Gift Super Star
Registered User
- نوشتهها
- 580
- لایکها
- 2,671
مدافع جوان نیوولز اولد بویز، گزینه جدید بارسا برای خط دفاعی
روزنامه اسپورت کاتالونیا مدافع جوان و بلند قامت آرژانتینی که فصل گذشته به همراه تاتا مارتینو و نیوولز اولد بویز قهرمان لیگ آرژانتین شد را یکی از گزینه هایی می داند که می تواند در پست مدافع میانی به بارسا کمک کند.
به گزارش طرفداری سانتیاگوی ۲۴ ساله فصل گذشته عملکرد خوبی داشته و رسانه های آرژانتین بارها او را یک مدافع آینده دار معرفی کردند.
گفته می شود رئال بتیس خواهان این بازیکن بوده اما تاتا مارتینو در نیوولز اولد بویز به او نیاز داشته و با انتقال وی به لالیگا مخالفت کرده است و به نظر می رسد مربی آرژانتینی بارسلونا در تیم جدیدش نیز به او نیاز دارد.
سانتیاگو ویرجینی عملکرد خوبی روی ضربات شروع مجدد دارد که بارسلونا در سال های اخیر کمتر از آن بهره برده است.
+++++++++++++++++++++++++++++
ورزشگاه خانگی بارسلونا ممکن است در پایان سال ۲۰۱۳ تغییر کند
مدیر مالی بارسلونا از احتمال تغییر ورزشگاه خانگی بارسلونا تا پایان سال ۲۰۱۳ خبر داد.
نوکمپ، بزرگترین ورزشگاه اروپا بیش از ۵۶ سال خانه بارسلونا بوده و بازیهای خانگی بارسلونا در آن برگزار شده است. خاویر فائوس، مدیر امور مالی بارسلونا در گفتوگو با خبرنگاران اعلام کرد، باشگاه سه گزینه را برای جانشینی نوکمپ در دست بررسی دارد و تصمیم نهایی درباره تغییر ورزشگاه تا پایان سال ۲۰۱۳ نهایی خواهد شد.
فائوس افزود: در حال حاضر نمیدانیم که از نظر اقتصادی چه کاری برای بارسا بهتر است. اکنون سه پروژه برای جایگزینی نوکمپ روی میز داریم. ساخت یک ورزشگاه در همین مکان، ساخت یک ورزشگاه در کنار آن و یا انتقال به مکان دیگر. نمیخواهیم درباره این موضوع عجله کنیم با این حال به زودی نظر باشگاه را درباره تغییر ورزشگاه اعلام خواهیم کرد.
فائوس در ادامه درباره رفتن تیاگو آلکانترا به بایرنمونیخ گفت: از نظر ورزشی از رفتن تیاگو ناراحت شدم زیرا او بازیکن آیندهداری در تیم بود. اما از نظر اقتصادی رفتن تیاگو خیلی هم بد نبود. ۲۵ میلیون یورو برای یک بازیکن گرفتیم که بیش از حد متعارف بود. از فروش بازیکن میتوان درآمد زیادی کسب کرد اما نباید فراموش کرد که بعضی بازیکنان جانشین ندارند و فروش آنها منطقی نیست.
