ريبری در بايرن خواهد ماند
فرانک ريبری به زودی قرارداد جديد خود را با بايرن امضاء خواهد کرد...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد فرانک ريبری،ستاره فرانسوی اين باشگاه را در تيم نگه دارد و به همين منظور سران باواريايی تصميم گرفتند که قرارداد جديدی با او امضاء کنند که در قرارداد جديد اين بازيکن با باشگاه بندهايی اضافه شده است که بعيد به نظر ميرسد که ريبری،بايرن مونيخ را ترک کند.
باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد حقوق اين بازيکن هم تا حد زيادی بالا ببرد تا او در بايرن بماند.
کريستين نرلينگر در اينباره ميگويد:
ما قصد داريم که قرارداد فرانک را تمديد کنيم،ما پيشنهاد خود را به او ارائه داديم و او بايد تصميم بگيرد،در قرارداد جديد حقوق او را بالاتر برده ايم،من فکر ميکنم که ريبری با باشگاه بايرن تمديد خواهد کرد و در بايرن خواهد ماند.
قرارداد فرانک ريبری با باشگاه بايرن مونيخ تا سال 2011 است و تا به حال باشگاه های زيادی خواهان جذب او بودند.
شنيده شده است که اين ستاره 27 ساله هم دوست دارد در باشگاه بايرن مونيخ بماند و به احتمال بسيار زياد به زودی با اين باشگاه قرارداد جديد خود را امضاء خواهد کرد،ظاهراً باشگاه بايرن مونيخ در قرارداد پيشنهادی خود بندهايی اضافه کرده اند که برای فرانک ماندن در بايرن بهتر از رفتن به رئال است.
بسياری از مطبوعات آلمانی مينويسند که مبلغی که برای نقل و انتقالات اين بازيکن به باشگاه رئال مادريد به فرانک ريبری تعلق ميگيرد،توسط باشگاه بايرن برای ماندن او به اين بازيکن پرداخت خواهد شد.
====================================
نظرات باوارياييها بعد از بازی مقابل وردربرمن
به تمام بازيکنانم گفته بودم که برد در اين بازی برای ما بسيار مهم است...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،لوئيس ونگال،باستين شواين اشتايگر،فيليپ لام،مارک ون بومل و فرانتس بکن بائر،نظرات خود را درباره اين بازی و قهرمانی در جام حذفی آلمان را اعلام کردند که به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
بازی زيبايی بود،ما بازی خوبی از خود ارائه داديم،موقعيتهای گل زيادی ايجاد کرديم و توانستيم چهار گل بزنيم،من به تمام بازيکنانم گفته بودم که برد در اين بازی برای ما بسيار مهم است و به همين خاطر من مطمئن بودم که ما برنده هستيم البته فکر ميکنم که ما بايد بهتر باشيم.
باستين شواين اشتايگر:
بازی واقعاً عالی بود،همه در اين فصل عالی بودند حتی کسانی که روی نيمکت نشستند،ما در اين فصل سختی های زيادی کشيدم اما موفق شديم،ونگال،مربی بزرگی است و ما اين موفقيت را از او داريم،اميدوارم که بتوانيم در ليگ قهرمانان هم قهرمان شويم.
فيليپ لام:
زدن گل دوم برای ما بسيار مهم بود و ما در بهترين زمان توانستيم گل دوم را بزنيم.فصل هنوز تمام نشده است و ما يک بازی ديگر در پيش داريم،دو جام تا به حال گرفتيم اما ما ميخواهيم در اروپا هم قهرمان شويم،ما الان فقط بايد به بازی مقابل اينتر فکر کنيم.
مارک ون بومل:
به نظر من از لحاظ استفاده از موقعيتهای خلق شده،بازی برای ما ايده آل نبود و ما بايد گلهای بيشتری ميزديم اما نتوانستيم از موقعيت هايمان نهايت استفاده را کنيم،من خوشحالم که ما قهرمان شديم و دو قهرمانی را در اين فصل را کسب کرديم،اميدوارم که بتوانيم مقابل اينتر هم بازی خوبی از خود ارائه دهيم و قهرمانی سوم را هم کسب کنيم.
فرانتس بکن بائر:
من فکر ميکنم که در نيمه دوم بازی،بايرن بازی بسيار زيبايی به نمايش گذاشت و به نظر من بايرن مونيخ در حال حاضر يکی از قويترين باشگاه های جهان است،اگر 6 ماه پيش کسی به من ميگفت که بايرن مونيخ در اين فصل در بوندسليگا و جام حذفی قهرمانی ميشود،من به او پيشنهاد ميکردم که به دکتر مراجعه کند،اما در حال حاضر واقعاً اطمينان دارم که لوئيس ونگال،بهترين مربی دنياست.