• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
mundodeportivo.7502.jpg

الموندو در این شمارش به مقایسه ی آماری بیل و نیمار پرداخته و فاکتور هایی چون تعداد گل ها، مبلغ انتقال

تعداد شرکت کنندگان در مراسم معارفه

تعداد دنبال کنندگان در توییتر رو در صفحه ی اول خودش ذکر کرده

sport.7502.jpg

اسپرت هم به رابطه ی تیتو و پپ پرداخته

و جزئیات قرارداد نیمار رو مورد بررسی قرار داده و اشاره کرده که تاتا برای استراحت به روزاریو رفته​

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]بارسا به آرسنال نه گفت/ناکامی توپچی ها در جذب ماسچرانو[/h] ورزش > فوتبال جهان - درست است که آرسنال در آخرین لحظات فصل نقل و انتقالات خرید بزرگی به نام «مسعود اوزیل» را داشت اما این تیم در همان آخرین لحظات گزینه های بزرگ دیگری را که مد نظر داشت نیز از دست داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ یکی از بازیکنان مورد نظر آرسن ونگر، خاویر ماسچرانو مدافع بارسلونا بودکه با پاسخ «نه» بارسایی ها مواجه شد.توپچی ها که با قراردادی پنج ساله و 5/42 میلیون پوندی مسعود اوزیل را از رئال مادرید خریدند در آخرین روز بازار نقل او انتقالات اروپا حسابی فعال شده بودند و گزینه هایی مثل خاویر پاستوره هافبک پاری سن ژرمن را هم مد نظر داشتند ضمن اینکه به دنبال انتقال قرضی دمبا با مهاجم چلسی به تیم خود نیز بودند.
اما امید توپچی ها برای جذب ماسچرانو از بین رفت چرا که سران نوکمپ به هیچ وجه حاضر به از دست دادن بازیکن آرژانتینی خود نبودند و قاطعانه پاسخ منفی به مسئولان تیم لندنی دادند. مذاکرات دو تیم خیلی پیشرفت نداشت چرا که در همان ابتدا مسئولان بارسلونا اعلام کردند که حاضر به گفت و گو در مورد فروش ماسچرانو نیستند و به همین دلیل صحبتهای دو طرف در همین سطح باقی ماند و آرسنال در جذب این بازیکن هم مثل دمبا با و پاستوره ناکام ماند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازم میگم، این روسل توی بحث مدیریت هیچ هنری نداشته باشه توی جذب بازیکن با توجه به پیشینه ی معلومش فرد موفقیه

اخبار خیلی محرمانه ای منتشر شده که بارسا با سه ستاره ی جوان سانتوس قرارداد امضا کرده، یا بهتر بگم در مورد انتقالشون به بارسا با سانتوس موفق به امضای توافق نامه شده. قیمت هاشون هم منطقی به نظر میرسه

timthumb.php

aafaf_54378253864_54115221157_400_640.jpg

Victor andrade, Gaby gol,Giva

ویکتور آندراده مهاجم نوک هستش، تکنیکی و سریع، یکی دوتا ویدئو توی یوتیوب ازش دیدم. باید بگم اگر که بارسا با این قیمت خریده باشدش واقعا مُفت خریدتش. بسیار با استعداد نشون میده. امیدوارم اینارو دیگه قرضی ندن.

اینم مدرکی دیگر بر خُل بودن سایت خُل: فکر کنم اخبار رو با شتر واسشون میبرن

تلاش بارسا برای خرید سه ستاره جوان سانتوس - Goal.com

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بعد از اینکه بارسا نتونست توی فصل نقل و انتقالات تابستانی مدافع و دروازه بانی جذب کنه و من احتمال میدم تا ژانویه توی این 2 خط به مشکلات بسیار زیادی بر بخوریم احتمالا در نیم فصل یک مدافع میگیرم.

که بدون شک از تیم هایی مثل چلسی، سوسیه داد و خلاصه بگم از تیم های حاضر در لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود.

