• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]پاري سن ژرمن به دنبال ستاره‌هاي بارسلونا است[/h]
[h=2] باشگاه پاري سن ژرمن پس از آنکه ادينسون کاواني را خريد، اعلام کرد به دنبال ستاره‌هاي بارسلونا نيز هست.[/h]
00037756.jpg

پاري سن ژرمن به تازگي با قراردادي پنج ساله و به ارزش 64 ميليون يورو، ادينسون کاواني را به تيم خود برده است.

به گزارش فارس، ناصر الخليفي، مالک باشگاه پس از آنکه کاواني را به شکل رسمي به عنوان بازيکن باشگاه اعلام کرد در گفت‌وگويي از علاقه باشگاه براي خريد چند بازيکن پرده برداشت.

او در اين زمينه به RMC گفت: هيچ بازيکني از تيم‌مان را به ديگران واگذار نخواهيم کرد. بسياري مي‌گويند تياگو سيلوا از تيم ما جدا خواهد شد ولي بايد بگويم او هنوز چهار سال از قراردادش با ما باقي مانده است. بدون شک او با ما خواهد ماند و به بارسلونا نخواهد رفت اما از سوي ديگر، ما به دنبال چند بازيکن از بارسلونا هستيم.

وي در ادامه عنوان کرد: فصل نقل و انتقال‌ها به پايان نرسيده و فرصت کافي براي رسيدن به تمامي اهداف‌مان را داريم. تا جايي که بتوانيم براي بالا بردن سطح تيم‌مان بازيکن جذب خواهيم کرد. برخي از بازيکنان جوان بارسلونا را مد نظر قرار داده‌ايم و مي‌خواهيم آنها را به پارک دو پرنس بياوريم.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]تياگو: گوارديولا مرا قانع کرد به بايرن بيايم[/h]
[h=2] بازيکن تازه وارد بايرن‌مونيخ اعلام کرد که سرمربي اين تيم براي پيوستنش به قهرمان بوندس‌ليگا او را متقاعد کرده است.[/h]
00945229.jpg

تياگو آلکانترا پس از اينکه رسما به عنوان بازيکن بايرن‌مونيخ معرفي شد، تأييد کرد که حضورش در بايرن به خاطر پپ گوارديولا بوده است که تأثير زيادي روي فوتبال او داشت.

به گزارش فارس، تياگو اظهار داشت: تا به حال مربي‌اي مثل گوارديولا نداشته‌ام. خيلي فکر کردم و فصل گذشته‌ام در بارسا را تحليل کردم. اما وقتي رقابت‌هاي اروپايي تمام شد، پپ مرا صدا زد و من به اين مسئله فکر کردم.

تياگو همچنين گفت: باشگاه‌هاي زيادي نيستند که در سطح بايرن‌مونيخ يا بارسلونا باشند. جدايي از باشگاه آسان نبود زيرا بارسا خانه من است.

تياگو که در بايرن‌مونيخ پيراهن شماره 6 را بر تن خواهد کرد، خاطرنشان کرد: اگر تنها يک روز در زندگي باشد که کاملا احساس خوشحالي کنم، آن روز مي‌تواند امروز باشد.

[h=1]تياگو در بايرن شماره پدرش را انتخاب کرد[/h]
[h=2] ملي‌پوش اسپانيايي در بايرن شماره پيراهني را انتخاب کرد که زماني پدرش با اين شماره در سلتاويگو حضور داشت.[/h]
00945227.jpg

تياگو آلکانترا با قيمت 25 ميليون يورو راهي مونيخ شد تا از اين فصل در خدمت تيم گوارديولا باشد.

به گزارش فارس، اين ملي‌‌پوش اسپانيايي پيراهن شماره 6 بايرن را بر تن خواهد کرد.

شماره‌اي که روزگاري مازينيو پدرش در سلتاويگو آن را در اختيار داشت.

نکته جالب اينکه اين شماره پيش از اين به ماريو گوتزه پيشنهاد شده بود اما او شماره 19 را انتخاب کرد تا تياگو با خوش شانسي شماره 6 بايرن را در اختيار بگيرد.

