• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پس از اسامی مختلف در مورد ایستادن در چارچوب دروازه بارسا، اینبار نوبت به داوید دخئا و میگن آنخل مویا دروازه بان ختافه رسیده. (هرچند فکر میکنم مویا گزینه ای برای نیمکت هستش- اصلا در حد فیکس بودن نیست)

11porbn.jpg

Espanyol-Getafe-Partido-6-jorn_54390888185_54115221154_600_396.jpg

دروازه بان خوبیه و کار با پاش حرف نداره.

شباهت های تاکتیکی تاتا مارتینو در نیوولز و بارسا

Comparativa-entre-Newell-s-y-e_54390896773_54115221154_600_396.jpg

timthumb.php

اینم تی شرت شانس تاتا مارتینو در بارسا که همسرش برای روز ورودش به بارسا برای اون خریده بوده.

البته خودش اینطوری فکر میکنه این تی شرت در فروشگاه های زیادی موجوده و افراد زیادی رو با این تیشرت دیده.

Last edited:

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
نیمار میرسه مطمئنم
آلبا نمیرسه که میتونیم روی شوتای آدریانو حساب کنیم به جاش :D
مصدومیت مسی تازگیا فک میکنم فیکه ، که ویروس فیفا مصدومش نکنه و برای الکلاسیکو داشته باشیمش ( التبه یه شک کوچولو :D )
شرمنده منظورم مسی بود نوشته بودم نیمار
ویرایش شد

• Like
Reactions: rms

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
علاوه بر مسی و آلبا ، نیمار هم در تمرین تیم برزیل مصدوم شده و معلوم نیست که شدت مصدومیت در چه حدیه ،
تصور بازی با مادرید و نداشتن 3 مهره اصلی و کلیدی سخته .

هنوز 15 روز دیگه تا ال کلاسیکو مونده محسن جان از الان غصه شو میخوری؟:D
تا اون موقع حتما مسی و نیمار میرسن:)

• Like
Reactions: rms

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هنوز 15 روز دیگه تا ال کلاسیکو مونده محسن جان از الان غصه شو میخوری؟:D
تا اون موقع حتما مسی و نیمار میرسن:)

پارسال تیتو با وجود تیم بسیار خوبی که داشت یه نتیجه خوب و قاطع نگرفت ، نمیخواهم امسال و تیم خوبی که ساخته شده بدشانسی بیاریم ...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تیممون هم همون تیم همیشگیه :D فقط یک نیمار اضافه شده.

مارتینو تا اینجا ماه عسل خوبی رو با بارسا پشت سر گذاشته، مشکلات احتمالیش از ال کلاسیکو و مراحل حذفی لیگ قهرمانان آغاز خواهد شد. که بنده نوعاً هیچ تقصیری رو متوجه ایشون نخواهم دید مگر اینکه ضعف از نظر تاکتیکی باشه.

ماسکرانو که مصدومه، آلبا هم به همین شکل، مسی هم متاسفانه بنظر میرسه درگیر مصدومیت های مزمن شده که میتونه بینهایت واسه آینده ی خودش و بارسا خطرناک باشه. در خط دفاع ضعف های بسیار زیادی داریم. در خط حمله هنوز اون برندگی لازم رو پیدا نکردیم که مثل گذشته هروقت که نیت کنیم گل بزنیم.

این بارسا با این شرایط از ال کلاسیکو با مساوی هم خارج بشه چیزی رو از دست نداده. این مرحله ی گذار باید سپری بشه.

مثل اینکه ماسکرانو شدیدا مورد توجه رافا بنیتس قرار گرفته و احتمال پیوستنش به ناپولی وجود داره از طرفی بارسا هم بدنبال زونیگا مدافع ناراضی ناپولی هستش. بعید نیست این نقل و انتقال که برای هر دو تیم در جام باشگاههای اروپا مضره بصورت معاوضه انجام بپذیره.