++++++++++++++++
همین مونده نیوکمپ رو کلا" مهو کنید
خب باز سازیش کنید عجب
نگران نباش. بارسلون اگه بخواد ورزشگاه عوض کنه یه چیز خوف تر میسازه. اسمش هم میشه new newcamp
[h=1]تاتا مدافع سابق رئال مادريد را ميخواهد[/h] [h=2] روزنامه مارکا از علاقه سرمربي جديد بارسلونا به جذب دو مدافع آرژانتيني خبر داد.[/h] |
|
باشگاه بارسلونا پس از کناره گيريي تيتو ويلانووا به خاطري بيماري جراردو مارتينو آرژانتيني را به عنوان سرمربي جديد خود انتخاب کرد. به گزارش ايسنا، روزنامه مارکا اسپانيا در گزارشي اعلام کرد که مارتينو در نشستي که با آنتونيو زوبي زارتا داشت به ضعف خط دفاعي آبي-اناريها اعتراف کرد و از سران تيم جديدش خواست تا با دو مدافع آرژانتيني قرارداد امضا کنند اما نکته جالب در اين است که سرمربي جديد بارسلونا دو مدافعي را در نظر دارد که اسم آنها به فکر کسي خطور نکرده است. در گزارش مارکا آمده است: هر دو مدافعي که تاتا پيشنهاد جذب آنها را داده است آرژانتيني هستند. نفر نخست آنها والتر ساموئل 33 است که در حال حاضر در اينتر بازي مي کند. او پيش از اين در فصل 2005-2004 با پيراهن رئال مادريد به ميدان رفت اما تجربه اي موفق با اين تيم نداشت و خيلي زود سانتياگو برنابئو را به مقصد ايتاليا ترک کرد. ساموئل در اولد بويز آرژانتين، تيم سابق تاتا چهره شد و با اينتر موفقيت هاي زيادي به دست آورده است. اما مدافع دومي که تاتا به سران آبي-اناريها پيشنهاد داده است سانتياگو ويرگيني مدافع 24 سال اولد بويز است که از کشف هاي خود تاتا به شمار مي آيد. اين بازيکن جوان بازيهاي درخشاني را براي اولد بويز به نمايش گذاشت و سهم بسزايي در قهرماني اين تيم در ليگ آرژانتين و نيمه نهايي جام ليبرتادورس داشت. او در بازي هوايي تبحر خاصي دارد و يک متر و 91 سانتيمتر قد دارد. بارسلونا در فصل گذشته رقابت هاي ليگا و ليگ قهرمانان اروپا نشان داد که در خط دفاعي مشکل دارد. تياگو سيلوا، ديگو لوئيس و مارکينوس از گزينه هاي احتمالي پيوستن به آبي –اناريها بودند اما تاکنون سران بارسلونا نتوانسته اند هيچ کدام از اين مدافعان را جذب کنند همين مسئله باعث شده است تا سرمربي جديد اين تيم به فکر بازيکنان آرژانتيني بيافتد. |
[h=1]صحبتهاي مسي در مورد انتخاب مارتينو[/h] [h=2] مهاجم آرژانتيني بارسلونا به صحبت در مورد دخالت در انتخاب مارتينو به عنوان سرمربي اين تيم پرداخته است.[/h] |
|
جراردو مارتينو به تازگي به عنوان جانشين تيتو ويلانووا در بارسلونا انتخاب شده است. به نقل از فارس، ويلانووا به دليل عود کردن سرطان غدد بزاقي از هدايت بارسلونا کنار گذاشته شد. از سوي ديگر عنوان شد که مارتينو اهل روزاريو آرژانتين است و با ليونل مسي و پدر وي، خورخه، دوستي نزديکي دارد. بسياري از رسانهها به دست داشتن خانواده مسي در انتخاب مارتينو به عنوان سرمربي جديد کاتالانها اشاره کردهاند. مارتينو هم نيز در نخستين کنفرانس مطبوعاتي خود گفت: شکي ندارم که خورخه و ليونل روي تصميم سران بارسلونا براي انتخاب من به عنوان سرمربي بارسلونا تاثيرهايي داشتهاند. نميدانم نظر آنها چقدر روي تصميم نهايي سران بارسا تاثير داشته ولي در هر حال خوشحالم. اکنون مهاجم بارسلونا در مقام پاسخ به اين شايعهها برآمده است. «در آن زمان من فقط گفتم که به نظر ميرسد مارتينو مربي خوبي باشد. او را نميشناسم و حتا از نزديک هم او را نديدهام. نه مارتينو و نه لوييس انريکه که ديگر گزينه هدايت بارسلونا بود را نميشناختم. از اينکه مارتينو هدايت بارسلونا را به دست گرفته خوشحالم زيرا او به نيوکمپ آمده تا در همه ديدارها به پيروزي برسد. اين را در نيوولز اولد بويز و تيم ملي پاراگوئه ثابت کرده است. فقط ميدانم او تواناييهاي بالايي دارد. پس از بيماري تيتو بايد همه چيز را به حالت عادي برگردانيم. بايد خودمان را براي فصلي طولاني و سخت آماده کنيم. |
