• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
پیش از هرچیز درباره داور بگم.این همون داور نیمه نهایی فصل پیش چلسی-بارسا بود با اون قضاوت جنجالی.اگر نیمهء اول اون توپ آخر رو که گل شد پنالتی گرفت باید بازیکن فیورنتینا رو اخراج میکرد چون در حالت تک به تک با دروازه بان پنالتی گرفت و یا باید گل رو سالم اعلام یکرد که هیچ کدوم رو انجام نداد.حتی کارت زرد هم نشون نداد.به قول معروف کدخدا منشانه داوری کرد که نه سیخ بسوزه و نه کباب.گل دومم که آفساید بود بحث نداره. من فکر میکنم کمک داور اشتباهش اینجا بوده که فکر کرده توپ به بازیکن فیورنتینا برخورد کرده و به کلوزه رسیده.

دربارهء خود بازی باید بگم جز 10دقیقهء پایانی نیمهء اول و پس از تعویضهای نیمهء دوم که کلوزه و اولیچ اومدن بقیه زمان بازی دلخواه فیورنتینا بازی کردیم.درواقع طوری بازی کردیم که اونا میخواستن و به نظرم جز نتیجهء بازی در سایر موارد اونا موفق تر از ما بودن.امیدوارم تعویض فان بویتن بخاطر مصدومیت بوده باشه چون در غیر اینصورت درحالیکه بودشتابر خونریزی بینی داشت(و نگه داشتنش ریسک بود و اون باید تعویض میشد)نمیتونم بپذیرم تعویض فان بویتن بخاطر برنامه های تاکتیکی بوده یعنی صرف نظر کردن از قدرت سرزنیش در ضربات ایستگاهی به نفع خودمون(روی کرنری گل خوردیم که اگر فن بویتن بود 90درصد نمیخوردیم) و به ضرر حریف

فن بویتن مصدوم شده بود و به همین خاطر تعویض شد. بایرن جالب بازی نکرد نمیدونم مشکل چی بود؟ شاید چون فن گال معمولا از یک تعداد بازیکن ثابت استفاده می کنه تیم بعد از یک تعداد مشخص بازی خسته می شه. باید بازیکنهای کلیدی مثل شواین اشتایگر، لام، روبن، فن بومل و ... یک مقدار بیشتر استراحت کنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
وآی در اوج نا امید میرو که گلی زد.

آخه این بازی بود تیم ایتالیای فقط برای دفاع اومده بود

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
فیورنتینا خیلی کثیف بازی می کرد
حقمون برد بود خیلی حمله می کردیم.
اگر کلوزه زودتر اومده بود کار رو دیشب تموم کرده بودیم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
/rant/

فیورنتینا تیم 11 ام جدول سری آ ست در حال حاضر. چند وقتی هست افت کرده و مدام تو همون لیگ داره نتایج ضعیف میگیره و دیشب یکی دو تا بازیکن مهم اش رو نداشت. تیمی ئه پر از بازیکن های معمولی یا بی نام نشون - منهای دو سه تا. یعنی چی کثیف بازی کرد؟ توقع داشتید بیاد اونجا به بایرن پرستاره ای که فقط یه بالش ریبری ئه یه بال دیگه اش روبن هی چی فضا میخواد بهش بده و 4 تا گل بخوره؟ این چه توقعیه آخه؟ هر تیمی مطابق با ظرفیت های خودش بازی میکنه. فیورنتینا توانایی بیشتر از این رو نداشت.

اگه یه دفاع فیورنتینا رو نتونید باز کنید مطمئن باشید مشکل از شماست. و تیم تون در حد قهرمانی نیست. هر چی بخواید میتونید به سری آ و ایتالیا بد و بیراه بگید. مسئله ای نیست. ولی وقتی تو مرحله بعد خوردید به یک تیم گردن کلفت و رفتید کنار متوجه حرفم میشید.

/end rant/

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
فیورنتینا تیم 11 ام جدول سری آ ست در حال حاضر. چند وقتی هست افت کرده و مدام تو همون لیگ داره نتایج ضعیف میگیره و دیشب یکی دو تا بازیکن مهم اش رو نداشت. تیمی ئه پر از بازیکن های معمولی یا بی نام نشون - منهای دو سه تا. یعنی چی کثیف بازی کرد؟ توقع داشتید بیاد اونجا به بایرن پرستاره ای که فقط یه بالش ریبری ئه یه بال دیگه اش روبن هی چی فضا میخواد بهش بده و 4 تا گل بخوره؟ این چه توقعیه آخه؟ هر تیمی مطابق با ظرفیت های خودش بازی میکنه. فیورنتینا توانایی بیشتر از این رو نداشت.

اگه یه دفاع فیورنتینا رو نتونید باز کنید مطمئن باشید مشکل از شماست. و تیم تون در حد قهرمانی نیست. هر چی بخواید میتونید به سری آ و ایتالیا بد و بیراه بگید. مسئله ای نیست. ولی وقتی تو مرحله بعد خوردید به یک تیم گردن کلفت و رفتید کنار متوجه حرفم میشید.
همین فیورنتا توی دور قبلی بعد از بوردو (که 16 امتیاز آورد) با 15 امتیاز دومین تیم توی همه 32 تا تیم جام باشگاهها بود ! 5 تا بُرد داشت و فقط 1 باخت. گروه همچین ساده ای هم نداشت با وجود لیون و لیورپول !

