• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بايرن مونيخ 0 ؛ 2 اينترميلان

uefacl300.gif

گزارش کلی بازی فينال ليگ قهرمانان اروپا،بايرن مونيخ 0_اينترميلان 2...

گزارش از وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران
ترکيب بايرن مونيخ:
بوت،دميکليس،ون بويتن،بادشتوبر،فيليپ لام،ون بومل،باستين شواين اشتايگر،آلتينتاپ(کلوزه 63)،مولر،روبن،اوليچ(گومز 74)

ترکيب اينتر:
سزار،ساموئل،چيوو(استانکويچ 69)،لوسيو،مايکون،زانتی،کامبياسو،پاندو(مونتاری 79)،اشنايدر،اتوئو،ميليتو(ماتراتزی 92)

گلها:
برای بايرن مونيخ:--
برای اينتر:ميليتو(35)،ميليتو(70)
خطاها:
کارت زرد:دميکليس،ون بومل/چيوو
تعداد تماشاچی:74.954

================================

ونگال:اينتر مستحق برد بود

van_gan_300_ulc.jpg

از همه بازيکنان راضی هستم،همه کار کرديم تا قهرمان شويم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،بعد از بازی فينال ليگ قهرمانان اروپا و شکست 2 بر 0 بايرن مونيخ مقابل اينترميلان،لوئيس ونگال سرمربی هلندی باشگاه بايرن مونيخ در کنفرانس مطبوعاتی درباره اين بازی صحبت کرد که به شرح زير است:
ما در اين بازی،خوب عمل نکرديم و نتوانستيم به اينتر گل بزنيم،بايد بازی هميشگی خود را انجام ميداديم،چيزی که من از بازيکنان خواسته بودم اما متأسفانه آنها نتوانستند بازی خوبی ارائه دهند،بازی به گونه اي سخت شد که من اين حدس را ميزدم،ما حمله ميکرديم و توپ دست ما بود اما اينتر با ضد حمله به گل ميرسيد،ما در اين بازی احتياج زيادی به ريبری داشتم و جای خالی او کاملاً در تيم حس ميشد،بازيکنان های بايرن در دريافت گلها،اشتباهاتی داشتند اما من از همه راضی هستم،آنها همه کار کردند که ما قهرمان شويم.
من بايد اعتراف کنم که اينتر،مستحق برد بود،به تيم اينتر و مورينيو تبريک ميگويم،او در اين فصل توانست سه جام را کسب کند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بکن بائر:اگر ريبری بود،همه چيز به گونه اي ديگر بود

franz_300.jpg

6 ماه پيش هيچکس فکر نميکرد که بايرن مونيخ به ليگ قهرمانان برسد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،فرانتس بکن بائر،رئيس پيشين باشگاه بايرن مونيخ،بعد از بازی فينال ليگ قهرمانان اروپا و شکست 2 بر 0 بايرن مونيخ مقابل اينترميلان اعلام کرد که محروميت فرانک ريبری،ضربه بزرگی را به بايرن مونيخ زد.
او در اينباره ميگويد:
بازی بايرن مونيخ در نيمه اول عالی بود،اگر فرانک در زمين بود،همه چيز بهتر ميشد،به نظر من بايرن مونيخ در اين فصل عالی بود و مستحق قهرمانی هم بود،در حال حاضر دو قهرمانی و يک نايب قهرمانی داريم و به نظر من عملکرد فوق العاده اي بوده است.
اميدوارم که سال آينده بتوانيم قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شويم و به اهداف خود برسيم،شايد 6 ماه پيش هيچکس فکر نميکرد که ما به فينال برسيم اما در حال حاضر مقام دومی را کسب کرديم و اين بسيار عالی است.
بازيکنان و مربيان برای اين تيم بسيار زحمت کشيدند و من از همه آنها تشکر ميکنم.

===============================

ريبري تا سال 2015 با بايرن مونيخ تمديد کرد

ribery_3004.jpg

فرانک ریبری قرارداد خود را با باشگاه بایرن تا سال 2015 ميلادي تمديد کرد...

سایت گل - فرانک ريبري" بازيکن فرانسوي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان، قرارداد خود را با اين باشگاه تا سال 2015 ميلادي تمديد کرد.
ريبري بعد از شکست بايرن مونيخ مقابل اينترميلان در فينال ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا در مادريد اين قرارداد را امضا کرد. "کارل هاينس رومنيگه" رييس باشگاه بايرن در اين باره گفت: از اين که با يکي از بهترين بازيکنان جهان به توافق رسيديم بسيار خوشحالم، تمديد قرارداد او نشان دهنده برنامه هاي بزرگ بايرن براي چند سال آينده است.
ريبري که اکنون بايد براي شرکت در مسابقات جام جهاني به ديگر هم تيمي هايش در تيم ملي فرانسه بپيوندد نيز ضمن ابراز خرسندي از تمديد قرارداد خود با بايرن مونيخ اظهار داشت: من و خانواده ام از اين که در مونيخ مي مانيم خيلي خوشحاليم،‌ باشگاه در اين مدت به خانواده بزرگتر من تبديل شده است.
ريبري در سال 2007 از مارسي به بايرن مونيخ پيوست و تا سال 2011 با اين تيم قرارداد داشت.
وي که چندي پيش مورد توجه تيم هاي بزرگي مثل رئال مادريد نيز قرار گرفته بود، بعد از ديدار بايرن مونيخ مقابل المپيک ليون در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به دليل خطاي خطرناک روي "ليساندرو لوپز" مهاجم حريف و ضربه جدي روي قوزک پاي او، از سوي يوفا سه جلسه محروم شد و به همين دليل نتوانست در مسابقه فينال بازي کند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
سلطان افنبرگ بعد از فینال 1999:

اين باخت فداي سر همه بايرنيها و آلمانيها
ما باز خواهیم گشت و اینبار قوی تر از گذشته

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
عجب اسپم های تابلویی میدی نکنه برنامه داری یماهه اومدی مدیریت بگیری؟!!!

