• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گلزن بالفطره میخوایم ===== کلوزه و اسکار کاردوزو

مهاجم فیزیکی و دونده و با سن پایینتر از باقی گزینه ها === ساماراس

ساماراس سبک بازیش خیلی شبیه به گودیانسن هستش. واقعا نمیدونم کدوم اینا به کار بارسا میان

اخ گفتی گودیانسن بازیکن خوبی بود
خیلی خوشم میومد ازش
بازیکن ساکتی بود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این مرتیکه (نیمار:D)
تو برزیل خوب دریبل میزنه و گل میزنه ولی تو بارسا کرم داره:) همش میخواد پاس بده خو یکمم دریبل بزن حال کنیم:D

برزیل که بارسا نیست تیم های روبرو 11 نفر رو توی یک سوم دفاعیشون ردیف کنند ;)

از طرفی مثل اینکه اونم فهمیده مسی حس رقابتش بیش از یک حس رقابت معمولیه و از این حس لذت میبره، برای این ترجیح میده رقیب مسی نباشه. هر چند که من حس میکنم این فصل توی یک بازی بزرگ نیمار یکی از بهترین بازی های خودش رو به نمایش میذاره که همه انگشت به دهان میمونند.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
برزیل که بارسا نیست تیم های روبرو 11 نفر رو توی یک سوم دفاعیشون ردیف کنند ;)

از طرفی مثل اینکه اونم فهمیده مسی حس رقابتش بیش از یک حس رقابت معمولیه و از این حس لذت میبره، برای این ترجیح میده رقیب مسی نباشه. هر چند که من حس میکنم این فصل توی یک بازی بزرگ نیمار یکی از بهترین بازی های خودش رو به نمایش میذاره که همه انگشت به دهان میمونند.

اتفاقا این خیلی بده که حس رقابت نداشته باشه داوید ویا هم همینطور بود با اینکه خیلی گل زده بود ولی در قیاس با تعداد گلهای مسی هیچی نبود
اونم زیاد حس رقابت نداشت نیمار نباید اینطوری باشه باید تو بارسا یکم حس خودخواهی داشته باشه
اما به نظرم مسی با نیمار خیلی هماهنگ تره با داوید ویا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اتفاقا این خیلی بده که حس رقابت نداشته باشه داوید ویا هم همینطور بود با اینکه خیلی گل زده بود ولی در قیاس با تعداد گلهای مسی هیچی نبود
اونم زیاد حس رقابت نداشت نیمار نباید اینطوری باشه باید تو بارسا یکم حس خودخواهی داشته باشه
اما به نظرم مسی با نیمار خیلی هماهنگ تره با داوید ویا

خوب رووو یکم بهش تجویز کن دادا/:D/
منم با این جور بازی نیمار حال نمیکنم

ولی تو سانتوس عجب دریببلای میزداااااااااااااااااا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
640x360_partidosOCT.v1381760822-640x330.jpg

پنج بازی در چهارده روز پیش روی بارسا

از شنبه هفته آینده، بارسا باید طی مدت چهارده روز در قالب رقابت های مختلف، پنج بازی مهم را انجام دهد که از میان آنها می توان به بازی مقابل میلان و رئال مادرید اشاره کرد.

پس از اینکه تعطیلی ایجاد شده به دلیل بازی های ملی به پایان برسد، بارسا با پنج دیدار مهم و دشوار روبرو خواهد شد و برای انجام آنها تنها چهارده روز زمان خواهد داشت. در اهمیت این بازی ها می توان گفت که کلید موفقیت در این مرحله از لیگ قهرمانان و همچنین موفقیت در لالیگا در این بازی ها قرار دارد. بارسا در این پنج بازی باید به مصاف تیم های اوساسونا، میلان، رئال مادرید، سلتا ویگو و اسپانیول برود.

دو سفر دشوار

شروع این بازی ها با دو سفر دشوار رقم می خورد. بازی اول که از هفته نهم لالیگا، در پامپلونا جهت رویارویی با اوساسونا برگزار خواهد شد و پس از آن، بارسا دیداری با میلان در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا خواهد داشت. میلان، پس از بارسا در رده دوم گروه H این رقابت ها قرار دارد و کسب پیروزی در این دیدار، می تواند تضمین محکمی برای صعود مردان تاتا به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا باشد.