پيش از اين تياگو را وارث ژاوي در بارسا مي‌دانستند که او هم شماره 6 آبي‌اناري‌ها را در اختيار دارد اما تياگو بازي خود را بيشتر شبيه به اينيستا مي‌داند.

6بایرن رو کی داشت؟؟؟؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]گران‌ترين انتقال‌هاي هزاره جديد[/h]
[h=2] سايت "يورو اسپورت" در گزارشي از گران‌ترين انتقال‌هاي هزاره جديد نوشت.[/h]
00944847.jpg

از سال 2000 تاکنون قيمت بازيکنان فوتبال به شکل نجومي افزايش پيدا کرده است و باشگاه‌ها با رقم‌هاي مالي سنگين به جذب ستاره‌هاي مورد علاقه خود مي‌پردازند. مهم‌ترين دليل گران شدن قيمت بازيکنان زياد شدن سرمايه‌گذاري و درآمد باشگاه‌ها به علت قراردادهايشان با اسپانسرهاي بزرگ است. البته گاهي اوقات هم باشگاهي يک شبه راه صد ساله را طي مي‌کند و با روي کار آمدن يک فرد متمول به جذب ستاره‌هاي نامي جهان فوتبال مي‌پردازد که نمونه آن در حال حاضر زياد است.

به گزارش ايسنا ، در 13 سالي که از هزاره جديد مي‌گذرد رئال‌مادريد با صرف دلارهاي زياد بيشترين فعاليت را در جذب ستاره‌هاي بزرگ داشته است؛ تا جايي که فلورنتينو پرس، رييس اين باشگاه به ستاره فصل جابه‌جايي شهرت يافته است، چرا که بازيکنان بزرگ زيادي را با رقم‌هاي بالا به خدمت گرفته است.

بازيکنان بزرگ با پيوستن به تيم‌هاي بزرگ تنها بار فني آنها را بالا نمي‌برند که سرمايه آنها را هم از طريق فروش پيراهن و اسپانسرهاي جديد افزايش مي‌دهند.

يورو اسپورت در گزارشي از گران‌ترين انتقال‌هاي هزاره جديد پرده برداشت که رئال مادريد با اختصاص دادن بيشترين رقم در فصل‌هاي جابه‌جايي در صدر قرار گرفت. چلسي هم با مالک روسي متمول خود بيشترين هزينه‌ها را کرده است.

2000
: لوئيس فيگو از بارسلونا به رئال‌مادريد به ارزش 53 ميليون پوند

2001: زين‌الدين زيدان از يوونتوس به رئال‌مادريد به ارزش 65 ميليون پوند

2002: رونالدو از اينتر به رئال‌مادريد به ارزش 38 ميليون پوند

2003: ديويد بکام از منچستريونايتد به رئال‌مادريد در ازاي 25 ميليون يورو

2004: وين روني از اورتون به منچستريونايتد به ارزش 25 ميليون پوند

2005: مايکل اسين از ليون به چلسي به ارزش 24 ميليون پوند

2006: آندري شفچنکو از ميلان به چلسي به ارزش 37.5 ميليون پوند

2007: آرين روبن از چلسي به رئال‌مادريد به ارزش 30 ميليون پوند

2008: روبينيو از رئال‌مادريد به منچسترسيتي به ارزش 36.3 ميليون پوند

2009: کريستيانو رونالدو از منچستريونايتد به رئال‌مادريد در ازاي 80 ميليون پوند

2010: داويد ويا از والنسيا به بارسلونا به ارزش 34.2 ميليون پوند

2011: فرناندو تورس از ليورپول به چلسي به ارزش 50 ميليون پوند

2012: هالک از پورتو به زنيت‌سن‌پترزبورگ در ازاي 52 ميليون پوند

2013: نيمار از سانتوس به بارسلونا به ارزش 48 ميليون پوند

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]يلانوا : فابرگاس مي‌خواهد در بارسا بماند[/h]
[h=2] تيتو ويلانوا مربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا روز چهارشنبه ابراز اميدواري کرد شايعات در مورد پيوستن سسک فابرگاس به منچستر يونايتد خاتمه يابد.[/h]
00033449.jpg

رسانه هاي انگليسي از چند روز پيش از پيشنهاد 30 ميليون يورويي باشگاه منچستر يونايتد براي به خدمت گرفتن اين بازيکن خبر داده بودند.

