تو این دقایق گل نزده هنوز(برای بارسا)؟
آره
توی تمام 83 دقیقه ی دیگه گُل زده
تو این دقایق گل نزده هنوز(برای بارسا)؟
میفروختیمش شکیرا باید زوج پیکه میشد توی دفاع؟؟؟؟؟
بازم میگم، این روسل توی بحث مدیریت هیچ هنری نداشته باشه توی جذب بازیکن با توجه به پیشینه ی معلومش فرد موفقیه
اخبار خیلی محرمانه ای منتشر شده که بارسا با سه ستاره ی جوان سانتوس قرارداد امضا کرده، یا بهتر بگم در مورد انتقالشون به بارسا با سانتوس موفق به امضای توافق نامه شده. قیمت هاشون هم منطقی به نظر میرسه
Victor andrade, Gaby gol,Giva
ویکتور آندراده مهاجم نوک هستش، تکنیکی و سریع، یکی دوتا ویدئو توی یوتیوب ازش دیدم. باید بگم اگر که بارسا با این قیمت خریده باشدش واقعا مُفت خریدتش. بسیار با استعداد نشون میده. امیدوارم اینارو دیگه قرضی ندن.
این که چیزی نیست چند وقت پیش یه پست داده بود لیگ ها رو تیم خطاب کرده بود مثلا تیم بوندسلیگا تیم لالیگا:دیییییییاینم مدرکی دیگر بر خُل بودن سایت خُل: فکر کنم اخبار رو با شتر واسشون میبرن
تلاش بارسا برای خرید سه ستاره جوان سانتوس - Goal.com
دهنت سرویس زوبی زرتا مردک میگه بارسا اصلا" نیاز به خرید مدافع نداریم
بعد از اینکه بارسا نتونست توی فصل نقل و انتقالات تابستانی مدافع و دروازه بانی جذب کنه و من احتمال میدم تا ژانویه توی این 2 خط به مشکلات بسیار زیادی بر بخوریم احتمالا در نیم فصل یک مدافع میگیرم.
که بدون شک از تیم هایی مثل چلسی، سوسیه داد و خلاصه بگم از تیم های حاضر در لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود.
من فکر میکنم سر مدیریت فنی تیم تا قبل از ژانویه ی به سنگ میخوره. احتمالا یا اگر رو میگیرن یا یه مدافع از همون آرژانتین یا امریکای جنوبی!
با این شناختی که از روسل دارم نیم فصل هم ازش بخاری بلند نمیشه
لـــــــــایــــــــک:thumbsup:
++++++++++++++++++
پدرو: در تمرينات دلتنگ ويا ميشوم
منم دلتنگ و یـا شدم
مهاجم اسپانيايي بارسلونا با توصيف همتيمي پيشين خود به عنوان الگويي براي فوتبال اسپانيا اعتراف کرد نديدن او در تمرينات کاتالانها براي او حس خوشايندي به همراه ندارد.
ما هم طرفدار بارسلونا هستیم
خبر جدید:
ESPN اعلام کرده که بارسا قصد نداره قرارداد دنی آلوز رو تمدید کنه، قرارداد فعلی آلوز تا 2015 اعتبار داره، در همین جهت در تابستان آتی دنی آلوز از باشگاه جدا خواهد شد . مقصد احتمالیش هم پی اس جی یا موناکو خواهد بود که این فصل به دنبالش بودند.
واقعا نمیدونم چی بگم، بازیکن متعصب، جنگنده، خوب. از این حرف ها گذشته چه کسی قرار هستش که جایگزینش بشه.