بایرن بایرن بازیهای قبل نبود دمیکلیس اگر بخواد اینطوری برای تیم ملی بازی کنه فاتحه...

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
عجب اسپم های تابلویی میدی نکنه برنامه داری یماهه اومدی مدیریت بگیری؟!!!

بایرن بایرن بازیهای قبل نبود دمیکلیس اگر بخواد اینطوری برای تیم ملی بازی کنه فاتحه...

کدوم پستم اسپم تابلو بود؟!!
ضمنا من یه ماه نیست نیومدم دو ساله اینجا عضوم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
لام:از بايرن توقع بيش از حد داشتيم

مقابل اينترميلان،نيمه اول را با ترس بازی کرديم چون بازيکنان ما کم تجربه بودند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،فيليپ لام،مدافع آلمانی باشگاه بايرن مونيخ که بازيهای بسيار خوبی را در فصل گذشته برای بايرن انجام داده است درباره بازی ديشب تيمش مقابل اينترميلان در فينال ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که بايرن مونيخ احتياج به تقويت در خط دفاعی دارد.
او اينباره گفت:
ما ديشب در نيمه اول با ترس مقابل اينتر بازی کرديم،در بايرن بازيکنان جوان زيادی بازی ميکنند که تجربه حضور در فينال را نداشته اند و برايشان اين بازی بسيار سخت بود،ما خيلی سعی کرديم که برنده بازی باشيم اما نتوانستيم سازماندهی خوبی در تيم انجام دهيم.
ما نبايد به اينترميلان اجازه نفوذ به خط دفاعی را ميداديم،خط دفاعی بايرن بايد تقويت شود و بايد مديران باشگاه به فکر خريد مدافع برای تيم باشند.
ما از بايرن توقع بيش از حد داشتيم،ما در نيم فصل اول،نتايج بسيار بدی گرفتيم اما در نيم فصل دوم بسيار عالی کار کرديم و قهرمان بودسليگا و جام حذفی شديم و در حال حاضر هم مقام دوم اروپا را کسب کرديم،به نظر من اين افتخار بزرگی برای ما است.

==================================================

بازيکنان بايرن روی بازی تمرکز نداشتند

از اينکه بازيکن باشگاه بايرن مونيخ هستم به خودم افتخار ميکنم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی يوفا،ميروسلاو کلوزه،مهاجم باشگاه بايرن مونيخ در اظهاراتی اعلام کرد که تمرکز بازيکنان بايرن مونيخ در بازی مقابل اينترميلان کاملاً به هم ريخته بود و نتوانستند به خوبی بازی کنند.
ميروسلاو کلوزه درباره عملکرد بايرن مونيخ در بازی مقابل اينترميلان گفت:
اينتر،تيم قوی است اما ما هم نتوانستيم بازی خوبی که هميشه ارائه ميدهيم را به نمايش بگذاريم و بازيکنان با تجربه تر ما هم نتوانستند از حداکثر تجربه بالای خود در زمين استفاده کنند و بر بازی مسلط شوند،من فکر ميکنم که بازيکنان با تجربه تر تيم چون احساساتی بازی ميکردند،همين باعث شد که بازيکنان جوان ما هم نتوانند تمرکز کافی روی بازی را داشته باشند.
البته اين بازی فينال بود و در همه فينال ها فشار بر روی تيم ها زياد است اما به نظر من در اين فصل بايرن عالی کار کرد و من از اينکه بازيکن بايرن مونيخ هستم،افتخار ميکنم.

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
در 8 سال گذشته 6 بار تیم های آلمانی به فینال یک جام معتبر رسیدن و هر 6 بار هم باختن!!
دورتموند فاینورد در فینال جام یوفا 2002
لورکوزن رئال مادرید در فنال لیگ قهرمانان اروپا 2002
آلمان برزیل در فینال جام جهانی 2002
آلمان اسپانیا در فینال یورو 2008
وردربرمن شاختار دونتسک در فینال جام یوفا 2009
و حالا هم بایرن اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا 2010
جالبه در سال 2002 هم در جام یوفا هم در لیگ قهرمانان و هم در جام جهانی یه طرف فینال آلمانی بوده ولی در هر سه جام باختن.
البته بیشترش به نظر من به خاطر بدشانسی بوده مثلا از دست دادن بالاک قبل از فینال جام جهانی 2002
خطا نگرفتن گل تورس در فینال یورو 2008 از سوی داور
محرومیت بی جای ریبری قبل از فینال امسال

شاید شاختار بدترین رقیبی بوده که یک آلمانی( وردربرمن) بهش باخته.تازه یادم میاد دیگو نبود و یک گل سالمم پیزارو زد.اما داستان نایب شدنها همچنان ادامه دارد.:(

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
استقبال پرشور از بایرن مونیخ

فان خال: امروز صبح فکر می‌کردم مرده‌ام، اما شما من را شاد کردید...

