• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در صورت انتخاب انریکه محمد (rms) به همه بچه ها شیرینی میده و در صورت انتخاب بیلسا بنده :goatee:

.

شیرینی رو دوستان تعیین کنند به روی چشم :)

بیلسا مربی دوست داشتنی و با اخلاقیه، اینطور هم که در موردش خوندم در ارتباط با بازیکنهاش خیلی دلسوزانه برخورد میکنه. انریکه تنها مشکلش 3 میلیون یورو میباشد، چیزی که بنده خدا تیتو با گرفتن 100 امتیاز هم نصیبش نشد.

باید دید روسل حاضر میشه 3 میلیون یورو بند فسخ قرارداد انریکه رو با سلتا پرداخت کنه یا نه،

واقعا اوج بی کفایتی مدیریت تیم اینجا مشخص میشه. اگر که برای فصل آینده برنامه ریزی دقیقی داشتند یا حداقل پست های یه سری از دوستان توی همین تاپیک رو میخوندند باید به این نتیجه میرسیدند که یه آلترناتیو همیشه باید دم دست باشه

الان بخاطر چند هفته دیر اقدام کردن مجبوریم 3 میلیون دلار مفت و مجانی به سلتا بدیم، اونم توی زمانی که برنامه های کاهش بدهی های باشگاه در جریانه، درحالی که ویا رو با اون دب دبه و کب کبه با مبلغ خیلی پایینی واگذار کردیم.

توی دروازه که خدا رو شکر روی هوا بسر میبریم، خط دفاعی هم که نه سیلوا رو گرفتیم نه مارکینیوس، 1 درصد هم احتمال نداره لوییز بخواد بیاد. حالا بیاین به این 3 گزینه ی مذکور و مد نظر باشگاه با گزینه ی 4م فاصله ی فنی رو ببینید.

دنیل اگر، موندم آخه کجای اگر به این 3 گزینه ی قبلی میخوره و بهشون نزدیکه :D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

این پویول چرا این طور شد:(
طبق گفته دوستمون اقا محسن از بین این لیست که تو سایتها گذاشتن بیلسا بهتره
به نظرم لویئز انریکه که تعصبش و بازیش تو بارسا به کنار ولی زیاد کارنامه موفق نداره اینطور که تو رم دیدیم ازش
من دوست دارم اگر قرار باشه مربی خوب بیارن گاس هیدینگ مربی خیلی خوبیه انصافا"
گرچه به نظرم 3 گزینه اصلی بارسا زیر نظر داره یکی انریکه بیلسا و هایکنس هستن
امیدوارم هر چی باشه یکی بیارن که به نفع بارسا باشه
یه احتمال هم هست که راسل چون میخواد امارش در نزد مردم از این بدتر پایین نیاد میخواد یه مبی کار بلد انتخاب کنه و به تیم بیار
باید دید در اینده نزدیک چه اتفاقی پیش میاد
راستی تو سایت توتال بارسا اسپالتی هم هست:eek:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
غوز بالا غوز که میگن حکایت ماست ...
دروازه بان و دفاع میخواستیم ، مربی هم بهش اضافه شد !

اینهمه وقت صرف تیاگو سیلوایی که سال قبلش هم ما رو غال گذاشت و رفت رو کی جواب میده ؟ تابلو بود دلش دنبال $ هست .
این واقعا اشتباه مدیریتی بود که حرف تیتو رو قبول کرد و دوباره امسال راه افتادن دنبال اون ملعون برزیلی ...
فرصت نقل و انتقالات داره میگذره ...

سیلوا رو که بهمون ندادن هیچ ، مارکینیوس رو هم خریدن
sharmandegi.gif

آقای راسل واقعا داری چکار میکنی ... دو فصله میخوای 1 مدافع بخری ، اینقدر سخته ؟؟

همه رو هم پرت کردید اینطرف و اونطرف : ویا ، آبیدال ، بوژان ، کوئنکا ، تیاگو ، دوفولئو ... :wacko:
08999561676903946783.gif

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
297603_heroa.jpg

نامه سرگشاده تیتو: از همه ممنونم / برای مربی جدید بهترین تیم دنیا آرزوی موفقیت می‌کنم

تیتو ویلانووا به دلیل مشکلات جسمانی از پست مربی‌گری بارسلونا کنار رفته است.

سایت گل – تیتو ویلانووا، مربی سابق بارسلونا که به دلیل مشکلات مربوط به سرطان گلو از سمت خود کناره‌گیری کرد در نامه‌ای سرگشاده از همه افرادی که از او حمایت کرده‌اند تشکر کرده است.

متن کامل نامه او را در زیر می‌خوانید:

«ممنونم بارسا؛ ممنونم از همه.

