• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ريبری در فينال بازی نخواهد کرد

ribery_3004.jpg

شکايت بايرن به هيئت داوری برای ورزش هم ثمری نداشت...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از تاگ زايتونگ،امروز برای هواداران بايرن مونيخ روز خوبی نخواهد بود،هيئت داوری برای ورزش امروز تصميم قطعی خود را درباره فرانک ريبری،هافبک فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ اعلام کرد و او در فينال حضور نخواهد داشت.
سران باشگاه بايرن مونيخ بسيار سعی کردند که ريبری بتواند در بازی فينال حضور يابد و تيمش را در اين بازی همراهی کند اما شکايات آنها به جايی راه نداشت و فرانک ريبری فينال ليگ قهرمانان اروپا را از دست داد.
ريبری در بازی مقابل ليون در نيمه نهايی اين رقابتها از طرف داور،کارت قرمز دريافت کرد و از زمين مسابقه اخراج شد و به همين علت يوفا او را سه جلسه از حضور در بازيهای ليگ قهرمانان محروم کرد.

=====================================

ونگال:از بايرن جدا نخواهم شد

van_gaal_300_2.jpg

حس ميکنم به طور جدی به باشگاه بايرن مونيخ علاقه مند شدم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،لوئيس ونگال،سرمربی هلندی باشگاه بايرن مونيخ در مصاحبه اي اعلام کرد که نظرش درباره جدايی از بايرن مونيخ در صورت کسب سه جام،تغيير پيدا کرده است و دوست دارد به کارش در اين باشگاه ادامه دهد.
او در اينباره ميگويد:
من قبلاً گفته بودم که در صورتی که بتوانم با بايرن،سه جام را کسب کنم از اين باشگاه جدا خواهم شد اما در حال حاضر حس ميکنم که به طور جدی به اين باشگاه علاقه مند شدم و با خانواده خود هم در اينباره مشورت کردم،آنها هم از ماندن من در مونيخ بسيار راضی هستند.
در مونيخ همه به من احترام ميگذارند،مردم اين شهر من را خيلی دوست دارند و من فکر ميکنم که بايرن مونيخ برای هر مربی ارزش ماندن دارد،شايد يکی از بهترين سالهای عمرم را در مونيخ گذراندم.
من فصل بعدی هم در اين تيم خواهم ماند اما فصل بعد،کاملاً تيم متفاوتی خواهيم داشت و اميدوارم که بتوانم سال آينده هم در اين تيم موفق باشم.
سران باواريايی پيش از اين بارها اعلام کرده بودند که آماده هستند که حتی قرارداد او را تمديد کنند.
قرارداد ونگال با باشگاه بايرن مونيخ تا جولای 2011 است و بايد ديد که آيا باوارياييها قصد تمديد قرارداد او را دارند يا خير.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ونگال: مورينيو خودخواه است

van_gaal4-300.jpg

تيم ما کاملاً آماده است و ما برای قهرمانی به زمين خواهيم آمد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال در آستانه بازی فينال ليگ قهرمانان مقابل اينتر درباره اخلاق سرمربی باشگاه اينترميلان ايتاليا،خوزه مورينيو،اظهار نظر کرد.
او در اينباره ميگويد:
من فکر نميکنم که مورينيو تيمش را طوری بچيند که در مقابل ما فوتبال تهاجمی بازی کند،مورينيو بيشتر به فکر دفاع کردن است و هدف او همين است،من فکر ميکنم که هر مربی بهتر از ديگران ميداند که چه چيزی از تيمش انتظار دارد و به چه هدفی ميخواهد برسد،من و او ميدانيم که چه گونه بايد مربيگری کنيم،من درسهايی زيادی در بارسلونا به او دادم اما مطمئنم که او نميتواند از اين درسها بر عليه تيم من استفاده کند.
او آدم خودخواهی بود و فقط به فکر خود بود و زمانی که در بارسلونا با هم کار ميکرديم به هر قيمتی حاضر بود تيمش برنده شود،من نميتوانم هيچوقت مانند او باشم،برای من مسائل ديگر هم مهم است،هيچ مربی بيش از حد نميتواند به بازيکنانش فشار بياورد تا برنده از زمين خارج شوند چون در آينده مشکلات بزرگتری پيدا خواهند کرد.
به نظر من مورينيو در حرف زدن آدم حرفه اي است و فقط در فکر بر هم زدن جو تيمهای حريف است،حتی در بارسلونا به خاطر اين رفتارها،من چند بار به رئيس باشگاه،هشدار دادم که من اصلاً دوست ندارم او اينکارها را انجام دهد.
من مطمئنم که تيم ما کاملاً آماده است و ما برای قهرمانی به زمين خواهيم آمد،اميدوارم که بتوانيم بازی خوبی از خود ارائه دهيم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با اینکه دلم برای شخص بالاک خیلی سوخت، ولی این بالاک مظهر بدشانسی بوده. فینال جام 2002 که اونجور از دست داد و آلمان باخت، بعد 2006 و بازی با ایتالیا و بعد فینال یورو 2008 که اسپانیا اونجوری برنده شد. انگار قسمت نبوده بالاک با آلمان برنده ی یه جام بزرگ بشه.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
با اینکه دلم برای شخص بالاک خیلی سوخت، ولی این بالاک مظهر بدشانسی بوده. فینال جام 2002 که اونجور از دست داد و آلمان باخت، بعد 2006 و بازی با ایتالیا و بعد فینال یورو 2008 که اسپانیا اونجوری برنده شد. انگار قسمت نبوده بالاک با آلمان برنده ی یه جام بزرگ بشه.

