تکلیف شماره پیراهن نیمار مشخص شد
تکلیف شماره پیراهن ستاره تیم ملی فوتبال برزیل که به بارسلونا پیوسته است، مشخص شد.
تکلیف یکی از تردیدهای تابستانی بارسلونا بالاخره مشخص شد: نیمار در زمان ماجراجوییاش در نیوکمپ پیراهن شماره ۱۱ را بر تن خواهد کرد. خبرنگارانی که در مراسم معارفه وی که ۳ ژوئن برگزار شده بود، شرکت کردند، تلاش فراوانی کردند تا بفهمند چه عددی روی پیراهن این بازیکن حک خواهد شد زیرا باشگاه هنوز تصمیم داشت بازیکنانی را به فروش برساند و در نتیجه معلوم نبود چه شمارهای به او اختصاص پیدا کند.
به هر حال بعدازظهر روز گذشته این مسئله مشخص شد. تیاگو آلکانترا باشگاه را به مقصد بایرنمونیخ ترک کرد تا نیمار این فرصت را پیدا کند که شماره ۱۱ را که در سانتوس نیز با آن بازی میکرد، به خود اختصاص دهد.
+++++++++++++++
رونمایی از مجسمه برنزی اینیستا در زادگاهش
روز جمعه، هم شهریهای آندرس اینیستا مراسمی را همراه با کانون هواداران بارسلونا برگزار خواهند کرد و به افتخار تلاشهای آندرس اینیستا، از مجسمه برنزی وی رونمایی خواهند کرد. مردم منطقه” فیونتیلبیا” روز جمعه پذیرای این بازیکن خواهند بود.
به گزارش AS کانون هواداری کاستیا لا مونچا و سخنگو آن دنیل پینادو توضیح داده که این مجسمه اینیستا، نشان دهنده تشکر مردم این منطقه است از ارزشهای این بازیکن که همواره بر مردم این منطقه اثر گذاشته است. به احتمال زیاد این مراسم ۳ هزار نفر را به خود خواهد دید. همچنین از این بازیکن به علت حک کردن نام دنیل خارکه زیر پیراهن تیم ملی اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۱۰ هم تشکر خواهد شد.
+++++++++++++++++++
مدیر برنامه های مونتویا: اینتر؟ امکانش هست
باشگاه ایتالیایی اینتر، به مدافع کناری بارسلونا، مارتین مونتویا، علاقه مند است.
بنا به گزارش Todomercado گفته می شد که این بازیکن ۲۲ ساله در آستانه تمدید قرادادش با آبی اناری ها باشد، با این حال مدیر برنامه های او، جوزپ ماریا اوروبیت مدعی شد که مذاکرات به بن بست خورده است.
“این پسر برای یک سال دیگر قرارداد دارد و در حال حاضر ما برای دست یابی به توافقات جدید، مذاکره نمی کنیم. این باشگاه خواهد بود که در مورد آینده بازیکن تصمیم خواهد گرفت، حتی اگر او توسط مربی تیم، تیتو ویلانوا مورد احترام قرار گیرد.
در ایتالیا ماه هاست که می گویند اینتر به مونتویا علاقه دارد، اما اگر موراتی او را می خواهد پس باید با بارسلونا تماس بگیرد. قرارداد او تا سال ۲۰۱۴ اعتبار دارد، اما هیچ باشگاهی برای انتقال احتمالی او با من تماس نگرفته است.
من تکرار می کنم، اگر اینتر او را می خواهد، پس ابتدا باید با بارسلونا تماس بگیرد!”
+++++++++++++++++
خیلی صریح
تیتو اتهامات گواردیولا به هیئت مدیره ی بارسا، مبنی بر استفاده ی آن ها از بیماری اش برای تخریب او را رد کرد
«پپ دوستم بود، ولی در وقت نیاز به دیدنم نیامد»
«من و خانواده ام از حضور همه ی اعضای باشگاه خوشحال هستیم»
«مردم به “گرایش ها” بی علاقه اند. آن ها می خواهند درباره ی فوتبال و مسی بشنوند»
«الان بیش از گذشته ضعیف هستیم»
زوبی: «ریاست هیچ کس حتمی نیست و دست کم من قابل تعویض هستم»
«بعضی ها قیمت نیمار را ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون یورو تخمین می زنند»
«یک مدافع میانی را خواهیم آورد. مطمئن ام»
«پیشنهاد هایی برای سسک داشته ایم، ولی او می خواهد در بارسا پیشرفت کند»
«بازی مسی تماشایی است و تا حالا به این خوبی نبوده»
بوسکتش قراردادش را تا سال ۲۰۱۸ تمدید کرد
+++++++++++++++++++++
«وقتی به او نیاز داشتم، پیشم نبود»
تیتو به اتهام های گواردیولا پاسخ داد
۷۶ درصد از هواداران به گفته های تیتو اعتقاد دارند
خرید ها: «مطمئنم که آن ها یک مدافع میانی خواهند خرید. اگر تیاگو نیاید، بازیکن دیگری را جذب خواهند کرد»
درباره ی تیاگو: «من به او خیلی احترام میگذارم، اما بازیکنانی که نخواهند در بارسا بازی کنند باید بروند»
«لئو و نیمار با هم جورند و همه چیز با وجود آن ها کامل خواهد بود»
بوسکتس قراردادش را با بارسا تا سال ۲۰۱۸ تمدید کرد و ۱۵۰ میلیون یورو در بند فروشش ثبت شد
فلورنتینو در تلاش برای جذب ایبرا یا لوئیس سوارز