• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یعنی دوست دارم سرم رو از دست این دیوانه ها به دیوار بکوبم.

بعد از کلی بحث در مورد تراشتگن و فارستر و رینا اینبار اسپورت در مورد تماس بارسا با کورتوا خبر منتشر کرده

sport.7505.jpg

من این قضیه رو تقریبا محال میدونم. البته محال درصورتی که مورینیو تا پایان فصل روی نیمکت چلسی بمونه. چون با بالارفت سن چک، این احتمال بسیار کم به نظر میرسه که مو اجازه بده یک بازیکن با کیفیت از تیمش به بارسا بپیونده.

بجای گیر دادن به گزینه های سخت برن دنبال گزینه های در دسترس. قضیه دروازه بان هم میشه مثل قضیه خرید داویدلوییز و سیلوا

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
ببخشید دوست عزیز بازی برگشت کجاس:D

ابتدا تشکر میکنم از شما دوست عزیز به خاطر این سوال خوب و به جا
در جواب شما باید بگم که بازی برگشت قطعا در نیوکمپ نیست چون بازی رفت در نیوکمپِ
با تشکر

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ساندرو روسل امروز تلاش بارسا برای به خدمت گرفتن تیباو کورتوآ رو تایید کرده.

از طرف دیگه اکثر سایت های خبری بزرگ معتبر فوتبال از تلاش بارسا برای بخدمت گرفتن یک مهاجم کلاسیک در ژانویه پرده برداشتند. اسامی موارد مذکور:
Nelson Valdez, Miroslav Klose, Georgios Samaras, Roque Santa Cruz, David Trezeguet and Oscar Cardozo.

جلسه تکنیکی دربارسا؛ موضوع: خرید یک بازیکن شماره 9 - Goal.com

-------------
گوش شیطون کر دارن منطقی فکر میکنند، امیدارم بر همین اساس هم عمل کنند.

از بین این گزینه ها اسکار کاردوزو و در مرحله ی بعد ساماراس گزینه های خیلی خوب برای پلن بی هستند.

کلوزه اصلا فیزیکی نیست و 35 سالشه ولی از نظر شم گلزنی کم نظیره.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مثل اینکه از وقتی تاتا اومده روی تصمیمات روسل اثر گذاشته امیدوارم مجبورش کنه که یه مدافع وسط خوی هم بگیره:)
اینو خوب اووووومدی// منم امیدوارم دوتا مدافع وسط توپ بگیریم

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

از طرف دیگه اکثر سایت های خبری بزرگ معتبر فوتبال از تلاش بارسا برای بخدمت گرفتن یک مهاجم کلاسیک در ژانویه پرده برداشتند. اسامی موارد مذکور:
Nelson Valdez, Miroslav Klose, Georgios Samaras, Roque Santa Cruz, David Trezeguet and Oscar Cardozo.

جلسه تکنیکی دربارسا؛ موضوع: خرید یک بازیکن شماره 9 - Goal.com

-------------
گوش شیطون کر دارن منطقی فکر میکنند، امیدارم بر همین اساس هم عمل کنند.

از بین این گزینه ها اسکار کاردوزو و در مرحله ی بعد ساماراس گزینه های خیلی خوب برای پلن بی هستند.

کلوزه اصلا فیزیکی نیست و 35 سالشه ولی از نظر شم گلزنی کم نظیره.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو لیست کلوزه هستش یا اشتباه میبینم؟

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
یعنی دوست دارم سرم رو از دست این دیوانه ها به دیوار بکوبم.

بعد از کلی بحث در مورد تراشتگن و فارستر و رینا اینبار اسپورت در مورد تماس بارسا با کورتوا خبر منتشر کرده

من این قضیه رو تقریبا محال میدونم. البته محال درصورتی که مورینیو تا پایان فصل روی نیمکت چلسی بمونه. چون با بالارفت سن چک، این احتمال بسیار کم به نظر میرسه که مو اجازه بده یک بازیکن با کیفیت از تیمش به بارسا بپیونده.

بجای گیر دادن به گزینه های سخت برن دنبال گزینه های در دسترس. قضیه دروازه بان هم میشه مثل قضیه خرید داویدلوییز و سیلوا

اینبار قضیه فرق میکنه، چون خوده کورتوا (این اسمش چرا اینقدر سخته) ابراز تمایل کرده به حضور در بارسا... فکرم کنم بهترین گزینه هم همین هست.

======

ایشالله که یه مهاجم وسط واقعی بخرند، حالم از این 9 کاذب داره به هم می خوره... 9 کاذب جلوی اتوبوس جواب نمیده.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من فقط حسرت ویااا رو میخورم
الان ا20میلیون هم بهمون ویلرو نمیدن
اونوقت ما بهترین مهاجممونو حراج کردیم //
4fvgdaq_th.gif

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من فقط حسرت ویااا رو میخورم
الان ا20میلیون هم بهمون ویلرو نمیدن
اونوقت ما بهترین مهاجممونو حراج کردیم //
4fvgdaq_th.gif

با وجود پدرو و سانچز و نیمار شانسی برای بازی کردن نداشت
کلا ویا بد شانس بود درست از زمانی که پاش شکست دیگه نتونست حداقل تو بارسا همون ویای همیشگی باشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
با وجود پدرو و سانچز و نیمار شانسی برای بازی کردن نداشت
کلا ویا بد شانس بود درست از زمانی که پاش شکست دیگه نتونست حداقل تو بارسا همون ویای همیشگی باشه

ولی گلی که به بارسا زد ماتمون کرد
hippie7.gif

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اتلتیکو مادرید همیشه دروازه بان های خوبی داشته دخه ا هم تو این تیم عالی بود هر چند هنوز نتونسته به خوبی اون موقع ها تو منچستر باشه اما شوت گیر بسیار خوبی هست و تو فاصله های نزدیک هم عکس العمل های سریع داره.این کورتوا هم دروازهبان خوبی هست که من شخصا به همه گزینه ها ترجیحش میدم مخصوصا به رینا که مطمئنم اخرشم دروازه بان بارساهمون رینا میشه

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
البا مصدومیت پای راستش برطرف شد اما پای چپش اینبار آسیب دیده و 6 هفته دیگه مصدومه

• Like
Reactions: rms

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
علاوه بر مسی و آلبا ، نیمار هم در تمرین تیم برزیل مصدوم شده و معلوم نیست که شدت مصدومیت در چه حدیه ،
تصور بازی با مادرید و نداشتن 3 مهره اصلی و کلیدی سخته .

top.jpg

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
نیمار میرسه مطمئنم
آلبا نمیرسه که میتونیم روی شوتای آدریانو حساب کنیم به جاش :D
مصدومیت مسی تازگیا فک میکنم فیکه ، که ویروس فیفا مصدومش نکنه و برای الکلاسیکو داشته باشیمش ( التبه یه شک کوچولو :D )

Last edited:
بالا