من فکر میکنم سر مدیریت فنی تیم تا قبل از ژانویه ی به سنگ میخوره. احتمالا یا اگر رو میگیرن یا یه مدافع از همون آرژانتین یا امریکای جنوبی!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بعد از اینکه بارسا نتونست توی فصل نقل و انتقالات تابستانی مدافع و دروازه بانی جذب کنه و من احتمال میدم تا ژانویه توی این 2 خط به مشکلات بسیار زیادی بر بخوریم احتمالا در نیم فصل یک مدافع میگیرم.

که بدون شک از تیم هایی مثل چلسی، سوسیه داد و خلاصه بگم از تیم های حاضر در لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود.

من فکر میکنم سر مدیریت فنی تیم تا قبل از ژانویه ی به سنگ میخوره. احتمالا یا اگر رو میگیرن یا یه مدافع از همون آرژانتین یا امریکای جنوبی!

با این شناختی که از روسل دارم نیم فصل هم ازش بخاری بلند نمیشه:D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
این همه گزینه برای دفاع مطرح شد حتی یکیشون را هم نگرفتیم؟!!!!:wacko:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
mundodeportivo.7503.jpg

الموندو در این شماره از بازیکنانی که تاتا برای جذب در نظر گرفته صحبت شده

اشاره شده که در ژانویه مدافع (فکر کنم کلمبیایی) ریورپلات، آلوارز بالانتا احتمالا به تیم ملحق میشه

و ناهوئل گوزمن هم که دروازه بان نیوولز اولدبویز هستش در جولای سال آینده

sport.7503.jpg

اسپرت هم به عناوینی که مسی در این فصل در دسترس میبینه پرداخته و در مورد انتقال اوزیل و واکنش رونالدو مطلب نوشته

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خبر جدید:

ESPN اعلام کرده که بارسا قصد نداره قرارداد دنی آلوز رو تمدید کنه، قرارداد فعلی آلوز تا 2015 اعتبار داره، در همین جهت در تابستان آتی دنی آلوز از باشگاه جدا خواهد شد :(. مقصد احتمالیش هم پی اس جی یا موناکو خواهد بود که این فصل به دنبالش بودند.

واقعا نمیدونم چی بگم، بازیکن متعصب، جنگنده، خوب. از این حرف ها گذشته چه کسی قرار هستش که جایگزینش بشه.

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
خبر جدید:

ESPN اعلام کرده که بارسا قصد نداره قرارداد دنی آلوز رو تمدید کنه، قرارداد فعلی آلوز تا 2015 اعتبار داره، در همین جهت در تابستان آتی دنی آلوز از باشگاه جدا خواهد شد :(. مقصد احتمالیش هم پی اس جی یا موناکو خواهد بود که این فصل به دنبالش بودند.

واقعا نمیدونم چی بگم، بازیکن متعصب، جنگنده، خوب. از این حرف ها گذشته چه کسی قرار هستش که جایگزینش بشه.

غلط کردن .............
uni%20(134).gif

خاک توی سرشون با این شیوه مدیریتی شون.............تر زدن رفته توی تیم....

هر چی رو که قبول کردم(علل خصوص رفتن ویا)این یکی رو نمی تونم تحمل بکنم.
unic%20(34).gif

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی خاک بر اون سرشون دنی الوز حتی از بازیکن های اسپانیاییشو هم تعصبش بیشتره نیمار رو با تلاش های همین الوز گرفتن بهترین مدافع تیم هم هست در حال حاظر .حتما میخوان یه اسپانیایی از تیم بارسا ب بردارن بیارن متاسفانه هر چقدر لاماسیا تو تربیت مهاجم و هافبک موفق بوده در ساختن مدافع و دروازه بان گند زده هر کی رو بیارن نهایتش در حد البا هست که الوز واقعا ازش بهتره خاک بر سر این یارو راسل کنن مثلا خیلی اقتصادیه دیگه گندشو دراورده

بالا