جالبه كه به بدشانسي و اينا اعتقاد نداره و گفته براي همين به هر تيمي كه ميره شماره 13 ميپوشه

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آرين روبن:ما از اينترميلان بهتريم

در اين بازی به زمين خواهم آمد که با کمک تيم،سومين جام را کسب کنيم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،آرين روبن،ستاره هلندی،باشگاه بايرن مونيخ در اظهاراتی درباره فينال ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که بايرن مونيخ در حال حاضر تيم بسيار آماده اي است و برای قهرمانی بازی خواهد کرد.
او در اينباره ميگويد:
من در اين بازی به زمين خواهم آمد که با کمک تيم بتوانيم،سومين جام خود در اين فصل را کسب کنيم،ما تيم بسيار آماده اي داريم و مربی بسيار خوبی هم داريم،من فکر ميکنم ما ميتوانيم قهرمان شويم،اينترميلان تيم بسيار خوبی است اما به نظر من ما بهتريم.
ما بازی سختی مقابل اينتر بايد انجام دهيم،بعد از کسب دو جام،شايد برای بازيکنان تيم سخت باشد که جام سوم را بگيرند اما من مطمئنم که ما ميتوانيم و بازی خوبی از خود ارائه خواهيم داد.
آرين روبن در جواب خبرنگار بيلد که از او سؤال کرد،آيا جنگ روانی مورينيو در شما تأثيری داشته است يا خير،ميگويد:
برای من اصلاً مهم نيست که او چه ميگويد،ما بازی خود را انجام خواهيم داد و برايمان فرقی نخواهد کرد که ديگران چه ميگويند،اين مسائل در فوتبال وجود دارد و شايد اين هم بخشی از سياست مورينيو است.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
جفاي يوفا به بايرن

بايرن مونيخ در آستانه ديدار فينال ليگ قهرمانان اروپا، با راي cas دادگاه ورزشي عالي جهان، از حضور فرانك ريبري در بازي فينال محروم شد.

محروميت سه جلسه اي ريبري به دليل خطا بر روي بازيكن ليون، به عقيده برخي از ناظران، محصول حواشي مربوط تخلف جنسي اين بازيكن است و گر نه تا كنون كمتر پيش آمده كه يوفا سخت گيريهايي از اين دست را در قبال يكي از فيناليست هاي ليگ قهرمانان اروپا از خود بروز دهد.

مثلاً در سال 1993 پس از آنكه مارسي در فينال اين تورنمنت با شكست دادن آث ميلان به قهرماني رسيد، معلوم شد كه تباني با يك تيم نروژي، در كسب اين موفقيت از سوي مارسي تاثيرگذار بوده است. ولي با اين حال، يوفا حاضر نشد كه عنوان قهرماني مارسي را، به رغم درخواستهاي مكرر آث ميلان، از تيم فرانسوي پس بگيرد.

اما الان سخت گيري كم نظير يوفا با يك بازيكن فرانسوي، به دليل ناراحتي ميشل پلاتيني رئيس يوفا از رسوايي جنسي فرانك ريبري، تصميمي است كه دودش بيش از همه به چشم باشگاه نجيب بايرن مونيخ مي رود؛ باشگاهي كه نه خريدهاي كلان و سرسام آور مي كند و نه با پول تبليغات ستاره هايش، تجارت مي كند.

منبع

خداحافظ ميشائيل

آسيب ديدگي ميشائيل بالاك در آستانه برگزاري جام جهاني، بدترين خبر ممكن براي طرفداران تيم آلمان است. بالاك كه در دو جام جهاني 2002 و 2006 براي ‍ژرمن ها به ميدان رفته است، اينك در شرايطي جام جهاني را از دست مي دهد كه 34 سال سن دارد و به احتمال زياد نه تنها به جام جهاني بعدي بلكه به جام ملتهاي اروپا در سال 2012 نيز نمي رسد. بسيار بعيد است كه مربي تيم ملي آلمان در سال 2012 بخواهد براي بازيسازي تيمش بر روي بالاك 36 ساله حساب باز كند. بالاك يك نايب قهرماني و يك عنوان سومي را در دو دوره گذشته جام جهاني بدست آورده بود. هر چند كه كمتر كسي براي آلمان شانس قهرماني در اين دوره از مسابقات جام جهاني را قائل است، ولي بالاك در صدد فتح جام 2010 و نيز افزودن به ركورد بازيهاي ملي و تعداد بازيهاي خود درجام جهاني بود. با آسيب ديدگي بالاك، احتمالاً از اين پس بايد او را صرفاً در چلسي و در سطح بازيهاي باشگاهي نظاره كنيم و پيراهن شماره 13 تيم ملي آلمان را بر تن بازيكن ديگري ببينيم.

Last edited:

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ون بومل:تونی مقابل ونگال خوابيده بود!!!

من فکر نميکنم که لوکا تونی،روزی به باشگاه بايرن مونيخ بازگردد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،مارک ون بومل،کاپيتان باوارياييها در مصاحبه اي درباره مشکلات و دعواهای لوئيس ونگال و لوکا تونی و علت جدايی اين مهاجم از باشگاه بايرن مونيخ صحبت کرد.
او در اين مصاحبه گفت:
روز دومی که ونگال به باشگاه بايرن مونيخ آمده بود،لوکا تونی به خود اجازه داد که مقابل چشمان ونگال روی ميزی دراز بکشد و بخوابد،بعد از ظهر همان روز،ونگال او را به دفتر خود صدا کرد و به شدت با او دعوا کرد،از همانجا مشکلات تونی با ونگال آغاز شد و من فکر نميکنم که او به بايرن مونيخ بازگردد.
در باشگاه بايرن مونيخ وقتی چنين مشکلاتی پيش می آيد،بازيکنان ديگر تيم سعی ميکنند چنين مشکلاتی را تا قبل از اينکه رياست باشگاه تصميم بگيرد،حل کنند اما در آن روز،هيچکس از لوکا تونی طرفداری نکرد،چون همه ميدانستيم که کار بسيار زشتی انجام داده است.
به نظر من چنين کارهايی،بی احترامی به مربی است و هيچ بازيکنی نبايد اجازه چنين کاری را به خود بدهد.

==========================================

ريبری در آلپ!!!

