• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
این راسل پدر تیم رو در میاره اخرش ضعف مدیریت غوغا میکنه در دو تیمی که من طرفدارشون هستم نقطه ضعف بارسا برای همه حریفان شناخته شده هست .1-خط دفاع که روی توپ های هوایی بسیار ضعیف هست 2- نداشتن plan b بارسا مدتهاست که فقط به یک شیوه بازی میکنه و اگه تیم روبرو عمق و با چند لایه پوشش بده تقریبا 50 درصد میتونه موفق باشه برابر بارسا چند بازی پایان فصل کاملا گواه این وضعیت هست همینطور بازی با میلان در ایتالیا متاسفانه بارسا بیش از اینکه تاکتیک داشته باشه به خلاقیت بازیکن هاش متکی هست برعکس تیمی مثل بایرن یا دورتموند در فصل گذشته چندین ساله که پویول زیاد مصدوم میشه و ما در خط دفاع مشکل داریم اما هر فصل یک مهاجم یا هافبک میخریم هافبک تخریبی درست حسابی هم نداریم بوسکتس عالی هست اما یکی مثل روی کین مثل ماکله له مثل ویرا میخوایم بوسکتس بازیسازی رو عالی انجام میده اما چندان درگیر نیست بوسکتس که جا میمونه بارسا خیلی اسیب پذیر میشه .در فصل گذشته بیشتر گل هایی که از رئال خوردیم ضربه سر بود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فکر کنم بارسا میخواد واسه دنیل اگر دست به کار بشه :)، واقعا گزینه ی خوبی هستش؟

بازیکنانی که در برهه های زمانی مختلف شماره ی 11 بلوگرانا رو بر تن کردند:

22-08-03_Overmars_02-Optimized.v1374231013.jpg

04-12-99_ESPALDAS-Optimized.v1374228817.jpg

R.SOCIETAT-FCB_21_-Optimized.v1374228819.JPG

V2SOLO-Optimized.v1374228822.JPG

zambrotta-manutd-fcb1_7_-Optimized.v1374228825.jpg

sevilla-fcb_16_-Optimized.v1374228828.JPG

Hagi3-Optimized.v1374228831.JPG

2013-01-10_BARCELONA-CORDOBA_06-Optimized.v1374228834.JPG

c04-Optimized.v1374228837.jpg

و اینک
180713_CAMISETANEYMARJR11_VIC_7132-Optimized.v1374228844.JPG

البته خوب ناقصه، مایکل لادروپ هم 11 میپوشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شایعه شده امشب تیتو از تیم کنار میره .

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

خبر غیرمنتظره: ویلانووا امشب از بارسا جدا می شود؟ - Goal.com

شایعه شده روبی میخواد سر مربی بشه
اومدن این یارو روبی مشکوک بود اما فکر نکنم تا این حد، حدس خودم این بودش که واسه فصول آینده روش حساب میکنن، در کل از اون مربی های پر انرژی و کاریزماتیکه.

اما فکر میکنم با توجه به بیماری تیتو و درمانی که توی ماه سپتامبر خواهد داشت شاید از تیم جدا بشه، خدا نکنه اما شاید بیماریش عود کرده باشه.

ادیت 1:

خبر تکمیلی:

الموندو دپورتیوو: بیماری تیتو اوت کرده و او از باشگاه جدا میشه

الموندو دپورتیوو: با توجه به آمار و پیشینه ی کادر فنی، جایگزین اولیه و اضطراری تیتو، روبی خواهد بود.

Rubi-en-el-entrenamiento-del-B_54377682252_51356729138_352_256.jpg

Last edited:

Strans

Registered User
لایک‌ها
63

حالا کیو میخوان جاش بذارن؟ اینا باید همون فصل قبل به فکر می افتادن واسه این فصل. آخه سرطان که خوب شدنی نیس به این راحتی ها.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حالا کیو میخوان جاش بذارن؟ اینا باید همون فصل قبل به فکر می افتادن واسه این فصل. آخه سرطان که خوب شدنی نیس به این راحتی ها.