مربي بارسلونا تصريح کرد :«من با فابرگاس صحبت کردم، وي به من اطمينان داد قصد دارد در بارسلونا بماند.»

ويلانوا در فصل گذشته رقابت لاليگا 32 بار فابرگاس را به ميدان فرستاد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]لوکاس مورا: من را با نيمار مقايسه نکنيد[/h]
[h=2] لوکاس مورا، مهاجم برزيلي پاري سن ژرمن، از رسانه ها خواست تا او را با نيمار، ستاره جديد بارسا، مقايسه نکنند.[/h]
00944386.jpg

اين دو بازيکن که پيش از اين در تيم جوانان برزيل با هم همبازي بودند، اکنون ستاره هاي جوان تيم بزرگسالان برزيل را تشکيل مي دهند اما مورا تاکيد کرد که هرگز خودش را با نيمار مقايسه نمي کند.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هيچ راهي براي تقيلد کردن ريتم بازي او نيست. مقايسه بسيار دشوار است وقتي در دو تيم متفاوت بازي مي کنيد. او هميشه يک الگو بوده و يک دوست خوب اما من تلاش مي کنم تا تاريخ خودم را بنويسم. "

لوکاس مورا که يکي از بازيکنان تيم برزيل در رقابت هاي جام کنفدراسيون ها بود، تاييد کرد که به خاطر فرصت کمي که در اين رقابت ها به او رسيده، ناراحت است.

" هيچ کس اين شرايط را دوست دارد اما بايد آن را درک کنيم و به سرمربي و هم تيمي ها احترام بگذاريم. آن وقت است که تيم کاملا متحد خواهد بود."

او که ژانويه گذشته از سائوپائولو به پاري سن ژرمن پيوست، تاييد کرد که لئوناردو، مدير ورزشي سابق باشگاه نقش مهمي در انتقال او داشت.

" لئوناردو در انتقال من نقشي کليدي داشت. او با من تماس گرفت و گفت که باشگاه من را مي خواهد. پيشنهاد پاري سن ژرمن بهتر از ساير باشگاه ها بود؛ ضمن اينکه پروژه فوق العاده اي هم دارند.

پ ن پ: تو بهتری؟؟؟؟؟؟؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
2013-07-17_ENTRENO_98.v1374055838-640x330.jpg

کنفرانس خبری مسی: به مشاورانمان ایمان داریم؛ در جایگاهی نیستم که در مورد پپ و تیتو قضاوت کنم

