mohammad1992
Registered User
- نوشتهها
- 745
- لایکها
- 461
به نظر من اصلا سوارز به درد تیم نمی خوره/ اصلا مگه ما تو گل زدن مشکل داریم؟؟؟؟ برای فصل بعد 2 تا بازیکن می خوایم 1دفاع وسط و 1 هافبک بازی ساز
دفاع وسط چرا؟به نظر من اصلا سوارز به درد تیم نمی خوره/ اصلا مگه ما تو گل زدن مشکل داریم؟؟؟؟ برای فصل بعد 2 تا بازیکن می خوایم 1دفاع وسط و 1 هافبک بازی ساز
درسته در بازی بایرن دفاع خوب بود ولی نباید یادمون بره دفاعمون متزلزل هست / شخص خاصی مد نظرم نیست برای تقویت تیم گفتم چون مودریچ و ژابی الونسو که عالین ولی اون هافبکی که بتونه جایگزین خوبی برای اوزیل باشه درحال حاضر نداریم / ایسکو هم بگیر نگیرهدفاع وسط چرا؟
هافبک بازیساز کی مثلا؟
Sent from my GT-I9300
مساوی هم بگیره فرقی نداره خوبه.دقیقه 70 اتلتیکو دو تا عقبه
خدا کنه ببازه
خداکنهیه خیر خوب دوستان...امیدوار باشیم نتیجه همین بمونه فقط...اتلتیکو تو خونه لوانته تا دقیقه 70 یه گل عقبه....شاید بشه سه گانه گرفت.
Sent from my GT-I9300
بدبختیمون همینجاس...بازی رودر رو...باید با بارسا مساوی کنه و ماهم همه بازیها رو ببریم تا قهرمان شیم.اتلتیکو تا دقیقه 70 2-0 از لوانته عقبه.!!
ایوللللللل
اگه امتیازا آخر فصل برابر بشه تفاضل گل حساب میشه یا مثل فصلهای قبل بازی رو در رو؟
پس کارمون خیلی سختهبدبختیمون همینجاس...بازی رودر رو...باید با بارسا مساوی کنه و ماهم همه بازیها رو ببریم تا قهرمان شیم.
Sent from my GT-I9300
فکر کنم فقط تو اسپانیا بازی رو در رو حساب میشه.بدبختیمون همینجاس...بازی رودر رو...باید با بارسا مساوی کنه و ماهم همه بازیها رو ببریم تا قهرمان شیم.
Sent from my GT-I9300
این بارسا اگه هم بتونه ببره / نمی برهیک مساوی تو نیو کمپ یعنی بارسا می گیره ازش؟؟؟؟؟؟
من که بعید می دونم
بارسلونا نشون داده وقتی انگیزه قهرمانی نداشته یاشه تو نیو کمپ به اوساسونا هم می بازه
چه برسه پای قهرمانی رئال در میون باشه
حالا باید حسرت اون امتیازهای مفت اول فصل رو بخوریم
با کلیت حرفات موافقم..من خودم عاشق کریمم اگه بره خیلی ناراحت میشم..گل هم نزنه مهم نیس :دی ...اتفاقا ایسکو رو واسه همین هافبک تهاجمی آوردن ولی نشون داد قدرت پاس گل دادن آنچنان که توقع داریم رو نداره گرچه ازش خیلی خوشم میاد و جوون آینده داریه...مورینیو درخواست داده تا لوییز رو بدن و واران رو بگیرن.درسته در بازی بایرن دفاع خوب بود ولی نباید یادمون بره دفاعمون متزلزل هست / شخص خاصی مد نظرم نیست برای تقویت تیم گفتم چون مودریچ و ژابی الونسو که عالین ولی اون هافبکی که بتونه جایگزین خوبی برای اوزیل باشه درحال حاضر نداریم / ایسکو هم بگیر نگیره
برای این گفتم هافبک بازی ساز چون ژابی عالیه ولی در حال حاضر سنش داره میره بالا و باید فکر جایگزین باشیم / چون خدیرا در اون پست رو داریم و مودریج هم که نمیشه گفت هافبک کاملا هجومی هست بهترین گزینه یه دونه هافبک بازی ساز هست ( تو مایه های مودریچ ولی بیشتر هجومی باشه )
این نظرم در مقابله با اوناس که میگن سوارز رو بگیریم چون با خرجی که بخوایم برای سوارز بدیم قشنگ 2 تا بازیکن تراز اول میشه داخله این 2 پست بگیریم چون به شخصه وقتی 2 گوش عالیه هستیم و اکثر گل هامون رو هم کریس میزنه به نظرم رقیب اوردن برای کریس اشتباه ( تو بخش گل زنی ) هست
اگه لوییس بیاد خیلی بهتره / ایسکو برای بازیایی که جلو هستیم خوبهبا کلیت حرفات موافقم..من خودم عاشق کریمم اگه بره خیلی ناراحت میشم..گل هم نزنه مهم نیس :دی ...اتفاقا ایسکو رو واسه همین هافبک تهاجمی آوردن ولی نشون داد قدرت پاس گل دادن آنچنان که توقع داریم رو نداره گرچه ازش خیلی خوشم میاد و جوون آینده داریه...مورینیو درخواست داده تا لوییز رو بدن و واران رو بگیرن.
Sent from my GT-I9300