سایت گل – لوییس فان‌خال، مربی بایرن مونیخ در راه بازگشت به آلمان می‌گوید: «نمی‌توانم به سرعت به این مسائل غلبه کنم». او هنوز اندوه باخت مقابل اینتر را به همراه دارد. همه بازیکنان به دنبال کسب سه‌ جام بودند، اما اکنون تنها می‌توان ناامیدی محض را در چهره آنها دید. کلوچه‌هایی که روی آنها شعار باواریایی Mia san mia نوشته شده نمی‌توانند جای جام را بگیرند. اگر لبخندی روی صورت بازیکنان دیده شود اجباری و کم‌رنگ است.

برخی از ستاره‌ها دیگر به کاروان شادی از فرودگاه تا مارین‌پلاتس فکر نمی‌کردند، کاروانی که قرار بود پیروزی را به همراه بازیکنان بایرن جشن بگیرد.
اما در عرض تنها دو ساعت همه چیز عوض شد. همان بازیکنان داشتند می‌خندیدند، شوخی می‌کردند و حتی حس غرور خود را بازمی‌یافتند، چرا که همان کاروان شادی مسیرش را از میان خیابان‌های شلوغ به سمت مارین‌پلاتس باز کرده بود. به ازای هر متر که کاروان با سختی جلو می‌رفت، روحیه بازیکنان شادتر می‌شد.
چهره فان‌خال سرشار از لبخند شده بود. او به سمت جمعیت دست تکان می‌داد و با آنها دست می‌داد. ناگهان دیگر نمی‌شد تفاوتی بین شادی روز شنبه و جشن قهرمانی بوندس لیگا در دو هفته قبل یافت. گاهی رویدادها با سرعتی باورنکردنی رخ می‌دهند.
مربی کمی بعد از بالکن تالار شهر خطاب به طرفداران پرشمار بایرن گفت: «امروز صبح فکر می‌کردم مرده‌ام، اما شما من را شاد کردید. باورم نمی‌شود، اما دوباره زنده شده‌ایم.»
بازیکنان هم همان قدر از واکنش آنهایی به شوق آمده بودند که فان‌خال نامشان را «بهترین طرفداران دنیا» نهاد.

رومنیگه و قول قهرمانی
آرین روبن به شدت تحت تاثیر قرار گرفته: «به روشنی حال و روز خوبی نداشتیم اما هنگامی که طرفداران این چنین ما را تشویق می‌کنند باید لبخند زد. این نشان می‌دهد ما به چه دستاوردی رسیده‌ایم. تنها یک سال است در بایرن هستم اما آن را بهترین باشگاه اروپا می‌دانم.»
مارک فان‌بومل کاپیتان هم به سختی آن چه را که می‌بیند باور می‌کند: «سخت می‌توان تصور کرد اگر قهرمان شده بودیم جشن به چه صورت می‌‌شد. این جا شلوغ‌تر و پرهیجان‌تر از میلان است!»
خورشید داشت غروب می‌کرد و جمعیتی که به استقبال آمده بودند حتی از دو هفته پیش هم بیشتر بودند. دریایی از پرچم‌ها و سرود Mia san mia به وجود آمده بود. کارل هاینس رومنیگه، رییس هیات مدیره بایرن بار دیگر تاکید کرد که بایرن هر کاری از دستش برمی‌آید برای بازیابی بزرگ‌ترین افتخار اروپا در چند سال آینده انجام خواهد داد: «پس از شکست در سال 1999 همین جا بودیم. یادم هست اولی هوینس گفت هر کاری می‌توانیم انجام می‌دهیم تا فاتح لیگ قهرمانان شویم. حالا من همان حرف را می‌زنم. هر کاری انجام می‌دهیم تا بسیار زود دوباره به این جام برسیم. قصد داریم از تماشای بایرن در سال‌های آینده لذت ببریم.»

=====================================

بايرن به دنبال ديگو

deigo_300.jpg

بايرن بزودی درخواست رسمی خود برای خريد اين بازيکن را ارائه خواهد کرد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی نقل و انتقالات بوندسليگا،ديگو هافبک باشگاه يوونتوس به احتمال زياد بزودی اين باشگاه را ترک خواهد کرد.
باشگاه بايرن مونيخ به شدت به دنبال جذب اين بازيکن 25 ساله است و قصد دارد که درخواست رسمی خود را برای خريد اين بازيکن بزودی ارائه کند.
خبرها حاکی از آن است که سران باشگاه بايرن مونيخ تماس هايی با اين بازيکن داشته اند و به او پيشنهاداتی ارائه کرده اند.
باشگاه يوونتوس پيش از اين قصد داشت که ديگو را با فرانک ريبری معاوضه کند اما تمديد قرارداد ريبری تا سال 2015،تمام روياهای اين باشگاه را نقش بر آب کرد و اين احتمال ميرود که مديران يوونتوس با آمدن ديگو به بايرن مونيخ،مخالفت کنند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ريبری:بايرن برای من ارزش زيادی دارد