کلآ ایتالیایی ها به جز دفاع مگه کار دیگه ای هم بلدن ؟! بی خود نیست که معروف ترین اسطوره های ایتالیا همیشه دفاع هاش بودن و هستن و خواهند بود !

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
فن بویتن مصدوم شده بود و به همین خاطر تعویض شد. بایرن جالب بازی نکرد نمیدونم مشکل چی بود؟ شاید چون فن گال معمولا از یک تعداد بازیکن ثابت استفاده می کنه تیم بعد از یک تعداد مشخص بازی خسته می شه. باید بازیکنهای کلیدی مثل شواین اشتایگر، لام، روبن، فن بومل و ... یک مقدار بیشتر استراحت کنند.
حالا این یک بحث مفصله.اما بایرن به قدری بازیکن زاید داشت که به دردش نمیخوردن بهترین کار ممکن رو در نیم فصل انجام داد و قرضی داد به تیمهای دیگه(جز اوکا تونی که به سبب اختلافش با ون گال بود).اما مشکل از بازیکنها نیست.از اون سیستمی هست که در پاسخ پست دوستهای دیگه پایین نوشتم

وآی در اوج نا امید میرو که گلی زد.
ناامیدی:blink::blink:چنین واژه برای فوتبال آلمان بیگانه هست.طبیعی و منطقی بود فیورنتینا برای دفاع بیاد و برنامه رو بذاره روی ضدحمله چون مدافعین به ویژه میانی مون هرچی از نظر فدرت خوبن اما سرعتشون خوب نیست.به اینها پاسهای اشتباه دمیکلیس رو هم باید افزود که خودش چندتا موقعیت حمله بایرن رو درست در میانه زمین تبدیل کرد به ضدحمله برای فیورنتینا.توپ رو مینداخت زیر پای هافبک وسط و بازیساز وسط میدون

فیورنتینا خیلی کثیف بازی می کرد
حقمون برد بود خیلی حمله می کردیم.
اگر کلوزه زودتر اومده بود کار رو دیشب تموم کرده بودیم.
سینا به عنوان یک طرفدار قدیمی و متعصب بایرن میگم حالا خیلی عصبانی نشو.اگرچه خطاهاشون زیاد بود و بعضی وقتها هم خطرناک اما همونطور که بالا برای حمید هم نوشتم طبیعی بود بیان دفاع کنن و با جون و دل بدون.بازی تخریبی یک جور مقابله هست با تیمهایی که حمله میکنن.در اینکه باید میبردیم(حتی با گل آفساید) شکی نیست.

همین فیورنتا توی دور قبلی بعد از بوردو (که 16 امتیاز آورد) با 15 امتیاز دومین تیم توی همه 32 تا تیم جام باشگاهها بود ! 5 تا بُرد داشت و فقط 1 باخت. گروه همچین ساده ای هم نداشت با وجود لیون و لیورپول !
کلآ ایتالیایی ها به جز دفاع مگه کار دیگه ای هم بلدن ؟! بی خود نیست که معروف ترین اسطوره های ایتالیا همیشه دفاع هاش بودن و هستن و خواهند بود !
به هرحال اینم یک سبکی برای خودش.نمیشه ایراد گرفت.فیورنتینا با اون موقع که در گروهش اول شد فرق کرده.اون موقع جزو تیمهای بالای جدول سری آ هم بود.اما الان رتبهء2رقمی داره.گذشته دیگه گذشته.اگر میلان و منچستر هم یک ماه پیش بازی میکردن وضعیت کلی فرق میکرد

/rant/

/end rant/
با اجازه پاسخ پست شما رو در پایان نوشتم .به این امید که بخونین که نشون بدم میخوام از بعد فنی بحث کنم و دور از احساسات و تعصباتی که به بایرن دارم(به هرحال یک چند ساعتی از بازی گذشته و احساسات فروکش کرده)
نخست بگم این دو صفحهء پایانی رو با دقت خوندم.تنها یک نفر و اونهم دربارهء یک تیم(فیورنتینا) گفته "کثیف" حالا چرا شما اینو به سری آ و فوتبال ایتالیا تعمیم دادین بماند.دست کم تو این چند پست دیگه اینطوری نبوده که به سری آ و ایتالیا بد و بیراه گفته شده باشه.صحبتمون درباره بازی بایرن و فیورنتینا هست.دوم تا به امروز دست کم خود من حتی یک پست ننوشتم که فلان تیم کثیف بازی کرد و فلان داور باعث باختمون شد و ...چون پذیرفتم اینها طبیعت فوتباله و اگرچه گاهی دیگه از حد میگذره.اما به هرحال نتیحه رو عوض نمی کنه و موافقم که هر تیم به اندازهء ظرفیتهای خودش بازی میکنه و طبیعی بود فیورنتینا بیاد و یک بازی انتحاری و تا حدودی تخریبی رو انجام بده.دوندگی بیشتری داشتن برای گرفتن توپ و فضا و در پستی هم که پس از بازی نوشتم گفتم جز نتیحهء بازی در سایر مواد فیورنتینا از ما موفقتر بود.بایرن میخواست خوب ببره که نبرد و فیورنتینا هم میخواست اگر هم ببازه با حداقل نتیجه و گل زده در خانهء حریف باشه که موفق هم شد و از همه مهمتر راه بستن تیم بایرن رو به تیمهای دیگه نشون بده.خود من کاملا" آمادگی این روش بازی رو از سوی فیورنتینا داشتم و به هیچ وجه هم شگفت زده نشدم.

