اند، همچنان با پیراهن بارسلونا به میدان می روند و به عنوان مثال اگر قرار بود مسی، چابی یا اینیستا در بازار نقل و انتقالات به تیم دیگری منتقل می شد، رکورد صادرات لاماسیا فراتر از اینها بود
رقم بهترین فروش های لاماسیا تا به اینجا بدین ترتیب بوده:

1- تیاگو آلکانتارا (انتقال 25 میلیون یورویی به بایرن در سال 2013)
2- ایوان دلاپنیا (انتقال 15 میلیون یورویی به لاتزیو در سال 1998)
3- بویان کرکیچ (انتقال 12 میلیون یورویی به رم در سال 2011)
4- جیووانی دوس سانتوس (انتقال 6 میلیون یورویی به تاتنهام در سال 2008)
5- اوریل رومئو (انتقال 5 میلیون یورویی به چلسی در سال 2011)
6- جفرن (انتقال 4 میلیون یورویی به اسپورتینگ لیسبون در سال 2011)
7- لوئیس گارسیا (انتقال 4 میلیون یورویی به اتلتیکومادرید در سال 2002)

(مفت میفروشیم،گرون میخریم)

تبریک فراوان، مهندس ...

- شنبه شب شاهد برگزاری جشن ازدواج چابی ارناندس وهمسرش نوریا در منطقه ای در نزدیکی بارسلونا بودیم. حدود 180 میهمان دراین جشن حضور داشتند واز جمله میهمانان ویژه این جشن می توان به خاویر ماسچرانو، لیونل مسی، سسک فابرگاس، داوید ویا، آندرس اینیستا، ویکتور والدس، په په رینا ، پدرو رودریگس، جوردی آلبا و سرخیو بوسکتس که بعضی از آنها با همسرانشان در این جشن حضور یافته بودند اشاره کرد.دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این جشن را ملاحظه کنید:

1373739944_468359_1373740404_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373740445_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373740515_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373740552_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373740605_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373740656_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373740687_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373741462_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373740320_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373748341_album_grande.jpg

1373739944_468359_1373748462_album_grande.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]تياگو سيلوا آبي‌ اناري‌ها را نااميد کرد[/h]
[h=2] مدافع برزيلي پاري سن ژرمن از ماندن خود در اين تيم تا پايان قراردادش خبر داد.[/h]
00944429.jpg

کادر فني بارسلونا اميدوار بود تا با جذب تياگو سيلوا ضعف خط دفاعي خود را برطرف کند، اما اين بازيکن برزيلي در جديد‌ترين اظهار نظر خود از ماندنش در پاري سن ژرمن خبر داد.

به گزارش ايسنا ، کاپيتان پاري سن ژرمن و تيم ملي فوتبال برزيل، گفت: همه روزنامه‌ها و سايت‌ها از جلسه من با ناصر الخليفي ، رييس باشگاه پاري سن ژرمن خبر دادند. آنها نوشتند که من مي خواهم براي پيوستن به بارسلونا با رئيس باشگاه مذاکره کنم اما بايد بگويم که چنين چيزي واقعيت ندارد. چنين جلسه‌اي برگزار نخواهد شد چرا که من تا سال 2017 با پاري سن ژرمن قرارداد دارم و نمي‌خواهم اين تيم را ترک کنم. من روزهاي خوبي را در فرانسه پشت سر مي‌گذارم و از بودن در پاري سن ژرمن خوشحال هستم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
افينيا از بارسلونا به سلتاويگو پيوست

باشگاه بارسلونا روز دوشنبه با سلتاويگو در خصوص انتقال قرضي رافينيا به اين تيم براي يک فصل به توافق رسيد.
00945212.jpg

اين هافبک 20 ساله برزيلي از 13 سالگي در تمامي رده هاي جوانان بارسلونا رشد کرده است.

رافينيا داراي تابعيت دوگانه است و براي تيمهاي زير 16 سال، زير 17 سال و زير 19 سال اسپانيا بازي کرده اما سال گذشته وي تيم ملي برزيل را انتخاب کرد و براي تيم زير 20 سال برزيل در رقابتهاي قهرماني جوانان آمريکاي جنوبي در آرژانتين به ميدان رفت.

اين هافبک هجومي کار خود را با تيم بزرگسالان بارسلونا در نوامبر 2011 شروع کرد. وي در ماه ژوئن قرارداد خود را تا سال 2016 با بارسلونا تمديد کرد ولي براي يک فصل به طور قرضي به سلتاويگو خواهد رفت.