ريبری به کمپ تيم ملی فرانسه برای آمادگی در جام جهانی،پيوست...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،بعد از مشخص شدن عدم حضور فرانک ريبری در فينال،او ديروز به کمپ تيم ملی فرانسه پيوست که چند روز پيش تمرينات خود را در کمپ آلپ آغاز کرد.
ديروز فرانک ريبری به همراه بازيکنان تيم ملی فرانسه برای آمادگی در مسابقات جام جهانی 2010 در اطراف کوه های آلپ دوچرخه سواری کردند.
اين هافبک فرانسوی اعلام کرد که برای حمايت از بايرن مونيخ،روز شنبه در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ،حضور پيدا خواهد کرد و اميدوار است که بايرن مونيخ بتواند سومين جام خود را در اين فصل بگيرد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بايرن به دنبال مارکتی

باشگاه بايرن حاضر مبلغ 10 ميليون يورو برای جذب اين دروازه بان پرداخت کند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بايرن مونيخ به دنبال جذب فردريکو مارکتی،دروازه بان باشگاه کالياری ايتاليا است.
خبرها حاکی از آن است که قرارداد اين دروازه بان با باشگاه کالياری تا سال 2014 است اما سران اين باشگاه بارها اعلام کردند که اگر باشگاهی مبلغ بالايی برای او پرداخت کند،وارد مذاکره خواهد شد،البته اين دروازه بان جوان بارها در مصاحبه ها اعلام کرده است که قصد دارد به فوتبال خود در باشگاه بزرگتری ادامه دهد.
شنيده شده است که باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد برای جذب اين دروازه بان،مبلغ 10 ميليون يورو را پرداخت کند اما اين در حالی است که سران باشگاه مبلغ 20 ميليون يورو را برای فروش اين دروازه بان ميخواهند.
ظاهراً باشگاه بايرن مونيخ برای جذب اين دروازه بان به زودی با سران باشگاه کالياری وارد مذاکره خواهد شد.
همچنين باشگاه يوونتوس به شدت به دنبال جذب اين دروازه بان است اما احتمال خريد اين دروازه بان توسط باوارياييها بيشتر است و مارکتی زياد علاقه اي به ماندن در ليگ ايتاليا را ندارد.

===================================

ماتئوس:بايرن قهرمان است

فکر ميکنم که بايرن مونيخ با نتيجه 2 بر 1،اينترميلان را شکست خواهد داد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،لوتار ماتئوس،بازيکن سابق تيم ملی فوتبال آلمان،مطمئن است که شاگردان لوئيس ونگال در بازی روز شنبه مقابل اينترميلان،قهرمان خواهند شد.
ماتئوس برای باشگاه بايرن مونيخ و اينترميلان بازی کرده است و در کل 16 فصل را در اين دو باشگاه گذرانده است.
او در اينباره ميگويد:
بازيهای که بايرن مونيخ در هفته های اخير انجام داد،بسيار عالی بود و من فکر ميکنم که بايرن ميتواند اينتر را در فينال شکست دهد و قهرمان اروپا شود،من فکر ميکنم که بايرن مونيخ با نتيجه 2 بر 1،اينترميلان را شکست خواهد داد،خط حمله بايرن مونيخ بسيار قوی تر از خط دفاعی آنها است و اگر گلی هم دريافت کند،خط حمله بايرن به راحتی جبران خواهد کرد،به نظر من بايرن مونيخ بهترين خط حمله دنيا را دارد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تحلیل دویچه وله بر شوک بزرگ برای تیم ملی فوتبال آلمان

ballack1.jpg

میشایل بالاک، کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان و یکی از مهره‌های کلیدی چلسی لندن تا کنون هیچ عنوان بین‌المللی کسب نکرده استکمتر از چهارهفته به جام جهانی فوتبال مانده، مصدومیت میشایل بالاک، کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان، یارانش و طرفداران این ورزش در آلمان را شوکه کرد. ملی‌پوشان آلمان حال باید با کاپیتانی تازه قدم به میدان مسابقات بگذارند.

به گزارش دویچه وله؛ مصدومیت میشایل بالاک، کارگردان و کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان که شنبه‌ی گذشته (۱۵ ماه مه) در فینال جام حذفی انگلیس در پی خطای سنگین یکی از بازیکنان حریف، در همان نیمه‌ی نخست ناگزیر به ترک میدان شد، شدیدتر از آن است که گمان می‌رفت.

بالاک که نخست به حضور در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی امیدوار بود، حال با این واقعیت تلخ روبرو شده که دست کم به هشت هفته درمان و استراحت نیاز دارد تا دوباره بتواند، تمرینات خود را آغاز کند. این درحالی‌ست که پیکارهای جام جهانی در روز ۱۱ ژوئن، یعنی کمتر از یک ماه دیگر آغاز می‌شود.

بالاک ۳۳ ساله که تا کنون ۹۸ بار لباس تیم ملی فوتبال آلمان را بر تن کرده و در سال‌های اخیر بازوبند کاپیتانی این تیم را در دست داشته، پس از مشخص شدن شدت آسیب‌دیدگی‌اش در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: «طبیعی است که من عصبانی و ناراحت هستم و احساس سرخوردگی می‌کنم. اما نمی‌خواهم این موضوع را ارزشگذاری کنم. فوتبال همین است و چنین اتفاقاتی می‌افتد و باید به کار خود ادامه داد.»

یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در نخستین واکنش به این رویداد تلخ اظهار داشت: «مسلم است که من شوکه شده‌ام. اصلا جای پرسش نیست. همه ما از این قضیه بسیار بسیار ناراحتیم. میشایل بالاک بازیکن بسیار بسیار مهمی برای ما بوده، کاپیتان و طبیعتا چهره‌ای که در صف بهترین فوتبالیست‌های جهان قرار دارد.»

