• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
من که ندارم ولی برو تو همین فروم قسمت شبکه و اینترنت و adsl یه تاپیک داره مخصوص مشترکین پارس آنلاین...سوالی داری اونجا میتونی بپرسی.

Sent from my GT-I9300
اخه امروز وصل کردم کف کردم با این سرعتش / می خوام بدونم شبانه هم همین جوری هست یا نه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اخه امروز وصل کردم کف کردم با این سرعتش / می خوام بدونم شبانه هم همین جوری هست یا نه
آها...اگه اونجا جواب ندادن یجا دیگه معرفی کنم بچه هاش تو این زمینه خیلی فعالن...فروم پی تی تو این زمینه زیاد فعال نیس.

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خدیرا احتمالا فرداشب دقایقی به میدان خواهد رفت..امیدوارم به فینال چمپیونز برسه...این ایارا خیلی داغون داره بازی میکنه...با همین والنسیا دقیقه 1 بازی یه سوتی بد داد عین بازی با دورتموند ولی گل نشد.

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ترکیب احتمالی امشب:
کاسیاس، پپه، راموس، ناچو، کوئنت رائو، مودریچ، ژابی آلونسو، ایسکو، دیماریا، رونالدو، بنزما.

Sent from my GT-I9300

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
راموس پدر شد / نام پسرش : سرجیو !
May. 07
مرجع خبری رئال مادرید : سرجیو راموس ، دفاع وسط رئال در صفحه توئیترش نوشت که نامزدش ، پیلار روبیو وضع حمل کرد و اولین پسرش را به دنیا آورد .

راموس اعلام کرد که اسم پسرش را هم مثل خودش سرجیو گذاشته است . وی در صفحه توئیترش نوشت :” می خواهم خوشحالی بی حد و حصرم را از تولد اولین پسرم به نام سرجیو راموس روبیو را ابراز بدارم . ”

این کودک امروز عصر متولد شد و وزنش 3.2 کیلوگرم است . وی گفت :” می خواهیم از همه کسانی که این خبر خوب را با ما سهیم شدند ، تشکر کنم . ”

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
آنجلوتی و رد پیشنهاد 18 میلیونی یونایتد
May. 06
مرجع خبری رئال مادرید : کارلو آنجلوتی ، مربی ایتالیایی رئال مادرید پیشنهاد 18 میلیونی منچستر یونایتد برای گرفتن جای دیوید مویس را رد کرده است .

در حقیقت او به باشگاه انگلیسی گفته است :” ممنون اما در رئال و شهر مادرید راحت هستم . ” تا پیشنهادشان را رد کند . وی اخیرا گفته بود :” من در بهترین باشگاه دنیا هستم . ” یونایتد می خواست به او سالی 18 میلیون یورو دستمزد بدهد ، دو و نیم برابر دستمزدش در رئال . .

واقعا دمش گرم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
گزارش روز : زمین وایادولید یاد آور یک روز بسیار تلخ در تاریخ رئال مادرید
فصل 1980 - 1981 ؛ روز آخر آن مسابقات. در آن روز رئال مادرید در شرایطی به زمین وایادولید رفته بود که برای کسب عنوان قهرمانی به یک پیروزی نیاز داشت و سوسیه داد هم در زمین خودش باید از خیخون شکست می خورد
آی اسپورت - به فصل 1980 - 1981 بر می گردیم. به روز آخر آن مسابقات. در آن روز رئال مادرید در شرایطی به زمین وایادولید رفته بود که برای کسب عنوان قهرمانی به پیروزی نیاز داشت.

این تیم با اختلاف یک امتیازی نسبت به رئال سوسیه داد ، تیم دوم جدول بود.اما از لحاظ بازی رودررو ، تیم سوسیه داد نتایج بهتری کسب کرده بود . سوسیه داد در زمین خودش 3-1 بر رئال پیروز شده بود. در حالی که در برنابئو 1-0 شکست خورده بود.

تنها شانس قهرمانی مادریدی ها ، شکست رئال سوسیه داد در زمین خودش در مقابل خیخون و در عوض پیروز شدن رئال در زمین وایادولید بود.

پایان لالیگا یک پایان بسیار دراماتیک برای رئال مادرید بود.

29552527043127360617.jpg

رئال مادرید با هدایت بوسکوف فقید ( این مربی بزرگ هفته پیش درگذشت ) در نیمه اول با گل سانتیانا پیش افتاد . در نیمه دوم وایادولید بازی را به تساوی کشاند.

از زمین سوسیه داد هم خبر رسید که خیخون در عین ناباوری 2-1 از میزبان پیش افتاده است. تا بدینجا هم رئال قهرمان نبود.

اما در ادامه ، دو گل از سانتیانا و اشتلیکه آلمانی رئال را 3-1 از میزبانش پیش انداخت. بازی به اتمام رسید و رئالی ها به زمین ریختند و به خیال قهرمان شدن به جشن و پایکوبی پرداختند.

اما بازی سوسیه داد هنوز تمام نشده بود. 23 ثانیه به پایان بازی سوسیه داد و خیخون باقی مانده بود که زامورا با شوتی از پشت محوطه جریمه بازی را به تساوی کشاند .

بدین ترتیب در عین ناباوری مادرید از قهرمانی بازماند و سوسیه داد قهرمان شد. پس از پایان مسابقه ، در سن سباستین تا پاسی از شب به مناسبت اولین قهرمانی لالیگا جشن برپا بود.

لازم به ذکر است که در آن زمان به هر برد دو امتیاز تعلق می گرفت و اگر سیستم امتیاز دهی به مانند امروز بود رئال مادرید قهرمان لالیگا شده بود.

33 سال بعد رئال در شرایطی به مصاف وایادولید می رود که بازهم برای قهرمان شدن نیاز به کسب سه امتیاز حیاتی این دیدار دارد .

با این تفاوت که این تیم باید 6 امتیاز دیگر نیز بدست بیاورد و به انتظار شکست اتلتیکو در یکی از دو دیدار باقیمانده اش بنشیند.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
په په چه موهارو گلت کرده خوشتیپ شده! :دی

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بد شانسی

Sent from my HTC One X using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فک کنم لالیگا سهم ما نیست
با این نوع بازی مسخره.....

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فک کنم دی ماریام رف تو لیست مصدومین...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
این موراتا چقد تعطیله...با نبود گرت بیل و رونالدو و خسه و کلا وینگرهامون واقعا واسه گلزنی به مشکل میخوریم تو این بازی.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این موراتا چقد تعطیله...با نبود گرت بیل و رونالدو و خسه و کلا ویگرهامون واقعا واسه گلزنی به مشکل میخوریم تو این بازی.

Sent from my GT-I9300
راموس

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
این راموس عجب دفاعیه!!!!
لیگ یه چند هفته دیگه ادامه داشت آقای گل میشد :دی

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User