• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

x610.jpg

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
لوئيس ونگال:تا صبح جشن خواهيم گرفت

van_gaal3-300.jpg

اين قهرمانی را به تمام هواداران باشگاه بايرن مونيخ تبريک ميگويم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال سرمربی باشگاه بايرن مونيخ،بعد از برد مقابل هرتا و قهرمانی به طور رسمی نظرات خود را در اينباره اعلام کرد که به شرح زير است:
ما مقابل هرتابرلين بازی بسيار خوبی از خود ارائه داديم،دفاعمان بسيار عالی کار کرد،من فکر ميکنم بايرن مونيخ در اين فصل تا مدتها در ذهن همه خواهد ماند.
من خيلی خوشحالم که توانستيم قهرمان بوندسليگا شويم،دو جام ديگر پيش روی ماست و ما بايد بتوانيم آنها را کسب کنيم،ما تا صبح بيدار خواهيم ماند و قهرمانی در بوندسليگا را جشن خواهيم گرفت.
قهرمانی در بوندسليگا،آرزوی من بود و من توانستم با باشگاه بزرگی مثل بايرن مونيخ،قهرمان اين فصل باشم،من اين قهرمانی را به تمام هواداران باشگاه بايرن مونيخ تبريک ميگويم.
ما در اوايل فصل،زياد خوب نبوديم اما از نيم فصل به بعد بازيهای بسيار خوبی از خود ارائه داديم و توانستيم قهرمان شويم،از همه تيمها بهتر بوديم و اين را به همه ثابت کرديم.

==============================

رم با تونی قرارداد نخواهد بست

toni_300_7.jpg

باشگاه رم از نوشتن قرارداد رسمی با اين بازيکن منصرف شده است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،لوکا تونی،مهاجم باشگاه بايرن مونيخ که به طور قرضی در نيم فصل از اين تيم جدا شد و به باشگاه رم پيوست،ظاهراً اين باشگاه قصد ندارد با او قرارداد رسمی امضاء کند.
خبرها حاکی از آن است که باشگاه رم،هيچ برنامه اي برای تمديد قرارداد او ندارد و قرارداد او هم به زودی با باشگاه بايرن مونيخ تمام خواهد شد.
با اينکه باشگاه رم چندی پيش قصد داشت تا با باوارياييها وارد مذاکره شود اما در حال حاضر از نوشتن قرارداد رسمی با اين بازيکن منصرف شده است.
سران باشگاه بايرن مونيخ بارها در مصاحبه ها اعلام کردند که او بايد به بايرن بازگردد اما آينده اين بازيکن هنوز مشخص نيست و باشگاه بايرن مونيخ هم هنوز به طور رسمی برای تمديد قرارداد با اين بازيکن وارد مذاکره نشده است.
کارل هاينس رومنيگه چند ماه قبل در مصاحبه اي در باره لوکا تونی صحبت کرد و گفت که بايد به بايرن مونيخ بازگردد.
حال بايد ديد که آيا سران باشگاه قرارداد او را تمديد خواهند کرد يا خير.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ونگال:بازيکنان به من ايمان داشتند

van_gaal_300_55.jpg

بازيکنان تمام چيزهايی که من ميخواستم را در زمين اجرا ميکردند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال_اولين مربی هلندی بوندسليگا که توانست در آلمان قهرمان شود،او سه قهرمانی در کارنامه خود در اسپانيا،هلند و آلمان دارد.
او با سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ مصاحبه اي درباره قهرمانی در بوندسليگا و حضور در دو فينال ديگر انجام داده است که اين مصاحبه به شرح زير است:
چيزی ميتوانيد درباره اولين قهرمانی خود در بايرن مونيخ بگوييد؟
هر جامی،منحصر به فرد است مخصوصاً وقتی در اولين فصل حضور در يک تيم،مربی بتواند آن جام را کسب کند،من واقعاً افتخار ميکنم که اولين هلندی هستم که در بوندسليگا،برنده جام ميشوم اما اين برای من کافی نيست،ما دو جام ديگر بايد کسب کنيم.

تفاوتی بين جامهای قبلی در تيمهای ديگر و جامی که در بوندسليگا کسب کرديد،وجود دارد؟
من با سه تيم در کشورهای ديگر قهرمان شدم و هر تيم با تيمهای ديگر تفاوتهای زيادی داشت،در آژاکس من توانستم سه بار پشت سر هم قهرمان شوم و در آنجام من اختيارات زيادی داشتم،در بارسلونا من اوايل فصل نتايج چندان خوبی نداشتم اما مديران باشگاه به من اطمينان داشتند.به نظر من آلکمار تفاوتهای زيادی داشت،آلکمار باشگاه بزرگی نبود و بازيکنان آنجا،همه جوان بودند و کار من بسيار سخت بود.

موفقيت خود در بايرن مونيخ را در چه چيزی ميبينيد؟
بازيکنان از روز اول به من ايمان داشتند و اين بهترين چيزی است که مربی ميتواند از بازيکنانش انتظار داشته باشد،آنها تمام چيزهايی که من ميخواستم را در زمين اجرا ميکردند،بعضی مواقع آنها ميدانستند که اينگونه بازی کردن شايد به ضرر تيم باشد اما خواسته های من را انجام ميدادند،هر مربی ميتواند اشتباهاتی داشته باشد و من هم گاهی اوقات اشتباه ميکردم و بازيکنان هم اين را ميدانستند اما هميشه به من احترام گذاشتند و به وظايفشان عمل کردند.