پ.ن:دوستان به یاد داشته باشن بازی رفت با یووه هم همینطوری بازی کردیم و 0-0شد.اما چرا در بازی برگشت بهتر بودیم یک پست جداگانه مینویسم دربارهء سیتم بازی بایرن در این فصل تا اینجا تا کلا" روشن بشه بایرن این فصل چه وضغیتی داشته

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
این همون پستی هست که گفتم درباره وضعیت این فصل بایرن.پیش از هرچیز از همه دوستان بایرنی و غیر بایرنی میخوام همه حرفهای کارشناسان و گزارشگران این رسانهء ملی بی.... رو تمام کمال بریزن دور و از ذهنشون خارج کنن.ولشون کنین هرچی میخوان بگن ایم مدعیان زمانهء فوتبال مدرن و پیشرفته.اینی که من به عنوان یک بایرنی قدیمی و اصیل میگم حقیقت هست و چیزی جز حقیقت نیست:D
پیش از گزینش ون گال به عنوان سرمربی این فصل بایرن حضور 2بازیکن از پیش در این تیم آشکار بود."اولیچ" که قراردادش نیم فصل فصل گذشته بسته شد و گومز با قیمت کذایی"30میلیون(و نه 35)یورو".وقتی ونگال اومد با سیلی از بازیکنان زاید(که تعدادیشون هم به نه درد بایرن میخوردن و نه فن گال)روبرو شد و با توجه به سیاستهای کارد مدیریتی بایرن که صدای هوادارنشون هم در آورد نه میتونست بازیکن بگیره و نه میتونست ردشون کنه برن. بنابراین نخست تنها یک بازیکن"برافهاید" رو با خودش از هلند آورد.از طرفی مانند بیشتر مربیان صاحب سبک هلندی علاقه اش به سیستم4-3-3 هم سبب شد با توجه به بازیکنانی که میشد دست روشون گذاشت و موقعیت خود بایرن پیشنهاد خرید روبن رو به مدیران بایرن بکنه که این شد دومین خرید بایرن پس از سرمربیگری ون گال.الان ریبری در چپ و روبن در راست و گومز در نوک حمله و به عنوان تک مهاجم مثلث خط حمله رو شکل میدادن.اما همه میدونن این سیستم بازی در فوتبال آلمان پاسخگو نیست.اصرار ون گال در استفاده از این سیستم از یک سو و حضور بازیکنان زاید در پستهای مختلف که در حد متوسط بودن و نه در سطح بایرن + مصدومیتهای زیاد ریبری و گاهی روبن و همینطور کلوزه و دمیکلس و فن بویتن و فان بومل باعث ایجاد تغییرات پی در پی در ترکیب بایرن بدون جا افتادن سیستم بازی بایرن در نیم فصل نخست بود که باعث اعصاب خوردکنی هواداران بایرن شده بود.از دست دادن امیتازهای حساس در لیگ قهرمانان و بوندس لیگا در نیم فصل نخست تا پیش از بازی برگشت با یووه نتیجهء این سیستم جانیفتاده بود.راجع به چراییش در پایان صحبت میکنم.اما پس از مصدومیت ریبری یک جور توفیق اجباری به سراغ بایرن اومد.همه بازیکنها تقریبا" آماده بودن و فن گال که میدید بازیکن کناریش رو از دست داده رو به سیستم آشنا و کار امد 4-4-2 برای آلمانها آورد.از دیرباز تیمهای آلمانی همواره با 2فوروارد بازی میکردن و این سیستم تک نوک حمله مناسب سبک فوتبالشون نبود.زوج اولیچ - گومز در خط حمله و پشت سر اینها فان بومل و شوینشتایگر و توماس مولر و روبن ترکیب ایده آل بایرن شد.یعنی روبن از حالت یک بال یا گوش شد یک هافبک کناری و توماس مولر به عنوان هافبک تهاجمی و یا مهاجم سایه پشت سر 2فوروارد اصلی که در نبود بازیکنهای کناری یا بجاشون میرفت بازی میکرد یا با شونشتایگر جاش رو عوض میکرد.در بازی رفت با یووه بایرن همون4-3-3 رو بازی کرد که وقتی روبن نیمه اول مصدوم شد بجاش اولچ رفت بال یا گوش راست که اصلا" جاش اونجا نیست.اما در بازی برگشت با اون4 -4-2 بازی کرد و تنها تغییر حضور پرانیچ بجای روبن مصدوم بود که رفت هافبک چپ و شواینی شد هافبک راست.با برطرف شدن.تدریجی مصدومیت ریبری و رسیدنش پس از نیم فصل به بازیها دوباره فیل ون گال یاد هندوستان کرد که با یک تک مهاجم و 2گوش(بال) بازی کنه.اما اینبار یک تغییر جریی در سیستم بود.اینبار4-2-3-1 بود.یعنی ریبری و روبن از عقب میان و به خط حمله اضافه میشن و توماس مولر هم پشت سر تک مهاجم و بین دو گوش نقش پاسور و واسطهء بین خط هافبک و حمله و همینطور جناح چپ و راست هست.در باری با فیورنتینا هم همین روش باری بایرن بود.اما دلیل عدم موفقیت این سیستم اینهاست که در زیر مینویسم
1-اصرار بیش از حد به بردن توپ به کناره ها و بازیسازی از کناره ها به سمت عمق.یعنی نخست توپ به کناره ها بره و پس از اون بازیسازی به سمت عمق.ایراد این روش اینه که عملا" باریکنی مثل توماس مولر از جریان بازی در حمله خارح میشه و مجبوره یا بیاد عقب توپ بگیره یا صبر کنه از کناره ها بهش پاس بدن تا اون وضیفه ای رو گه گفتم بر عهده اش هست پیاده کنه.در نیمه اول بازی با فیورنتینا تا پیش از 10دقیقهء پایانی همین کار باعث بیکار بودن(در واقع موندن)مولر شد.درحالیکه گل دقیقهء پایانی نیمه اول حاصل حرکت در عمق تیم بایرن و حرکت مولر بود.در نیمه دوم یک صحنه عالی بود که یکی از 2 موقعیت 100درصد گل بایرن پیش از گل دوم بود.ریبری حرکت کرد توپ رو داخل هیجده داد به مولر.اونهم یک پاس به بیرون عالی داد که از جلوی گومز رد شد اما اونطرف رسید به روبن که نتونست گلش کنه.این حرکتی بود که در طول بازی خیلی کم اتفاق افتاد در حالیکه باید خیلی بیشتر از اینها انجام میشد.
2- گومز و اولیچ به تنهایی فورواردهایی نیستن که بتونن در این سیستم تک مهاجمه سودمند باشن.اونا قابلیت عبور مستقیم از خط دفاعی تیم حریف رو ندارن و باید یک مهاجم دیگه کنارشون باشه تا بتونن فضا برای حرکت داشته باشن.در این پست در این سیستم بازی کلوزه بهترینه چه از لحاظ تجربه و چه عبور از خط دفاعی حریف.اما فن گال نمیدونم چرا اعتمادی بهش نداره.