رافينيا برادر کوچک تياگو آلکانترا که روز گذشته از بارسلونا به بايرن مونيخ پيوست تا مجددا زير نظر گوارديولا مربي سابق خود کار کند. بايرن حاضر شد براي آلکانترا 22 ساله 25 ميليون يورو بپردازد.

به گزارش آسوشيتدپرس، تياگو فرزند مازينيو است که در جام جهاني 1994 عضو تيم ملي برزيل بود. تياگو ماه گذشته در رقابتهاي قهرماني زير 21 ساله هاي اروپا در بازي فينال مقابل ايتاليا هت تريک کرده و به قهرماني اين تيم کمک کرد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان بهتون قول میدم که یک مدافع درست و حسابی نخواهیم خرید اخر و عاقبت رم اون یارو مارکینیوس رو با قیمت گزاف میکنه تو پاچه بارسا به نظر من یک مدافع معمولی هست با قد کوتاه و اشتباهات زیاد فقط سرعتی هست که نسخه خیلی ضعیفتر از دنی الوز هست این یارو رو میزاریم دفاع وسط و باز هم هر توپ بلندی که رو دروازه ارسال بشه دست به دامان ائمه بشیم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان بهتون قول میدم که یک مدافع درست و حسابی نخواهیم خرید اخر و عاقبت رم اون یارو مارکینیوس رو با قیمت گزاف میکنه تو پاچه بارسا به نظر من یک مدافع معمولی هست با قد کوتاه و اشتباهات زیاد فقط سرعتی هست که نسخه خیلی ضعیفتر از دنی الوز هست این یارو رو میزاریم دفاع وسط و باز هم هر توپ بلندی که رو دروازه ارسال بشه دست به دامان ائمه بشیم

نگران نباش، دستمون به همین هم نمیرسه، فکر کنم کارش با پس اس جی داره نهایی میشه.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کلا جو باشگاه خیلی خراب شده، روسل ترجیح میده بحث با پپ رو ادامه نده، که فکر میکنم بخاطر ضعفش هستش. از طرفی ژاوی هیچ فردی از کادر مدیریتی باشگاه رو برای عروسیش دعوت نکرده

از طرف دیگه تیاگو دیروز قبل از پرواز به مونیخ با تیتو خداحافظی هم نکرده. بدون شک روسل امسال رای نمیاره

Last edited:

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
این انتخاب ریاست جدید باشگاه کی برگزار میشه؟ روسل که بدون پ، پریده.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ROSELL2.v1373910556-640x330.jpg

مصاحبه کامل راسل: حرف های گواردیولا در مورد تیتو دروغ است؛ آماده کمک به مسی درپرونده مالی اش هستیم

ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا در گفت و گو با ۸ تی. نظراتش را درباره مسائل پیرامون باشگاه و همچنین صحبت های گواردیولا علیه وی و باشگاه ابراز کرد.
ساندرو روسل در این گفتگوی تلویزیونی آرام و مطمئن به نظر می رسید و از مسائل مختلف صحبت کرد.
دراینجا می توانید این گفتگوی جذاب را مطالعه کنید:
*گواردیولا: همه ما از شنیدن صحبت های گواردیولا واقعا متعجب شدیم و من شخصا از صحبت های او خوشم نیامد. آنچه گواردیولا راجع به اعضای کادر مدیریتی بارسا در مورد بیماری تیتو گفته دروغ است. ما رفتار سازمانی خوبی داشتیم. این سرو صدا ها برای بارسلونا خوب نیست. ما باید این سروصداها را به منزله ضربه کوچکی ببینیم که نباید تاریخ بزرگی باشگاه بارسلونا را بپوشاند. ما باید از گذشته درس بگیریم که درمورد کرویف چه اتفاقاتی رخ داد. من درخواست کردم که «گواردیولائیزم» راه نیفتد و همه مان در کنار هم باشیم. من دوست داشتم که «گواردیولائیزم» طوری بود که همه بارسایی ها را کنار هم جمع می کند. این شیوه ای است که می توانستیم با آن دوره ای را آغاز کرده و یک چند سال دیگر به این حرکت ادامه دهیم. کم وبیش این دوران سه سال به طول انجامید ولی با تیتو یک فصل خوب دیگر راهم پشت سرگذاشتیم. بین بایرن و بارسا، پپ همیشه باشگاه خودش، بارسا را انتخاب می کند.
*درخواست پپ که ۶۰۰۰ کیلومتر از بارسا دور شده تا او را در آرامش بگذارند: نمی دانم منظورش چیست. از زمانی که ما در مراسم بزرگداشت پپ از او خداحافظی کردیم تا همین امروز تنها ارتباط میان ما زمانی بود که او به عنوان سرمربی بایرن انتخاب شد. ما هفته گذشته هم با هم صحبت کردیم ولی این موضوعی خصوصی است. گواردیولا باید افسانه زنده باشگاه ما باشد
*پپ ناراحت: نمی دانم چرا. اعضای کادر مدیریتی بارسلونا هیچ وقت از بیماری تیتو برای حمله به کسی استفاده نکرده اند! لطفا اینها را نگوئید! باید به آنچه پیش رو داریم فکر کنیم. فصلی هیجان انگیز با حضور تمام بازیکنان،اعضای کادر فنی و هواداران
*تیتو- پپ : من هیچ ایده ای ندارم که بین آنها چه گذشته. من خودم به اندازه کافی مشکل دارم که نخواهم درمورد چیزی که در آن مشارکتی نداشته ام(رابطه میان تیتو و پپ) صحبت کنم. برایم عجیب است که پپ چیزی راجع به تیتو ویلانووا و توانایی های او برای هدایت نیمار نگفته.
*انتقال نیمار به بارسا: شرکت های NyN، DIS و باشگاه سانتوس کسانی بودند که مبلغ ۵۷ میلیون یوروی پرداختی ما برای نیمار میان آنها تقسیم شد. هیچ کمیسیونی به کسی پرداخت نشده . می توانید مدارکی که ما ارائه کردیم را ببینید. آنچه سران سانتوس گفته اند به خودشان مربوط است. اگر۴ طرف این معامله اجازه دهند، ما راجع به بند مخفیانه و سری ای که در آن زمان آن را امضا کردیم، صحبت خواهیم کرد. ما واقعا از نحوه پیشبرد کارهایم راضی هستیم و با شفافیت تمام کار می کنیم.
*گواردیولا: آخرین دوره حضور او در باشگاه بارسلونا ، باید با ریاست او درباشگاه همراه شود. اگر پپ نامزد ریاست باشگاه بارسلونا باشد، من به او رای می دهم؛ حتی اگر برادرم نامزد ریاست باشد
*پره گواردیولا (برادر پپ): او را خوب می شناسم. در یک شرکت آمریکایی، من رئیس او بودم. بعد از کار کردن در آن شرکت پره، تصمیم گرفت مسیر دیگری را دنبال کند و مبدل به مدیربرنامه های بازیکنان فوتبال شد
*تیاگو آلکانتارا: پپ گواردیولا او را خریداری کرد و برادرش دراین میان نقش خاصی نداشت. تیاگو هم دوست داشت که به بایرن برود. او به ما گفت که دوست دارد برود
*فروش بد و ارزان ویا: دستمزد سالانه بازیکن، سن و سال او، سالهای باقی مانده از قراردادش و خواسته سرمربی، همه اینها مهم هستند. داوید می دانست که اگر می ماند، فرصت کافی برای بازی کردن دراختیارش قرار نمی گرفت
*بارسا خرید بلد است؟ : بارسلونا و تمام تیم های بزرگ، همیشه خریدار هستند.اگر بازیکنی بخواهد از بارسلونا برود، او را با حداکثر قیمت به فروش می رسانیم. بهترین بازیکنان با ما هستند و این کاری است که تیم های کوچک نمی توانند انجام دهند.