از مادرید تا دربی

درست پس از بازی مقابل میلان، همه توجهات به سمت یک بازی بزرگ معطوف خواهد شد؛ بازی روز چهارم آبان برابر رئال مادرید که در نیو کمپ و ساعت ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد و این نخستین بازی این دو تیم در فصل جدید و اولین تجربه تاتا مارتینو و آنجلوتی در ال کلاسیکو نیز به شمار می رود. درست ۷۲ ساعت بعد از ال کلاسیکو، بارسا باید در بالایدوس به مصاف سلتا برود. این بازی از این بابت حائز اهمیت است که سلتا تعدادی از بازیکنان سابق بارسا را در اختیار دارد. در این مورد می توان نام فونتاس، نولیتو و رافینا ( به صورت قرضی ) و همچنین اسطوره بارسا، لویز انریکه را نام برد.
سریال بازی های فشرده بارسا به اولین دربی شهر بارسلون می رسد و تاتا، که اولین دربی شهری خود را تجربه می کند.این بازی روز دهم آبان، ساعت ۲۲:۳۰ برگزار خواهد شد.
پس از این بازی ها، بازیکنان برای انجام بازی بعدی خود، پنج روز زمان خواهند داشت و در ادامه بازی ها، در بازی برگشت، مقابل میلان بازی خواهند کرد. پس از آن و پیش از تعطیلات بعدی بازی های ملی، بتیس برای رویارویی با آبی اناری ها به نیو کمپ می آید.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
640x360_partidosOCT.v1381760822-640x330.jpg

پنج بازی در چهارده روز پیش روی بارسا

از شنبه هفته آینده، بارسا باید طی مدت چهارده روز در قالب رقابت های مختلف، پنج بازی مهم را انجام دهد که از میان آنها می توان به بازی مقابل میلان و رئال مادرید اشاره کرد.

پس از اینکه تعطیلی ایجاد شده به دلیل بازی های ملی به پایان برسد، بارسا با پنج دیدار مهم و دشوار روبرو خواهد شد و برای انجام آنها تنها چهارده روز زمان خواهد داشت. در اهمیت این بازی ها می توان گفت که کلید موفقیت در این مرحله از لیگ قهرمانان و همچنین موفقیت در لالیگا در این بازی ها قرار دارد. بارسا در این پنج بازی باید به مصاف تیم های اوساسونا، میلان، رئال مادرید، سلتا ویگو و اسپانیول برود.

دو سفر دشوار

شروع این بازی ها با دو سفر دشوار رقم می خورد. بازی اول که از هفته نهم لالیگا، در پامپلونا جهت رویارویی با اوساسونا برگزار خواهد شد و پس از آن، بارسا دیداری با میلان در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا خواهد داشت. میلان، پس از بارسا در رده دوم گروه H این رقابت ها قرار دارد و کسب پیروزی در این دیدار، می تواند تضمین محکمی برای صعود مردان تاتا به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا باشد.

از مادرید تا دربی

درست پس از بازی مقابل میلان، همه توجهات به سمت یک بازی بزرگ معطوف خواهد شد؛ بازی روز چهارم آبان برابر رئال مادرید که در نیو کمپ و ساعت ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد و این نخستین بازی این دو تیم در فصل جدید و اولین تجربه تاتا مارتینو و آنجلوتی در ال کلاسیکو نیز به شمار می رود. درست ۷۲ ساعت بعد از ال کلاسیکو، بارسا باید در بالایدوس به مصاف سلتا برود. این بازی از این بابت حائز اهمیت است که سلتا تعدادی از بازیکنان سابق بارسا را در اختیار دارد. در این مورد می توان نام فونتاس، نولیتو و رافینا ( به صورت قرضی ) و همچنین اسطوره بارسا، لویز انریکه را نام برد.
سریال بازی های فشرده بارسا به اولین دربی شهر بارسلون می رسد و تاتا، که اولین دربی شهری خود را تجربه می کند.این بازی روز دهم آبان، ساعت ۲۲:۳۰ برگزار خواهد شد.
پس از این بازی ها، بازیکنان برای انجام بازی بعدی خود، پنج روز زمان خواهند داشت و در ادامه بازی ها، در بازی برگشت، مقابل میلان بازی خواهند کرد. پس از آن و پیش از تعطیلات بعدی بازی های ملی، بتیس برای رویارویی با آبی اناری ها به نیو کمپ می آید.

قابل توجه تیم های ایرانی ک ۲بازی تو ۸ روز انجام میدن خودشونو میکشن!

