• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
از این بازی فقط .... ای کاش موند
ای کاش زودتر گل میزدن
ای کاش ....

رئال حقش باخت نبود
حیف شد
با اینکه طرفدار رئالم
ولی خیلی دوست دارم بارسا دندون بایرن و بکشه و تو فینالم دورتموند بزنه .

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
اگه دوست نداری کسی پاسخت رو بده برو جلوی اینه وایسا با خودت حرف بزن، نه اینکه بیای توی تاپیکی که همه دارن می بینن اظهار نظر های خنده دار کنی
حوصله ی کل کل مسخره و بیخود ندارم، اگه حرف حساب داری حرفتو بزن تا پاسختو بدیم، اگه هم دنبال کل کل و این جور مسخره بازی ها هستی به تاپیک زیر یه سر بزن، اینجا رو برای امثال شما ساختن :
http://forum.persiantools.com/t193028.html

بله همون کل کل توصیه میشه
افزایش واقعی تعداد بست ها رو با کل کل تجربه کنید

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اگه دوست نداری کسی پاسخت رو بده برو جلوی اینه وایسا با خودت حرف بزن، نه اینکه بیای توی تاپیکی که همه دارن می بینن اظهار نظر های خنده دار کنی
حوصله ی کل کل مسخره و بیخود ندارم، اگه حرف حساب داری حرفتو بزن تا پاسختو بدیم، اگه هم دنبال کل کل و این جور مسخره بازی ها هستی به تاپیک زیر یه سر بزن، اینجا رو برای امثال شما ساختن :
http://forum.persiantools.com/t193028.html
وقت گران بهات رو برای چه کسایی صرف می کنی
یعنی هر کی اینجا نظر داد شما باید بیای یه جوابی به نظرش بدی؟>:blink: همون جواب رو هم که ندادی البته

به هر حال رئال ستارگان بی شماری داره و حتی نیمکتش هم میشه گفت یه تیم کامل از ستارگانش هست،اگه از همینا بشه به خوبی استفاده کرد نتایج خوبی هم به دنبالش می گیرید

موفق باشی آقای همه چی دون
ایشون سکان دار تاپیک رئال هستند و نظر ایشون برای همه رئالی ها محترمه .
یه تیم موفق برتر جهان رو بگو که ستاره نداشته باشه یا نیمکت ش مثل تیم های رده چندمی باشه ؟ چیزی می گی با استدلال بگو .
بارسلونا مگه کم بازیکن خوب و در حد 1 جهان داره ؟ چرا این طوری شده ؟ بایرن مگه کم بازیکن عالی داره ؟ چرا پارسال قهرمان نشد ؟ اینا رو جواب بده به خودت بعد متوجه می شی موفقیت مثل نوار قلبه . یه جایی بالا هست یه جایی پایین و یه جایی هم وسط!

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
متوجه کار کثیفی که دورتموندی ها اواخر بازی کردن شدین؟! در اوج حملات رئال بعد از گل دوم اون بازیگری که خودش رو انداخت زمین و مثلا مصدوم شده بود هم باعث شد دورتموندی ها استراحت کنند، هم بازی رو از سرعت انداخت و رئال رو متوقف کرد، هم به مربی شون مهلت داد تا بازیکن ها صحبت کنه و بهشون دستورات جدید بده! حالم به هم خورد از این کارشون! تا قبلش میگفتم دورتموند تیم شایسته ای بوده و حقشه که صعود کنه ولی بعد از اون کار نظرم 180 درجه عوض شد.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
متوجه کار کثیفی که دورتموندی ها اواخر بازی کردن شدین؟! در اوج حملات رئال بعد از گل دوم اون بازیگری که خودش رو انداخت زمین و مثلا مصدوم شده بود هم باعث شد دورتموندی ها استراحت کنند، هم بازی رو از سرعت انداخت و رئال رو متوقف کرد، هم به مربی شون مهلت داد تا بازیکن ها صحبت کنه و بهشون دستورات جدید بده! حالم به هم خورد از این کارشون! تا قبلش میگفتم دورتموند تیم شایسته ای بوده و حقشه که صعود کنه ولی بعد از اون کار نظرم 180 درجه عوض شد.
تاکتیک همه مربی هاست . چاره ای نداشت لبه پرتگاه بود کوچکترین اشتباه تمام بود کارش.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
4-3 باختن نتیجه بدی نیست و حداقل قدرتمون رو توی دقایق پایانی نشون دادیم. امیدوارم فصل بعد هر مربی توی تیم بیاد انگیزه بشتری به رئال بده...

