• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نیمار مگه ازدواج کرده؟
127fs4573872.gif
بچه هم داره؟

مگه مسی ازدواج کرده بود که بچه دار شد، ( البته خودش نه، جی افش) اونجا که خارجه هستش مرداش خیلی با معرفت تر مردای خاورمیانند، شیرینی طرف رو که خوردن تا آخر پاش میمونن حتی اگه خطبه رو نخونده باشن :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آقا یافتم

پشت سر مرد زن دار کلی حرف درست کردین.:دی

این کوچولوی مو طلای حاصل عشق کوتاه مدت کارولینا دانتاس و نیمار هستش.

neymar-e-carolina-dantas-mae-do-seu-filho.png

17692-neymar-ganha-homenagem-em-video-em-620x0-1.jpg

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
مگه مسی ازدواج کرده بود که بچه دار شد، ( البته خودش نه، جی افش) اونجا که خارجه هستش مرداش خیلی با معرفت تر مردای خاورمیانند، شیرینی طرف رو که خوردن تا آخر پاش میمونن حتی اگه خطبه رو نخونده باشن :D

آقا یافتم

پشت سر مرد زن دار کلی حرف درست کردین.:دی

این کوچولوی مو طلای حاصل عشق کوتاه مدت کارولینا دانتاس و نیمار هستش.

neymar-e-carolina-dantas-mae-do-seu-filho.png

17692-neymar-ganha-homenagem-em-video-em-620x0-1.jpg

:D:D:D

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نوغرم

سادات هميشه در زمينه کد نويسي و کد خواني حرفه اي عمل کردن در طول تاريخ :D

اینو خوب اومدی، مدتی پیش توی یک پروژه مشغول بودم همه سادات بودن، محدوده کارگاه محدوده ی پرواز ممنوع برای هر جاندار مونثی شده بود :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رئال امتیاز از دست داده و احتمالا فاصلمون به 4 امتیاز رسید. این امتیاز های اول فصل خیلی مهم هستند.

پ.ن:

2 امتیاز موند.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671

اگه روز شنبه بارسا آلمریا رو شکست بده تاتا میتونه اولین رکورد را بزنه به عنوان مربی بارسا.
رکورد بارسا در آغاز فصل 6 برد پیاپی هست و تا حالا هیچ مربی نتونسته در آغاز فصل 7 برد پیاپی کسب کنه و حالا تیم تاتا به 6 برد رسیده
و اگه شنبه آلمریا را شکست بدیم تاتا اولین مربی خواهد بود که 7برد پیاپی در آغاز فصل کسب کرده.

94152902319768940799.jpg

آمار گلزنی مسی و رائول برای بارسلونا و رئال مادرید :

رائول: 741 بازی، 323 گل

مسی: 387 بازی ، 323 گل
:rolleyes:

87695497408680163086.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با این اوضاعی که آلمریا داره فک کنم بتونیم به راحتی این تیم رو شکست بدیم:)
حالا این رکورد که چیزی نیس امیدوارم تاتا بتونه طلسم قهرما ننشدن بارسا تو لیگ قهرمانان رو بعد از دو سال بشکنه:)

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در پنجره نقل و انتقال‌های ژانویه هافبک بارسلونا راهی منچستریونایتد خواهد شد.

n_f_c_barcelona_alex_song-6903748.jpeg

تلاش منچستریونایتد برای تقویت خط میانی ممکن است دیوید مویس، سرمربی جدید این تیم را به نوکمپ و خرید الکس سانگ ببرد. سانگ که سال گذشته از آرسنال به بارسلونا رفت، زیاد در ترکیب تیم جراردو مارتینو قرار نمی گیرد.

به همین خاطر ممکن است او به همین خاطر بخواهد راهی تیم دیگری شود.
مویس، سرمربی منچستریونایتد از فرصت استفاده کرده و در حال آمده کردن مقدمات خرید سانگ است.

گفته می شود مبلغ فروش این ملی پوش کامرونی 19 میلیون یورو برآورد شده است.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
2013-09-26_ENTRENO_74.v1380222473-640x330.jpg

اینیستا : هیچ مشکلی با تمدید قراردادم ندارم، می خواهم در بارسا از فوتبال خداحافظی کنم

