• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

دادا تو با این عکساای خفنت مارو اسیر کردی
4.gif

دمت گرم

29dz8zk.gif

یه لینک بما هم بده در نبودت بریم دزدکی سر بزنیم:p

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
انتقاد تند مورینیو ازنیمار و بالوتلی: شیرجه روها شرم آور هستند؛ کلوپ جریمه شد؛ اما نیمار چی؟ - Goal.com

خدایا رو که نیست :D به حرکت نیمار میگه تمارض. در مورد پنالتی بالوتلی نظر میده اما در مورد پنالتی تیم بووووق که از پنالتی بالوتلی ضایع تر و پر سروصدا تر بوده هیچ چیزی به زبون نیوورد :D

شما یادتون نمیاد، ما یه رئیس جمهوری داشتیم که این مواقع میگفت: آب رو بریز.....:دی

اینجاست که از هیچ تلاشی برای به حاشیه بردن بارسلونا فروگذار نمیشوند.

یک بازیکن بارسلونا در آستانه انتقال به رئال مادرید
جنجال فیگو دوباره تکرار می‌شود؟/ تماس تلفنی از نیوکمپ به برنابئو
رسانه‌های نزدیک به باشگاه رئال مادرید مدعی هستند بزودی یکی از بازیکنان بارسلونا به جمع قوهای سفید خواهد پیوست.

به نقل از تلویزیون المیادین، روزنامه‌های شهر مادرید مدعی شده‌اند که یک بازیکن جدید در انتهای فصل جاری از بارسلونا به رئال مادرید خواهد پیوست ولی این روزنامه‌ها اشاره‌ای به نام این بازیکن نکرده‌اند.

این درحالی است که در روزهای گذشته برخی شایعات در اردوی کاتالان‌ هم مطرح بود که به زودی بازیکنی از مادرید به جمع آبی و اناری پوشان اضافه خواهد شد.

نشریه دیفنس سنترال اسپانیا نیز در این زمینه نوشته که یک بازیکن بارسلونا می‌خواهد مسیر لوئیس فیگو هافبک پرتغالی سال‌‌های قبل رئال را تکرار کند.

این روزنامه اعلام کرده که بازیکن بارسایی خودش با مسئولان رئال مادرید تماس گرفته است و به دلیل ناراحتی از شرایطش در بارسلونا از جمع آبی و اناری‌ها خداحافظی خواهد کرد.

این نشریه در ادامه به قرارداد ویکتور والدز هم اشاره می‌کند که در پایان فصل جاری به پایان می‌رسد و وی بازیکن آزاد معرفی خواهد شد.

-----------------------------
فرض محال که این قضیه صحت داشته باشه، تنها مونتویا رو در این شرایط میبینم که واقعا بخواد از بارسا جدا بشه.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انتقاد تند مورینیو ازنیمار و بالوتلی: شیرجه روها شرم آور هستند؛ کلوپ جریمه شد؛ اما نیمار چی؟ - Goal.com

خدایا رو که نیست :D به حرکت نیمار میگه تمارض. در مورد پنالتی بالوتلی نظر میده اما در مورد پنالتی تیم بووووق که از پنالتی بالوتلی ضایع تر و پر سروصدا تر بوده هیچ چیزی به زبون نیوورد :D

شما یادتون نمیاد، ما یه رئیس جمهوری داشتیم که این مواقع میگفت: آب رو بریز.....:دی

اینجاست که از هیچ تلاشی برای به حاشیه بردن بارسلونا فروگذار نمیشوند.

یک بازیکن بارسلونا در آستانه انتقال به رئال مادرید
رسانه‌های نزدیک به باشگاه رئال مادرید مدعی هستند بزودی یکی از بازیکنان بارسلونا به جمع قوهای سفید خواهد پیوست.

به نقل از تلویزیون المیادین، روزنامه‌های شهر مادرید مدعی شده‌اند که یک بازیکن جدید در انتهای فصل جاری از بارسلونا به رئال مادرید خواهد پیوست ولی این روزنامه‌ها اشاره‌ای به نام این بازیکن نکرده‌اند.

این درحالی است که در روزهای گذشته برخی شایعات در اردوی کاتالان‌ هم مطرح بود که به زودی بازیکنی از مادرید به جمع آبی و اناری پوشان اضافه خواهد شد.

نشریه دیفنس سنترال اسپانیا نیز در این زمینه نوشته که یک بازیکن بارسلونا می‌خواهد مسیر لوئیس فیگو هافبک پرتغالی سال‌‌های قبل رئال را تکرار کند.