*ویکتور والدس: نفهمیدم که چرا والدس خواست که بماند. او به ما گفت که می خواهد بماند.ما به دنبال جانشین او خواهیم بود، چرا که در پایان فصل بعد از بارسا خواهد رفت. والدس با حرفه ای گری تمام تمرین می کند و برای حضور در درون دروازه با پینتو رقابت سختی دارد
*حملات متعدد به اعضای کادر مدیریتی بارسا: این ساده ترین کاری است که می توان انجام داد و به اعضای کادر مدیریتی آسیب وارد کرد. زمانی که درحال ریاست یک باشگاه هستی نباید به این چیزها فکر کنی. هرکاری که انجام می دهی با انتقاد مواجه می شود و خستگی ممکن است تو را از پا دربیاورد.
*از کرویف خوشتان نمی آید؟ : او یکی از افسانه های بارسلوناست. از بچگی پوستری از او و از سوتیل را در اتاقم داشتم. کسی که از فلسفه «کرویفیزم» دست کشید، خود یوهان بود. نمی دانم که او چیست ولی می توانم بگویم که فراتر از یک افسانه است. چیزهایی از او می دانم که از این چیزها خوشم نمی آید
*مدل و سبک کاری بایرن:گواردیولا ممکن است تلاش کند که سبک کاری بارسا را با بازیکنان سابق تیمش پیاده سازی کند. این ایده خوبی خواهد بود
*صحبت با تیتو: ما همیشه راجع به مسائل ورزشی با هم حرف می زنیم و نه بیشتر. هیچ پزشکی به من نگفته که تیتو نمی تواند مربیگری کند. او را کاملا قوی و آماده می بینم.
*آبیدال: در طول دوره ای که او بیمار بود، بارسلونا قراردادش راتمدید کرد. ما حرکت فوق العاده ای انجام دادیم. وقتی آبیدال خوب شد، با او مثل یک فوتبالیست دیگررفتار کردیم..بعد از آن تصمیم گرفتیم که قراردادش را تکدید نکنیم. او به عنوان یک فوتبالیست ناراحت از جمع ما رفت ولی به عنوان یک انسان ، نه..او می خواست در بارسلونا بماند
*پویول: او بازیکن بزرگی است و قلب بزرگی دارد که همیشه آماده کمک به همه است. با اراده ای که او دارد، بعد از انجام عمل جراحی روی زانویش، می تواند مثل یک خرید خوب برای فصل جدید بارسا محسوب شود
*جشن عروسی چابی: او هیچ یک از اعضای کادر مدیریتی را به جشن عروسی اش دعوت نکرد ولی به او تبریک می گوئیم.
*دشمنان: زمانی که به مدیریت یک باشگاه می رسی، خیلی چیزهای پیشین را فراموش می کنی و خیلی از افراد این را درک نمی کنند. سودها ومزایای ارتباطاتت از میان می رود و این ناراحت کننده است
*داوران: من همه دنیا را دعوت می کنم که به آمار پنالتی هایی که علیه ما اعلام شده توجه کنند
*رفراندوم در نوکمپ: این لازم و ضروری است. این تصمیم می تواند تاریخ ۱۰۰ ساله باشگاه بارسلونا را تحت تاثیر قرار دهد. ما می توانیم استادیوم جدیدی در جایی دیگر بسازیم ، کمپ تمرینی بارسلونا را تجهیز کنیم؛ نوکمپ را بازسازی کنیم و یا اصلا هیچ کاری نکنیم. این ۴ گزینه پیش روی ماست. در طول دورانی که من رئیس باشگاه بارسلونا بودم، هیچ کسی برای هیچ چیزی کمیسیونی دریافت نکرد.
*مشکل مالیاتی مسی: مسی هرکاری که بتواند را انجام می دهد. هرکاری که او از ما بخواهد و قانونی باشد، آماده کمک کردن به او هستیم. هرسال مسی نشان می دهد که شایستگی های بیشتری دارد. موفقیت ها بدون گواردیولا قابل درک نبود ولی بدون مسی و بدون بارسا هم همین حس وجود دارد. مسی بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است. ما پول جریمه مالیاتی او را پرداخت نخواهیم کرد ولی اگر کمک بخواهد به او کمک خواهیم کرد.
*خروسها در رختکن(منظور از خروس، بازیکنانی قدرتمند فراتر از بازیکنان معمولی درتیم است): اگر یک خروس (قدرتمندترین فرد ) در رختکن ما باشد، اسمش مسی است. نیمار هنوز باید خیلی چیزها را اثبات کند.او یک هم تیمی فوق العاده برای همه خواهد بود. ولی بهتر از مسی کسی وجود ندارد. در نهایت همه این افراد، احساسات خاص خودشان را دارند. مسی و نیمار هر دو قلب خوبی دارند ونهایت تلاششان را به کار می گیرند تا مسیر و فلسفه «گواردیولائیزم» که در ۵ سال اخیر دنبال می شد را ادامه دهند و امیدواریم که این ۵ سال، ۶ شوند. باید درخیلی چیزها خوش شانس بود و از نظر مصدومیت ها، برای بازیکنان آرزوی سلامت کرد تا در بهترین شرایط ممکن به زمین چمن بیایند
++++++++++++++++++
tempfile.v1364207996.jpg20130325-9783-9reaab-0-600x337.jpg