ريبری در جولای سال 2007 از مارسی فرانسه به باشگاه بايرن مونيخ پيوست...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،فرانک ريبری،هافبک فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ که ديروز به طور رسمی قرارداد خود را به اين باشگاه به مدت پنج سال تمديد کرد،در مصاحبه اي در اينباره صحبت کرد و باشگاه بايرن مونيخ را خانوداده بزرگ خود ناميد.
او در اينباره گفت:
من و خانواده ام با خوشحالی در مونيخ خواهيم ماند،بايرن برای من خانواده بزرگی است که من در آن زندگی ميکنم،اين باشگاه برای من ارزش زيادی دارد،اميدوارم که بتوانم در اين باشگاه به اهداف خود برسم،ما يک فصل سخت را پشت سر گذاشتيم و من فکر ميکنم که فصل بعد را بسيار عالی آغاز خواهيم کرد.
فرانک ريبری در جولای سال 2007 از مارسی فرانسه با قيمت 25 ميليون يورو به باشگاه بايرن مونيخ پيوست که اين مبلغ در آن سال رکورد گران قيمت ترين بازيکن بوندسليگا را داشت.

===================================

رومنيگه قول قهرمانی در ليگ قهرمانان 2011/12 را داد

rummenigge1-300.jpg

خيلی سخت بود که در فينال شکست خورديم،بايرن در اين فصل عالی بود...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،کارل هاينس رومنيگه،بعد از شکست بايرن مونيخ مقابل اينترميلان و کسب عنوان نايب قهرمانی برای بايرن درباره عملکرد بايرن مونيخ در فصل گذشته صحبت کرد و به هواداران اين باشگاه قول قهرمانی در ليگ قهرمانان اروپا را در سال 2001/12 داد.
کارل هاينس رومنيگه با اطمينان کامل اين وعده را به هواداران بايرن داد.
گفتنی است که فينال ليگ قهرمانان اروپا 2011/12 در ورزشگاه آليانز آرنا برگزار خواهد شد.
کارل هاينس رومنيگه در اينباره گفت:
برايمان خيلی سخت بود که در فينال شکست خورديم،ما فصل بسيار خوبی را پشت سر گذاشتيم،اينترميلان بازی بسيار خوبی از خود ارائه داد و قهرمان شد.
ما در سال 1999 بعد از باخت در بازی فينال،سعی کرديم که تيم را تقويت کنيم و دقيقاً دو سال بعد از اين،ما توانستيم قهرمان اروپا شويم،من فکر ميکنم که اين اتفاق دوباره خواهد افتاد و من به همه هواداران قول قهرمانی در سال 2011/12 را خواهم داد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تونی:هنوز درباره آينده ام تصميم نگرفتم

toni_300_7.jpg

نميدانم در کجا به فوتبال خود ادامه خواهم داد،به زودی تصميم خواهم گرفت...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوکا تونی،مهاجم ايتاليايی باشگاه بايرن مونيخ در حال حاضر هيچ تصميمی برای آينده خود ندارد.
اين بازيکن تا 30 ژوئن بنا به قرارداد بين باشگاه بايرن مونيخ و رم ميتواند در رم حضور داشته باشد.
تونی تا به حال درباره آينده خود صحبت نکرده است که با پايان قرارداد در رم چه تصميمی دارد اما مسئولان رم ظاهراً به علت مشکلات مالی قادر به خريد اين بازيکن و امضای قرارداد رسمی با باشگاه بايرن مونيخ نيستند.
کارل هاينس رومنيگه چندی پيش در اينباره گفته بود که لوکا تونی ميتواند به بايرن مونيخ بازگردد اما ظاهراً به علت مشکلاتی که اين بازيکن با سرمربی هلندی اين باشگاه دارد به بايرن باز نخواهد گشت.
لوکا تونی در مصاحبه اي با بيلد در اينباره گفت:
من هنوز نميدانم که در کجا به فوتبال خود ادامه خواهم داد،من تا 30 ژوئن وقت دارم که تصميم خود را بگيرم،من بعد از 30 ژوئن،1 سال ديگر هم با بايرن مونيخ قرارداد دارم،من تصميم خود را به زودی خواهم گرفت و اعلام ميکنم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تونی تا جایی که میدونم زمانی که مربیشون لوییس ونگال اومده تو اتاق پاشو روی میز گذاشته بوده و اینکار شدیدا

ول گال رو عصبی کرده و برای همین هم اخراجش کردن

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تونی تا جایی که میدونم زمانی که مربیشون لوییس ونگال اومده تو اتاق پاشو روی میز گذاشته بوده و اینکار شدیدا

ول گال رو عصبی کرده و برای همین هم اخراجش کردن

این اتفاق افتاده ولی دلیل کنارگذاشتنش فقط این نبوده
تونی در تفکرلات تاکتیکیه فن گال در خط حمله بایرن جایی نداشت

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
رنسينگ و گرليتز از بايرن خواهند رفت!!!

رنسينگ فصل گذشته را به طور کامل،روی نيمکت ذخيره ها نشست...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،امروز در جلسه اي که بين مديران و مربيان باشگاه بايرن مونيخ انجام شد،تصميم بر اين شد که ميشائيل رنسينگ و آندرياس گرليتز را به طور رسمی در ليست فروش باشگاه قرار دهند.
قرارداد اين دو بازيکن،30 ژوئن امسال به پايان خواهد رسيد،هنوز معلوم نيست که اين دو بازيکن به کدام باشگاه خواهند رفت اما جدايی آنها از باشگاه بايرن مونيخ قطعی است.