تئو سوانتسیگر، رییس فدراسیون فوتبال آلمان نیز ضمن ابراز ناراحتی از این رویداد تصریح کرد که ملی‌پوشان این کشور باید چهره‌ی خوبی از خود در جام جهانی به نمایش بگذارند و این دینی است که باید به کاپیتانشان ادا کنند. وی افزود: «این واقعا دشوار است که بازیکنی در آستانه‌ی انجام یکصدمین بازی ملی خود، چنین خبری را بشنود و آن را بپذیرد.»

میشایل بالاک اگر چه در صف چهره‌های برجسته‌ی فوتبال جهان قرار دارد و در تیم‌های صاحب‌نامی چون بایرن مونیخ و چلسی لندن توپ زده، تا کنون هیچ عنوان بین‌المللی کسب نکرده و تمامی عنوانی که با باشگاه‌های خود به دست آورده در سطح ملی بوده است.

بالاک در جام جهانی ۲۰۰۲ کره و ژاپن به علت دریافت کارت زرد در مرحله‌ی نیمه‌نهایی از حضور در بازی فینال محروم ماند و در جام جهانی ۲۰۰۶ در وطنش نیز در مرحله‌ی نیمه نهایی از ایتالیا شکست خورد. از آنجایی که بالاک ۳۳ سال دارد، جام جهانی ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی، آخرین فرصت برای او برای کسب عنوانی بین‌المللی با تیم ملی آلمان بوده است.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
الیور کان :آلمان مدعي هميشگي جام بزرگ است

1274182120_1922_FT45478_oliver.jpg

اوليور كان در 41 سالگي و چند سال پس از دوران اوجش، بي‌نياز از معرفي است. دروازه‌بان افسانه‌اي فوتبال آلمان 2 سالي است كه بازنشسته شده،‌اما هنوز آن جديت خيره‌كننده، قيافه خشن و فراتر از آن، مهارت‌هاي فوق‌العاده او در دروازه‌باني، در اذهان حك شده و باقي مانده است.

به نقل از سایت فیفا؛ كان پس از غروب نسبي آندرياس كوپكه از سال 1998 دروازه‌بان ثابت و شماره يك ژرمن‌ها شد و تا 2004 صاحب پيراهن شماره يك آنها بود. با اين كه رقابت او با ينس لمن ديگر مدعي پيراهن شماره يك تيم ملي آلمان در سال‌هاي 2005 و 2006 تند و بيرحمانه و همراه با برخي كج‌كرداري‌ها از سوي هر دو نفر بود و منجر به فيكس شدن لمن در جام‌جهاني 2006 و كناره‌گيري كان از بازي‌هاي ملي در پايان آن رقابت‌ها شد، اما او كلاس و اعتباري خيره‌كننده به كار خود و دروازه آلمان بخشيد.

«اولي كان» از 1994 كه از كارلسروهه به مونيخ كوچ كرد، بتدريج دروازه‌بان ثابت بايرن‌مونيخ و نامش با اين باشگاه عجين شد. اضافه بر 7 بار كسب عنوان قهرماني ليگ آلمان با اين تيم، يك مرتبه (2001)‌ فاتح جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا و يك بار (1999)‌ نيز نايب‌قهرمان آن شد و يك مرتبه (1996)‌ هم به افتخار فتح جام يوفا دست يافت. كان كه مطمئن و خوشفكر و محكم بود، در سال‌هاي 1999، 2001 و 2002 به عنوان دروازه‌بان سال جهان گزينش شد و 4 بار او را دروازه‌بان سال اروپا هم ناميدند.

در پايان، شمار بازي‌هاي ملي «اولي كان» به 86 رسيد كه 49 مورد آن همراه با بازوبند كاپيتاني بود. در اين حدفاصل او با تيم ملي آلمان نايب‌قهرمان جام‌جهاني 2002 و صاحب رتبه سوم جام 2006 شد و هر چند در جام ملت‌هاي اروپاي 1996 صرفا «ذخيره» كوپكه بود، اما در قهرماني درخشان حاصل در آن پيكارها شريك شد. سال‌ها بعد از آن رويداد و 2 سال بعد از بازنشستگي حرف‌هاي كان در مورد شرايط كنوني فوتبال آلمان و دنيا و جام‌جهاني پيش رو جالب و قابل پيگيري است.

«ينس لمن» رقيب بزرگ ايام بازيگري شما در پايان اين فصل بازنشسته مي‌شود و كاري را كه شما در سال 2008 انجام داديد با 2 سال تاخير انجام مي‌دهد. چه احساسي در اين مورد داريد؟
فكر مي‌كنم تصميمي منطقي گرفته باشد. او 40 سال سن دارد. وقتي به اين سن نزديك مي‌شويد و حتي قدري زودتر از آن، پيوسته از خود مي‌پرسيد چه زماني بايد كفش‌ها را بياويزيد. بهترين زمان براي اين كار وقتي است كه سنتان دارد بالا مي‌رود، ولي مردم دائما از فرم شما تعريف مي‌كنند. اگر آن موقع برويد، در ذهن آنها در اوج خواهيد ماند.

كوين كوراني بعد از اخراج شدن از اردوي ملي آلمان در اكتبر 2009 (مهر 88)‌ دوباره فراخوانده شده تا ياور هموطنانتان در دور پاياني جام جهاني 2010 باشد. آيا اين نوعي تخطي از اصول نيست؟
بايد به يواخيم لو (سرمربي تيم ملي آلمان)‌ حق داد. او نمي‌خواهد هيچ گزينه‌اي را براي تقويت تيم ملي آلمان كه در حال حاضر در برخي پست‌ها بالقوه توان لازم را ندارد، از دست بدهد. درست است كه كلوزه، پودولسكي، كاكائو، مولر، گومز و كيس لينگ در خدمت تيم ملي هستند، اما بد نبود كه كوراني هم از نو امتحان مي‌شد. بايد هميشه تركيب‌هاي موثر و لازم را يافت و از آن سود جست و فقط براساس آخرين آمادگي‌ها اقدام نكرد. زيرا در آن صورت تركيب تيم ملي در هر ماه حداقل 90 درصد فرق خواهد كرد. با چنين ديدگاهي فراخواني مجدد كوراني كار درستي بوده است و لابد «لو» راجع به اين كه براي حفظ احتمالي وي عذر چه كسي را بايد بخواهد نيز فكرهاي لازم را كرده است.