لیونل مسی صبح روز چهارشنبه به دنبال اولین جلسه تمرینی بارسلونا، در کنفرانس خبر حاضر شد. این ملی پوش آرژانتینی در مورد مشکل مالیاتی اخیرش، مصدومیت فصل گذشته اش و ورود نیمار به رختکن تیم صحبت کرد.
به گزارش طرفداری او همچنین در مورد جدایی داوید ویا و تیاگو آلکانتارا نیز اظهار نظر کرد، اما حاضر نشد در مورد کشمکش های اخیر میان تیتو ویلانوا و پپ گواردیولا صحبت بکند. در مورد رئال مادرید هم هشدار داد که: “آنها هرسال قوی تر می شوند.”
بازگشت به تمرینات:“مثل همیشه من مشتاق شروع کارم. می خواهم خوب کار کنم و به همه هدف ها برسم.”
مصدومیت ها:“در فوتبال همیشه ریسک وجود دارد؛ این اتفاق می تواند برای همه بازیکنان رخ دهد. اما من قصد دارم مثل همیشه با این موضع کنار بیایم و در تمام بازی ها به میدان بروم. مصدومیت فصل گذشته جزئی بود، اما عوارضی که به دنبال داشت کمی کار را پیچیده کرد. من تصمیم گرفتم تا بازی کنم وقتی که شاید کاملاً خوب نشده بودم. اما حالا همه آنها گذشته است.”
مشکل مالیاتی:“آرام هستم. پدرم و من مشاوران خود را داریم. آنها اینگونه مسائل را مدیریت می کنند و ما به آنها اعتماد داریم. امیدوارم آنها این مسئله را حل کنند. من هیچ اطلاعی در مورد این مسائل ندارم و به همین خاطر است که وکیل داریم.”
کار کردن با نیمار:“او بازیکن بزرگی است. فکر نمی کنم او مشکلی برای هماهنگ شدن داشته باشد. نمی دانم که نیمار از کجا آمده است و قصد هم ندارم بدانم. او به نظر پسر خوبی می آید و هیچ مشکلی نخواهد داشت چرا که افراد حاضر در رختکن همگی خوب هستند. او در موقعیتهای تک به تک خیلی قدرتمند است.”
رقبا:“بایرن مونیخ تیم خیلی بزرگی است. آنها فصل گذشته به آن شکل چمپیونزلیگ را فتح کردند و اکنون با ورود گواردیولا، آنها حتی قوی تر هم خواهند شد. رئال مادرید هم خیلی قدرتمند است؛ آنها هر سال قوی تر می شوند. فصل سختی را در لیگ خواهیم داشت. جنگیدن با رئال مادرید و هر تیم دیگری که مدعی قهرمانی در بالای جدول است، چالش سختی خواهد بود.”
انتقال تیاگو آلکانتارا به بایرن مونیخ:“این یک تصمیم شخصی بود. او تصمیم به ترک باشگاه گرفت چرا که فکر می کرد آنجا بیشتر بازی خواهد کرد. این تصمیم خودش بود.”
کشمکش میان تیتو و پپ:“این بین خودشان است. من در جایگاهی نیستم که دخالت کنم. آنها خودشان صحبت کرده اند و وظیفه من نیست که در مورد این موضوع حرفی بزنم.”
انتقال داوید ویا به اتلتیکو مادرید:“اتلتیکو مهاجمی مثل فالکائو را از دست داد، و ال گواخه جانشین واقعاً خوبی خواهد شد. او گلهای زیادی به ثمر رسانده است و این کار را در اتلتیکو هم ادامه خواهد داد.”
+++++++++++++++++++++
THIAGOSILVA23jun_1372005223926_44631_ver1.0_640_360-640x330.jpg
حضور تیاگو سیلوا در بارسلونا بعید است
در حالی که هفته ی گذشته شایعات زیاد و طولانی مدتی در باره ی انتقال تیاگو سیلوا از پاریس سن ژرمن به بارسلونا شنیده میشد,ظاهرا بارسلونا پیشنهادی برای باشگاه او ارسال کرده و این باشگاه در همین هفته هر پیشنهادی برای مدافع میانی برزیلی خود را یک بار برای همیشه رد کرد.
مدیر برنامه های سیلوا دیروز برای اولین بار صحبت کرد.
به نقل از وب سایت رسمی باشگاه پاریس سن ژرمن ایجنت تیاگو سیلوا عنوان کرده است که:که تیاگو سیلوا قصد ترک باشگاهش را ندارد و او هنوز بازیکن تیم پاریس سن ژرمن هست و تا پایان قرار دادش در این تیم باقی خواهد ماند.او همچنین اعلام کرد که خود سیلوا به دنبال این است که در بیانیه ای اعلام کند که از بودن در پاریس سن ژرمن احساس رضایت میکند و تا پایان قراردادش با این تیم ,به هیچ تیم دیگری نخواهد پیوست.
همچنین آل خلیفه مدیر تیم پاریس سن ژرمن در یک مصاحبه ی تلویزیونی آشکار کرد که تیاگو نمیخواهد تیم را به مقصد بارسلونا ترک کند. از قرارداد او با باشگاه چهار سال دیگر باقی مانده است.
او در ادامه با سخنان جالب و عجیبی در رابطه با بارسا پرداخت و گفت که پاریس سن ژرمن برخی از بازیکنان بارسا را دنبال میکند.
به نظر میرسد که بارسا پیام او را خیلی رسا و شفاف دریافت کرده است، زیرا در اظهار نظر های چند روز اخیر تیتو ویلانوئوا و ساندرو راسل مییبیند که نام سیلوا و مشقت های خرید او جندین بار ذکر شده است.
راسل حتی بی میلی آنها را تایید کرده است “مسئله این است که آنها حتی حاضر نیستند که پای میز مذاکره بنشیند.
آن ها به پول احتیاج ندارند, آرزو داشتم مشکل آن بود.ویلانوا مدت زیادی است که برای خرید تیاگو سیلوا پیشنهاد داده است ولی خیال هواداران راحت باشد , چون اگر تیاگو سیلوا نیاید افراد دیگری هستند که بتوانند بیایند.همچنین ویلانوا به ما گفته است که اگر سیلوا نیاید بارسا باید یک مدافع مرکزی را به خدمت بگیرد چون باید به این نقطه ی ضعف تیم امداد رسانی بشود ,اما چه کسی گزینه ای مطمئن برای تیتو است؟
++++++++++++
جانم مسی
ای تو روحت تیاگو سیلوا مرتیکه:hmm:
نه خیر امسال یه مدافع متوسط دستمون میگیره;)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مرسی تاپیک بارسلونا
جمع بچه های بارسایی جمعه جمعه . من یه گروه تو ف ی س بوک زدم دیگه وقت انجمن گردی ندارم . اگه کسی خواست بگه دعوتش کنم .
چون عضو گیریمون با بقیه گروه ها فرق داره .
------------------
به نظر من امسال بارسا مدافع نگیره نمی تونیم کار خاصی کنیم . این تیم واقعا ضعف توی خط دفاعی داره . مارکینیوس هم که کلا قد و قواره خوبی نداره برای دفاع . تیاگو سیلوا بهترین گزینست که داره ناز می کنه مردک پول پرست .
راسل من نمی دونم با چه رویی حرف می زنه . انقدر صرفه جویی می کنه که چند سال دیگه یه تیم مثل تیم گاسپارت و بده به امثال لاپورتا تا برای درست کردنش مجبور شن کل صرفه جویی ها رو خرج خرید بازیکن کنن .
همین مسی نبود تیم پارسالم ضعف شدید داشت . من موندم داره چیکار می کنه .
اون از مشکلات با بایرن که اون بالا داشت می خندید اینم از خرید کردنش .
هیچی دردناک تر از لبخند راسل نبود وقتی در مجموع 7 تا از بایرن خورده بودیم . لاپورتا بود همرو جر و واجر می کرد :))