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
گفتی مهاجم تموم کننده و کردی کبابم !!
هیگیواین واقعا یه سایه شده، اگه یه مهاجم فوق العاده داشتیم اینهمه هجوم نبود برای رسوندن توپ به رونالدو !
بنزما یه بال عالیه، واقعا باهوشه، 2 تا تو سر توپش آخر بازی معرکه بود

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

من همون لحظه توی یه پست گفتم که تاکتیک های عربی رو از دورتموند داریم می بینیم
با این کارهاشون نشون دادن که شخصیت تیم های بزرگ رو ندارند
.........
نمی خوام شروع به اگه اگه گفتن کنم ولی بازیکن های تیممون باید قدر این فرصت ها رو بدونن و به این راحتی فینال رو بی خیال نشن
هنوز دارم به اون صحنه ای فکر می کنم که اوزیل اون تک به تک رو با اینکه می تونست به رونالدو پاس بده ولی با خودخواهی به بیرون زد
از بازیکنی در حد الونسو هم انتظار میره که توی این سن و سال و با این همه تجربه خیلی بیشتر به اعصابش مسلط باشه
این بازی یکی از مهم ترین بازی های چند ساله ی اخیر رئال بود و نیاز داشتیم که رونالدو از جادوی خاص خودش برامون مایه بزاره ولی جوری بازی می کرد که من دوست داشتم هر چه زودتر تعویض بشه
.............
افتخار می کنم که رئالی هستم.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بنزما یه بال عالیه، واقعا باهوشه، 2 تا تو سر توپش آخر بازی معرکه بود

این رو به شدت باهات موافقم
من همیشه به این قضیه فکر می کنم که سبک بازی بنزما به مهاجم بال می خوره، نه مهاجم وسط
نمی دونم چرا مورینیو از بنزما به عنوان بال استفاده نمی کنه ؟
یادمه چند ماه پیش ژان پیر پاپن به بنزما ایراد گرفته بود که چرا انقدر میره به گوشه ها و وسط باکس بازی نمی کنه که بعدش هم بنزما گفت بیشتر به گوشه ها میره چون دوست داره موقعیت گل بسازه و پاس گل بده
این نشون میده که این بازیکن توی پست مهاجم کناری راحت تره
به نظرم بنزما باید بغل بازی کنه و یه مهاجم هدف در حد و اندازه های فالکائو بگیریم.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
تاکتیک همه مربی هاست . چاره ای نداشت لبه پرتگاه بود کوچکترین اشتباه تمام بود کارش.

کجا تاکتیک همه مربی هاست؟! تا حالا یک بار دیدین که فرگوسن، خود همین مورینیو، آرسن ونگر یا دل بوسکه از این کارا بکنن؟ این کار فقط از افراد ضعیف و بدبخت بر میاد که حاضرن همه چیز رو به خاطر بردن زیر پا بگذارن. من خودم جنگ روانی رو به عنوان یک تاکتیک قبول دارم ولی همیشه با این دست کارها مخالفم

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
عجب فشاری به ما وارد شد تو ده دقیقه آخر بازی ..........اگه زودتر گل زنی شروع شده بود کار گره نمیخورد ......... با کمی شانس بیشتر میتونستیم بلایی که دورتموند سرمون آورده بود رو .....سرشون بیاریم ......... افسوس

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کجا تاکتیک همه مربی هاست؟! تا حالا یک بار دیدین که فرگوسن، خود همین مورینیو، آرسن ونگر یا دل بوسکه از این کارا بکنن؟ این کار فقط از افراد ضعیف و بدبخت بر میاد که حاضرن همه چیز رو به خاطر بردن زیر پا بگذارن. من خودم جنگ روانی رو به عنوان یک تاکتیک قبول دارم ولی همیشه با این دست کارها مخالفم
از ونگر دیدم توی بازی 2 سال قبل با لیورپول . از گواردیولا هم به کرات دیدم . مورنیو و فرگوسن مربی نیستن سوپر مربی اند

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
آخ آخ !

تو یه ربع 3 یا 4 تا گلو نزدیم !! همهین میشه دیگه !!!

این هیگایینم اصلا به اعصابش مسلط نیست !! میبینه تیم گل میخوادا بازم وقتی افساید یا خطا میشد توپو شوت میزد ! وقت بازیو میگرفت !! رونالدو هم اصلا نبود !!

مودریچ عالی بود ژابی جان نداشت جلوی هافبکای جوون و قدرتی حریف !!

انصافا 3 تا گلم نخورد رئال اگه اونا گل میشدن واویلا بوووووووووووووووووووود !!

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من که فکر نکنم اوزیل خودش رو به خاطر خراب کردن اون موقعیت تک به تک ببخشه
رونالدو هم طوری بازی میکرد که اصلا انقار تو بازی نیست و خیلی کم پا به توپ شد و شوت هاش هم تو این بازی فوق العاده افتضاح بود

Morteza Hosseini

Registered User
لایک‌ها
285
آقا لوپز دروازبان خوب ولی کاسیاس کلاس دیگه ای داره تا کی باید رو نیمکت باشه؟؟؟

مورینیو اگه بخواد تیم نتیجه بگیره باید دست از این لج بازیش برداره:(

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دو تا موقعیت صد در صد و گرفت. بعیده به غیر خودش کسی میتونست اون ضربه‌ها رو بگیره. هر چند کاسیاس هم از این مهارها زیاد داره.
ولی در کل حیف شد و بیشتر خوش‌شانسی بورسیا بود تا بد بازی کردن رئال! حیف که فینال باید فینال ککی مکیها باشه!

بالا