رنه ادلر كه قرار شده بود دروازه‌بان اول كشورتان در مرحله پاياني جام جهاني پيش رو باشد از ناحيه قفسه سينه به طور جدي صدمه ديده است. تكليف چيست؟
اميدوارم او به موقع بهبود يابد و ياران خود و يواخيم لو را در آفريقاي جنوبي همراهي كند، اما يك بحث ديگر هم داريم. در جام جهاني قبلي رقابت شديد من و لمن سبب شد يورگن كلينزمن (سرمربي وقت ژرمن‌ها)‌ تا يك ماه مانده به شروع مسابقات نفر انتخابي خودش و سنگربان شماره يك تيم ملي را معرفي نكند و اين مساله هم روي من و هم روي لمن اثر منفي گذاشت. من با اين گونه مسائل مخالفم و ترجيح مي‌دهم در يك كشور، دروازه‌بان نخست چنان برتر از سايرين باشد كه ترديدي به فيكس بودن او وجود نداشته باشد و دروازه‌بان دوم هم بپذيرد كه بجز دلايل و روزهاي خاص به تركيب ثابت راه نخواهد يافت. به عنوان مثال در اسپانيا ايكر كاسياس هميشه ثابت است و پتر چك نيز همين روند را در كشور زادگاهش ـ چك ـ دارد و در ايتاليا هم اين وضعيت را مي‌توان متوجه جان لوييجي بوفون ديد. در كشور ما بعد از بازنشستگي من و كنار كشيدن لمن از ديدارهاي ملي در پايان «يورو 2008» فاقد دروازه‌باني مقتدر و كاملا برتر از سايرين بوده‌ايم و برابري قوا بين منتخبين محسوس بوده است. اميدوارم چه ادلر و چه جانشين محتمل او (نوئر يا ويسه) شروع خوبي در دور پاياني جام‌جهاني داشته باشند، زيرا اگر چنين نشود و در يكي از دو بازي اول به لحاظ دروازه‌باني دچار بحران شويم، بعدا جمع كردن تيم سخت‌تر خواهد شد. نوع شروع كار دروازه‌بان ما در اين رقابت‌ها و ميزان توفيق يا ناكامي او در ديدارهاي نخست، سهمي فراوان نه فقط در ترسيم جايگاه وي بلكه سرنوشت تيم ملي در جام‌جهاني نوزدهم خواهد داشت.

مدت كمي تا آغاز دور نهايي جام جهاني 2010 مانده است. انتظارها و پيش‌بيني‌هاي شما در اين مورد چيست؟
به لحاظ كلي بايد بگويم ما باز با مهم‌ترين جشنواره جهاني فوتبال طرف هستيم. مكاني كه بهترين‌هاي اين ورزش اجتماع مي‌كنند و صحنه‌هايي زيبا و به يادماندني را بوجود مي‌آورند. در اين مسابقات هميشه شگفتي‌هاي زياد و بزرگي روي مي‌دهد و هيچ تيمي در حاشيه امنيت نيست. هيجان به اوج خود مي‌رسد و زيبايي‌هاي فني نيز به سطح بالايي خواهد رسيد. در مورد كشورم نيز بايد بگويم آلمان هميشه از مدعيان و تيم‌هاي موفق جام است و از مدعيان قهرماني به حساب مي‌آيد.

آيا حقيقتا براي كشورتان شانس قهرماني در اين دوره هم قائل هستيد؟
بله، آلماني‌ها با روحيه مبارزه‌جويي و نظم و كارايي تاكتيكي‌شان مي‌توانند در هر ميدان بزرگي موفق ظاهر شده و پاي فينال باشند. آمار و ريز نتايج ادوار اخير جام‌هاي كلاسيك مثل جام‌جهاني يا جام ملت‌هاي اروپا همين را مي‌گويد. اسپانيا، برزيل و سپس ايتاليا و انگليس نيز از بخت‌داران اصلي‌اند و بايد ديد آرژانتين و فرانسه در چه شرايطي به آفريقاي جنوبي مي‌آيند. در ظاهر شانس اسپانيا و برزيل از همه بالاتر است اما جام‌جهاني مامن حوادثي بزرگ هستند و همان طور كه گفتم اتفاقات آن پرشمار است.

چگونه مي‌توانيد آلمان را با آنها يكسان بدانيد؟
تفاوت‌ها زياد نيست. ديديد كه در «يورو 2008» هم با وجود قدرت‌نمايي چند تيم، فقط اسپانيا حريف ما شد و ما بقيه را برديم. حسن هموطنان من اين است كه هميشه در ميدان‌هاي بزرگ، آن خصلت‌هاي اضافي مورد نياز را فراهم مي‌آورند و با همت و جنگندگي و كار گروهي به هدف خود و نقطه اوج مي‌رسند. دليلي وجود ندارد كه دوره جديد اين پيكارها متفاوت با اين روال باشد. وقتي دور نهايي جام جهاني شروع مي‌شود، فاصله‌هاي قبلي بين مدعيان كاهش مي‌يابد و تيم‌ها همسطح مي‌شوند و بدين خاطر فكر نكنيد كه اسپانيا و برزيل از ما بسيار بهتر هستند. لااقل در يك دوره جام جهاني چنين نيست.