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
مرسی تاپیک بارسلونا
جمع بچه های بارسایی جمعه جمعه . من یه گروه تو ف ی س بوک زدم دیگه وقت انجمن گردی ندارم . اگه کسی خواست بگه دعوتش کنم .
چون عضو گیریمون با بقیه گروه ها فرق داره .
------------------
به نظر من امسال بارسا مدافع نگیره نمی تونیم کار خاصی کنیم . این تیم واقعا ضعف توی خط دفاعی داره . مارکینیوس هم که کلا قد و قواره خوبی نداره برای دفاع . تیاگو سیلوا بهترین گزینست که داره ناز می کنه مردک پول پرست .
راسل من نمی دونم با چه رویی حرف می زنه . انقدر صرفه جویی می کنه که چند سال دیگه یه تیم مثل تیم گاسپارت و بده به امثال لاپورتا تا برای درست کردنش مجبور شن کل صرفه جویی ها رو خرج خرید بازیکن کنن .
همین مسی نبود تیم پارسالم ضعف شدید داشت . من موندم داره چیکار می کنه .
اون از مشکلات با بایرن که اون بالا داشت می خندید اینم از خرید کردنش .
هیچی دردناک تر از لبخند راسل نبود وقتی در مجموع 7 تا از بایرن خورده بودیم . لاپورتا بود همرو جر و واجر می کرد :))
ممد ....سرویس ...هر جا میریم باید تورو ببینیم .........خخخخخخخخخ

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
2013-06-03_NEYMAR_97.v1370280239-600x337.jpg