بنابراین اگر بایرن(در واقع ون گال) میخواد دیگه اینچنین اتفاقی نیوفته دو راه بیشتر نداره.
1- برگشتن به سیستم 2فوروارد با یک هافبک تهاجمی مثل مولر و روش4-4-2
2-استفاده از کلوزه در سیستم تک مهاجمه و یک مهاجم سایه(مولر) در روش4-2-3-1
جز اینها باشه در حال حاضر بایرن باز هم به مشکل برخورد میکنه.هم در بوندس لیگا و هم بازی برگشت با فیورنتینا و کلا" لیگ قهرمانان

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ممنون برای یادآوری ولی خودم اینو میدونستم. :) تو پستم هم گفتم "در حال حاضر". بله فیورنتینا ی چند ماه پیش در اوج بود و لیورپول رو دابل کرد و تو اون گروه سخت اول شد. بایرن چند ماه پیش در آستانه رفتن به جام اروپا بود. ولی در حال حاضر شرایط یه چیز دیگه ست. بهتر بگم دقیقا برعکس شده.

نمیدونم فایده ی این حرف های احساسی رو در چی میبینی چه کسی رو سعی داری تحت تاثیر قرار بدی ولی مخاطب هات (که فقط من نیستم) به اندازه ی کافی اطلاعات دارن که بدونن چه چیزی رو باید بپذیرن و از کنار چه حرف هایی بی تفاوت بگذرن.

با اجازه پاسخ پست شما رو در پایان نوشتم .به این امید که بخونین که نشون بدم میخوام از بعد فنی بحث کنم و دور از احساسات و تعصباتی که به بایرن دارم(به هرحال یک چند ساعتی از بازی گذشته و احساسات فروکش کرده)
نخست بگم این دو صفحهء پایانی رو با دقت خوندم.تنها یک نفر و اونهم دربارهء یک تیم(فیورنتینا) گفته "کثیف" حالا چرا شما اینو به سری آ و فوتبال ایتالیا تعمیم دادین بماند.دست کم تو این چند پست دیگه اینطوری نبوده که به سری آ و ایتالیا بد و بیراه گفته شده باشه.صحبتمون درباره بازی بایرن و فیورنتینا هست.دوم تا به امروز دست کم خود من حتی یک پست ننوشتم که فلان تیم کثیف بازی کرد و فلان داور باعث باختمون شد و ...چون پذیرفتم اینها طبیعت فوتباله و اگرچه گاهی دیگه از حد میگذره.اما به هرحال نتیحه رو عوض نمی کنه و موافقم که هر تیم به اندازهء ظرفیتهای خودش بازی میکنه و طبیعی بود فیورنتینا بیاد و یک بازی انتحاری و تا حدودی تخریبی رو انجام بده.دوندگی بیشتری داشتن برای گرفتن توپ و فضا و در پستی هم که پس از بازی نوشتم گفتم جز نتیحهء بازی در سایر مواد فیورنتینا از ما موفقتر بود.بایرن میخواست خوب ببره که نبرد و فیورنتینا هم میخواست اگر هم ببازه با حداقل نتیجه و گل زده در خانهء حریف باشه که موفق هم شد و از همه مهمتر راه بستن تیم بایرن رو به تیمهای دیگه نشون بده.خود من کاملا" آمادگی این روش بازی رو از سوی فیورنتینا داشتم و به هیچ وجه هم شگفت زده نشدم.
سلام به شما دوست عزیز و منطقی.