======================================

عمل جراحي ريبري پس از جام جهاني

اين بازيكن همچنان با مصدوميت جدي از ناحيه كشاله ران مواجه است...

سايت گل- فرانك ريبري، ستاره فرانسوي بايرن مونيخ در طول اين فصل با مصدوميت هاي متعددي دست به گريبان بود اما هنوز مشكلات او به طور كامل برطرف نشده است.

به گزارش شبكه تلويزيوني تي زي، اين بازيكن همچنان با مصدوميت جدي از ناحيه كشاله ران مواجه است و به همين دليل تصميم گرفته است پس از رقابت هاي جام جهاني تن به عمل جراحي بدهد. هنوز مشخص نيست كه ريبري به دليل اين جراحي براي چه مدت دور از ميادين خواهد بود اما در بهترين حالت هفته هاي ابتدايي فصل بعد را از دست خواهد داد.

ريبري هفته هاي ابتدايي فصل 10-2009 را به دليل مصدوميت از ناحيه قوزك پا از دست داد و در طول فصل نيز تلاش زيادي كرد تا به شرايط مطلوب برسد.
اين ستاره سابق المپيك ليون به تازگي قراردادش را تا سال 2015 با بايرن مونيخ تمديد كرد و به اين ترتيب چلسي، منچستر يونايتد و رئال مادريد را كه قصد به خدمت گرفتن او را داشتند، نااميد كرد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
برافهايد فصل بعد به مونيخ بازخواهد گشت

لوئيس ونگال حاضر است به من شانس دوباره برای بازی در اين باشگاه بدهد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،فصل بعد مدافع هلندی باشگاه بايرن مونيخ دوباره به ترکيب اين تيم بازخواهد گشت.
ادسون برافهايد،تابستان گذشته به باشگاه بايرن مونيخ پيوست اما نتوانست جايی در ترکيب لوئيس ونگال برای خود پيدا کند و به همين علت در نيم فصل سران باواريايی تصميم گرفتند که او را به صورت قرضی به باشگاه سلتيک بدهند.
اين مدافع 27 ساله در مصاحبه اي با بيلد گفت:
من با کادر مربيان بايرن صحبتهايی درباره آينده انجام دادم و لوئيس ونگال حاضر است به من شانس دوباره برای بازی در اين باشگاه بدهد،به نظر من آمدن به باشگاه سلتيک اشتباه بود و من بايد در بايرن ميماندم که بتوانم به تيم عادت کنم.
با بازگشت ادسون برافهايد به بايرن مونيخ،ميتوان اين احتمال را داد که باوارياييها فصل بعد خط دفاعی خود را تقويت نکنند و مدافع ديگری را خريداری نکنند.

===============================

بايرن به دنبال تمديد قرارداد ونگال

ونگال قصد دارد بعد از بايرن مونيخ،در عرصه ملی به مربيگری خود ادامه دهد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از اسکای اسپورت،باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد که قرارداد لوئيس ونگال،سرمربی هلندی اين باشگاه را تمديد کند.
در حال حاضر لوئيس ونگال تا تابستان سال 2011 با باشگاه بايرن مونيخ قرارداد رسمی دارد.
لوئيس ونگال بارها در مصاحبه ها اعلام کرده است که با پايان فصل 2011 و اتمام قراردادش با بايرن،ميخواهد برای جام ملتهای اروپا در سال 2012 با يک تيم ملی کار کند و از مربيگری در عرصه باشگاهی خداحافظی کند.
کارل هاينس رومنيگه امروز در مصاحبه اي در اينباره اعلام کرد:
ما به مربی خود ايمان داريم و اگر ونگال موافق باشد، ما در هر زمانی با او برای تمديد قرارداد چند ساله وارد مذاکره خواهيم شد،هدف ما نگه داشتن لوئيس ونگال به عنوان سرمربی باشگاه بايرن مونيخ است.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
میشائیل بالاک: آلمان کار دشواری برای صعود از مرحله گروهی دارد

آلمانی ها که در مرحله گروهی رقابت های جام جهانی با تیم های غنا، صربستان و استرالیا هم گروه شده اند، از بیشترین بخت برای صعود از این گروه برخوردارند. با این وجود، میشائیل بالاک، کاپیتان مصدوم ژرمن ها اعلام کرد آنها نباید حریفان شان را دست کم بگیرند.

او در مصاحبه با نشریه استرن گفت:" من به بازیکنان گفتم که ممکن است در مرحله گروهی احتمال شکست خوردن در مقابل هر حریفی وجود دارد. غنا، صربستان و استرالیا تیمهای سرسخت و خوبی هستند. ما باید خود را به مرحله حذفی برسانیم تا بتوانیم در مقابل تیم های بزرگ بازی کنیم."

او همچنین گفت که در آفریقای جنوبی فشار زیادی روی تیم ملی آلمان وجود دارد.

" آلمان تیمی است که همیشه باید پیروز شود.اینکه نباید هیچ امتیازی از دست بدهیم، کمی کار را سخت می کند. تنها وقتی پیروز شوید، به شما احترام می گذارند. این برای ورزشکاران مخصوصا جوان ترها کمی ظالمانه است.

