SPECIAL ONE
Registered User
بازی ساعت 21 بوقت ایران برگزار میشه, و اسم جام هم هست جام اولی هوینس.فردا هم بازی با بایرن جام ائودی هست
ساعت 10:30
بازی ساعت 21 بوقت ایران برگزار میشه, و اسم جام هم هست جام اولی هوینس.فردا هم بازی با بایرن جام ائودی هست
ساعت 10:30
یا علی این مارتینو چه خطریه :crying::crying:
بازی ساعت 21 بوقت ایران برگزار میشه, و اسم جام هم هست جام اولی هوینس.
از اون دسته مربی های پرانرژی و کم حاشیه ایه که زیاد هم اهل مصاحبه و جنجال نیست، جالبتر از همولایتی بودن با مسی، همولایتی بودنش با بیلساست . کلا توی اون منطقه خیلی قبولش دارن و به عنوان یه مُخ تاکتیکی ازش یاد میکنن. همیشه هم روابط خیلی خوبی با بازیکنانش داره,
از اون دسته مربی های پرانرژی و کم حاشیه ایه که زیاد هم اهل مصاحبه و جنجال نیست، جالبتر از همولایتی بودن با مسی، همولایتی بودنش با بیلساست . کلا توی اون منطقه خیلی قبولش دارن و به عنوان یه مُخ تاکتیکی ازش یاد میکنن. همیشه هم روابط خیلی خوبی با بازیکنانش داره,
من یادمه اوایل که نزدیک دوسال پیش اولد بویز تیمشون داشت سقوط می کرد لیگ پایین ولی سر دو سال نشده قهرمانشون کرد و جزو چهارتای لیبرتادورس هم شدن. بدون خرید زیاد و ولخرجی هم این کار رو کرد.
میشه بهش امید داشت در کل. من خیلی دوست داشتم لادروپ بشه که نشد
Sent from my ME865 using Tapatalk 4 Beta
[h=1]تاتا: مسي سهم بسزايي در انتخابم داشت[/h] [h=2] سرمربي جديد بارسلونا اعتراف کرد که ليونل مسي سهم بسزايي در انتخاب او داشت.[/h] |
|
باشگاه بارسلونا تنها چند روز پس از استعفاي تيتو ويلانووا دست به کار شد و جراردو مارتينو آرژانتيني را به عنوان سرمربي جديد خود انتخاب کرد. به گزارش ايسنا ، بسياري معتقدند ليونل مسي ، سهم بسزايي در انتخاب جراردو مارتينو داشت، اين را خود اين مربي آرژانتيني هم قبول دارد. مارتينو ملقب به "تاتا" در نشستي خبري در شهر روساريو آرژانتين، گفت: نميدانم چگونه سران بارسلونا به اين نتيجه رسيدند که مرا به عنوان سرمربي جديد خود انتخاب کنند، اما اين را ميدانم که خورخه (پدر مسي) و خود مسي سهم بسزايي در اين انتخاب داشتند. اطمينان دارم که باشگاه بارسلونا براي انتخاب من از آنها مشورت گرفته است. مارتينو که اولد بويز را قهرمان فصل قبل رقابتهاي ليگ آرژانتين کرد، افزود: انتظار داشتم که از چند تيم پيشنهاد داشته باشم، اما هيچ وقت فکر نمي کردم که در نهايت با بارسلونا به توافق برسم. بدون شک اين انتخاب براي من غير منتظره بود. اين براي من خوشحال کننده است که تيم بزرگي همچون بارسلونا به من و دستيارانم اعتماد کرد. بارسلونا بازيکنان بزرگي همچون ليونل مسي را در اختيار دارد. هر مربي آرزو ميکند که با چنين بازيکناني کار کند. اميدوارم که بتوانم در بارسلونا موفق کار کنم و سطح اين تيم را بالا ببرم. انگيزه زيادي براي کار کردن در تيم جديدم دارم. اين مربي آرژانتيني قرار است پنجشنبه همين هفته به بارسلونا برود تا رسما کار خود را در اين تيم شروع کند، بنابراين او به ديدار دوستانه برابر بايرن مونيخ که قرار است چهارشنبه شب برگزار شود نخواهد رسيد |
این یارو چند سالشه؟
این که تیم ما نبود؛ از بایرن پپ بگید ببینیم چه طور بازی میکرد. تیاگو هم تو زمین بود؟