همین فیورنتا توی دور قبلی بعد از بوردو (که 16 امتیاز آورد) با 15 امتیاز دومین تیم توی همه 32 تا تیم جام باشگاهها بود ! 5 تا بُرد داشت و فقط 1 باخت. گروه همچین ساده ای هم نداشت با وجود لیون و لیورپول !
ممنون برای یادآوری ولی خودم اینو میدونستم.
تو پستم هم گفتم "در حال حاضر". بله فیورنتینا ی چند ماه پیش در اوج بود و لیورپول رو دابل کرد و تو اون گروه سخت اول شد. بایرن چند ماه پیش در آستانه رفتن به جام اروپا بود. ولی در حال حاضر شرایط یه چیز دیگه ست. بهتر بگم دقیقا برعکس شده.
کلآ ایتالیایی ها به جز دفاع مگه کار دیگه ای هم بلدن ؟! بی خود نیست که معروف ترین اسطوره های ایتالیا همیشه دفاع هاش بودن و هستن و خواهند بود !
نمیدونم فایده ی این حرف های احساسی رو در چی میبینی چه کسی رو سعی داری تحت تاثیر قرار بدی ولی مخاطب هات (که فقط من نیستم) به اندازه ی کافی اطلاعات دارن که بدونن چه چیزی رو باید بپذیرن و از کنار چه حرف هایی بی تفاوت بگذرن.
با اجازه پاسخ پست شما رو در پایان نوشتم .به این امید که بخونین که نشون بدم میخوام از بعد فنی بحث کنم و دور از احساسات و تعصباتی که به بایرن دارم(به هرحال یک چند ساعتی از بازی گذشته و احساسات فروکش کرده)
نخست بگم این دو صفحهء پایانی رو با دقت خوندم.تنها یک نفر و اونهم دربارهء یک تیم(فیورنتینا) گفته "کثیف" حالا چرا شما اینو به سری آ و فوتبال ایتالیا تعمیم دادین بماند.دست کم تو این چند پست دیگه اینطوری نبوده که به سری آ و ایتالیا بد و بیراه گفته شده باشه.صحبتمون درباره بازی بایرن و فیورنتینا هست.دوم تا به امروز دست کم خود من حتی یک پست ننوشتم که فلان تیم کثیف بازی کرد و فلان داور باعث باختمون شد و ...چون پذیرفتم اینها طبیعت فوتباله و اگرچه گاهی دیگه از حد میگذره.اما به هرحال نتیحه رو عوض نمی کنه و موافقم که هر تیم به اندازهء ظرفیتهای خودش بازی میکنه و طبیعی بود فیورنتینا بیاد و یک بازی انتحاری و تا حدودی تخریبی رو انجام بده.دوندگی بیشتری داشتن برای گرفتن توپ و فضا و در پستی هم که پس از بازی نوشتم گفتم جز نتیحهء بازی در سایر مواد فیورنتینا از ما موفقتر بود.بایرن میخواست خوب ببره که نبرد و فیورنتینا هم میخواست اگر هم ببازه با حداقل نتیجه و گل زده در خانهء حریف باشه که موفق هم شد و از همه مهمتر راه بستن تیم بایرن رو به تیمهای دیگه نشون بده.خود من کاملا" آمادگی این روش بازی رو از سوی فیورنتینا داشتم و به هیچ وجه هم شگفت زده نشدم.
سلام به شما دوست عزیز و منطقی.
مخاطب من دو پست آخر بود. ولی اگه شما به جریان اظهار نظر های چند سال اخیر (که مصادف شده با اوج گرفتن top4 لیگ برتر و افت کردن top4 سری آ) دقت کرده باشی زیاد از اینجور چیزها خوندی. عبارت های پروپاگاندیست و ژورنالیستی تکراری و ایتالیا ستیز (از کساییکه انگار تاریخ فوتبال رو خلاصه شده در 4-5 سال گذشته میبینن فقط) که گاهی اوقات حال آدم رو بد میکنه. و صد البته حق استفاده از این جمله ها هم فقط برای ایتالیا و تیم های ایتالیایی هست! مثلا اگه چلسی بیاد در نیمه نهایی لیگ قهرمانان یه کاتناچیو تمام عیار جلوی بارسلونا به نمایش بذاره کسی صداش در نمیاد.
بگذریم که یه تفکری تازگی ها جا افتاده که خوب دفاع کردن یک ضد ارزش یا "ضد فوتبال" (عبارتی که از دهن به اصطلاح کارشناس های همین شبکه 3 به وفور به بیرون میپره!) به حساب میاد و فقط حمله خوب و قشنگه! اینکه اگه یک تیم کم مهره بیاد جلوی یک تیم بزرگتر و پر مهره تر و دفاع کنه تا چند تا گل نخوره، ضد فوتبال بازی کرده. کار درست اینه که بیاد و یک بازی باز ارائه بده و با 4-5 تا گل بدرقه بشه!
کلا اگه من از یک چیز خیلی بدم بیاد تو فوتبال اینه که تیم های بزرگ یا قوی تر بعد از ناکامی جلوی تیم های کوچکتر یا ضعیف تری که میان و عموما دفاع میکنن عبارت "ضد فوتبال" رو به کار ببرن. یعنی مصداق کامل loser mentality هست این. حالا این اظهار نظر ها چه میخواد از مسئولین و بازیکن های همون بارسلونا بعد از نیمه نهایی پارسال باشه که به تاکتیک های چلسی ایراد گرفتن، چه از مسئولین تیم خودم میلان - که تقریبا هر هفته با این پدیده ی دفاع کردن تیم های کوچک تر مواجه میشیم تو لیگ - و چه هر کس دیگه ای. شکایت کردن از تاکتیک تیم حریف (هر تاکتیکی که میخواد باشه منهای ضد ورزش و ناجوانمردانگی کردن البته) احمقانه ست به نظرم.
-
در مورد بازی دیشب بله بایرن کاملا مستحق برد بود و کاری به دو تیم ندارم. ولی حضور چنین داور هایی که تحت تاثیر جو استادیوم و شرایط بازی جرات نمیکنن آفساید واضح چند متری رو پرچم بزنن در رقابت هایی با این سطح نگران کننده ست. واقعا یوفا باید به فکر به حال این اشتباهات بکنه چون همیشه اینجور نیست که حق به تیم برتر برسه.