تکلیف شماره پیراهن نیمار مشخص شد

تکلیف شماره پیراهن ستاره تیم ملی فوتبال برزیل که به بارسلونا پیوسته است، مشخص شد.
تکلیف یکی از تردیدهای تابستانی بارسلونا بالاخره مشخص شد: نیمار در زمان ماجراجویی‌اش در نیوکمپ پیراهن شماره ۱۱ را بر تن خواهد کرد. خبرنگارانی که در مراسم معارفه وی که ۳ ژوئن برگزار شده بود، شرکت کردند، تلاش فراوانی کردند تا بفهمند چه عددی روی پیراهن این بازیکن حک خواهد شد زیرا باشگاه هنوز تصمیم داشت بازیکنانی را به فروش برساند و در نتیجه معلوم نبود چه شماره‌ای به او اختصاص پیدا کند.
به هر حال بعدازظهر روز گذشته این مسئله مشخص شد. تیاگو آلکانترا باشگاه را به مقصد بایرن‌مونیخ ترک کرد تا نیمار این فرصت را پیدا کند که شماره ۱۱ را که در سانتوس نیز با آن بازی می‌کرد، به خود اختصاص دهد.
+++++++++++++++
06e534817531b99852755d1a8ccf06f36d0c607d-550x330.jpg

رونمایی از مجسمه برنزی اینیستا در زادگاهش

روز جمعه، هم شهری‌های آندرس اینیستا مراسمی را همراه با کانون هواداران بارسلونا برگزار خواهند کرد و به افتخار تلاش‌های آندرس اینیستا، از مجسمه برنزی وی رونمایی خواهند کرد. مردم منطقه” فیونتیلبیا” روز جمعه پذیرای این بازیکن خواهند بود.
به گزارش AS کانون هواداری کاستیا لا مونچا و سخنگو آن دنیل پینادو توضیح داده که این مجسمه اینیستا، نشان دهنده تشکر مردم این منطقه است از ارزش‌های این بازیکن که همواره بر مردم این منطقه اثر گذاشته است. به احتمال زیاد این مراسم ۳ هزار نفر را به خود خواهد دید. همچنین از این بازیکن به علت حک‌ کردن نام دنیل خارکه زیر پیراهن تیم ملی‌ اسپانیا در فینال جام جهانی‌ ۲۰۱۰ هم تشکر خواهد شد.
+++++++++++++++++++
bdf97a3c82b2f0cdcd8996a31b5de40380673fc5.jpg

مدیر برنامه های مونتویا: اینتر؟ امکانش هست

باشگاه ایتالیایی اینتر، به مدافع کناری بارسلونا، مارتین مونتویا، علاقه مند است.
بنا به گزارش Todomercado گفته می شد که این بازیکن ۲۲ ساله در آستانه تمدید قرادادش با آبی اناری ها باشد، با این حال مدیر برنامه های او، جوزپ ماریا اوروبیت مدعی شد که مذاکرات به بن بست خورده است.
“این پسر برای یک سال دیگر قرارداد دارد و در حال حاضر ما برای دست یابی به توافقات جدید، مذاکره نمی کنیم. این باشگاه خواهد بود که در مورد آینده بازیکن تصمیم خواهد گرفت، حتی اگر او توسط مربی تیم، تیتو ویلانوا مورد احترام قرار گیرد.
در ایتالیا ماه هاست که می گویند اینتر به مونتویا علاقه دارد، اما اگر موراتی او را می خواهد پس باید با بارسلونا تماس بگیرد. قرارداد او تا سال ۲۰۱۴ اعتبار دارد، اما هیچ باشگاهی برای انتقال احتمالی او با من تماس نگرفته است.
من تکرار می کنم، اگر اینتر او را می خواهد، پس ابتدا باید با بارسلونا تماس بگیرد!”
+++++++++++++++++
mundodeportivo.75014.jpg