ارسال نشده توسط آیپد مینی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]مدافع دورتموند با بارسا وارد مذاکره شد[/h]
[h=2] مدافع آلماني بوروسيا دورتموند براي پيوستن به بارسلونا با سران باشگاه بارسلونا وارد مذاکره شد.[/h]
00945885.jpg

به گزارش ايسنا،بارسلونا در فصل جاري با کمبود بازيکن در خط دفاع روبرو شده است و مصدوميت کارلس پويول نيز باعث شده است تا آبي‌اناري‌ها در اين فصل به شدت در پي جذب يک مدافع‌وسط طراز اول باشند.

به نقل از نشريه "بيلد" چاپ آلمان، مت هوملس مدافع بوروسيا دورتموند که فصل گذشته عملکرد خوبي در تيمش داشت، و از مدت‌ها قبل مدنظر سران بارسلونا قرار داشت در نهايت با اين باشگاه وارد مذاکره شده است تا در ماه ژانويه دورتموند را به مقصد بارسلونا ترک کند.

هوملس 24 ساله پيش از اين از تمايلش به حضور در بارسلونا سخن به ميان آورده بود.

به گزارش ايسنا، باشگاه بوروسيا دورتموند که از رفتن اين بازيکن مطمئن است با جانشين مت هوملس نيز وارد مذاکره شده است. دورتموندي‌ها قصد دارند فابين چار مدافع جوان بازل را به ترکيب تيم خود اضافه کنند

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
قابل توجه تیم های ایرانی ک ۲بازی تو ۸ روز انجام میدن خودشونو میکشن!

ارسال نشده توسط آیپد مینی

قابل توجه به شما هم بگم که داری سطح لیگ اروپا رو با اسیا یکی میکنی:eek:
لازم هم نبود به تیم های ایرانی تیکه بندازی
+++++++++++++++++++++++++++++
aamessidebut.v1353060748-640x330.jpg

۹ سال پیش و در چنین روزی، مسی اولین بازی خود برای بارسا را انجام داد

مسی راه طولانی را سپری کرد تا به اولین بازیش برای تیم اول برسد، ۱۶ اکتبر ۲۰۰۴٫ در ادامه نگاهی می اندازیم به آمار و حقایقی در رابطه با اولین بازیش برای تیم بزرگسالان بارسا. ۳۴٫۴۰۰ شاهد. در ۱۶ اکتبر ۲۰۰۴، بیش از ۳۰ هزار نفر بیننده ی دربی شهر بارسلونا بین بارسا و اسپانیول بودند. این اولین بازی مسی برای تیم اصلی بود.

فرانک رایکارد برای تکمیل اعضای تیم برای این بازی به تیم اول فراخوانده بود. ۴ بازیکن تیم اصلی آن بازی را بخاطر مصدومیت از دست داده بودند. نیمکت ذخیره ها. مسی همراه با دامیا، روبن (دروازه بان)، کریستین هیدالگو، پنیا، اینیستا و فرناندو ناوارو روی نیمکت نشسته بودند.
دقیقه ی ۹٫ در این دقیقه دکو تنها گل این بازی را از روی شوتی خارج از محوطه ی جریمه بثمر رساند، که با برخورد با مدافع حریف تغییر جهت داد و درون دورازه ی کامنی قرار گرفت.
شماره ی ۳۰٫ مسی ۸ دقیقه مانده به پایان بازی با شماره ی ۳۰ بر پشت پیراهنش، وارد بازی شد.
دکو. این مردی بود که تعویض شد تا مهاجم آرژانتینی جای او را در زمین بگیرد.
۱۷ سال، ۳ ماه و ۲۲ روز. این سن مسی بود وقتی اولین بازیش را برای تیم اول انجام داد. او دومین بازیکن جوان بود که در سنین پایین برای تیم اول بازی میکرد ( جوانترین بازیکن تیم اصلی پائولینو آلکانتارا بوده است)
وینگر سمت راست. این پستی بود که مسی در در اولین بازیش برای تیم اصلی در آن انجام وظیفه کرد. و ۵ سال در همین پست بازی کرد.
بازماندگان. والدس، پویول، ژآوی و اینیستا بازیکنانی هستند که در آن بازی حضور داشتند و هنوز هم در تیم بازی میکنند.
هقت و نیم ماه. این مدت طول کشید تا مسی به اولین گلش برای تیم اصلی برسد. هفته ی ۳۴ لالیگا بود، ۱ می ۲۰۰۵٫ در برابر آلباسته در کمپ نو.