تیتو: حرف های پپ درست نیست/ یک ماه در نیویورک بودم اما او به دیدنم نیامد

تیتو ویلانووا، سرمربی بارسا، در واکنش به صحبت های اخیر پپ گواردیولا، آنها را نادرست خواند.
سرمربی جدید بایرن به تازگی اعلام کرد که مدیران باشگاه بارسلونا از بیماری ویلانووا برای ضربه زدن به او استفاده کرده اند اما دستیار سابق گواردیولا چنین اتهامی را رد کرد.
ویلانووا در گفتگو با خبرنگاران گفت:” مردم علاقه ای به موضوعات شخصی ندارند اما حق با پپ نیست و من از شنیدن حرف های او متعجب شدم. هیچ یک از اعضای هیئت مدیره از بیماری من برای حمله به او استفاده نکرد. باشگاه تلاش کرد تا در حد امکان کمک کند.
وقتی برای اولین بار به نیویورک رفتم، یک بار پپ را دیدم اما وقتی برای دو ماه آنجا بودم تا دوران نقاهت سپری کنم، او به دیدنم نیامد. او دوست من بود و من به او نیاز داشتم اما او اصلا به ملاقاتم نیامد. اگر من بودم، رفتار دیگری می کردم. صحبت دیگری درباره این موضوع ندارم.”
سرمربی آبی و اناری ها همچنین در مورد تلاش این باشگاه برای تیاگو سیلوا گفت:” من دوست دارم یک مدافع بخریم اما از شخص خاصی نام نمی برم.”
او همچنین در مورد خرید نیمارگفت:” از حضور در نوکمپ خوشحالم. ما لئو را هم داریم که بهترین بازیکن دنیاست. آنها هیچ مشکلی برای درک هم نخواهند داشت. بیایید خوش بین باشیم. اگر نیمار به تیم دیگری می رفت، می گفتیم که آنها تیم فوق العاده ای شده اند اما حالا در این مورد صحبت می کنیم که او و مسی چطور می توانند در کنار هم بازی کنند!”
گفته می شود منچستریونایتد برای خرید فابرگاس پیشنهادی ۳۰ میلیون یورویی داده اما تیتو تاکید کرد که این بازیکن نمی خواهد از بارسا جدا شود:” اینکه بازیکنان ما خواهان زیادی دارند، نشانه خوبی است. من با او صحبت کردم و او گفت که می خواهد اینجا بماند و نمی خواهد به باشگاه دیگری برود. او می خواهد با ژاوی، اینیستا و سایرین رقابت کند.”
+++++++++++++++++++++
2012-12-16_FCB_-_ATLETICO_DE_MADRID_033.v1373976165-640x330.jpg

بوسکتس قراردادش را تمدید کرد

مدیر ورزشی تیم بارسلونا، آندونی زوبیزارتا امروز تأیید کرد که سرخیو بوسکتس قراردادی جدید با باشگاه امضاء کرده است.
گفته می شد که این بازیکن چند ماه قبل وارد مذاکره با باشگاه شده بود تا قراردادی جدید امضاء کند. در اولین کنفرانس خبری تیم بارسلونا برای پیش فصل ۱۴-۲۰۱۳، زوبیزارتا که کنار تیتو ویلانوا نشسته بود، تأیید کرد که این بازیکن ۲۵ ساله قراردادی جدید را امضاء کرده است.
قرارداد جدید بوسکتس، ۳ سال دیگر به مدت قرارداد قبلی اش اضافه می کند و اکنون آینده او تا سال ۲۰۱۸ در بارسلونا رقم خواهد خورد. رقم فسخ قرارداد او نیز ۱۵۰ میلیون یورو تأیید شده است.
++++++++++++++++
اوضاع خیلی پیچیده شده این اصلا" به نفع باشگاه نیست

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اولین جلسه تمرینی فصل ...

EL-Barca-ha-completado-su-prim_54377572330_54115221152_960_640.jpg

PRIMER-ENTRENO-DE-TEMPORADA-20_54377833891_54115221152_960_640.jpg

EL-Barca-ha-completado-su-prim_54377572229_54115221152_960_640.jpg

EL-Barca-ha-completado-su-prim_54377572172_54115221152_960_640.jpg

EL-Barca-ha-completado-su-prim_54377572358_54115221152_960_640.jpg

EL-Barca-ha-completado-su-prim_54377572388_54115221152_960_640.jpg

.

از اولش هم گفتم پرداختن به موضوع جذب سیلوا جز بی آبرویی چیزی برامون نداره ... تمرینات شروع شد و بی مدافع موندیم .

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه مارکینیوس با 35 میلیون یورو کارش با پی اس جی تمام شدست. ما به همون متیو هم راضی هستیم. خداییش گزینه های خوبی هم واسه خرید داریم، کوشلنی و اینیگو مارتینز مدافعان سطح پایینی نیستن و چندین سال میتونن توی اوج بمونند. با ادامه ی این شرایط این روسل موندنی نیست و رای نمیاره

ژان ماری دونگو بازیکن 18 ساله ی کامرونی بارسا ی بی، احتمالا این فصل به تیم اصلی اضافه میشه. مثل اینکه تیتو این مهاجم فیزیکی و سخت کوش رو به عنوان مهاجم پلن بی خودش در نظر گرفته. :eek:

بالا