آلمان اخيرا در مسابقه‌اي دوستانه در خاك خودش به آرژانتين كه خود نسبت به گذشته نزول شديدي داشته است، باخت. آيا اين ناقض اظهارات و ادعاهاي شما نيست؟
فكر نمي‌كنم نتيجه چنين ديدار دوستانه‌اي تاثيري بر سرنوشت ما و آنها در جام جهاني يا وضعيت ما در آن ميدان داشته باشد. آلمان به دشواري به مرحله نهايي جام جهاني 2002 راه يافت، اما در آنجا فيناليست و نايب قهرمان شد. بنابراين اتفاقات و نتايج قبلي شرط تشخيص نتايج در آوردگاه اصلي نيست.

بهترين دروازه‌بان كنوني جهان از ديدگاه شما كيست؟
هنوز بوفون ايتاليايي بهترين است. او هم كلاس و كارايي‌هاي مخصوص اين پست را دارد و هم بر اثر سال‌ها حضور در ميدان‌هاي بزرگ تجربه لازم را كسب كرده است.

نسل جوان‌‌تر در تيم ملي آلمان با در بر داشتن مسعود اوزيل، توماس مولر، ماركو مارين، هولگربا داشتوبر و توني كروس جاافتاده است و هر روز بهتر مي‌شود. آيا اين بدان معنا نيست كه شانس كشورتان براي فتح جام جهاني 2014، موقعي كه اين افراد به پختگي بيشتري مي‌رسند، فزون‌تر از جام پيش‌رو خواهد بود؟
نظر شما را تاييد مي‌كنم. بويژه كه فاكتور مهم نسل جديد و رجحان آنها بر نسل قبلي اين است كه بازيكنان آن فقط دو، سه قابليت خاص ندارند و هم به كار حمله مي‌پردازند و هم دفاع و وظايف‌شان به يكي دو مورد ختم نمي‌شود و چند منظوره هستند. اين روزها امكان ندارد به يك بازيكن نسل جديد اجازه بدهند كه مثلا فقط در كارهاي تهاجمي مشاركت كند و از او مي‌خواهند كه 90 دقيقه بجنگد و از هر نظر براي تيمش مفيد باشد. در دوره من اوضاع جور ديگري بود.

به افتخارات متعددي در دوران بازيگري‌تان رسيديد، كداميك بالاتر و بهتر از ديگري بود؟
كسب عنوان برترين بازيكن جام جهاني 2002 در شرق آسيا از همه بالاتر بود، زيرا معمولا در اين جام‌ها يك دروازه‌بان بهترين شناخته نمي‌شود و اين عنوان را به بازيكنان وسط ميدان مي‌دهند. من واقعا بابت شكستن اين سنت و تصاحب عنوان فوق احساس غرور مي‌كنم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آرین روبن: مورینیو بازی زیبا را قربانی نتیجه می کند

گل- آرین روبن، ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ، در آستانه دیدار تیمش مقابل اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا، فلسفه فوتبالی مورینیو را زیر سوال برد.

روبن در زمان حضورش در چلسی زیر نظر مورینیو کار کرد و معتقد است سرمربی پرتغالی حاضر است برای کسب نتیجه، زیبایی های فوتبال را قربانی است.

روبن در مصاحبه با بی بی سی گفت:" برای او اهمیتی نداشت که تیم زیبا بازی کند یا نه. فلسفه فوتبال بایرن که فان خال به اجرا می گذارد، پیروزی با انجام بازی های زیباست. به عنوان یک بازیکن می خواهم از بازی کردن لذت ببرم. این بخش مهمی از بازی است. "

تغییرات تاکیتیکی مورینیو سرانجام روبن را مجبور کرد که از چلسی به رئال مادرید بپیوندد.

" من سه سال با او در چلسی کار کردم. دوره موفقیت آمیزی بود. او شخصیت بزرگی است و به عنوان سرمربی یک تیم بزرگ شما به چنین شخصیتی نیاز دارید او می داند که در مورد چه چیزی صحبت می کند و به همه بازیکنان احترام می گذارد. زمانی که تاکیتک تیم طوری تغییر کرد که بال ها حذف شدند، برای من خیلی بد شد. زمانی که تاکتیک تغییر کرد، من تصمیمم را گرفتم و جدا شدم.

حمید آلتینتوپ: فینال لیگ قهرمانان مهمترین مسابقه زندگی ماست

گل- بایرن مونیخ، قهرمان بوندس لیگا، روز شنبه برای انجام دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا در مقابل اینتر میلان قرار خواهد گرفت و حمید آلتینتوپ، هافبک این تیم، تاکید کرد که این دیدار مهمترین بازی زندگی اش است.

" او در مصاحبه با نشریه بیلد گفت:" فینال لیگ قهرمانان مهمترین دیدار زندگی ماست. این فرصتی است برای ما تا تاریخ ساز شویم. همه تیم دوران بدی را پشت سر گذاشت اما موفقیت های بزرگی نیز به دست آوردیم.

ما به سختی کار کردیم و همیشه با تمام توان کار کردیم. فینال شنبه شب می تواند پاداشی برای این تلاش باشد. در المان همگی منتظر این بازی هستند و ما طرفداران زیادی در این بازی خواهیم داشت."

آلتینتوپ در اکثر بازی های این فصل نیمکت نشین بود اما به دلیل محرومیت فرانک ریبری از بازی فینال، انتظار می رود او در این دیدار در تریکب اصلی بایرن قرار بگیرد.

Last edited:

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ريبری تا 2015 در بايرن خواهد ماند

مدير برنامه های ريبری با سران باشگاه بايرن درباره تمديد قرارداد مذاکره کرد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،فرانک ريبری،هافبک فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ قرار است به زودی قرارداد رسمی خود را تا سال 2015 با اين باشگاه امضاء کند.
خبرها حاکی از آن است که مدير برنامه های فرانک ريبری،امروز در جلسه اي در مادريد با حضور اولی هوينس،کارل هاينس رومنيگه و بعضی از اعضای باشگاه بايرن مونيخ درباره تمديد قرارداد ريبری با هم صحبت کردند که زمان قرارداد جديد اين بازيکن با باشگاه بايرن مونيخ تا سال 2015 است.
شنيده شده است که قرارداد اين بازيکن با باشگاه بايرن مونيخ به طور رسمی فردا در مادريد نوشته خواهد شد اما سران باشگاه بايرن مونيخ ترجيح داده اند که تا رسمی نشدن قرارداد ريبری با بايرن،هيچ اطلاعاتی در اين مورد ارائه ندهند.
اين در حاليست که سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ هم هنوز خبری در اينباره اعلام نکرده است و به احتمال زياد سران باشگاه،اين خبر را به صورت رسمی اعلام خواهند کرد.