مخاطب من دو پست آخر بود. ولی اگه شما به جریان اظهار نظر های چند سال اخیر (که مصادف شده با اوج گرفتن top4 لیگ برتر و افت کردن top4 سری آ) دقت کرده باشی زیاد از اینجور چیزها خوندی. عبارت های پروپاگاندیست و ژورنالیستی تکراری و ایتالیا ستیز (از کساییکه انگار تاریخ فوتبال رو خلاصه شده در 4-5 سال گذشته میبینن فقط) که گاهی اوقات حال آدم رو بد میکنه. و صد البته حق استفاده از این جمله ها هم فقط برای ایتالیا و تیم های ایتالیایی هست! مثلا اگه چلسی بیاد در نیمه نهایی لیگ قهرمانان یه کاتناچیو تمام عیار جلوی بارسلونا به نمایش بذاره کسی صداش در نمیاد.

بگذریم که یه تفکری تازگی ها جا افتاده که خوب دفاع کردن یک ضد ارزش یا "ضد فوتبال" (عبارتی که از دهن به اصطلاح کارشناس های همین شبکه 3 به وفور به بیرون میپره!) به حساب میاد و فقط حمله خوب و قشنگه! اینکه اگه یک تیم کم مهره بیاد جلوی یک تیم بزرگتر و پر مهره تر و دفاع کنه تا چند تا گل نخوره، ضد فوتبال بازی کرده. کار درست اینه که بیاد و یک بازی باز ارائه بده و با 4-5 تا گل بدرقه بشه!

کلا اگه من از یک چیز خیلی بدم بیاد تو فوتبال اینه که تیم های بزرگ یا قوی تر بعد از ناکامی جلوی تیم های کوچکتر یا ضعیف تری که میان و عموما دفاع میکنن عبارت "ضد فوتبال" رو به کار ببرن. یعنی مصداق کامل loser mentality هست این. حالا این اظهار نظر ها چه میخواد از مسئولین و بازیکن های همون بارسلونا بعد از نیمه نهایی پارسال باشه که به تاکتیک های چلسی ایراد گرفتن، چه از مسئولین تیم خودم میلان - که تقریبا هر هفته با این پدیده ی دفاع کردن تیم های کوچک تر مواجه میشیم تو لیگ - و چه هر کس دیگه ای. شکایت کردن از تاکتیک تیم حریف (هر تاکتیکی که میخواد باشه منهای ضد ورزش و ناجوانمردانگی کردن البته) احمقانه ست به نظرم.

-

در مورد بازی دیشب بله بایرن کاملا مستحق برد بود و کاری به دو تیم ندارم. ولی حضور چنین داور هایی که تحت تاثیر جو استادیوم و شرایط بازی جرات نمیکنن آفساید واضح چند متری رو پرچم بزنن در رقابت هایی با این سطح نگران کننده ست. واقعا یوفا باید به فکر به حال این اشتباهات بکنه چون همیشه اینجور نیست که حق به تیم برتر برسه.

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به شما دوست عزیز و منطقی.

مخاطب من دو پست آخر بود. ولی اگه شما به جریان اظهار نظر های چند سال اخیر (که مصادف شده با اوج گرفتن top4 لیگ برتر و افت کردن top4 سری آ) دقت کرده باشی زیاد از اینجور چیزها خوندی. عبارت های پروپاگاندیست و ژورنالیستی تکراری و ایتالیا ستیز (از کساییکه انگار تاریخ فوتبال رو خلاصه شده در 6-7 سال گذشته میبینن فقط) که گاهی اوقات حال آدم رو بد میکنه. و صد البته حق استفاده از این جمله ها هم فقط برای ایتالیا و تیم های ایتالیایی هست! مثلا اگه چلسی بیاد در نیمه نهایی لیگ قهرمانان یه کاتناچیو تمام عیار جلوی بارسلونا به نمایش بذاره کسی صداش در نمیاد.

بگذریم که یه تفکری تازگی ها جا افتاده که خوب دفاع کردن یک ضد ارزش یا "ضد فوتبال" (عبارتی که از دهن به اصطلاح کارشناس های همین شبکه 3 به وفور به بیرون میپره!) به حساب میاد و فقط حمله خوب و قشنگه! اینکه اگه یک تیم کم مهره بیاد جلوی یک تیم بزرگتر و پر مهره تر و دفاع کنه تا چند تا گل نخوره، ضد فوتبال بازی کرده. کار درست اینه که بیاد و یک بازی باز ارائه بده و با 4-5 تا گل بدرقه بشه!

کلا اگه من از یک چیز خیلی بدم بیاد تو فوتبال اینه که تیم های بزرگ یا قوی تر بعد از ناکامی جلوی تیم های کوچکتر یا ضعیف تری که میان و عموما دفاع میکنن عبارت "ضد فوتبال" رو به کار ببرن. یعنی مصداق کامل loser mentality هست این. حالا این اظهار نظر ها چه میخواد از مسئولین و بازیکن های همون بارسلونا بعد از نیمه نهایی پارسال باشه که به تاکتیک های چلسی ایراد گرفتن، چه از مسئولین تیم خودم میلان - که تقریبا هر هفته با این پدیده ی دفاع کردن تیم های کوچک تر مواجه میشیم تو لیگ - و چه هر کس دیگه ای. شکایت کردن از تاکتیک تیم حریف (هر تاکتیکی که میخواد باشه منهای ضد ورزش و ناجوانمردانگی کردن البته) احمقانه ست به نظرم.