این خیلی وحشتناک است که تیم تنها از مرحله نیمه نهایی می تواند از بودن در چنین تورنمنتی لذت ببرد. هر نتیجه دیگری شکست به حساب می آید. البته این موضوع می تواند به شما انگیزه نیز بدهد."

========================================

نگرانی آلمانی ها از مصدومیت توماس مولر

توماس مولر، مهاجم جوان تیم بایرن مونیخ و تیم ملی المان، دیروز مصدوم شد تا نگرانی های یواخیم لوو در آستانه آغاز رقابت های جام جهانی افزایش یابد.

ستاره جوان این فصل بایرن که همراه سایر بازیکنان تیم ملی آلمان برای دوچرخه سواری به کوه رفته بود، از روی دوچرخه افتاد و زخمی شد. گفته می شود زانو و گونه او زخم های شدیدتری برداشته بود که دکتر تیم ملی آلمان زخم های گونه او را بخیه کرد.

فدراسیون فوتبال آلمان اعلام کرد که او مشکل چندانی ندارد و می تواند ژرمن ها را در جام جهانی همراهی کند. مولر که این هفته همراه با بایرن مونیخ در فینال جام باشگاه های اروپا در مقابل اینتر شکست خورده بود، به تازگی به تمرینات تیم ملی آلمان اضافه شده بود.

تیم ملی آلمان با بحران مصدومیت مواجه است. میشائیل بالاک، سیمون رولفس، رنه آدلر و کریستین تریش، همگی به دلیل مصدومیت نمی توانند در جام جهانی حضور داشته باشند.

Last edited:

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
فيليپ لام، کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان شد

يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان، فيليپ لام را به عنوان کاپيتان اين تيم در جام جهاني 2010 انتخاب کرد.

00010563.jpg

میشائیل بالاک، کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان، در دیدار فینال جام حذفی باشگاه‌های انگلیس بین تیم‌های چلسی و پورتسموث دچار آسیب دیدگی شد تا غایب بزرگ این تیم در جام جهانی 2010 باشد.
به دنبال غیبت میشائیل بالاک در جام جهانی 2010 از میروسلاو کلوزه، فیلیپ لام و باستین شوان اشتایگر به عنوان گزینه‌های کاپیتانی تیم ملی فوتبال آلمان یاد می شد که از این جمع قرعه به نام لام افتاد تا بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را به بازو ببندد.
لام که شنبه شب تیم بایرن مونیخ را در دیدار نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا مقابل اینتر ایتالیا همراهی کرده بود، روز چهارشنبه به اردوی تیم ملی آلمان در شمال ایتالیا ملحق شد.
خبر دیگر از اردوی تیم ملی فوتبال آلمان مربوط به انتخاب مانوئل نویر به عنوان دروازه بان اول این تیم می شود. نویر در حالی به عنوان دروازه بان اول تیم ملی آلمان انتخاب شده است که تا پیش از این رنه آدلر، دروازه بان جوان تیم بایرلورکوزن این مسئولیت را برعهده داشت. آدلر در دیدارهای پایانی بوندس‌لیگا دچار مصدومیت شد و از همراهی تیم ملی آلمان در جام جهانی 2010 بازماند.
نویر در دیدارهای دوستانه آلمان برابر مجارستان و بوسنی و هرزگوین که طی هفته پیش رو برگزار می شود، از دروازه این تیم حراست خواهد کرد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
7 ميليون يورو در سال برای ريبری

تا به حال او سالانه مبلغ 3.75 ميليون يورو را از باشگاه بايرن مونيخ دريافت ميکرد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،فرانک ريبری که چند روز پيش با باشگاه بايرن مونيخ قراردادش را تا سال 2015 تمديد کرد،سالانه مبلغ 7 ميليون يورو را از باشگاه بايرن مونيخ به عنوان دستمزد دريافت خواهد کرد.
در قرارداد قبلی،او سالانه مبلغ 3.75 ميليون يورو را از باشگاه بايرن مونيخ دريافت ميکرد که با مقايسه با قرارداد جديد اين مبلغ دو برابر افزايش يافته است.
امروز بعد از فاش شدن مبلغ قرارداد فرانک ريبری با باشگاه بايرن مونيخ،بسياری از مطبوعات آلمان شروع به انتقاد از سياست های اين باشگاه کردند که اين انتقادها،باعث عصبانيت اولی هوينس،رئيس باشگاه بايرن مونيخ شد و او در مصاحبه اي با بيلد در اينباره گفت:
درباره قراداد ريبری بايد بگويم که هر دو طرف از اين قرارداد راضی بودند و من از همه خواهش ميکنم که برای ريبری حاشيه سازی نکنند،ما پرداخت 7 ميليون يورو در سال را در توان باشگاه ديده ايم که با او قرارداد امضاء کرده ايم،بعضی ها فکر ميکنند که فرانک در ازای بازی خود بايد پاپ کورن دريافت کند،هر بازيکنی که برای باشگاه بازی ميکند،مبلغی را دريافت ميکند و اين استثنا ندارد.
انتقاد روزنامه های آلمانی از باشگاه بايرن مونيخ به اين خاطر بوده است که فرانک ريبری از فصل آينده مبلغ 7 ميليون يورو را دريافت خواهد کرد،در صورتی که اين بازيکن تا سال 2011 با بايرن قرارداد دارد و بايد تا 2011 همان مبلغ 3.75 ميليون يورو را دريافت کند.