آيا با يک سال زندگی در آلمان،تغييراتی در شما ايجاد شده است؟
من قبلاً هم گفته بودم که اخلاق من به گونه اي است که در آلمان ميتوانم زندگی کنم،من آلمان را دوست دارم،اينجا همه به من احترام ميگذارند.

چرا در بازی با هرتابرلين،فرانک ريبری و ون بومل تعويض شدند؟
من نميخواهم که تيم خسته باشد و احساس خستگی کند،قهرمانی ما صد در صد بود و من به آنها برای بازی بعدی احتياج دارم،به همين خاطر مجبور به تعويض آنها شدم.

آيا در دو بازی بعدی هم از بازيکنان اصلی خود استفاده خواهيد کرد؟
همه بازيکنان دوست دارند که در بازيهای بعدی بازی کنند،فعلاً من در فکر بازی با وردربرمن هستم و تا فينال ليگ قهرمانان وقت بيشتری داريم،بايد برای بازيهای بعدی بهترين تاکتيک را انتخاب کنيم و من سعی ميکنم که تيمم را قهرمان در دو جام ديگر قهرمان کنم.

====================================

کان به بوت اطمينان ندارد

kan_300.jpg

بوت هنوز آمادگی و تجربه کافی برای حضور در تيم ملی آلمان را ندارد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،اليور کان،دروازه بان سابق باشگاه بايرن مونيخ و تيم ملی آلمان در مصاحبه اي اعلام کرد که بوت هنوز آمادگی کافی برای حضور در دروازه تيم ملی آلمان را ندارد.
او در اينباره ميگويد:
بوت دروازه بان بسيار خوبی است و فصل سختی را در بايرن پشت سر گذاشته است اما من فکر ميکنم که او هنوز آمادگی و تجربه کافی برای حضور در تيم ملی آلمان را ندارد و لو نبايد او را به عنوان دروازه بان اول و يا دوم تيم انتخاب کند،به نظر من نوئر در اين فصل عملکرد بسيار خوبی داشته است و از همه دروازه بانان بهتر بوده است،البته ويزه هم عملکرد بدی نداشته است و به نظر من لو بايد بين ويزه و نوئر،يکی را به عنوان دروازه بان اصلی تيم ملی انتخاب کند.
اظهارات کان در حالی است که لو ديروز در مصاحبه اي اعلام کرده بود که تا شروع جام جهانی شايد دروازه بان اول تيم نوئر نباشد و بايد عملکرد ديگر دروازه بانان هم مورد بررسی قرار گيرد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
زنده باد پسران باواريا

وطن امروز: شاید خیلی‌ها فکر می‌کنند لوئیس با فتح بوندس‌لیگا در نخستین فصل حضورش به رستگاری رسیده اما نه، ماموریت مرد یخی با بالا بردن جام نقره‌ای لیگ قهرمانان اروپا به پایان می‌رسد. البته اینکه بار دیگر باواریایی‌ها در بالاترین قله بوندس‌لیگا توانستند «سپر قهرمانی» را بالای سر ببرند نکته حائز اهمیتی است ولی تنها چیزی که برای سران بایرن اهمیت دارد این است که پسران ونگال بتوانند شخصیت از دست رفته اروپایی‌شان را دوباره احیا کنند و این رویا تنها با مات کردن ژوزه مورینیو در شب فینال سانتیاگو برنابئو محقق خواهد شد.

نکته حائز اهمیت درباره حلقه ارتباطی مرد هلندی‌تبار با آلمانی‌ها در این مساله نهفته است که اگر او بتواند به این مهم دست پیدا کند به عنوان نخستین هلندی محبوب در سرزمین باواریایی‌ها منتسب خواهد شد. حتما خوب می‌دانید که هلندی‌ها رابطه خوبی با ژرمن‌ها ندارند و همین‌طور بالعکس. مردم هلند، آلمانی‌ها را «دوچرخه‌دزدها» خطاب می‌‌کنند و این مساله به زمانی بازمی‌گردد که در یک اتفاق تاریخی در جنگ جهانی سربازان هیتلر تمام دوچرخه‌های هلندی‌ها را به سرقت می‌برند! این جنگ و دشمنی با اینکه سال‌های سال از آن می‌گذرد ولی آنقدر ریشه‌ای است که اهالی هلند اعتقاد دارند ژرمن‌ها «به اجداد لعنتی‌شان رفته‌اند!»

تمام این تفکرات را در یک طرف قرار دهید و در سوی دیگر به این موضوع توجه کنید که حالا یک هلندی پایش به تیم اول مونیخ باز می‌شود و می‌تواند به‌رغم همه فشارهای روانی این تیم را هم قهرمان بوندس‌لیگا کند و هم به فینال لیگ قهرمانان اروپا برساند؛ اتفاقی که از سال 2001 به بعد برای آنها رخ نداد. البته بعد از اینکه یورگن کلینزمن به‌رغم همه توانایی‌هایش نتوانست در مونیخ نتیجه بگیرد خیلی‌ها اعتقاد داشتند بایرن احتیاج به مربی‌ای دارد که با دیسیپلین خاصش بتواند با سیاست‌های مدیران باشگاه انطباق پیدا کند، یعنی همان حلقه مفقوده‌ای که کلینزی هیچ‌گاه نتوانست به آن برسد. حتی هیتسفیلد با اینکه توانست بایرن را فاتح بوندس‌لیگا کند ولی در کمال ناباوری از سوی مدیران رده بالا طرد شد. درست پس از اخراج یورگن اکثر رسانه‌های آلمانی و کارشناسان بر این باور بودند که لوئیس ونگال می‌تواند با این مجموعه به رستگاری برسد. البته باید به این نکته نیز اشاره کنیم که ونگال با به خدمت گرفتن آرین روبن از رئال‌مادرید و هماهنگ کردن این ستاره هلندی با فرانک ریبری نیمی از راه موفقیت را طی کرد.