-

در مورد بازی دیشب بله بایرن کاملا مستحق برد بود و کاری به دو تیم ندارم. ولی حضور چنین داور هایی که تحت تاثیر جو استادیوم و شرایط بازی جرات نمیکنن آفساید واضح چند متری رو پرچم بزنن در رقابت هایی با این سطح نگران کننده ست. واقعا یوفا باید به فکر به حال این اشتباهات بکنه چون همیشه اینجور نیست که حق به تیم برتر برسه.
هنوز مرکبش خشک نشده بود:D
خوب اینگونه حرفها در بین هواداران همهء تیمها هست.اینو که دیگه شما باید به عنوان یک تجربه بهش عادت کرده باشین.البته فصل گذشته هم طرفداران بارسا(نه بقیه تیمها)هرچی دلشون خواست به چلسی گفتن.حالا کاری ندارم
یک بار در یکی از تاپیکهای همینجا نوشتم خیلیها متاسفانه صحبتهای گزارشگران و کارشناسان رسانه "جانبدار"ملی رو برای خودشون الگو قرار دادن و در نتیجه پذیرش یک سری مسائل براشون قابل قبول نیست.حالا شما از جو ایتالیا ستیزی مینالین.اما من میگم جو آلمان ستیزی پیشینهء بشتری داره(باور بفرمایین داره)با پیدا شدن سر و کله انواع فردوسی پورها و میرزایی ها که هرچی دلشون میخواد به خورد ملت میدن.تقریبا" پس از قهرمانی آلمان 1996در یورو به اینور این اتمسفر آغاز شد که همزمان بود با آغاز حضور همونهایی که گفتم.گویا که فوتبال دنیا از سال 96 به اینور بوده(همون6-7 سالی که شما برای ایتالیا گفتین).اون زمان من هم بچه تر بودم و هم احساساتی تر زود از کوره در میرفتم.اما الان دیگه تجربه بهم میگه نتیجهء بازی هرچی باشه در زمین بازی رقم میخوره و تغییر هم نمیکنه.حرص و جوش خوردن باشه برای جوونترها و پرشورها

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عادت که کردم ولی گاهی اوقات نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم و جواب ندم. :D آلمان ستیزی رو نمیدونم واقعا... بازی های آلمان به نسبت سه لیگ دیگه کمتر پخش میشه - البته منهای اون سال هایی که لژیونر هامون اونجا بودن. برای همین کم پیش اومده ببینم نظر آقایان (!) در مورد آلمان چی هست. ولی در این چند سال اخیر (6-7 سال کمتر) واقعا ایتالیا ستیزی در حد جنون آمیزی زیاد بوده...

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
اتفاقا"همین الان داشتم تو تاپیک لیگ قهرمانان پاسخ چندتا از همین نمونه های آلمان ستیزی رو مینوشتم.اگر حرف من رو میپذیرین باور بفرمایین سابقهء آلمان ستیزی از همون زمان که گفتم آغاز شده(بیش از یک دهه)حتی به اصطلاح کارشناسی مانند امیر حاج رضایی هم ازین سم مهلک نتونسته خودش رو رها کنه و کمال همنشینی با فردوسی پورها درش اثر کرده جنون آمیرتز از ایتالیا(حالا هی من میخوام بگم مال ما بدتر بوده اما انگار نمیشه:D)

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بايرن به دنبال ژرمی تولالان

لوئيس ون گال خواهان جذب اين بازيکن توسط بايرن در تابستان امسال است
به نقل از سايت رسمی نقل و انتقالات بوندسليگا،باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد که با باشگاه ليون بر سر هافبک 26 ساله اين باشگاه وارد مذاکره شود.
ژرمی تولالان چندی پيش در مصاحبه اي اعلام کرده بود که به احتمال قوی،تابستان امسال از باشگاه ليون جدا خواهد شد و ميخواهد در باشگاه ديگری به فوتبال خود ادامه دهد.
لوئيس ون گال روز پيش در صحبتی با سران باشگاه بايرن مونيخ اعلام کرده بود که تولالان بازيکن بسيار خوبی است و بايد برای خريد او در تابستان امسال اقدام کنيم.
همچينی باشگاه های منچستر يونايتد،رئال مادريد،بارسلونا،اينتر ميلان و ميلان به دنبال جذب اين بازيکن هستند.
بعضی از مطبوعات فرانسه در اينباره مينويسند که باشگاه های خواهان اين بازيکن در تابستان رقابت شديدی با هم خواهند داشت.
سال گذشته باشگاه منچستر سيتی برای جذب اين هافبک مبلغ 18 ميليون يورو را پيشنهاد کرده بود که مديران باشگاه ليون حاضر به فروش اين بازيکن نشدند.