همونطوری که قبلا هم اعلام شده بود:

http://www.tarafdari.com/خبر/37942/بارسلونا-قرارداد-آلوز-را-تمدید-نخواهد-کرد

+++++++++++++++++

حیف بود امروز هم اسم دروازه بان جدیدی مطرح نشه :دی

http://www.tarafdari.com/خبر/37912/بارسلونا-به-دنبال-دروازه-بان-لیورنو

.
.
.
.

پ.ن:

آقا ما به خودمون زحمت دادیم و رفتیم کلیپ بهترین حرکات، گلها و پاسهای گل خوان کامیلا زونیگا رو دیدیم.

باید بگم خوراک بارسلوناست. ترکیبی از دنی آلوس و آدریانو و مارسلو هستش.:)D) شوت زن، خیلی سریع، با تکنیکی، قدرت بدنی هم عالی!!

در دو سمت هم میتونه بازی کنه. کلا بازیکن خیلی خوبیه، مبلغ فسخ قرارداشت با ناپولی 45 میلیون یورئه. چندماهی هست که مرتبا شایعاتی در مورد تمایل بارسا برای خریدش مطرح میشه. امیدوارم بگیرنش

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تر اشتگن هم میگن خیلی نزدیک به نهایی شدنه.
کاش ولی فورستر رو جدی تر میگرفتن. یازده سانتیمتر بلند تره از تر اشتگن. تکنیک بهتری هم داره. تجربه هم بهتر داره.از اون گلراس که دروازه رو کوچیک میکنه واسه حریف

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
52580806b0ebc.jpg

تراشتگن با بارسلونا به توافق رسید/ سنگربان جوان گلادباخ جانشین والدس می‌شود

منابع نزدیک به تیم بورسیامونشن‌گلادباخ از توافق این باشگاه سنتی برای واگذاری دروازه‌بان جوان و ملی‌پوش آن به بارسلونا اسپانیا خبر می‌دهند.
روز گذشته بیشتر رسانه‌های شهر کوچک مونشن‌گلادباخ اعلام کردند سران دو باشگاه آلمانی و اسپانیایی بر سر رقم انتقال «مارک آندره‌ تراشتگن» به توافق رسیده‌اند.
این منابع با ذکر رقم ۱۰ میلیون یورو، عنوان کردند «تراشتگن» که از ماه‌ها قبل مورد نظر کاتالان‌ها بود، تابستان سال آینده راهی اسپانیا خواهد شد تا جانشین ویکتور والدس شود.
در همین حال برخی رسانه‌های شهر بارسلونا نیز همین خبر را تایید کردند اما روزنامه‌ای مارکا نوشت توافق به صورت ضمنی بوده و هنوز گزینه‌های نظیر تیبو کورتا و پپ رینا در کنار دروازه‌بان گلادباخ مطرح هستند.
تر اشتگن ۲۱ ساله است و به گفته کارشناسان از جمله پدیده‌های دروازه‌بانی در سال‌‌‌های آینده خواهد بود. این گلر یک متر و ۹۰ سانتی متری در تمام رده‌های پایه‌ ژرمن‌ها بازی کرده و اکنون سابقه سه حضور در تیم ملی بزرگسالان آلمان را دارد.
++++++++++++++++++++
2013-10-10_ENTRENAPRIMEREQUIP_VIC_2261.v1381403305-640x330.jpg

بازگشت پویول و ماسچرانو

کارلس پویول و خاویر ماسچرانو که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی بارسلونا نبودند روز گذشته در یک دیدار تدارکاتی مقابل تیم دسته سومی سنت آندرو به میدان رفتند.
.
در این دیدار که تاتا مارتینو ترجیح داده بود از بازیکنان تیم بارسا ب و جوانان بارسلونا استفاده کند، آبی اناری ها با نتیجه ۴ – ۱ حریف خود را شکست دادند.
تاتا مارتینو در نیمه اول به ماسچرانو و پویول بازی داد و از نزدیک شاهد آمادگی بدنی آن ها بود. آدریانو نیز ۲۰ دقیقه در این دیدار به میدان رفت. در این دیدار دوستانه کالوت، منیر محمد (بازیکن مراکشی جوانان بارسلونا)، دنیس سوارز و پلاناس موفق به گلزنی شدند.
++++++++++++++++++
2013-09-26_ENTRENO_74.v1380222473-640x330.jpg

اینیستا: بارسا مثل خانواده‌ام است، با روسل چانه نمی زنم ، من پول پرست نیستم!