با اینکه هم ریبری و هم روبن مدتی از فصل را با مصدومیت گذراندند ولی درست در آنجایی که باید به داد تیم می‌رسیدند کار خودشان را به نحو احسن انجام دادند. شاید اگر بگوییم آرین روبن ستاره 25 میلیون یورویی بایرن مونیخ توانسته با استفاده از مهارت‌های خود بایرن را به فینال لیگ قهرمانان هدایت کند، گزاف نگفته‌ایم، چون برای اثبات این مدعا می‌توانید به گل دوم او به منچستر یونایتد در بازی برگشت و گل طلایی‌اش به لیون در بازی رفت دوباره نگاه کنید. البته تفکرات لوئیس ونگال و هماهنگ کردن، نظم دادن و تاکتیک شناور سبب شده تا کل کار گروهی بایرن در ساق‌های آرین روبن یا فرانک ریبری دیده شود.

آقای خاص از بازی بایرن نکته‌برداری کرد

سرمربی تیم فوتبال اینترمیلان ایتالیا برای آشنایی بیشتر با حریف خود در دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا به آلمان سفر کرد. ژوزه مورینیو شنبه‌شب در ورزشگاه المپیک برلین؛ محل انجام بازی هفته پایانی بایرن‌مونیخ‌، قهرمان فصل جاری بوندس‌لیگا حضور یافت. این مربی که به دلیل تاکتیک‌ها و نحوه نگرش منحصر به فردش به آقای خاص معروف است، صبح روز شنبه پس از طی مسافت هوایی میلان به برلین، راهی ورزشگاه المپیک شد تا شاهد برد 3 بر یک مونیخی‌ها شود و از رقیب خود بیشتر کسب اطلاع کند. وی در طول بازی در شرایطی که در جایگاه ویژه در کنار شخصیت‌هایی همچون فرانتس بکن‌باوئر، مدیر افتخاری بایرن نشسته بود، نکاتی را از بازی تیم تحت ***** لوئیس ونگال هلندی یادداشت کرد.

لوئیس ونگال: تا صبح جشن خواهیم گرفت

لوئیس ونگال، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ، بعد از برد مقابل هرتا و جشن قهرمانی اندکی از جدیت خردکننده‌اش را کنار گذاشت و با لبخند مقابل دوربین‌های تلویزیونی ایستاد. ونگال حرف‌های خود را از بازی شروع کرد و گفت: ما مقابل هرتا برلین بازی بسیار خوبی از خود ارائه‌ دادیم، دفاعمان بسیار عالی کار کرد. او درباره قهرمانی بایرن در بوندس‌لیگا گفت: من فکر می‌کنم بایرن مونیخ در این فصل تا مدت‌ها در ذهن همه خواهد ماند. من خیلی خوشحالم که توانستیم قهرمان بوندس‌لیگا شویم، 2 جام دیگر پیش روی ما است و ما باید بتوانیم آنها را کسب کنیم، ما تا صبح بیدار خواهیم ماند و قهرمانی در بوندس‌لیگا را جشن خواهیم گرفت.

وقتی از ونگال درباره تجربیات مختلفش از قهرمانی در لیگ‌های مختلف سوال شد، او چنین گفت: قهرمانی در بوندس‌لیگا، آرزوی من بود و من توانستم با باشگاه بزرگی مثل بایرن مونیخ، قهرمان این فصل باشم. من این قهرمانی را به تمام هواداران باشگاه بایرن مونیخ تبریک می‌گویم. ما در اوایل فصل، زیاد خوب نبودیم اما از نیم‌فصل به بعد بازی‌های بسیار خوبی از خود ارائه دادیم و توانستیم قهرمان شویم، از همه تیم‌ها بهتر بودیم و این را به همه ثابت کردیم.

رومنیگه: ونگال، بهترین مربی بایرن است

کارل هاینس رومنیگه در مصاحبه‌ای لوئیس ونگال را با سرمربی‌های سابق باشگاه بایرن مونیخ مقایسه کرد و اعلام کرد، ونگال در مقایسه با مربیان قبلی باشگاه، بهترین مربی است. او در این‌باره می‌گوید: برای باشگاه بایرن مونیخ، حضور در 2 فینال و قهرمانی در بوندس‌لیگا، موفقیت بزرگی است. من 19 سال است که در باشگاه بایرن مونیخ کار می‌کنم و هیچ مربی‌ای را ندیدم که مانند ونگال به طور حرفه‌ای کار کند، به نظر من ونگال بهترین مربی در تاریخ باشگاه بایرن مونیخ بوده است.