================================

نامه باشگاه بايرن مونيخ به هواداران

باشگاه بايرن مونيخ از آلمانی ها خواست که روز فينال باواريايی باشند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،بازيکنان و مديران باشگاه بايرن مونيخ در آستانه بازی فينال ليگ قهرمانان اروپا،نامه اي به هواداران باشگاه بايرن مونيخ نوشتند که اين نامه به شرح زير است:

هواداران بايرن مونيخ و آلمان
ما راه بزرگی را طی کرديم،در آلمان توانستيم قهرمان بوندسليگا و جام حذفی شويم،ما در اين فصل بازيهای از خود ارائه داديم که آرزويش را داشتيم،توانستيم شما را به آرزوهايتان برسانيم،در حال حاضر ما يک هدف بزرگ ديگر داريم و آن هم قهرمانی در ليگ قهرمانان اروپا است.
ما در حال حاضر در مادريد هستيم و ميدانيم که هزاران هوادار در آلمان از ما حمايت خواهند کرد،ما اميدواريم که نه تنها هواداران بايرن از ما حمايت کنند بلکه همه در آلمان در روز فينال،باواريايی باشند.
در سانتياگو برنابئو ما همه کار خواهيم کرد که برنده شويم،قهرمانی بايرن مونيخ يعنی قهرمانی آلمان،با شکست اينترميلان،ما ميتوانيم يک قهرمانی ديگر را برای آلمان رقم بزنيم،ما اميد داريم و شما هم به همراه ما به اميد ايمان داشته باشيد.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
خب میرسیم به فینال امشب.اول از همه اصلا" ببینیم شرایط در فینال برنابئو به نفع کدوم تیم هست.شاید نوشتن چندتا دلیل ساده همه چیز رو روشن کنه
1-این اینتر بوده که بارسا رو حذف کرده و مانع رسیدنش به فینال برنابئو شده
2-این مورینیو هست که قراره فصل بعد(و شاید فصلهای بعد) مربی رئال بشه
3-این کامبیاسو و ساموئل و اشنایدر و حتی فیگو هستن که چند فصل در همین ورزشگاه برای رئال بازی کردن و با جو ورزشگاه به خوبی آشنا هستن

بنابراین بایرن علاوه بر اینتر و البته یوفا(بخاطر محرومیت ریبری) باید با جو برنابئو هم مقابله کنه.دیگه اگر اشتباهات داوری هم به زیانمون باشه میشه چهارمین فاکتور علیه بایرن.
در مقابل بایرن تنها روبن رو داره که در همین ورزشگاه برای رئال بازی کرده.اما یک ویژگی هم هست که بایرن برای این چنین مسابقاتی داره چیزی که اینتر چندین ساله نداره.نیازی نیست بگم چیه.تنهامیخوام ببینم بایرن میتونه در این مهمترین بازیش خوب بکارش بگیره یا نه.

برسیم به تقابلها
1-فن خال و مورینیو:استاد و شاگرد سابق در بارسلون و شاید بهتر باشه بگیم مربی و دستیار.ببینیم استاد هنوز آخرین فوت رو برای شکست دادن شاگرد مغرورش برای خودش نگه داشته یا نه
2-روبن و اشنایدر:به راستی چه کسی فکر میکرد 2بازیکنی که سالها در تیم ملی هلند و چند فصل در رئال با هم همبازی بودن و در ساعات و شاید دقایق پایانی نقل و انتقالات اول فصل از رئال جدا شدن باز هم در برنابئو و البته اینبار در لباس 2تیم مختلف غیر از رئال اونم در فینال با یگدیگر روبرو بشن
3-دمک و جوخهء آرژانتینیهای اینتر:کاپیتان زانتی - ساموئل - کامبیاسو و به ویژه میلیتو بازیکنانی هستن که دمیکلیس بارها با لباس تیم ملی آرژانتین باهاشون همبازی بوده.شاید زوج خط دفاعی آرژانتین در جام جهانی دمک -ساموئل باشه.اما مهمترین نکته اینه که دمک باید همبازی خودش یعنی میلیتو رو در تیم ملی امشب مهار کنه و یا دست کم یکی از مامورین مهارش باشه.همینطور رو هوا و در ضربات ایستگاهی باید با ساموئل جدال کنه.آیا او در این جدال با جوخهء آرژانتینیهای اینتر پیروز میشه؟
4-و این مورد پایانی که باورش به راستی سخته.لوسیو در برابر بایرن
شوخی یا جدی برای بایرن پا قدم نحسی داست این بشر!!!!با هر تیم دیگه رسیده فینال اروپا الا بایرن.اون از لورکوزن(که دروازه بانش هم بوت بود) و اینم از اینتر. بنابراین امیدوارم سنت نائب قهرمانی در تیمی که باهاش رسده فینال هم حفظ بشه.اما وقتی در بایرن بود اگر گل به خودی نمیزد یا سوتی بد نمیداد توپ میخورد بهش و میرفت توی گل خودمون!تف به این دست که نمک نداشت!این همه فصل در بایرن و دریغ از یک فینال اروپا.تف...