آندرس اینیستا، ستاره خط میانی بارسا اعلام کرد طولانی شدن مذاکرات تمدید قراردادش با باشگاه، به دلیل عدم توافق بر سر مبلغ دستمزد نیست.

این هافبک باتجربه اولین پیشنهاد باشگاه کاتالانی را به دلیل میزان دستمزد پیشنهاد شده، رد کرد و اگرچه ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا اعلام کرد که براساس پیشنهاد جدید، اینیستا بعد از مسی به پردرآمدترین بازیکن بارسا تبدیل خواهد شد اما او تاکید کرد که مشکل اصلی اش، بحث دستمزد نبوده است: «من بار دیگر حرفی که بارها زدم را تکرار می‌کنم. پول چیزی نیست که من نگرانش باشم. اگر دو نفر بخواهند با هم به توافق برسند، دیگر مساله‌ای برای نگرانی وجود ندارد. مذاکره کردن در این مورد را دوست ندارم زیرا بارسا مثل خانواده‌ام است. اهمیتی نمی‌دهم که دومین بازیکن پردرآمد تیم هستم یا سومی یا چهارمی. احساس می‌کنم که آنها هم همان احساس من را دارند و می‌خواهند این همکاری ادامه داشته باشد.
شاید باشگاه‌های دیگر بیشتر پول بدهند اما مسایل دیگری هستند که اهمیت بیشتری دارند؛ مسایلی که در طول سال‌ها اهمیت بیشتری برای من پیدا کرده است. بالاخره زمان مناسب برای تمدید قرارداد از راه خواهد رسید.
با حضور جراردو مارتینو، بارسا کمی از سبک بازی همیشگی‌اش در چند فصل اخیر فاصله گرفته و حتی برای اولین بار بعد از ۵ سال، در دیدار با رایو وایه‌کانو از نظر مالکیت توپ، پایین تر از حریف بود. اینیستا در این مورد گفت: شاید ما در این مدت بسیار تاثیرگذار بودیم؛ به ویژه در ابتدا که سبک بازی‌مان خیلی متفاوت بود، به نظر می‌رسد دلیل اینکه ما نتوانستیم فصل گذشته در لیگ قهرمانان به قهرمانی برسیم، به این خاطر بوده که ما تیکی تاکا بازی می‌کردیم اما مساله این نیست.پاس‌های بلند، ضد حمله و حرکاتی مانند این در تمام طول تاریخ بارسا انجام شده هرچند جزو فلسفه باشگاه نبوده است. البته سرمربی احمق نیست و می‌داند چکار می‌کند. ما اکنون گزینه‌های دیگری هم داریم و در لحظاتی از بازی سعی می‌کنیم سریع‌تر بازی کنیم.
اینیستا همچنین در مورد اولین حضور میچو، مهاجم سوانسی و آلبرتو موره نو، هافبک سویا در اردوی تیم‌ملی اسپانیا و ماجرای پیوستن دیگو کاستا، مهاجم برزیلی الاصل اتلتیکو مادرید، به تیم‌ملی اسپانیا گفت: اگر کاستا می‌تواند به تیم‌ملی دعوت شود، آنگاه سرمربی باید ببیند او آماده هست یا نه. اما او بازیکنی است که ثابت کرده توانایی‌های بی‌نظیری دارد.
تعداد موقعیت‌هایی که او در هر دیدار ایجاد می‌کند و بازی‌هایی که ارایه داده، او را در این موقعیت قرار داده است.میچو و موره نو؟ عملکرد آنها باعث حضورشان در تیم‌ملی شده و آنها می‌توانند از حضور در اردوی تیم‌ملی لذت ببرند.ما سعی می‌کنیم آنها در تیم احساس راحتی کنند. شرایط حاکم بر اردوی تیم خوب است و باید هم باشد. بازیکنان تیم برای مدتی طولانی در کنار هم بازی می‌کنند و این یک اعتماد به نفس به ما می‌دهد.
++++++++++++++++++++++++
خبرهای خوبی بودن مخصوصا ترشتگن:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز نیمار تو بازی برزیل کره جنوبی یه ضربه ازاد بسیار زیبا زد و گل اول تیمش رو به ثمر رسوند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حالا این تراشتگن چجوریاست؟ دورازه بانیش خوبه؟

