• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
پزشک مسی: مطمئن باش که قدت از مارادونا بلندتر می شود

آگوئرو سناریویی که شروع داستان دوستی او و مسی است را این گونه توصیف کرد:« برای اولین بار در اردوی تیم ملی آرژانتین با هم غذا می خوردیم و من نمی دانستم که کسی که کنارم نشسته کیست؟»

سایت گل- فروش کتاب بیوگرافی مسی به نام «لیونل مسی، متفاوت» در آرژانتین شروع شده است. ویرایش این کتاب توسط روزنامه ورزشی اوله بوده و دیگو آرماندو مارادونا هم مقدمه ویژه ای را برای این کتاب نوشته است.
حالا روزنامه آرژانتینی اوله بخش هایی از این کتاب را بازتاب داده و در بخشی از آن به بازتاب روزهای ابتدایی دوستی جاویدان لیونل مسی و سرخیو آگوئرو پرداخته. در بخش دیگری به روزهایی که لیونل مسی را به بی علاقگی به سرزمین مادری اش متهم کرده و لحظات سختی که مسی در آن روزها سپری کرده اشاره شده.دراین مطلب به داستان هواداری که برای امضا گرفتن از مسی خودش را از ماشین به بیرون پرتاب کرده و همچنین گفتگوی میان مسی و پزشک معالجش، وقتی که مسی 1.25 متر قد داشته و استرس های او از اینکه نتواند رویای فوتبالیست شدنش را محقق سازد بازتاب یافته.
دراینجا قصد داریم تا بخش هایی از این کتاب را به گزارش اوله برای شما بازتاب دهیم. این بخش اول این گزارش دو قسمتی است:
گفتگوی مسی و دکتر شوارزستاین
-«دکتر من می توانم رشد خوبی داشته باشم تا بتوانم فوتبال بازی کنم؟»
- مطمئن باش که قدت بلندتر از قد مارادونا خواهد شد.
این پاسخ دکتر شوارزستاین به سوال لیونل مسی در زمانی بود که او تنها 125 سانتی متر قد داشت و در سن بلوغ بود. مسی می دانست که روند رشد طبیعی اش متوقف شده و تنها به کمک دکتر قادر خواهد بود تا قدی طبیعی داشته باشد. مسی شنیده بود که یکی از غده های بدنش که به رشد فیزیکی او مرتبط است از کار افتاده و درهمان روزها بود که با کلمه «هورمون» آشنا شد.
در آن روزها مسی می ترسید که نتواند خوشبختی را تجربه کند. او می خواست تا بتواند با فوتبال بازی کردن به خوشبختی برسد. مسی می ترسید و بارها و بارها این حس را در درونش حس کرده بود.او تلاش می کرد تا بتواند از لبهای پزشکان معالجش، پاسخ مدنظرش که او را در رسیدن به خوشبختی یاری می کرد بشنود. مسی بالاخره توانست آنچه می خواست را از زبان دکترش بشوند. یک جمله مختصر و مفید مسی را به اوج شادی رساند:« قدت از قد مارادونا هم بلندتر خواهد شد.»

244237hp2.jpg

آغاز دوستی جاویدان مسی و آگوئرو
سرخیو آگوئرو سناریویی که می تواند شروع داستان دوستی او و مسی باشد را این گونه توصیف کرد:« برای اولین بار در اردوی تیم ملی آرژانتین با هم غذا می خوردیم و من نمی دانستم که کسی که سمت راست من نشسته چه بازیکن بزرگی است.»
روبروی آگوئرو نگرو گارای نشسته بود و سمت چپش لائوتارو فورمیکا ، بازیکن شماره 3 تیم ملی آرژانتین بود. همان روزها بود که آگوئرو در مورد مسی چیزهایی شنیده بود.اولین بحث میان این دو بازیکن درمورد کفش بود و بعد هم مسی صحبت هایی درمورد آمریکا را مطرح کرده بود. آگوئرو ادامه داد:« بعد از این صحبت ها بود که مسی از من پرسید که از کدام شهر آرژآنتین هستم؟من در آن زمان بازیهای لیگ آرژانتین را دنبال می کردم ولی از بازیهای لیگ های دیگر اصلا مطلع نبودم. من به او گفتم:" اسمت چیست؟" او به من نگاه کرد و گفت:"لیونل". من هم به او گفتم:" اسمت مثل اسم من است. من سرخیو لئونل هستم. فامیلی ات چیست؟" و او پاسخ داد:" مسی". اسم و فامیلی او برایم آشنا نبود. به همین خاطر از او پرسیدم:" گفتی فامیلی ات چیست؟" "مسی". بعد از آن من از خودم می پرسیدم:"تو کی هستی؟"»
آگوئرو ادامه داد:« بعد از آن فورمیکا یقه مرا گرفت..می خواست مرا بکشد. از من پرسید:"واقعا نمی دانی او کیست سرخیو؟" و بعد از آن بود که یهو یادم آمد..خبری درمورد او خوانده بودم... با خودم گفتم:" وای..این همان بازیکن بارسلوناست".»