همچنین مارک ون بومل هم در این مصاحبه از لوئیس ونگال بسیار تمجید کرد و گفت: به نظر من ما باید از ونگال متشکر باشیم، در این فصل ما واقعا بازی‌های خوبی از خود ارائه دادیم و من فکر می‌کنم ونگال یکی از بزرگ‌ترین و حرفه‌ای‌ترین مربیان دنیاست.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها منم قهرمانی قطعی بایرن رو تبریک میگم.
اگه برسم سایت انگلیسیمو آپ میکنم با اخبار جدید :)

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
کاسپر اشمايکل به بايرن نزديک شد

fcb_logo_300.gif

سران باشگاه بايرن مونيخ به شدت به دنبال جذب اين دروازه بان هستند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،کاسپر اشمايکل،دروازه بان باشگاه نوتس کانتی که در اين فصل قراردادش با اين باشگاه به پايان ميرسد،احتمال حضورش در بايرن بسيار زياد است.
چندی پيش اعلام شده بود که او در ليست خريد تابستانی باوارياييها قرار گرفته است و سران باشگاه بايرن مونيخ به شدت به دنبال جذب اين دروازه بان جوان هستند.
او با اتمام فصل،به صورت بازيکن آزاد در بازار نقل و انتقالات قرار خواهد گرفت و باشگاه بايرن مونيخ هم قصد دارد او را جذب کند چون با قيمتی بسيار ارزانتر و بدون اينکه پولی به باشگاهی بدهد ميتواند او را به بايرن بياورد.
کاسپر اشمايکل در مصاحبه اي در اينباره اعلام کرد:
قرارداد من با باشگاه امسال تمام خواهد شد و ميخواهم که در باشگاه بهتری بازی کنم و فوتبال را ادامه دهم،باشگاه بايرن مونيخ در حال حاضر عملکرد من را زير نظر گرفته است اما من به طور رسمی هيچ درخواستی از اين باشگاه دريافت نکرده ام.

==================================================

بايرن گومز را با ژکو تعويض خواهد کرد

dzeko-300.jpg

ادين ژکو در مجموع دو فصل برای ولفسبورگ،49 گل زده است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت گل،باشگاه بايرن مونيخ آماده است تا ماريو گومز را با ادين ژکو،مهاجم باشگاه ولفسبورگ تعويض کند.
خبرها حاکی از آن است که سران باشگاه بايرن مونيخ از عملکرد ژکو بسيار راضی هستند و لوئيس ونگال هم پيشنهاد تعويض اين بازيکن با ماريو گومز را داده است و ظاهراً تابستان امسال اين بازيکن به رختکن باوارياييها بپيوندد.
کريستين نرلينگر،مدير ورزشی باشگاه بايرن مونيخ،چندی پيش در مصاحبه اي اعلام کرده بود که عملکرد اين بازيکن 24 ساله را زير نظر گرفته ايم و قصد داريم برای خريد اين بازيکن،تابستان امسال اقدام کنيم.
باشگاه بايرن مونيخ بزودی پيشنهاد رسمی خود را به باشگاه ولفسبورگ ارائه خواهد کرد،سران باواريايی قصد دارند ماريو گومز را به همراه 10 ميليون يورو به باشگاه ولفسبورگ بدهند و ژکو را به خدمت بگيرند.
ماريو گومز،تابستان سال 2009 به بايرن مونيخ پيوست اما عملکرد او مورد پسند مربيان باشگاه قرار نگرفت.
ادين ژکو برای ولفسبورگ،دو فصل بازی کرده است و 49 گل زده برای اين تيم در کارنامه خود دارد.
باشگاه های چلسی،يوونتوس،ميلن و رئال مادريد به دنبال جذب اين بازيکن هستند اما ژکو ترجيح ميدهد که در بايرن مونيخ بازی کند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ون بومل و دميکليس تمرينات سبک انجام ميدهند

micho_300_1.jpg

دميکليس و ون بومل از ناحيه عضلات پا کمی احساس درد ميکنند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،روز دوشنبه باوارياييها بعد از جشن قهرمانی در بوندسليگا،تمرينات خود را آغاز کردند اما مارتين دميکليس و مارک ون بومل به صورت انفرادی تمرين ميکنند و کادر مربيان باشگاه بايرن مونيخ به آنها برنامه تمرينات سبک داده است.
اين دو بازيکن از ناحيه عضلات پا کمی احساس درد ميکنند و به همين خاطر ونگال تصميم گرفته است که به آنها فشار زيادی در تمرينات وارد نکند تا آنها بتوانند به راحتی در بازی روز شنبه مقابل وردربرم بازی کنند.
لوئيس ونگال امروز در مصاحبه اي اعلام کرد که اين دو بازيکن مشکل خاصی ندارند و فقط بايد فعلاً تمرينات سبک انجام دهند و يک روز مانده به بازی شروع به آمادگی آنها برای حضور در بازی با وردربرمن خواهيم کرد.
پزشکان باشگاه بايرن مونيخ اعلام کرده اند که آنها مشکل خاصی ندارند و ميتوانند در بازی روز شنبه بازی کنند.

============================

امکان بخشش فرانک ريبری

ribery_3005.jpg

شکايت بايرن به خاطر محروميت ريبری به دادگاه داوران فدراسيون فوتبال...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بايرن مونيخ به خاطر محروميت فرانک ريبری ستاره فرانسوی اين باشگاه به دادگاه داوری ورزش،درخواست نامه اي مبنی بر بررسی مجدد پرونده ريبری ارسال کرد.
هفته گذشته هيئتی در يوفا درباره فرانک ريبری تشکيل جلسه داد و اين مسئله را بررسی کرد اما سه جلسه محروميت بر سر جای خود باقی ماند و هيچ تصميم جديدی گرفته نشد.
سران باشگاه بايرن مونيخ اميدوارند که اين دادگاه،قضيه را بررسی کند و محرميت فرانک ريبری برای بازی فينال برداشته شود.
قرار شده است که اين دادگاه روز 18 می،خبر قطعی درباره بررسی اين پرونده را بدهد و در صورت جواب مثبت اين دادگاه،ريبری ميتواند در بازی فينال حضور پيدا کند.
بازی فينال روز 22 می در در شهر مادريد در استاديوم سانتياگو برنابئو برگزار خواهد شد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ابراز تمايل کراسيچ به حضور در بايرن