خیلی صریح
تیتو اتهامات گواردیولا به هیئت مدیره ی بارسا، مبنی بر استفاده ی آن ها از بیماری اش برای تخریب او را رد کرد
«پپ دوستم بود، ولی در وقت نیاز به دیدنم نیامد»
«من و خانواده ام از حضور همه ی اعضای باشگاه خوشحال هستیم»
«مردم به “گرایش ها” بی علاقه اند. آن ها می خواهند درباره ی فوتبال و مسی بشنوند»
«الان بیش از گذشته ضعیف هستیم»
زوبی: «ریاست هیچ کس حتمی نیست و دست کم من قابل تعویض هستم»
«بعضی ها قیمت نیمار را ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون یورو تخمین می زنند»
«یک مدافع میانی را خواهیم آورد. مطمئن ام»
«پیشنهاد هایی برای سسک داشته ایم، ولی او می خواهد در بارسا پیشرفت کند»
«بازی مسی تماشایی است و تا حالا به این خوبی نبوده»
بوسکتش قراردادش را تا سال ۲۰۱۸ تمدید کرد
+++++++++++++++++++++
sport.75014.jpg

«وقتی به او نیاز داشتم، پیشم نبود»
تیتو به اتهام های گواردیولا پاسخ داد
۷۶ درصد از هواداران به گفته های تیتو اعتقاد دارند
خرید ها: «مطمئنم که آن ها یک مدافع میانی خواهند خرید. اگر تیاگو نیاید، بازیکن دیگری را جذب خواهند کرد»
درباره ی تیاگو: «من به او خیلی احترام میگذارم، اما بازیکنانی که نخواهند در بارسا بازی کنند باید بروند»
«لئو و نیمار با هم جورند و همه چیز با وجود آن ها کامل خواهد بود»
بوسکتس قراردادش را با بارسا تا سال ۲۰۱۸ تمدید کرد و ۱۵۰ میلیون یورو در بند فروشش ثبت شد
فلورنتینو در تلاش برای جذب ایبرا یا لوئیس سوارز

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو کافه کاتالان ؟ نه والله کاربر زیاد داره اسم کاربریتم مشخص نیست زیاد . مهدی دانشور نیستی ؟

مدتهاست شما رو ندیدیم. خوشحالم که بعد از مدتها شما رو در تاپیک میبینیم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مدتهاست شما رو ندیدیم. خوشحالم که بعد از مدتها شما رو در تاپیک میبینیم.

مرسی مهرداد جان . راستش یه زمانی فقط ما تو تاپیک بودیم . دیگه خلوت بود و با خودمون دو دو تا چهارتا می کردیم خسته شدیم رفتیم . ولی الان که دیدم تاپیک گرفته خیلی خوشنود شدم . بیشتر سر می زنم از این به بعد :)
دیگه مثل سابق خلوت نیست .
منم خوشحالم که در جمع شما برگشتم .

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
مرسی مهرداد جان . راستش یه زمانی فقط ما تو تاپیک بودیم . دیگه خلوت بود و با خودمون دو دو تا چهارتا می کردیم خسته شدیم رفتیم . ولی الان که دیدم تاپیک گرفته خیلی خوشنود شدم . بیشتر سر می زنم از این به بعد :)
ممد یادته با دوستت داشتی کیک تولد می خوردی....چاقو دستش بود..داشت تهدیدت می کرد :lol:...منم اونور نشسته بودم.....

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

خوش برگشتید ، دیدن استارتر تاپیک لذت بخشه اونم بعد از 8 سال !
در مورد گروه اف بی بیشتر توضیح بدید .

17/07/2013

El-Barca-continua-con-su-puest_54377873415_54115221154_600_396.jpg

El-Barca-continua-con-su-puest_54377873540_54115221154_600_396.jpg

El-Barca-continua-con-su-puest_54377873624_54115221154_600_396.jpg

El-Barca-continua-con-su-puest_54377873285_54115221154_600_396.jpg

El-Barca-afina-su-puesta-a-pun_54377874315_54115221154_600_396.jpg

El-Barca-continua-con-su-puest_54377874149_54115221154_600_396.jpg

El-Barca-continua-con-su-puest_54377873836_54115221154_600_396.jpg

.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]نظر کاپلو در مورد همکاري مسي و نيمار[/h]
[h=2] سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه در مورد همکاري ستاره‌هاي برزيل و آرژانتين در بارسلونا به اظهار نظر پرداخته است.[/h]
00938444.jpg

نيمار که چندي پيش با مبلغ 57 ميليون يورو از سانتوس برزيل راهي بارسلونا شده است، پيراهن شماره 11 اين تيم را در فصل آينده بر تن خواهد کرد.

