• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها نظرات اخیر رو خوندم - به نظر من در رابطه با انجلوتی اگه قهرمان بشه که باید ۱۰۰ درصد عوضش کنن اگه هم نشه ۹۰ درصد بايد یه مربی جدید بیارند
در رابطه با سوارز با اینکه بازیکن عالیه ای هست از نظر فنی ولی از نظر اخلاقی صفره - با فالکائو یا کاوانی یا حتی گزینه های دیگه موافق ترم
ولی من موندم این پرز چی فکر می کنه - اگه یه تابستون خرج میلیونی نکنه نمیشه!!!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بچه ها نظرات اخیر رو خوندم - به نظر من در رابطه با انجلوتی اگه قهرمان بشه که باید ۱۰۰ درصد عوضش کنن اگه هم نشه ۹۰ درصد بايد یه مربی جدید بیارند
در رابطه با سوارز با اینکه بازیکن عالیه ای هست از نظر فنی ولی از نظر اخلاقی صفره - با فالکائو یا کاوانی یا حتی گزینه های دیگه موافق ترم
ولی من موندم این پرز چی فکر می کنه - اگه یه تابستون خرج میلیونی نکنه نمیشه!!!!
یه مسیله که هست اینه که این بره کی بیاد؟

Sent from my GT-I9300

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
یه مسیله که هست اینه که این بره کی بیاد؟

Sent from my GT-I9300
از نظر من اون دیگه مهم نیست شما نباید با مورینیو مقایسه کنید چون به اون ۳ سال وقت دادیم باید به انجلوتی هم ۳ سالوقت بدیم - چون تیم دیگه فیناله اگه ببره که دیگه انجلوتی کاری برای انجام دادن نداره! اگه هم ببازه که دیگه با این حالت ناپایدارش ساله دیگه احتمالش خیلی کمه اصلا نیمه نهایی برسیم
می تونه یکی از گزینه ها خود زیدان باشه
در کل حرفم اینه انجلوتی کارشو تموم کرده دیگه

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
آرسنال فردا (شنبه) در فينال جام حذفي انگليس در ورزشگاه ومبلي لندن به ديدار هال سيتي مي رود. رسانه‌هاي انگليسي اعلام کردند باشگاه آرسنال مذاکرات موفقيت‌آميزي با آنخل دي‌ماريا ستاره آرژانتيني رئال مادريد داشته است و اين بازيکن آرژانتيني قرار است پس از پايان جام جهاني به آرسنال ملحق شود.
دي‌ماريا اين فصل در تيم رئال مادريد عملکرد خوبي از خود به نمايش گذاشت اما به نظر مي‌رسد پس از پايان جام جهاني اين بازيکن آرژانتيني پيراهن آرسنال را به تن کند. او همچنين در جام جهاني 2014 يکي از بازيکنان آرژانتين در اين رقابت‌ها خواهد بود.
فصل گذشته نيز مسوت اوزيل هافبک آلماني رئال مادريد با جدايي از اين تيم پيراهن آرسنال را به تن کرد.

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
اين مربي ايتاليايي تصريح کرد: رونالدو بهبود يافته است و فردا در ترکيب خواهد بود. وي هيچ مشکلي ندارد.
خبر بازگشت رونالدو به ترکيب اين تيم در حالي منتشر مي شود که رئال در ديدار پاياني رقابت هاي ليگ قهرمانان هفته آينده در ليسبون به مصاف اتلتيکو مادريد مي رود.
در حالي که تيم فوتبال رئال مادريد در حال حاضر با پنج امتياز اختلاف نسبت به اتلتيکو صدرنشين در جايگاه سوم است، اتلتيکو مادريد و بارسلونا در ديدار هفته پاياني خود تکليف قهرمان اين فصل رقابت هاي لاليگا را مشخص مي کنند.
با اين حال رونالدو در حال حاضر با 31 گل زده جلوتر از مسي با 28 گل زده و کاستا با 27 گل زده در جايگاه نخست قراردارد و در ديدار مقابل اسپانيول مي تواند دومين عنوان آقاي گلي اين رقابت ها را پس از سال 2010-2011 کسب کند.
رونالدو که در دقايق ابتدايي ديدار مقابل وايادوليد مصدوم و از زمين مسابقه خارج شده بود، در ديدار مقابل سلتاويگو نيز حضور نداشت.
به نقل از ورزش۳

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آنچلوتی هم اگه بمونه خیلی خوب میشه

ولی اگه رفت یا اخراجش کردیم حتما حتما باید زیدان سرمربیمون بشه دیگه تجربه کافی داره

جونم زیدان

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ظاهرا رئال با آلبرتو مورنو دفاع چپ سویا به توافق اولیه رسیده..امیدوارم مارسلو رو بفرستن بره اگه این میخواد بیاد نه کوئنت رائو.
آرسنال پیشنهادی که واسه دیماریا داده 32 میلیون پوند بوده ولی رئال خواستار دریافت 45 میلیونه.

Sent from my GT-I9300

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
ظاهرا رئال با آلبرتو مورنو دفاع چپ سویا به توافق اولیه رسیده..امیدوارم مارسلو رو بفرستن بره اگه این میخواد بیاد نه کوئنت رائو.
آرسنال پیشنهادی که واسه دیماریا داده 32 میلیون پوند بوده ولی رئال خواستار دریافت 45 میلیونه.

Sent from my GT-I9300
واقعا از دست دادنش حیفه

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391

Sent from my GT-I9300
به نظر من خط دفاع رئال در حال حاضر نقطه ضعفشه و بايد تا جايي كه ميشه تقويتش كنن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

بالا