• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یا علی این مارتینو چه خطریه :crying::crying::D
11124004050795935280.jpg

از اون دسته مربی های پرانرژی و کم حاشیه ایه که زیاد هم اهل مصاحبه و جنجال نیست، جالبتر از همولایتی بودن با مسی، همولایتی بودنش با بیلساست :D. کلا توی اون منطقه خیلی قبولش دارن و به عنوان یه مُخ تاکتیکی ازش یاد میکنن. همیشه هم روابط خیلی خوبی با بازیکنانش داره,

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی ساعت 21 بوقت ایران برگزار میشه, و اسم جام هم هست جام اولی هوینس.

اره راست میگی
سایتی مورد نظر من اشتباه نوشته بود که الان سر زدم دوباره درستش کرد
ساعت9 هست

از اون دسته مربی های پرانرژی و کم حاشیه ایه که زیاد هم اهل مصاحبه و جنجال نیست، جالبتر از همولایتی بودن با مسی، همولایتی بودنش با بیلساست :D. کلا توی اون منطقه خیلی قبولش دارن و به عنوان یه مُخ تاکتیکی ازش یاد میکنن. همیشه هم روابط خیلی خوبی با بازیکنانش داره,

اها اینه خوشم میاد زیاد مصاحبه نکنه و تو حاشیه نباشه اینطور خوبه دمش گرم :)
اتفاقا" خیلی شبیه بیلسا هست :D
حرکاتش هم یه جورایی مثلشه:lol:

+++++++++++++++
اینم یه عکسی که تو یکی از سایتهای بارسا فن گذاشتن گفتم بذارم بچه ها ببینند

45755003792173958193.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با این پاراگراف از جمله هاش حال کردم:

من نمی توانم از گفتن اینکه واقعا از تماس سران بارسا احساس غرور می کنم دست بکشم. واقعا افتخار می کنم که فرصت همکاری با بارسلونا برایم فراهم شده. بعید می دانم که حرف بیشتری برای گفتن مانده باشد. من اصلا توقعش را نداشتم. چون در دنیا تیم هایی هستند که تمریناتشان را آغاز کرده اند. در برخی از کشورها که حتی لیگ هم شروع شده است.من خودم را برای استراحت کردن آماده کرده بودم و درانتظار پیشنهاد کاری بودم.قطعا نمی توانم بگویم که در انتظار چنین پیشنهادی بودم؛ چون این پیشنهاد، پیشنهادی غیر منتظره بود.من واقعا سورپرایز شدم

امیدوارم با انرژی و انگیزه شروع به کار کنه، این انگیزه و انرژی خیلی با ارزشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اوه چند دقیقه پیش الجزیره یه خبر زد گفت بارسا 321 میلیون یورو بدهی داره (یا 331 بود زیاد یادم نیست)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
Gerardo-Tata-Martino-durante-l_54378053164_54145916424_724_270.jpg

"پیروزی یک نیاز مغرورانه است برای اطمینان یافتن از جلب رضایت ، اما این چیزی است که باید به این پیام چسباند :ما نمیتوانیم یک بازی را با یک روش انجام دهیم و بازی دیگر را با روشی دیگر" 26 می 2012

" من برای حفظ توپ ، حمله ، قراردادن تعداد زیادی از بازیکنان در نیمه ی زمین حریف و ریسک کردن میروم. مطمئن میشوم که مدافعان حواسشان به عقب باشد و 40 متر بین آنها تا دروازه بان فاصله باشد ، از بازی کردن با توپ دست نکشند ، زمانی که مجبورند حرکت کتند ، حرکت کنند. زمانی که مجبورند به کناره ها بروند ، به کناره ها بروند و توپ نباید به هوا برود مگر اینکه دلیلی برایش وجود داشته باشد... " 26 می 2012

"بازیکنان فوتبال مهمترین چیز هستند. مربیان چه خوب و چه بد وابسته به بازیکنانی هستند که در اختیار دارند. مربی هرگز بالاتر از دستوراتی که به بازیکنان میدهد نیست . این بازیکنان هستند که این دستورات را اجرا میکنند، کاری که بسیار بیشتر از نقش مربی است." فاکس اسپورت ، 15 آوریل 2012

"در فوتبال پایه ای ، ما نیاز داریم تا بر روی مهارتشان کار کنیم " فاکس اسپورت ، 15 آوریل 2012

"من یک بازیکن با مهارت های کلی بودم. خوب بازی میکردم ولی کم میدویدم . زیر نظر بیلسا فهمیدم که برای بازی کردن باید کارهای دیگری هم انجام داد.این عنصر بقا بود " فاکس اسپورت ، 15 آوریل 2012

........................