نمیخوام پیش قضاوت کنم، اما با توجه به تصمیمات روسل، اصلا بعید نیست این مسئله از قبل برنامه ریزی شده باشه. یه مربی که توی فصل قبل با یه تیم گمنام تونست چنین نتایج خوبی بگیره رو به عنوان دستیار دوم استخدام کردند. شاید جزئی از سیاست صرفه جویی مالی روسل باشه

راستی، بیلسا چند وقت پیش از بیلبائو جدا شد و سرمربی هیچ تیمی نیست :D

http://www.goal.com/iran/news/1835/...یلانووا-امشب-از-بارسا-جدا-می-شود?ICID=HP_BN_1

من کشته مرده ی بند قرار داد ویاس بواس هستم:

دیگر گزینه پیش رو، آندره ویلاس بواس، سرمربی پرتغالی تاتنهام است که در بند قراردادش با این باشگاه پرتغالی یک بند دیده می شود که در صورت دریافت پیشنهاد از بارسا، بتواند آزادانه از تیم لندنی جدا شود. به همین خاطر هم بود که بعد از جدایی آنچلوتی، پیشنهاد پاری سن ژرمن را رد کرد. مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او 14 میلیون یورو است

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
:(:(

آدریا ویلانووا فرزند تیتو ویلانووا در صفحه ی توئیتر خودش عود کردن بیماری پدرش رو تایید کرده.

تمرین امروز عصر تیم هم کنسل شده!!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دانیل اگر به نظر من مفت هم گرونه کم سوتی نمیده هوملز گزینه بهتریه.ای کاش میشد مربی مثلا کلوب بیاد بارسا چی میشد اونوقت کار به نتایج ندارم اما ابهت یه مربی بازیکن رو مجذوب خودش میکنه چه بسا بازیکن هایی که به خاطر مربی به تیم های دیگه میرن مثل تیاگو

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
تيتو ويلانووا از هدايت بارسلونا استعفا کرد

سرمربي بارسلونا در تصميمي عجيب و غافلگير کننده از هدايت اين تيم کناره گيري کرد.

تيتو ويلانووا که پس از پشت سر گذاشتن فصل موفقيت‌آميز در لاليگا، قرار بود هدايت اين تيم را در اين فصل نيز بر عهده داشته باشد از سمت خود کناره گيري کرد.

به گزارش ايسنا، آ اس با اعلام اين خبر عنوان کرد: قرار است ساندرو راسل مدير باشگاه و آندوني زوبي‌زارتا مدير ورزشي باشگاه در نشست خبري اضطراري اين مساله را به خبرنگاران اعلام کنند.

روزنامه‌ مارکا نيز با استناد به بيانيه‌ي باشگاه که قرار است در نشست فقط اين دو نفر حضور داشته‌ باشند نتيجه گيري کرد که آنها خبر جدايي تيتو را اعلام خواهند کرد.

رسانه‌هاي اسپانيايي از روبي، سرمربي پيشين تيم دسته دومي جيرونا به عنوان جانشين موقت تيتو ويلانووا خبر دادند. دستيار پپ فصل گذشته به دليل مشکل غده بزاقي که برايش دردسرساز شده بود، چندين ماه در نيويورک به سر برد. جيرونا فصل گذشته با هدايت روبي (نام کامل: خوان فرانسيس فرر سيسيليا) توانست به پلي‌آف راه پيدا کند، اما در اين مرحله مغلوب آلمريا شد و در دسته دو ماند.

اخيرا کشمکش‌هاي لفظي بين تيتو و پپ گوارديولا سرمربي سابق آبي و اناري‌ها به وجود آمده بود.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اوه عجب خبر بدی بود انصافا" خیلی ناگهانی بود
من داشتم غذا میخوردم شبکه خبر 9:30 خبرو گفت غذا کوفتمون شد
بنده خدا سرمربی خیلی ساکت و ارومی بود و نتایجش خیلی خوب .درسته که در بعضی موارد تند در موردش نوشتم
وقتی این روبی اومد یه جورایی حدس میزدم که قراره این بشه مربی اصلی
امیدوارم تیتو حالش خوب بشه

اوضاع یه مدتیه بدجور پیچیده شد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
شوک کامل بود.
مرد آقایی بود وافعا

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
رفتن تیتو یه شوک هست اومدن اون یارو روبی یه شوک دیگه روسل دیگه شورشو درمیار اگه این بیاد. میخوای بیا اکبر میثاقیان هم فعلا بیکاره نتونه تیمو قهرمان کنه هم از بالای نیوکمپ میپره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هنوز تیتو نرفته بازار گرم شایعات شروع شده.

سایت گل که از ویاس بواس، بیلسا، لوییز انریکه و روبی صحبت کرد، الانم الموندو داره از مایکل لادروپ، رونالد کومان، ارنتسو والورده صحبت میکنه. باید منتظر یه لیست بلند و بالا باشیم. اما احتمال میدم یا همین روبی باشه یا یکی از بازیکن های قدیمی بارسا و احتمالا بومی کاتالان.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اصلا در اینکه این یارو راسل پول بابت مربی نمیده شک نکن . همون روبی هست :D

بالا