تو تیم محله 4 تا زدی؟:D

نه بابا تراشنگن دروازبانشون بود که من4تا زدم//
تو تیم محلمون با تیم یه محله دیگه
جام بود //
اقای گل من شدم //:)

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
sport.750-8.jpg

نمایش خیره کننده ی نیمار
و سوپر گلش از روی ضربه ی ایستگاهی
بازی درخشان ستاره ی برزیلی بارسلونا در مصاف با کره ی جنوبی
. . . و این همچنان ادامه دارد . . .
طبق روال عادی لالیگا،در کره نیز نیمار را با لگد کوفتند
پیکه احتیاج به استراحت دارد،تاتا در بازی با اوساسونا به او استراحت خواهد داد.
سخنان دلبوسکه:این درست است که والدز بازی خواهد کرد.
mundodeportivo.750-8.jpg

گزینه ی کلوزه
ماشین گلزنی لاتزیو قراردادش در ژوئن ۲۰۱۴ به پایان می رسد و مشخصاتش با چیزی که تاتا می خواهد همخوانی دارد
کره جنوبی ۰ -۲ برزیل
نیمار از روی ضربه ایستگاهی تماشایی دروازه ی کره را باز کرد.
مسی و پویول هفته آینده به تیم ملحق خواهند شد
پیکه _با فشاری که بر روی کشاله ی رانش وارد شد_ ممکن است در برابر گرجستان بازی نکند.
++++++++++
این کلوزه هم گزینه خوبیه
ساماراس(مثل اینکه زوبی زارتا وتاتا اینجا رو خوندن که ساماراس هم تو لیستشون گذاشتن:lol:)

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
من همیشه وقتی یکی کلمه مهاجم قدبلند رو میاورد یاد نیکلاس بنتدنر دانمارکی میافتادم ....
گزینه خوبیه
همینطور ساماراس
ولی به کلوزه علاقه ای ندارم ، سنش بالاس .... درسته نیمکت نشین میخوایم ، پیرمرد که نمیخوایم :D

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
من همیشه وقتی یکی کلمه مهاجم قدبلند رو میاورد یاد نیکلاس بنتدنر دانمارکی میافتادم ....

ولی من بیشتر یاد پیتر کراچ میوفتم ناخوداگاه :D
که البته مشخصا به درد بارسا نمیخوره !!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
_____________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
ولی من بیشتر یاد پیتر کراچ میوفتم ناخوداگاه :D
که البته مشخصا به درد بارسا نمیخوره !!

lمنم همینطور

یه همسایه داریم که هروقت اسمشووو بهم میگن یاد پیتر کراچ میوفتم
نا گفته نماند از کراچ بلندتره:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گلزن بالفطره میخوایم ===== کلوزه و اسکار کاردوزو

مهاجم فیزیکی و دونده و با سن پایینتر از باقی گزینه ها === ساماراس

ساماراس سبک بازیش خیلی شبیه به گودیانسن هستش. واقعا نمیدونم کدوم اینا به کار بارسا میان

بالا