این روزنامه اعلام کرده که بازیکن بارسایی خودش با مسئولان رئال مادرید تماس گرفته است و به دلیل ناراحتی از شرایطش در بارسلونا از جمع آبی و اناری‌ها خداحافظی خواهد کرد.

این نشریه در ادامه به قرارداد ویکتور والدز هم اشاره می‌کند که در پایان فصل جاری به پایان می‌رسد و وی بازیکن آزاد معرفی خواهد شد.

-----------------------------
فرض محال که این قضیه صحت داشته باشه، تنها مونتویا رو در این شرایط میبینم که واقعا بخواد از بارسا جدا بشه.

اینا همه جو سازی های حریف در استانه ال کلاسیکو هست.

البته ال کلاسیکو بازی خاصی هست. شانس برد هر دو تیم هم 50 50 هست. هم رئال زور بردن بارسلونا رو داره و هم بارسلونا زور بردن رئال رو. اما خب چون بازی در نیوکمپ هست مسلما برای رئالی ها سخت تر خواهد بود چون باید جو ورزشگاه رو هم تحمل کنند.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اینا همه جو سازی های حریف در استانه ال کلاسیکو هست.

البته ال کلاسیکو بازی خاصی هست. شانس برد هر دو تیم هم 50 50 هست. هم رئال زور بردن بارسلونا رو داره و هم بارسلونا زور بردن رئال رو. اما خب چون بازی در نیوکمپ هست مسلما برای رئالی ها سخت تر خواهد بود چون باید جو ورزشگاه رو هم تحمل کنند.

امسال ال کلاسیکو جالب تر خواهد شد البته نیمار و مسی هماهنگ ترن تا بیل و رونالدو
پس شانس ما بیشتره:)

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امسال ال کلاسیکو جالب تر خواهد شد البته نیمار و مسی هماهنگ ترن تا بیل و رونالدو
پس شانس ما بیشتره:)

از هر نظر ما آماده تریم، من تنها نگرانیم عملکرد دروازه‌بان حریف و ضعفمون روی توپ‌های ارسالی هستش. نیمار امروز از تاتا‌مارتینو با عنوان پرفسور یادکرد :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خط حمله و میانه هر دو تیم بسیار قدرتمند هستند.

در مقابل خط دفاع هر دو تیم ضعیفترن و من شخصا دفاع بارسا رو از رئال ضعیفتر میدونم چون پیکه ما افت کرده. بارترا هم اگه بازی کنه تجربه اش کمه. الوز و ادریانو هم بد نیستند اما خب حریف بازیکنی به نام رونالدو هست.

اما رئالیها درسته که په په رو دارند که مستعد اخراج و پنالتی دادن و دریبل خوردنه. اما راموس رو هم دارند که بازیکن خوبی هست و در ال کلاسیکو ها انگیزه بالایی داره. در گوشه ها هم مارسلو رو دارند ولی اربلوآ اگه بازی کنه بازیکنی نیست که بتونه جلوی مهاجمای بارسا حرفی برای گفتن داشته باشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
شما کجا ال کلاسیکو کجا
اوهه
بازی بعدی اوساسونا داریم بزنیم بترکونیمش (البته بازی سختیه تو زمین اونا)بعد میرسیم تیم بعدی
تا ال کلاسیکو پویول هم میرسه و مطمئنا" تاتا پویول رو گذاشته واسه اون بازی
تو ال کلاسیکو هم مطمئنا" نئمار تئاثیر گذاره اون سمت چه شود:D یاد اون بازی رونالدینهو زد ترکوند بعد تماشاگرا بلند شدن دست زدن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما کجا ال کلاسیکو کجا
اوهه
بازی بعدی اوساسونا داریم بزنیم بترکونیمش (البته بازی سختیه تو زمین اونا)بعد میرسیم تیم بعدی
تو ال کلاسیکو هم مطمئنا" نئمار تئاثیر گذاره اون سمت چه شود:D یاد اون بازی رونالدینهو زد ترکوند بعد تماشاگرا بلند شدن دست زدن

پویول هم برسه بعید میدونم بازی کنه چون مدت زیادیه که پویول بازی نکرده و بعید میدونم تو همچین بازی ای بره به میدون.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پویول هم برسه بعید میدونم بازی کنه چون مدت زیادیه که پویول بازی نکرده و بعید میدونم تو همچین بازی ای بره به میدون.