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
[h=1]مدافع دورتموند با بارسا وارد مذاکره شد[/h]
[h=2] مدافع آلماني بوروسيا دورتموند براي پيوستن به بارسلونا با سران باشگاه بارسلونا وارد مذاکره شد.[/h]
00945885.jpg

به گزارش ايسنا،بارسلونا در فصل جاري با کمبود بازيکن در خط دفاع روبرو شده است و مصدوميت کارلس پويول نيز باعث شده است تا آبي‌اناري‌ها در اين فصل به شدت در پي جذب يک مدافع‌وسط طراز اول باشند.

به نقل از نشريه "بيلد" چاپ آلمان، مت هوملس مدافع بوروسيا دورتموند که فصل گذشته عملکرد خوبي در تيمش داشت، و از مدت‌ها قبل مدنظر سران بارسلونا قرار داشت در نهايت با اين باشگاه وارد مذاکره شده است تا در ماه ژانويه دورتموند را به مقصد بارسلونا ترک کند.

به گزارش ايسنا، باشگاه بوروسيا دورتموند که از رفتن اين بازيکن مطمئن است با جانشين مت هوملس نيز وارد مذاکره شده است. دورتموندي‌ها قصد دارند فابين چار مدافع جوان بازل را به ترکيب تيم خود اضافه کنند

به اندازه ی نقاط قوتش نقاط ضعف هم داره.

اصلا نمیدونم گزینه ی خوبیه یا بد! روسل قبلا گفته بود یه مدافع آلمانی هست که خیلی دوسش دارم.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

اصلا نمیدونم گزینه ی خوبیه یا بد! روسل قبلا گفته بود یه مدافع آلمانی هست که خیلی دوسش دارم.

این فصل خیلی افت کرده، پارسال خیلی بهتر بود ولی الان یه چیزی شبیه پیکه با اشتباهات کمتر هستش... ولی بازم از اینکه آدریانو و ماسکرانو رو بزارند تو خط دفاع خیلی بهتر هست.

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این فصل خیلی افت کرده، پارسال خیلی بهتر بود ولی الان یه چیزی شبیه پیکه با اشتباهات کمتر هستش... ولی بازم از اینکه آدریانو و ماسکرانو رو بزارند تو خط دفاع خیلی بهتر هست.

در این که شکی نیست، اما امیدوارم هر خریدی که انجام میدن در مجموع بهترین گزینه باشه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

ولی من اصلا دوست ندارم بیاد با اینکه خوبه//
دوست دارم چندتا مدافع جوون بگیریم که بشه چندی سال بهشئن تکیه کنیم

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
ولی من اصلا دوست ندارم بیاد با اینکه خوبه//
دوست دارم چندتا مدافع جوون بگیریم که بشه چندی سال بهشئن تکیه کنیم

24 سالش هست. هنوز خیلی خیلی جا داره. اگه بتونه به شرایط قبل مصدومیتش برگرده بهترین گزینه برای بارسا می شه. بازی با پاش نظیر نداره. ولی مشکل بارسا این فصل هستش که باید تو ژانویه حداقل یه دفاع بخرن (من بودم سه تا دفاع می خردم) وگرنه مرحله حذفی با این دفاع ها خودکشی هست.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مدافع دورتموند با بارسا وارد مذاکره شد

مدافع آلماني بوروسيا دورتموند براي پيوستن به بارسلونا با سران باشگاه بارسلونا وارد مذاکره شد.
00945885.jpg

من فک میکردم دنبال بهتر ازاینها میرن:(

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ft.jpg

بیلد : هوملس در پایان فصل به بارسلونا می پیوندد

به نقل از بیلد، این مدافع ملی پوش تا ۲۰۱۷ با دورتموند قراداد دارد اما اخباری که در اختیار بیلد قرا گرفته است نشان می دهد که این مدافع ۲۴ ساله قصد دارد در پایان فصل به بارسلونا ملحق شود.