او در ماه ژانويه پيشنهاد باشگاه منچستر سيتی را رد کرده است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،مدير برنامه ميلوش کراسيچ هافبک باشگاه زسکا مسکو در مصاحبه اي اعلام کرد که تنها باشگاهی که به طور جدی به دنبال جذب او است،باشگاه بايرن مونيخ ميباشد.
يوسکوموويچ اعلام کرد که ميلوش قصد دارد به تيمی برود که در آنجا بتواند بازی کند و نيمکت نشينی برای او غير قابل تحمل است.
سران باواريايی اين احتمال را ميدهند که فرانک ريبری امسال از باشگاه بايرن مونيخ جدا شود به همين خاطر به دنبال جانشينی برای او هستند.
مدير برنامه های کراسيچ در ادامه در اينباره ميگويد:
بسياری از باشگاه ها به دنبال جذب او هستند اما باشگاه بايرن مونيخ جدی تر از ديگر باشگاه ها بوده است و ميلوش هم دوست دارد که در باشگاه بايرن مونيخ بازی کند،او قصد دارد که در باشگاه حرفه اي تری فوتبال خود را ادامه دهد.
در ماه ژانويه،باشگاه منچستر سيتی به شدت به دنبال جذب اين بازيکن بود اما او پيشنهاد اين باشگاه را رد کرد.
خبرها حاکی از آن است که باشگاه منچستر يونايتد هم به طور جدی به دنبال به خدمت گرفتن اين بازيکن است.

==================================

مورينيو:ريبری در فينال نخواهد بود

موتا،بازيکن تيم ما هم در مقابل بارسلونا کارت قرمز گرفت اما اعتراض نکرديم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،سرمربی پرتغالی باشگاه اينترميلان از عملکرد بايرن مونيخ درباره رأی صادر شده از يوفا برای فرانک ريبری انتقاد کرد.
او در اينباره در مصاحبه اي اعلام کرد:
همه ميدانند که چرا او کارت قرمز دريافت کرد،تياگو موتا،بازيکن تيم ما هم در مقابل بارسلونا کارت قرمز گرفت،با اينکه من مطمئن هستم که مستحق گرفتن کارت نبود اما اعتراض نکرديم و رأی صادره را قبول کرديم چون قوانين فوتبال را ميدانيم و او هم از بازی در فينال محروم است.
من نميفهمم که چرا باشگاه بايرن مونيخ اعتراض دوباره نسبت به اين قضيه داده است،به نظر من اين قضيه تمام شده است و ريبری در فينال بازی نخواهد کرد.
البته من ترجيح ميدهم در اينباره حرفی نزنم و به تيم خودم فکر کنم،برای ما فرقی نخواهد داشت که ريبری بازی کند يا خير.من ميخواهم درباره بازی فينال در ايتاليا تمرکز کنم و با اين مسئله کاری ندارم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم به بایرنی ها

جام حذفی رو هم گرفتید

4 - 0 برمن رو در هم کویبیدید

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
ما برای برمن، اینتر یا هر تیم دیگه ای (شاید بجر بارسلونا) زیادی قوی هستیم :) نابود کردیم برمن و ...!
تو فینال لیگ قهرمانان من فقط باید بشمارم که چند تا فرصت گل خراب می کنند جلوی اینتر چون تعداد گلهای زده اشون حداقل سه تاست!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آرزومند پیروزی بایرن در فینال اروپا.
امیدوارم امروز تو ایتالیا یه معجزه رم رو قهرمان کنه.
و 1 خرداد هم شما نقره داغشون کنید.
دست آخر هم ما اسکودتومون رو (2006 juve) ازشون پس بگیریم تا اساسا حالشون گرفته بشه برن تو قوطی.
ای خدا یعنی میشه؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آرزومند پیروزی بایرن در فینال اروپا.
امیدوارم امروز تو ایتالیا یه معجزه رم رو قهرمان کنه.
و 1 خرداد هم شما نقره داغشون کنید.
دست آخر هم ما اسکودتومون رو (2006 juve) ازشون پس بگیریم تا اساسا حالشون گرفته بشه برن تو قوطی.
ای خدا یعنی میشه؟
این همه آرزو های من هم هست! :دی
حالم از این اینتر و میلان به هم میخوره!

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
وردربرمن 0 ؛ 4 بايرن مونيخ

dfb_pokal300.jpg

گزارش کلی بازی فينال جام حذفی آلمان،وردربرمن 0_بايرن مونيخ 4...