217650hp2.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان متاسفانه امروز عصر نتونستم بازی گلادباخ و دورتموند رو ببینم، تر اشتگن چطور بود؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان متاسفانه امروز عصر نتونستم بازی گلادباخ و دورتموند رو ببینم، تر اشتگن چطور بود؟

مروز بازی کامل تراشتگن رو دیدم با که تیم مقابل دورتموند بود که گلادباخ2 بر0 بود
انصافا" این بشر تو توپهای هوای عالیه (تو این بازی که خوب بود و نقصی نداشت)
استیلش عالیه
چند تا شوت از راه دور هم براش فرستادن که خیلی خوب دفعشون کرد
جایگیریی به موقعی داره
بازی با پاش هم چند صحنه خوب بود
سرعت واکنشش هم عالی .تو یه صحنه دوتوپ رو در بازه زمانی خیلی کم گرفت
به نظرم این بهترین گزینه ممکنه (حالا طوری میگم انگار من جایگزین زوبی زارتا هستم)
کلا" خوشم اومد از بازیش و جوان اینده داریه اگه بارسا بخرتش خیلی به نفعشه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مرسی، حالا رینا؟ فارستر؟ یا تر اشتگن؟

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

خوب بود کلا. نمیشه ایراد مشخصی گرفت ازش ولی دو تا نکته به نظرم اومد.
تصور میکنم رو شوت ها بزرگترین ضعفش باشه بر خلاف والدز که نمیشه به شوت گیریش ایرادی گرفت.
دوم اینکه توپهایی که مثلا فورستر یا نویر به شبک یوفون بدون رفلکس و با جاگیری و گام صحیح جمع میکنن رو این با رفلکس های نمایشی در میاره.
من شدیدا فورستر رو سرتر دیدم.
مادریدی ها دقیقه نود گل مساوی رو زدن

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4

• Like
Reactions: rms

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوب بود کلا. نمیشه ایراد مشخصی گرفت ازش ولی دو تا نکته به نظرم اومد.
تصور میکنم رو شوت ها بزرگترین ضعفش باشه بر خلاف والدز که نمیشه به شوت گیریش ایرادی گرفت.
دوم اینکه توپهایی که مثلا فورستر یا نویر به شبک یوفون بدون رفلکس و با جاگیری و گام صحیح جمع میکنن رو این با رفلکس های نمایشی در میاره.
من شدیدا فورستر رو سرتر دیدم.
مادریدی ها دقیقه نود گل مساوی رو زدن

البته رئال دقیقه 93 گل برتری رو زد. بازی نفس گیری شده بود . حالا بارسا هم باید بازیشو ببره.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ریالی ها بردن ثانیه اای آخر ولی از این سبک بازی به جایی نمیرسن امثال.
قد تر اشتگن190و خیلی کم داره از فارستر

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ریالی ها بردن ثانیه اای آخر ولی از این سبک بازی به جایی نمیرسن امثال.
قد تر اشتگن190و خیلی کم داره از فارستر

کاش میشد مثل پست های دیگه 2 تا دروازه بان داشتیم :lol:

بنظرم از بین این 2 یکی رو باید بگیرن. امیدوارم یه مهاجم فیزیکی واسه نیمکت و مدافعین خوبی هم بگیریم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کاش میشد مثل پست های دیگه 2 تا دروازه بان داشتیم :lol:

بنظرم از بین این 2 یکی رو باید بگیرن. امیدوارم یه مهاجم فیزیکی واسه نیمکت و مدافعین خوبی هم بگیریم.

آره خوب می شد.
مهاجم اگر لواندوفسکی رو بگیرن بد نیست. هم مجانیه آخر فصل هم فیزیکی سرعتی و هم تکنیکی ولی احتمالا بایرنی بشه.
گلر هم برندا لنو گلر لورکوزن از اشتگن اگه بهتر نباشه بدتر نیست ارزونتر هم در میاد احتمالا ولی باز هم فورستر. سن مناسب قد و بالا عالی. رفلکس عالی و از همه مهمتر تکنیک گلری بیست بیست

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دفاع هم که دیگه احتمالا روسل منتظره خاویر عزیز بازنشست بشه بعد برن یکی بگیرن لابد

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
بازی امشب هم شروع شد
به امید پیروزی با گلهای زیاد...

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
دقیقه ی 10 بازیه و داشتم کامپیوتر رو خاموش میکردم...
یک گل از روی کرنر و ضربه ی سر خوردیم.:cigar:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آره خوب می شد.
مهاجم اگر لواندوفسکی رو بگیرن بد نیست. هم مجانیه آخر فصل هم فیزیکی سرعتی و هم تکنیکی ولی احتمالا بایرنی بشه.
گلر هم برندا لنو گلر لورکوزن از اشتگن اگه بهتر نباشه بدتر نیست ارزونتر هم در میاد احتمالا ولی باز هم فورستر. سن مناسب قد و بالا عالی. رفلکس عالی و از همه مهمتر تکنیک گلری بیست بیست

لواندوفسکی که گفت منو پایان نیم فصل بایرنی بدونید /
باید بفکر یه مهاجم جوون و اینده نگر بشیم
تیاگو مسی چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lol:

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
اقا بزارید من کامپیوترمو خاموش کنم...
دقیقه ی 13 یازی گل مساوی رو زدیم
زننده ی گل
ALEXIS
هر دو گل رو شماره ی 9 ها زدند

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اقا بزارید من کامپیوترمو خاموش کنم...
دقیقه ی 13 یازی گل مساوی رو زدیم
زننده ی گل
ALEXIS
هر دو گل رو شماره ی 9 ها زدند

اونم چه گلی

خوبی رضا جان؟ خوشحالم اینجا میبینمت.

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
اونم چه گلی

خوبی رضا جان؟ خوشحالم اینجا میبینمت.
خیلی مخلصیم محمد جون
به مرحمت شما خوبیم و ایشالا شما هم خوب باشید
منم از اینکه دوست قدیمی و بسیار با شخصیتی مثل شما رو تو این قسمت دیدم خوشحال شدم.

• Like
Reactions: rms
بالا