بله بازی رفت تو نیوکمپِ
ببخشید دوست عزیز بازی برگشت کجاس
اینو خوب اووووومدی// منم امیدوارم دوتا مدافع وسط توپ بگیریممثل اینکه از وقتی تاتا اومده روی تصمیمات روسل اثر گذاشته امیدوارم مجبورش کنه که یه مدافع وسط خوی هم بگیره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ساندرو روسل امروز تلاش بارسا برای به خدمت گرفتن تیباو کورتوآ رو تایید کرده.
از طرف دیگه اکثر سایت های خبری بزرگ معتبر فوتبال از تلاش بارسا برای بخدمت گرفتن یک مهاجم کلاسیک در ژانویه پرده برداشتند. اسامی موارد مذکور:
Nelson Valdez, Miroslav Klose, Georgios Samaras, Roque Santa Cruz, David Trezeguet and Oscar Cardozo.
جلسه تکنیکی دربارسا؛ موضوع: خرید یک بازیکن شماره 9 - Goal.com
-------------
گوش شیطون کر دارن منطقی فکر میکنند، امیدارم بر همین اساس هم عمل کنند.
از بین این گزینه ها اسکار کاردوزو و در مرحله ی بعد ساماراس گزینه های خیلی خوب برای پلن بی هستند.
کلوزه اصلا فیزیکی نیست و 35 سالشه ولی از نظر شم گلزنی کم نظیره.
یعنی دوست دارم سرم رو از دست این دیوانه ها به دیوار بکوبم.
بعد از کلی بحث در مورد تراشتگن و فارستر و رینا اینبار اسپورت در مورد تماس بارسا با کورتوا خبر منتشر کرده
من این قضیه رو تقریبا محال میدونم. البته محال درصورتی که مورینیو تا پایان فصل روی نیمکت چلسی بمونه. چون با بالارفت سن چک، این احتمال بسیار کم به نظر میرسه که مو اجازه بده یک بازیکن با کیفیت از تیمش به بارسا بپیونده.
بجای گیر دادن به گزینه های سخت برن دنبال گزینه های در دسترس. قضیه دروازه بان هم میشه مثل قضیه خرید داویدلوییز و سیلوا
ساندرو روسل امروز تلاش بارسا برای به خدمت گرفتن تیباو کورتوآ رو تایید کرده.
از طرف دیگه اکثر سایت های خبری بزرگ معتبر فوتبال از تلاش بارسا برای بخدمت گرفتن یک مهاجم کلاسیک در ژانویه پرده برداشتند. اسامی موارد مذکور:
Nelson Valdez, Miroslav Klose, Georgios Samaras, Roque Santa Cruz, David Trezeguet and Oscar Cardozo.
من فقط حسرت ویااا رو میخورم
الان ا20میلیون هم بهمون ویلرو نمیدن
اونوقت ما بهترین مهاجممونو حراج کردیم //
با وجود پدرو و سانچز و نیمار شانسی برای بازی کردن نداشت
کلا ویا بد شانس بود درست از زمانی که پاش شکست دیگه نتونست حداقل تو بارسا همون ویای همیشگی باشه
ولی گلی که به بارسا زد ماتمون کرد
شما زیاد خودتو در گیر این گلها نکن اینا میان و میرن