اینطور فکر نکنم
چون اینطور که پیداس تاتا خیلی زیاد به پویول اعتقاد داره و مطمئنا بازیش میده
و شاید بازی با میلان بازیش بده

• Like

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی با میلان کی هست ؟ این هفته که بازی لیگ قهرمان نیست ؟ هست ؟

پ.ن
از سایت یوفا گرفتم. 2 هفته دیگه دقیقا در روز 3 شنبه با میلان بازی داریم و فکر کنم هفته بعدش با رئال. درسته ؟

• Like

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
شما کجا ال کلاسیکو کجا
اوهه

پویول باید قبل از بازی با رئال چند تا بازی به میدون بره تا اون امادگیشو به دست بیاره
چند وقته که بازی نکرده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پویول باید قبل از بازی با رئال چند تا بازی به میدون بره تا اون امادگیشو به دست بیاره
چند وقته که بازی نکرده

اره همین طوره احتمالش هستبازی با میلان بازی کنه
بازی با میلان کی هست ؟ این هفته که بازی لیگ قهرمان نیست ؟ هست ؟

پ.ن
از سایت یوفا گرفتم. 2 هفته دیگه دقیقا در روز 3 شنبه با میلان بازی داریم و فکر کنم هفته بعدش با رئال. درسته ؟

اره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رفاقت قبل از ال‌کلاسیکو...

Neymar-y-Dani-Alves-de-buen-ro_54390644476_54115221154_600_396.jpg

کارلس رکساچ و تاتا مارتینو در بنیاد انجمن بارسلونا
(رکساچ بنحوی از مغز های متفکر اصلی فلسفه‌ی بارسا-لاماسیا-تیکی‌تاکا محسوب میشه)

Forum-FundaciA-FCBarcelona-Amb_54390658890_54115221152_960_640.jpg

Forum-Fundacio-FC-Barcelona-FO_54388569073_54115221152_960_640.jpg

Forum-FundaciA-FCBarcelona-Amb_54388569033_54115221152_960_640.jpg

Forum-FundaciA-FCBarcelona-Amb_54388569048_54115221152_960_640.jpg

Forum-Fundacio-FC-Barcelona-FO_54388569038_54115221152_960_640.jpg

Forum-FundaciA-FCBarcelona-Amb_54388569058_54115221152_960_640.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
از هر نظر ما آماده تریم، من تنها نگرانیم عملکرد دروازه‌بان حریف و ضعفمون روی توپ‌های ارسالی هستش. نیمار امروز از تاتا‌مارتینو با عنوان پرفسور یادکرد :D

تا عمو والدس هست رو توپ های ارسالی دشواری نداریم:D

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گزیده‌ای از گفته‌های مارتینو در آخرین مصاحبه‌اش:

timthumb.php

- بارسا بزرگتر از آن چیزیست که از بیرون به نظر میرسه.

- اولین خاطره از بارسا: ما همیشه آنچه در اسپانیا رخ می دهد را زیر نظر داریم. من ابتدا به تنریفه آمدم و بعد به بارسلونا سفر کردم. سبک بازی بارسلونا خیلی جذاب است و سخت است که وقتی بارسا بازی دارد، جلوی تلویزیون به تماشای بازی این تیم ننشینی. من سالهاست که بازیهای بارسا را تماشا می کردم و از این طریق با بارسایی ها آشنا بودم ولی هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که مربی بارسا شوم

- بازیکنانی که او را سورپرایز کرده اند: من از تماشای جلسات تمرینی روزانه بازیکنانم به شدت تحت تاثیر هستم. یک روز رورا به من گفت که اگر به تمرین تیم نگاه نکنی و فقط صدای توپ را بشنوی ، مثل یک ترانه است

- سبک کاری بارسا: من به بازیکنانم گفتم که یک خط مشی مشخص برای بازی کردن وجود دارد ولی باید به دنبال متغیرهای دیگری هم بود. درکنار اینها«دی.ان.ای» بارسا هم هست. قدیم، کومن توپهای بلندی برای استویچکوف می فرستاد ولی الان همیشه همه به دنبال سوژه های جدید هستند: مالکیت توپ، شیرجه روی نیمار .من همیشه به بهترین اتفاقات ممکن برای بازیکنانم فکر می کنم

- خرید یک مدافع: باید با درنظر داشتن شرایط پویول بعد از بازگشتش و اتفاقاتی که در دو هفته پیش رو رخ می دهد تصمیم بگیریم. ولی ما از عملکرد بازیکنانی که داریم راضی هستیم.

شماره‌ی روز 366

timthumb.php

366 روز از آخرین باری که بارسا در یک بازی خانگی لالیگا امتیاز از دست داده می‌گذرد. در 366 روز گذشته هرگز ۱ امتیاز هم از دست ندادیم و تمام بازی‌ها خانگی لالیگا رو با برد پشت سر گذاشتیم.

فایل های ضمیمه

• BeFunky_169636773.jpg
    BeFunky_169636773.jpg
    39.3 KB · نمایش ها: 38
Last edited:
بالا