به نقل از فارس، فابيو کاپلو هم که پيشتر هدايت رئال مادريد را به دست داشت و اکنون سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه است، از اين انتقال استقبال و اعلام کرد همکاري ليونل مسي و نيمار در بارسلونا، اين تيم را شکست ناپذير مي‌کند.

«نيمار بازيکن فوق العاده‌اي و با توانايي‌هاي يگانه است. سرعت، تکنيک و شوت‌هاي او عالي هستند. مي‌تواند در هر لحظه از بازي در هر جايي که به او نياز است حضور داشته باشد. به نظرم خيلي سخت است تيمي که اين دو بازيکن را در اختيار دارد شکست داد زيرا توانايي‌ اين دو بازيکن در گلزني بسيار بالا است. گلزني براي قهرماني در هر تورنمتي امري واجب است.»

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]الخليفي: مسي را به پاريس مي‌آوريم[/h]
[h=2] مالک پاري سن ژرمن اعلام کرد اگر بارسلونا بازهم به دنبال سيلوا است ما هم ستاره اين تيم را با مبلغي گزاف به پاريس خواهيم برد.:wacko::blink::blink::blink:[/h]
00036532.jpg

بارسلونا مدتي است که به شدت به دنبال امضاي قرارداد با تياگو سيلوا، مدافع برزيلي پاري سن ژرمن است. آنها از راه‌هاي مختلف علاقه خود به اين مدافع را نشان داده‌اند ولي در پاسخ، سران تيم فرانسوي بارها اعلام کردند که وي را به هيچ وجه به تيم ديگري واگذار نخواهند کرد.

به نقل از فارس، ناصر الخليفي، مالک پاري سن ژرمن که از اين شرايط به تنگ آمده است در گفت‌وگو با اکتو اسپورت چاپ فرانسه گفت: اگر سران بارسلونا باز هم به ابراز علاقه خود براي جذب تياگو سيلوا ادامه دهند، آنگاه ما هم ليونل مسي را به 250 ميليون يورو به عضويت تيم خودمان در مي‌آوريم!

الخليفي چندي پيش نيز اعلام کرده بود پاري سن ژرمن به دنبال امضاي قرارداد با چند بازيکن از بارسلونا است.

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
[h=1]الخليفي: مسي را به پاريس مي‌آوريم[/h]
[h=2] مالک پاري سن ژرمن اعلام کرد اگر بارسلونا بازهم به دنبال سيلوا است ما هم ستاره اين تيم را با مبلغي گزاف به پاريس خواهيم برد.:wacko::blink::blink::blink:[/h]
00036532.jpg

بارسلونا مدتي است که به شدت به دنبال امضاي قرارداد با تياگو سيلوا، مدافع برزيلي پاري سن ژرمن است. آنها از راه‌هاي مختلف علاقه خود به اين مدافع را نشان داده‌اند ولي در پاسخ، سران تيم فرانسوي بارها اعلام کردند که وي را به هيچ وجه به تيم ديگري واگذار نخواهند کرد.

به نقل از فارس، ناصر الخليفي، مالک پاري سن ژرمن که از اين شرايط به تنگ آمده است در گفت‌وگو با اکتو اسپورت چاپ فرانسه گفت: اگر سران بارسلونا باز هم به ابراز علاقه خود براي جذب تياگو سيلوا ادامه دهند، آنگاه ما هم ليونل مسي را به 250 ميليون يورو به عضويت تيم خودمان در مي‌آوريم!

الخليفي چندي پيش نيز اعلام کرده بود پاري سن ژرمن به دنبال امضاي قرارداد با چند بازيکن از بارسلونا است.

مگه کفش های مسی رو بخرین

بالا