گزارش از وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران
ترکيب وردربرمن:
ويزه،فريتز،مرتساکر،نالدو،بنيش،فرينگس،بارگفرد(مارين 54)،بروفسکی(يانسن 70)،اوزيل،هانت(آلميدا 46)،پيزارو

ترکيب بايرن مونيخ:
بوت،لام،ون بويتن،دميکليس،بادشتوبر،ون بومل،شواين اشتايگر،روبن(آلتينتاپ 86)،ريبری،مولر(تيموشوک 78)،اوليچ(کلوزه 80)

گلها:
روبن(35 از روی نقطه پنالتی)،اوليچ(51)،ريبری(63)،شواين اشتايگر(83)

خطاها:
کارت زرد:فرينگس،فريتز،بروفسکی/ون بومل،اوليچ
کارت قرمز:فرينگس/--

رنسينگ شايد به برلين برود

rensing1-300.jpg

قرارداد رنسينگ با باشگاه بايرن مونيخ،30 ژوئن امسال به پايان خواهد رسيد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،ميشائيل رنسينگ،دروازه بان ذخيره باشگاه بايرن مونيخ که در اين فصل تقريباً روی نيمکت نشست،قصد دارد اين فصل باشگاه بايرن مونيخ را ترک کند و به باشگاه ديگری برود.
باشگاه هرتابرلين که به بوندسليگا 2 سقوط کرده است و دروازه بان اين باشگاه،يروسلاو دروبنی قصد دارد اين باشگاه را ترک کند،به شدت به دنبال جذب دروازه بان است و قصد دارد برای فصل آينده،ميشائيل رنسينگ را از باشگاه بايرن مونيخ خريداری کند.
خبرها حاکی از آن است که باشگاه بايرن مونيخ برنامه اي برای تمديد قرارداد اين دروازه بان 26 ساله را ندارد.
قرارداد رنسينگ با باشگاه بايرن مونيخ،30 ژوئن امسال به پايان خواهد رسيد و اين بازيکن ميتواند به صورت بازيکن آزاد به باشگاه ديگری برود.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ريبری در بايرن خواهد ماند

ribery_3005.jpg

فرانک ريبری به زودی قرارداد جديد خود را با بايرن امضاء خواهد کرد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد فرانک ريبری،ستاره فرانسوی اين باشگاه را در تيم نگه دارد و به همين منظور سران باواريايی تصميم گرفتند که قرارداد جديدی با او امضاء کنند که در قرارداد جديد اين بازيکن با باشگاه بندهايی اضافه شده است که بعيد به نظر ميرسد که ريبری،بايرن مونيخ را ترک کند.
باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد حقوق اين بازيکن هم تا حد زيادی بالا ببرد تا او در بايرن بماند.
کريستين نرلينگر در اينباره ميگويد:
ما قصد داريم که قرارداد فرانک را تمديد کنيم،ما پيشنهاد خود را به او ارائه داديم و او بايد تصميم بگيرد،در قرارداد جديد حقوق او را بالاتر برده ايم،من فکر ميکنم که ريبری با باشگاه بايرن تمديد خواهد کرد و در بايرن خواهد ماند.
قرارداد فرانک ريبری با باشگاه بايرن مونيخ تا سال 2011 است و تا به حال باشگاه های زيادی خواهان جذب او بودند.
شنيده شده است که اين ستاره 27 ساله هم دوست دارد در باشگاه بايرن مونيخ بماند و به احتمال بسيار زياد به زودی با اين باشگاه قرارداد جديد خود را امضاء خواهد کرد،ظاهراً باشگاه بايرن مونيخ در قرارداد پيشنهادی خود بندهايی اضافه کرده اند که برای فرانک ماندن در بايرن بهتر از رفتن به رئال است.
بسياری از مطبوعات آلمانی مينويسند که مبلغی که برای نقل و انتقالات اين بازيکن به باشگاه رئال مادريد به فرانک ريبری تعلق ميگيرد،توسط باشگاه بايرن برای ماندن او به اين بازيکن پرداخت خواهد شد.

نظرات باوارياييها بعد از بازی مقابل وردربرمن
به تمام بازيکنانم گفته بودم که برد در اين بازی برای ما بسيار مهم است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،لوئيس ونگال،باستين شواين اشتايگر،فيليپ لام،مارک ون بومل و فرانتس بکن بائر،نظرات خود را درباره اين بازی و قهرمانی در جام حذفی آلمان را اعلام کردند که به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
بازی زيبايی بود،ما بازی خوبی از خود ارائه داديم،موقعيتهای گل زيادی ايجاد کرديم و توانستيم چهار گل بزنيم،من به تمام بازيکنانم گفته بودم که برد در اين بازی برای ما بسيار مهم است و به همين خاطر من مطمئن بودم که ما برنده هستيم البته فکر ميکنم که ما بايد بهتر باشيم.
باستين شواين اشتايگر:
بازی واقعاً عالی بود،همه در اين فصل عالی بودند حتی کسانی که روی نيمکت نشستند،ما در اين فصل سختی های زيادی کشيدم اما موفق شديم،ونگال،مربی بزرگی است و ما اين موفقيت را از او داريم،اميدوارم که بتوانيم در ليگ قهرمانان هم قهرمان شويم.
فيليپ لام:
زدن گل دوم برای ما بسيار مهم بود و ما در بهترين زمان توانستيم گل دوم را بزنيم.فصل هنوز تمام نشده است و ما يک بازی ديگر در پيش داريم،دو جام تا به حال گرفتيم اما ما ميخواهيم در اروپا هم قهرمان شويم،ما الان فقط بايد به بازی مقابل اينتر فکر کنيم.
مارک ون بومل:
به نظر من از لحاظ استفاده از موقعيتهای خلق شده،بازی برای ما ايده آل نبود و ما بايد گلهای بيشتری ميزديم اما نتوانستيم از موقعيت هايمان نهايت استفاده را کنيم،من خوشحالم که ما قهرمان شديم و دو قهرمانی را در اين فصل را کسب کرديم،اميدوارم که بتوانيم مقابل اينتر هم بازی خوبی از خود ارائه دهيم و قهرمانی سوم را هم کسب کنيم.
فرانتس بکن بائر:
من فکر ميکنم که در نيمه دوم بازی،بايرن بازی بسيار زيبايی به نمايش گذاشت و به نظر من بايرن مونيخ در حال حاضر يکی از قويترين باشگاه های جهان است،اگر 6 ماه پيش کسی به من ميگفت که بايرن مونيخ در اين فصل در بوندسليگا و جام حذفی قهرمانی ميشود،من به او پيشنهاد ميکردم که به دکتر مراجعه کند،اما در حال حاضر واقعاً اطمينان دارم که لوئيس ونگال،بهترين مربی دنياست.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
منبع خبر:سایت فدراسیون فوتبال آلمان
چیزی رو که از روز شنبه پیش از بازی فینال حذفی نگرانش بودم برای بالاک رخ داد و مصدوم شد.امروز خبرش در سایت فدراسیون فوتبال آلمان که پزشک تیم ملی آلمان گفته تا 8 هفته درست شدنش به درازا میکشه و این یعنی...