=====================================

کنتنتو با بايرن قراداد جديد امضاء کرد

کنتنتو با بايرن مونيخ،تا سال 2013 ميلادی قرارداد رسمی امضاء کرد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،چهار ماه پيش،ديگو کنتنتو قرارداد حرفه اي خود را باشگاه بايرن مونيخ امضاء کرد و از تيم آماتورهای بايرن مونيخ به بايرن يک پيوست.
سران باشگاه بايرن مونيخ با توجه به اعتماد لوئيس ونگال و کادر مربيان بايرن مونيخ تصميم گرفتند که با او قرارداد جديد امضاء کنند.
قرارداد جديد اين بازيکن با بايرن به مدت دو سال است و تا 30 ژوئن سال 2013 اعتبار دارد.
اين مدافع 20 ساله که در نيم فصل دوم به بايرن مونيخ پيوست،9 بازی در بوندسليگا،2 بازی در جام حذفی آلمان و 3 بازی در ليگ قهرمانان اروپا برای بايرن انجام داده است که نسبتاً عملکرد خوبی هم در اين چند بازی داشته است.
ديگو کنتنتو،يکی از بازيکنانی است که از نوجوانی،فوتبال خود را در مدرسه فوتبال بايرن مونيخ شروع کرد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آلمان‌ها در 60 دقيقه 24 گل زدند

تيم ملي فوتبال آلمان در ديداري تفريحي 24 گل زد.

به نقل از يورونيوز، ژرمن‌ها که در اردوي تيرول اتريش هستند، تيم منتخبي از جوانان منطقه اتاپن را 24 بر صفر شکست دادند.
در اين بازي که رقيب تمريني آلمان‌ها مرکب از 4 تيم باشگاهي بود، ميروسلاو کلوزه و ماريو گومز براي دقايقي بازي کردند که ثمره حضورشان هر يک 5 گل بود.
گل‌هاي ديگر تيم تحت رهبري يواخيم لو توسط پيتورتروخسکي (3 گل)، کاکائو (2 گل)، اشتفان کيسلينگ (2 گل)، آندرئاس بوک (2 گل)، توني کروس (2 گل)،‌آرنه فريدريش (يک گل)، سامي خديرا (‌يک گل)، لوکاس پودولوسکي (يک گل) زده شد.
در اين جدال که در دو وقت 30 دقيقه‌اي انجام گرفت، 20 بازيکن مورد استفاده قرار گرفتند.
پيکارهاي جام جهاني از تاريخ 21 خردادماه سال جاري آغاز خواهد شد و آلمان در گروه چهارم در کنار استراليا، ‌صربستان و غنا به رقابت خواهد پرداخت.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
روبن: فان درفارت می خواهد پیش من بیاید

vandervart_300.jpg

روبن:فندرفارت در نظر دارد تا با جدایی از رئال مادرید به رختکن بایرن مونیخ بپیوندد...

سایت گل- آرین روبن ستاره بی چون و چرای این فصل باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرده که رافائل فان در فارت تمایل زیادی دارد تا با جدایی از رختکن رئال مادرید به او در آلیانس آرنا بپیوندد. این در حالی است که در طول این هفته صحبتهای فراوانی در مورد احتمال انتقال فان در فارت به رختکن سیتی به گوش می رسد ولی هم تیمی او در تیم ملی هلند در صحبتهایی اعلام کرده که فان در فارت فوتبال آلمان را به انگلیس ترجیح می دهد.

روبن در گفتگو با مجله کیکر گفت:« زمانی که من و رافائل در کنار هم و در رئال مادرید توپ می زدیم، او به من گفت که بایرن مونیخ باشگاه بزرگی است .او یکی از کسانی بود که به من توصیه کرد که به تیم شهر مونیخ بیپوندم.»
آرین روبن ادامه داد:« او به من گفته که اگر سران باشگاه بایرن از او می خواستند که به این تیم بپیوندد، بلافاصله برای امضای قرارداد به مونیخ می آمده. او می خواست که به مونیخ بیاید( همان زمان که در نهایت روانه رئال شد) ولی شاید این اتفاق در آینده ای نه چندان دور رخ دهد.»

فان در فارت تجربه حضور در رقابتهای بوندس لیگا را دارد و به مدت سه سال تا سال 2008 در هامبورگ توپ می زده است.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
الیور کان : فیلیپ لام گزینه مناسبی برای کاپیتانی تیم ملی آلمان نیست