نگران نباش. بارسلون اگه بخواد ورزشگاه عوض کنه یه چیز خوف تر میسازه. اسمش هم میشه new newcamp
ماشالا راسل مدیریت یعنی این
به قول شاعر این است اگر مدیریت خوب گوسا....ما هست مدیر مطلوب
دیلی میل: فابرگاس به سران بارسا گفت که می خواهد به یونایتد برود - Goal.com
[h=1]مارتينو:ميخواهم ايدههايم را در بارسا اجرا کنم[/h] [h=2] جراردو مارتينو، سرمربي جديد بارسا، تاکيد کرد که قصد دارد فلسفه فوتبالي و ايده هاي خودش را در اين تيم به اجرا بگذارد.[/h] |
|
با استعفاي تيتو ويلانووا به دليل بيماري، مارتينو به عنوان سرمربي جديد آبي و اناري ها معرفي شد و اکنون قصد دارد با بارسا فوتبالي هجومي و جذاب را به نمايش بگذارد. به گزارش گل، او در اولين کنفرانس مطبوعاتي اش در نوکمپ گفت:" مي خواهم سبکي را به اجرا بگذارم که بازيکنان با آن راحت باشند و همچنين سبکي باشد که نظرات شخصي من هم در آن اعمال شود تا بتوانيم تيمي کامل تر داشته باشيم. تيم من در زمان حضور در تيم ملي پاراگوئه با تيم نيوولزالدبويز هيچ شباهتي نداشت. من تلاش مي کنم تا با کيفيت تيم هايي که در آن مربيگري مي کنم، تطبيق پيدا کنم و اين چيزي است که در بارسا هم به دنبال اجراي آن هستم. بارسا بازيکنان فوق العاده اي دارد و اگر بتوانيم به ايده هاي فوق العاده اي که بارسا در چند سال اخير داشت، برگرديم، تيمي مدعي خواهيم داشت. مي خواهم پرسينگ که يکي از ويژگي هاي اين تيم بوده را برگردانم. مي خواهم بارسا تيمي باشد که به راحتي حمله مي کند و از جلوي زمين بازي مي کند." او همچنين از باشگاه بارسلونا به خاطر اينکه به او فرصت کار در فوتبال اروپا را دادند، تشکر کرد. " من خيلي خوشحال هستم؛ از باشگاه به خاطر توجه و اعتمادشان بسيار ممنونم؛ باشگاهي که تاريخچه و سابقه بزرگي دارد. حتي اگر بسيار جاه طلب باشيد، تصور مربيگري در چنين باشگاهي بسيار دشوار است اما من اکنون اينجا هستم و از همه بسيار متشکرم." مارتينو براي تيتو ويلانووا نيز آرزوي بهبودي کرد و گفت:" متاسفانه، مي دانيم که من به خاطر يک شرايط ناخوشايند اينجا هستم. مي خواهم از اين فرصت استفاده کنم و پيامي به تيتو بدهم. ما با هم صحبت کرديم و تيتو براي من آرزوي موفقت کرد. من از او متشکرم. من او را از نزديک نمي شناسم اما مي دانيم او بسيار قوي است. براي او بهترين ها را آرزو مي کنم." |
باشگاه بارسلونا: فابرگاس فروشي نيست خوسپ ماريا بارتوميو معاون رئيس باشگاه بارسلونا تاکيد کرد بارسلونا سسک فابرگاس را به منچستريونايتد نمي فروشد. |
|
بارتوميو در سخنراني به منظور معرفي سرمربي جديد تيم بارسلونا اسپانيا گفت: « مهم نيست منچستر يونايتد چه مبلغي را پيشنهاد مي دهد ما اجازه نمي دهيم فابرگاس از اين تيم برود. ما روي او حساب کرده ايم.» منچستريونايتد هفته گذشته براي به خدمت گرفتن کاپيتان 29 ساله سابق تيم آرسنال 30 ميليون يورو (معادل 39 ميليون دلار) پيشنهاد کرد. بارتوميو گفت بارسلونا از تلاش منچستريونايتد براي جذب مدافع اين باشگاه «نگران» نيست. وي افزود اين طبيعي است که آنها بخواهند سسک را در اختيار داشته باشد. او بازيکن بزرگي است. |
راستی درمرد سمگربان بارسا اقدامی نکرده والدز دیگه موند؟