پس از پنج سال شگفت‌انگیز به عنوان مربی در تیمی که رویاها را به حقیقت رساند، زمان آن رسیده که تغییری در زندگی حرفه‌ای‌ام بدهم و خودم را وقف فرآیند درمان بیماری‌ای کنم که یک سال و نیم پیش تشخیص داده شد به آن مبتلا هستم.

طبق نظر پزشکان، و طبق درمان‌هایی که مجبورم انجام دهم نمی‌توانم زمانی که تیمی مانند بارسلونا به آن نیاز دارد را صرفش کنم. اما تلاش خود را خواهم کرد که بسیار نزدیک به این باشگاه – که بسیار زیاد دوستش دارم – کار کنم.

ترک این گروه بسیار ویژه از بازیکنان، همکاران و دوستان آسان نیست. افرادی که تجربیات خاطره‌انگیز بسیاری با آنها داشتم. من تا ابد بابت چیزهایی که به من دادید ممنونم. این تیم فوتبال با کیفیت‌های انسانی‌اش می‌تواند از هر مانعی عبور کند. مطمئنم که این تیم با مهارت‌هایش می‌تواند با چالش‌های فصلی ورزشی که برای همه جذاب خواهد بود روبرو شود.

من همچنین می‌خواهم به شکلی ویژه از رییس، هیئت مدیره و آندونی سوبی‌سارتا، مدیر ورزشی باشگاه تشکر کنم که به من اعتماد کردند. از همه بالاتر حمایت بی‌قیدوشرط آنها، چه از نظر ورزشی و چه از نظر شخصی. برای من به همین میزان حمایت هم انسانی و هم پزشکی دکتر رامون کانال و تیم پزشکان همکارش مهم بود. من در این بازی تنها نیستم. من بخشی از باشگاهی حمایت‌کننده هستم که به من کمک خواهد کرد در این فرآیند طولانی موفق شوم. همان گونه که تاکنون این طور بوده.

و اما همه شما، اعضا و طرفداران باشگاه. از شما تشکر می‌کنم. شما الگوی حمایت و مهربانی هستید. هم در چند ماه گذشته و هم در پیش از آن فوق‌العاده بوده‌اید. من آرام و قوی هستم و این مرحله جدید در فرآیند درمانی‌ام را با اطمینان کامل به این خواهم گذراند که همه چیز درست خواهد شد.

از تمامی شما طرفداران فوتبال، همکاران، باشگاه‌ها، ورزشکاران و آشنایان ممنونم. افرادی که پیام‌های انگیزشی‌تان به من و خانواده‌ام آسایش بخشید.

دوران سختی برای من است. من از رسانه‌ها خواسته‌ام که احترام بگذارند. از زمانی که کنار رفتم امیدوار بوده‌ام که آرامشی که من و خانواده‌ام نیاز داریم را داشته باشم و حریم شخصی ما حفظ شود.

نمی‌توانم این نامه را بدون این بخش تمام کنم: می‌خواهم تمام بخت و موفقیت را برای مربی جدید بهترین تیم دنیا آرزو داشته باشم.

از همه ممنونم.

تیتو ویلانووا.»

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بارسلونا با مارتینو وارد مذاکره می‌شود

باشگاه بارسلونا برای جانشینی سرمربی برکنار شده با مربی آرژانتینی وارد مذاکره خواهد شد.

بر اساس گزارش رسانه‌های اسپانیایی بارسلونا با جراردو تاتا مارتینو، سرمربی آرژانتینی برای هدایت تیم پس از جدایی تیتو ویلانووا وارد مذاکره شده است.

یک نفر به نمایندگی از بارسلونا برای ملاقات با مارتینو که باشگاه صحبت‌هایی با او انجام داده است، هفته آینده سفر خواهد کرد.

مربی آرژانتینی در تابستان با باشگاه‌های زیادی از جمله رئال سوسیه‌داد و مالاگا مذاکره کرده است و اولین انتخاب هیئت مدیره باشگاه بارسلونا برای هدایت این تیم خواهد بود. مارتینو در حال حاضر به همراه خانواده‌اش در تعطیلات به سر می‌برد.

تاتا که در روساریو متولد شده است، بیشتر دوران حرفه‌ای‌اش را در پاراگوئه گذراند که چندین باشگاه را با کسب موفقیت‌های قابل توجه، هدایت کرده است. او هدایت تیم ملی را نیز در پایان سال 2006 بر عهده گرفت. پاراگوئه در زمان سرمربیگری وی به جام‌جهانی آفریقای جنوبی راه یافت اما در مرحله یک‌چهارم نهایی با شکست یک بر صفر مقابل اسپانیا از گردونه مسابقات حذف شد. این تیم در رقابت‌های کوپا‌آمریکا در سال 2011 نیز به فینال رسید که توسط اروگوئه شکست خورد.

مارتینو فصل گذشته هدایت نیوول اولد بویز، تیم محبوبش را بر عهده داشت که قهرمان تورنئو 2013 شد و به نیمه‌نهایی کوپا لیبرتادورس راه یافت که مقابل اتلتیک مینیرو شکست خورد.