مطمئنا شخصیت محکم و غیر قابل نفوذ بیلسا یه عنصر منفی برای مدیری چون راسل بوده تا از انتخاب اون صرفنظر کنه و اینکه احتمال بده نتونه روی این مربی تسلطی داشته باشه و مشکل انریکه هم اون 3 میلیون بند جدایی ولی با همه این تفاسیر من تاتا مارتینو رو گزینه ی خوبی میدونم ، از فوتبال گرم و هجومی آمریکای جنوبی اومده و مهمترین مورد مثبتش انگیزه و انرژی بالای این مربی هست .

به امید روزهای بهتر ....

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
2012-12-05_BARCELONA-BENFICA_18.v1354749746-600x337.jpg

تیتو امروز جراحی خواهد شد

تیتو ویلانوا روز سه شنبه [امروز]، به دلیل عود کردن بیماری سرطانش که وی را مجبور به کناره گیری از سرمربیگری بارسلونا کرد، تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.
روز جمعه تأیید شد که این مربی ۴۴ ساله به دلیل عود کردن بیماری اش برای دومین بار، باید آماده نبرد شود؛ این بیماری که از غده پاروتید و از گلوی وی سرچشمه می گیرد، برای اولین بار در نوامبر ۲۰۱۱ تشخیص داده شد و او بعد از طی دوره های درمان، در دسامبر ۲۰۱۲ بازگشت.
La Vanguardia بر این باور است که این مربی، که این بار به طور دائم مجبور به کناره گیری از وظایفش در بارسلونا شد، یک بار دیگر آماده می شود تا روز سه شنبه تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
از اولین باری که این بیماری تشخیص داده شده است، این چهارمین باری خواهد بود که او جراحی خواهد شد؛ همزمان با این، باشگاه بارسلونا امروز به طور رسمی سرمربی جدید خود جراردو مارتینو را معرفی خواهد کرد. Animo Tito!
++++++++++++++++++++++
fabregas-and-pique-550x330.jpg

پیکه: منچستر وقت خود را تلف می کند

جرارد پیکه به باشگاه سابق خود، منچستریونایتد، هشدار داد که آنها با تلاش برای جذب سسک فابرگاس، وقت خود را تلف می کنند.
باشگاه انگلیسی روز گذشته تأیید کرد که دومین پیشنهاد خود را هم برای جذب بازیکن سابق آرسنال ارائه کرده است، پیشنهادی که گفته می شود حدود ۴۰ میلیون یورو بوده است.
با این حال، باشگاه بارسلونا این پیشنهاد را هم رد کرده و رئیس باشگاه طی بیانیه ای شرایط را به طور روشن مشخص کرده است؛ حال، شیاطین سرخ می بینند که مدافع سابقشان و هم تیمی کنونی سسک فابرگاس هم خود را وارد ماجرا کرده است.
پیکه عصر امروز به The Sun گفت: “یونایتد وقت خود را تلف می کند؛ سسک بعد از مدت زیادی به رؤیای خود دست یافته و به خانه اش بازگشته است و تسلیم هم نخواهد شد. اینجا خانه اوست، جایی که خانواده او حضور دارند و او با نزدیکترین دوستان خود بازی می کند. او به ما گفته که خوشحال است و می خواهد در بارسلونا بماند.”
++++++++++++++++
iniesta-marca-tv-550x330.jpg

اینیستا: تاتا به مدل بازی بارسلونا می‌‌خورد

آندرس اینیستا در مصاحبه با مارکا می‌‌گوید که باشگاه بهترین تصمیم را می‌‌گیرد و احساس می‌‌کند که این مربی‌ به مدل بازی بارسلونا می‌‌خورد.
به نقل از مارکا، این هافبک در ادامه در مورد مربی‌ آرژانتینی و جدید آبی اناریها می‌‌گوید:” تصمیم خوبی‌ است. در آفریقای جنوبی با وی آشنا شدیم و به نظر می‌‌رسد که مربی‌ خوبی‌ است.”
اینیستا در مورد فصل جدید می‌‌گوید:” با خرید نیمار، بسیار پیشرفت کرده ایم و عنوان‌های زیادی است که سعی‌ در بردنش داریم. رئال یکی‌ از رقیبان ما خواهد بود و همچنین بایرن به همراه پپ گواردیولا خیلی‌ قدرتمند تر از گذشته هستند. امیدوارم آرامش به باشگاه بازگردد. تیتو باید برای غلبه بر بیماریش قدرتمند باشد. تیاگو یک تصمیم شخصی‌ گرفت و باید به آن احترام گذشت و در آخر سسک را تنها در بارسلونا می‌‌توانم تصور کنم.”