کنتنتو:من اندکی شوکه شدم

_من در حال حاضر به هيچ تيم ديگری فکر نميکنم و به بايرن مونيخ علاقه دارم به نقل از بيلد،کنتنتو،بازيکن خط دفاعی باشگاه بايرن مونيخ که چندی پيش از بايرن مونيخ 2 به اين تيم آمد و در 2 بازی که برای بايرن مونيخ انجام داده،عملکرد خوبی داشته و لوئيس ون گال از او بسيار راضی است.
او ديروز در مصاحبه اي با بيلد درباره وضعيتش در باشگاه بايرن مونيخ و آمدنش به اين باشگاه صحبت ميکند،اين مصاحبه به شرح زير است
آقای کنتنتو،آيا شما از حضورتان در باشگاه بايرن مونيخ راضی هستيد؟
_البته،اين آرزوی من بوده،اما در کل من خيلی نگران بودم،چون اولين تجربه بازی مهم من به صورت حرفه اي در ليگ قهرمانان در مقابل 66000 تماشاگر بود که برايم بسيار سخت بود.
برای شما سخت نبود که در مقابل فيورنتينا بازی کنيد،چون به هر حال عضوی از خانواده شما ايتاليايی هستند؟
_اين به نظر من عالی بود که در مقابل تيمی از کشور دوم خود بازی کنم.
آيا در اينباره به خانواده تان چيزی گفتيد؟
_بله،خانواده من هم خيلی خوشحال بودند که در مقابل فيورنتينا بايد بازی کنم،من 14 سال است که در بايرن مونيخ هستم،يعنی از 5 سالگی،فوتبال را در مدرسه فوتبال بايرن مونيخ شروع کردم و تنها آرزوی من اين بود که برای بايرن مونيخ به صورت حرفه اي بازی کنم.
خانواده شما در آن روز در استاديوم بودند؟
_بله،پدر و مادرم به همراه 3 برادرم در ورزشگاه بودند.
چقدر شما خوشحال هستيد که ون گال به شما اعتماد دارد و حاضر است که شما را در ترکيب اصلی خود قرار دهد؟
_خيلی خوشحال هستم که به من اجازه بازی ميدهد و به من اين شانس را ميدهد که بتوانم تجربه کسب کنم،ون گال با من رابطه بسيات خوبی دارد و من از اين هم بسيار خوشحال هستم.
وقتی در بازی مقابل فيورنتينا،ون گال به شما گفت که بايد به جای ون بويتن به زمين برويد چه احساسی داشتيد؟
_من کمی شوکه شده بودم،ون بويتن مصدوم شده بود و خودم هم فکر نميکردم که ون گال مرا به زمين بفرستد و فقط ديدم که او به سمت من آمد و گفت بايد آماده شوی که به زمين بروی،من نميدانستم که چه چيزی بايد بگم،فقط گفتم که شما از اين تصميم مطمئن هستيد،که ون گال با خنده به من گفت مگر ميشود مربی در تصميم خود شک داشته باشد.
آيا برنامه اي برای آينده داريد،ميخواهيد در بايرن بمانيد و يا به فکر رفتن به باشگاه ديگری در آينده هستيد؟
_من در حال حاضر به هيچ تيم ديگری فکر نميکنم و به بايرن مونيخ علاقه دارم و نميخواهم فعلاً در اينباره فکری بکنم و ميخواهم در بايرن بمانم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بالاك: روبن بهترين خريد دهه بايرن بوده است

ميشائيل بالاك هافبك آلمانى چلسى نيز مثل بسيارى از چهره هاى سرشناس دنياى فوتبال تحت تأثير عملكرد فوق العاده آرين روبن در تركيب بايرن مونيخ قرار گرفته است.بالاك، ستاره هلندى بايرن مونيخ را يكى از بهترين خريدهاى اين باشگاه طى چند سال اخير مى داند. هافبك ملى پوش چلسى در گفت وگويى با روزنامه بيلد به تعريف و تمجيد از روبن در تركيب بايرن پرداخت و گفت: «بدون كوچك ترين شك و ترديدى روبن بهترين بازيكن بايرن مونيخ در فصل اخير بوده است. او تقريباً در تمام بردهاى بايرن تأثيرگذار بوده است. روبن در آلمان به يك بازيكن غيرقابل مهار تبديل شده. بايد بگويم من هم مثل خيلى ها تحت تأثير عملكرد بسيار خوب اين ستاره هلندى قرارگرفته ام.»بالاك در ادامه صحبت هاى خود روبن را بهترين خريد دهه تيم سابقش مى نامد و مى گويد: «روبن ذاتاً يك فوتباليست فوق العاده است. تكنيك او با بازيكنانى مثل كريس رونالدو، مسى و رونالدينيو قابل مقايسه است. او تمام فاكتورهاى لازم براى رسيدن به توپ طلا را دارد به شرطى كه مثل گذشته مصدوم نشود و بتواند به همين روند ادامه دهد. با توجه به توانايى هاى بالايى كه روبن دارد مى توان او را بهترين خريد دهه باشگاه بايرن مونيخ دانست. با گذشت زمان شاهد بازى هاى بهترى نيز از روبن خواهيم بود. به نظر من سال هاى بسيار خوبى در انتظار روبن خواهد بود. او در مونيخ مى تواند به تمام اهدافى كه در سر دارد دست يابد.»بالاك معتقد است حضور ستارگانى همچون روبن، گومز، ريبرى و كلوزه باعث شده تا بايرن مونيخ مثل سال هاى گذشته يكى از مدعيان كسب عنوان قهرمانى به حساب بيايد. وى در اين مورد به خبرنگار بيلد گفت: «سال ها بود كه بايرن در ليگ قهرمانان اروپا حرفى براى گفتن نداشت اما امسال شرايط به كلى فرق مى كند. از نظر من بايرن مونيخ در كنار تيم هايى همچون چلسى، منچستريونايتد، بارسلونا و رئال مادريد يكى از مدعيان كسب عنوان قهرمانى در ليگ قهرمانان است. حضور بازيكنانى همچون روبن، ريبرى، گومز و يا كلوزه باعث شده كه بايرن دوباره به روزهاى اوج خود بازگردد. ضمن اينكه حضور يك مربى بزرگ روى نيمكت نيز در پيشرفت بايرن نقش بسزايى داشته است. به نظر من نقش ونگال در موفقيت هاى اخير بايرن مونيخ انكارناپذير بوده است. به نظر من اين تيم موفق مى تواند يك فصل رؤيايى را پشت سر بگذارد. بايرن براى رسيدن به اهدافش تمامى امكانات لازم را در اختيار دارد.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
4شنبه یک بازی دوستانه با آرژانتین داریم(اگر تغییر نکرده باشه قرار بود تو آلیانز آرنا باشه)یک بازی کلاسیک از گونهء جام جهانی:Dامیدوارم زیاد نتیجه برای تیم مهم نباشه.به کار گرفتن بازیکنهای تازه که چندتاشون برای اولین بار هست دعوت میشن یا بازی میکنن مهمتره تا جلوی تیمهای بزرگ تجربه بازی بدست بیارن.توماس مولر و تونی کروز هستن.بازی هم قراره از شبکه3 پخش بشه