سرمربی آرژانتینی یک ماه پیش در مصاحبه‌ای به تمجید از شیوه بازی تیکی تاکای بارسلونا پرداخت و اعلام کرد که پاسکاری در بازی از بیشترین اهمیت برخوردار است.

+++++++++++++++++++++++++++

میگن تفکرات فوتبالیش خیلی به فلسفه ی بارسا نزدیکه، حتی یجورایی ارتقا یافته تر هم هست.
کلا خیلی ازش تعریف میکن.

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
لوییز انریکه هم خوبه به نظرم. نمیشه عملکردش تو رم رو ملاک گرفت. رم رو بهش دادن و قرار شد یه تغییر بررگ باشه ولی خودشون جا زدن تو هدفشون.

Sent from my ME865 using Tapatalk 4 Beta

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دادا واسه من از اهواز 1کیلو شیرینی بفرست به مازندران :دی:lol:

شما تشریف بیار به روی چشم :p

الموندو تیتر نزده که انریکه انتخاب شده، فقط عنوان کرده که گزینه ی اصلی و اول هستش و تاتا هم گزینه ی دوم و جایگزین

خبر های موثقی هست که زوبی زارتا و یکی از مدیران بارسا منتظر جواب انریکه هستند که اگر نشد با هواپیمایی بوینس ایر به بوینس آیرس برن و با تاتا مذاکره کنند. مثل اینکه بلیط ها رو هم رزرو کردند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
شما تشریف بیار به روی چشم :p

الموندو تیتر نزده که انریکه انتخاب شده، فقط عنوان کرده که گزینه ی اصلی و اول هستش و تاتا هم گزینه ی دوم و جایگزین

خبر های موثقی هست که زوبی زارتا و یکی از مدیران بارسا منتظر جواب انریکه هستند که اگر نشد با هواپیمایی بوینس ایر به بوینس آیرس برن و با تاتا مذاکره کنند. مثل اینکه بلیط ها رو هم رزرو کردند.

منظورم همون گزینه ی خیلی نزدیک و نهایی بود ...

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منظورم همون گزینه ی خیلی نزدیک و نهایی بود ...

امیدوارم حسم اشتباه باشه، اما فکر میکنم شاید قضیه ی قرارداد با انریکه به مشکل بربخوره که اینقدر جدی دارن آلترناتیو رو دنبال میکنند، هرچی باشه انریکه سالها توی این تیم بازی کرد و 3 سال مربی تیم بی بوده، غریبه نیست که مذاکرات خاصی انجام بشه جز اون مبلغ جداییش از سلتا.

بنده خدا تیتو سالی کمتر از یک میلیون دلار میگرفت، پپ هم ارزش قراردادش خیلی پایین بود، الان بعیده که بارسا یک دفعه بیاد 3 میلیون یورو برای جدایی انریکه از سلتا پرداخت کنه! اینم در حالیه که بهترین گزینه ی فنی برای ***** تیم از دیدگاه هوادار ها نیست!

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
باسلام خدمت دوستان بارسایی من تازه وارد هستم النته توتاپیک بارسا اولین پستمه اینجا اومیدوارم منو پذیرا باشید مرسی
اما در مورد نیمکت بارسا بشخصه نظرم رو فرانک دی بوئر است چون هم سابقه بهتری از انریکه داره هم تجربه بیشتر مربی گری

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
باسلام خدمت دوستان بارسایی من تازه وارد هستم النته توتاپیک بارسا اولین پستمه اینجا اومیدوارم منو پذیرا باشید مرسی
اما در مورد نیمکت بارسا بشخصه نظرم رو فرانک دی بوئر است چون هم سابقه بهتری از انریکه داره هم تجربه بیشتر مربی گری

در خدمتیم داداش حامد استقلالی;)/
منم همین نظرو دارم/
ولی مهمترین چیز ضعف مدیریتیه//
فعلا تیم بدون دروازبان و مدافع درحال چرخش رو اتمسفره///:blink:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
هایکنس هم رد کرده مربی گری واسه بارسا رو

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
Last edited:

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
در خدمتیم داداش حامد استقلالی;)/
منم همین نظرو دارم/
ولی مهمترین چیز ضعف مدیریتیه//
فعلا تیم بدون دروازبان و مدافع درحال چرخش رو اتمسفره///:blink:

مخلصیم داداش مگه والدز رفته؟ مداقع هم باید مربی انتخاب بشه شاید بشه کاری کرد سیلوا که نمیدن به هیچ عنوان سخته شرایط انریکه رزومه ضعیفی داره اما دی بوئر عالیه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مدیریت حقیقتا ضعف داره رئال میخواد هیگواین رو بفروشه 30 ملیون ما ویا رو اشنانتیون میدیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بالا