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

من یادمه اوایل که نزدیک دوسال پیش اولد بویز تیمشون داشت سقوط می کرد لیگ پایین ولی سر دو سال نشده قهرمانشون کرد و جزو چهارتای لیبرتادورس هم شدن. بدون خرید زیاد و ولخرجی هم این کار رو کرد.
میشه بهش امید داشت در کل. من خیلی دوست داشتم لادروپ بشه که نشد

Sent from my ME865 using Tapatalk 4 Beta

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من یادمه اوایل که نزدیک دوسال پیش اولد بویز تیمشون داشت سقوط می کرد لیگ پایین ولی سر دو سال نشده قهرمانشون کرد و جزو چهارتای لیبرتادورس هم شدن. بدون خرید زیاد و ولخرجی هم این کار رو کرد.
میشه بهش امید داشت در کل. من خیلی دوست داشتم لادروپ بشه که نشد

Sent from my ME865 using Tapatalk 4 Beta

لادروپ چون بعد از بارسا توی رئال بازی کرد یکم شانسش کمتر از بقیه بود.
لیست 23 بازیکن برای سفر به مونیخ و نروژ:

Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dos Santos, Messi, Tello, Alexis, Sergi Gómez, Planas, Joan Román, Dani Nieto, Quintillà, Samper, Ilie, Patric, Dongou, Espinosa, and Kiko Femenía

فقط من والدس، پیکه، ژاوی، اینیستا، بوسکتس، آلوس و برخی رو نمیبینم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این نیمار کوجاسش؟ عکس های تمرینشم ندیدم هنوز. نکنه خوردن پولمونو بازیکنم ندادن بمون؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]تاتا: مسي سهم بسزايي در انتخابم داشت[/h]
[h=2] سرمربي جديد بارسلونا اعتراف کرد که ليونل مسي سهم بسزايي در انتخاب او داشت.[/h]
00945297.jpg

باشگاه بارسلونا تنها چند روز پس از استعفاي تيتو ويلانووا دست به کار شد و جراردو مارتينو آرژانتيني را به عنوان سرمربي جديد خود انتخاب کرد.

به گزارش ايسنا ، بسياري معتقدند ليونل مسي ، سهم بسزايي در انتخاب جراردو مارتينو داشت، اين را خود اين مربي آرژانتيني هم قبول دارد.

مارتينو ملقب به "تاتا" در نشستي خبري در شهر روساريو آرژانتين، گفت: نمي‌دانم چگونه سران بارسلونا به اين نتيجه‌ رسيدند که مرا به عنوان سرمربي جديد خود انتخاب کنند، اما اين را مي‌دانم که خورخه (پدر مسي) و خود مسي سهم بسزايي در اين انتخاب داشتند. اطمينان دارم که باشگاه بارسلونا براي انتخاب من از آنها مشورت گرفته است.

مارتينو که اولد بويز را قهرمان فصل قبل رقابت‌هاي ليگ آرژانتين کرد، افزود: انتظار داشتم که از چند تيم پيشنهاد داشته باشم، اما هيچ وقت فکر نمي کردم که در نهايت با بارسلونا به توافق برسم. بدون شک اين انتخاب براي من غير منتظره بود. اين براي من خوشحال کننده است که تيم بزرگي همچون بارسلونا به من و دستيارانم اعتماد کرد. بارسلونا بازيکنان بزرگي همچون ليونل مسي را در اختيار دارد. هر مربي آرزو مي‌کند که با چنين بازيکناني کار کند. اميدوارم که بتوانم در بارسلونا موفق کار کنم و سطح اين تيم را بالا ببرم. انگيزه زيادي براي کار کردن در تيم جديدم دارم.

اين مربي آرژانتيني قرار است پنجشنبه همين هفته‌ به بارسلونا برود تا رسما کار خود را در اين تيم شروع کند، بنابراين او به ديدار دوستانه برابر بايرن‌ مونيخ که قرار است چهارشنبه شب برگزار شود نخواهد رسيد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تا الان که با گل فلیپ لام 1 بر صفر عقب هستیم. البته نباید نتیجه رو بی ارزش جلوه داد ولی نه مربی داریم نه بازیکن های اصلی رو و تیم هم که رو هواست

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
با این بازیکن ها 1-0 عقبیم از بایرن پپ؟ خوبه پیشرفت داشتیم :D

Last edited:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
مسي بد كليد كرده رو بايرن تا ٣-٤ تا كل نزنه بيخيال هم نميشه ، از ما كفتن :دي تيم كامل بشه حالشون رو جا مياريم

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این که تیم ما نبود؛ از بایرن پپ بگید ببینیم چه طور بازی میکرد. تیاگو هم تو زمین بود؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
این که تیم ما نبود؛ از بایرن پپ بگید ببینیم چه طور بازی میکرد. تیاگو هم تو زمین بود؟

تیاگو چنان سینه ها رو داده بود جلو که نگو :دی فکر کرده میشه بازیکن فیکس :دی

بعد چند بازی چنان بندازتش تو نیمکت حالش جا بیاد ، همین بهتر که از بارسا رفت .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
کسی بازی رو دید؟ چطوریا بود من که نتونستم ببینم با این نتم فقط تونستم لباس بارسا رو ببینم که قشنگ بود پرچم کاتالان:rolleyes:

بالا