فهرست دعوت شدگان

Tor: Rene Adler (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (Schalke 04)0

Abwehr: Jerome Boateng (Hamburger SV), Arne Friedrich (Hertha BSC Berlin), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Marcel Schäfer (VfL Wolfsburg), Serdar Tasci (VfB Stuttgart)0

Mittelfeld: Michael Ballack (FC Chelsea), Christian Gentner (VfL Wolfsburg), Thomas Hitzlsperger (Lazio Rom), Aaron Hunt, Marko Marin, Mesut Özil (Werder Bremen), Marcell Jansen, Piotr Trochowski (Hamburger SV), Sami Khedira, Christian Träsch (VfB Stuttgart), Toni Kroos (Bayer Leverkusen), Thomas Müller, Bastian Schweinsteiger (Bayern München)0

Angriff: Cacau (VfB Stuttgart), Mario Gomez, Miroslav Klose (Bayern München), Stefan Kießling (Bayer Leverkusen), Lukas Podolski (FC Köln)

اینم نحوهء تست گرفتن از بازیکنها:D
1.jpg

و این پرسش بسی بسیار مهم که پاسخش تنها در خود روز بازی آشکار میشه
Germany meets Argentina for a friendly match in one of the last opportunities before the World Cup to tweak the squad. Argentina with the likes of Lionel Messi and Sergio Agüero alone have a fearsome attack. How will Löw respond?0

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازیه دوستانه ی بین آلمان-آرژانتین رو علاوه بر شبکه 3 ، توی هاتبرد ZDF هم نشون میده .

کیفیت بهتر + نداشتن سانسور مزیتشه ! ;)

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آلمان خیلی بد بازی می گیرد.همه بازیکنان هم بد بودن.
در کل بدون برنامه بودن یکی از بدترین بازی های آلمان بود.
انگار حساسیتی روی برد در این بازی نداشتن و واقعا به چشم بازی دوستانه بهش نگاه می کردن ولی حساسیت و رقابت باید در بازی های دوستانه هم باشه.
امیدوارم مصدویت دمیکلیس هم جدی نباشه تا برای بایرن مشکلی پیش نیاد.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
آلمان خیلی بد بازی می گیرد.همه بازیکنان هم بد بودن.
در کل بدون برنامه بودن یکی از بدترین بازی های آلمان بود.
انگار حساسیتی روی برد در این بازی نداشتن و واقعا به چشم بازی دوستانه بهش نگاه می کردن ولی حساسیت و رقابت باید در بازی های دوستانه هم باشه.
امیدوارم مصدویت دمیکلیس هم جدی نباشه تا برای بایرن مشکلی پیش نیاد.

گاومون زایید!!!:blink: نه اشتباه نکن بخاطر باخت1-0 به آرژانتین نمیگم(همین پست پیشینم گفتم هدف بازی دادن به تازه واردها هست در نتیجه هماهنگی در تیم نبود.راجع به این بازی زمان هست برای بحث کردن)بلکه برای مصدومیت دمک که دیشب خودنم تو نت و الانم خبر گفت چونه اش در رفته باید عمل جراحی کنه تا 3هفته نیست:(
نمیدونم بایرن میخواد چیکار کنه.فن بویتن که هنوز کامل خوب نشده.اینم از دمک.کدوم بازیکن قراره دفاع وسط تیم بازی کنه وقتی 2تا اصلی ها نیستن.بادشتوبر؟ خب این یک نفره.دومی کیه؟هفتهء آینده هم با فیورنتینا بازی داریم.

نتیجه چی شد ؟
میبینم که دشمنان خونی آلمان هم اینجا میان:D:D پست بالا نوشتم1-0 آرژانتین

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
مارتین که همش سوتیه بابا
بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه:دی

ولی اگه فن بویتن نرسه به فیورنتینا وضع خراب میشه یه کم
اونوقته که بکن باور باید خودش لخت شه بیاد تو زمین:دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آقا من رسما از این آلیانز آرنا کفم برید ! :D
زمینشو دیده بودم ولی از نمای کلی ِ بیرون استادیوم که نشون میداد خیــــــــلی قشنگ و با ابهت بود . مثل یه ستاره میدرخشید تو شب ...

بالا