در کنفرانس مطبوعاتی عصر دیروز (پنج شنبه) بارسلونا اینیستا بازیکنی بود که به سوال خبرنگاران پاسخ داد.
روزنامه اسپورت به نقل از اینیستا نوشت: “در مورد خبرها و شایعاتی که منتشر می شود من نمی توانم کاری انجام دهم، تنها می توانم بگویم که می خواهم در بارسا بمانم.” وی اضافه کرد:
“همان گونه که بارها گفته بودم بار دیگر اعلام می کنم که می خواهم در بارسلونا از فوتبال خداحافظی کنم و باشگاه نیز همین را می خواهد.” اینیستا ادامه داد: “موضوع تمدید قرارداد در حال طی کردن روال همیشگی خود است و چیز عجیبی در آن وجود ندارد. هنگامی که دو طرف قصد تمدید قرارداد را داشته باشند بالاخره به تفاهم خواهند رسید.” اینیستا در جواب خبرنگاری که پرسید آیا وی می خواهد پس از مسی بیشترین دستمزد را دریافت کند گفت: “مشکل مالی وجود ندارد، دوم، چهارم یا پنجم مهم نیست من تنها می خواهم فوتبال بازی کنم.” وی در پایان کنفرانس مطبوعاتی درباره شایعات امکان جدا شدنش از بارسا گفت: “هیچ مشکلی با تمدید قراردادم ندارم، رویای من این است که در اینجا از فوتبال خداحافظی کنم. به پیشنهادات سابر تیم ها فکر نمی کنم، اینجا بهترین مکان برای من است و جای دیگری وجود ندارد که بتوانن خوشحال تر از اینجا باشم.”
+++++++++++++++++++
شنبه 06/07/1392 ساعت : 19:30
هفته 7 لاليگا : آلمريا - بارسلونا
زنده از شبکه ورزش

++++++++++++++++++
ای تو روحشون خب از شبکه3 پخش میکردن;)
اوف شنبه پویول ضاهرا" قراره بازی کنه جانم
ولی حیف نمیتونم بازیشو ببینم:guilty:

M E S S I

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
کامونس ( سلتیک ) : ما انتظار نداریم بارسا را شکست دهیم ، هیچ کس این انتظار را ندارد ، پارسال برای ما لحظاتی واقعا خاص بود .

کامونس : با نگاهی از بیرون شما می توانید ببینید آنها سوپراستار هستند اما هنگامی که شما پیراهن ها و بوت ها را پوشیدید، این فقط یک بازی دیگر است.

دکو (بازیکن سابق پورتو و بارسا) : مدیرعامل پورتو می خواهد برای من بازی خداحافظی برابر بارسلونا برگزار کند.

برخلاف شایعات بارسا تمایل به جذب دروازه بان استودیانس ، گرونیمو رولیِ 21 ساله را ندارد .آنها او را زیر نظر نگرفته اند.

لورن (مدیر سوسیداد) : ما برای جذب دوس سانتوس در آگوست تلاش کردیم ، اما آن ممکن نشد ، اکنون همه چیز به بازیکن بستگی دارد.

راسل : تاکنون پیراهن دوم این فصل بارسا بیشترین فروش را ، نسبت به پیراهن هر تیم فوتبال دیگری داشته است .

ماسکرانو پس از مصدومیت زانو می تواند در بازی یکشنبه ، 5 اکتبر لالیگا ، مقابل رئال وایادولید به میدان برود.

لئو مسی از زمانی که پدر شده است ، 53 گل به ثمر رسانده است ، 43 گل فصل پیش و 10 گل در فصل جاری.

بارسا در این ماه نشست های کلیدی برای دروازه بان آینده تیم برگزار خواهد کرد. رینا و تراشتگن گزینه های اصلی و گوایتا ، کورتویس ، آلوز و گوزمان به عنوان جایگزین مطرح هستند .

تیمو پوکی (بازیکن سلتیک) : البته که من می خواهم برابر بارسا در هردو دیدار به میدان بروم ، جز 11 نفر اصلی بودن مانند یک رویاست .

گلزنان لالیگا : مسی و دیگوکاستا 7گل ، رونالدو 6 ، پدرو 5 ، رودری و ایسکو 4 .

کاپیتان بارسا ، کارلس پویول در دوره ریکاوری مصدومیتش 4 کیلوگرم کم کرده است (76-80) ،در حال حاضر فشار کمتری به زانوی او وارد می شود.

بوسکتس : گلِ من برابر سوسیداد شاید زیباترین و بهترین گلی است که در طول دوران بازیم به ثمر رسانده ام.

گریزمن (سوسیداد) : کمپ نو دشوارترین استادیومی است که من در آن بازی کرده ام ، در برنابئو شما این احساس ترس را ندارید.

آبیدال : در بارسلونا شما فشار بیشتری نسبت به سایر تیم ها تحمل می کنید ، برای من ، هنوز هم بارسا بهترین تیم در جهان است .

آبیدال : پزشکان باشگاه بارسلونا ، پرونا و مدینا ، در دوران درمانم همواره کنارم بودند ، این برای من بسیار مهم بود.

اگر ژاوی فردا در برابر آلمریا به میدان رود ، 450 همین بازیش در لالیگای اسپانیا خواهد بود.

تاتا مارتینو ، بوسکتس را که در بازی سه شنبه مقابل سوسیداد گل زد ، به شوت زدنِ بیشتر، بیرون از محوطه ی جریمه تشویق کرده است.

fcbarca.ir

بالا