سایت گل : یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان روز جمعه و در کنفرانسی خبری اعلام کرد که فیلیپ لام در جریان رقابتهای جام جهانی بازوبند کاپیتانی ژرمن ها را بربازو خواهد بست ولی الیور کان ملی پوش سابق این تیم فکر نمی کند که لام گزینه مناسبی برای این پست مهم باشد.
کان در صحبتهایی که در روزنامه تی زد منتشر شد گفت:«بربازو بستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی یک کشور، مسئولیت فراوانی بر دوش شما قرار می گیرد و بازیکنی که این بازوبند را بر بازو می بندد، می بایست همیشه هدایت مسیر را برعهده بگیرد.»
کان ادامه داد:« لام هنوز می بایست توانایی هایش را ثابت کند که آیا قدرت و کیفیت هدایت تیم در تمام طول رقابتهای جام جهانی را دارد یا نه. فیلیپ بازیکن بزرگی است ولی نمی دانم که آیا به اندازه کافی برای این امر پخته و بالغ شده است یا خیر. رقابتهای جام جهانی بسیار طولانی است و فازهای بسیار سختی دارد.به عنوان کاپیتان همیشه باید مثبت اندیش و شجاع بود.»
پس از مصدومیت میشائیل بالاک که او را از همراهی تیمش در رقابتهای جام جهانی بازداشت، مشکلات زیادی برای ژرمن ها ایجاد شد. بدین ترتیب لو می بایست کاپیتان جدیدی را برای تیمش برمی گزید و در این میان علاوه بر لام، نام پر مرتساکر و شواین اشتایگر نیز جزو دیگر کاندیدهای کاپیتانی آلمان بودند.

===================================

تحلیل دویچه وله از انتخاب لام به عنوان کاپیتان تیم ملی آلمان

همانگونه که انتظار می ‌رفت، بازوبند کاپیتانی تیم ملی فوتبال آلمان به فیلیپ لام، مدافع بایرن مونیخ رسید. او که به جای میشائل بالاک، کاپیتان مصدوم آلمان، ملی‌ پوشان کشورش را هدایت می‌ کند، جوان‌ ترین کاپیتان در جام جهانی است.

اگر چه سالیان سال، در تیم ملی فوتبال آلمان رسم بر این بود که آن بازیکنی که بیشترین بازی‌ های ملی را انجام داده، در میدان بازوبند کاپیتانی را به دست گیرد، اما در دوران اخیر این سنت شکسته شده و حالا سرمربی است که کاپیتان تیم را انتخاب می ‌کند.

تا چند هفته‌ پیش کاملا مشخص بود که هدایت تیم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی ۲۰۱۰، مانند مسابقات ۲۰۰۶، با میشائل بالاک ستاره‌ تیم چلسی لندن خواهد بود. اما مصدومیت شدید بالاک در دیدار فینال جام حذفی انگلیس، سبب شد که در صف غایبین بزرگ این دوره از پیکار ها قرار گیرد.

در نبود بالاک، تب انتخاب جانشینی برای او نیز بالا گرفت. اگر چه در میان ملی‌ پوشان کنونی آلمان، چندین بازیکن، از جمله میروسلاو کلوزه و باستیان شواین ‌اشتایگر، بازی‌ های ملی بیشتری برای کشورشان انجام داده‌ اند، اما یو‌اخیم لوو، سرمربی کنونی، فیلیپ لام را به عنوان کاپیتان تیم برگزیده است.

لام تا کنون ۶۴ بار با پیراهن تیم ملی فوتبال آلمان قدم به میدان گذاشته، در حالیکه کلوزه و شواین‌ اشتایگر به ترتیب ۹۴ و ۷۳ بازی برای آلمان انجام داده‌اند. حتی شمار بازی‌ های ملی لوکاس پودولسکی (۷۱ بازی) و آرنه فریدریش (۷۰ بازی) از فیلیپ لام بیشتر است.

یواخيم لوو، سرمربی آلمان در کنفرانس مطبوعاتی‌ که جمعه در اردوی تیم ملی برگزار شد در باره‌ علت انتخاب لام گفت: «او همیشه بازیکنی بوده و هست که به مسائل مختلف می ‌اندیشد و با صراحت و روشنی نظرش را می‌گوید. او در گفت ه‌هایش همیشه صداقت نشان داده است.»

فیلیپ لام که ۲۶ سال بیشتر ندارد و با ۷۰ / ۱ متر قد و ۶۲ کیلوگرم وزن، مدافعی نسبتا کم‌جثه و ریزه است، از بزرگان بوندسلیگا و بهترین مدافعان کناری جهان محسوب می‌شود. او متولد مونیخ است، از ۱۲ سالگی در صحنه‌ فوتبال حضور دارد و به غیر از مدت کوتاهی که در خدمت باشگاه اشتوتگارت بوده، تنها در پیراهن باشگاه بایرن مونیخ به میدان رفته است.

مسابقات جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، چهارمین تورنمت بین ‌المللی بزرگی است که فیلیپ لام، ملی‌ پوشان کشورش را در آن همراهی می‌ کند. او در جام ملت‌ های اروپا در سال ‌های ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸ و همچنین در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان، مهره‌ ای بسیار مهم در ترکیب تیم ملی بود.

ناگفته نماند که فیلیپ لام در گذشته نیز کاپیتانی تیم ملی فوتبال آلمان را برعهده داشته که نخستین بار آن به سال ۲۰۰۷ و دیدار آلمان و انگلیس برمی‌گردد. تا کنون باشگاه‌های زیادی از جمله اف ث بارسلونا و رئال مادرید در تلاش شکار او بوده‌اند، اما در نهایت مسئولان بایرن مونیخ موفق شده اند، رضایت او را به ماندن در بوندسلیگا جلب کنند.

ویژگی بزرگ لام، ضریب خطایی بسیار پایین، دقت و قابلیت مهار حریف در رقابت‌های تن‌ به‌ تن، سرعت، سانتر های دقیق و مهمتر از همه، توانایی بازی به عنوان مدافع کناری چپ یا راست است.

منبع : رادیو صدای آلمان (دویچه وله)

بالا