حرف زیاد بود درباره دریافت دومین جام امسال و آمادگی برای دریافت سومی و صحبت درباره فینال لیگ قهرمانان.اما ترجیخ میدم2-3روز بگذه این خبر بد اثرش بره.اول خودکشی یک دروازه بان و سپس مصدومیت آدلر و نرسیدن رولفس به آمادگی و حالا هم بالاک.امیدوارم اون بوتنگ غنایی که این تکل وحشیانه رو(و به نظر من به عمد)روی پای بالاک رفت تا بازی آلمان-غنا در جام جهانی زنده بمونه که اونجا باهاش کار داریم.الان دیگه میتونم بگم شادم که پنالتیش در فینال حذفی گل نشد و در پایان بازی اشکش در اومده بود.این کمترین مجازاتی بود که باید سرش میومد.اما به یاد داشته باشین ناامیدی اولین فاکتور ضعف هست. چیزی که در آلمانها نباید باشه و نیست و هرگز و هرگز نباید بهش فکر کرد.ما با همه وجود میریم تا در جام جهانی خودمون رو به همه نشون بدیم چی هستیم و از چی هستیم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
منبع خبر:سایت فدراسیون فوتبال آلمان
چیزی رو که از روز شنبه پیش از بازی فینال حذفی نگرانش بودم برای بالاک رخ داد و مصدوم شد.امروز خبرش در سایت فدراسیون فوتبال آلمان که پزشک تیم ملی آلمان گفته تا 8 هفته درست شدنش به درازا میکشه و این یعنی...

حرف زیاد بود درباره دریافت دومین جام امسال و آمادگی برای دریافت سومی و صحبت درباره فینال لیگ قهرمانان.اما ترجیخ میدم2-3روز بگذه این خبر بد اثرش بره.اول خودکشی یک دروازه بان و سپس مصدومیت آدلر و نرسیدن رولفس به آمادگی و حالا هم بالاک.امیدوارم اون بوتنگ غنایی که این تکل وحشیانه رو(و به نظر من به عمد)روی پای بالاک رفت تا بازی آلمان-غنا در جام جهانی زنده بمونه که اونجا باهاش کار داریم.الان دیگه میتونم بگم شادم که پنالتیش در فینال حذفی گل نشد و در پایان بازی اشکش در اومده بود.این کمترین مجازاتی بود که باید سرش میومد.اما به یاد داشته باشین ناامیدی اولین فاکتور ضعف هست. چیزی که در آلمانها نباید باشه و نیست و هرگز و هرگز نباید بهش فکر کرد.ما با همه وجود میریم تا در جام جهانی خودمون رو به همه نشون بدیم چی هستیم و از چی هستیم.

امیدوارم صحت نداشته باشه :hmm:
و گرنه بدون بالاک میحوایم چیکار کنیم؟
اون بوآتنگ انگار پدر کشتگی داشت با بالاک

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
شوک بزرگ برای تیم ملی فوتبال آلمان
میشایل بالاک در جام جهانی ۲۰۱۰ غایب است

0,,3353948_1,00.jpg

مصدومیت میشایل بالاک، کارگردان و کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان که شنبه‌ی گذشته (۱۵ ماه مه) در فینال جام حذفی انگلیس در پی خطای سنگین یکی از بازیکنان حریف، در همان نیمه‌ی نخست ناگزیر به ترک میدان شد، شدیدتر از آن است که گمان می‌رفت.

بالاک که نخست به حضور در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی امیدوار بود، حال با این واقعیت تلخ روبرو شده که دست کم به هشت هفته درمان و استراحت نیاز دارد تا دوباره بتواند، تمرینات خود را آغاز کند. این درحالی‌ست که پیکارهای جام جهانی در روز ۱۱ ژوئن، یعنی کمتر از یک ماه دیگر آغاز می‌شود.

بالاک ۳۳ ساله که تا کنون ۹۸ بار لباس تیم ملی فوتبال آلمان را بر تن کرده و در سال‌های اخیر بازوبند کاپیتانی این تیم را در دست داشته، پس از مشخص شدن شدت آسیب‌دیدگی‌اش در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: «طبیعی است که من عصبانی و ناراحت هستم و احساس سرخوردگی می‌کنم. اما نمی‌خواهم این موضوع را ارزشگذاری کنم. فوتبال همین است و چنین اتفاقاتی می‌افتد و باید به کار خود ادامه داد.»

یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در نخستین واکنش به این رویداد تلخ اظهار داشت: «مسلم است که من شوکه شده‌ام. اصلا جای پرسش نیست. همه ما از این قضیه بسیار بسیار ناراحتیم. میشایل بالاک بازیکن بسیار بسیار مهمی برای ما بوده، کاپیتان و طبیعتا چهره‌ای که در صف بهترین فوتبالیست‌های جهان قرار دارد.»

تئو سوانتسیگر، رییس فدراسیون فوتبال آلمان نیز ضمن ابراز ناراحتی از این رویداد تصریح کرد که ملی‌پوشان این کشور باید چهره‌ی خوبی از خود در جام جهانی به نمایش بگذارند و این دینی است که باید به کاپیتانشان ادا کنند. وی افزود: «این واقعا دشوار است که بازیکنی در آستانه‌ی انجام یکصدمین بازی ملی خود، چنین خبری را بشنود و آن را بپذیرد.»

میشایل بالاک اگر چه در صف چهره‌های برجسته‌ی فوتبال جهان قرار دارد و در تیم‌های صاحب‌نامی چون بایرن مونیخ و چلسی لندن توپ زده، تا کنون هیچ عنوان بین‌المللی کسب نکرده و تمامی عنوانی که با باشگاه‌های خود به دست آورده در سطح ملی بوده است.

بالاک در جام جهانی ۲۰۰۲ کره و ژاپن به علت دریافت کارت زرد در مرحله‌ی نیمه‌نهایی از حضور در بازی فینال محروم ماند و در جام جهانی ۲۰۰۶ در وطنش نیز در مرحله‌ی نیمه نهایی از ایتالیا شکست خورد. از آنجایی که بالاک ۳۳ سال دارد، جام جهانی ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی، آخرین فرصت برای او برای کسب عنوانی بین‌المللی با تیم ملی آلمان بوده است.

منبع: دویچه وله فارسی

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
شوک بزرگ برای تیم ملی فوتبال آلمان
میشایل بالاک در جام جهانی ۲۰۱۰ غایب است

0,,3353948_1,00.jpg

مصدومیت میشایل بالاک، کارگردان و کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان که شنبه‌ی گذشته (۱۵ ماه مه) در فینال جام حذفی انگلیس در پی خطای سنگین یکی از بازیکنان حریف، در همان نیمه‌ی نخست ناگزیر به ترک میدان شد، شدیدتر از آن است که گمان می‌رفت.

بالاک که نخست به حضور در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی امیدوار بود، حال با این واقعیت تلخ روبرو شده که دست کم به هشت هفته درمان و استراحت نیاز دارد تا دوباره بتواند، تمرینات خود را آغاز کند. این درحالی‌ست که پیکارهای جام جهانی در روز ۱۱ ژوئن، یعنی کمتر از یک ماه دیگر آغاز می‌شود.

بالاک ۳۳ ساله که تا کنون ۹۸ بار لباس تیم ملی فوتبال آلمان را بر تن کرده و در سال‌های اخیر بازوبند کاپیتانی این تیم را در دست داشته، پس از مشخص شدن شدت آسیب‌دیدگی‌اش در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: «طبیعی است که من عصبانی و ناراحت هستم و احساس سرخوردگی می‌کنم. اما نمی‌خواهم این موضوع را ارزشگذاری کنم. فوتبال همین است و چنین اتفاقاتی می‌افتد و باید به کار خود ادامه داد.»

یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در نخستین واکنش به این رویداد تلخ اظهار داشت: «مسلم است که من شوکه شده‌ام. اصلا جای پرسش نیست. همه ما از این قضیه بسیار بسیار ناراحتیم. میشایل بالاک بازیکن بسیار بسیار مهمی برای ما بوده، کاپیتان و طبیعتا چهره‌ای که در صف بهترین فوتبالیست‌های جهان قرار دارد.»

تئو سوانتسیگر، رییس فدراسیون فوتبال آلمان نیز ضمن ابراز ناراحتی از این رویداد تصریح کرد که ملی‌پوشان این کشور باید چهره‌ی خوبی از خود در جام جهانی به نمایش بگذارند و این دینی است که باید به کاپیتانشان ادا کنند. وی افزود: «این واقعا دشوار است که بازیکنی در آستانه‌ی انجام یکصدمین بازی ملی خود، چنین خبری را بشنود و آن را بپذیرد.»

میشایل بالاک اگر چه در صف چهره‌های برجسته‌ی فوتبال جهان قرار دارد و در تیم‌های صاحب‌نامی چون بایرن مونیخ و چلسی لندن توپ زده، تا کنون هیچ عنوان بین‌المللی کسب نکرده و تمامی عنوانی که با باشگاه‌های خود به دست آورده در سطح ملی بوده است.

بالاک در جام جهانی ۲۰۰۲ کره و ژاپن به علت دریافت کارت زرد در مرحله‌ی نیمه‌نهایی از حضور در بازی فینال محروم ماند و در جام جهانی ۲۰۰۶ در وطنش نیز در مرحله‌ی نیمه نهایی از ایتالیا شکست خورد. از آنجایی که بالاک ۳۳ سال دارد، جام جهانی ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی، آخرین فرصت برای او برای کسب عنوانی بین‌المللی با تیم ملی آلمان بوده است.

منبع: دویچه وله فارسی
واقعا تاسف باره ! من اصلا نمی تونم تصور کنم بالاک نباشه !

بالا