بارسلونا هوملس را برای جانشینی کارلس پویول ۳۵ ساله در نظر گرفته است. هزینه انتقال هوملس به بارسا بر اساس این خبر ۳۵ میلیون یورو خواهد بود. هوملس قبلا در صحبت هایی از علاقه بارسا به او گفته بود: “بارسلونا یکی از باشگاه هایی هست که خواهان من است.”
بر همین اساس دورتموندی هم از همین حالا به دنبال پیدا کردن جانشینی مناسب برای هوملس هست. یکی از جدی ترین گزینه های آن ها فابیان شار بازیکن بازل سوئیس هست. این استعداد ۲۱ ساله فوتبال سوئیس چند هواخواه دیگر از جمله آرسنال و یوونتوس را هم دارد و قیمت او ۵ میلیون یورو اعلام شده است.
++++++++++++++++
اومدنش خالی از لطف نیست:)
از بدون دفاع بهتره که
یه یکی دیگه هم بگیریم خوبه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
sport.7509.jpg

آماده برای الکلاسیکو
- مسی و پویل آماده اند
- مسی به پامپلونا سفر خواهد کرد و بین پویول و ماسچرانو یک نفر در کنار بارترا مدافع تیم خواهد بود
- جشن اینیستا . پیش به سوی جام جهانی . در بارسلونا ایجنت او و بارتمئو در حال تمدید قرار داد میباشند. اینیستا:”جایگاه من بارسلوناست”

mundodeportivo.7508.jpg

نیمار از نمای نزدیکتر
- او طرفدار پر و پا قرص پلی استیشن است
- غذا های ژاپنی را دوست دارد
- با پدرش زندگی می کند
- بهترین دوست او آلوز است
- نیمار: “مسی یک نابغه است. بازی کردن در بارسا برای من یک افتخار باور نکردنی است”
- مسی با بقیه اعضای تیم به تمرینات گروهی پرداخت
- بارترا: “پویل مرا متقاعد کرد که در بارسا بمانم

+++++++++++++++
ای جان سلطان کارلس پویول امادست
منتظر اون ضربه سرت هستم که دوباره تکرارش کنی اینبار در نیوکمپ:D
اون بازیرو که سلطاان گل رو زد و بازوبند رو دروارد یه خاطره دارم اساسی
تک تنها تو شهر دیگه بود مثلا" دانشجو بودم اقا من فقط یه شورت پام بود :D اقا اول 1گل عقب بودیم تا گل اول زدیم بعد منم خوشحال بودم بعد گل دوم سلطان زد اقا به طور خودجوش یه حرکت اساسی انجام دادم شورتمو در اوردم :eek::D:lol: و چرخوندم بالای سرم و فریاد میزدم:D
اصلا" یه فضای بود اساسی

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
واتسکه: انتقال هوملس به بارسا؟ این شایعات بی اساس است

به تازگی شایعاتی در مورد پیوستن این ملی پوش آلمانی به باشگا کاتالانی در تابستان آینده منتشر شد

سایت گل- هانس یواخیم واتسکه، نایب رئیس باشگاه بوروسیا دورتموند، شایعه پیوستن متس هوملس به بارسا در پایان فصل جاری را رد کرد.

به تازگی شایعاتی در مورد پیوستن این ملی پوش آلمانی به باشگا کاتالانی در تابستان آینده منتشر شده و گفته می شود که باشگاه دورتموند آماده است تا با دریافت 35 میلیون یورو، این بازیکن را واگذار کند.

اما واتسکه با رد این شایعات، گفت:" این حرف ها کاملا بی معنی است. این شایعات اصلا پایه واساسی ندارد. هیچ یک از حرف هایی که در این زمینه زده می شود، صحت ندارد."

هوملس که در این فصل 12 بازی برای دورتموند انجام داد، تا سال 2017 با این باشگاه قرارداد دارد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان تسلیت

ماینکو داور بازی الکلاسیکو شد انگاری :hmm:

Undiano-junto-a-Iker-Casillas-_54392109337_54115221154_600_396.jpg

نتایج نشان می‌دهند که بارسلونا در 5 ال‌کلاسیکویی که اوندیانو قضاوت کرده نتیجه بهتری نسبت به رئال کسب کرده است.

کاتالان‌ها 3 بازی خود مقابل رئال را با قضاوت وی پیروز شده‌اند: یک پیروزی 3 بر صفر در فصل 05-2004 در نیوکمپ؛ یک پیروزی 6 بر 2 در فصل 09-2008 در سانتیاگو برنابئو و یک پیروزی یک بر صفر در فصل 10-2009 در نیوکمپ.