یک انالیز کوچیک هم درباره تیم بگم
یک مربی باکلاس و صاحب سبک مانند فن خال سیستم بازی مشخصی داره و تیمش با سبک مشخصی بازی میکنه.در حالت نرمال در این بازی تنها تغییر در بایرن احتمالا" بازی کردن آلتینتاپ بجای ریبری هست.اما من در این مدت بارها در ذهن خودم اینو مرور کردم که چون سمت راست اینتر که مایکون رو داره از سمت چپش که زانتی هست در نفوذ به نظر خطرناک تر میاد آیا بادشتوبر(یا حتی کنتنتو) که جوون و کم نجربه هستن در این بازی توانایی مقابله با سمت راست اینتر و مایکون رو دارن یا نه.البته خاصیت دفاعی تر آلتینتاپ شاید باعث کنترل بهتر سمت راست اینتر باشه.اما اگر یک مربی بخواد همتای خودش در تیم دیگه رو غافلگیر کنه باید دست به یک سری کارهای ریسکی بزنه.یعنی بازیکن سمت چپ(چه هولگر و چه کنتنتو)در این بازی نباشه.در عوض فیلیپ لام(با توجه به تجربه اش و آمادگیش) بیاد به این سمت.دفاع راست رو بدن به آلتینتاپ(که سابقه بازی در این پست رو حتی در تیم ملی ترکیه داره).اولیچ یا مولر(ترجیحا" اولیچ)بیاد جای ریبری و در عوض مولر به همراه کلوزه یا گومز خط حمله تیم باشن.همونطور که گفتم مربی دلیل نداره سیستم اصلی تیمش رو که یک فصل بازی کرده بیاد و ناگهانی تغییر بده.اما با توجه به شرایط تیم اینتر و بازیکنهاش شاید نیاز باشه یک سری جابجایی در تیم باشه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عجب هیکل خدایی داره بالاک ... دمش گرم

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
البته من طرفدار تیم بایرن مونیخ نیست ولی چون از مورینهو خوشم نمیاد امیدوارم امشب بایرن بازی رو ببره ....

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
من اگه میدونستم این چه دردیه توی تیمهای آلمانی و چه جوری درمان میشه که تا فینال رو میان خفن ولی بعد ری.... میشه تو همه چی !!

یه نگاه به تاریخ فوتبال بایرن و تیم آلمان بندازین...! تا اونجایی که من یادم میاد بیش از 80 درصد حسرت به دل شدن هوادارا تو فینال !

بابا این همه راه و میاین این قدم آخرم محکم بر دارین دیگه....!

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
من اگه میدونستم این چه دردیه توی تیمهای آلمانی و چه جوری درمان میشه که تا فینال رو میان خفن ولی بعد ری.... میشه تو همه چی !!

یه نگاه به تاریخ فوتبال بایرن و تیم آلمان بندازین...! تا اونجایی که من یادم میاد بیش از 80 درصد حسرت به دل شدن هوادارا تو فینال !

بابا این همه راه و میاین این قدم آخرم محکم بر دارین دیگه....!

در 8 سال گذشته 6 بار تیم های آلمانی به فینال یک جام معتبر رسیدن و هر 6 بار هم باختن!!
دورتموند فاینورد در فینال جام یوفا 2002
لورکوزن رئال مادرید در فنال لیگ قهرمانان اروپا 2002
آلمان برزیل در فینال جام جهانی 2002
آلمان اسپانیا در فینال یورو 2008
وردربرمن شاختار دونتسک در فینال جام یوفا 2009
و حالا هم بایرن اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا 2010
جالبه در سال 2002 هم در جام یوفا هم در لیگ قهرمانان و هم در جام جهانی یه طرف فینال آلمانی بوده ولی در هر سه جام باختن.
البته بیشترش به نظر من به خاطر بدشانسی بوده مثلا از دست دادن بالاک قبل از فینال جام جهانی 2002
خطا نگرفتن گل تورس در فینال یورو 2008 از سوی داور
محرومیت بی جای ریبری قبل از فینال امسال

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
در 8 سال گذشته 6 بار تیم های آلمانی به فینال یک جام معتبر رسیدن و هر 6 بار هم باختن!!
دورتموند فاینورد در فینال جام یوفا 2002
لورکوزن رئال مادرید در فنال لیگ قهرمانان اروپا 2002
آلمان برزیل در فینال جام جهانی 2002
آلمان اسپانیا در فینال یورو 2008
وردربرمن شاختار دونتسک در فینال جام یوفا 2009
و حالا هم بایرن اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا 2010
جالبه در سال 2002 هم در جام یوفا هم در لیگ قهرمانان و هم در جام جهانی یه طرف فینال آلمانی بوده ولی در هر سه جام باختن.
البته بیشترش به نظر من به خاطر بدشانسی بوده مثلا از دست دادن بالاک قبل از فینال جام جهانی 2002
خطا نگرفتن گل تورس در فینال یورو 2008 از سوی داور
محرومیت بی جای ریبری قبل از فینال امسال

محرومیت ریبری که به حق بوده دیگه ... کجا نا داوری بوده ؟

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
محرومیت ریبری که به حق بوده دیگه ... کجا نا داوری بوده ؟

ریبری در بازی رفت با لیون اخراج شد یعنی طبق قانون فقط یک جلسه باید محروم میشد منتها بعد از بازی برگشت با لیون که بایرن صعود کرد به فینال یوفا برای خودشیرینی ورداشت ریبری رو 3 جلسه محروم کرد که کاملا مشخص بود کار ایتالیایی ها بوده و خود هوینس هم به این مساله اشاره کرد.

Last edited:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
ریبری در بازی رفت با لیون اخراج شد یعنی طبق قانون فقط یک جلسه باید محروم میشد منتها بعد از بازی برگشت با لیون که بایرن صعود کرد به فینال یوفا برای خودشیرینی ورداشت ریبری رو 3 جلسه محروم کرد که کاملا مشخص بود کار ایتالیایی ها بوده و خود هوینس هم به این مساله اشاره کرد.
به شدت تایید میشه !!
حالم از ایتالیایی جماعت به هم می خوره ! همه زندگیشون مافیایی !

بالا