تراشتگن با بارسلونا به توافق رسید/ سنگربان جوان گلادباخ جانشین والدس میشود
منابع نزدیک به تیم بورسیامونشنگلادباخ از توافق این باشگاه سنتی برای واگذاری دروازهبان جوان و ملیپوش آن به بارسلونا اسپانیا خبر میدهند.
روز گذشته بیشتر رسانههای شهر کوچک مونشنگلادباخ اعلام کردند سران دو باشگاه آلمانی و اسپانیایی بر سر رقم انتقال «مارک آندره تراشتگن» به توافق رسیدهاند.
این منابع با ذکر رقم ۱۰ میلیون یورو، عنوان کردند «تراشتگن» که از ماهها قبل مورد نظر کاتالانها بود، تابستان سال آینده راهی اسپانیا خواهد شد تا جانشین ویکتور والدس شود.
در همین حال برخی رسانههای شهر بارسلونا نیز همین خبر را تایید کردند اما روزنامهای مارکا نوشت توافق به صورت ضمنی بوده و هنوز گزینههای نظیر تیبو کورتا و پپ رینا در کنار دروازهبان گلادباخ مطرح هستند.
تر اشتگن ۲۱ ساله است و به گفته کارشناسان از جمله پدیدههای دروازهبانی در سالهای آینده خواهد بود. این گلر یک متر و ۹۰ سانتی متری در تمام ردههای پایه ژرمنها بازی کرده و اکنون سابقه سه حضور در تیم ملی بزرگسالان آلمان را دارد.
++++++++++++++++++++
بازگشت پویول و ماسچرانو
کارلس پویول و خاویر ماسچرانو که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی بارسلونا نبودند روز گذشته در یک دیدار تدارکاتی مقابل تیم دسته سومی سنت آندرو به میدان رفتند.
.
در این دیدار که تاتا مارتینو ترجیح داده بود از بازیکنان تیم بارسا ب و جوانان بارسلونا استفاده کند، آبی اناری ها با نتیجه ۴ – ۱ حریف خود را شکست دادند.
تاتا مارتینو در نیمه اول به ماسچرانو و پویول بازی داد و از نزدیک شاهد آمادگی بدنی آن ها بود. آدریانو نیز ۲۰ دقیقه در این دیدار به میدان رفت. در این دیدار دوستانه کالوت، منیر محمد (بازیکن مراکشی جوانان بارسلونا)، دنیس سوارز و پلاناس موفق به گلزنی شدند.
++++++++++++++++++
اینیستا: بارسا مثل خانوادهام است، با روسل چانه نمی زنم ، من پول پرست نیستم!
آندرس اینیستا، ستاره خط میانی بارسا اعلام کرد طولانی شدن مذاکرات تمدید قراردادش با باشگاه، به دلیل عدم توافق بر سر مبلغ دستمزد نیست.
این هافبک باتجربه اولین پیشنهاد باشگاه کاتالانی را به دلیل میزان دستمزد پیشنهاد شده، رد کرد و اگرچه ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا اعلام کرد که براساس پیشنهاد جدید، اینیستا بعد از مسی به پردرآمدترین بازیکن بارسا تبدیل خواهد شد اما او تاکید کرد که مشکل اصلی اش، بحث دستمزد نبوده است: «من بار دیگر حرفی که بارها زدم را تکرار میکنم. پول چیزی نیست که من نگرانش باشم. اگر دو نفر بخواهند با هم به توافق برسند، دیگر مسالهای برای نگرانی وجود ندارد. مذاکره کردن در این مورد را دوست ندارم زیرا بارسا مثل خانوادهام است. اهمیتی نمیدهم که دومین بازیکن پردرآمد تیم هستم یا سومی یا چهارمی. احساس میکنم که آنها هم همان احساس من را دارند و میخواهند این همکاری ادامه داشته باشد.
شاید باشگاههای دیگر بیشتر پول بدهند اما مسایل دیگری هستند که اهمیت بیشتری دارند؛ مسایلی که در طول سالها اهمیت بیشتری برای من پیدا کرده است. بالاخره زمان مناسب برای تمدید قرارداد از راه خواهد رسید.
با حضور جراردو مارتینو، بارسا کمی از سبک بازی همیشگیاش در چند فصل اخیر فاصله گرفته و حتی برای اولین بار بعد از ۵ سال، در دیدار با رایو وایهکانو از نظر مالکیت توپ، پایین تر از حریف بود. اینیستا در این مورد گفت: شاید ما در این مدت بسیار تاثیرگذار بودیم؛ به ویژه در ابتدا که سبک بازیمان خیلی متفاوت بود، به نظر میرسد دلیل اینکه ما نتوانستیم فصل گذشته در لیگ قهرمانان به قهرمانی برسیم، به این خاطر بوده که ما تیکی تاکا بازی میکردیم اما مساله این نیست.پاسهای بلند، ضد حمله و حرکاتی مانند این در تمام طول تاریخ بارسا انجام شده هرچند جزو فلسفه باشگاه نبوده است. البته سرمربی احمق نیست و میداند چکار میکند. ما اکنون گزینههای دیگری هم داریم و در لحظاتی از بازی سعی میکنیم سریعتر بازی کنیم.
اینیستا همچنین در مورد اولین حضور میچو، مهاجم سوانسی و آلبرتو موره نو، هافبک سویا در اردوی تیمملی اسپانیا و ماجرای پیوستن دیگو کاستا، مهاجم برزیلی الاصل اتلتیکو مادرید، به تیمملی اسپانیا گفت: اگر کاستا میتواند به تیمملی دعوت شود، آنگاه سرمربی باید ببیند او آماده هست یا نه. اما او بازیکنی است که ثابت کرده تواناییهای بینظیری دارد.
تعداد موقعیتهایی که او در هر دیدار ایجاد میکند و بازیهایی که ارایه داده، او را در این موقعیت قرار داده است.میچو و موره نو؟ عملکرد آنها باعث حضورشان در تیمملی شده و آنها میتوانند از حضور در اردوی تیمملی لذت ببرند.ما سعی میکنیم آنها در تیم احساس راحتی کنند. شرایط حاکم بر اردوی تیم خوب است و باید هم باشد. بازیکنان تیم برای مدتی طولانی در کنار هم بازی میکنند و این یک اعتماد به نفس به ما میدهد.
++++++++++++++++++++++++
خبرهای خوبی بودن مخصوصا ترشتگن