مادرید در 2 ال‌کلاسیکوی گذشته با قضاوت اوندیانو به پیروزی رسیده است یکی در فینال کوپادل‌ری 2011 که رورا به آن اشاره کرد (پیروزی یک بر صفر با گل رونالدو در وقت‌های تلف شده نیمه دوم) و یکی پیروزی فصل گذشته در نیوکمپ در رقابت‌های لیگ که مادرید با نتیجه 2 بر یک بارسلونا را در خانه شکست داد و قهرمان لالیگا شد.

سایت گل – اوندیانو ماینکو، داور سرشناس اسپانیایی قضاوت امشب بازی دو تیم رئال مادرید و بارسلونا را در دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری در ورزشگاه نوکمپ برعهده خواهد داشت. او امشب نامش را در میان شش داوری که سابقه بیشترین سوت زدن در ال کلاسیکو را داشته اند می بیند. در دو قضاوت اخیر این داور اسپانیایی در ال کلاسیکو رئال به پیروزی رسیده: یکی در رقابت های لالیگا در فصل گذشته بود که با برد 2-1 رئال به پایان رسیدو دیگری هم در فینال جام حذفی سال 2011 که بابرد 1-0 رئال همراه بود و گواردیولا و شاگردانش از گل مردود پدرو در آن بازی به شدت گله داشتند.

اظهار نظر یک کاربر در سایت ورزش3:
داور این بازی ماینکو بود...یکی از خنده دارترین نکات این بازی این بود که داور در نیمه دوم اصلا وقت تلف شده نگرفت،4 گل در نیمه دوم زده شد..6 تعویض و مصدومیت بعضی از بازیکنا هم تو این نیمه بود ولی داور هیچ وقت تلف شده ایی نگرفت!! دلیلش رو که میدونید؟!!
ماینکو خیلی به رئال لطف داشته،بازی برگشت جام حذفی پارسال و اون بازی 3-3 که تو نیمه اولش یه پنالتی مشکوک و یه اخراج مشکوک تر به نفع رئال گرفت

بازی بارسا و رئالی که 6-2 شد ماینکو یک پنالتی 100% و یک پنالتی مشکوک به سود بارسا اعلام نکرد وگرنه نتیجه کاملا متفاوت بود.

یوردی رورا فصل پیش قبل از الکلاسیکویی که به باخت بارسا منجر شد در مورد قضاوت ماینکو مصاحبه کرده بود و اخطار داده بود، و دقیقا توی همون بازی بود که 2 خطای پنالتی به سود بارسا در نیوکمپ دیده نشد. فکر کنم اون پنالتی های بازی های ال کلاسیکو در 10 روز رو یادتون هست!!!!!!!!

در هر صورت خدا به خیر کنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازی تو پامپلونا همیشه برای ما سخت بوده ، تقریبا 98% ورزشگاه رو هواداران سه آتیشه اوساسونا پر میکنن که با هر سوت داور به ضرر تیمشون یه جوری واکنش نشون میدن که انگار بازی تو سنگال داره برگزار میشه نه اسپانیا ! (
2mo5pow.gif
)
90 دقیقه توی یه جو کاملا یه طرفه سخته ، پاس گل مارکز به مهاجم اوساسونا ، اشتباه منجر به گل والدز و بازی دادن به تیو از ابتدا و .... من که خاطرات بدی از بازی در پامپلونا دارم ، فصل آخر که گواردیولا قهرمانی رو از دست داد استارتش از همین بازی در زمین اوساسونا بود .

دوستان تسلیت

ماینکو داور بازی الکلاسیکو شد انگاری :hmm:

Undiano-junto-a-Iker-Casillas-_54392109337_54115221154_600_396.jpg

اظهار نظر یک کاربر در سایت ورزش3:

بازی بارسا و رئالی که 6-2 شد ماینکو یک پنالتی 100% و یک پنالتی مشکوک به سود بارسا اعلام نکرد وگرنه نتیجه کاملا متفاوت بود.

یوردی رورا فصل پیش قبل از الکلاسیکویی که به باخت بارسا منجر شد در مورد قضاوت ماینکو مصاحبه کرده بود و اخطار داده بود، و دقیقا توی همون بازی بود که 2 خطای پنالتی به سود بارسا در نیوکمپ دیده نشد. فکر کنم اون پنالتی های بازی های ال کلاسیکو در 10 روز رو یادتون هست!!!!!!!!

در هر صورت خدا به خیر کنه

انتخاب های بدتری هم وجود داشت ، مثلا ولاسکو کاربایو
biggrin.gif

DEP141-BARCELONA-03-03-2012-El_54264980267_54115221154_600_396.jpg

images

images

.

بالا